Bild, fönster och kryp

Min kusins flickvän är guld värd. Så sjukt snäll. Hon skickade säkert 30 bilder(utav typ 100) som hon hade valt ut som hon tyckte var bäst till tävlingen. Så jag får mailen och blir jätteglad, meeen jag kan inte öppba bilderna!? dem är i fel format. Så jag får be henne ändra formatet till jpg format och skicka igen. Jag käner mig jättebesvärlig. Men det fixar hon och 5 min senare skickar hon bilderna igen. Så jag kunde skicka in en bild till tävlinen igårkväll. Bilden är störtskön! Haha! Får hålla tummarna ;)
Jag hoppas att min kusin friar till henne och att dem gifter sig, hehe (eller det kanske kan dröja några år, dem är bara 23år haha). Jag vill gå på bröllop! Jag har inte varit på ett bröllop sedan jag var typ 5 år, då min mammas kusin gifte sig i Italien, det var skiiiiitfint! Sen var hela handbollslaget på min gamla tränares bröllop, hela laget kom dit i träningsoveraller haha, ändå gulligt.
Sen dess har jag inte varit på bröllop. Jag tycker att det är så fint.

Nu ska jag snart putsa fönstrena... ush. Jag bara skjuter upp det hela tiden och så sitter jag här och klagar på att jag inte har något att göra... Och vädret är bara sådär idag. Det var nog strömavbrott inatt, för alla digitala klockor är nollställda... och jag vaknade inatt över att det regnade. Lät som ett vattenfall precis utanför mitt fönster.
Igårkväll kollade jag på filmen Dead or Alive som gick på tv6. Shit vad snygga kroppar alla människorna hade där. Ooh vad jag önskar att jag kunde se ut så. Men jag har förbättrat mig med maten! Så jag hoppas på en förbättring.

Igår var jag duktig och sprang i skogen. Det var småkryp ÖVERALLT! Dem flög in i mig hela tiden. det värsta var när det flög in en i munnen. ÖÖHÖE Jag fick klökingar, samtidigt som jag sprang.. Sen sprang jag med munnen stängd, men då fick jag ingen luft, så det var inge bra det heller. Sen när jag satt i bilen på vägen hem så fick jag en brilliant idé, en sån mask som fäktare har, sån skulle man kunna ha när man sprang. Då skulle inga kryp kunna flyga in i ögonen och munnen.
Om jag inte skaffar en sådan mask dröjer det nog ett tag innan jag springer i skogen igen..

Dagens Låt: Longview - Green day


En dag

Idag har vädret varit underbart! Nästan 30 grader! Tur att jag är i sverige för en gångs skull när det är fint väder. Det var lika fint väder för exakt ett år sedan, men då var jag i Rhodos. Året innan dess så var jag i Cypern när det var som finast i Sverige. Så hoppas jag prickat in en bra vecka att vara borta i år!
Igår när jag satt och åt, så slog det mig att det var exakt ett år sen jag åkte till Rhodos. Shit. Så snabbt det gått.

haha ska säga en till sak om igår. Jag stod och åt ut flingpaketen på kvällen, som jag gör ibland.. då kommer pappa och säger "Äter du nu igen!?".. KUL.. Han har sagt så innan också. Så mycket äter jag inte. Idag tog jag bara en portion spagetti och köttfärsås, (sen åt jag glass) och nu ikväll åt jag en liten bit paj och en banan. Sen ska jag springa i skogen.

Dagen spenderades med min lika green day galna kompis. Vi satt och kollade på Bullet ini a Bible. Jag blev jätterörd när dem spelade Wake me up when september ends, den har jag inte hört liveversionen på sedan jag var i ullevi, när Billie var en meter ifrån mig. Sjukt vad jag saknar det. Men det är ju förhoppningsvis bara två år tills nästa turne. hehe.
Vi gick också en sväng i min lilla by, det är så fruktansvärt litet...och instängt, jag vill härifråååån!
Längar till den dagen jag flyttar härifrån!

Och jag fick smsa min kusins flickvän och påminna henne om att maila mig bilderna som jag ska skicka in till en tävling. Jag vet att det inte är stor chans att jag vinner, men om man inte försöker, så kommer jag säkert att ångra det..
Så jag hoppas att hon skickar bilderna idag eller imorron, innan tävlingen avslutas.

Imorron ska jag putsa fönstrena på huset, kanske tjäna en guldpeng eller två. 

Jag hade inte bangat att vara i Prag just nu.

Dagens låt: Christie road - Green day

Trevligt

Midsommar. Jag och en kompis kom dit vid 3 för att hjälpa till att sätta upp tältet och så, tjejen som höll i festen kom inte ens fram o sa välkommen, men jag blev inte förvånad. Så det är iallafall ganska jättetrråkigt ett tag, visste det är trevligt att umgås med mina kompisar, men det var inget festhumör för 5 öre... Sen grillade vi, jag grillade korv med bröd(man skulle ta med sig själv.), för jag hade ingen aning om att det fanns potatis där... alla andra hade med sig goda biffar... Inget midsommrigt med min mat als.. men det blev gott iallafall!
Sen kommer några gäster till, jag känner inte en kotte. Och det blir ett litet slagsmåk mellan 2 killar, dem hade tjaffsat hela kvällen, om obetydliga saker, som hur man uppfortrar en hund osv... o sen small det. fats det var inte så farligt. Dem pratade inte mer på resten av kvällen.
Vid 11 tiden så började fetsen att dö ut.. och jag ville hem, från en fest. Jag längtade tills mamma o pappa skulle komma o hämta mig på vägen hem från deras midsommarfest. Dem kom vid 12, och dem märkte inte att jag hade druckit, och jag blev inte bakis det minsta, det var najs.

Lördag så åker jag upp med min familj till min mormors sommarstuga, då vet man att det är sommar! Så sjukt härligt. Vi träffade också massa släktingar från finnland som var och hälsade på snabbt. Det var väl intressant, jag har många avlägsna släktingar, längst bort är nog i argentina. Hoppas att jag kan komma iväg dit någon gång och träffa dem. Vi sov över i stugen till söndag då hela släkten(inte finnarna, bara kusiner och föräldrar och mormor o morfar) gick och åt på restaurang, det var gooooott. Blev så mätt! Åt bara lite frukt på kvällen. Så då kände jag mig lite nyttig. (även fast maten på restaurangen säkert innehöll kalorier så det skulle räckt i en vecka..)
Jag vet att jag aldrig vinner något eller har tur i något, men jag har bestämmt mig för att gå med i en tävling iallafall, jag vill vinna ett green day rockband!
Men skulle ta en kreativ bild när man spelar luftgitarr, fick hjälp att ta bilden av min kusins flickvän som ska maila den till mig. Hopas att hon hinner göra det innan sista tävlingsdatumet bara...

Idag var jag med en kompis i stan och shoppade och chillade. Och käkade på McDonalds.. McFlurry. Jag har nog provat ALLA solglasögon det finns....men inte ett enda par klär mig.. det suger. Jag är trött på dem jag har här hemma. OCH jag måste ha nya ballerina skor, för mina har gått i sönder, dem höll ändå i 2 år! Men det finns inga fina.. vill ha ett par svarta söta.

Imorron ska jag träffa en annan kompis, som jag känner tack vare green day, det är sant. det ska bli kul, vi ska sitta och nörda oss med att kolla på Bullet in a Bible och kanske fälla en tår och tänka tillbaka på de underbara konserter vi har sett och lääängta tills nästa turne! Det är så otroligt skönt att det finns fler som gillar green day lika mycket som jag! Jag älskar det!

Dagens låt: Where is the love? - Black Eyed Peas


Utkast: Juni 25, 2010

GLAD MIDSOMMAR!
HAr ingen aning om hur min midsommar kommer att bli, min familj har brukat fira den med en annan familj, som har en dotter som är lika gammal som mig. Men nu skulle hon iväg på annat håll, kul o vara där då. Så jag blev bjuden hem till min gamla klasskompis, som jag inte kommer jättebra överens med... Menmen, det är bara en kväll. Jag är glad att jag är bjuden, det kan nog bli ganska kul! (...)

Imorron bitti ska jag och hela släkten till mormors sommarstuga, mysigt, faktiskt! Jag älskar att vara där uppe, då vet man att det är sommar! Och vi sova över där tills på söndan då vi ska äta på restaurang!

Förresten, jag åkte till ica igen igår, och kollade närmare på han som jag trodde ja kände igen.. det var inte han! Det var en annan snygging. Fast dem var sjukt lika! haha. Jag hatar att vara närsynt.

Jag vet att jag aldrig har tur i någonting, men jag tänker gå med i en tävling till för att vinna ett Green day rockband! (även fast jag inte har PS3 eller Xbox 360)

Hoppas alla får en trevlig midsommar, inkl jag själv. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det lutar åt den klänningen jag hade på skolavslutningen.


En ny NY keps!

En fin dag! Solen skiner och det är varmt och jag har äntligen köpt en snygg keps!! En svart NY keps från stadium! Helt klart ett bra köp, jag gillar den skarpt.
Annars har jag solat och haft huvudvärk. fått lite färg idag med. Om vädret fortsätter att vara såhär, så får man lite färg varje dag, så är man nog jättebrun om ett tag!

och igår när jag och min syster gick in på ica för att handla glass, precis vid ingången går jag förbi en som jobbar där och får snabb ögonkontakt. Jisses vad den blicken såg bekant ut tänkte jag. Sen kom jag på att det nog var en kille som jag har haft ögonen på i några år! Har aldrig vågat snacka med han, haha. Men iallafall, sjukt om mhan jobbar där. Jag ska nog hjälpa mamma eller pappa att storhandla mat idag, hehe. Fats jag är ju inte säker på att det var han (jag är lite närsynt...).

Ska strax äta mat, sen ska jag ut och springa en runda i skogen! Duktigt va!?

Och för att jag är lite av Green Day-nörd-hållet, så ska jag tillägga att dem håller på att jobba på ett nytt album. Spelade några av deras nya låtar på de olika soundchecken, här är ett från Irland med låten Dreamcatcher!
http://www.youtube.com/watch?v=7YemN7UH3yE 

Jag tycker den låter helt ok! Tagga till nästa turne! Ehe ehe!

OCH tagga midsommar imorron!

Dagens låt: Sommartider - Gyllene tider

SHAPE UP!

Jag mår nere. Mamma sa inte något om mina betyg heller. Jag tycker ändå att dem är helt ok..
Jag känner mig så tjock och instängd.
Jag ska shoppa med min syster idag, happyday... Jag kommer antagligen köpa en McFlurry.

ååh jag vill lägga mig och sova. Men nej, jag måste snart börja laga mat. Paj.

Mitt liv är så fruktansvärt tråkigt. Såhär har man inte sommarlov. På ett sommarlov ska man träffa komisar, göra impulssaker, sticka till stranden, bada... inte sitta vid datorn och deppa. Fast jag tror det blir bättre sen. Sommarlovet har ju bara börjat.

