it's the final coutdown!

Om 11 timmar är det ett nytt år! 2011!
Peppar ni? Jag gör!
Tänk bara! Ett nytt år, såå många nya möjligheter! Detta är en gllende chans på att lägga allt dåligt bakom sig, ta lärdom av det, och börja om på ny kula! Och göra detta året till det bästa! (so far.)

Jag har inte kommit på något nyårslöfte än, men jag vill ha ett lite betydelsefullt, inte bara gå ner 2 kg, eller sluta snusa (jag snusar inte, men jah kom inte på ngt annat bra exepmel..). Förra året hade jag att inte vara så blyg. Det har jag hållt och gjort stooora framsteg. Min självkänsla har höjts något extremt. Jag kasnke inte har allt jag vill ha eller ser ut som jag skulle vilja, men jag är nöjd, det räcker. Jag är så nöjd med migsjälv. Jag behöver inget annat.

2010 har varit ett bra år, jag tycker att jag har vuxit mycket som person tycker jag. Jag har hållit mitt nyårslöfte och blivit mer framåt, jag har kysst/strulat någon (flera gånger, hihi). Och så har jag träffat massa nya människor, bla H.
Höjdpunkter 2010:
Green day på ullevi.
Korfu, karaoke för hela hotellet.
Fylla 18 år.
London.

Igår åt jag hemmapizza(kalasgott!) och sen spelade jag bingolotto, haha! Vann inget såklart. Men det var ju lite kul ändå. Var hemma hos B med hennes ragg(hehe) och spelade, vi hade 2 dubbellotter var. Det bleev så jäkla stressigt och leta igenom 4 brickor efter tex B 14.. innan man visste ordet av så var det "I 75". Haha.
Vi hann inte handla ngt inför nyår igår, så det gjorde vi nu på morgonkvisten. 
Så nu är allt fixat för ikväll. Jag ska bara träna lite på crossen och dusha. Har outtfiten klar och jag ska ha loooockigt hår! Det har jag inte haft på evigheter pga att det tar en evighet att locka mitt hår.

Det blir tjejmiddag/förfest hemma hos B, sen feeest någon annanstans. Kalas! Hoppas att det blir en bra kväll!

Och hoppas alla får en riktigt trevlig nyårsafton och en bra start på 2011!!
Och var försiktiga med raketernaaaaa! Farliga saker detdär. Jag ska inte skjuta några. Bara kolla. Det är sjukt vackert.

(bilden är från google)

Dock tycker jag sjukt synd om alla djur. Speciellt alla vilda flockar ute i skogarna, de blir helt stressade och kommer iväg från sina flockar och sånt. Och sen är det en jävla massa kemikalier som sprids ut överallt.

Så tänk på, att hur vackert det än är, så är det inte utan ett högt pris. Både ekonomiskt och moraliskt.


Dagens låt: Happy New Year - Abba
Vilken annars!

Nu ska jag kolla på sound of music, det har redan börjat. Ciao. Sista inlägget för iår!


lat och mat

Mmmm näst sista dagen av år 2010. Dramatiskt!

Idag har jag änsålänge inte gjort något alls, bara legat i sängen och lyssnat på musik. Kopplat in högtalarna jag fick till datorn i julklapp nu, och det blev mycket bättre ljud. Fantastiskt.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sen ska jag iväg och handla mat inför nyår med B, hur ska man få med sig maten hem sen? Hmm.. jo vi drar den på en pulka! Smartheads! Eller, et var ju hennes ide. Men jag tyckte den var bra, så det gör ju att jag är rätt smart jag med. hihi

Sen ikväll ska jag göra pizza med min familj, myyyssss och gootttt! Sen ska jag hem till B igen och spela bingo eller vad det var, haha.

Hade hoppats att se Victoria Secrest, den underklädesmodevisningen ni vet? Fast det kasnke är lika bra, slipper jag känna mig ful och tjock, haha.


Ja, det var väl allt jag hade att säga/skriva atm...

Dagens låt: Raise your glass - Pink
För jag tycker att den är kickass!

Btw, så hittade jag en AC/DC låt på spotify och den var INTE en tribute! Awesome!

Sometimes my mind plays tricks on me

Fikan igår var mycket trevlig. Det var jag, B en tjejkompistill oss och 2 killar. varav den ena är B's ragg, typ. Det var skitkul iallafall. Vi var på EH (espresso house), först var det bara vi tjejer som åt chokladmuffins och drack kaffe (jag drack varm choklad, för kaffe smakar toffel..). Tror det var mycket socker i den chokladen, för jag fick en sockerkick! Kanske var ett lite annorlunda intryck dem killarna fick av mig, att jag var lite knasig kanske. Meeeen jag bryr mig inte så mycket. Jag hade kul.
Sen gick vi 20m till Burger King och åt hamburgare (fast jag åt inget för jag var fortfarande mätt). Där såg jag en kille i min klass som jag glatt vinkade till, han vinkade blygt tillbaka. haha. Sen kom en random snubbe och satte sig vid vårt bord och började småprata.
Aja, det var en kul och bra dag igår. Jag bjöd in de trevliga pågarna till min fest. Den ena har inte svarat på evenemanget än, fast han sa att han nog skulle komma när jag frågade. jajajjja JAG SKA INTE HÄNGA MIG UPP PÅ SÅNT SMÅTT.

Jag drömde IGEN om min fest. Jag vill bara ge mig själv en örfil och säga SLUTA OROA DIG! Det blir säkert bra...
Men åååh. Fan. Ångest. Täänk så kommer det inte något folk. Eller så funkar inte ljudet som det ska. Eller så slutar spotify att fungera(dfr ska jag göra en backup lista i mediaplayer!). Eller så kommer det massa oinbjudna partycrackers som förstör. Eller så blir det snöstorm. Eller så blir mamam och pappa sura över något..
Ja såå mycket det finns att oroa sig för. Och mina föräldrar kommer inte med några uppeppande ord precis, de är ju likadana, om inte värre..
De tycker ju redan att jaghar bjudit för många. De sa MAX 80! Och jag är typ uppe i snart 100... Det är så svårt att sluta bjuda folk. Men alla kommer ju inte komma heller, så det är nog rätt chill. Och om det skulle komma någon mer än 80, vad gör det?
Jag vill att lokalen ska bli fylld, asså att det inte är massa tomma utrymmen överallt. Och det ska vara crowded på dansgolvet!

Är så galet peppp och nervös. Men att det är 3e gången jag drömmer om det, sjukt!

Sometimes I give myself the creeps
Sometimes my mind plays tricks on me
It all keeps adding up
I think I'm cracking up
Am I just paranoid?
Or am I just stoned?

Stenad/Hög är jag ju inte... så jag måste nog vara lite paranoid..

Ikväll ska jag testäta maten jag hade tänkt till min fest(Ja det är visst allt jag kan snacka om ..). Kycklingspett och potatisgratäng. Eftersom mina enchiladas inte blev goda, tur att jag teståt iaf.
Hoppas att detta blir godare iallafall.

Och jag har tränat på crossen idag, brabraa. Har inte tränat på typ 2 veckor nu för jag har vatt sjuk! Det var nice att träna igen!

Och det börjar klarna lite för nyår. Det är goda nyheter!
Så jag ska försöka att inte oroa mig mer för festen iår. Och peppa nyår istället! Hoppas att det bli kul!

Nu ska jag nog läsa i min GD bok och ba chillaaaaa.

Dagens låt: Basket Case - Green Day
För att den är kind of klockren idag. Och för att den rockar mina sockar!


äta bör man.

Dagen so far...
Vaknat, varit ute med hunden, ätit på restaurang med pappa, OJ vad jag har vitlökssmak i munnen nu efter den såsen................ öh. Men det var gott annars, kycklingspett med pommes och sås.
Sen handlade vi på maxi, snackade också med en som vi känner som jobbar där och frågade lite om CV, han sa att jag bara kunde lämna det till honom. Och han verkade jättepositiv till att jag skulle söka. Men smart som jag är hade jag glömt det hemma.... Så det blir väl att jag söker nu efter nyår. Ska söka mitt första riktiga jobb! hihi

Snart ska jag iväg in till stan med B för att fika. Myyyys.

Mycket kalorier känns det som... Asså, det känns lite dumt att tänka så mycket på vad man äter, men blir så begränsad... men för mig är det nödvändigt. Jag försöker iallafall att tänka lite på vad jag äter men samtidigt inte för mycket. Annars skulle man typ inte kunna ut och äta på restaurang och fika...

Sen händer det inte så mycket.. 

Om 4 dagar är det nytt år.. Jag tror att 2011 kommer bli sjukt bra! Eller jag hoppas det! Studenten och allt som hör till det lär ju bidra till ngt positivt iaf!

Och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår.....

Imorron.....har jag ingen aning om vad som händer. Inget kul antar jag. Haha.

Dagens låt: Walking in Memphis - Calle Kristiansson

nöten

Igår.... så spelade jag green day rockband för första gången! ÄNTLIGEN! Jag har väntat i ett halvår! Det var skitkul! Hann inte spela så länge dock, så någongång under lovet ska jag låsa upp fler låtar.

