Tyvärr, du är inte tillräckligt bra.

Börjar skolan 8. Nästa lektion får jag tillbaka provet jag skrev i TUF, 2 poäng från MVG!! 2 fucking poäng.. Så nu måste läraren överväga om jag ska få ett mvg eller ett staaaarkt vg. Jag har nämligen fått mvg på det första provet, ett poäng från mvg på andra. Mvg på pjojektet. Alla inlämningsuppgifter är inlämnade. + att jag alltid är i tid och har nästan  0% frånvaro och jag jobbar på lektionen. Om han ändå väljer att sätta ett vg, så kommer jag att får skriva ett prov till, för att få ett mvg, om jag får mvg på det provet då dvs...

Slutprov i fysik imrron dårå. Jag orkar inte bry mig om det nu. Jag är så arg. Jag stör mig dessutom fortfarande på mitt G i engelska speaking! Sen är det konstruktionen på torsdag, som jag också måste ha ett mvg på för att få ett mvg i den nkursen. Jag hatar att ligga på gränsen i EXAKT ALLA ämnen som jag har! Jag gör verkligen mitt bästa, men det räcker väl inte till...FUUUU! (har lovat migsjälv att aldrig säga så, men nu är jag sur!)
Ska få tillbaka slutprovet i matte imorron, ska bli intressant o se om jag klarar att få mvg där eller måste jag göra ett prov till..

Idag hade vi en 3h håla, ringde först hem till mormor o morfar för att se om dem va hemma, jag kankse kunde gå dit tänkte jag. Då svarar morfar, han är väldigt gammal, han säger att han ska kolla om mormor är hemma, så jag väntar i luren. Sen hör jag hur han kommer tillbaka in i rummet, och lägger på luren !? haha, lite konstigt. Men i don't blame him. Det är inte lätt o bli gammal(säger dem jag vet ju inte), jag älskar han endå. Så jag och 2 komisar stack och åt kebebtallrik på något ställe. Jag klämde i mig en hel! Sen var jag mätt......
På sista lektionen sen så snacka jag liite om lördag och hur taggad jag var. Då säger en kille i min klass, "asså, du snackar ju bara om green day!" HAHA Men et är det som gör denna veckan värd att (leva tänkte jag skriva, men det låter så dramatiskt.) ta sig igenom.

Nu sitter jag och total damptaggar med en annan tjej som är lika galen i GD som jag! Det är tur det finns fler, hah annars hade omvärlden varit väldigt trötta på mig!

Hey, Gloria
Are you standing close to the edge?
Look out of the setting sun
Brink of your vision
Eternal youth is
A landscape of a lie



Dagens låt: ¡Viva la Gloria! - Green Day


Jag är 14 men fyller 18 om ett halvår.

Då var det återigen söndag. Pluggar, inte för tillfället, men jag har!
Ska bli skönt att få det överstökat, om jag inte hade haft ett konstruktionsprov 2 dagar efteråt.. Men sen är det fredag och sen lördag♥.

Var ensam hemma, då ringer pappa hem och frågara om allting går bra här hemma. Jag fyller 18 om ett halvår, jag klarar av att vara ensam hemma en dag utan att sätta eld på huset!
Det är nästan lite synd, att dem inte kan se att jag har blivit äldre, dem tror nog fortfanande att jag är 14 eller något... men ändå vet dem att jag ska fylla 18, dem vill väl inte inse det bara. Eller så tycker dem att jag beteer mig som en 14åring...

Imorron är det sistan dagen i skolan för 3orna, bara ett år kvar! Det har ändå gått ganska snabbt. Hela högstadiet och gymnasiet. Vart tar tiden vägen? Det är ganska skrämmande tycker jag. Snart är jag vuxen och ska ha ett jobb ...eller tänk så blir jag överkörd av en bil och dör? You never know.
Försöker att tänka lite så för att inte glömma bort att leva i nuet, ta vara på allt som händer och göra det bästa av det. För man kan ju faktiskt aldrig veta, man vet ju att det finns en chans att det kan hända men aldrig att det kan hända en själv eller en vän eller en familjemedlem inom en snart framtid.
Men såklart, men ska ju vara förberedd för framtiden iallafall.

Jag ska äta toast ikväll, mums.

