det är klippt

Skola, segt.
Jag gick  från fysiken utan att vänta på F, sen var hon snäll igen. Haha.

Kom hem. Cyklade i motvind iväg till frissan. Har en ursnyggbild i huvudet. Synd att jag inte kan printa ut den bilden och ge till frissan. Istället måste jag förklara hur jag vill ha det, jag suger på att förklara.
Så hon börjar prata och prata och klippa. Jättetrevlig är hon. Och jag vill inte avbryta henne när hon klipper, men OOOH vad jag var nära på att skrika NEEEEEEEJ när hon klippte luggen. Nu ser det ut som någon har satt en potta på huvet och klippt luggen från den. Resten av håret är väl helt okej, men luggen. Nä.
Bli alltid så besviken när jag kommer hem från frisören, därför jag klipper mig så sällan.
Önskar jag hade en egen stylist som lärde känna en och VET hur man vill ha det och kan fixa till det lite då och då.
Nu vill jag bara äta en massa glass. men vi har ingen hemme. Lika bra det.
Vill INTE till skolan imorron och visa upp det. Har sagt till så många nu att jag ska klippa mig o dem bara så spännande. Jag kommer att sätta upp luggen med klämmor.

FAN. Jag hatar att klippa mig, blir alltid så besviken!

JAG VILL HA EN KALENDER!

Imorron fyller pappa år. Från mig och min syster kommer han att få boken I'm Ozzy! Ozzy Osburnes självbiografi. Hoppas han blir gla.

Längtar tills det växer ut igen. Buhuuuuuuuuuu. Dte var inte såhär jag ville ha det! Jag vill inte se ut såhär! Ser ut som en blandning av Ronja Rövardotter och Jim Carrey i dumdummare. Fail.

Dagens låt: Macy's day Parade - Green Day

Btw, green day har spelat 2 "nya" låtar på sin senaste turne. Cigarettes and Valentines och Olivia. Taggar nästa album och nästa turne!

Och en till parantes. Kollade på bilder från korfu igen, på tha animators, fan vilka fina människor, jag saknar dem!


I figured out

Åker in ganska tidigt till skolan för att skriva klart labbrapporten. Träffar F innan när hon sitter utanför bibblan(men en kille i vår klass) och säger att hon väntar där tills jag har skrivit klart labben. När jag är klar med den, går jag ut ur bibblan, sitter hon kvar? Nä. Då har hon gått och ätit. Snällt.
Förstår inte hur den människan tänker. Ibland är hon sjukt snäll, och ibland såhär...
Tror att hon är snäll mot mig för att ha mig som alternativ, så om ngen av dem hon helst vill vara kan, så hänger hon med mig. Och då är det ju bra att vara snäll mot mig, annars vill ju inte jag hänga med henne och då får hon gå själv, vilket hon inte vill. Men så bra att jag har genomskådat det nu då, hehe. Om det nu är så. Men det förvånar mig inte. och jag blir inte ledsen över det heller, jag tycker bara att hon är patetisk.
I figured out what you're all about
and I dont think I like what I see

In the end - Green day
Den låten passar perfekt vad jag känner just nu. Egentligen borde den bli dagens låt. Men den har varit det redan ett antal gånger, så Teenage dream fick bli det idag! Den är också passande. Tror många tonåringar (speciellt tjejer) känner lite igen sig i den sången.

Fan vad jag är festsugen.

Var en kalaskul digitalt skapande lektion idag. Visst mitt program dampade och stängde ner sig och jag råkade trycka bort allt någon gång, så jag fick starta om det X antal gåger. Men sen när jag kom igång så gick det bra. Vi kombinerade Mona Sahlins och Maud Olofssons ansikten. Så riktigt sjukt ut! Sen gjorde vi om ögonen, tänderna och håret. haha. Det ser ju ganska verklgt ut också. Ska bli kul att bli bättre på det!

Snart ska jag iväg på handboll, igen! Mycket handboll, men det gillar jag! Måste få tummarna loss och boka in ett pass på gymmet snart också..
Skrev precis en Att göra lista, som jag måste göra i veckan, är uppe i 8 saker nu. Jag HATAR att inte ha någon kalender! Visst, jag kan ju köpa en, men jag vill ha en av skolan!

Imorron ska jag äntligen klippa mig! Uppklippt med lugg. Hoppas det blir bra! Sen ska jag färga håret så fort jag och mamma får tid.

Gillar att jag är ledig på fredag! yesyes!

Dagens låt: Teenage Dream - Katy Perry

lagom

Idag var det handboll igen. Mer målvaktsträning, vilket var bra. En "målvaktstränare" gjorde några skottövningar och sa "dethär är ju alldeles nytt för dig, men du lär dig" jag bara tänkte, jag har spelat handboll i 11 år, dethär är INTE nytt för mig. men så sa jag inte, artig som jag är hehe. Men det var kul. Jag älskar handboll! Har spelat i detta laget i snart 4 år, och fortfarande är det grupperingar, det är lite synd.

Sen kom jag hem, duchade, gick med en kompis till ica, åt macka, gick ut en sväng med en annan kompis.
Han, som jag var ute med andra gången idag, är nog en av mina närmaste killkompisar, vi träffas inte allt för ofta, men när vi ses så snackar vi verkligen om allt. Det är lite kul, man får liksom höra helt andra åsikter, för han är kille. Han kan ju säga lite vad killar tänker och så, det kan ju inte jag, så det är bra.

Sen har jag suttit vid datorn, kollat upp nummret till lokalen jag vill hyra, ska kolla hur många osm får plats och vad den kostar o så. Sen har jag börjat att skriva på inbjudningen jag ska lägga upp på facebook, men jag tycker att det låter så töntigt allt jag skriver.... Tur att jag är ute i god tid.
Jag är så rädd att folk inte ska komma bara.... tänk så hyr jag denna lokalen, som är ganska dyr har jag hört, men bestämmer mig för att inte at inträde(för det vill jag inte ha), men så kommer det ingen. Så har jag hyrt den helt i onödan...

Nu är jag skittrött, handboll i 2 hela dagar. Nu har jag ont i ljumsken. Men jag ska träna imorron igen!
Orh, jag är inte pepp på måndag.

Dagens låt: Send me an Angel - Scorpions

haha-ndboll

Gårdagens fest, hm... ja det var kul Helt ok. Var ca. 12 pers, inte så många, men trevliga människor. Åt grillat, det var gott. Det fanns cider att dricka och champange. Jag drack nte så mycket, blev lite påverkad bara. Men det är då det är som roligast.
Sen när det blev mörkt så kände jag för att bada, men ingen annan hade ju med sig badkläder, det är väl det man brukar ha på poolpartyn? Men jaja, jag bytte om och hoppade i. Det var sjukt skönt, ca 25 grader. Sen satt vi alla i uterummet och hade det trevligt. B's pappa var med oss också. Jag vill också att mina föräldrar ska kunna göra så, vara chill med alkohol så kan dem sitta med o se att ungdommar kan sköta sig. Och dessutom få en bakantskap med mina kompisar. Det hade jag tyckt varit jättekul. Menemn.
Sen vid ett tiden bestämde jag och 2 andra tjejer från min galma klass att gå/cykla hem. Då fick vi syn på en stor gunga, så vi gick/cyklade dit o sen satt vi där och snackade i någon timme. Det var kul, kallt och mysigt. Jag umgås aldrig med dem längre, ändå gången vi träffas är såhär på fester, och då säger vi alltid att vi borde ses oftare. Jaj. Vi typ bestämde att vi skulle ut o resa o festa någon gång under 2011. Det ser jag fram emot! Hoppas det blir av bara.

Sen sov jag. Vaknade år frukost och bytte om till handbollskläder och åkte iväg till hallen. Jag var sjukt trött. SEn tränade vi försvarsspel och anfallsspel. Jag som målvakt fick inte så mycket träning, men imorron är det mv. träning för mig. Både bra och dåligt. Det betyder kantskott...dvs skott i magen och i ansiktet. Det är det värsta. Men man måste övervinna sina rädslor för att bli bättre. Vid halv 6 var träningen slut.
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Grillat idag igen.. Jag är sjukt sugen på våfflor!

Inatt ska jag sova gott!
Jag älskar handboll.

Dagens låt: Bohemian Rhapsody - Queen

Snällt

Hasså, jag orkar inte.
På bussen får jag sms av F som frågar vilken sal vi ska vara i, jag svarar. Sen så fysiken då dissar hon mig, säger inte ett ord till mig, väntar inte efter lektionen heller? Jag väntar alltid på henne o hon väntar på mig. 
Jag trodde verkligen att vi hade blivit så bra kompisar o att det skulle fortsätta att vara bra mellan oss. Men så får hon sånna bitchryck. Blir så arg! Jag förtjänar inte det. Jag var ju snäll och följde med henne på dansen igår. 
det är så fruktansvärt irriterade, ibland är hon så otroligt snäll och allt som en bra vän ska vara, men sen ibland bara dissar hon mig och har attityden som hon är bättre än mig. Det får ju mig att känna mig dålig och osm jag gör något fel. Men det är hon som är fel.
Fast det känns som om jag vill vara vän med den snälla sidan av F, måste jag acceptera bitchsidan också. 
Så nästa gång hon blir så, då ska jag inte bry mig. Hänga med alla andra utom henne. Vissat jag kan prata med henne o så. Men jag tänker inte bli behandlad så och må dåligt av det. 