Och igår var jag hos farmor och farfar.... det är helt sanslöst vad de bjuder på mat. Först pepparkakor och glögg. Sen förrätt, sen huvudrätt, sen efterrätt, sen kaka och kaffe och sen godis.
Det är INSANE. Fast jag åt med måtta. Bra va.

Sen på kvällen lästa jag lite i min green day bok.

Idag så har jag vatt en snabb sväng i affären för att byta lite saker, jag bytte 2 halsband mot två andra... och de två andra jag bytte til var lite dyrare så jag fick lägga till 60 kr. Jag tycker det lät mycket, men jag var mitt uppe i o betala så jag uppmärksammade det inte. Sen när jag går in i en annan affär så kollar jag på kvittona, så ser jag att jag har betalat 11 kr för mycket!! Jävla tanta som lurar en! det var bara 11 kr, så jag pallade inte gå tillbaka och klaga. Men jag blir så arg. Kärringjä*el.
Sen bytte jag en kofta mot en kavaj, och jag köpte ett par fina trosor. När jag ska ta trosor så säger jag tillomes till min kompis att jag kan inte ha storlek XS längre.Och jag tror att jag tar ett par i storlek S, men när jag kom hem ser jag att jag har köpt ett par XS... Fasen. Men jag provade dem, de gick ändå.
Det är jag i ett nötskal, inte kolla storleken eller inte kolla/kolla fel prislapp...

Sen när jag kom hem slängde jag i mig lunchen på 5 min, sen skulle jag iväg och jobba i kiosken från halv 2 till 6. För pappa sa att de behövde min hjälp. Så halvvägs påväg till kiosken, får jag sånt skoskav så att jag måste gå hem och byta. Sen går jag dit igen... och får reda på att jag inte behövs,,, så jag går hem igen.
Har iallafall fått mig lite motion, vilket är bra, för jag har inte kunnat träna på mer än en vacka nu när jag har varit sjuk.
Så fort nästäppan ger med sig så ska jag börja träna på crossen igen. Can't wait!

Imorron ska jag nog fika med B och hennes ragg + hans kompis. Ska bli intressant! Hihi

Nu ska jag... jag vet inte. Jag skulle spelat rockband om inte min syster hade 2 kompisar här... Hatar när det är såhär.. Jag har inget att göra, och det jag vill göra kan jag inte göra. Då brukar det oftast sluta med att jag äter. Nu äter jag noblesse tillexempel.

Btw så drömde jag om min fest igen, den var misslyckad... Varför kan jag inte drömma att den bli en kanonfest istället, det hade känns så mycket bättre.

Somsagt, jag i ett nötskal..


Dagens låt: Sweet Dreams - Beyonce

day

Imorse när jag har kommit ner för att äta frukost, står det en jättestoor låda i hallen. En plattTV!!! Pappa hade fyndat på mellandagsrean! Haha! Fantastiskt! Äntligen åkte bumling TVn ut, som vi har haft i typ 15 år. Brabrabraaaaaa! Skäms inte lika mycket för att ta hem folk på filmkväll längre.

Idag har jag spenderat typ hela dagen med B! Kulkul! Planerat mycket för min fest, kalaaaaaaas! ÅH vad jag lännnngtar! Det är inte alls särskilt långt kvar, några veckor bara! Sssspännande! Det ser ljust ut, tycker jag. Förhoppningsvis blir det inte snöstorm eller något annat katastrofartat.

Nyår däremot ser inte så ljust ut. Har ingen aaaaaaaaning om vad vi ska hitta på. Några av mina kompisar vill åka upp till Gbg och fira med en vi känner + hans kompisar. Det kaaan bli jättejätte fantastiskt roligt. Eller så kan det bli sjuuuukt fucking katastrof. Och jag vill inte ha spenderat ca 500 kr i transport bara för att komma till en platt fest. Nejtack!
Hoppas att vi hittar något kul på liite närmare avstånd.


Imorron ska jag hem till farmor och farfar på mat. Trevlans. Hoppas det blir gott och att jag inte äter så jag får ont i magen.

Har även idag ätit liiite mycket godis. Framförallt kola och choklad. Tur att knäcken är stenhårt, annars skulle jag nog äta mkt av den också.

Sitter och funderar lite på om jag ska köpa biljet till Rise Against spelning i dk i mars. Det hade ändå varit sjuukt kul, var så längesedan jag var på konsert känns det som. Och RA är ändå väldigt bra tycker jag. Dem eller MCR, so också spelar i mars. Att se båda blir för dyrt... Sen måsta jag hitta någon att åka med också. Så jag är typ 80% på ja atm.

Nu ska jag läsa lite i min gd bok, sen ska jag sova, g'night!

Dagens låt: I Fought the Law - Green day
För att den är hääärlig och det var längesen jag hörde den sist!

JUL!!

Hejsanhoppsan och såklart: GOOOOOD JUL PÅ ER!
Hoppas alla har haft en underbar jul tillsammans med några som dem tycker om och fått något fint!

Min jul har varit kanon! Är så glad att jag är frisk(bara lite snuvig nu)!
Och, måste bara säga att jag har en sån fin släkt! ♥ 

En av höjpunkterna var Tomten, haha (min kusin), han är sååå bra tomte!
Och den andra var (fast än jag egentligen inte gillar böcker) boken Nobody likes you!


Jag hade aldrig hört talas om den innan, så jag blev överraskad! Haha och jag kan faktiskt inte vänta med att läsa den! Hoppas den är bra!
Mamma o pappa hittade äntligen ett sätt att få mig att vilja läsa, haha! Grattis.

Och den 3e höjdpunkten var ett ps3! (dock inte bara till mig) Så jag kan ÄNTLIGEN spela mitt Green day rockband  som jag vann i sommras! Haha



Jag gillar green day, m'key?! Fast det kanske ni visste redan.

Vad har jag gjort med än att öppna paket? Kollat på kalle ankas jul och ätit alldeles för mycket onyttigt. Men det hör till julen.
Jag är nöjd med julen! Och nu är den slut, VIPPS, så snabbt gick det. ett år kvar till nästa.

Men nu taggar vi nyår, och sen min feeeeest!!

Imorron ska jag åka pulka! Wohooo!

Återigen, hoppas alla har haft en underbar jul!

Nu ska jag sova!

Dagens låt: Merry Xmax Everybody - Slade

shake up christmas!!!!

Då vare dan före dopparedan! 23 chokladbitar i kalendern är uppätna, den största återstår.
Önskar jag kunde säga att jag är så spänd och pepp och förväntansfull,,,, men det är jag inte. Vilket suger. Jag har inte fått in julkänslan än... Det börjar blir hög tid för det. Jag skyller lite på att jag varit sjuk och lite grinig...
Jag mår bättre nu, jag är fortfarande sjukt förkyld, men jag mår bättre.(onödig fakta: Under den vackan jag har varit förkyld har jag tagit slut på 2 toarullar...som snytepapper. Mysigt värre..) 
Och jag ska fira jul imorron med släkten!!!

Nu är jag inte heller på jättebra humör.. känner mig lättirriterad, och alldeles för mätt(fast än det inte var god mat) och ofräsh.. Fattar inte varför jag äter mer än vad jag vill, jo det ska jag förklara, det är för att mina föräldrar inte ska klaga eller säga "Ska du bara ha så lite?". Jag HATAR det! och jag HATAR när jag  tar mer bara för att göra dem nöjda. Jag måste sluta med det, jag måste fan stå upp för vad jag själv tycker, och då får de säga vad de vill. Det är min mage maten ska in i, och jag bestämmer vilken mängd som jag blir mätt av. Period.

Nu ska jag strax ta en dusch, ta en pepparkaka och lite oboy kanske och sen sätta mig framför Tvn och se på antingen Love Actually eller gamla inspelade filmer från när man var liten. Det bör muntra upp mig och få in jul spiriten. (nä, det står inte spriten..).

Och igår fick jag ringa en kompis för att få förklarat hur man kunde lyssna på spotify i Offline mode.. haha jag var så arg när det inte funkade och trodde att jag hade blivit lurad.. för det var pga att jag ska ha det på festen och inte har ngt internet där... och för att slippa reklamen. Men nu funkar det. Braa.

Jo, igår bakade vi ju pepparkakor, de blev riktigt lyckade!! Och goda. Så nu är allt julgodis klart!
Och igår fick jag åka med mina föräldrar till affären för att köpa presenter till presentleken ikväll. Jag köpte partyhatt, balloner och minimuffins. Det ska bli lite kul, hoppas bara de andra i familjen har köpt okej saker också. Aja...

Fan vad jag känner mig negativ, sheer up woman! (JO woman, för jag är en 18 årig kvinna nuuuuu!, hehe).

Jaja, så end of inlägg! Var nu extra snälla allihopa, för Santa Claus is coming to toooown!


Dagens låt: Shake up Christmas - Train

Shake up the happiness
Wake up the happiness
Shake up the happiness
It's christmas time
♥♥♥


siiigh, sick.

