tack och (höst)LOV.

ANDAS UT. Andas in, och uuuuuut.
Jag är ganska arg, och irriterad, och aningens besviken.
Dagen idag blev inte alls som jag tänkt mig. Hela halloweengrejen på skolan var bara fail, typ ingen hade klätt ut sig, det fanns ingen spågumma(gick o letade efter en, de sa igår att hon skulle vara i elevkårsrummet, men var hon där? nä), och vädret är dåligt (som vanligt)... Jag tog på mig kläder jag kände mig fin i och trodde att det skulle bli en bra dag. Jag ska ALDRIG ha några förhoppningar, att jag inte har lärt mig det.. Hade dessutom hoppats lite på att få se H, men nä.
Går hem till mormor på hålan. Äter kakor.. som vanligt. Fan vad hon trugar. Jag älskar henne, men snälla....sluta truga.
Gåt tillbaka till skolan i raketfart med genomblöta skor för att möta en kompis på skolan för att se om spågumman är där nu. Det var hon inte..
Sen sista lektionen. Digitalt skapande, 2 st bilder ska vara klara och inlämnade till slutet av lektionen, och jag  hade ganska mkt kvar på min monsterbild... Så jag fick sitta kvar lite längre. (VARNING KÄNSLIGA LÄSARE!)

Så blev den. Tänk på att jag aldrig har sett photoshop innan jag började denna kursen. Det är en bild av mig, egentligen.. den var inte vacker ursprungligen heller. Men jag hoppas att jag lyckades göra den tillräckligt läskig. Hade hästmun och päls på den jag gjorde först, sen kom läraren o sa att jag ska nog släppa hästiden och satsa mer på läskig. Lite fail på detaljer här o där som jag inte hann fixa till.

Sen sprang jag från skolan till busshållplatsen (500 m), ser att bussen kommer när jag har 400 m kvar... SHITSHIT, ökar farten... När jag har 100 m kvar så går den sista människan på bussen.. så då ökar jag farten ännu mer, har busskortet i handen. När jag är 2 meter, jag upprepar 2 meter från bussen, stänger han dörrarna och kör iväg............
Hade det skadat att vänta i 2 sekunder till?!?! FAN vad jag hatar busschafförer(inte alla förståss)..... Hade inte gjort mig så mkt om bussarna hade gått oftare än en gång i timmen..
Fast bussresan hem blir inte så ljuvlig heller, kör fullfart, sen bromsar han. Flyger in i sätet framför... najs......
Skånetrafiken - makes people walk.

Tack och lov för höstlov nu...  är så sjukt trött på skolan nuu.
Nu så sitter jag och väntar på att min varma macka ska bli klar. Är hungrig. Och fortfarande irritrerad. Jag blir nog lite gladare när jag ätit. Då ska jag packa klart. Sen bär det alldeles strax av till London. Woop woop.

Dagens låt: Jesus of Suburbia - Green day
Låtarnas låt! Älskar denna låten med hela mitt hjärta. Ingen annan låt får mig att känna som jag gör när jag hör den.


jajamen

Torsdagen är officiellt över, om man inte räknar med de 3 h som är kvar. Och det betyder att det är fredag jättejättesnart! Och då är det LOOOOOV! Äntligen höstlov! Äntligen london!
Dagen idag var lång, första halvan gick hyffsat snabbt, snackade nästan inte alls med F. Sen var det 1 h och 30 min rast, så jag kilade hem till mormor o morfar. Vad får det lov att vara? frågar dem, en macka tack, säger jag. Jag får en macka, och sen dukar mormor fram ett fat med kanelbullar, säkert 7 st.. och ett fat med kakor, chokcalte chip och havreflan, OCH en bruk med chokladcigaretter....
TUR att jag inte träffar mormor och farmor så ofta, då skulle jag vara smällfet! De tror att vägen till ett barnbarns hjärta går genom magen. Jag känner mig bara tvungen att äta det, känns så dumt att säga nej... (JAG ÅT INTE ALLT SOM LÅG PÅ FATEN OM NI TRODDE DET..., men jag åt en bulle, 1 havreflan, 2 choklatechip kakor och 2 noblesse tillefterfika typ.. haha). Och nu ska jag visst dit imorron också på hålan, hade nämt för mamma att jag hade håla på fredan, o när hon var där idag och lämnade min undulat hos m&m så sa hon att jag kommer på fredag... men så dök jag upp idag.. så nu räknar dem med att jag ska komma på fika imorron med... fettfettfett. Jaja.
Känns helt tomt och tyst här hemme nu utan undulat... och imorron ska hunden lämnas hos farmor o farfar. Ett hus utan husdjur.. känns konstigt.