Dagen har varit helt ok annars. Fick en kompimang av en klasskopmis när vi satt o jobbade på fysiken, han sa typ "btw så hade du en fin shorta igår". Det var snällt sagt. För något år sen så sa han att han gillade mig, men jag har inte alls samma känslor för han. Han är inte alls min typ.

Sen på projekttiden satt jag och F och skrev på datorn, eller hon skrev och jag satt bredvid. Sen kommer en klass ut på rast. Jag "känner" några av dem, har träffat på fest, varav en var han jag hookade för någon vecka sen. Jag har inte haft tillfälle till att säga hej(visst kan man skrika hej, men det känns ju lite överdrivet). Så jag satt med ryggen emot, och bara några centimeter från mitt huvud kastar någon ett ihopknycklat papper... Jag ångrar att jag inte vände mig om o såg vem det var. och sen sparkar någon en tom Pet-flaska på min stol, då vänder jag mig om, men det är så många där så jag vet inte vem det var. Om jag hade varot mitt "rätta glada jag" så hade jag nog vänt mig om och sagt något. Men nu var jag sjukt trött och fortfarande irriterad på F. Så jag bara satt som en sten och vände min inte om för att kolla på dem, eller säga hej.

Sen efter digitalt skapande, som förövrigt är sjukt svårt nun när vi har kommit in i det lite mer. Fast det blir nog roligare sen när man lär sig det lite mer. Sen stack jag lite tidigare så jag hann med en tidigare buss. Sen åt jag, oj vad jag åt. Var så arg, så jag åt. Det kändes bättre då. Hade bara ätit liiiite fil i skolan. Men man ska inte låta känslorna styra över maten, då slutar man som ett fläskberg.

En random grej bara, jag vill att vissa som jag känner, jag vill att dem ska veta hur bra dom är. Jag behöver inte känna dem så jättebra. Men deras personligheter och deras roliga kommentarer är guld värda. Jag får inte fram och säger de till dem, det vore ju lite wieeerd.

Om minde än 2h ska jag hem till B på poolparty. Och jag ska skita i om folk tycker att jag är tjock eller blek. Jag ska bara ha kul! Kul att jag har 2 blåmärken på insidan av låren, från stången igår. Haha.

Dagens låt:  Jesus of Suburbia - Green day

Kollar på bilder från korfu, jag saknar det... ♥

Mona Sahlin igår, Poledance idag

Hann inte med ett inlägg igår. Egentligen gör jag inte det idag heller, för jag behöver sova nu.
Igår var det en lång dag. Hålan mellan ett och 3 var låååång. Men det var rätt kul att höra Mona Sahlin och Jan Eliasson prata. Mona snackar ju mest skit.. tycker jag. Hon vill bevara naturen och avverka kraftverken, okej. Hur ska vi då få energi? frågar en elev. Med vindkraftverk på blåsiga ställen, t.e.x. i skogar. Wtf. Det makes no scence. och sen så sa hon flera gånger att hon tjängar SÅÅ mycket och hon betalar SÅÅ mycket i skatt och hon har SÅÅ mycket i plånboken. hahah. och en annan kul sak var att hon sa att man kunde dra ut sladden ur TVn så standby lampan inte lyser. och en elev i min paralellklass sa då något om att han inte ville dra ut sladden. Då svarar hon jättebitchigt "Men du behöver ju inte dra ut skadden NÄR du kolllar på tv...!" Alla bara OOOH. Väntade bara på att den skulle börja med YO MAMA grejs.. Din mamma är så tjock osv.. Det var nog det roligaste. Som gjorde det värt att vänta i 2h. Och det var kul att ha någon ganska så känd så nära. Hon kan bli nästa stadsminister(inte för jag vill det) och då har det varit kul att se hon på så nära håll.
Och jag hade glasögonen på mig. Framför hela skolan. Inte för det var så många som kollade på just mig, men det var en skön känsla att kunna se ordentligt och att jag vågade göra det. Framsteg.
Jag fyller ju år i december, så jag får inte rösta. Tur det, för jag orkar inte sätta mig in i alla dessa frågor. men vid nästa val ska jag göra det, och då ska jag välja ett bra parti.
Men Jan Eliasson var en cool kille.. eller äldre man. Han hade spelat handboll. RESPEKT.
Så jag var hemma 5(istället för 2..) sen var det köket, laga mat. Sen handboll. Sen dödstrött och sova. det är synd att det är så lite folk på träningarna. Hoppas inte laget håller på att lösas upp... det hände med mitt förra lag. Det är så sjukt sorgligt....

Sen idag. Började kvart över 8. Engelska C. Som vi förra gången hade prov i(första lektionen i trean..), denna gången... hade vi ett prov till. JOOY.
Sen 180 minuter svenska b ... segt, fast vår svenksa lärare är ball. Sen håla i en timme. Sen fysik och webbdesign, slutade typ 15.50.
F dansar poledance, och hennes kompis var sjuk så hon frågade om jag kunde ta hennes plats. Jag som är så dålig på att säga nej, sa kanske. Jag är ju lite nyfiken också. Men det slutar med att jag säger okej. Jamenar, hur ofta får man chansen till en gratis poledance lektion? Men jag hade ju ikke rakat benen. Jag hade planerat att ta hårborttagningsmedel när jag kom hem från skolan..  Men nu var det hem till F, käka flingor, ta tåget till malmö och in i dansstudion. Med Fäs kläder och orakade ben.. F sa att det inte syntes, men jag kände mig ändå sjukt äcklig. Dessuton var kläderna inte snygga... och de andra som var där hade skitsnugga kroppar i snygga, sexiga kläder. Och jag var sämst. Tur att vi bara var 3. Så det var som privatundervisning. F sa att det brukar vara jättemycket folk och man får vara 2st som turas om om en påle. Så det var ju lite tur. Det var svårt dock. Det krävs verkligen styrka i armar och ben. Det gjorde ont i låren också, när man skulle klättra upp, klänna fast sin och sen släppa händerna och luta sig bakåt. Jag komer att ha massa blåmärken imorron. Fint på poolpartyt.
Men det var värt det, att sticka dit. En impuls grej, o nu har man testat det liksom. En lite kul upplevelse. Sen tog jag bussen hem, var hemma halv 9. Sa till mamma o pappa att det var streetdance, jag ljuger nästan ALDRIG, men jag kan verkligen inte säga till dem att jag dansade poledance, hehe, dom hade flippat totalt! Sen var det duchen och hårborttagningsmedel. Mmm till lena ben!
Och sen hamnade jag här. Kände för att skriva av mig lite.

Nu ska jag sova...  Jag har inte hunnit bli klar med B's present än.. Och jag kan ju inet säga anledningen till vfr hon intefår den för då kommer hon fatta....
Idag hade jag på mig min ljusblå skorta, fiint halsband, svarta jeansthights(som ser precis ut som riktiga thights), mina vita fake converse och en fläta som jag hade åt sidan. Jag kände mig fin. Förutom att mina lår är fett feta..

Dagens låt: Not Afraid - Eminem
Jag är inte rädd längre! Jag är fri och jag gillar det. Helt otroligt vilken skillnad från förra året. Jag är stolt över mig själv. Allt som behövdes var en knuff i ryggen och VÅGA!

En dag, en politiker, ett erkännande.

School. Det var en seg dag i skolan. Speciellt starten. Jag hade lovat en kompis att jag skulle ta plats till henne i bussen. Så jag tar två platser. Vid nästa hållplats fylls bussen på och en kvinna(TANT) vill sitta där, så jag säger jag passar plats till min kompis som hoppar på vid nästa hållplats. Hon säger va? Och jag upprepar det. Sedan ger hon mig bara en blick och går vidare. Chilla liskom... Sen kommer en herre(BITCH) och säger "men bussen är full och någon måste ju stå" Jag upprepar samma mening som jag sa innan. Så säger han sin mening igen med en högre ton. Jag bara VAFAN så hoppa jag in ett steg. Det är ju de vuxna människorna som gör samhället otrevligt. De är otrevliga, lättretliga och ska alltid ha rätt. Vilka förebilder! Här sitter jag och ska hålla plats till min kopmis som jag har lovat. Men det får man visst inte. Om det hade varit en gammal eller någon skadad hade jag flyttat på mig. Men detta var bara otrevliga ocdh trötta 20+are, kanske 30.
Dem kan tycka vad de vill om mig, jag bryr mig inte. Jag har inget att skämmas över. Jag ville bara hålla mitt löfte.
Sen börjar webbdesignen, och jag får en dator där någon har glömt att logga ut. Denne visade sig vara en i min klass. Så jag skrev ett fint dokument och placerade mitt på skrivbordet och ritade någon fin gubbe i paint. Hehe. det var skojj!
Dagen gick. Orkar inte skriva om allt, men det är ändå ingen som skulle orka läsa allt.
Sista lektionen blev inställd för vi skulle lyssna på en politiker som hade föredrag. En från folkpartiet. Oj vad hon babblar. Speciellt när hon får en fråga, det kan vara en enkel fråga som "vad anser du om piratpartiet?" Så blablabla i flera minuter. Hon kunde väl bara svara med ETT riktigt svar? Man tappade ju bort sig helt.
Imorron kommer Mona Sahlin och en annan sosse. Få se hur det blir. Jag slutar egentligen 1, men de ska komma o prata vid 3. Grejt.... Jag som hade tänk att ta veet hårborttagningsmedel o så då, så jag inte ser ut som en apa på poolpartyt på fredag.