Har precis gjort kola! Eller mamma har gjort det.. jag får inte för då kan jag smitta ner det. Kulkul. Men jag får äta det iaf, och det är gottgoooooooooott!!!
Jag skulle till malmö och shoppat med mina kompisar, men det satte bacillerna stopp för. Jag vill bli frisk NU!
Igår fick jag reda på att vi skulle köra julklappsspelet här hemma på lillejulafton(alltså imorron), med vars 3 presenter. Men hur i hela fridens namn(inga fula ord nära inpå julen, hihi) ska jag kunna hinna handla det tills imorron.... idag kan jag inte. Kaaaasnke imorron.
Jag känner mig som en säck med sand, typ. Har ingen energi...

Det är galet så kallt det är ute nu... -20 grader!! Haha mamma skulle iväg och handla på maxi i morse, men garagedörren hade frusit fast, så hon kom ingen vart... Så vi ha ringen maat :(. Eller jo, lite.. men inget gott.
Dock är det sjukt fint när man kollar ut, vackert! Klarblå himmel och marken är täckt av vit glittrande snö.

Väderprognosen säger att det ska bli snöstorm imorron... och snökaos på julafton. Hmmm. Tur att mormor o morfar inte bor så långt borta, tar 20 min att köra. Så förhoppningsvis blir det inga problem.
Jag ska bara bli frisk också... har 2 dagar på mig. Det kan gå.

Känner för att ta en tupplur nu, så jag ska nog göra det... eller iaf vila lite. Och sen tänker jag baka pepparkakor....! Inget pepparkaksbak utan mig, då bli jag arg!

Dagens låt: Love the way you lie (part 2) - Rihanna, Eminem
Bara för att jag kan lyssna på den på spotify premium! Heh Och för att den är bra. Fast ettan är bättre.

LOV

SÅÅ, då var det jullov!! Vi säger det igen, JULLOV!! Så sjukt härligt! Jag har ioförsig inte haft några lektioner sedan i torsdags, men ändå, nu är det officiellt.
Åkte till skolan, eller stället där avslutningen var. Den varade i en halvtimme, så jag missade precis bussen hem... så då var det bara att vänta på nästa(bytesbuss)...........
Jag ångrar lite att jag åkte in, dels för jag har stått ute och frusit och nu mår jag inte bra igen... känner att det kasnke är febern som är på väg upp igen. Fasiken. Och dels för att typ ingen i klassen var där..
De positiva med att  jag åkte in var att jag fick träffa vissa i klassen och säga god jul, att avslutningen var okej(inte jättekass), och att jag fick se H en sista gång innan skolan börjar i januari. Men det är inte säkert att jag ser han i skolan .. så då ser jag inte han förren min fest, hihi (om han nu kommer).

När jag kom hem kunde jag knappt röra fingrarna så kalla dem var... Jag åt lussebulle, pepparkaka, banan och drack min älskade Oboy. Jag har inte ätit ngn lunch, så jag förtjänade det.
JAg undrar om jag går upp eller ner i vikt, eller om det bara står still. Jag har dragit ner på maten iaf.. Men till julen hör sötsaker, så det jämnar ut sig. Och nu när jag är sjuk har jag inte kunnat träna. Så jag undrar jag. Jag hoppas att jag kan gå ner lite iaf. Jag ska satsa till beach 2011. Det ska bli min bästa sommar, hoppas jag. JAg vill iaf se bra ut på balen.

Och jag har skaffat spotify premium! NAJS!! Inga reklamavbrott på en månad! Kanon! Och jag har det 'ven på mobilen! Wihoo.
En stor nackdel med mobilen är att batteriet tar slut så snabbt bara........

I övermorgon är det lillejulafton. DET ÄR RITKIGT NÄRA NU. Åh jag tycker det är så mysigt med julen!

Nu ska jag lägga mig och ta en tupplur.. jag mår inte så bra. Dumma dunderförkylning. Hoppas jag blir bättre och är frisk till julen! Annars blir jag ledsen.
Men det är ju lite fantastiskt hur mycket snor det får plats i näsan... lite äckligt också kanske. Men det tar fan aldrig slut!!

Jag är så sugen på McD hamburgare ikväll...

Dagens låt: Hold on - Green day

det närmar sig

Ja, jag var då hemma idag. Missade en lektion då dem tydligen hade kollat på film. Känns bra. Så jag har inte missat något viktigt de dagar jag varit hemma!
Mår lite bättre idag, så jag ska nog till skolan imorron.
Och nu ser jag att båda mina lektioner innan avslutningen är inställda,( ÄNTLIGEN lyssnade jag på min inre röst som sa, kolla hemsidan, och där har läraren skickat ut mail om att lektionen 8.15 är intsälld! Kanon!)
så frågan är ska jag åka in bara för att de avslutningen. Men jag vill se den, för att få in julkänslan och så. Och så vill jag säga god jul till klassen... aja. vi får se imorron. Men troligen åker jag in. (Fasen, jag vet inte vad jag ska ha på mig.... men det är kanske inte så viktigt, kommer säkert ha jackan på mig hela tiden ändå.)
Men ändå, gud vad onödiga dessa dagarna i skolan har varit då, vi kunde ju lika bra ha slutat i fredags, eller tillomed i torsdags.

Idag har jag skrivit julklappsrim och slagit in presenter, så jag är REDO för julen. And thats about it... OCH tagit en efterlängtad dusch, det är sjukt så äcklig och ofräsh man blir när man är sjuk.. 

Jag pallar inte att oappa blir sur på mig för att jag inte har sjukanmält mig, läraren vi har tar ALDRIG närvaro, så då tyckte jag det var bättre att inte anmäla mig, så jag får frånvaro heeela dagen, när jag bara har en lektion... så jag har inte gjprt ngt fel. Om jag hade haft fler en EN lektion då lärarna hade tagit närvaro hade jag självklart sjukanmält mig.

Imorron ska jag också köpa spotify premium! Woop. I en månad. Så kan jag ha det i mobilen och jag slipper reklamavbrott och det är bäst. Så jag kommer att slippa reklam på min fest, inte kul om man står och dansar och sen helt plötsligt " did you know that spotify ..... " Nä tack. Ingen reklam.
Sen är det jullooov på riktigt!
Och på fredag är det julaftoooon! GALET!
 
Dagens låt: Happy Xmas (war is over) - John Lennon
Tagga julafton på freeedag! MYSIGT! KALLE ANKA! JULGODIS! JULBORD(dock äter jag bara köttbullarna och korven.. heh)! JULGRAN! JULMUSIK! PEPPARKAKOR! JULKAPPPAR! OCH MASSSSSSSSSA KÄRLEK!!
Åh, jag älskar julen!

sö(m)ndag

Fortfarande förkyld.. suprise.
vaknade vid halv 5 i morse... det är 3e natten i rad jag vaknar vid den tiden. Jobbigt. Gick upp vid 9 och år frukost.. sen går jag upp och sätter på tvn. Mtv. Då spelas JESUS OF SUBURBIA!?!?! Whaaaaaaaat? Jag gör några glädjeskutt när jag inser att det är Green Day top 20!!(JoS var nummer 14, det är mitt lyckonummer! ehe!) Fantastiskt! Lycka! Så jag sitter/liggen bänkad framför tv hela morgonen. De visar nästan aldrig green day videor nuförtiden på tv och nu 20 i rad! WAAOW! Tumen upp mtv!

Sen. Jag var ju då för förkyld för att följa med hem till mormor o morfar och baka... som vi gör varje år! Jag älskar att baka... Jaja. Kankse lika bra, för jag mår inte toppen idag.
Så jag har sovit några timmar. Sen kollade jag på filmen Valentines Day. Helt okej, men Love actually är mycket bättre.
Sen åt jag, macka. Och så är resten av familjen hos mormor o äter fin och god söndagsmiddag.. på fjärde advent.
Men jag ville inte vara sämre, så jag tände adväntsljusen här hemma och satte på julmusik. Det var faktiskt väldigt mysigt. Sen satte jag mig vid julgranen och kollade i fotoalbum. Sen filosoferade jag, hehe. Ja. Lite faktiskt. Om framtiden, hur det egentligen kommer att bli. Jag kom inte fram till något, bara kul att spekulera lite.


(var för lat för att ladda upp bild, så jag tog någon från google..)

Och nu sitter jag här... ska hålla mig vaken tills resten av familjen kommer hem så jag kan sova.
Det blir nog ingen skola för mig imorgon, jag har bara en lektion, så jag missar inte så mycket. Dessutom skulle det bara vara julmys..  Jag hoppas att jag mår tillräckligt bra så jag kan gå på tisdag, jag vill se julavslutningen, för det är ju den sista jag skoljulavslutningen jag ser under mina skolår, och fär att få in julkänslan lite och för att säga god jul till mina kompisar.

Dagens låt: Grenade - Bruno Mars

whywhywhy..

Är extreeemt förkyld. Her feber och mår allmänt dåligt, pga förkylningen. Hoppas att febern försvinner till imorron så jag kan vara med och baka julkakooooor.

orrh. Varför ska jag just bli sjuk nu, jag som hade så mycket kul planerat i helgen? Jag hade inte haft något emot att vara sjuk på någon av alla de hemmakvällar jag haft de senaste månaderna...  men nu... Jag skulle ju ut ikväll. Orh. Jag vill dansa ...