Dagens låt: When you were young - the Killers

Onödigt babbel

Igår var jag på tjejmiddag, det var trevligt. Helt otroligt vad tjejer kan snacka asså! Tror vi satt och snackade från klockan 7 till klockan 12 konstant! 

Idag så skulle jag plugga, och det gjorde jag! I 10 minuter. Det gick bra ända tills jag kom till de svåra uppgifterna.. wtf!? Samtidigt som jag pluggade kom jag på att tungan ser riktigt konstig ut på undersidan!

Jag var ute och solade idag med faktiskt, för fösta gången iår. Men sen kommer pappa o frågar om vi vi har köpt någon morsdag present. Whoops! Helt glömt bort. Så det var iväg till affären och köpa ett halsband.

På samma gång köpte vi hamburgare som blev maten ikväll. Vi köpte från Max, det jag gillar med det är att hamburgarna alltid e nygjorda och det brukar vaar god sallad i. Men denna gången var det nästan ingen sallad i och pommesen smakade inte gott...

Dagens låt: Can tou feel the love tonight - Elton John
Lejonkunen ♥

Har jag sagt att jag är galet taggad för nästa vecka förresen?


9:onde oktober 2009

Vaknade av klockan som ringde kl. 6, vanlig tid en fredagsskolmorgon. Var glad när jag vaknade för jag visste att det skulle bli en av dem bästa dagarna i mitt liv so far.
Tog den vanliga bussen 7,40 och träffade massa människor på bussen som jag brukar prata med. Dem kliver sedan av vid skolan, men jag sitter kvar och åker till centralen istället för och ta tåget till danmark tillsammans med 6 andra kompisar. Varav 3 av dem missar tåget! Så vi 4 fick stå och vänta på dem på kastrup i 20 min innan vi tog metron till Forum.
När vi kommer fram till Froum så ser vi att det är lite folk där, myycket mindre än vad vi förväntade oss!! Så vi rusar o ställer oss sist i kön. Klockan är runt 10-11 tiden. Det är ganska kalt men vi hade med oss filtar, tur det.
Klockan går och kön fyller på, vakterna kommer med "galler" och delar in kön i olika sektioner, vi står långt fram i första. Jag är jätteglad för jag ser att det är en STOOR möjlighet att komma längst fram. Och det är mer än vad jag hade hoppats på!
Köandet börjar bli lite enformigt vid 4 tiden och vi börjar bli hungriga, så vi går och köper pizza. När vi sitter i kön och äter pizzan ser vi en stor buss köra förbi kön, och några av oss springer efter, när jag ätit upp min halva så går jag också dit. Då har dem som sprang dit precis sett trummisen gå in i Forum. Ballt! Jag springer tbx till kön och berättar för mina kompisar där, och sen springer jag tbx till baksidan igen, på vägen träffar jag en annan kompis som frågar vfr jag springer. Sen ser jag en liten klunga med folk därframme och jag bara pekar sen springer vi båda dit! bakom alla människor ser jag en mycket välkänd går keps! Jag fattar direkt att jag står 1m från sågaren i bandet!!! Och jag börjar hoppa och får inte fram några ord bara höga, gälla ljud.. Några sekunder senare måste han gå in i Forum och allt är över. Min ena kompis soom var där innan mig har fått sin pizza kartong signerad! HUR AWESOME ÄR INTE DET!?!
Iallafall, det blir en heelt ny stämmning i kön när alla fått reda på att bandet har kommit! Underbart, pizzakartongen skickas runt så alla får hålla den haha!
Sen vid klockan halv 6 till 6 står hela främre delen av kön och hoppar och sjunger! Vid insläppet blir det sen total kaos, alla springer och vakterna blir sura o blablabla. Men jag hamnar längst fram! Och det är ju det viktigaste! Jag fick glädjerus och pratade konstant! hehe
Sen spelar förbandet, Prima Donna hette dem, och dem var helt okej.
Precis innan mitt absuluta favoritband ska in på scenen får min kompis bredvis mig näsblod!! OH NO! Det bara forsar, sjukt äckligt! Men då kommer min hjärna på den lysande idén "Stoppa upp en öronpropp i näsan vettja!" haha! Då plockar en vakt fram en gul öronpropp och han stoppar in den i näsan! HAHA ser helt hysteriskt roligt ut!