Jag ska erkänna att jag faktiskt deppade lite extra när jag såg bilderna från England... GUD vad jag hade velat vara där.. MEN jag kan inte göra något åt det!!  Så jag säger till mig själv Ryck upp dig. Och det ska jag verkligen göra! Pallar inte att jag sitter här och klagar.

Ska nog med på min systers beachhandbolls träning idag. Jag ska ju hjälpa deras riktiga tränare att coacha laget i turneringen sen i juli. Det ska bli kul.

Har inte mer att skriva nu. Jag ska muntra upp mig lite. Tack för att musiken finns!

Dagens låt: Murder City - Green day


breakdown

Mina betyg kom idag. 14 mvg och 7 vg. Helt okej. Men blev ändå besviken, 5 av dem VGna borde ha varit Mvg! Jag var sååååå nära, men inte riiktigt där. Så sjukt jobbigt. Aldrig förr har jag pluggat så hårt för så lite. Om jag hade velat ha Vg så hade jag inte ansträngt mig så mycket, bara lagom mycket för att få ett Vg, då hade jag inte plugga så otroligt hårt. Jag höll på att bryta ihop och skrika JAG ORKAR INTE MER! Pappa sa inte ens något när han såg betygen, bara kollade i tysthet. Jag skulle inte ha något emot att höra "Bra jobbat" eller något liknande. Jag vet inte vad jag vill bli i framtiden, men jag vill vara säker på att när jag har kommit på vad jag vill bli att jag KAN bli det. Att jag har betygen till det.
Men jag är ju lite intresserad av design så det lutar väl lite åt designhållet. Men jag vet inte vad det krävs för betyg för att få jobb inom det..
Men jag blev glad att jag fick Mvg i design iallafall.
Förstår inte varför lärarna ska vaar så snååååla med betyget Mvg, om man förtjänar det, dvs går på lektionerna, jobbar på lektionerna, skriver bra på proven, så borde man få ett MVG..
JAg tycker att det är så FEL! Det är fel att låta ungdomar i denna åldern, då det händer så mycket, bli så nästan besatta av sina betyg. Att betygen ska spela så stor roll. Om man bara skulle sitta inne och plugga hela tonnåren, så skulle man ju missa så mycket annat viktigt som man inte kan lära sig i skolan!
Och det borde finnas fler betygsgränser....

Förövrigt så har jag bara varit hemma och solat idag. Fick lite färg. Sen kollade jag och min syster på bilder från när vi var utomlands förra året. Ååh vad jag vill utomlands nu. Bort från denna lilla stad.
Jag kan verkligen inte beeskriva med ord hur mycket jag vill härifrån, när jag har tagit studenten och är klar med allt, så är det första jag gör att flytta härifrån. Det är inte så att jag vantrivs här. Det är bara att jag är så instängd och kommer ingenvart. I want to see the world. Jag vill till USA!

Har nästan skrivit klart min 50 saker att göra innan jag dör lista, 10 saker kvar. Det är roligt att skriva den. Allt från småsaker som gårta och skratta till att hoppa fallskärm och klappa en tiger. Så man inte går miste om något och samtidigt har något att sikta på. Glöm att jag kommer att sitta hemma hela mitt liv, nope, finns inte på kartan helt enkelt. (om jag inte blir förlamad eller något)

Kollade på Tyra Banks show, det gjorde min dag. Haha. det var skitkul idag. Tjejsnack till max, hehe och jag satt och skrattade, jag älskar Tyras personlighet, hon har så lätt om att snacka om allt!

Grillade idag, det var gott. Fast det var såå varmt, så jag brände mig i munnen så skinnet lossnade, Ajj.
Och jag har haft världens ont i magen idag... känns som det är en elefant som stampat mig i magen.

Nu ska jag ut och gå en sväng med min kompis. Trevlans.

Dagens låt: 21st century breakdown - Green day

My generation is zero

I never made it as a working class hero


Nöjd

NU har jag testat Veet hårborttagnings creme. Man skulle spraya på ett jämt lager på benet, sedan skulle det verka i 8 min. Spraygrejen gick i sönder... så det blev inte jämt alls. Sen efter 8 min, så losnade inget hår, så jag väntade i 2 min till. Man fick inte ha det på mer än 10 min. Så jag sköljde bort medlet, som förövrigt inte luktade så räligt som jag hade väntat mig, lukan kan jämföras med hur hårfärg luktar, kemikalier. Men hårstråna blev inte mycket färre... bara svagare, man kan bryta dem.. men det var ju inte det som var meningen.. Så den får inget högt betyg av mig.
Men nu är det så att det kan bero på att flaskan har stått i badrummet ganska länge... Så jag ska nog köpa en ny och hoppas på att det blir bättre.

Anyway, jag åkte till gymmet och fixade kortet idag. Nu var det en jätteshysst kille i kassan istället för hon den sura, så det var bra. Jag kom precis innan ett boxpass så det var jättemycket folk, träffade några jag kände. Jag är jättepepp på att börja träna nu!!!

Och jag har ätit god mat, och lite nyttigt! Kycklingfilé inlindad i bacon med sås och potatiskroketter(okej inte jättenyttigt, men gott!), sen till kvällsmat åt jag en toast och frukt! Jag är nöjd.

Hoppas att det blir fin väder imorron så man kan sola! Idag var det molningt.... så jag satt inne och kollade igenom alla från dem äldsta fotoalbum(som jag är med i) vi har här hemma tills dem senaste. Shit vad tiden går fort!!

Ska snart kolla på tv......och NU kom jag på att jag precis missade CSI:NY.. FU! Menmenm det går väl något annat skojj.

Dagens skratt: Pappa tar två kastrulllock och håller för öronen. "Vaaad gör du?" säger jag. "Jag har lock för öronen!"
HAHAHAHA!! Pappa har dålig humor, jag vet... synd bara att den är ärftlig. Hehe.

Allt om ingenting

Trodde faktist att det skulle bli fint väder idag. När jag var ute och åkte rollerblades med hunden var det jättevarmt. Så jag dukade ute-bordet. en precis när i sätter oss ochj ska äta så går solen i moln. Stort tjockt grått moln...  soom inte försvinner. Så vi får ingen sol alls.. Nu lyser den däremot..

Övningskörningen gick bra, faktiskt. Sa till pappa att han skulle sluta att kritisera så mycket och låta mig öva på olika saker. Så det blev roligare att köra då med.

Köpte gymkortet igår.. eller ja.. betalade det iaf... Skulle hämta det nästa gång jag kom dit för att träna. Problemet nu är att jag måste ha kortet, eller koden för att logga in på hemsidan och boka in mig på ett pass... Kvinnan/damen/tanten i kassan var inte så glad av sig heller.. kändes som hon  bara ville bli av med mig, för jag har ingen aning om hur saker o ting funkar där. Men det är ju hennes jobb att visa mig det. Jag ör lite rädd för att jag inte ska få kortet.. men jag sparar kvittot så ska jag nog få det. Jag tror jag ska ringa in till gymmet och be om att få koden så jag kan boka pass, och sen hämta kortet när jag kommer till det första passet.
Dock är jag nervös för att ringa.. ehe.

Vad ska jag göra idag..hmm... inget speciellt. Jag ska testa Veet hårbortagningsmedel! I'll let you know efter jag har gjort det hur det funkade.

Kanske ska kolla på någon film också lite senare  idag. BTW snart har Eclipse premiär! Jag ska inte se dem på premiären.. men strax därefter. Jag längtar!!

På fredag är det midsommar, det ska bli kul, förhoppningsvis. Sen på lördan åker jag upp till mormor och morfars sommarstuga, det är mysigt! När man är där så vet man att det är sommar.

Jag har märkt att jag har börjat bli mer och mer beroende av mina glasögon. Innan kunde jag kolla på Tv utan dem.. men nu kan jag knapt det. Om jag inte sitter alldeles intill TVn då. Jobbigt. Ifs har jag bara -1 i styrka. Men att det kan göra så mycket skillnad. Jag borde nog ha glasögonen oftare. Eller skafa linser, men det är så dyrt...

Btw så såg jag Michael Jacksons film, This is it på tv igår. Jag tyckte att den var ganska tråkig... jag är inte Michaels största fan va..  Han gör bra musik, men den filmen var tråkig. (Jag är medveten om att det inte var han själv som har gjort filmen.. )

Och jag drömde en till dröm on att jag var på Green day konsert. Längst fram.

Nu har jag skrivit typ om allt och ingenting. Kul va.......

Dagens låt: Prayer of the Refugee - Rise Against
Den är bra.

Ms Brightside

Nu har jag städat mitt rum från gammla skolpapper! Vilken lättnad, nu kan jag se golvet! Jag skojjar inte, det har varit papper överallt.... fysik, Tuf, konstruktion.... allting utspritt på golvet. Jag bara samlade ihop det til en hög och ner i pappersåtervinningen!
Mitt rum skulle nog behöva dammsugas också, det ska jag göra sen idag. idag känns som en bar dag för att ta tag i saker.
Ska handla mat, köpa gymkort, övningsköra, städa. Jag är så duktig, om jag nu får gjort det jag ska dvs..

Och jag är så glad att spelningen i Wembley är över! För nu slipper jag att vara deprimerad att jag inte ska dit längre! Jag lästa att det hade varit en sjukt bra spelning ocg Green day hade spelat i nästan 3h sträck!
Så nu kan jag bara ta vara på den tiden jag fick tillsammans med gd och vänta och hoppas att dem kommer hit snart igen. Då är jag antagligen 18 coh mina föräldrar kan inte bestämma över mig längre, hehe. Så då kommer jag nog att övernatta i kön! Ska vara längst fram igen vid nästa konsert! Så nu släpper jag nog green day-besattheten ett tag. Jag kommer ju fortfarande att lysna på dem o så, en jag menar att jag inte kommer att vara obsessed längre. 

Jag kom att tänka på en sak. Saker händer alltid när man minst förväntar sig det. När man i princip gett upp allt hopp, det är då det händer.
Men jag förväntar mig nästan alltid något, alltid hoppfull coh så. Så jag känner att tänk så komme ringenting att hända då. Och när jag försöker få mig själv att ge upp hoppet, så fylls jag med hopp igen för jag vet att när man ger upp så får man det. haha. Patetiskt. Så nu ska jag försöka att sluta att tänka och hoppas på så mycket. För då glömmer man leva i nuet.
Nu kommer ett green day exempel:
Förtsa konserten hade jag ingen aning om hur det skulle vara, så jag blev blown away. det var den bästa dagen i mittt liv.
Andra konserten, då var jag redan besluten om att jag skulle vara längst fram, få ögonkontakt och förhoppningsvis få nudda någon av dem. Så jag glömde bort att leva i nuet. Det är himla störigt. Sen nu efter har jag bara hoppats att jag skulle få en chans till, att leva i nuet och ta in hela konserten. Så det blev jag lite deppad på.