Efter skolan stack jag hem till B, tänkte ju ta upp de där med att hon aldrig hör av sig. Men som vanligt gick dte inet att ta upp det, för hennes pojkvän var där, och de packade för fulla muggar... de skulle visst till typ Budapste imorron.. jahapp.. Så det blev inte mycket prat, och sen körde vi iväg till Icaför att de skulle köpa godis och gifflar för att ta med sig imorron. Kändes lönt att jag var där..speciellt nnär både B o hennes pojkvän satt vid datorn och skulle fixa med sina biljetter...

Jag har äntligen börjar packa! Jag är sååå pepp nu! Det har inte riktigt gått in i huvudet än, att vi ska resa, har bara haft skola på huvudet. Nu ska jag börja tänka london london london.. ÅH det ska bli så kul!

Imorron är det fredag. Har sagt det innan, säger det igen. Såg på fb att det ska vara lite halloween på min skola idag, så sista lektionen.. Så jag har ingen aning om någon i min kompiskrets kommer att klä ut sig.. jag ahde gärna gjort det, men jag tror inte att någon annan gör det.. Så då vågar inte jag... Sen vet jag inte vad jag hinner med då jag ska hem till mormor också...

Dagens låt: Jajamen (Party Remix) - Rolandz
HAHAHA Senaste tillskottet på min KALASlista på spotify! Den sväängor!

lite lila

Tjolahopp i galoppen.
Politikprovet, DONE! Gick nog förhoppningsvis rätt så hyffsat. Svarade på allt iallafall. Provet var gjort så att hon skrev typ "Vad är politik?" och då skulle man svara med allt man visste om politik, så det var bara att ordbajsa(jag hatar det ordet, men det passar in här). Sen var det lunch, tog mat istället för fil fore once, för jag tyckte maten såg god ut. Var den det? NAJ, USCH! Riktigt räligt. Och tack vara de nya tallriksautomaterna kan man bara ta en tallrik, så jag kunde inte ta någon fil..
När vi gick ut ur matsalen är det några från ett utskott på skolan som kommer fram med lila band, ni vet "bär något lila för att visa en självklarhet" så jag fick ett band. Jag har nämligen inga lila kläder.. Men jag tycker att detta är en bra grej. Det var så många som deltar ocg visar var de står. Tänk för typ 100 år sedan(är inte så bra på historia, men gissar att det var lite strängare då) då var det ju inte så acceptabelt att vara gay eller komma från en annan "ras". Detta visar hur långt vi kommit.
BTW så är typ hela min blogg lila! Bra va?!

Skrev på ett kort till en klasskompis som har cancer och inte kan vara i skolan. Hela klassen skrev på. Eller egentligen så har han aldrig börjat i klassen, men han skulle, sen blev han sämre. Men vi skickar kort då och då  för att muntra upp honom. Jag hoppas att han blir bättre. Måste vara hemskt att ha en hjärntumör, man kan nog inte föreställa sig hur det är.