Sen vid 8 kommer den rosa kanien ut och dricker öl och får hela publiken att säga HEY HO - LETS GO! Efter det hör vi "song of the century" i högtalarna och sen kommer äntligen Green Day ut på scenen!!!!! ALLA SKRIKER!! 
21st century breakdown börjar, Sångaren (Bille Joe Armstrong) går ut på scenen precis där i står och kollar på oss sen börjar han skratta åt min kompis med proppen i näsan!! HAHA ♥
Sen fortsätter dem att rocka loss i lite mer än 2h utan paus. Och man glömmer verkligen bort exakt ALLT annat i ens liv! Mitt liv var helt perfekt i dem 2 timmarna! Fick dessuton ögonkontakt med både Billie och basisten Mike Dirnt. 
Efter konserten var jag i extas och kunde inte lunga ner mig, dock var det en stor tomhet nu kändes det som. För det jaghade sett fram emot i mer än ett halvår var nu över. Jag berättade hela denna historien för alla jag kände flera gånger för att hjälpa mig själv att minnas. dem var ganska trötta på mig kan jag tala om.

Om EN vecka ska jag se dem igen!! Det går inte att beskriva så glad jag är för det. Trodde att det skulle dröja minst 2 år till jag skulle få se dem igen. Drömmar kan slå in!

http://www.youtube.com/watch?v=Icb7MbLdJ18
HAHA sign my pizza ♥

Kommer ALDRIG att glömma den dagen!


Frrrrredag!

Idag på konstruktionen så lärde jag mig något (Halleluja!)!
Kolla vad jag kan: ☺☻♥ ( sen kan jag göra fler, men det går inte på denna datorn)
(fast nu upptäckte jag också att det bara är att infoga specialtecken så kan men få dem haha, men ändå.)

Sen vare fysik, sen slutade jag, WIIE! Fast vädret är mer åt ÖÖÖEHUH hållet. Det var ungefär sånt här väder det var på skolavslutningen förra året.. hopas det blir bättre i år. och hoppas verkligen att det blir fint väder den 5e juni, kul o sitta ute i 10h om det regnar...

Ikväll ska jag på tjejkväll, det ska bli najs. I helgen ska jag plugga jättemycket, sen e det nästan slut på allt. Ska bara skriva ett arbete om pi också(ja, talet pi) och ett engelska prov till.


Hahah jag har verkligen inget intresant att skriva!

Dagens låt: Somebody to love - Queen


Btw så gick jag utan smink i skolan idag, första gången sen jag började att använda smink. En stor dag! Men ja pallade verkligen inte bry min i morse för jag var så trött. Och så har jag blivit förkyld! Not väry nice.


Tick tack tick tack tick tack osv

Skolan är TUNG! Bokstavligen, jag glömde skåpnycklar så jag fick gå med alla dagens böcker i min väska(alltså ingen ryggsäck).
Skrev provet i TUF idag, gick väl sådär. Om jag bara får VG på det så ska jag skriva YTTERLIGARE ett prov för att förhoppningsvis höja mig till MVG.
Klagar på skolan och allt plugg i typ alla mina inlägg haha, men det händer inte så mycket intressant. Eller jag kan likabra skriva hela dagen här:
Börjar skolan 8.15 med fysik, som jag sa inga nycklar fick ha alla böcker i väskan.
Sen prov i TUF.
Sen äklig mat i skoan, IGEN! Skam att man ska begöva betala 500 spänn per termin för att få äta den räliga "maten". Tur att det finns fil och knäckebröd!
Sen håla, så jag börjar skriva rapporten i TUF om företagsbesöket, som vi ska vara 3 st på. och jag blir nästan klar. Det e inte rättvist att jag ska behöva skkriva hela den själv!
SEn var det sista letionen, som slutade 14.20. Sen fick jag vara kvar i stan för att jag skulle till ett gruppmöte som började 15.30, så då fick jag sitta ute o plugga, sen gick jag vilse för att jag hittade inte dit riktigt.
ESn var et över så skulle man vänta på att få en enskild tid till och komma in för ett samtal. jag blir inkallad SIST av alla. Jag fick komma in dit klockn 5, och mitt samtal tar 10 min, medan vissa andra var där ine i 30 min! Och såklart så missar jag driketbussen hem, så jag får ta en som kör en omväg o sen sitta där i 30 min o vänta på dem som går till min stad(by rättare sagt)..sen tar det 15 min att gå hem från närmsat busshållplatsen.kom hem vid 7, och då var jag galet hungrig! Så jag rotar igenom frysen o hittar en halv kabakpiza som jag kränger på 10 min! Sen nu är jag MÄTT!