Men ni fattar. 

Lev i nuet, minns det som varit och hoppas på framtiden. Typ.

Dagens låt:  Mr. Brightside - the Killers

Nu ska jag ut på vägarna, så you'd better watch out! Hoppas det går bättre än förra gången jag körde. Då började bilen lukta bränt......

URK

FYF*N vad jag är tjock!! Varför kan jag inte äta lagom mycket och lagom nyttigt? nJag äter altid för mycket och för onyttigt. Nu mår jag illa. Jag och min syster lagade pizza. Det blev god, och det ör ju nyttigare med hemmalagad än köpt, men ändå. Jag känner bokstavligen för att spy... men det vore sjukt.

OORH

Typ alla från forumet är inne på Wembley nu.... lyssnar kanske på något förband. Och här sitter jag och klagar, som vanligt. Sen kommer jag höra hur fantastiskt dem har haft det är, ååh jag vill också vara där nuuu. Detta är så fruktansvärt deprimerande. Jag vill SÅ gärna se dem igen...!! Det kommer inte att hända. Så jag borde verkligen släppa det... mm det borde jag....

FU

Ska bannemig köpa gymkortet imorron!


Dagens låt: She - Green day


Åh vad jag saknar det ♥ ♥
Hoppas att alla på Wembley får det UNDERBART ikväll!

INGEN RUBRIK..

Var och grillade igår, det var trevligt, men vädret sög. Det blåste, regnade och sen började det åska... så då åkte vi till McDonalds och åt glass, eller jag åt glass... Det kostar bara 10 kr, bäst att passa på. Och sen blev jag pepp på att gymma! Ska köpa 10-kortet så fort som möjligt!
Nu när jag loggade in på facebook såg jag att jag var taggad i några foton från igår.....OJOJOJ som jag såg ut.. UNTAGG direkt!

Nu åker en av mina bästa vänner till Malta, och ska stanna där i 4 veckor för att jobba. Vissa har det bra. Jag kommer sakna henne... tur att msn och facebook och allt det finns så vi inte kommer tappa kontakten.

Green days största spelning so far, är idag. Wembly, 75 000 människor. Åååh vad jag önskar att jag var en av dem. Och det är folk från hela europa som åker dit bara för att vara en del av deras största spelning, och för att dem vill se dem igen klart. Det måste vara en mäktig känsla.

Och hoppas att Victoria får ett trevligt brölopp idag.

Klockan är 12, dags att rasta hunden.


No motivation..

Borde verkligen städa mitt rum....... Men jag orkar verkligen inte. Orkar inte göra något "nyttigt".
Ska bli kul ikväll, grillkväll med kompisar. Sen ska jag se till att komma igång lite, inte bara sitta hemma och klaga och inte orka göra något. Jag ska iväg och köpa ett 10-kort på gymmet och ja..kommer inte på mer nu.. men det ser ljusare ut iallafall.

Idag gjorde jag ost-och skinkpaj till mat, det var gott! Var ute och åkte rollerblades med hunden också en runda, så det går nästan jämt ut, hehe.

Jag hade en läskigt verklig dröm inatt. Jag drar snabbversionen.
Jag var i england på festival för att se green day. Hamnade längst fram, sidan av catwalken . Ingen lyssnade på när Joan Jett spelade, alla satte sig ner, hon blev sur och gick av scenen, sem kom green day. YEAH!
Nästa dag så var jag utanför typ wembly. Några människor försöker tränga sig, jag blr sur och går före dem igen. Då blir en vakt sur på mig. Så jag smiter in på arenen. Ställer mig längst mitt framför catwalken och väntar. Står jälv.Sen ser jag Billie, Mike och Tre, så jag vikar och Mike och Tre kommer fram till mig. Jag skakar hand och presenterar mig(DEN delen av drömmen är så galet tydlig). Snackar med dem ett tag och Tre går upp på scenen och fjantar sig. Sen går dem iväg. Och det är insläpp, jag står längst fram fortfarande. Och konserten är sjukt bra!
Slut.

När jag vaknade fick jag tänka efter lite extra, om det verkligen var sant? Haha. det var en rolig dröm. Jag älskar att drömma!!
Jag önskar att det hade varit sant istället.. Vill så gärna se dem igen!!!!! Känns som jag inte har något att leva för nu... hahah lite emo på det... så farligt är det inte. Men jag är så tom. Och jag gör ingenting.. har ingen motivation.

Men det ska det bli ändring på!
Nu ska jag kolla Tyra show, sen dusha , sen grilllllla MUMS!

Dagens låt: Cocaine - Nomy

Fail och klag.

Hittade ingen snygg keps... Så jag köpte en bikini och en glass istället. Extrapris på McFlurry nu!! 10 kr!! Och så hade jag en kupong så man fick 2 och hehövde bara betala för en. Så 2 McFlurry för 10 kr. Det är ett kap. När jag skulle betala så var det min klasskopis som stod i kassan, vad trevligt liksom. Gissa om jag blev förvånad.
När jag letade efter en keps, så kollade jag efter crosstrainers också, men det fanns inte spår av dem någonstans. Jag blev förtvivlad och sa till pappa "Jag som hade tänkt att träna jättemycket i sommar..." Då kom han med det briljanta förslaget att gå på gym. Ändå. Det har jag funderat på innan, men hade inte tid för det då, nu har jag ju hela sommaren! Så det är ju skit bra! Är 90% säker på att jag ska göra det!
för jag orkar inte med mig själv, jag blir så depprimerad av att sitta ihopsjunken i min säng med satorn i knät och kränga godis varje dag. Ja det är sommar, men det finns en gräns! Jag tror att det har dragit ner mitt humör på sistonde lite... att jag bara äter och sen känner jag mig så tjock. Och när min syster står bredvid mig ser jag ut som ett fläskberg... Och då känner jag mig så misslyckad, hon äter ju typ lika mycket som mig! Det är galet.
Jag kommer aldrig bli lika smal som henne, det vil jag inte heller, men jag vill få en mer vältränad kropp. JAg tror att jag kan lyckas. Och då kommer jag nog inte att ha samma sockersug hela tiden, och må bättre i själen som man säger. Jag är pepp!

Jag saknar handbollen lite. Säsongen slutade ganska snabbt och hastigt. Vi skulle egentligen ha en avslutning, men det blev inte av. Jag börjar undra om det kommer att bli något uppstartningsläger i augusti.. lite dålig engagemang tycker jag. När jag började i detta laget hösten 2006, var det jätte mycket engagemang och vi åkte iväg på cuper hela tiden och ordnade saker utanför handbollen, det var skitkul. Sen bara det dog ut liksom. Och nu verkar alla spela i laget bara för att spela...eller för att få träning, vilket dem inte fick för dem brukade inte allvar. Jag hoppas att det blir bättre till hösten. 

OOO mamma är ledig imorron. Men det finns inget jag kan göra åt det.... fast det är fruktansvärt irriterande!

Sen blir jag irriterad på migsjälv för att jag går och är små sur hela tiden. Värst är det nog för min syster som jag tar ut det på haha. Men om hon inte hade kommit fram till mig och säger "vem är brunast?" och ska jämföra... då blir jag så irriterad. Hon är så smal och otroligt vältränad för att vara så liten!

Och jag är iriterad på designläraren som fortfarande inte har mailat mitt betyg till mig. Jag skickade en påminnelse i måndags... Dålig stil!

Och myggbetten och solekseksemen kliar.. Jag lyckades bränna mig på halsen.

SÅ! Nu var det slutklagat at the moment. Fast det känns som jag har glömt att klaga på något..hmm.. Äeh skiitsamma. Imorron ska jag på grillfest med några kompisar för en av dem åker till Malta på lördag, i 4 veckor. Jag kommer sakna henne!

Nu ska jag ut med hunden. Byebye.

GIRIG

Igår spelade Green day i Manchester, en kille jag hälsade snabbt på i kön till Ullevispelningen fick komma upp på scenen. Lucky guy. Och jag kan tillägga att det är inte första gången han är uppe på scenen han fick komma upp på scenen och sjunga Longview på spelningen i globen i Oktober. Fattar inte hur han bär sig åt. Måste ha en massa tur. Jag är lite avundsjuk ja. Fats jag är avundsjuk på alla som är i England och ser green day, hehe, medan jag är hemma och rensar rabatterna. Menmen jag ska vara glad att jag har sett dem, från främsta raden dessutom.
Jag blir bara så trött på mig själv och att jag aldrig har tur i någonting. Vill så gärna se dem live igen. Men mamma och pappa tycker att det räcker för nu, och jag får inte åka till något annat land själv bara för att se dem igen. Jag är ju inte 18..... Ibland är det jobbigt att fylla år i december...
Men jag kan ju inte göra något åt detta ... så lika bra att släppa det (for now). Jag ska se green day igen, dte är en sak som är säkert. Kankse inte iår.... men nästa gång dem kommer hit till skandinavien, så är jag där, längst fram igen, och jag är 18!

Vädret är fint idag. Mamma jobbar kväll, så hon tog den sköna solstolen.... Så jag måste ut i garaget, som är så sjukt nasty så det finns inte! Spindelnät överallt!!
Denna veckan skulle jag ju ha huset för mig själv... det blev visst bara en dag. Jag behöver vara lite själv.. är så instängd. Vill bara break free liksom.. vara lite galen utan att få konstiga blickar eller dumma kommentarer.
Och jag sa till mamma inna att jag fortfarande inte fått något bsked om mitt betyg i Design, som läraren skulle maila  mig förra fredagen. "Då fick du nog bara ett Vg". Det är inte sånt jag vill höra, kunde hon inte bara sagt att det är dålig stil eller något? Nu blev jag ännu mer nere.

Jag hoppas jag hittar en fin keps idag. Just nu är jag så arrrg, över dessa småsaker. Borde väl egentligen vara glad över det jag har istället. Ja det borde jag. Men jag måset baar skriva av mig. Egentligen är jag glad, oftast faktiskt. Man får vara kinkig ibland hehe.

Igår visade jag pappa den crostrainern jag hittat på nätet, han sa år mig, "men du kan väl göra en tabell med massa olika crosstrainers så ser vi vilken som är bäst". GIVE ME A BREAK tänkte jag. Men vad gör maninte för en crosstrainer. Så jag skrev ner vad jag tyckte var viktigt och så för ett antal olika crosstrainers. När jag sedan lästa upp det för han var det ett, "Hm okej, ja vi får se." OORH! Jag fattar inte varför dem är så envisa. Det kommer att sluta med att vi köper en crosstrainer. I know it!

Sitter och lyssnar på en spellista jag gjorde i spotify igår, Sommarlistan! Så sjuk najs. Sommarlåtar till max! Allt från Per gessle till Ricky Martin till Kid Rock. I love it!