Jag har ont i mina höfter. Why? det ska jag berätta. Jag har haft jeans på mig idag, och de var så tajta att de har skavt. Det är verkligen så att JAg ska passa kläderna istället för att kläderna ska passa mig. det tog lång tid att klä mig i morse. Bytte tröja säkert 4 gånger. Kvittar vad jag har på, jag tycker jag ser förjävlig ut i vadsom helst. Samma med mitt hår, det är katastrof. Tur att jag ska klippa mig om en vecka.

B fyllde år idag. Så jag gick dit med lila ballonger och en present. Jag hann inte bli klar med boken, så hon fick hello kitty bodylotionen. Hoppas jag hinner bli klar med boken till fredag. Men det ser inte ljust ut, för färgen i skrivaren är slut..

Onsdag imorron ja. Hoppas att det händer något kul.

Jag önskar att jag var smal.

Jag vet att jag säger att jag ska fokusera på mig själv och inte vilja ha en pojkvän. Men ååååh, vad jag vill ha någon som säger att jag är söt, någon som tycker om mig och gör snälla saker för mig. Där, jag erkände.
Så nu fick jag de sagt. Så nu glömmer jag det för ett tag. Jag ska bara vara mig själv och ha kul, inte hoppas eller förvänta mig något. Bara leva.

Dagens låt: Letterbomb - Green day
Kul att dem har börjat att spela denna på sin USA turne...... Jag vill SO BAD höra den live! Samma med whatsername och Viva la Gloria! Dessutom har dem spelat F.O.D OCH Homecoming. Vad hände liskom. Lite surt.
men jag har fått höra Jesus of Suburbia live. Inget slår det! 5e juni imitt hjärta! ♥

seg

Måndagar, alltid lika sega. Hade sovmorgon, så jag kunde tat lungt på morgonen. Men mamma o hunden var hemma, så det blev inte lika lungt som jag ville. Jag älskar att vara själv hemma, jag är typ ALDRIG det.... Sen hade jag en huvudvärk. Fast jag har sovit som en stock. När jag vaknade imorse så var jag 100 % säker på att jag fortfarande hade sommarlov, eller rättare sagt att jag hade sommarlov igen. Så första tanken jag hade var " men då behöver jag ingen kalender längre.." HAHA. Jag är så fruktansvärt förvirrad på mornarna. det värsta var när jag lade handen på en varm spisplatta. AUCH, det gjorde ONT!
Började dagen med fysik b, vår lärare är så oooorh, han förklarar aldrig något! Bara skriver på tavlan och tror att vi ska förstå. Sen är han så dålig på att hjälpa när man behöver hjälp. Men han är snäll. Och jag hamnade i tisdags gruppen så jag slipper ha 2st 2 timmars långa hålor och jag slutar klockan ett på onsdagar. NAJS.
Sen var det digitalt skapande. det var en väldigt tråkig lektion faktiskt, läraren bara gick igenom olika konst epoker och visade en 20sidor lång power point.. Yawn. Det är för vi ska göra om ett konstverk i photoshop. Sen missade jag min buss hem. Så jag fick åka en som jag måste byta i b-town. Busen var smockad, somvanligt. Men jag fick sittplats iallafall!

När jag sen går hem, regnar det och jag har ingen jacka(kan tillägga att jag har vit tröja) och skorna skaver.
AJAJ vad livet är hemsk. Haha.
Sen åt jag ballerinakex när jag kom hem. Sen gjorde jag mat. Sen åt jag den sista magnum mini. Nu ligger jag här i sägen med laptopen i knät och känner mig TJOCK!
Och jag har faktiskt förvånansvärt lite träningsvärk! Tur att jag stretchade så mycket.
Snart ska jag iväg och träna handboll. Första inneträningen för säsongen.

B fyller år imorron, och jag frågade hur dags det går bra att jag kommer förbi och säger grattis. Men det hade hon visst inte tid för... så jag ska möta henne vid bussen ist. Kul. Jaja men det är ju hennes födelsedag.

Ohmylord vad jag är trött, jag vill bara duscha och sen sova. Men det ska bli kul att träna handboll också.
Och sen är det upp tidigt imorron. Uscha. Klockan 6.

Dagens låt:  Hero of War - Rise Against

Hejdå helg

Lördag.
Shopping, jag köpte en tröja, 3par trosor och en hello kitti body lotion till B, som fyller 18 på tisdag. För jag hinner inte bli klar med hennes riktiga present till tisdag, så jag köpte något som hon kan på på sin riktiga födelsedag. och hon älskar hello kitty. Så det blir säkert bra. Sen var det kusin kalas. Det var helt okej. Vi pratade om fest och så vid matbordet. Så då nämner jag att jag börjar att planera min 18års fest och hur många jag vill bjuda. Pappa sätter maten i halsen, mamma bara gapar och mormor hostar till lite. Jag tycker inte att 85 pers är så mycket, för en lokal. Men i värsta fall får jag dra ner på antalet. Jag är rädd att det är många som kommer att avböja. Men jag tänker på det för mycket, jag planerar att ha festen i november. Så jag behöver inte oroa mig än. Men det ska bli så fruktansvärt roligt, hoppas jag. Jag blir 18, sjukt. Men jag ska kolla runt på lokaler snart. Inte fel att börja i tid.
Och det började också droppa in irriterande kommentarer om alkohol, och mamma o pappa är ju så kinkiga med det... Medan mina kusiners föräldrar är tvärt om. Men dem har inget annat val än och acceptera att det kommer att finnas på min 18års fest OCH att jag kommer dricka! (fast jag inte är 18 än när festen är.)
Söndag.
Ja, jag var ju då i malmö, åkte in vid 11 stannade där till 3. Var där med B och hennes pojkvän. Man känner sig lätt utanför när dem går och är helt puttinuttiga. I don't blame them. Dem är kära, då blir det så. och jag vet att B inte vill lämna mig utanför.
Jag köpte inget idag. Om man inte räknar med hamburgare och glass.
Sen åkte jag hem och tränade body pump. Träningsverken kommer att sitta fint imorron. Speciellt på handbollsträningen.

Nu sitter jag här och skriver lite och jobbar lite med B's bok. Klistrar in bilder i boken nu, men fy vad limmet luktar räligt. Som gammal fisk.. made in china, står det. Yum.

Imorron är det måndag. Gillar att jag inte börjar skolan förren kl. 11 imorron. Börjar dagen med fysik..... fast sen har jag digitalt skapande!! Sen slutar jag! Najs. Btw Hoppas jag får en kalender snart!

Dagens låt: Sweet child O'mine - Guns N' Roses

full fart!

Det blev ingen hemmakväll igår. Direkt efter jag hade ätit mig mätt på kekab så begav jag mig till Malmöfestivalen med B och 2 andra tjejer som gick i min klass på högstadiet. Det var helt okej. Såg lite av Anna bergendahl och senare kom det något slags dansband, kommer inte ihåg vad dem heter, men dem sjunger "Var ska vi sova inatt", den är så sjukt skön den låten.
Sen tog vi bussen hem vid 1 och jag träffade en killkompis som bor nära mig, så vi hade följe hem, sen stod vi ute och pratade ett tag.
Idag ska jag iväg till stan och shoppa med min barndomsvän, vi har verkligen kännt varann sen vaggan. Hon är född en månad efter mig. Hoppas att jag hittar några fina tröjor!
Och jag måste köpa lim, för att kunna klista in bilderna till B's present. Hade tänkt att den skulle vara klar på tisdag när hon fyller år. Men det lär jag inte hinna.
Det är full rulle hela tiden nu.
Idag, shopping, sen kalas.
Imorron, Malmööfestivalen och träna body pump.
Måndag, skola och handboll.
Tisdag, Skola, B's födelsedag och handboll (kanske hoppar den träningen).
Onsdag, skola och träning.
Torsdag, skola(lååång dag).
Fredag, skola,  B's fest(om den nu blir av annars börjar ett handbollsläger den dagen.)
Lördag, handbolls läger,
Söndag hb-läger.
Sen en veckas skola till. BTW så har jag äntligen skaffat mig en klipptid. Det blev vecka 35! Najs.
Men jag skulle behöva en slappedag känner jag. Tur att jag har lång sovmorgon på måndag!
För tillfället är jag väldigt nöjd med mitt liv. Har inget att klaga på.

Nu måste jag göra mig i ordning för shopping!! HAAAJ!