Det var idag det.
Nu ska jag nog snart sova för jag är trött! 

Dagens låt: Single ladies - Beyonce


Den som inga byxor har..

Åkte till skolan med idrottskläder för jag har idrott första lektionen, när jag väl kommer fram till skolan slår det mig Jag har ju glömt byxor!! Och jag tänker iiinte gå i joggingbyxorna hela dagen, eller utan byxor för den delen heller(det var för kallt för det)! Får panik, för det skulle ta alldeles för lång tid och åka med buss hem för att hämta och sen åka tillbaka till skolan.
Men som tuuuuuuuur var så har en kompmis med sig ett par extra jeanstights, som jag fick låna! Halleluja!! Vilken tur!! Jag har aldrig velat ha ett par jeansthights innan för jag tycker inte att jag såg bra ut i dem och för att dem satt inte skönt. Men dessa såu ut som riktiga jeans och var riktigt sköna!! Nu vill jag ha jeanstights..

Jag skippade sista lektionen idag för att jag inte pallar en håla till idag och för att plugga. Och jag har pluggat lite, nu tar jag bara en paus. 
Imorron är det TUF provet, äntligen ska jag få det överstökat, sen e det bara 3 prov kvar (och 2 arbeten)höhö.

Imorron så ska jag göra en sak som jag har skjutit upp i några år, så jag hoppas att allt går bra.

OOOCH så måste jag bara tillägga, gårdagens avsnitt av desperate houswives...så jeeeeefla späänande! Längtar till nästa, men endå inte för det är det sista för säsongen..

It's the final countdown.... 10 DAGAR!!

Jag kan knappt fatta det, om bara 10 dagar så ska jag se green day igen!


Dagens låt: Castaway - Green Day  

PANG!

NU smäller jag av! Jag är så ARG!
Vår engelska "lärare"( vår 3:e(?!) vikarie under denna kursen) gav mig betyget G i NP speaking delen! Förra året fick jag ett MVG! Jag kan omöjligt ha blivit sååå dålig på ett år, det här ett tydligt bevis på att det spelar roll vad man har för lärare! Jag är så galet förbaaaannad. Nu måste jag göra ett prov till för att ha chans att få ett MVG i Engelska.
Annars skulle jag bara få ett VG, för denna siat vikarien har inget annat att gå på! Blir så sur på att lärarna inte kan snacka med varandra! Det är ju vi elever som får lida för det.
Detta är vad jag har kvar i skolan innan sommarlovet:
Slutprov Fysik
Slutprov TuF
Slutprov Konstruktion A
Rapport TuF
Prov Engelska B
Projekt Matte D

Jag pallar inte mer!!!!!!!!!!!

Var på företagsbesök idag med 2 klasskompisar, haha ojojoj som jag hamnade i bakgrunden och glömdes bort. Inte för jag bryr mig så otroligt mycket om vad dem tyckte om mig, jag vill inte ha jobb där anyway, men ändå sjukt psykande...

Och jag stör mig på en liten, ynka obetydlig sak så otroligt mycket! Och bara för att det är en sån liten sak blir jag sur för att jag ens bryr mig.
Ajaja, nu ska jag nog snart plugga lite för Tuf provet imr!

11 dagar kvar till Green day!

Dagens låt: Murder City - Green Day


SHAPE UP

Ibland vill jag vara osynlig, för att inte vara ivägen.
Ibland vill jag vara stum för att inte säga så korkade saker hela tiden.
Ibland vill bara skrika för blir så trött på att nästan ALLA klagar och får mig att känna mig så dum. Blir så sur på migsjälv för jag tar åt mig allting.
Försöker att intala migsjälv att det är inget fel på mig, men det är inte så lätt.