Sen kollade vi på film på svenskan. F är en idiot, jag bara fylls av ilska när jag är nära henne ibland, när hon utsrålar sån nonchalans och bitchighet. Igår var hon snäll, mestadels av tiden, det var för hon hade ingen annan att hänga med då. Varför fick jag denna människan i mitt liv? Men jag tror att allt händer av en anledning, och  jag hoppas att det kommer något bra ut av det.
Sen skulle jag på handledarmöte, men efter att ha väntat ett tag så får jag reda på att läraren är sjuk, så jag går hem. I regn och rusk och kyla.
Kommer hem, bytar om till varma myskläder, tar varm oboy, vetebulle och pepparkaka. Mmmmm. Och så är jag själv hemma. Najs. 

Snart ska jag äta, sen iväg på spinning! Förbränningsspinning. Ska bli intressant. Hoppas jag klarar det. Hehe.
Nu är det inte alls långt kvar till höstlovet! Och LONODN! Längtar. Ska bara ta mig igenom torsdagen och fredagen i skolan först. Fredagen går nog ganska snabbt hoppas jag.

Ska nog börja packa lite idag. Wohoooooo! JAG SKA TILL LONDON! DET SKA BLI KUL! Äntligen bort från denna lilla sketna by. Bara för ett litet tag, men ändå.
Förresten ska jag träffa B lite imorron, jag som smsade o frågade som vanligt. Men då ska ajg säga till henne att hon kan gärna höra av sig lite ibland, det hade betytt mycket.

Dagens låt: Another one bites the dust - Queen

jaja tvtisdag

Så. Hemma.
Åkte tidigt till skolan, som jag brukar på tisdagar, det var mörk, kallt och halt! Och imed att det var mörkt såg man inte var det var halt, så man fick kasa sig fram.
Sen skolan, inte mycket att säga om den. Tråkig som vanligt. Såg H, åh vad söt han är. Fast jag ska ju inte haka upp mig på en kille o skape en sån perfekt bild i huvudet som jag brukar göra. Så jag försöker intea migsjälv att släppa det hela tiden! Det gick bra ett tag tills jag såg att han tackade Ja till mitt evenemang (fortfarande sjukt glad över det!), o sen dess har jag bara tänkt på han nästan. Patetiskt va? Ja. SLUTAR OMEDELBART. Typ.

Sen direkt efter skolan så hämtade min farmor o farfar mig på skolan för jag skulle till tandläkaren i malmö, tandställningstandläkarn.. Då hade dom köp en fedekanelbulle till mig. Jag som inte skulle äta något sånt... Men hungrig som jag är, äter jag den, fast inte riktigt hela, Hejdade mig.
Så gick i affärer ett tag, kollade på balklänningar. Längtar till studenteen!
Var sista patienten in till tandläkarn, så det var helt tomt i väntrummet.. Det var sista gången jag var där! Skönt att slippa åka in dit fler gånger!

Sen körde vi hem. Hungrig och arg var jag. Min syster hade lagat mat. korvstråganoff (stavning?), tyckte det luntade konstigt så fort jag kom in, och lite kontogt smakade det också. "Jag har gatf i en extra krydda, gissa vilken?" Vet inte, sa jag. Så hade den dumme f*n haft i pizzakrydda....... Jaja.

Imorron är det politikprov. Jag har verkligen varit sämst på att plugga nu på sistone.... Tappade nog motivatioen i slutet av 2an när jag bara fick VG för jag var 1p från MVG på ALLA prov... Så varför anstränga sig så hårt när jag får samma betyg som dem som precis skrivet VG på ett prov... Jag komme rändå aldrog få mer än Vg, tönkte jag. Så jag gav upp.
Så nu har jag gett upp både om att hitta pojkvän och få mvg. Det är ju braaa....
jaja.
Ska bli skönt att få det provet överstökat, så jag kan konsentrera mig på att packa, till LONDON! Inte alls länge kvar nu. Oh vad jag längtar! :D

Btw så har han kille som skrev till mig på face för ngn dag sen skrivit igen, för jag svarade inte, så nu har han skrivit " Du glömde att svara:(.." haha. Så jag vet inte, ska jag svara o säga "jag glömde inte :P" eller något sånt kanske haha. Får se.