Dagens låt: Airplanes - Bob feat. Hayley Williams
Kan inte sluta lyssna på den låten!

JAG ÄR JAG! Och jag är inte rädd!

Sovmorgon. VAknade, huset för mig själv. NAJS!
Sen fysik B, äwpoigvoqvoc, gillar det inte.
Sen projektarbete, men vi fick gå efter 15 min. Sen var det håla. JAg gick med några killkompisar för att hämta kalendrar, som vi treor inte får egentligen, men man kan ju alltid fråga tänkte jag. Så jag knackar på, så är det mycket folk, och jag ser inte vem det är jag pratar med för han ligger ner i soffan. Sen sätter han sig upp. Så visar det sig vara killen jag haft ögonen på i 4 (!!) år, men aldrig vågat snacka med. Men där står jag , kollar han rätt i ögonen och för ett samtal. Amazing. Haha. Men jag fick ingen kalender.. dem skulle ettora få, men tvåorna och treorna fick dem som blev över. Jag ska ha en!
Ändå ballt att jag snackade med han. Guud så snygg han är! JAg ska inte hänga upp mig på det, att prata med någon om kalender är ju liksom ingen big deal, men jag tyckte det var ballt att JAG klarade det. ett år sen så hade jag blivit röd som en tomat i ansiktet och antagligen inte lett (för jag hade tandställning då). Men nu klarade jag det!
Och jag har märkt att ALLT är mycket roligare om man ler. Och bara säpper på alla rädslor om vad folk ska tycka om en. För dem tycker bäst om en när man är sig själv och inte så tyst och rädd. Jag är så sjukt stolt över mig själv, vilka framsteg jag har gjort! För första gången i mitt liv, eller iaf på väääldigt länge, så känner jag mig FRI!! Och det är underbart!
Tror att jag vågade sjunga kareoke för hela hotellet på korfu gör mycket. Det handlar alltså bara om att våga.

Sen hade jag digitalt skapande, vilket verkar vara en skitkul kurs! Speciellt om man gillar design och så. Och läraren verkar vara jättebra!

Jag gillar mina fredagar! Nu är det fredagsmys, men min familj, hoppas att vi äter snabbmat ikv hehe. En klasskopmis skulle ha 18 års fest idag, men jag var inte bjuden... ifs det var inte så många från klasen som var bjudna, så jajaa. Han står på min 18årsfest gästlista, funderade på att ta bort han, men det gör jag inte. Jag taggar redan min 18års fest, den ska nogh inte vara förren i november, men endåååå, det ska bli ballt!

Och köket är lite renoverat, bänkskivan och vasken är nya. Pappa tycker det är stiligt. Men jag tycler nästan att färgen på bänkskivan och köksluckorna inte passar ihop... men man vänjer väl sig.

Imorron ska jag shoppa men min barndomsvän ehehe. Vi har inte träffats på hela sommaren.. SÅ det sa bli kul. Sen ska jaghem till mina kusiner för lillkusinen har fyllt 7 år. Jagtycker fortfarande att hon är 3 haha, tiden går så galet snabbt asså!

Avslutar inlägget med att säga att jag är GLAD och jag gillar skolan!

Dagens låt: Waka waka - Shakira
Jag är så glad att jag dansar! Och jag bryr mig inte om grannarna ser!


Don't hold back! Och dagen.

Andra dagen. Började 8.15 i skolan. Jag blev helt förskräckt när klockan ringer vid 6 imorse. VAD HÄNDER? Helt off, tog några minuter inna jag fattade att jag skulle upp till skolan haha.
Första lektionen var engelska C. Läraren snackar så otroligt tyst och långsamt..... drygt. Sen fick vi ett prov. JA ett prov första dagen, första lektionen. Inte okej.
Efter jag skrivit klart provet skulle läraren ge det till en annan elev som fick rätta det. Men hon gav inte mitt prov till någon.. och jag fick inget att rätta. Så jag satt helt sysslolös i säkert en kvart. Sen frågar jag, "har någon rättat mitt prov?"    JA , säger hon. Sen kollar hon... och då är det ingen som rättat det,,, så hon säger till mig att göra det själv.. Och då är lektionen slut, så alla andra går. Kossa.
Sen är det lååång håla.
Sen svenska. Som vi verkade ha en bra lärare i. På lektionen fick vi presentera oss för klassen haha, fast vi har gått i samma klass i 2 år redan. Men dte var för hon skulle lära sig något om oss. När alla gick upp där, en och en, och ställde sig och pratade. Då tänkte jag, FYFAN vilka härliga människor! Alla så olika! Jag gillar min klass! PUSS!
Sen vare håla igen, då stack jag och F hem till henne för hon sulle hämta en sak. Hon har en strippstång i lägenheten, så jag var tvungen att testa! haha! Det var sjukt kul! På en grej så skulle vi räcka upp handen om man hade varit/ är kär, jag ver den enda i klassen som inte räckte upp! HAH. Menmen. Någon dag blir man väl kär. Men den dagen, den sorgen ;)
Sen fysik B. B står för BLÖÖÖÖÖ.
Sen webbdesign, där läraren bara babblade om koder och skrev på tavlan. Det blr nog roligare sen när vi faktiskt får jobba med design o så.
Sen slutade jag. Var hemma 5.- Slängde i mig en pirog och banan och bytte om. Sen var det träning.
Jobbigt men kul. Fast jag kände mig aningen kinkig hela träningen. Nog för att jag inte hade ätit ordentligt.
Och nu sitter jag här.
Kan säga att jag är så off att jag glömde penna och block.... tur så behövde vi inte det så mycket idag. Men det hade jag verkligen inte alls tänkt på innan jag åkte till skolan.

Å jag är glad. Glad att jag har så fina kompisar. Jag vet att ibland så klagar jag över att "ooh jag har inga kompisar". Men nu behöver jag inte göra det. Det beror dels på mig också, om jag är glad och utåt så är allting så mycket bättre. Så man ska verkligen inte hålla tillbaka, då blir man tråkig,och ingen vill hänga med en. Visst man har rätt till att vara sur o kinkig ibland, det är förståeligt. Men ingen vill vara kompis med en butterjöns.

Imorron är det fredag! Najs. Ska börja med projektarbetet, awesome! Det kan bli riktigt roligt. Sen ska jag ha digitalt skapande. Spännande, hoppas jag.

Nästa vecka händer det jättemycket saker känns det som. JAg skulle verkligen behöva en kalender nu. Brukar få av skolan, men nu är detvisst bara ettorna som får. Snålt. Men jag SKA ha en! Jag tar till alla medel, jag ska ha en!

Dagens låt: Life's what you make it - Hannah Montana

Den bara passar in så bra på idag. För det blir verkligen vad man gör det till!
HANNAH YOU ROCK!!!!!! LOVE YOU !!!!!! ♥ ♥
hahaha,nä, men helt ärligt så gillar jag låten!


Så.

Så var dagen i skolan avklarad. Eller timmen i skolan rättare sagt.
Bussen dit var SMOCKAD.. och jag hatar att stå i bussen.... man håller ju på att trilla varje gång bussen svänger eller bromsar. Dessutom var det sjukt varmt också, så man svettades.. a lot. Kan bero på att jag var så satans nervös också hehe.
Sen kom jag fram till skolan och det kändes inte som det var 10 veckor sen jag var i skolan sist, man är liksom hemma där nu. Och alla klasskompisar verkade vara som dem var sist vi sågs.
Men lite saker hade förändrats, vi har ny mentor, vilket är både på gott och ont. För vår förra var så sjukt rolig, men också dållig på att ge information. Den nya verkar vara tvärtom.
Vi fick våra scheman. Som dessutom inte var klara. Jag har INGEN aning om var jag ska vara första lektionen imorronbitti. Bra jobbat schemaläggare..... Som tur är, har en till i min klass samma lektion, så vi ska ses på morgonen så man slipper gå och leta själv efter salen.
Och det ska finnas tallriksautomater(?) i matsalen. Så man visar upp sitt matkort så får man en tallrik, och man kan bara få En tallrik per dag. Så sjukt löjligt.

Sen var det hem och ringa frissan. Alltid när jag ringt tidigare så har det varit telefonsvarare, men nu tutade det upptaget! Sen ringde jag igen ett tag senare, upptaget. Och ingen, upptaget...  Asså jag pallar inte. Det är inte meningen att jag ska klippa mig kanske. Jag ska ringa tills jag får en tid. Och hoppas det inte blir en tid så om 6 veckor eller ngt. Jag vill ha en tid nästa vecka! men lycka till.. haha.

Så nu ska jag ringa frissan tills hon svarar, sen ska jag dusha, sen äta, kolla Tv, seeeen sova! Spännade liv jag har!

SKOLA TODAY - What the hey!