Fasiken.

Aja. Vad kan jag göra åt det... Bara käka en massa c vitamin och bli bättre.

Jag drömde jag om H inatt. Det var så verkligt och han var såå snygg. Det var på en fest, han satt mitt emot mig vid bordet, han hade rosa skjorta, och vi började prata. Sen gick tiden och vi höll ihop hela festen typ. Det var kul. Inget annat hände. Det påminde liiiiite om de festerna i februari då vi träffades. (Dock var det inta bara han i drömmen, utan en massa andra människor jag känner också, men han var typ huvudpersonen.)
Längtar till min fest, och hoppashoppas att han kommer. Festen kommer bli ball oavsett va, men det vore kul om han kom.


SVERIGES DAMER är i EM-FINAL! Kanon. OOOh vilken känsla det måsta ha varit, när slusignalen gock och alla rusade in på planen och hoppade. Det var länge sen jag var med om det nu....  Jag saknar handbollen så otroligt mycket. Typ ett hål i bröstet.. faktiskt. Handboll är så underbart..!
Men grattis till sverige!!! Och hoppas att de vinner finalen imr!!!!!


Helt sjukt att min mobil har hållt på att installera ett program i 5 timmar nu... kanske ngt som är fel?
Och att batteriet tar slut på 48h...  sen tar det bara 30 min att ladda upp det igen. Det hade ju vatt böttre om den behövt ladda längre och batteriet hade hållt längre..

Och sen tänkte jag passa på att säga att romeo och julia är en sjukt vacker bok,(jobbigt att det står på vers bara, men språket är fint). När jag läst klart den så var jag nästan tårögd.

Nu ska jag gå och vila en stund.

Dagens låt: Send me an angel - Scorpions
För den är så fiin!

var nöjd med livet som det är

Igår gick det inte att logga in här... Synd, för jag hade massor att skriva, som jag nu har glömt.. Men lite kommer jag ihåg.
Gick till bussen i snöstorms motvind! SÅ JÄÄÄÄVLA KALLT! Det kändes lite som man var i Day after tomorrow filmen(bra film för övrigt!). Jag hade ont i mina lår så kallt det var, nästa gång ska jag ha 2 lager thights! Sen när jag kommer på bussen träffar jag mina kompisar som jag ska jobba med. " Har du ingen vattenfast mascara eller??" Det hade jag inte. haha. Jag var helt svart runt ögonen, tack snöstorm!
Åkte in till skolan vid 11 för att göra klart svenskauppgiften med 2 killar i min klass. Vi satt i 3 timmar(!!) och jobbade! Typ, vi fjantade oss ganska mycket också, hehe. Dom är så sjukt härligt knäppa, haha!
Sen hade vi fysik i 15 min, löönt. Läraren räknade en uppgift på tavlan, haha. Asså.......vår fysiklärare är så sjukt dålig. Ursäkta, men ja... vi kommer aldrig att lära oss något av honom. Han är jättesnäll och så, men.. ingen bra lärare.. Sen en kompis i min klass har köpot present till mina föräldrar för jag kundeinte ta mig in dit och köpa, haha SNÄLLT! Så nu är alla presenter inhandlade! Kanon!
Sen hade jag webbdesign, vi var 5 st på lektionen.. haha.
Sen åkte jag heeem.
Kunde inte sova för jag hade så sjukt ont i halsen... och när jag vaknade i morse måsse jag inte alls bra. Så jag stannade hemma från skolan. Hade ändå bara en lektion..
En tjej i fysikgruppen, som brukar hänga med F, skcikade sms sa" du komme rväl på fysiken:)?<3" Haha nu när F inte är där så duger jag, haha. SYND ATT JAG ÄR SJUK IDAG DÅÅÅÅ.
Och sen fick jag reda på att en killkopmis hade köpt en present till mig, som han tänkte ge till mig idag. awwe. Men han får ge den på min fest ist, blev sjuk förvånad! Tagga min feest!
Det ar varit riktigt nice att vara hemme idag, det är fösta gången jag har varit sjuk och stannat hemma från skolan denna terminen btw.
Så istället för att gå i skolan, har jag myst till det här hemma. Med tända ljus, filmen Love Actually(åh vad den är myysig!), lussebulle, pepparkaka och såklart oboy! Och nuär snön så vacker, så vit och så tjock! Fiint!
Det är en sånhär dag man behöver ibland bara för att uppskatta livet! Man måste verkligen ta tid att göra det, annars när man är i farten hela dagarna så är det lätt att man glömmer det.
Åh, jag kan passa på att uppskatta alla mina riktiga kompisar(med riktiga menar jag ärliga och dem som inte sviker mig m.m)! Så fiiiina, inifrån och ut! Jag brukar ju inte precis gå och säga, "Oh vad du är en bra kompis", men det tycker jag. Synd att jag inte nämner namn här i bloggen, annars hade det blivit en lång lista med namn och deras goda egenskaper. Ingen av dem läser säkert detta(för typ ingen vet om att jag har en blogg), haha, men ändå.

Ikväll ser jag fram emot en hemmakväll, förhoppningsvis kinamat. Och jag hoppas att min förkylning lugnar ner sig, och att jag är tillräckligt friskt för att gå ut imorron(utgång då, inte utomhus) och så jag kan baka pepparkakor och fira morfar.

Nu ska jag... vila. Och bli frisk.

Måste bara säga en sak. Detta är nog fösta året någonsin som jag inte har något suuug efter att få fina presenter! Jag är nöjd med det jag har redan. Fantastiskt. Visst jag bli glad om jag får ngt fint, men jag blir inte besviken om jag inte får det!

Säger som björnen Baloo, "Var nöjd med livet som det är!"
(vilken liten filosof jag är)

Dagens låt: Beautiful day - U2

oboy!

Måste bara säga, oh vilket Desperate Houswives avsnitt igår va?! Hände så jäääkl amkt, lite rörigt, men spännade. Längtar tills nästa säsongm hoppas Susan klarar sig. Hon är ju så rolig..

Halva skolveckan DONE. Skrev samhällsprovet idag, läraren sa att det var busenkelt.......DET VAR DET INTE! haha... kände sig grundlurad, det var jättesvårt. Och jag hade åroblem med att förstå frågorna då det var väldigt svåra och annorluna ord.. politiker ni vet. Politiska ideologier handlade provet on btw. Ush. Glad att det är över nu. Allt som ska bli klar nu innan lovet är romero och julia uppgiften,.. men innan jag ska komma igång med den måste jag läsa ut boken. Det går nog hyffsat snabbt, har väl 30 sidor kvar...
Och vi ska göra klart den imorron! PAPANG! SEN är det jullov!!
Eller det är inte officiellt förren på tisdag... men hjärnan tar jullov imorron när uppgiften är klar.

Btw fick tillbaka svenskaprovet och vi fick betyg på redovisningarna. MVG på provet! (GLAAAAD!), och G+ på redovisningen, för att jag inte hade låtit tillräckligt engagerad. Det kan ju jag tycka är liite snårt, då jag hade "bra ögon kontakt, lagom längd, bra fakta, bra inledning/avslutning". Ett VG- hade gjort så mkt skillnad..
jaja det finns inget jag kan göra, barea låte mer engegerad på np sen till våren, så kanse hon tycker att jag har tagit lärdom av hennes tips, och ger mig ett bra betyg då. Hopefully.

Träffade balfrågaren nr. 1 i skolan idag, satte mig återigen mig bredvid han, (det var ingen annan där) för att se om han ville fråga mig til balen i verkligheten som han lovat, Men nej. Så det lutar nog mest åt nr 2 nu, för jag har faltiskt väntat på att ettan ska fråga sen höstlovet... det är ett tag. Känns osm han har ändrat sig.

När jag kom hem från skolan idag. OBOY OCH VITT BRÖD. Det är så jääääääääkla gott. Orh, jag bara äter o äter. Det är typiskt, nu när jag äntligen har gått ner ngt kilo, så kommer oboyberoendet tillbaka. Igår hade jag såååååååån abstinens efter oboy, jag skojjar inte! Jag riktigt trånade. Men jag åt ngt annat chokladigt ist.

OORH, varför ska ngt så onyttigt behöva vara sååå gott!??!?!

Detta är vekligen inte bra, jag måste dra ner på oboyen, lite är okej... men de mängder jag dricker och den mängden pulver jag använder... är inte nådig.

Så nu ska jag läsa ut boken, hjälpa syrran att laga paj, skriva arbetet, sova.

Japp.

I helgen blir det julpynt, kakbak, fira morfar och det doftar utgång på lördag. Mihiiiii, jag älskar att vara 18!

Och grattis till morfar som fyller 93(!!) år idag!!

Dagens låt: You(Någon remix) - Special D.
Känner bara för att dansaaaaaaaaa!! Taggar helgen, att jag är fri från F ett braa tag, jullovet, nyår, min fest.. Och TAGGAR 2011 ! WOOP WOOOP.