Nu ska jag sola!!

 
Dagens låt: Summerbreeze - Johnossi


Räligt räligt

Dagen började med att jag bakade scones, dem blev jättegoda! Men jag lyckades att tappa ut allt mjöl på golvet... så jag fick dammsuga hela köket.. På morgonkvisten är jag inte helt sharp i huvet.
Sen gick jag ut och solade, vädret är så underbart idag! Första riktiga sommardagen! Jag har faktiskt fått färg. sen gick jag in för att laga mat. Jag lagade hamburgare, hehe. Fast dem fick inte så mycket smak för vi hade ingen lök hemma. Satte mig ute i solen med en iskall Coca cola och åt hamburgaren med radion på. SOMMAR!
igår sa pappa till mig att klippa gräsmattan, men jag vet inte hur gräsklipparen funkar... så jag fick rensa rabarrerna istället.. uush. Det är kryp, sniglar och ännu fler kryp.. Jobbade flitigt tills jag fick blåsor på händerna. Hopas jag tjänar en liten peng. Problemet är väl att jag inte vet vad som ska vara i rabatterna och vad som inte ska vara där. Så jag bara tog bort allt som jag tyckte var fult.
Sen gick jag in för att solen på altanen är borta tack vare den stora eken utanför vår tomt.. Och för att det var dags för Tyra Banks Show. Oj som hemmes hår ser roligt ut idag. Och dem snackar om bandmaskar och sånt, RÄLIGT!! Riktigt räligt, dem har en burk full med maskar...... så sjukt äckligt! Hela publiken ser hel förskräckt ut haha.

Ska nog sjunga singstar sen, wiie. Kan tillägga att pappa var frisk idag så jag fick huset för mig själv!

Imorron ska jag nog bege mig till affären för attt hitta en fin keps.

Kan knappt koncentrera mig på att skriva nu.... Så sjukt äckligt med maskarna på tv. Helt galet vad folk gör för att gå ner i vikt. det är sjukt att spy upp maten och sånt... men att äta bandmask..elller sy fast ett nät på tungan... varför kan de bara inte äta lite nyttigare och röra på sig lite mer? Köpa en crosstrainer kanske? Men leva sunt helt enkelt. Inte för jag gör det, men jag försöker iallafall. 

En annan sak som är sjuk, är att min syster som är 12 år, kan äta lika mycket eller tillochmed mer än vad jag äter, och ändå är hon smal som en pinne. Och hon dricker ändå oboy varje dag och äter massa onyttigheter. Jag förstår inte vart det tar vägen?


Dagens låt: Vill ha dig - Freestyle

Oskar det åskar

Då vare tisdag.. Det har varit helt okej väder fram till nu.. nu åskar det och regnar. Tycker lite synd om min syster som är på Ven och cyklar idag..
Pappa är ju somsagt hemma idag och är sjuk. Så jag får gå ut med hunden. Gör mig inte så mycket. jag får laga mat, gör mig inte så mycket det heller, men att han står några meter bort och ska flika in sådanna ord som du vet att du ska bryta pastan va? Har du den på rätt värme nu osv. osv... sjukt jobbigt. Jag ska fyllar 18 for gods sake! Jag kan koka pasta!!!
Jag blir så trött... jag som ville vara hemma själv och chilla och sjunga .... Men han sa at han mådde bättre, så det är ju bra.

Jag gillar linnena som jag köpte igår! Dem är riktigt sköna! Och ser bra ut också. Längtartill sommare,  ooh wait, det är ju sommar nu!..... Om vädret ska fortsätta såhär kommer jag aldrig att bli brun.
Jag ska nog ta och spela guitar hero ! Blev sugen på det nu helt plötsligt! Det var längesen. Fast guitar hero 3 och aerosmith, som jag har... verkar ingenting mot dethär:

GISSA OM JAG VILL HA DETTAA ?!?! (om ni gissade JA, så gissade ni rätt!)
Fast det är bara släppt till Wii, PS3 och Xbox 360.
Synd att jag bara har Xbox och PS2. Sucks!!  OORHH Jag vill ha det!!!!!!!!

Nu blixtrar det också. Mysigt.

Imorron ska jag nog klippa gräsmattan och tjäna en slant, för jag fick ju inget sommarjobb..

Nu sittar jag och lyssnar på massa gamla green day låtar. Vissa av dem har jag aldrig hört innan. Men dem är bra. Fast American Idiot skivan finns det inget som toppar! Så mäktig!
Har jag sagt att jag är avundsjuk på dem som är i England nu för att se dem? Det är jag iallafall. Men jag hoppas att dem får det skitkul och att dem tar massa bilder.

Nu ska jag spela GH, hejdå. (det rimmar)

Dagens låt: Going to Pasalacqua - Green day

Btw, rubriken.... tyckte bara att det lät kul. Oskar ... Ki-oskar.. det åskar. Oskar är ett roligt namn helt enkelt. ☺

Jag sjunger bäst när ingen hör.

Home again. Det blev ändrade planer. Jag åkte in till malmö istället för att gå och möte min kompis på köpcentret i byn. Fösrt tänkte jag, men palla åka in till malmö, men sen så kom jag på att det är ju najs med ombyte. Så jag åkte in dit. Hittade 2 linnen på BikBok för 99 kr. Vilket fynd! Istället för att köpa ett linne på Gina tricot för 129kr. Nu är jag taggad för sommarväder! Vill köpa en keps också, en svart eller vit. Det är snyggt.
Sen käkade vi på China Box, tror jag det heter, fick välja olika kinamat-rätter som dem la i en box. Smart va? Jag tog nudlar, kycklingspett och någon gryta. det var helt okej. Jag blev mätt iallafall. Att vara nyttig är svårt. Fast jag tror kinamat är nyttigare än pizza och kebebtallrik som vi också övervägde att äta.

Jag har varit överlycklig att jag ska få ha huset för mig själv på dagarne denna veckan, mamma och pappa jobbar och min syster är iväg på något med fritids. Jag tänkte sjunga singstar, spela guitarhero och bara göra vaad jag vill. Gå och sjunga högt och falskt utan anledning lite då och då. Sånt som man gör när man är själv hemma helt enkelt. Men alltid när jag ska vara hemma en dag, så händer något oplanerat. Sist var det på påsklovet, jag skulle ha huset hela veckan och jag hade längtat jättelänge. Men så blev min syster sjuk...hela veckan. Sen var det någon anan dag då mamma var sjuk eller blev ledig. Och nu...nu så har pappa blivit sjuk och måste stanna hemma. FUU! Jag behöver min ensamhet ibland. Visst jag sitter ensam på mitt rum o så.. men det ärinte samma sak. Jag är så inständ här. Jag vill ha hela huset och trädgården för mig shälv, bara för (minst) en dag. Är det så mycket att begära. Jag hade tänkt att laga något riktigt gott att äta och göra sånt som gör mig glad. Men nu är aaallt försrört. Hoppas pappa blir frisk snart....både för hans egen skull, det är ju inte kul att vara sjuk, men också liiite för min skull.

Min kompis, som jag ibland är skitbra vän med och ibland nästan hatar jag henne, hon har tagit bort mig som syeter på facebook. Inte för att jag bryr mig så mycket, jag visste att det bara var en tidsfråga tills hon tar bort mig, hon bytar ut dem lika ofta som hon bytar underkläder eller något. de enda hon har kvar nu som syskom är hennes riktiga syskon och en kille som är en "känd" bloggare, så han kan åka gratis limosin bara han nämner företagets namn i bloggen. Och hon har nämt att hon vill åka limosin när hon fyller 18 år. Hon tycker ju säkert om han som vän med va.. men ändå. Pathetic. I slutändan kommer hon att stå ensam kvar tror jag, om hon fortsätter att behandla vänner som..typ leksaker. Tröttnar på dem, byter ut dem, tar isönder dem... typ. 

En till dagens låt: In the end - Green day

I figured out what you're all about
And I don't think I like what I see
So I hope I won't be there in the end if you come around


Mån-dag = Sol-dag

Solen skiner för första gången detta sommarlov!!! WIHOOO! (fast nu kom det lite moln..)
Jag ska vara ärlig att säga att jag kollade på sommarlovsmorgon idag, det var inge roligt. Kanske har jag blivit för gammal, eller så var det ovanligt tråkigt. Tillochmed dem sista serien var dubbad. Den brukar alltid vara på engelska, och dem brukar vara lite spännande...denna var inte så spännande, än iallafall..

Idag ska jag shoppa. Och senare idag ska jag shoppa igen, eller iaf gå en sväng genom köpcentret med min kopmis som jag inte har träffat på länge. Hon har typ aldrig tid att ses, jobbigt. Och sen ska hon åka till malta i 4 (!) veckor så jag kommer inte träffa henne på länge.... Vi brukade träffas varje dag innan när vi gick i samma klass, efter skolan också. Jag saknar det.

Sitter här och lyssnar på låten sommartider med gyllene tider, det är ju sommarlov nu! Awesome! Jag ska ut och åka rollerblades med min hund!! NAJS! Lägger upp en bild på henne för hon är så sööt.

Nu är detta en 4 år gammal bild, men hon är ju fortfarande söt. Har inte några andra bilder på henne på denna datorn än.

Hoppas jag hittar något fräsigt i affären sen då. Och hoppas vi äter någon god mat(fast inte för onyttig!). Och hoppas jag blir glatt överaskad av något random! det händer aldrig, så det vore kul om det hände. Typ att jag vann något eller något liknande haha. Det är den 14onde idag, 14 är mitt turnummer så man kan ju alltid hoppas.

Dagens låt: 18 karat gold - Johnossi

Ner och hoppa inte

Var hos mina söta kusiner igår, det var väl skoj, ärligt, jag gillar min släkt. Lillkusinen, hon är 6år och berättade om sin första skolavslutning, sååå galet söt♥ ! Sen kom Pelle(den heter så för den knappt har någon svans), min mosters hund och min hund inte så bra överens. han var ju bara en valp och sprang efter min hund hela tiden, och det tyckte hon var jobbigtså hon sa till på skarpen. Men dom blir nog vänner i så småningom.