Nä nu ska jag faktiskt plugga lite, sen se PH och sen DH! Det är TVTISDAG! heh.

Dagens låt: All the things I've done - The Killers


hej......

4 dagar kvar....
Tråkig dag idag. började dagen med att bråka med migsjälv omjag skulle ta en macka eller inte, jag förlorade... jag åt en macka. Sen ångrade jag mig. Så jag äter ingen på resten av veckan(kankske på torsdag).
Fick knappt någon hjälp på digitalt skapande idag, och bilden ska bli klar på fredag, undrar hur det ska gå..

Fick hem klassfotot idag!! FAN. Jag ser ju inte glad ut! På varken klasskortet eller porträttbilden. Och dagen då vi tog fotot, varför kund eingen säga till mig att dra upp tröjan någon centimeter VAVA? Skäms. fast annars var den helt ok. hade varit bättre om jag hade dragit upp tröjan och lett lite mer, menmen.

Pluggar politik. Nej, det gär jag inte alls... Det är så fruktansvärt tråkigt och svårt och jag kommer aldrig ha någon nytta av detta i framtiden!! OOORH. 
4 dagar, hold on. Fy fan vad jag längtar! 

Ska lägga mig tidigt idag. Har ingen ork. Har en hemsk hosta, fast hostan är slutet på förkylningen, så jag hoppas att den är borta helt tills Loondooon! Ska bli så sjukt underbart kul att få komma dit!

Dagens låt: One of the Razorbacks - Green day
Texten! ♥

nanana

Vaknat på fel sida. Jag var riktigt tjurig i morse.. jaja. Sen bakade jag scones. Gottgott! Sen kollade jag på tv hela morgonen tills jag stack iväg till affären för att träffa en kompis. Åt hamburgare. Hittade inge kläder, hoppas på att hitta massa fina kläder i london på lovet istället!

Nu ska jag egentligen plugga samhäll... men jag kan inte. Det går bara inte... omöjligt.
Så nu sitter jag här. Har inte så kul..

Ska snart iväg o kolla på när min syster spelar handbollsmatch. Jag vill också spela..
Skulle egentligen iväg på avslutning med laget, äta pizza o sen kolla på en match. Men fick reda på igr att det hade blivit inställt... dåligt. Hoppas att det blir en ordentlig avslutning iallafall.

Imorron är det måndag. 5 dagar kvar till höstlov. Tror jag får hem skotfotona imorron! Många andra har redan fått det... så jag borde få det, annars blir jag lissen... Hoppas jag blev okej iallafall.

En random kille på facebook har skrivit till mig. typ "hejsan hur är det med dig? du stod som förslag på personer du kanske känner, känner jag dig? Jobbar du eller pluggar du? puss"  Liksom what? Nej jag har ingen aningn om vem han är. Och om han inte vet vem jag är så känner vi ju inte varandra haha. Jag tror inte jag ska svara på det..

Tror jag tar en tidigare buss till skolan imorron, så jag förhoppningsvis hinner hitta en bok på engelska som vi ska ha gjort innan tisdagslektionen och dels för att hinna plugga samhäll och för det tredje, för att hinna snacka med B på bussen. Hon hör ju för fan aldrig av sig, o jag tänker inte höra av mig mer, har tröttnat på det.. så på bussen, om jag nu träffar henne ska jag sätta ner foten o fråga varför hon inte hör av sig. O om hon vill va min vän så kan hon inte ta mig för givet.

Dagens låt:  Na Na Na - My Chemical Romance
Tycker är låten är en knytnäve. Vet inte hur jag ska beskriva den bättre, en hård knytnäve bara. Och jag gillar det. (misstolka inte det..)
Och jag gillar NA NA NA NA NA NA-et!!  

syster

Idag är en sån typiskt tråkig och grå dag.... Inget kul händer idag. Men man måste ha sådanna dagar ibland också, dock känns det som jag har alldeles för många av dem...