Oh nu fick jag glädjerush! DANS!

pepparpeppar

Tisdag.
Min väckarklocka ringde imorse. Jag lär mig. 
Skrev uppsatsen idag, så jag har sovmorgon på torsdag, yee!
Imorron har jag prov i samhäll, dock ett litet. Men jag hoppas det går bra.
Fick tillbaka fysiken idag, AJJAAJ. Hade inte förväntat mig att det skulle gått bra, men visst blev jag besviken... fick bara G.... Jag hoppas verkligen att jag gör bättre ifrån mig på de andra proven så jag kan åtminstånde få Vg i slutbetyg..

Idag åker F iväg en månad, YIPPIE! haha, jag är så glad. Så sjukt skönt att slippa henne. Heh.

Ikväll är det säsongsavslutning på DH! ÅH måste se. Spänande....

10 dagar kvart till Jul. Kul. Jag har ingen aning om hur jag ska få tag i biobiljetter till mamma o pappa. Bion öppnar inte förren 5 på vardagarna, och jag har ingen lust att stanna kvar efter skolan för att gå dit att köpa det. Sen har jag heller ingen lust att åka in dit på helgen bara för att köpa det.........

Hm. Har inget viktigt att skriva idag. Förutom att jag verkligen INTE ser fram emot att äta rester ikväll... :( äckligt.
Och jag börjar redan att tröttna på pepparkakor, då alla lärare tror att de är unika och snälla och bjuder. Visst det är jättesnällt... men det börjar bli liite enformigt. Ja, visst, jag behöööver inte äta det. Men jag gör det ändå..


Dagens låt: Sing - My Chemical Romance

Gillar låten, musikvideon är.. lite wierd.


lusselelle

Min väckarklocka ringde inte, på mobilen då. Hahah den är så svååår! Men jag lär mig nog snart, det är synd att jag inte gillar instruktionsböcker, då hade jag nog lärt mig snabbare.
Men det var ingen fara, jag kom i tid.
Hade bara en lektion idag. Härlet!
Sen åt jag, äcklig mat. Sen stack jag hem. Jag har så sjukt shyssta killkompisar i skolan, jag gillar dem! 
F sa inte ett ord till mig idag, inte ens hej..... INGET. Dock sa jag inget till henne heller, heh.. Ska bli skönt att hon åker iväg en månad nu. Faktiskt.

Och jag tycker det var bra att K tog bort mig som vän på Fb, det var lika bra. Så slipper jag hänga fast vid han, som jag har gjort i snart 5 år. Känns lite som en frihet. Haha.

Svinkallt ute idag. Så när jag kom hem så drack jag varm oboy och åt lussebulle och pepparkaka. Känner att mitt oboy beroende är på väg tillbaka... inte bra..
Ikväll ska jag laga panncakes, mummis!

Hoppas alla får en trevlig lucia. Tror jag ska kolla på ngt lussetåg på internet eller tv, så jag får lite luciakänsla... haha.



Nästa vecka är det julafton! Ojoj, tiden går snabbt!

Nu ska jag plugga samhäll, prov på onsdag.. ushamig. och imorron ska jag kaaanske skriva en uppsats i engelska, eller så gör jag det på torsdag ist. Sovmorgon på torsdag Vs. sluta tidigt på tisdag.

Dagens låt: U + Ur hand - Pink
Tycker det är lite fult att skriva det så, vfr kan den inte bara heta "You and your hand"? Jaja låten är bra iaf.

grejt!

Då var min 18årsdag slut. Det var 24 fina timmar.

Fick fina saker av släkten också. Tacktack! <3 Och sen kom 3 tjejkompisar så stack vi ut på slagt! DET VAR SÅ JÄVLA KUL!!! Jag älskar att dansa. Vi dansande från sekunden vi kom in, vid halv 12, till dem stängde klockan 3. AJ vad jag hade ont i mina knän och fötter. Men fyy vad kul det var! Och NRJ at the club var asbra! Knappen o Hakim är så sjukt sköna!
Sen stack vi till Bk och sen åkte vi hem.
Som jag har saknat att umgås vi 4 tjejer. Det är roligt!

F skrev inte grattis till mig, varken på face eller sms. Snällt. och sen idag får jag ett inlägg i loggen där hon säger "jag tycker att det ser väldigt bra ut på grattisfronten kära du! :d förlåt att jag inte skrev igår, skulle skriva en sån fiiin grattisstatus till dig men det gick inte att tagga någon i ett inlägg. så fick vänta lite och sen testa igen och igen men gick inte :( hoppas du fick en faaabulööös dag igår iaf, nu ska jag til...l playan och jobba på brännan innan din fest :) ses då! PUSS ♥♥"
För det första, jag har INTE påstått att det inte såg bra ut på grattisfronten!? Jag drömde ju 2ggr att ingen hade skrivit, men de som läser det inlägget kommer ju tro att jag är girig eller något.. att jag inte är nöjd. Jo jag är jätteförvånad(positivt) av att så många har skrivit.
För det andra, OFTA att hon försökte tagga ett inlägg... Bullshit! och om hon isf gjorde det o det inte funkade, vfr skrev hon inte bara ett grattis i min logg?
Och sen, för det tredje, så nämner hon min fest för hon vet att jag blir glad när man pratar om det... mmmmm
Så jävla genomskådad. Hon är den falskaste människan jag känner.
Men jag måste ändå prata med henne för jag ska låna ljus till min fest av henne...

Den enda lilla besvikelsen på min födelsedag var att H inte skrev grattis,,, och en annan tjejkompis som jag känner så bra. Dock tror jag inte att H var inne på facebook alls igår. Menmen. Min tejkompis kunde dock ha skickat ett sms, så mycket tid tar det inte att säga grattis...

Märkte precis att K har tagit bort mig som vän på Facebook. Haha..... liksom. Han har 714 vänner, ofta att han känner alla dom. Jag bryr mig inte, men varför liksom.. Känns lite som han har ngt emot mig då.
Men jag är för trött för att bry mig nu...

Nu sitter jag här och pillar med min nya mobil, hihi.
Jag ska lägga mig den kommande timmen. Har sovit totalt 10 timmar på 2 nätter. Det är rätt lite för att vara jag, som brukar sova ca. 8h per natt. Så därför blir det ingen lussevaka för mig. Bara sova.

Imorronhar jag bara en lektion. Helt ok. Imorron är det lucia. Då ska jag äta lussebulle och pepparkaka.
Goodnight!

Dagens låt: Famous last words - My chemical romance

NU! 18!

Klockan slog 12 och DJn säger "NU FYLLER TJEJEN HÄR 18 ÅÅÅÅÅR!" HEHE och då blev det tryckare.
Jag fick massa kramar, pussar och lyft! Haha! Och jag kunde inte fatta att ÄNTLIGEN är jag 18! Vilken känsla, så läääänge jag har längtat! Den 11 december 2010, kommer bli episk!

Igår var kuuul, sjukt segt i början, men sen blev det kalas! Jag kom hem runt ett. Somnade. vaknade klockan 6 av alkisont i magen... sen låg jag vaken, kund einte somna om igen även fast det gick över i magen. Var så förväntansfull.. Sen klockan 9 hoppar hunden upp i min säng(på magen..) och jag hör familjens vackra stämmor i "vi gratulerar.." GLAAD! Fick plånbok, film, MOBIL(!) och en stor låda full med bubbelplast!! 
Sen blev det nybakade scones till frukost. Mmmm!
Och jag har varit såååå glad hela tiden. Jag har ju drömt att alla har glömt min födelsedag, 2 ggr! Att ingen skulle skriva grattis på facebook, men jag har redan fått mååånga fler än jag trodde! Av många som jag inte trode skulle skriva!! Och jag bliiir så glad av vartenda grattis jag får, en varm känsla i magen och jag får ett stort leende på läpparna. ÅH jag blir sååååå glad!!!!

Jag har redan fått mer än jag önskat mig! Fantastiskt! (jag gillar det ordet!) Och jag gillar att använda uttrpostecken också!

Sen har jag städat mitt rum! Vilken ambitiös unge jag är, städar på min egen födelsedag.. Mhmmm! Heh.

Ska snart ut en sväng, måste ha lite frisk luft. Sen ska jag ta en powernap, då jag sovit 5 h inatt.... annars kommer jag inte orka kvällen! Släktkalas och utgång!
ÅH DET KOMMER BLI JÄTTEROOOOLIGT!!! (hoppas jag!)

Dagen låt: Happy birthday!!!!!!!!!!
Motivering onödig.


snaaaaaaaaart!

Då var det dagen innan THE DAY! My B-day!
Kände för att skippa fysiken, men duktig som jag är så stack jag dit. Råkade ta fel buss, "Oj vad tidig den är" tänkte jag, och dum osm jag är kollad ejga inte numret.... men jag kom ändå nästan i tid. Det var som sagt en sjukt  onödig fysiklektion... läraren tar ju inte ens närvaro...  Vi skulle räkna ut plancks konstant, och vi fick tillomed fel resultat.. LÖNT.