Då var dagen kommen. Skolan börjar om 2 timmar.
Jag går upp, äter frukost, borstar tänderna, lägger mig igen, sen klär jag på mig och sminkar mig sen går jag till skolan.
Jag är på punkt 5 nu. Jag har precis klätt mig. Men ush vad jag känner mig tjock. Jag har inte haft jeans på mig på hela sommarlovet. Och jag blir galen på mitt hår. Men det beskyller jag frissan lite på, för hon svarar ju aldrig när jag ska boka tid!
Hade önskat att man kunde känna sig snygg för en gångs skull när man stod framför speglen. Gud vad glad jag hade blivit då. Men med lite mer träning, lite mindre mat och en klippnig, så är jag en bit på vägen iallafall!
Men man ska ändå bara vara i skolan i någon timme, så jag orkar inte lägga ner ännu mer tid på att försöka se bra ut. Imorron däremot är det en vanlig dag, men start tidigt på morgonen. Då kommer jag stå lite längre framför speglen.

Jag är så nervös och förväntansfull! Ska bli så kul att träffa alla kompisar igen.

Men fyfasen vilket väder! Regnet bara ÖSER ner! Som ett vattenfall för tillfället. Kul att jag ska behöva gå till bussen. Vilket tar 15 min...

Nu ska jag snart äta lite lunch, sminka mig och bege mig till skolan. Sista året. Kan inte släppa det.

Dagens låt: Going to Pasalacqua - Green Day
Here we go again, infatuation
Touches me just when I
Thought that it would end
Oh but then again it seems
Much more than that but
I'm not sure exactly what you're thinking

Well, I toss and turn all night
Thinking of your ways of effection
But to find that it's not different at all
I throw away my past mistakes
And contemplate my future
That's when I say...
What the hey!

Jag vet!

Nu är jag tillbaka från besöket hos min pappas kusin. Hon är egen företagare av Wobedo design. Det var jätteintressant och hon hade mycket bra råd om vad man skulle göra och söka, och vad för kkurser man kan ta för att bli extra bra.
Det var också bra att få höra hennes historia och hennes råd, för de alla kommer från hennes erfarenheter. Vad hon har gått igenom och uppnått. Den informationen kan ingen SYO ge.
Hon var också väldigt inspirerande, sa att man måste vara målmedveten och veta vad man vill. Då kan man uppnå exakt vad man vill.
Jag är nu ganska, typ 90%, säker på att jag vill bli inredningsdesigner(visst kanske man ändrar sig.. men just nu är det vad jag vill). Och isåfall vet jag precis vad jag ska söka efter gymnasiet. Fast inte direkt efter.. ungefär ett års ledigt för att resa och ha skojj! :)
Jag är taggad för framtiden..

.. som börjar imorron!

Men först ska jag njuta av att inte behöva göra någonting. Bara ligga i sängen och slappa, för handbollsträningen blev inställd. Den sista sommarlovsdagen på mitt sista sommarlov, helt sinnesjuukt.

yesyes.

Ni anar inte huur bra jag mådde igår efter body pumpen! Det var riktigt varm och jobbigt, och utfallen var det värsta! Benen kändes som spagetti när man skulle ner för trapporna efteråt. Men vilket power! Musiken och alla andra runt om gör att man pushar sig själv till att orka ännu mer. Jobbigt och roligt! Men på vägen hem, lagom varmt ute btw, vilken känsla. Kände mig så duktig. Sprang en runda innan också ju. Sen duchade jag. Så jäkla najs! Fler hårda träningspass som igår väntar!

Det har varit så fruktansvärt varmt på mitt rum inatt. Jag vaknade och var helt svettig. Räligt. Så jag har inte sovit så mycket i natt.. men jag sov 11h natten innan, så det jämnar ut sig. Sen var jag på maxi och handlade men min moder. Och jag köpte hårfärg! Längtar till jag ska färga det, men jag måste klippa mig först... och frissan svarar fortarande inte. Jag får daaamp.. jag MÅSTE klippa mig snarast!

Sen ska jag iväg med min farmor till en släktings designföretag, spännande. Jag är lite nervös. Men det går säkert bra!
Och på kvällen sen är det haaandboll! Utomhus. Och det regnar, denna veckan igen. Jaja, Handboll är kul i alla väder!

Och så ska min sista sommarlovsdag på mitt sista sommarlov spenderas.

Har ont i magen och ont i huvudet OCH en jäääääätteträningsverk. Tack för att ipren finns. Ska ta en snart.

Måste hitta låset till skåpet och hitta några kläader att ha på mig i morgon, i skolan. Känns overkligt att säga det. Skola imorron. USH. Men ändå, åh. Ska bli kul att träffa alla. Och det är SISTA året i skolan, hoppas att det blir det bästa! :)

Dagens låt: Livin' on a Prayer - Bon Jovi

TRÄN

Skola i övermorgon. WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT? 2 sommarlovsdagar kvar. Imorgon är mitt livs sista sommarlovsdag. Ohmygod. Tiden går snabbt.

Idag, idag, idag.. är det måndag. Jag bokade precis in ett Body Pump pass. Första gymträningen på länge. Tror jag ska springa en runda idag också, extra mycket träning. Sen imorron är det handbollsträning, wiie!
Oboy vad jag ska bli fit. Hoppas jag. Jag vet att sommaren är över, men man mår så bra av att känna sig nyttig och stark. Jag har inte använt mina jeans på hela sommaren, så jag hoppas att dem fortfarande passar!

Imorron ska jag till pappas kusin som är designer, inredningsdesigner. Hon har startat ett eget företag och byggt upp det från grunden, hoppas att jag kan lära  mig något. Och det ska bli kul att få en liten inblick i det hela. Ska bli spännande.

Annars ska jag inte göra så mycket, boka tid hos frissan om hon svarar.. vilket hon aldrig gör! Hon har väl antagligen semester, och sen kommer nog väntetiden vara jättelång. Och jag är i stort behov av klippning! Annras får jag väl klippa mig någon annan stans. Det är bara så praktiskt att det ligger så nära, och kostar inte så sjukt mycket som hos den andra frissan i byn, som dessutom inte är så väligt pratsam. Då är det inte så kul att sitta tyst i en timme, medans hon klipper ens hår. Ja, det tar ungefär en timme att klippa mitt hår, uppklippning.
Sitter och kollar på bilder på kändisar och deras frisyrer. Jag vill klippa upp mitt hår, för det är sååå tjockt, och sen ska jag klippa lugg. För nu är det för långt för att ha hängande i ansiktet men för kort för att ha bakom öronen. Jobbigt! Men nu har jag en bild i huvudet, och resultatet blir ofta inte likadant, så då brukar man bli besviken. Det är det jag hatar mest när man ska klippa sig.

Asså jag sitter alldeles för mycket vid datorn.... Jag ska nog stänga av den nu.

Dagens låt: Unwritten - Natasha Bedingfield

Bra självförtroende = Tom plånbok ?

Så, då har jag spenderat nästan hela min dag med F på Espresso house. Hon har liksom olikak perioder, ibland snäll, ibland bitchig. Idag var hon snäll. Det var jättetrevligt att sitta och prata i flera timmar!
Och jag gav 2 kronor till en hemlös.

Sen kom jag hem och åt grillat. Gott. Snart ska jag på promenix med B i det fina vädret.

Nu sitter jag och jobbar med B's present. Jag köpte en bok, scrapbook, där jag klistrar in bilder och skriver fina minnen.

Kollade priser för plastikoperation av näsan. OMG. Det kan kosta ca. 50 000 kronor om det är mycket på näsan som ska fixas! Sitter och frågar migsjälv om det är värt det? Jag hatar min näsa. Jag tror att jag kommer att få bättre självförtroende om jag gör det. Bra självförtoende och en tom plånbok.
Jag har fått många olika kommentarer av min näsa, av kompisar, släktingar och bekanta. Och när jag kollar i speglen är näsan allt jag ser. Och min profil, ush.. men det beror på att pannan är så platt och hakan är utputande också. Haha.
Men jag har tid att fundera. Tidigast skulle det bli om jag gjorde det hösten efter jag fyllt 18. Vilket är mer än ett år. Fast jag lär inte ha pengarna ändå.

Och jag har fått små finnar lite här o var i annsiktet. Blir till att sova med tandkräm i ansiktet dårå.
Imorron ska jag ut och springa!

Ska bara säga en sak till, grattis till min systers kag som fick SILVER i A-slutspelet i cupen dem har spelat. Jag kunde ju inte följa med. Jag är stolt över dem!

Dagens låt: Rising Girl - Lovestoned 

Jaduuu

Okej. Festen igår.
Den var kul. Väldigt seg i början, då jag bara kände 2 pers, och några hade jag träffat någon enstaka gång innan. Och vid matbordet hamnade jag vid några jag aaaldrig hade träffat förr, och i nyktert tillstånd, hur lätt är det att hitta något att snacka om? Men tiden gick, och alkoholen var gratis, så det gick bätttre sen. 
Det var ungefär 30 pers där. Mycket trevligt folk. Och jag hookade eheh. Vet inte om jag ångrar det eller inte. Fick en kommentar "Vafan hände med dig?" haha, jaduuu, det vet jag faktiskt inte riktigt, jag dansade, sen vipps så stod jag och hånglade med en kille. Brukar inte göra så. Men lite kul var det.
Egentligen skulle jag åkt hem vid halv ett med en kompis, men när mamman till hon som hade festen när hon såg att jag intye ville hem "Men jag kan ju köra hem dig lite senare om du vill!" Så snällt! Jag tror dock hon gjorde det för att det skulle stanna folk lite längre. Hon hade bjudit såå många som inte kom. Hon är lite, hon som har festen, speciell, men hon är så snäll och rar. Hoppas att hon hade en bra 18års fest!
Så jag fick stjuss hem vid lite innan 2. Och då drack jag vatten! I STORA mängder! För att slippa bakfyllan! Och det funkade! :D  Jag mår överaskat bra, med tanke på hur mycket jag drack!
Sen "hände" det lite småsaker till, men det tänker jag inte skriva här! hihi

Nu ska jag snart in till stan för att ta en fika med F. det ska faktiskt bli kul.