Jag och min syster började typ gräla lite, eller det var inte gräl egentligen, vi kunde inte komma överens om en sak bara. Så då blev hon ledsen o pappa kom upp o pratade med mig om att jag skulle ge mer plats till henne... typ. Men grejen är den att jag inte tar någon plats alls, jag måste få ta plats här i världen och jag var tvungen att hålla fast vid det. Men för att jag inte ville att min syster skulle vara ledsen så gick jag för att prata med henne. Så vi satt och pratade om hur vi kände för vissa saker. Och vi grät. Det blev ett riktigt deeptalk. Men det var skönt. Vi redde ut ett och annat och vi kom närmare varandra. Fastän det är så stor åldersskillnad (6år) så är vi typ bästa vänner, typ. Men hon är den enda i hela världen som jag vet bryr sig så mycket om mig, ser upp till mig och respekterar mig. Och hon lyssnar när man pratar också. Min syster är en fin människa, och jag älskar henne så sjukt mycket!
Kan inte hjälpa att tänka på min bror i sånnahär dessa sammanhang, hur annurlunda det hade varit om han hade levt och hur jag hade varit och hur verkligen ALLT hade varit. Ingenting hade varit sig likt.

Känner en lättnad nu när jag har berättat för in syster exakt vad jag hasr hållit inom mig så länge. Alla andra hade tyckt det var tramsigt och att jag överdramatiserar det.. Men det är vad jag känner, mina problem. De kanske inte är lika stora som dem som har förlorat allt i en översvämmning eller något, men det är mina problem och de är inte obetydliga!

Åt lax till lunch. Inte så gott tycler jag, men nyttigt. Sen åt jag glasssssss... drack oboy och åt en pepparkaka... Så det går jämt ut...typ.
Ska äta en macka till kvällsmat hade jag tänkt. O en frukt.

Sen ska jag antagligen hem till en komips o baka kaka o se på film.

Dagens låt: Who wrote holden Caufield? - Green day

fredag

FREDAG! Ett av världens härligaste ord! Och när man går ut ur skolan på en fredag kan man bara pusta ut, älskar fredagskänslan! MMm
Nu har jag precis ätit en god mat, stekt fläskfile med någon slags potatimos i ugn typ(det ar gott) och berneasås! Bättre än köpemat!! Sen ska jag se en film, New moon tror jag, och äta godis. Så jäkla najs med heelg! Om en vecka är det höstlov! 

Dagen idag var helt okej. Först fysik, sen 2 h håla som jag spenderade i infoteket(bibblans datasal) med några i klassen och sen digitalt skapande. Äntligen känns det som jag kommer någon vart, fick jättemycket hjälp av läraren för vi var så få på lektionen idag. Min bild börjar äntligen att se lite läskig ut, och jag kom på några nya ideer som kan få den att se riktigt rärlig ut!

Imorron händer inte så mycket. Plugga samhäll och städa( för det gjorde jag inte förra veckan..). Sen kasnkekanske hem till en killkompis som fyllt 18, men jag är tveksam. Ska nog skylla på min förkylning.... ibland är det bra att vara förkyld.

Och tillsist kan jag säga att jag tycker att det är sjukt dålig stil av B att aldrig höra av mig. Träffade henne på bussen flr ngn dag sen. Hon bara pratade och pratade.. jag fick inte en syl i vädret. En annan tjej som vi kände var med på bussen, S. B kunde säga: "S, du anar inte vad som hände mig igår..." När jag sitter precis bredvid. Snacka om att bli behandlad som luft. Och jag skickade ett sms igår när jag var sp glad att H hade tackat ja på mitt evenemang. Men hon svarade inte.. (andra gången hon ignorerar mitt glädjesms). Jga pallar inte anstränga mig mer, jag får ju inget tillbaka. Hon är ingen bra vän. Ångrar lite att jag gav henne den boken i födelsedagspresent, som jag satt timmar med. Hon har säkert slängt den. Förvånar mig inte om hon har det.

Dagens låt: Last of the american girls - Green day

JA, YES, SI, OUI!