Sen direkt efter fysiken frågade en kille i min klass om jag ville gå på balen med han. Vad ska jag säga? AHn som frågade mig först har ju inte frågat igen face to face, som han lovade att göra.. och  nu har det gått ner än 5 veckor.. Och jag villi nte ta upp det igen ifall han har ändrat sig. Så jag förklarade läget för nr 2 som frågade. Och han sa, "okej, men säg till när du vet." Vd händer nu? Ska jag gå o vänta på att nr 1 ska fråga igen? Eller sk ajag ta upp dte med han? Men nu känns det dumt att ta upp det "hej, ska du bjuda mig på balen eller så går jag med någon annan?!" Känns lite fel. Jag är bra kompis med dem båda, men nummer 2 går i samma klass, så vi snackar ju väldig mkt och har ofta mkt att prata om, medans nr 1 och jag pratar mest på msn.
Orh, vad jobbigt. .. What to do? Jag vill gå med båda två..

Sen, mat. Jag åt fil, as usual. Såg H i matsalen. Chichiiing.
Sen hade jag 2h håla. Satt och jobbade med projektet i en timme. Sen läste jag romeo och julia. Hälften klar! SEn hade vi digitaltskapande, vilket också var helt sjukt onödigt.
Sen hann jag med bussen hem, åkte till affären för att handla julklappar med min syster. Köpte en ljusgrej till farmor o farfar. Och vi hittade inget til mamma o pappa, så vi ska köpa biobiljetter till dem ist. Så blir dem nog lite överaskade. Så jag är typ klar med alla julklappar, i god tid i år! Creds.

Och telefonförsäljare är så sjukt jobbiga. Fattar de inte att man inte vill. Sa lite knäpppa saker, men vafan. Jag kommer aldrig träffa herrn igen.
och sen köpte jag McFlurry toblerone. Det var inge gott... Tvivlar på att chokladen i verkligen är toblerone, smakade inte alls som det. MC FLURRY DAIM IS THE BEST! f*ck the rest!




Och nu är jag här. Ska strax ut med hunden. Sen äta hamburgare, sen iväg på fezt! Är inte alls taggad... men det kommer väl. Det är i samma lokal som jag ska ha min fest, så jag får lite ideer om vad jag kan pynta upp med och så.

Sen är det snart lördag. Då vet vi vad som händer. Det smäller!
Släktkalas och utgång. Ingen av mina äldre kusiner kommer, vilket är lite tråkigt... för det är faktiskt min riktiga 18 års dag. Min stora dag. Men, det är inget viktigt för dem.
Sen utgångggggg. Hihi. Det ska bli KUL! Ser inte fram emot att mina pengar kommer att gå åt som smör,, men så får det vara. Det ska bli kul!

Slänger nog in ett litet glatt(förhopningsvis) inlägg imorrron!
Helt sjukt att det är imr jag blir 18! Galet. Och jag är nervös, och spänd och förväntansfull!!!!!! OOOOORH! Galet! GAAAAALET SÄGET JAG!

Det var allt från mig idag. bajjjjjjj! Mitt sista inlägg som omyndig. tatataaaaaaa.

Dagens låt: So what - Pink

juju.

Igår.
En lektion. Samhällen. Det var sjukt tråkig. Sen väntade jga på min kopmis som skulle bli klar med sitt, det tog sin lilla tid.... Asså hon tjejej jag var med, hon är så sjukt random. Lite knäpp. Men hon är snäll och ärlig och en fin personlighet. Kan bara bli liiiite mycket ibland.
Sen koom vi fram efter en låång tid. Ett tåg med tekniska problem och 3 bussbyten. Själva jobbet på World cup var att vi skulle stå i en av ingångarna till hallen o se glada ut. Vi fick en en ingång där det inte kom så mkt folk... Så vi satt typ hela tiden och kollade på handbolls matcherna. Sen ser jag tat det står några långa killar i ingången, så jag undrade om de kanske behövde hjälp att hitta sin plats, så jag frågade om han behövde hjälp att hitta sin pkats. Ääääe jeg bara stå hear lide. (typ så lät det, han var dansk). Okej, säher jag. Sen ser jag att det står team danmark på ryggen på dem. Haha så det var danska landslaget. Lite pinsamt. Haha. Menmen. 
Får höra invignigen av VM låten, Gloriuos. Av Arash. Han var där och latjade med några svenka spelare på plan under halvlek.
Jag saknar handbollen sjukt mycket!! 
Sen spelar sverige mot damnark. Dk vann. 
Jag och min kompis ska sticka direkt  efter så vi rusar in i greenroom hämtar våra saker o ska gå till bilden. Då springer vi på Larholm och Sandberg. De var de bästa spelarna den matchen! Var lite häftigt. Tänkte säga bra spelat, men dte gjorde jag inte. Vågade inte.  Dom var sjukt långa. Jag tycker att handbollskillar är attraktiva. There I said it. Inte alla såklart, men om de är bra lagspelare och kämpar på bra och är välbyggd,(och svettig efter match) så är det lätt att bli lite svag i knäna.
Sen kom jag hem. Och var trött.

Idag.
Jag var trött när jag vaknade idag också. Länge sen jag var så trött på en morgon. Skoldagen började 8.15 med engelska redovisningar. det gick helt ok. Men sen fetr min redosvisning så ställer fröken en fråga, och jag kan inte svar på den, så det kändes lite dumt, men jag måste verkligen tänka till på sådanna frågor.. Så jag sa bara I don't know. Sen upptäckte jag att vi har en ganska snygg klilel i engelskaklassen också, eller snygg o snygg. Han är attraktiv. Dock inte handbollsspelare, boxare. Lite HOT. Och det är något med hans ögon som gör det där litte extra, annasr hade han ite varit så snygg.
Sen är det svenska, dags för redovisning nr 2. Det går också helt okej.
Det var bara redovisningar från 8.15 - 12.30. JOBBIGT att lyssna.
Sen 90 min håla. Sen webbdesign. Skutade 16.20. Höll på att somna på bussen på väg hem.
Nu är jag ockås skitrött. Ska nog ta ett pass på crossen, sen dusha och sen sova.

Imiorron är det fredag och min sista dag som 17åring. Då ska jag shoppa julklappar och kanske gå på fest på kvällen. Och gå i skolan. Dock är jag SJUKT sugen på att skippa fysiken.. men vet inte om jag har hjärta till det. Dock har jag varit på ALLA lektioner vi har haft. Inte varit sjuk en enda dag. Så jag tycer jag kan förtjäna en lång sovmorgon imr.. Får se.

OM 2 DAGAR BLI JAG 18!!!

Nu palalr jag inte sitta vid datorn längre. Ha det gott. Och godnatt.

Dagens låt: Extraordinary girl - Green day

GRATTIS till Tre Cool, trummisen i green day! (för att han fyller år idag...)

Ett typ tips: När du lyssnar på din ipod, ta shuffle. Så den hoppar från låt till låt. Så då vet man aldrig vad det är för låt som kommer next. Jag tycler det är kul, och jag gillar att bli överaskad. Och man blir så glad när det är en riktigtbra låt. Iof är nästan alla låtar på min ipod bra, men ändå.

kaos

Ännu en dag har jag bara suttit på min ända och jobbat med skolarbete.. men nu är jag klar. Jag ska bara öva in talen. Och sen redovisa dem på torsdag.

Hade bara 2 lektioner idag. Göttans!

Åh, jag hade en lite läskig dröm inatt. Jag drömde om min 18års fest. det var inet alls många som kom, och de som kom hde inte kul, och vissa som kom var inte inbjudna och vissa var utklädda till zombiesar(igår träffade jag en kompis som var utklädd till zombie, så det varväl dfr dem var med i drömmen, haha)... Och ljuset sög, ingen partybeslysnin, och musiken var dålig, och jag fick springa ut och öppna grindarna till folk hela tiden. och att en tjej som vat tasikg mot mig på högstadiet smög sig in.. haha.

äääeh. det var ingen rolig dröm. Nu är jag jätteorolig.
Jag har en lokal för 135 pers, men bara 66 som tackat ja. 17 på kanske. Och 5 som inte svarat. Sen är det ngn utan facebook som kommer ockås. Men jag vet att alla på ja, inte kommer komma. Jag vill inet ha en halvtom lokal. Och jag vill inte ha dåligt ljus. Änsålänge har jag inget... kan hyra av en komis för 200kr/lampa... men jag vet inte vad det är för lampor(dock bara vita..), men de är antagligen några bra, annars hade de väl inte varit så dyra(för dyra imo).... Eller så kan jag fråga F som har en rätt stor grej som blinkar i färger. Ska nog fråga henne imorron.

Oh. Samtidigt som jag är sjuuuuukt pepp, är jag sjukt nervös. Jag har aldig haft lokalfest förr. och nu ska jag ha det själv.. Men jag vill ha det själv. Så...  Jag hoppashoppashoppas att det blir bra! Snälla låt det bli bra!
Hoppas att det inte bli snöstorm, eller något. då blir jag riktigt ledsen..
Men det är en stund kvar... 1 månad ungefär. Så jag ska inte oroa mig för det än.