Får se om jag kommer med ett till inlägg lite senare idag. Kanske, kankse inte. HAHA ändå ingen som bryr sig!


GÅGÅGÅ OCH GÅ TILLBAKA

Gick till affären, som tar 15 min om man går snabbt, i regn för att köpa ett par nylonstrumpbyxor, för att det jag köpte i förrgår gick i sönder igår... så går jag in i affären, köper och går hem igen. Åska och regn denna gången. Sen kommer jag hem och tar fram det jag ska ha på mig ikväll... så ser jag att strumpbyxorna är MÖRKBLÅ istället för svarta!
FAIL! Så nu måste jag gå tillbaka(alt. tvinga pappa att köra) och byta.
Sen ska jag hinna dusha, göra mig i ordning och ta mig dit på mindre än 2h. AWESOME...

Ibland blir jag så trött på migsjälv asså..

Jag är rätt, fast på fel ställe.

Scrollade ner på min blogg och kollade på rubrikerna, det bara skriker cool och seriös bloggare om det! Jappjapp!

Festen igår, eller ska jag säga "festen". Fyfasen så fail. Som jag misstänkte lite, men ändå. Tjejen som skulle firas, kom, stannade i 2 timmar sen gick hon. Och hon sa inte ens hej till mig när hon kom. Så hon fick då iiiinget choklad. Det bjöd jag på alla istället. Jag slösade 15 minuter av mitt liv på att slå in den snyggt. Tur att jag inte köpte något dyrare iaf!
Vi var totalt 8 pers, inkl. en mamma. Dock en väligt cool mamma som satt vid bordet och spelade vattenfall med oss.... men, vad gör hon där? Fast alla andra verkade inte bry sig alls, snackade med mamman om skola och snackade tillomed skit om hon som fyllde år(efter hon hade gått då) framför mamman. Det kanske är jag som har så strikta och ocoola föräldrar så jag inte är van vid sånt kanske. Jaja. Sen hade vi limbo, haha "hej 10årskalas!", men det var kul! Jag vann! Limbon var kvällens höjdpunkt.

När jag kom hem sen efteråt så kände jag att jag är så felplacerad, MEN det är inget fel på mig! Jag är precis som jag ska vara, på fel ställe! Jag hör inte riktigt hemma här. Längtar tills jag har gått ut skolan så jag kan flytta. Så ensam och som jag inte har några riktiga kompisar här(jag har kompisar, men dem har liksom andra, bättre kompisar, så jag är dereas andraval, om man kan uttrycka sig så). Vissa säger taskiga saker till mig, dock menar de inget illa, men jag tar illa upp, och jag kan inte säga något elakt tillbaka för jag vill inte såra någon och sjunka till deras nivå. Fast jag vill skrika åt dem och bli riktigt arg...så skrattar jag bara. Men då känner jag mig som ett levande skämt, och det gör att de känner att det är okej att säga så till mig. Om jag inte skulle skratta, så skulle jag sitta tyst och anses som tråkig och bli ignorerad och bortglömd. Och det är ju inte så kul.
- There's nothing wrong with me
This is how I'm sopposed to be
In a land of make belive
That dont belive in me -

Jesus of Suburbia ♥


Idag, B sa igår att hon skulle smsa mig om vi skulle hitta på något. Men jag tvivlar på att hon kommer att göra det. Hon har säkert redan glömt det. Fast det gör mig inget. Jag behöver ändå iväg till affären (IGEN) för att strumpbyxorna jag köpte iförrgår, gick isönder igår! Dem var alldeles för tunna och mina naglar var helt enkelt för vassa. Så jag måste köpa några nya jag kan ha på mig ikväll, tror jag väljer svarta.
TIPS: KÖP INTE NYLONSTRUMPBYXOR FRÅN CUBUS FÖR 50 KR! DEM SUGER(eller går i sönder iallafall...)!

Lite spänd för ikväll, men å andra sidan, vafan, skitsamma. Det får gå som det vill. Jag bryr mig inte. Jag hoppas bara att hon ska tycka om presenten. Jag köpte ett par örhängen. Som jag packade in i en lite större låda, som jag sen slog in i papper, som jag sen la in i en ännu större låda som jag sen slog in med papper. Sen satte jag fast kortet som ser ut som en champangeflaska! Fint!

Jag är lite orolig för min hund. Hon hostar, är hängig, äter inte och även kräker ibland. Hon har varit hängig och dålig på att äta nästan hela sommaren, vi har trott att det har varit lite på grund av värmen och för hon har så tjock päls. Antar att det får bli veterinären snart. Min söta älskling.


Dagens låt: Holiday - Green day


PAJ, PS3, BLA, BLA, HAJ!

Fredagen den 13e. För mig har 13 alltid varit ett otursnummer, så jag blir alltid lite spänd på denna dagen. Innan var det värre, då kunde jag kolla på klockan och om den t.ex. var 13.13 så trodde jag genast att jag skulle få otur. Men nnu är det bevisat att jag oftast har otur, oberoende av vilket datum det är!
Mitt tur nummer är 14, så när det är den 14e så blir jag alltid extra hoppfull om att något kul ska hända, men det gör det aldrig.
Så jag har bestämt mig för att sluta med detta datumtjafs och inte ha några förväntningar eller whatsoever på dagen. Bara leva. Dessutom, hur många fredagar den 13 har man inte redan överlevt utan att allt rasar samman?
Idag ska jag laga maud. PAJ. Köttfärspaj, muums. Jag är glad att jag sparade hemkunspaksboken som man fick i högstadiet. Där finns massa goda (och många äckliga med) recept som går snabbt att tillaga!
Sen blir det affären. Ska köpa mina jeansthights! Mihi! Och kolla på presenter. Ett choklad ska köpas och jag ska kolla på present till B som snart fyller år. Jag funderar på att höpa en ram(ungefär A4 storlek oom det finns) och klista in massa bilder och skriva minnen. Och om det inte kostar för mycket så kanske jag köper något litet också. ELLER så ska jag baka en kaka, och sen rita med glasyr på den! Det blir kul Och det är lättast med kladdkaka, men jag är osäker på om hon gillar det... Men vem gillar det inte?

Och ikväll. Har inget att säga. Får se hur det blir.

OH jag vill ha PS3...... så att jag kan spela green day rockband. Nu har jag ju BÅDE seplet och rockbandet. Jobbigt läge.

Idag var det en vecka sen jag kom hem från korfu. Känns som jag kommit över sorgen nu, haha. Visst jag saknar det lite. Men nu har jag andra saker att se fram emot, istället för att se bak. Och jag börjar se positivt på att börja skolan nästa vecka, det ska bli så kul att träffa klassen igen!
Och på tisdagen ska jag på ett besök hos min pappas kusins designföretag. Visst det ska bli intressant, men jag är lite nervös för jag har aldrig träffat henne förr. Haha min farmor får följa med mig för jag ville inte dit själv.

Och igår fick jag ett sms av F, som jag ska fika med på söndag. Hon sa att hon hade nya ideér om projektarbetet.... Vi har ju redan bestämmt att vi ska jobba med skor. Jag blir inte förvånad om det slutar med att jag får jobba ensam. Men det klarar jag!

Nu ska jag göra paj! HAJ!

Dagens låt: Wind of change - Scorpions
asså..... ooh vad mysig den är.

Såhära, ja, kul.

Idag har jag shoooooooooppat! JAH!
Nya skor! Vita tygskor.
Foundation. Dream matte mousse
Nylonstrumpbyxor
Och present till tjejen som jag ska på fest hos på lördag.

Sen hittade jag ett par svarta jeansthights, som jag letat efter jätteläänge, på vero moda. Men jag har ett presentkort där som jag hade glömt hemma, så jag får tillbaka till affären imorron och köpa dem då.
Och då ska jag köpa present till en annan tjej som jag ska på fest hos imorron.

Sen såsmåning om måste jag köpa hårfärg och beställa klipptid. Jag är så trött på mitt hår, speciellt luggen, som är för kort för att ha bakom öronen och för lång för att häga snyggt i ansiktet.

Känns som pengarna bara..... tickar iväg. Jag måste skaffa ett jobb...

Och jag tränade precis handboll! Första träningen fär säsongen! oooog vad jag har saknat handbollen! Det var så kul! Det var regn och vi tränade utomhus, men kul var det. Sen hade jag ingan springskor med för jag trodde att vi bara skulle spela beachhandboll, men vi skulle visst springa också. Så jag fick låna min tränares skor... 42or. Gick inge bra...