Min dag idag:
Gå upp. Åka till skolan. Skriva engelskaprov 8.15. Satt och snörvlade under heeeeela provet.
Håla I 5 timmar. 5 TIMMAR! Men förkyld som jag är åkte jag hem. Hehe. Fast jag stannade kvar i skolan och åt pannkakor. Enda lektionen jag missade var Webbdesign, där har vi inte gkort ngot viktigt på sistonde så jag hoppas inte tat jag missar något.
Hemme, ligga i sägen, kolla tv.
Sen för omväxlingsskull satte jag mig vid datorn. Kollade mitt evenemang... det har jag inet gjort på hela dagen. Ytterligare en som tackat ja. Så nu är det 61 st, woho. Och INGEN på nej, än iaf. :) Men denna som tackade ja idag var lite extra viktig, det var H !! HAN. SÅ glad blev jag! Jag ska inte bli för glad nu, det är länge kvar och han kanske ändrar sig. Men att han har tackat ja nu, det betyder iallafall att han vill komma! Aight!? Känns bra!

Nu ska jag snart äta mat. A.k.a macka. Pannkakor är inte nyttigt, så det jämnar vi ut genom att äta en äntligen-macka och sen en frukt. Jappjapp.

Förresten har jag nog glömt att skriva att jag vann när jag handlade på Maxi sist va? JA. Handla och vinn vare ja! När jag står o packar ner varorna säger killen i kassen, grattis du har vunnit och en lampa börjar blinka och tjuta(var nog inte lampan som tjöt, men något var det.). Vi vann 500 g senap!!!!!!! Jag ska aldrig mer klaga på att vi aldrig vinner! Vilken tur man kan ha. Lite synd att jag inte tycker om senap... Menmen. Och det hade varit roligare att vinna en bil eller resa som man också kunde göra. Men man ska vara glad för det lilla.

Och idag böev jag glad när jag satt och åt med en kille i min klass, så kom vi in på F, jagberättade att hon bokat resan utan att säga ngt till mig. O han har gått i samma skola osm henne innan, spå han visste precis vad jag pratade om! "Ja hon är jättefalsk, går inte att lita på henne. Så har hon alltid varit." TACK för att jag inte är ensam!

OCH EN SAK TILL! DET SNÖADE IGÅR! I OKTOBER! Jag trodde först att pappa skojjade med mig. Men nä, stora vita snöflingor trillade ner från himlen. Snön försvann ju i maj... det är ny istid påväg! Säkert. Men klimatförändringar är det iaf!  Jag tycker att det är bra så folk kanske tar jorden på mer allvar, och inte förorenar lika mycket. Detta är allvar.

Jag är så glad nu. Jag mår egentligen ganska dåligt, förkylningen är värre och ..uurk. Nä, men H var dagens höjdare! hehe

Dagens låt: Church on Sunday - Green day
Har jag sagt att jag älskar green day?


små saker

Hej, då var onsdagen avklarad. Det var bara en lektion. Men det var bra, jag är så förbaskat förkyld och mådde inge bra. Jag var hemma vid halv 12. Skönt. t en macka till lunch. Sen har jag bara kollat på TV, hehe. men jag ska nog ta tag i migsjälv och plugga lite till engelska provet imorron, 8.15.... oooh smärta, det betyder att jag måste upp vid 6, jag vill inte upp så tidigt... Jag vill vara hemme i min säng och sova bort förkylningen. Måste bli frisk innan höstlovet! Bara 7 skoldagar kvar till höstlov nu! 
Förövrigt var det en lagom dag idag, några småsaker som lyser upp hela dagen. Bara ett otroligt vänlig "hej" från en i min paralellklass, ett "hur mår du?" från en i min klass som såg att jag inte mådde så bra idag, så det var inget hej,läget?- hur mår du , utan med mer betydelse, så man kände att man syntes och att någon bryr sig typ. Svarade med att det var bra, lite förkyld bara. Du ser väldigt förkyld/sliten ut. Tack hehe...  Men det stämde, dessutom hade jag inget smink på mig idag. Sen bara att någon kommer fram och börjar prata om något som vi inte har pratat om på jättelänge, om tatueringar. Jag ska ju tatuera in "There's nothing wrong with me, This is how I'm supposed to be" och det ville han med... han hade fått iden av mig.. men han gick med på att ändra sig, så nu har han hittat en ny text. Så det är bra!
Och sen en kille i min klass sa att Snaart är det fest! Han syftade då ppå min fest i januari, men det var kul för det visade att han såg fram emot den!
Alla dessa småsaker, de små orden, de uppskattande blickarna, DET gjorde min dag!
Fina människor.