Idag gick jag upp vid 7 för att åka till en beachhandbollsturnering med min systers lag, men vädret är kasst och jag är förkyld, så jag stannade hemma. Så jag somnade om igen, halv 11! Det är mycket för att vara jag. Men jag behövde sova några timmar extra. Har blivit så lat, innan var det upp och hoppa vid 9, men nu.... nä.
Btw så kom min systers lag 2:a i A-slutspelet, förlorade finalen med 1 mål. Duktigt av dem! Nästa beachhandbollsturnering som är i juli ska jag vara med att coacha, det ska bli kul, och då ska vi vinna hela skiten, YEEAH!
Sen bakade jag och min kompis chokladbollar med florsocker, vi hittade inget pärlsocker.. med det var gott iallafall. Sen såg vi prinsessan och grodan, ändå bra film. Disneyfilmer är så söta, och jag älskar att det är en ny prinsessfilm, det har inte gjorts någon sådan tecknad film på länge. Den senaste jag kommer på är Mulan, nu var hon ju ingen prinsessa, men tjejen som är huvudpersonen, och typ hjälten(eller hjältinnan). Ja ni fattar pointen..
Shit vad jag blev mätt. i receptet stod det att det skulle bli 30 bullar...vi gjorde 14...och åt upp alla.
Imorron ska jag börja dra ner på onyttigheternna. Och shoppa! det var så lite färg i in garderob, mycket svart ...så tråkigt nu på sommaren, så jag ska leta efter några somriga och färgranna kläder.

Lyssnar för tillfället på Sean banans låt skaka rumpa.... HAHA! Något av det sämsta jag hört! Men den kommer säkert att fastna på huvudet ändå.. låter som han är täppt i näsan..

Kollar min skolmail för vissa lärare skulle skicka ut i fredags vad dem har satt för betyg där.. men har dem gjort det? NÄÄÄ. Irriterande.. Får skicka en påminnelse. OOh jag är lite nervös... hoppas hoppas på ett mvg.

Asså detta vädret... det suger. Jag kommer inte få någon färg alls här i Sverige i sommar känns det som. Tur att man ska utomlands då, fast det är inte förren i juli. Jag längtar! Komma bort från denna shitty smalltown, kände mig träffad när Billie Joe sa det innan dem började spela Jesus of Suburbia, "this song is to everyone who comes from a shitty smalltown". Klockrent! Jag vill till USA! Eller england! England för att green day ska spela på Wembly den 19onde, så många jag vet som ska dit.. Jag vill meeeeeed :( Men det är ganska säkert att jag ska till England i november, har aldrig varit där, det ska bli kul. Valde mellan en londonresa eller se Lady gaga i malmö.

Shit vad jag har tråkigt för tillfället....blö. Nu ska jag visa mamma och pappa crosstrainern jag hittade! Hoppas dem tycker att den verkar bra! Sen kan jag träna, OJ vad jag ska träna! Blir så sjösjuk av roddmaskinen vi har här hemma så jag kan inte träna på den...och vädret gör att man inte kan ut och springa.. Så snäääälla, ge mig en crosstrainer!


Det är denna jag ska visa dem, från team sportia. I want it!


Dagens låt: If this was your last day - Nickelback
Riktigt bra, låten och texten!

Green Morning!

Vaknar, äter frukost, lägger mig i sängen och sätter på TVn. det är MTV worldstage. Gissa med vilka? Green day!!Jag kollar på hela, helt sjukt att det är en hel vecka sen idag. att för en vecka sedan satt jag i kön och räknade ner timmar till insläppet, 4h.
Åh. Vad jag saknar det. Är så avundsjuk på alla som ska se dem i england eller paris eller varsomhelst. Men jag ska inte deppa, jag har sett dem 2ggr på ett halvår. Och det är jag ju glad över!

Ikväll ska jag hem till mina kusiner på kalas, kommer att bli en hel del green day prat. haha. Och så ska vi se mina kusiners nya hundvalp, spännande. Hoppas att den funkar bra ihop med min/vår hund.

Sen tro det eller ej, har jag inte mer att skriva, för tillfället iallafall.

Etta inte bli vuxen!! MEEH..krigsnolla går fööööre!

Har precis suttit nere vid matbordet med min lillasyster och hennes vänner och deras syskon och ätit grillat! Så sjuk gott! Dem är 12 år, och sitter och snackar massa minnen från när dem var yngre och snackar om pojkar och snackar skit om tjejer dem inte gillar! Haha det börjas tidigt!
Dem är så härliga! Har hållt ihop sedan dagis, och slutade 5an precis. Det är riktig vänskap, jag hoppas verkligen att dem kan hålla kontakten läänge länge! Jag har typ 2 nära vänner som jag har känt så länge kvar.
"ÅÅh hallå kommer ni ihåg det.. o det och det" Dem har så många fina och roliga minnen tillsammans! Dem sitter och snackar om när dem lekte att dem var magiska och hade krafter och drakar m.m. Haha. Då tänkte jag, så gjorde ju jag med! Hade pinnar som trollspön och slogs mot onda makter! hahaha.
Jag ÄLSKAR gamla minnen! Så många töntiga och roliga saker man har gjort. Men sen växte man upp. Ioförsig så var jag ganska gammal innan jag gav upp sådanna lekar, haha! Förre året kanske? HAHA kidding. Men typ på mellanstadiet. Då växte jag helt plötsligt ur barbieåldern på samma gång. Gud vad jag älskade barbie! haha.
Sen klippte jag håret på dem alla och ville inte ha dem längre.
Men man kunde veklgen vara sig själv när man var liten. När man växer upp tror jag att man blir så påverkad av andra och alldeles för upptagen med att växa upp att man glömmer vem man var. Man gör saker och sen när man tänker tillbaka på det man gjort, "wtf har jag gjort!" Man typ tappar kontrollen helt enkelt. Man hittar den väl så småningom igen.
Ibland sätter jag på något gammalt vhs band, som jag älskade när jag var liten(pokemon filmerna och inspelade avsnitt av Starla och juvelriddarna tex), bara för att återuppleva gamla minnen. Och då kommer jga ihåg vem jag var. En töntig typ, eller egentligen skitcool. För jag vågade stå ut! Jag var den enda av tjejerna i min klass som spelade handboll, alla andra dansade.
Sen var det i 6an, 7an jag tappade helt. Blev helt osäker på mig själv. Fast började komma på rätt spår igen senare när jag började lyssna på green day.

Men allt var verkligen så mycket lättare när man var liten. Hade gett mycket för att få åka tillbaka några år i tiden och få uppleva massa gamla och kanske glömda minnen. Eller vara forever young. Fats istället växer vi upp, går igenom massa hemska, men också massa underbara tider. Sen dör man.

Så man ska verkligen ta vara på den tiden man har.

Shit vad jag blev djup. Hehe. Filosoferar här i min ensamhet. Ska nog snart sätta på en film. Väljer mellan Twilight och Raise your voice. Båda var längesen man såg. hmm.
Sen är det nog snart efterrätt också, men om jag äter mer så tror jag att jag spyr. Man jag kan säga att jag har varit duktig och kollat på crosstrainers, hittade en som jag ska visa för mina föräldrar imorron!

Det är exakt ett halvår tills jag blir 18!! Ska bli kul! .. hoppas att jag inte blir överkörd av en lastbil eller något liknande innan dess bara! Hehe optimist...nej.. realist! (om det finns något som heter så)

Ooh nu ska jag äta cheescake! Jag kommer att spricka..Fast allt jag ätit till unch var en scone, en banan och en liten bit mat. Så det går jämt ut!
Haha shit vad jag kan skriva mycket om ingenting!

Btw  här kommer dagens citat (som jag läste någonstans):
I'd rater be hated for who I am, than loved for who I am not.
Så rätt!

Fin, ful. Dålig, bra.

Min 12:e skolavslutning(och näst sista) är nu avklarad. Lika misslyckad som förra. regnet öser ner, så det blev inte av att sticka och festa i stadsparken som planerat. Istället satt jag utomhus och väntade på en buss i över 30 minsom inte kom. Så jag ringde min kära farmor och farfar, för jag trodde att mamma och pappa var på jobbet. Så dem kör för att hämta mig, och jag kan tillägga att dem bor inte i närheten. Så jag sitter på busshållplatsen i ytterligare 40 min och väntar. Sen kommer dem och kör hem mig, och då visar det sig att mamma och pappa ÄR hemma! Så jag kunde ju bara ringt hem..
Jag var så kalll att jag skakade. Jag kommer nog att bli förkyld, yeey.

Fast nu har jag ju bara berättat om hemresan.. iallafall jag går upp halv 7, spenderar låång tid på att göra mig fin. Min nya klänning och mina nya skor. Skorna skavde som bara den. Kommer till skolan, in i aulan, några elever sjunger 3 låtar, sen pratar rektorn i någon minut, sen får alla lärarna komma upp på scenen och sjunga den blomstertid nu kommen. Allt som allt tog 15 min. Och jag hade spenderat mer än dubbelt så lång tid åt att se bra ut. Fast det värsta var att jag inte kände mig fin heller. Jag kände mig så sjukt besvärad och ville hem till min säng och sova.
Sen gick jag till espresso house och köpte en scone och snackade med en kompis. Hela samtalet, allting kändes helt obekvämt. Visst hon är min kompis, men på samma gång så finns det så mycket jag ogillar hos henne, jag tycker att hon är så falk och manipulerande och egoistisk. Oj nu låter jag jättetaskig.....men hon har faktiskt bra sidor också!

Nu sitter jag i mina myskläder med laptopen i knät, på skolavslutningsdagen. Känner mig så ensam, känns som alla andra ska hitta på något roligt. Men jag är så trött så det kanske är lika bra. Sov inte många timmar inatt. Jag var så orolig för betygen. Jag vet patetiskt. Men det är jag fortfarande, dem kommer hemskickande om några veckor.... dem var inte helt bestämda när jag pratade med dem sist. Det är galet. Hatar att vara så medelmåttig att jag ligger på gränsen i ALLT!! Haha när jag tänke på det häromdagen, så kom jag på, jag är verkligen inte riktigt bra på något! Ingen talang alls. Bara medelmåttig. Kommer inte ihåg om jag skrev detta för någon inlägg sen. HAHAH men om glömsk vore en talang, då hade jag haft en stooor talang! hehe

Grillfest här hemma ikväll, jag ska sitta på mitt rum i mina myskläder med min undulat bredvid mig. mys. Jag ska faktiskt ner och ta en bit mat också.

Men nu är det faktiskt sommarlov! Det är galet!! Hoppas att det blir en bra sommar! Inget plugg på 10 veckor. Det ska bli spännande och se hur alla maninte träffar på sommaren förändras. Jag undrar om jag kommer att förändras? Hmm. Jag tror inte det. Fast det hade varit så galet kul att chocka alla efter sommaren, ska komma mer lila hår eller något ;) heh. Nä men. Får se.

Dagens låt: Den blomstertid nu kommen
Såklart!

Mitt sista sommarlov. Tiden går läskigt fort ibland.


SJUKT GAGA!

Hon lyckas alltid på något sett att få alla att prata om hennes musikvideor! Nu gör hon det igen.
Denna är S-J-U-K !!

Lady Gaga - Alejandro

http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA&NR=1 


Jag undrar vad hon har varit med om i sitt liv, det måsta ha varit något hemskt som har hänt eller något. Jag vet att hon uppfostrades av nunnor, detta kanske har något med det att göra?

Utan Flipp! 1p!