Imorron ska jag jobba på world cup! Ska bli kuligt!
Sen kommer det bli en jobbig torsdag, jag kommer antagligen vara jättetrött och sen ska jag ha 2 redovisningar.. Men sen när torsdagen är över. Dåså. Då är det bara fredag kvar, som är chill. Sen är det lördag! Då vet vi vad som händer. JAG BLIR MYNDIG! wooop wooop
Då är det först släktkalas och sedan utgång med B och några till! KULKUL!!!

Nu ska jag äta. Dusha. Chilla och sen kolla på DH! Har saknat det. Sista DH avsnittet som 17åring.. (så dramatisk jag är).

Dagens låt: Kaos med han - Laserturken, Naico
haha, hörde den på spotify och bara måste ha med den på min kalaslista!

work work

Hejhejhej.

Varit i skolan. Kommit hem. Jobbat med skolarbete.........
Ja, det är vad jag har gjort idag. Ätit också. Jag läste ut Fahrenheit 451 (REKOMENDERAR DEN INTE!) sjukt tråkig! och började att skriva vad jag ska säga på min redovsining på tosdag, samt göra pappret med uppgifter.... dötrist.
och jag har skrivit på Lady Gaga arbetet, typ klar. Det är jag mest nervös för, att redovisa det. För läraren kommer att bedöma det stenhårt...  så jag satsar på att få bra på det, och satsar på att bara klara engelskan.
Sen efter torsdag kan jag pusta ut!
Men jag har imorron på mig att göra klart det också. Nu orkar jag inte mer. Mina ögon går i kors... (har suttit vid datorn och jobbat hela tiden..).

Peppar onsdag! World Cup!
Peppar lördag! 18 !!!!!!

Känns helt overkligt att jag blir myndig på lördag. De e la Najs!

Nu måste jag stänga datorn innan mina ögon går i kors...

(Hoppas att Jean pierre åker ut ur Ung o bortskämd idag!)

Dagens låt: American Eulogy - Green day

6 till 18......

Hellå.

Idag har jag vaknat, gjort mig i ordning och sen åkt till malmö på utvildningen för volentärer. Det var sjukt långtråkigt. Menmen. Är pepp på att jobba på world cup nu på onsdag, se landslagen spela. Det är sverige, danmark, island och norge som ska spela.
Nackdelen är att det slutar sent, och då ska man ta sig hem och sova, sen är dett upp klockan 6, iväg till skolan och redovisa 2 arbeten. De två första lektionerna. Jag är nästan klar med Lady Gaga arbetet iaf..
Det ska bli kul iallafall, en upplevelse.

Och sen när jag kom hem så går jag in i matsalen för att ta en liten bit kaka.. då ser jag 2 kvitton bredvid kakan. Hm.. Nyfiken osm jag är så kollar jag. Ett playstation 3 och en mobil!!!!!!!!!!!!11111
WOOOOOOOAH! Hann dock inte se vad det var för mobil innan min syster kom fram och ryckte kvittona ur min hand. Men ÅH vad glad jag är. Och pepp.
Fast det känns lite överdrivet om jag ska få BÅDE en mobil och ett ps3 i födelsedagspresent... så ps3et är säkert en julklapp till både mig o min syster.

Helt overkligt att jag blir myndig nu på lördag!!!! Åh. Idag har nog varit den dagen då jag har peppat som meeest! 6 dagar kvar nu.... Oh. Andas.....
Denna väntan är olidlig.

Och nu sitter jag här. För glad fr att göra skolarbete...
Ska nog träna på crossen, känner att jag måste bränna lite kalorier.

Imorron är det måndag. Nothing special. Men jag tycker det ska bli kul, för då är det ny vecka, dvs den veckan jag fyller år! Wohohohohoho! 

Dagens låt: Painted by numbers - The Sounds
den är braaaaaaa.


OCH OCH. ETT HALVÅR SEDAN DETTA.  Nostalgi? JA!

Viva la mig

Igår, direkt efter jag duschat, ringer B och ber mig ta bussen med henne till affären så hon kan köpa Eclipse och jag kan köpa godis. och jag frågar "hinner jag?", hon " Jaja lungt :)". Så blöt i håret stressar jag iväg till busshållplatsen (hon är redan på bussen), men hinner jag? Nej. Så jag får vänta i.. ja länge.. och mitt hår fryser till is. Jag kunde bryta det... Inte kul att stå där och vänta tills hon skulle handla klart komma med bussen tillbaka. Tog väl 1 timme. JAjaaj det löste sig. Så vi var 3 tjejer, jag, B och en gammal klasskompis. Det var jättemysigt. Och det var kul att se alla filmerna i rad!! DEM ÄR SÅ SJUUKT BRAA!!!!
Åt en massa onyttigheter! haha. Pizza, läsk, chips, ostbågar, godis, nachos...... Hello Lovehandels.. Tur jag tränade på crossen innan. Så fick jag inte lika dåligt samvete.
Sen gick jag hem från B vid 2. Sjukt stilla ute, och snön lyser upp så det var inte alls farligt. Jag brukar inte gilla gå hem mitt i natten själv.

Idag. Vankade tidigt, handlade på Maxi.
Sen så börjar mamam o pappa att prata om VM och alla nackdelar om jag skulle jobba där. Det är som ett slag i magen, att jag inte ska kunna fatta ett enda beslut utan att dem har ngt negativt att säga om det. Känns som mina åsikter inte spelar roll. Så jag började att gråta..
Blev såå trött på mamma och pappas negativa invändningar på mina beslut och åsikter.. Hur ofta får man chansen att jobba på VM liksom? och de kommer med "meen hur ska du ta dig dit och hem? Och hur har du tänkt lösa det med skolan? Du kommer ju missa jättemycket!!" Jag har redan tänkt igenom allt det... och jag är gammal nog till att fatta mina beslut själv... Men dem fattar inte det.
Så jag bara bröt ihop. Och sa till dem att låta mig ta mina egna beslut, och ha mina egna åsikter utan att säga att det är fel. Och när jag ändå var i farten med att gråta och säga allt som jag hållit inombords, så råkade jag komma in på hur jag blev "mobbad" på högstadiet och alltid känts som det varit något fel på mig. Det har jag aldrig berättat för dem. Dem blev chockade, och mamma började gråta, "varför har du aldrig sagt något?" Men jag har aldrig kunnat, jag har alltid vara den glada och bekymmerslösa och jag ville inte att jag skulle vara en börda för dem, de har ju massa andra bekymmer. Jag var den som fick den glöma sina bekymmer genom att dumma mig och så. För jag blev glad när jag såg att dem var glada. Tror allt det beror på att när jag var liten, så dog min lillebror. Och jag fick se mina föräldrar gråta och gråta.. och jag kunde inte göra något åt det, bra försöka trösta dem. Och så har det fortsatt, och jag ville inte att de skulle bli ledsna för att jag inte hade det så bra.
Så jag har ALLTID stängt mina känslor inne.

Och nu var det bara så att alla instängda känslor svämmade över. Det var skönt. Och en väldigt känslosam stund för hela familjen. Ttror det förde oss lite närmare varandra. Och de känns som de förstår mig bättre nu, och de förstår vfr jag gillar green days musik så mycket och vfr jag vill tatuera in "there's nothing wrong with me This is how I'm supposed to be". Vilket dem inte fattat innan.
Jag älskar min familj. De är jobbiga ibland, men åh vad jag älskar dem.

Så jag kände en lättnad.

Sen bakade jag och min syster lusebullar, vilket har tagit nästan hela dagen fram tills nu. Jag har inte hunnit med något skolarbete.. Hoppas att jag hinner läsa ut Fahrenheit ikväll, så är jag klar med den, sen ska jag bara förbereda en prestentation. Och sen en presentation Lady gaga..

Imorgon hinner jag nog inte så mycket, då jag ska på utbildningen för VM volentärer som varar hela dagen. Jag vet vad mamma o pappa har sagt, och jag är medveten om de problem de kanske skapar. Men jag vill lära mig av mina "misstag"(vi får ju se hur det blir, det kanske inte blir ett misstag alls) och inte leva instängd i mitt rum, i denna lilla by. Jag vill ta lite risker.
Det kommer bli ett minne för livet. Och jag hoppas att det blir bra nu. Jag kan ju alltid ångra mig, innan det är för sent. Och gå tillbaka till min säkerhetszon.


Nu ska jag snart äta mat, wook. Sen se film. Och läsa bok. Och kanske skriva lite på Gaga arbetet.
Usch jaja... Skolaa....

Btw, detta är min sista lördag som 17åring. OM 7 DAGAR ÄR JAG MYNDIG!!! Längtarrrrrrrr!

Och pappa typ avslöjade att de ska käpa en mobil till mig i födelsedagspresent.. Visst det är bra. Men där rök överaskningen.. Jag vet ju tillochmed vad de ska köpa för telefon.. experia mini pro, sa jag att jag ville ha.
Fattar inte att det kan vara så svårt att överaska någon. ..
jaja, men telefon är bra.

Dagens låt: Viva la Gloria! - Green day

Twilight Night

Hemma!!! (tidigt) Och det är FREDAG!!!
Fysikprovet, är över! TACKTACKTACK! Och det var inga problem med bussarna idag! BRABRA.
Provet gick nog helt okej, skrev på alla uppgifter utom den sista, som var helt sjuk. Mvg uppgiften därja.
Sen hade jag handledarmöte, jag säger att jag hade det för F pallade inte komma. jaja hon får skylla sig själv, läraren ser ju vem som är den ambitiösa av oss....