Är så trött på dem flesta(inte alla!) i min omgivning och jag är trött på skolarbetet... Känns som det jag lever för förtillfället är att jag ska se green day nästa vecka!! Helt insane att det redan är nästa vecka! Ska bli så sjukt skänt att komma bort och träffa massa nya sköna människor i kön och under konserten bara glömma bort allt, exakt ALLT annat! Kommer att vara som ett stort tomt hål i min mage sen, för såå länge som jag sett fram emot det! Sen för jag längta till sommarlovet, sen utlandsresan, sen min 18års dag osv...

Nu ska jag snart nypa mig hårt i armen och säga högt till migsjälv "SKÄRP DIG!", jag har inte börjat plugga till tufen än och jag känner mig fortfarande så dålig. Men det är bara jag som kan ändra på det, så jag får väl försöka iallafall.

Dagens låt: Extraordinary girl - Green Day 
tips: lyssna även på låten med The Original Brodway cast. Den e riktigt bra!


Smile to the world

Har sovit så galet gott i natt, 23.00 - 10.00, 11h. Det var en välbehövlig sömn kan jag tala om, nu är jag piggare än någonsin(nästan iaf)!

Och jag är glad, över mycket!
- Jag bryr mig inte om en grej som jag borde vara besviken på
- Jag ska på karneval idag
- Vädret är fint idag IGEN
- Det är snart den 5e juni
- Det är snart sommarlov
- JAG ÅNGRAR INGENTING!

Jag är så glaaad! 

Nu ska jag ut och åka rollerblades med min hund, wiiie!


Dagens låt: Rooftops - Lostprophets


Såmmarkvell!

Igår gick det vilt till, det var gaalet roligt. Allt från dansandet till och se allas utklädnader. Vissa utklädnader borde få pris för dom var så jäkla balla! Leoparden och ailenen(kan man säga så?) tillexempel.
I bilen på vägen hem fick jag sitta och försöka spela nykter så att inte pappa skulle märka någonting, hehe... det gick ju sådär. Sen vaknar jag över att min mage känns helt förvrängd, så där ligger jag o kvider i några timmar, sen får min hund den lysande idén att trösta mig, så hon hoppar upp i sängen och landar på min mage! AAAAAAJ!
Nu när jag redan är igång o klagar, kan jag tillägga att jag har 7 blåsor, varav 5 på undersidan av foten, skoskav är inte nådigt. Jag har även lite ont överallt, speciellt på vänstra sidan av höften...

Idag är det lördag och vädret är sommar! Så idag inviger vi grillen år 2010.. jag ÄLSKAR grillat! Det blir hemmakväll med familjen och godispåsen och en film, mmmysigt.

Ska snart börja plugga till TUF provet.. och fysiken, men inte än, snart..

Nu ska jag säga(eller skriva) något som låter lite konstigt, jag längtar lite till skolan på måndag! Ändå, på en lördag. Hur knasigt är inte det?

Idag är det bara 14 dagar kvar till den 5e juni!! Vad händer dåå? JO för det ska jag tala om! Det är Green Day konsert på Ullevi!! PEPPPP!!!

Dagens låt: Walking in Memphis - Calle Kristiansson

god MORR gon

Hhehee, fyndig jag är med rubriken, Catwoman idag!!(därav MORR)

Ååooch jag har sovmoron idag, till 13.15, det är najs om något! Nu kan man chilla på morgonen och man har äntligen tid att rosta en macka! Glad blev jag, så jag gjorde det, men mackan blev ju svart, fastän jag bara hade ställt in rosten på 1,5.. ja dedär är en konst, att rosta bröd. Eller att hitta en bra brödrost iaf.

Nu lyssnar jag på stamp on the ground och taggar för ikväll!

Stamp on the ground
jump jump jump jump
movin' all around

(tror ävet att jag lyssnade på den när jag skaffade bloggen, därav namnet om det var nån som undrade, eheh.)

BTW 14 skoldagar till sommarlooooov!!!

I MORR ON

In till skolan, skriva prov i 4h, rast, lektion, sluta!
Provet gick ganska bra hoppas jag, förstår inte vfr dem ALLTID ska spara den svåraste uppgiften till sist, då man är som tröttast... jag failade på den. Menmen... sånt e livet.