INGET MER PLUGG!!... Denna terminen!
Gjorde TuF provet idag och läraren rättade på direkten, 1p från mvg!!! JAG SKOJAR INTE! ALLTID!!! Huuur mucket jag än pluggar.... det är galet. Men jag kommer att få mvg i betyget iallafall. Tack o lov.
Dock får jag nöja mig med ett VG++ i matte och antagligen konstruktion. "Förvänta dig ett vg, I'll let you know om jag ändrar mig", utan något somhelst hopp i rösten. Jahapp.
Men jag orkar inte bry mig mer om det för tillfället.

Jag köpte en klänning idag till skolavslutningen!!
Såg den när jag loggade ut härifrån en dag på modegallerianreklamen och tyckte den var fin, så I bought it!
Dennahär:

Och sen köpte jag ett par svarta klackaskor till det, hihi.

Var hos tandläkaren idag, hade inga hål woho! Jag HATAR att få det där räliga gula bananlacket! Jag kan inte sluta att spotta efteråt! Fick massa snea blickar, men wtf...det smakar äckligt!

Så för att bli av med den räsliga smaken så köpte vi pizza! dels för att fira lite att det är slut på pluggandet också! NICE! Nu är jag mätt och sitter och slöar vid datorn...hehe. Jag ska snart börja kolla runt på vad en crosstrainer kostar, så jag inte ser ut som en degklump i sommar!

Imorron äre skolavslutning, sen ska det firas i stadsparken, så jag hoppas på fint väder! Sen har jag ingenstans att dra vidare efteråt, och jag känner för att tat lite lungt så jag sticker hem på grillfest. Fast den är för min lillasysters kopmisar och deras familjer, så efter jag har ätit lär jag sätta igång en bra film och kränga lite godis. Men det är najs det med!

Dagens låt: What do you want from me - Adam Lambert


4 MVG är mer än 5 VG

Åkte in till skolan vid 10-11 tiden, gör klart och lämnar in mitt design projekt. Kommer till konstruktionen för att få reda på mitt provresultat. Gissa vad det blev? 1 poäng från mvg! JAG SMÄLLER AV!!! Det spelar verkligeningen roll hur hårt jag pluggar, jag är dömd till att vara på gränsen. tappar helt motivationen. Och on top pf that, fick jag 2p från VG på fysiken! TÄNK om jag bara får G i Fysik A ?? Jag får inte G, det händer inte! Jag undrar hur det ska gå i fysik B nästa år haha.....får säkert ett IG++, intre riiiiktigt där, så jag förtjänar inte ett G! Inte riiktigt där. Är trött på det. Jag är så jäkla meelmåtta. Jag hade hellde haft några stabila VG och några självklara MVG, istället för ett VG som nääästan är ett mvg, eller preciiis MVG.
Jag är verligen inte speciellt bra på någonting alls, bara medelmåttig och duger. Jag har ingen talang, ingen tur, inget. Jo jag kanske har något, som varken jag eller någon annan har hittat än. Undrar vad det ska bli av mig asså.
Bara det inte blir något medelmåttigt, tråkigt kontorsjobb med dåligt betalt som man hatar. Jag vill ha ett framgångsrikt liv, som jag själv jobbar mig upp till, gör saker som jag älskar och som jag är bra på OCH tjänar bra med pengar, så jag kan resa och kolla på konserter, hehe.
Men så vill nog alla ha det, eller nästan, ingen vill ju bo på gatan precis. Men ändå hamnar folk där. Hur kommer det sig egentligen? Det undrar jag. Om det beror på att dem själv sket i skolan eller gav deras lärare dåligt betyg kanske?
Nu tror jag nog inte att jag kommer att hamna på gatan i framtiden, men betygen är faktiskt min framtid, för jag har ju somsagt ingen talang att leva på. Så lärarna bordeinte vara så snåla. Skolan handlar ju faktiskt om kunskap. Dem tror att dem gör sitt jobb, och sen att vi ska acceptera det dem ger oss för vi jobbade inte tillräckligt hårt som det stod i kursplanen. Fuck off! Men vad kan man göra? I skolan så är det lärarna som alltid har rätt. Om man säger imot, så får man räkna med att dem kan sänka ens betyg, det är så sjukt fel!

Förövrigt så gjorde jag engelska provet idag i hopp om att få ett mvg där med. Skulle inte bli förvånad om jag får ett poäng från mvg där också..
Nu har min motivarion helt gått och dränkt sig.
Imorron väntar slutprovet i TuF, ett tandläkar besök och ödet. Får reda på vad jag kommer att få för slutbetyg i Engelska, Tuf, Fysik A, Matte D och Konstruktion, och även design tror jag.
Jag kommer inte att sova gott inatt. Jag ska forstätta att plugga Tuf nu, behövde verkligen skriva av mig!
Jag har inte ens insett att det är skolavslutning i övermorgon, jag ser inte fram emot det heller. Haha. Det kanske vänder, men just nu så känner jag átt jag hellre skulle vara hemma och sova.

Dagens låt: Working class hero - Green day


så sjukt slut

Jag är så otroligt trött.
Jag har ingen ork eller motivation kvar.
Jag slänger snart böckerna i väggen och skriker. Så trött är jag.
I flera timmar har jag suttit och skrivit en sammanfattning på hela boken...
Och jag är så arg på migsjälv att jag har glömt att lägga märke till så mycket i lördags, hur bille visst hade ändrat på texten i She och sjungit till svenska flickor typ. Lästa att han hade sjungit det. Men jag har ingen minne av det. Var väl upptagen med kameran eller för fokuserad på att inte få mina revben korssade. FUU!
Nu är jag deprimerad.
Och jag bara äter och äter...men jag känner mig ändå tom.

Jag tror att jag tar mig friheten att ge mig själv sovmorgon imorron fastän jag börjar klockan 8... för första gången. haha.

Var i affären idag för att hitta klänning till skolavslutningen, hittade den jag letade efter..MEN den fanns inte i min storlek. Dem skulle se om det gick och fixa till torsdag, så jag ska dit igen då. men om dem inte har den då, så har jag ingen klänning! Får väl ta någon tunika istället. Suck.

Jag vill sova nu, men jag kommer inte kunna somna för jag är så orolig över att jag inte kommer skriva mvg på proven. Då har jag pluggat i onödan...slitit och nästan haft ett breakdown för ingenting.

Nu är jag utmattad. Jag orkar inte ens dusha. Jag vet att jag kommer se ut som crap imorron, men jag pallar inte bry mig.
Fast det är bara 2 skoldagar kvar.. håll ut.

Dagens låt: Burnout - Green day
Saknar redan 5e juni. Hoppas att dem kommer tillbaka snart!


tack green day!

Helt plötsligt så kände jag för att skriva ner varför jag gillar green day så mycket. Och det tänker jag göra nu. So here we go.

Det var januari 2007, jag gick i 8an, jag hade fått en ipod i julklapp och min kompis hade laddat in lite random sånger.
Jag sitter i min farmor och farfars bil på väg till tandställnings-tandläkaren för att göra avtryck och sånt äckligt för jag skulle få tandställning. jag mådde inte psykiskt bra alls. Jag var nästan lite mobbad i skolan, hade inte många vänner alls. Mitt självförtroende var nere i botten och jag mådde dåligt när jag såg mig själv i speglen. En annan sak som gjorde det hela värre var att en tjej, som var min "bästa vän" för bågot år sen, bara tryckte ner mig hela tiden! Kallar mig tjock, ful, säger att mina tänder är snea och kallar mig bäver osv. Och ingen av dem som var runt om sa något, dom bara satt tysta och flinade lite. Dom var väl glada att hon inte sa något mot elakt till dem.
Jag hatade skolan då.
Men som sagt, jag satt i bilden, hade nyss lyssnat lite halvt på Britey Spears - Piece of me, sen kommer det en green day låt. Jag visste vilka green day var och har alltid tyckt att deras musik rockar liksom, men aldrig lyssnat på texten eller tänkt på texten.
Låten som spelas är Jesus of Suburbia. Den börjar starkt och fångar min uppmärksamhet. ".. and there is nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be!" SÅ RÄTT!
Jag lyssnar klart på sången och alla känslor, all ilska, ALLT bara väller över mig. När sången är slut, sitter jag och är helt blown away! Jag sitter och försöker att ta in det hela. Aldrig har jag lyssnat på en låt som är sååå kraftfull! Så rätt! Så jag!
Jag har låten i huvudet hela dagen och går och funderar och funderar på vad låten betyder och lyssnar på den flera gånger om. på kvällen när jag sitter vid datorn ber jag en kompis skicka massa green day låtar, vilket han gör. Jag lyssnar på dem, riktigt lyssnar, texten melodin, allt. Och jag gillar det, tillochmed ÄLSKAR det!
Jag tar åt mig allt dem sjunger och det gör mig starkare dag för dag. Jag lyssnar på dem varje kväll innan jag sommnar.
Senare i skolan när den elaka tjejen kommer och säger elaka saker till mig igen, så säger jag emot! Vilket jag inte har gjort innan. Och det är så sjuuuukt skönt! Haha, hon blev helt paff!
Mina kompisar började lägga märke till att jag var "friare" och nästan lite kaxig! Men jag gillade det. Jag var inte lika rädd för andras åsikter längre. Jag var the MINORITY!

Några månader senare kollade jag på Bullet in a Bible, en live dvd med green day, Så sjukt bra! Och då var min högsta önskan i hela världen att få se dem live! Att få stå längst fram på en Green day konsert var mitt mål.
Fast det var år 2007, och det var ganska tyst om Green day. det hade gått 2 år sen dem släppte sin förra skiva American Idiot och det fanns inga tecken på ..ja någonting. deras hemsida hade inte uppdaterats på något år, jag gick in dit förjämnan och hopppppades att idag kan det väl stå något nytt. Men efter ett tag insåg jag att det var som att vänta på regn i torka.
Åren gick. Jag slutade aldrig att lyssna på dem, eller att hoppas. Gick tillomed ibland in på sidan för att se om det hände något.
Så en dag, hösten 2008 tror jag så var allting svart på sidan. In progress. Jag blev stum. Och glad! Äntligen hände det någonting!!!
Sen såg jag att dem jobbade på en ny skiva, sa till mamma och pappa, ny skiva = turne! Turne = kanske sverige eller danmark!! Då ska jag gå! Dem viste att det inte var lönt att säga emot.
Våren 2009 köpte jag 21st century breakdown skivan och konsert biljetten till Green day konsrten i danmark, den 9onde oktober 2009! Och började räkna ner dagarna hehe.