Nu har jag en hög med skolarbete bredvid mig. Men det tar emot att ta upp det. Jag måste få lov att pusta ut. Och återhämta mig från fysikprovet.

Sen ska jag hem till B på Twilightnight. Så vi ska se Twilight, New Moon och Eclipse! Det ska bli kul! Med en tjejkväll! Första bortakvällen på väääääldigt länge. Vet inte om jag kommer att orka sitta och kolla in i dumburken i(hm vad kan det bli, ca ) 6 timmar!! Kommer nog halvtitta på ettan o tvåan och fokusera på Eclipse, som jag inte sett sedan i somras!



Nu har jag inge mer att skriva.. Bye.

Dagens låt: Seize the Day - HOFFMEISTRO

kul

Då var torsdagen avklarad, Tack för det.
Går upp kl. 6 som vanligt och vid halv 8 beger jag mig till bussen, som inte kommer... får ta en annan buss som ocjså är sen till bytes hållplatsen, vänta där ett tag o seeen kommer jag in till skolan. Så jag går till lektionen, det är tomt. Lektionen är inställd........ KUL att jag gick upp så tidigt o stressade dit i onödan. Men jaja.
Väntar på nästa lektion. Och väntar, och väntar. Under tiden jag väntar ser jag H, han står o kramar en annan tjej.... okej. Inte för jag har rätt till att bli avundsjul eller ngt, kände ett litet jahapp, men inget mer. Sen när han gick förbi för att komma till sin lektion vände han sig om o kollade åt mitt håll.
*SLAP* sluta att tänka på såna småsaker, sluta tänk på honom o fokusera på viktigare saker. JA.
Väntar fortfarande på att svenskan ska börja. Sen får vi reda på att dessa lektionerna också är inställda. Det är en dubbellektion med lunch emellan.. Så nästa lektion börjar inte förren klockan 2. KUL, igen. Håla i 5 timmar.
Så jag gick hem till mormor. Klackaskor, 30 cm snö, halt, och kullersten = ingen bra kombination!
Åt, sov och pluggade hos mormor, det är ändå bra att hon bor i samma stad, i andra änden av stan, men ändå. Det tar kängte tid att åka hem och sen tillbaka till skolan...

Blev klar med hemsidan, så jag slipper komma på lektionen på tisdag, nice!

Min syster tog bort sitt födelsemärke idag. Det gick bra.

Nu sitter jag här. Ska nog ta o kolla på svt play för att se julkalendern. Haha. Sen plugga lite fysik. Är sjukt trött på fysik nu..
Och jag undrar hur det ska gå att ta sig in till skolan imorron, då vi har provet första lektionen.. vill ju inte komma sent till provet..

FIck mail idag av hon som håller i VM volentärerna, om jag anmäler en dag till kan jag få vara med. Så jag gjorde det. Hoppas att jag får vara med. Men hoppas att man inte får alla dagar man anmäler, haha för jag pallar inte 5 pass... haha. Om jag nu får jobba där, så kommer det ju bli en sjukt kul och lärorik upplevelse, och det kommer se bra ut i mitt Cv!

Sen i helgen har jag massor att göra. Skrev en lista:
- Lady gaga arbete
- Läsa Romeo och Julia
- Läsa klart Fahrenheit 451 (och lite uppgifter till det)
- Baka lussebullar
- Gå till affären för att köpa julklappar och nya vinterskor(Utan klack.)
- Vm utbildning
- Projektarbete

Kulkul.. Och kul att typ ingen svarar på min markandsundersökningsblankett. Har skickat ut till typ 50 på skolan. Har fått ca. 10 svar. Sen lade jag ut det på greenday.se, men där har bara 2 svarat.
Undrar hur det ska gå... Det var egentligen F som skulle dela ut dem, men hon har inte jobbat på projektet på flera månader, så jag har fått göra det själv.. Ångrar att jag valde att jobba med henne..
Förresten så har hon blivit jättesnäll mot mig idag o igår. konstig tjej detdär alltså. Men när hon är snäll, så är hon verkligen jättesnäll, och det är den sidan av henne jag är kompis med. Den andra, bitchiga och allt dedär, den hatar jag.
Kunde ju lägga ut marknadsundersökningen här, med det är inte lönt för ingen läser detta ändå, haha.

Jag provade klänningen jag köpte i tisdags, tillsammans med skorna. Me like! Jag är helnöjd med klänningen!

Visst hade den kunnat vara i en annan färg eller haft lite glitter på sig. Menmen, den är snygg iaf.(tycker jag)

Peppar för provet imorron, ska bli skönt att få det överklarat. Sen slutar jag tidigt, inget digitalt skapande, för jag är klar med min t-shirt.
Sen ska jag hem på TwilightNight hos B, för Eclipse släpps imorron. Woop woop.


Gillar den. Visst den blev lite tråkig, men den har ett buskap som betyder något(för mig) och jag gillar banksy bilden, med flickan o ballongen.

Nu var inlägget slut. Btw, visst har jag blivit rätt bra på att lägga upp bilder? Creds till mig. Nu väntar fysiken. Hajjj.

Dagens låt:  Know your enemy - Green day

knorren

Då var det december. Och halva skolveckan är avklarad! Nice.
Vad som inte är så nice dock är att jag har fysikprov på fredag, och jag har inte börjat plugga.... Men det är SÅ tråkigt. Jag har ämmet 4 ggr i veckan, och att man dessutom ska behöva plugga hemma också... Det duger. Men tyvärr så måste jag. Det är en 150 p kurs, så jag vill ha bra betyg i det. Iallafall Vg.
SÅ jaggör det efter jag har ätit... haha bara skjuter upp dethela tiden...

Dagen idag var helt ok. 2 lektioner och hamburgare i skolan. Jag har faktiskt inte ätit fil i skolan alls denna veckan. det är ovanligt. Brukar äta fil 4/5 dagar.
På svenskan så skulle vi sitta i små grupper och prata om ett ämne, vad som helst.. så dety första jag kom o tänka på var bussarna. Så jag satt och snackade(a.k.a klagade) om skånetrafiken. Min lärare sa, Jag har aldrig hört någon snacka så mycket om skånetrafiken! Haha

Sen stack jag hem och fikade. Sen vipps så hamnade jag framför datorn...

Jag måste ju skriva lite om vad jag tycker om julkalendern! Hotellet gyllene knorren. Ja det är svårt att säga så mycket efter bara första avsnittet. Men jag tycker att den har potential till att bli bra. Lite fånig och så, men det gör inget. annars ser jag lite liknelser mellen denna och greveholm. ett stort hus/hotell där en familj flyttar in och det spökar. Nu såg man inga spöken idag, men det har jag läst att det ska vara spöke eller ngt liknande med. haha
Och här kommer en bild för att muntra upp inlägget. Sött.




Förresten så försökte jag förklara för mina föräldrar vad för slags överaskning jag vill ha, med de lyssnar ju inte. Inet mamma iaf. Jag förklarade flera gånger och gav exempel. tillslut frågade jag: Försöker du ens förstå? fick svaret: Nej. Tack för den liksom.... Jag fyller 18 år och jag vill ha något speciellt... en upplevelse eller bara att de tar med mig till något fint ställe.. en fin restaurang eller ngt. Då jag alltid har fått snabbmat eller dylikt på min födelsedag , då jag alltid fyllt år på vardagar. Inte för jag tycker det är någon vidare ursäkt. Det är bara för mamma o pappa inte tycker det är något speciellt med födelsedagar, jag tycker det. Så snälla gör något liite speciellt.
Men jag undrar jag... mina föräldrar är så fruktansvärt tråkiga (förlåt). De gör aldrig något spontant eller galet. De lever inte livet fullt ut. De är så instängda.. Och on jag skulle försöka säga det till dem hade de känt sig kränkta och blivit sura på mig, fats jag bara villa hjälpa till.. så det är bäst att bara vara tyst. Och försöka då de att förstå hur JAG är, och hur jag vill ha det. Jag är inte som dem på det planet. Jag vill se världen, uppleva saker, göra masssssa saker, ja, göra det bästa av livet helt enkelt.

Mamma o pappa skulle bara kollat på mig om jag sagt det, och flinat eller ngt. Vilket jag tycker är repektlöst. Jag förstår hur dem är, och jag respekterar det väldigt mycket. Jag har hållt tillbaka så sjukt mycket ilska och så mycket känslor och åsikter bara för deras skull. Men de har dem ingen aning om. Och jag kräver inte att de ska förstå hur jag är, men de kan åtminstånde försöka. Och sedan acceptera och respektera det.

There's nothing wrong with me
This is how I'm supposed to be
!!!!!!!!
TRUE THAT!

Nu ska jag hjälpa min syster med maten. Hon ska operera bort sitt födelsemärke osm hon har på rygen imorgon, om någon undrade.

Dagens låt: Brat - Green day

RSS 2.0