Today fick jag ett mail där det står att jag inte fått ngt sommarjobb... Blev besviken för jag hade tyckt det varit jättekul att ha det jobbet + att tjäna pengar på det! Nu får jag väl rasta hundar istället.

Imorgon ska jag på maskeradfest, så nu har jag kollat massa bilder på google för att hitta inspiration, I found it. Nu ska jag bara hitta kläder som ser bra ut! Ska tillverka egna öron också, för jag hinner inte köpa.



Så här ser min inspiration ut, CATWOMAN!

Dagens låt: Beautiful day - U2

Rubrik? Nej, jag kom inte på någon.

Då så var veckans jobbigaste skoldag överstökad, YEEEEAH!
Dagen började med idrott, vi hade *trumvirvel* RUGBY! hah 25 killar och 5 tjejer i klassen, fyfaaasen vad roligt det var! Fick några stämplingar, armbågar i ansiktet och blev nedtacklad några gånger i det blöta gräset, men jag gjorde mål!
Sen var jag röd i huvudet hela dagen i skolan p.g.a solen och ansträngning(dåliga pigment, hehe)........


Everyone's so full of shit
Born and raised by hypocrites

2 rader från låten Jesus of Surburbia, som stämmer ganska bra in på hur jag tycker om vissa personer.. Verkar inte som dem klarar av att vara ärliga och bara ser ner på andra..  Jag blir så sur! Men i slutändan tror jag att det är dem som står ensamma, för ingen vill vara vän med någon som dem.

Imorron är det NP i matte i 4 timmar! Är det nöödvändigt att ha så långa och stora och svåra prov? Nej! men vi små, söta elever har ju inget val om man vill ha bra betyg. Så nu ska jag plugga in det där sista! Ska bli skönt att få det överstökat! Sen blir det till att dyka ner i TUF böckerna, för nästa vecka är det prov i det..

Dagens låt: We weren't born to follow - Bon Jovi

I'm walking in..

... SUNSHINE åååhå, och det är underbart med sol, men skoskavet kunde jag gärna sluppit, brukar ha Compeed skavsårsplåster, men dom var slut...buhu  Så det var riktigt najs och komma hem och ta av skorna och byta ut jeansen(som också skaver) mot mjukisbyxor. Vilket självplågeri...men den som vill vara fin får lida pin, aight?
Fast en så dum sak att lida av endå, jag hade gärna gått osminkad i mjukisbyxor och foppatofflor i skolan, men det har jag inte självförtroendet till. Synd ju.

Ska iväg snart och leta efter en klänning att ha på skolavslutningen, likadant varje år; kommer till affären full av förväntan och tror att man ska hitta den där perfekta klänningen som sitter som en smeck och får folk att tappa andan på skolavslutnigen,, men nej, det gör man aldrig, inte jag iaf. Och det värsta är att när jag provade klänningar sist i min vanliga storlek, så kom jag knapp i dem!! Beach 2010 känns så avlägset pga det dåliga vädret, men det är nog dags att börja ut o springa snart!...ELLER! tjata på mamma o pappa om en crosstrainer! Och det hade vi haft för länge sen om dem inte skulle varit så dyra...
Äsch, sommaren kommer att rocka ändå(speciellt den 5e juni!), jag känner det på mig. Inte långt kvar nu, 16 skoldagar! Dock har vi 5 prov kvar på dem dagarna... men efter sista provet är det SOMMARLOV(nästan)!!

Dagens låt: Going to Pasalacqua - Green day

Titta en blogg!

Jahapp, då har jag skaffat en blogg! Kalas!
Jag skaffa den mest för att skriva exakt vad jag känner för lite då o då :)

Idag vare operation dagsverket och jag har städat, dammsugit och dammtorkat hela huset. Och jag har lärt mig en  ny sak om mig själv, jag hatar att städa! Eller iallafall när mamma står bakom en och sa kommentera hur man står när man dammsuger! haha Jag fyller 18 i år, jag veet hur man använder en dammsugare!
Och on top of städningen så handlade jag mat !
Om det är så det är att vara vuxen så vill jag inte...

Nu borde jag väl plugga till mitt slutprov i matte som jag har på torsdag...

Dagens låt: Anotherone bites the dust - Queen
För att, ja den e ball helt enkelt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0