Hösten 2009, jag började 2an på gymnasiet. Kan tillägga att hela 1an på gymasiet var jag också en liten outsider, väldigt blyg och så. Men jag hade green day, det räckte.
Vi fick i uppgift på engelskan att analysera och redovisa om vår favoritlåt. Jag tänkte genast Jesus of Suburbia, men den är ju 9min lång. Så jag tog Wake me up when September ends. Visste att det fanns ganska mycket att analysera i den, den skrev Billie till sin pappa som dog i cancer när han var 10 år. Det var något av det mest intressanta jag har gjort i skolan!

Såg texten, analyserade varenda mening i den, och varena mening hade betydelse. Tillexempel.
As my memory rests
but never forgets what I lost

Det har betydelsen, fast man inte tänker på det hela tiden(memory rests), så glömmer man aldrig vad som har hänt!
Jag analyserade varenda mening i texten själv, alltså ur mitt eget huvud. Jag kände att jag förstod det. När jag var liten dog min bror. Och den texten beskriver EXAKT hur jag känner!

Var skakis när jag redovisade den i skolan, men det gick bra, förutom att jag skakade och stammade. Det var väldigt känsloladdat för mig att stå framför hela klassen och prata om en låt som har en sådan stark känslig koppling till mig, dessutom vet ingen i klassen att jag har förlorat min lillebror. 
Denna saken har inte med green day att göra, nästa person som redovisar har lyckats välja, exakt den låten som spelades på min brors begravning. DÅ bryter jag ihop. Ändå, av alla låtar, direkt efter att jag redovisat. Det kom som en shock. Lite ödet på det nästan.

Sen kom dagen, den 9onde oktober, som jag väntat sååå länge på. Mitt livs första konsert! Jag lyckades med mitt mål, att komma längst fram. Den dagen var magisk och jag kommer att komma igen den föralltid!

Men ja, jag hoppas att jag lyckats beskriva varför jag gillar green day så mycket. Deras musik är ♥. Och kan tillägga att bandmedlemmarna har sjukt sköna personligheter som inte går att sluta älska.
Jag tänker tatuera in raderna som förändrade mitt liv "There is nothing wrong with me, This is how I'm supposed to be", när jag är 18, om ett halvår då. Alltid när jag känner mig  misslyckad eller liknande lyssnar jag på den låten och då mår jag bättre. Måste påminnas om att man är exakt som man ska vara. Och att ha det på min hud föralltid, det vill jag. Oavsett om jag gillar deras musik i framtiden eller inte(men det gör jag säkert), så kommer jag alltid att påminnas om hur dem 2 raderna förändrade mitt liv!


No more paradise

2 dagar senare.
Då var det en ny dag. Måndag. Ett helvete jämfört med lördag. Lördag var ett problemfritt paradis.
Upp och hoppa klockan 6 som vanligt på en måndag. Komma till första lektionen, där är 4 pers, inkl mig. Får reda på vårt betyg, sen håla. Så jag gick och skrev klart min uppsats om pi. Hallå visste ni att det finns en officiell pi-dag? Då ska man äta paj och pizza. HAHA!
Btw så kommer jag att få MVG i bild! Kalas!

Och en så sjukt lång håla i mitten av dagen, så då gick jag hem till mormor och åt mat och berättade om green day. Älskar att snacka om det!
Sen är jag bara så sjukt trött, och när jag är det så får jag huvudvärk. MIGRÄN! Och jag kunde inte gå hem från skolan förren jag var klar med att bygga min fågelholk i designen.
Så jag kom inte hem förren vid 4.

Då gick jag och sov, huvudvärken är lite bättre nu. Men bonnabrännan på halsen svider, revbenen ömmar och armbågarna är blåa.
Jag klagar faktiskt inte mycket i dagligt tal, därför jag skaffa bloggen, haha! Den är till för att rensa mitt huvud.

Nu sitter jag och lyssnar på green day. Suprise! När jag lyssnade på dem imorse på väg till bussen, det var första gången jag lyssnade på dem efter konserten. Så var tårarna på väg fram och en liten snyftning. Jag saknar lördag. Hela den dagen var så bekymerslös. Nu dröjer det ju några år tills dem kommer igen, skulle göra nästan vad som helst för en ståplatsbiljett till något av gigsen dem har kvar. Har lite gd-abstinens nu. Men det hade jag efter förra också haha.

Nu ska jag snart lägga mig och sova. Orkar inte plugga. 2 prov kvar! FUU!
Jag är ledig imorron, min sola tar studenten, 1 år kvar! Det är endå inte alls mycket! Iallafall, imorron ska jag på jakt efter en klänning till skolavslutningen. Håller tummarna.
Fast jag har aldrig tur, inte när det gäller sånt. Jag vinner aldrig eller drar högsta vinsten eller hittar den perfekta klänningen. Hade varit kul at ha det någon enstaka gång.

Dagens låt: Viva la Gloria? (Little Girl)


A lovely day, GREEN DAY!

Varning för jättelångt inlägg!
På fredagen så var jag ledig så vi körde upp till göteborg vid 2 tiden. När vi närmar oss hotellet, som ligger nära ullevi, ser jag massa reklam om green day på ullevi, och jag blev så sjukt taggad!!
Vi åkte till hotellet, bytte om och åkte sen till min sysslings student. det var trevligt, men jag mitt nöt hade glömt jacka så det blev galet kallt framåt kvällen.. Tillslut ville jag bara hem och lägga mig så jag skulle vara "utvilad" till morgondagen. Så vi åkte tbx till hotellet, sängarna var stenhårda och jag kunde inte sluta att tänka på hur det skulle bli nästa dag, så jag fick inte så mycket sömn.
Jag vaknade 4 på morgonen och trodde jag hade försovit mig! Sen kunde jag inte somna om förren 5 och en timme och 30 min senare ringde väckarklockan. Gick upp och åt frukost, sminkade mig och sen sprang jag iväg till ullevi för att möta mina kompisar. tog ett tag att hitta dem för dem hade hamnat i förkön... men en snäll kille i gul keps lät mig stå med dem. Jag fick könummer 193. Sen var det bara 10h kvar till insläppet. Under dom 10h hände inte så mycket, träffade massa människor som jag har snackat lite med på greenday.se och det var trevligt.
Solen stekte och jag blev solbränd på axlarna där jag hade glömt ta solkräm... fick också en massa skoskav från att ha gått runt ullevi x antal gånger för att få en liten nglimt av green day och för att se om det var mindre kö till toaletterna någon annanstans. Vi tog också en tripp till mcdonkan för att äta nyttig mat. på vägen till baka ser vi posters på green day där det står att dem ska spela på ullevi, jag säger till en kompis att plocka ner en. Han gör det, jag tog ingen till migsjälv för jag hade ingenstans att ha den under konserten..
Sen börjar klockan närma sig 5 och dem 250 första ska ställa sig på en lång kö för att gå lungt in i ullevi. Mina kompisar satte sig på den sidan av catwalken som var närmast ingången, men jag tänkte att det är säkertmindre folk på andra sidan så jag gick dit. Vilket jag tyckte var ett bra val, för efter vi hade suttit där ett tag så började allat att ställa sig, och så kom jag längst fram! :D Då såg jag att mina kopmisar hade kommit någpn rad bakom staketet. Så jag var nöjd.
Sen kom första förbandet ut på scen lite innan 7, Johnossi, dem var helt ok. Dem flesta i publiken stod bara stilla och diggade lite i takt till musike, förutom min ena klasskompis som stod coh sjlnt högt och tydligt med i varenda låt.
Sen kommer Joan Jett med sitt band in på scenen och då blir det lite liv på publiken. I love Rock and Roll! Då sjöng nog dem flesta med. Nice.


Sen kommer den rosa kaninen, alla green day fans vet vad jag pratar om, och dricker öl och dansar till YMCA och får hela publiken att sjunga med.  Ber om ursäkt för att jag inte orkat vända bilden/bilderna.


SEEEEEEEEEEN så hörs Song of the century i högtalarna och publiken goes wild! SEn kommer bandet inspringande på scenen och drar igån 21st century breakdown! Och sen spelar dem allt från gamla låtar som Burnout och Nice guys finish last till nya som When it's time.


Say heeey




Give me Novacaine



Precis där kollade han in i mina ögon för en kort sekund ♥

KING FOR A DAY! Fick en bit av den fjäderboan med mig hem!

Haha! Trummisen Tré Cool. Underbar!

Tré, Billie och Mike. ♥

Sen tog batteriet i kameran slut.
Jag filmade också lite men vet inte hur man lägger upp det här.

Billie Joe får en flagga av en kille i publiken där det står Sweden ♥ Green day , Billie tar den runt axlarna och leker superhjälte och sen säger han SUPERSWEDEN!!

Under tiden dem spelar Minority sprutar konfetti och jag fångar massa som jag har sparat!
Efter minority så säger dem thank you Gothenburg och springer av scenen. Publiken säger GREEN DAY! GREEN DAY!
Dom kommer ut på scenen igen och spelar American Idiot, och efter det så spelar dem JESUS OF SUBURBIA!!! Innan han börjar sjunga säger han, this song is dedicated to every kid that comes from a shitty smalltown. Gissa om jag kände mig träffad!
Jag har aldrig i hela mitt liv varit så lyckllig soom jag var under tiden som dem spelade den sången! Den sången har förändrat mitt liv, var en helt annan person innan jag började lyssna på green day, var så ortoligt rädd och blyg innan, kändes som det var något fel på mig och jag passade inte in. Men den sången fått mig att inse att "there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be!" SÅ JÄ*LA RÄTT! Vill öven tatuera in det när jag fyllt 18!
Iallafall, den sången rockar! Jag gråter aldrig, men jag måste erkänna att jag fällde någon glädje tår under den sången. Fick även ögonkontakt med Billie i flera sekunder under den sången, vilket gjorde det ännu bättre!
Nu när jag tänker tillbaka på det, så väller känslorna upp och jag känner både för att gråta och skrika!!

Efter JoS går Billie ut på catwalken med sin akustiska, där jag står, och så börjar han att spela When i'ts time. Lovely!
Sen börjar han spela Wake me up when september ends. I refrängen täns lamprna på scenen och då är Mike och Tré där och gör refrängen extra maffig! det kommer även en tår här. Den sången är ♥ !
Sen kommer den sista sången, Time of Your life, som dom avlsutar alla konserter med. Batteriet i kameran är slut, så jag bara ståroch hänger över staketet och kollar med stora ögon och försöker att verkligen ta in ögonblicket.
Sen skjuts det raketer, och sen är det slut. Allt som jag sett fram emot är nu borta. 100 dagars väntan, aah det var värt det! Verkligen.
Slutet på kvällen var vekligen MAGISKT! Out of this world!
Själva konserten var bättre än den jag såg i Danmark i Oktober. Dock var väntan, det där med sign my pizza, innan konsetren roligare där.
Nästa gång dem kommer till Sverige eller i Skandinavien, så är jag där! Mitt sista mål är att nudda bandmedlemmarna, helst Billie, då kan jag dö lycklig!