Imorron. Ouh, jag är inte särskilt pepp på den festen. Det är för en gammal klasskompis, som jag inte är särskilt bra vän med, vi är inte ovänner, men vi funkar inte riktigt ihop bara.. Först var det planerat med en strandfest, men vädret är dåligt(tack o lov, jag ville inte va på stranden) så vi flyttade in. Men bara hälften. Så det blir en liten fest. Jag tror inte ens att jag kommer dricka. Det är dessutom fredagen den 13onde.. uhooh.
Sen var det lördagen. Där är det lite mer press för där känner jag inte så många och jag har iiiiiiinget att ha på mig. Jag har sån jäkla panik. Jag sitter och velar mellan en svart,thight sak, med spets över axlarna(svårt att förklara) och en blå tubklänning/tunika sak. (Jag är verkligen sämst på att förklara.)
Meeeeen det llöser väl sig. Blev lite mer nervös när jag hörde att en speciell kille skulle dit. Men om det är mycket folk kan man ju hälsa, som artigt folk gör, och sen behöver jag ju inte prata mer med han.. För då skulle det nog bara bli pinsamt. Och det gillar vi inte!

Och min syster har åkt iväg på cup till göteborg, jag skulle följt med och coachat, meeeen det fannns inte plats till mig i bilarna :( Men kanske lika bra det. JAg har mycket som händer här hemma med.. jaaaja.

Dagens låt: Another one bites the dust - Queen

FRÄSH

Hej igen. Gissa oom jag har varit duktig? FÖR DET HAR JAG!
Jag har städat och dammtorkat hela mitt rum
Städat min undulatsbus, som inte hade städats på mer än 2 veckor..... usch.
Sprungit en runda i skogen. Har iknte sprungit på nästan hela sommaren, sista jag sprang i skogen flög det in massa kryp i munnen. Men nu var det inga kryp och helt perfekt temperatur.
Sen åt jag en macka till kvällsmat, och en banan. Äntligen Subs är MMMMMMMMMMM!

Nu känner jag mig fräsh (fräch?), i ett fräsht rum och sen ska jag lägga mig i en ny och mysig tshirt i sängen med fräsha och rena lakan och kolla på bridget jones dagbok, eller någon annan kul film! Allt rent och fint och jag mår fräsh. Det är bra.

Resan till London i höst är nu bokad! Iallafall flygbiljetterna, men det är bra! Nu har jag något att se fram emot, haha!

Hoppas verkligen att jag hittar fina kläder imorron!! Ser fram emot att shoppa :) Och träna handboll.
På söndag ska jag träffa F och ta en fika. Hon har visst skaffat en pojkvän nu, vilket är bra! Så hon håller sig till en. Ehehe... faktiskt.

Och jag har sett det preliminära schemat för treans första termin! Det ser bra ut! Ser ut som jag bara kommer ha en lektion på måndagar! LIKE! 

wraaaaaaaaaaaaaah

Hemma från årets sista besök i mormors sommarstuga! Eller ja,, jag kom egentligen hem igår, men då var jag för trött för att skriva. Jag var faktiskt trött hela dagen. Fördelade dagen med att ligga i soffan, hammocken(stavning?) och sängen och lyssna på musik. Och jag var inte hungrig på hela dagen.
Till middag kom mina föräldrar upp och sen stannade dem och kollade på allsång på skansen. Jag låg ihopkurad i soffan och blundade och tänkte att det var exakt EN vecka sen jag stod på scenen och sjöng, precis på klockslaget. Åh.
Sen när dem märker att jag ligger på soffan tror dem direkt att jag inte mår bra. Sen kommer mamma "saaaaaaaaknar du korfuuu?? Animatööörernaaaaaa? vaaaaa?" Med ett retsamt leende. Inte kul. För det var just de jag gjorde. Försökte dölja tårarna under filten. Förstår inte vad osm hänt. Jag har inte gråtit ordentligt på flera år och nu, på minder än 1 vecka har jag gråtit 3 ggr. FANtastiskt. Faktiskt. Det är ju skönt att gråta.
Men nu känns det lättare, att inte sakna korfu så mycket. Jag behövde sakna det, nu är jag klar med det, typ.
Idag ska jag inte göra mycket. Städa. Dusha. Ja typ det...
Imorron ska jag shoppa med en kompis. Behöver massa nya saker till skolan! En vecka kvar. Gaaah! Och imorron ska jag träna handboll igen! På sand, men det är bara för att komma igång lite, sen nästa vecka börjar inne träningen också.
Jag ska försöka komma iväg till gymmet någon gång innan skolan också.

Nu sitter jag här i min pyamas och lyssnar på rock! Plötsligt så känner man, skit samma, fuck it liksom. Och så slutar man sitta och älta saker. Allt annat bara försvinner, så jäääääääääääää*la härligt!

Dagens låt: Run to the hills - Iron Maiden

hoping for the best

Okej, nästa vecka börjar skolan. Nästa vecka är sommarlovet slut. Det har gått alldeles för snabbt! Om 9 dagar är mitt sista sommarlov slut.
Vet inte vad jag ska säga om sommaren.. vädret har varit fint, Korfu var najs. Trevligt.

Aldrig mer ska jag ha höga förväntningar på mina föräldrar. Igår sa pappa att han hade en överaskning, jag och min syster blev genast nyfikna och började att spekulera. Allt från Lady Gaga biljetter till en resa någonstans. Men det var en liiiten yttepytte chokladkanin med nougatfyllning... JAG TYCKER INTE ENS OM NOOUGAT! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag gjorde bägge. Vet inte vad som hänt, jag har gråtit många gånger på sistonde.
På min födelsedag var det lite samma visa, jag har önskat mig en biljett till att se green day i london. Så kommer appa fram till mig med ett uvert och en kamera för att fota min reaktion. Jag ttror ju direkt att det är ett par biljetter. Meeen... så är det ett grattis kort och någon hundralapp från en släkting..
Jag är inte otacksam.. jag har väl bara lite höga förväntningar. Men NO MORE!
Det bara hade varit sååååå underbart om de faktiskt hade kunnat vara någon stor överaskning någon enstaka gång. Jag älskar att bli överaskad (på ett bra sätt då). Fast from now on ska jag förvänta mig det värsta, men hoppas på det bästa!

Min mage gör ont och jag har ingen aptit, fortfarande.

ÅÅH. Hatar att jag blir såhär. Alltid efter jag har varit med om något som jag har sett fram emot jättelänge, så blir jag så här tom efteråt. Men det är ju positivt att jag har haft det kul, men FAAAAAASIKEN att det måste ta slut. Jag skulle tagit vara på tiden bättre där.

Jag måste, städa, klippa mig och köpa nya kläder till skolstarten.

Snart ska jag iväg till mormor och morfars sommarstuga(det blev idag ist för igår), och stanna där till imorron.

åh, jag behöver en kram :(

Dagens låt: Somebody to love - Queen


Happy girl in a happy world..

10 dagar till skolan börjar. FU! Jag vill inte...

Vill inte! Vill inte! Vill inte!!!!

Är så deppad just nu, jag har inte något att se fram emot längre.. Visst London i November och jag fyller 18 i december. Men det är så lång tid tills dess, det händer inget kul nu. INGET. Jag är bjuden på 2 fester nästa vecka, men jag är inte sugen på att gå på någon av dem... Och jag pallar verkligen inte gå på båda...

Idag öser regnet ner och allting är grååått och tråkigt. Och jag gör bara fel hela tiden.. men vafan. "det kunde du väl sagt lite tidigare...." osv. Blir så trött på det.

En kille skrev precis till mig på facebook, knasigt. För jag känner inte han, vi har gått på samma skola länge, men aldrig pratat, och nu skriver han Heej ;). Han måste förväxlat mig med någon annan kanske.

Btw så hittade jag dem som jobbade på hotellet på facebook! Men det känns lite så,,fel, att lägga till dem som vän. För dem träffar ju nya människor varje dag, så vfr skulle dem komma ihåg mig?

Nu ska datorn stängas av. Och jag ska lägga mig ner i sängen och bara tänka. Sen kanske vi ska iväg till mormors sommar stuga och hämta hem min undulat. Är så väldigt tyst i huset nu..

Dagens låt: Burnout - Green Day
I throw all my emotions in the grave
Who the hell needs them anyway

OPA! Korfu i mitt hjärta.