Nu är mina armbågar och revben svullna och ömma, någon muskel i ryggen har blivit överansträngd eller något för det gör ont och benen är lite som spagetti. Jag är dödstrött. Men jag är så glad, jag fick höra Jesus of Suborbia!

Efter konsetren gick jag ensam ett varv runt hela ullevi, i t-shirt, det var svinkallt! Jag bara gick och försökte ta in hela alltet, förstå hur fantastiskt det verkligen var! Jag kände mig så tom, och en av de första tankarna jag fick var Damn, vad bra det var, fast nu är det över... och jag måste plugga..
Men minnena jag har härifrån kommer alltid att finnas kvar!!

När jag vaknade på hotellet nästa morgon, så kände jag mig fortfarande så tom. Så jag övertalade pappa om att vi skulle åka och ta ner den green day postern som jag hade sett när jag åt på mcdonalds på lördagen. Och vi åker dit! Jag sprnger av bilden till stället där den var igår, men jag ser den inte, så tänker jag, dem har sälert tejpat över den. Så jag river bort säkert 3 ansra posters som dem har tejpat ovanför, och där hittar jag den! Den sitter så högt upp att jag får be en snäll man som går förbi att ta ner den åt mig efter en stund av hopplöst hoppande. Sen är jag lycklig. Bilresen hem går hyfast fort och farmor och farfar har köpt 4 olika tidningar till mig bara för att green day är med i dem! haha! Jag är med på en bild också föresten! i expressen, ser ut som jag blir mosad. Jag det blev jag också, men det var så värt det!
Här är bild på postern jag rev ner, hehe!


Inlägget blev långt, men jag varnade er! Tänker avsluta inlägget med att säga att Green day är så jävla bra och deras musik kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta! Jag älskar Green Day!
Nu är jag dödstrött och ska sova! Sista veckan i skolan, sen sommarlov, håll ut!

5/6 2010


Now it's time!

Dagen med litet d är äntligen här, imorron är det t-t-THE Dagen!
Sitter och lyssnar på hög musik med fönstrena öppna så jag känner luftdraget. Så sjukt härligt! Det typ luktar sommar tilochmed! Vädret är underbart och jag har hört att det ska bli bra imorron också, NICE! Och jag har nästan packat färdigt! Nice att vara ledig idag! Om några timmar bär det av, från skåneland till götet.

Först så ska jag på min sysslings student, det ska bli trevligt. Får ta det lite lungt så jag orkar gå upp tidigt på lördagen för att köa ;)
Det finns inte ord för att beskriva den känslan jag känner, jag ska se mitt favoritband, träffa massa härliga nya människor, hoppas jag iaf haha, men annars så har jag ju 5 killar från min klass som också är med. Och jag ska inte tänka på nååågot annat, bara mig själv och green day och hur glad jag är. Unden den dagen ska jag bara skew my own reality (om ni har sett Bullet in a Bible fattar ni) och är så jäkla gött!

Och igår när jag satt här vid datorn, som vanligt och hade loggat ut från blogg.se ser jag en assnygg klänning, nästan precis en sånn jag vill ha på modegallerian.se ! Så efter helgen ska jag och min farmor och min syster bege oss till en affär som har det märket på kläder och jag hoppas att den ser bra ut på mig!

Jag tänkte inte göra ett jättelångt inlägg idag, för omväxlings skull, men det blev ändå ganska långt, hehe.
Men jag kommer inte att skriva något imorron, och kaaanske inte på söndan, beroende på hur dags jag kommer hem. Men när jag är hemme så kommer jag iallafall att skriva ett långt, och då menar jag jättelångt inlägg om hela lördagen, och lite fredagen.

Nu ska jag bara tillägga en liten sak, jag har tillomed börjat att läsa på lite till proven nästa vecka! Måtte jag få mvg på de proven annars...blir jag ARG!

Dagens låt: Hot hot hot - Crossfire

mmmmmmm sommrig. Vill ha glass nu!


Jag är inte galen! (jo)

Vaknade tidigt fast jag hade sovmorgon, genast kollar jag mobilen för att se om det har hänt något nytt. "Ett nytt sms". Det är från min kompis som var på konserten igår, det första det står är "jag gråter som en gris!" HAHA! Hon hade iaf haft det askul och sa att dem hade spelat When it's time! Det är en ganska ny låt, skitfin, som finns på denna skivan:



Nu ska jag skriva om/klaga på skolan!
Sitter först i bibblan och pluggar för provet i eftermiddag och sen går jag till lektionen för att redovisa företagsbesöket. Gick helt okej. Sen så stannade jag kvar för att snacka med Tuf läraren om det slutprovet man kan skriva om man vill höja sitt betyg. På första provet fick jag MVG, andra ett poäng ifrån mvg, tredje och senaste fick jag 2p från mvg. Sen kan jag tillägga att jag fick mvg på projektet och jag är på lektionerna, jag kommer i tid till dem och jag jobbar på dem, sitter inte vid facebook!(okej det har väl hänt någon enstaka gång, men inte ofta!) Och det vet läraren och han säger at jag ligger preciiiis på håret. Det är det att min s.k. trend har gått ner. Så han menar att om jag hade haft samma resultat i annan ordning hade jag fått mvg. Och det är bara enstaka poäng det handlar om, come onnnnn, GIVE ME A BREAK! Så nu ska jag plugga på 6 kapitel på mindre än en vecka för att ha chans till att få mvg. Om jag inte sätter mvg på det har jag gjort allt i onödan! OCH jag kan tillägga att jag har ett engelskaprov dagen innan, och på det måste jag också få ett mvg.
Känns som jag anstänger mig så otroligt mycket utan att någon märker det. Jag höll seriöst på att bryta ihop idag när jag snackade med han.. 
Och andra som inte jobbar, men skrev ett mvg(2p mer än mig) på senaste provet, ser han som en trend uppåt och dem får mvg utan att behöva skriva slutprovet.

Sen fick jag tillbaka matteprovet, även där, ett poäng från mvg... JAG PALLAR INTE! hahaha, jag blir galen. VAD JAG ÄN GÖR HUR MYCKET JAG ÄN FÖRSÖKER.. SÅ RÄCKER DET INTE!
Ioförsig har jag fått bra på dem andra proven i matte så jag hopppas att jag kan få ett mvg iallafall.
Sista lektionen så skrev jag provet i konstruktion, det kändes bra när jag skrev det och jag svarade på allt. Så håller tummarna. Måste nämligen få ett mvg på det provet för at få mvg i betyget där med.

MEN jag är ledig imorron. SÅ SJUKT SKÖNT! Och i övermorgon är konserten och jag ska glömma allt som har med skola och annat skit att göra den dagen. Bara leva!

Dagens låt: 21 guns - Green Day

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weigh out the pride
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight.

Glöm inte skriva komihåg lista!

Hatar att vara glömsk! Förra veckan glömde jag ju att ta med tights till idrotten(som jag skule ha efteråt), och denna gången så glömde jag kjol.. så jaghade t-shirt och thights, det såg inte okej ut! Så jag fick ta ett kort linne, stoppa undan axelbanden och ha det som kjol. Även det såg lite konstigt ut.. menmen.
Denna idrottslektion fick jag reda på att jag ska få MVG i Idrott! YEEAH! Blev glaaad!
Sen går vi till matten och vår lärare kommer inte, vi är vana vid att han kommer sent...men inte sååå sent. Så vi ringde hans mobil, inget svar där. Vi ringde hem - inget svar. Vi kollade arbetsrummet - ingen där. Spårlöst försvunnen! Enda anledningen till att vi ville ha tag i han var för att få reda på resultatet på senaste provet. Men vi gick ut och satte oss i solen, efter en lång stund kommer han, och han är bakis som bara den! Haha! Treorna hade sin bal igår, så han festade väl loss lite. Anledningen till att han var sen var också att han hade cyklat hit och remmen från hans cyckel hade fastnat i cyklen, så då hade han fått gå med cykeln till en reparatör för att fixa det. Hehe!

Säger hej till en kille i matsalen som jag träffat några gånger på fester och råkat nämna att jag tycker att han är snygg, och min kopmis bakom mig säger då genast typ ohlala dte var ju XXX. och så står han 2m framför.. KUL! Sjukt pinsamt..  

Fattar inte varför alla har börjat at leta baldejter redan, det är nästan ett helt år kvar! Tänk så ändrar man sig liksom? Fast å andra sidan hade det varit värre att vara utan baldejt...

Imorron är det konstruktionsprovet...sista denna veckan! Jag hoppas verkligen att det går bra!

Green day är i danmark nu och en kompis är där och kollar.. hon lovade att skicka ett sms efter dem hade spelat, ser fram emot det smset! Kommer bli ännu mer taggad till lördag! Det är förfasen bara 3 dagar kvar!! Har köpt ballonger till tifot, matsäck och skrivit en packlista! Imorron efter skolan ska jag börja packa.

Dagens låt: Summer of 69' - Bryan Adams


Not very funny inlägg

Fysikprovet DONE! Najs! Det gick väl sådär, sjukt kluriga frågor.. jag lär inte få mvg på det.. Men just nu är jag så glad att det är över att jag inte bryr mig! Iövermorgon har jag konstruktionsprov, som jag snart ska börja plugga till... sen, SEN är äntligen fredag och då åker jag upp till Gbg och glömmer allt som har med skola att göra!!

Såg vad som ska komma på tuf provet som jag måste skriva för att få ett mvg.. det var ju baaaaaara 8 kapitel! Nej jag orkar ikke! Jag ska snacka med läraren. En tjej skrev IG på det senaste provet men hon ska endå få vg i betyget, och om sen jag som får 2p från mvg också ska få vg.. det är jätteorättvist! Life is not fair, nej jag vet, men om man kan göra lite skillnad så ska man iaf försöka!

Oj vad jag snackar om skolan..

FALSK FALSK FALSK är en tjej som ska vara min kompis. Dissade mig heela dagen utan anledning. fats jag bryr mig inte så mycket, inte så mycket som jag skulle gjort för några år sedan, då skkulle jag typ varit helt underlägsen för jag klarar(/klarade) inte av när folk är typ sura, specc utan anledning. Så då försökte jag gottgöra mig fats jag inte hade gjort något fel! Haha, tur att jag skutat med det, mår bättre då. Det är en sån frihet med att säga I DON'T CARE och vekligen mena det! Tack till Green day och låten jesus of surburbia för att få mig att inse detta!

Dagens låt: Man must dance - Johnossi
Dem är förband till GD på lördag tillsammans med Joan jett.

Jag längtar såååå mycket, att få komma bort från denna smutsiga lilla staden/byn. Men sen efter lördag, kommer jag vara tvungen att komma tillbaka hit, och har inget att se fram emot. eller jo, sommarlovet nästa vecka och grekland nästa månad. Ja det är JUNI nu! Fast det märks knappt, inte på vädret iaf.


RSS 2.0