Läste precis igenom förra inlägget. Då var jag pepp. Nu är jag ledsen. Kom hem igår, det känns helt overkligt! Jag saknar det! Vilken fin vecka asså.
På söndagen blev jag av med min ipod. Jag hade lagt den på sängkanten och sen gått iväg till poolen. När jag sen kom tillbaka på eftermiddagen, var rummet städat och ipoden borta! Jag fick panik! Jag sprang och letade upp städerskan, och frågade om hon hade sett min ipod. Hon började rabbla massa på grekiska, sen följde hon med in i rummet och jag visade vart jag hade lagt den. Men hon bara NONONONO och sen gick hon raka vägen ut ur rummet. Okej.
Så då sprang jag bort till receptionen och tårarna bara rann. Och dem var jättesnälla, ringde till olika städerskor och någon började kolla igenom alla smutsiga lakan ifall om den hade råkat åka med när den bytte lakan.
Sen gick jag tillbaka till rummet och då såg jag att det inte var nya lakan, det var bara bäddat. SÅ jag gåår tillbaka och säger det så att dem ska slippa leta igenom folks smutsiga lakan. Min syster går till pappa, som är kvar vid poolen för att berätta att min ipod är stulen. Jag sitter och grpter hysterikst, min ipod är något av det viktigaste jag har, jag måååste ha musik! 
Sen kommer min syster springande tillbaka. "JAG VEEET VAR DEN ÄR!" Så går hon in i rummet och öppnar ett innerfack i mitt handbagage. Så hade pappa lagt den där och glömt att säga det till mig. Det vcar en otrolig lättnad, men också ganska pinsamt att gå tillbaka till receptionen och säga att pappa hade lagt den på ett annat ställe bara.. Men det löste sig!
De första dagarna var jag inte med på några aktiviteter alls. Sen testade jag att spela beach volleyboll. Jag var enda tjejen. Jag trodde att det skulle vara på skojj, men när jag missade bollen för att sätta upp håret så var det ingen som log precis. Så jag skärpte mig och var faktiskt ganska duktig! :) Sen var jag med på volleybollen resten av dagarna! Fast första gången var roligast, för då var det mer allvar i spelet, och man fick träningsverk!
Gymmet var räligt, så jag spelade tennis istället. Och var med på vatten gympan, och dansen vid poolkanten! HAHA
Tisdag, åååh tisdag. Började dagen med att åka flyfish.

Det var sjukt kul! Den flög riktigt högt! var nära på att trilla av flera gånger. Sen volleyboll.
Sen på kvällen var det kareoke night. Jag vet att jag inte kan sjunga, men jag ver ändå lite sugen på att göra det. För att utmana migsjälv. Så satt vi där på läktaren och såg att man var tvungen att anmäla sig. FU! Jag ville ju höra några andra sjunga först så att inte jag skulle göra bort mig. Så då tänkte jag strunta i det. Men så kommer en av Animatörerna, Daniel (den som jobbar med aktiviteterna) fram till mig med en lista och frågar om jag ska sjunga. Så jag kollar i häftet, som innehåller 1000 sånger... Jag kan inte bestämma mig, då sätter han sig berdvid mig och föreslår "baby one more time" med Britney Spears,, OKEJDÅ säger jag! och han säger att han tycker att jag ska vara först. Men det vill jag inte! Så då går han fram till scenen och med min anmälan. Sen kommer han fram till oss igen. "Hope there's no problem fore you being the first". Oh.My.God.
Sen börjar det. En annan som jobbar där, Robbie (tror jag) som jag pratat med innan, läser upp första namnet, och det var mitt namn! Så jag går fram och jag kan inte sluta skratta, jag ska verkligen göra det!
Så när han ser mig, så känner han igen mig så han säger "Oh she's from Sweden!" Sen börjar musiken. Sen börjar jag att sjunga, eller "sjunga". Som det låter! Högt, falskt och blandat med skratt. Pappa filmade det, man hör andra i publiken som skrattar. Sen kommer dem Robbie och Daniel ut på scenen och klappar händerna och får hela publiken att klappa med! och DJn bakom mig säger något, men jag hör inte för han skrattar så mycket. När sången är slut. Får jag jättemycket applåder! Jag går tillbaka till min familj genom den stora folkmassan, det är flera 100 pers i publiken(det var ett stort hotell) , och när jag går där så säger dem Good job Sweden! och klappar!
Sen kommer Daniel till oss igen med en drink, för jag var först. En JÄTTESTOR San Fransisco. Fyfasen vad stark den var asså! Jag har druckit sånna innan, men dem har inta varit lika starka, jag undrar om han hade spetsat den eller något. Pappa fick smaka en klunk, Oj vad stark! sa han. Men jag ville inte vara en mes så jag drack upp den! lättpåverkad som jag är började mitt tal att sluddra och jag började att vingla..  försökte att inte visa det för mamma och pappa. Sen var vi tvunga att gå tillbaka till rummet.. mamma och pappa ville sova. Jag hade ingat annat val än att följa med. Men jag kunde inte somna. Jag var så glad. Jag klarade det, så otroligt stolt över migsjälv! Det var egentligen inte så svårt, handlade bara om att våga. Tack till Daniel som fick mig att våga, och daniel och robbie som stod och klappade händerna.
Dagen efter var jag bakis.. och kunde nästan inte äta någonting. Det var nog några som kände igen mig, för jag fick några blickar. Och alla som jobbade där kom ihåg mig och kallade mig för Sweden! Fyfasen vilka härliga människor som jobbade där!
På kvällen var det beachparty, med limbo. Jag var med. Och kom ganska långt, top 10 av säkert 50 st. När jag klarade det näst lägsta så sa Robbie i mikrofonen GOO SWEEEDEN! På det lägsta förlorade jag. det var bara 2 st som klarade den, varav en som jobbade där(Victor) så den andra vann. Sen var det en ballong lek, man hade en ballong knuten runt anklen och skulle trampa i sönder andras utan att få sin egen söndertrampad. Där blev min ballong stampad ganska fort, fast det märkte inte jag så jag fortsatte att trampa på andras, FAIL! Haha men kul.
Sen vare dans! OPA!!!! Club dansen, macarena, las ketchup och många fler.
Sen var vi tvunga att gå och sova..... mamma och pappa igen. Det var seriöst SISTA gången jag åker med dem! Förutom nästa år när pappa fyller 50 för då ska vi (hopefully) till NY! Och till höst när vi ska till London.
Torsdagen var sorlig, för jag visste att det var sista dagen. Sista kvällen efter showen satt och min syster på läktaren och bara njöt. Så kommer pappa, "NU mååste vi gå och sova, Vi ska upp tiidigt imorron för bussen kommer vid 8!" Så då är det rappa takter till rummet. Jag går förbi daniel som står med ryggen emot, men sen vänder jag mig och stannar, och jag har ljuset i ögonen, men det ser ut som han kollar åt mitt håll. Sen vänder jag mig om och går. FAN! Jag skulle ha vinkat hejdå! Jag hann inte säga hejdå till någon som jobbade där.
Sen tidigt nästa morgon åkte vi hem.. I vanliga fall när jag har varit på semester med min familj har jag tyckt att en vecka är lagom och tyckt att det ska vara skönt att åka hem. Här var det tvärt om. När jag var hemma kändes det helt overkligt.. Jag blev ledsen och började gråta. Jag saknar det sååå! Jag kommer ALDRIG mer att få se Daniel och Robbie och resten av dem. Från att se dem varje dag till aldrig igen. Det är så sorgligt. men jag är tacksam för att jag har träffat dem. Har  tillomed försökt at hitta dem på facebook, haha jag är patetisk. Jag måste släppa dem.
Forgetting you but not the time

Jag är fortfarande lite smått ledsen över att jag aldrig mer kommer att få träffa dem, och jag har fortfarande ingen aptit. På ett sätt är det bra ju, jag går ner i vikt igen. Men jag mår inte bra, har så fruktansvärt ont i magen, mellan navlen och bröstet och mår illa. Men det går väl över.

Och jag har ångest över att skolan snart börjar. Men jag hoppas att detta sista året i skolan blir det bästa. Och jag känner mig starkare, klarar jag att sjunga kareoke för hela hotellet klarar jag vad somhelst! Kan stryka punkt nummer 12 på min "50 saker att göra innan jag dör" lista, som var att sjunga högt framför massa människor.

Träffade B snabbt igår för att berätta om resan. Hon smsade, svarade i telefonen och avbröt mig när jag pratade. Och just då var jag ledsen för jag saknade det så mycket. Men hon brydde sig inte. Jag förväntar inte mig att hon ska hoppa av förtjusning eller något sånt, men hon kan iaf lyssna. Tyckte att det var respektlöst av henne. Jag lyssnar alltid när hon pratar om ngt.

Ni anar inte vad lång tid det har tagit för mig att skriva allt dethär, haha! Men det känns bra att få skriva det, ingen som avbryter.

Men jag kan verkligen rekomendera Hotell Aquis Sandy Beach, Agios Georgios på Korfu!
PLUS:
Animatörerna
Läget (precis vid stranden)
Rummen
Stranden
och MASSA ANNAT!
MINUS:
Maten (man tröttnar)
Sängarna (hårda)
Mygg (sticks)

En bild jag tog igår precis innan jag skulle åka

ÅÅH. Fint.

Och här hittade jag ett klipp på youtube när dem dansar vid poolen! Bara Robbie och Victor som saknas av killarna. (Tjejerna dansade på andra sidan poolen). Antar att detta är morgon dansen, för det är så få besökare med. Daniel är han med kepsen bakochfram som fjantar sig :P
http://www.youtube.com/watch?v=vCicY0RlLCU 
PUSS på dem!

Nu ska jag gå och göra något vettigt.
Dagens låt: Whatsername - Green day


RSS 2.0