Snyter mig konstant och andas som en hund i öknen, tungt. Och huvudet. ... ORH. Vill vara hemma.. men då missar jag så mycket. Funderar på att gå hem tidigare imorron om jag fortfarande inte mår så bra.. Så jag hinner skriva provet och gå på svenskan iaf.

Förresten så klarade jag av Kungen! Ett kortspel jag har på datorn! Woho! Har aldrig klarat det innen!

Innan dagen når sitt slut så ska jag också ha ringt Ungdomsmottagningen, ska bestämma en tid så jag kan få nytt p-piller recept. Hade samlat mot till att ringa, så är det lunchstängt. Jaja... typiskt. Får försöka sen igen.

Har avbokat mitt spinningpass, lite synd för jag ville verkligen testa det. Men min hälsa är viktigare. Jappjapp.

Nu tänker jag avsluta detta inlägg med at skriva: Engelska C suger!


Dagens låt: All the samll things - Blink-182

AKON

Ser på Cribs.
Akon har en vit tiger i en liten bur i trädgåren. Cool kille, verkligen.... som har ett så stort och kraftfullt och oskyldigt djur i en bur i trädgården. Har hört talas om trädgårdstomtar, men inte trädgårdstigrar...
Den arten är fan utrotad. Han har den i trädgåren.
SÅ JÄVLA FEL!

Ingen stjärnglans över honom. Han är så rik och ska flasha med sina pengar, ha en tiger i trädgården. Tigern hade typ 3 kvadratmeter att röra sig på. Den borde på leva fritt i djunglen där den hör hemma.

Blir så arg på själviska och rika kändisar. Sjunger om att Smacka någons ass... Viilken kille.



Han sjönk drastiskt i mina ögon. Vem fan har ett utrotat djur inburat i en liten bur i trädgården?

.........................

blabläblö

Tisdagen, done. Tack för det. En tråkig dag. Pisseväder när man ska gå till bussen i morse.. lång och seg dag. Min förkylning har blivit värre, och mitt huvud känns som ett bowlingklot. Skulle ju till affären idag o lämna in mina cv, men återigen skjuter jag upp det, till helgen.
Upptäckte att det är sjukt mycket skolarbete man ska hinna med innan lovet också. Engelska prov på torsdag, hitta en engelska bok och börja läsa till tisdag, samhällsprov på onsdag. Sh provet handlar om politik.... good luck. Det kommer gå åt hetvetel. Not kidding. Politik är något av det värsta jag vet.....så tråkigt och meningslöst.
Men jag och F hann bli klara med vårt svenska arbete, skönt, så slipper man svenska lektionen imorron. Så jag slutar vid 11. NAJS! Dock har jag handlerdarmöte kl 1, men jag mailade läraren om att flytta det. Jag tänker inte stanna kvar i 2 timmar bara för att prata med henne i en kvart om hur det går med projektet.

Ska snart plugga lite engelska. O sen väntar jag bara på att systramin ska laga mat, pannkakor. Jag är egentligen inte sugen på det.. menmen. Hungrig som jag är ska det bli gott iallafall.

Btw så övningskörde jag i förrgår, på en parkering fortfarande. Blir så trött på pappa när han säger SLÄPP GASEN, BROMSA och KOPPLA på samma gång. Det blir en jäkla röra i mitt huvud. Sen blir han arg när jag säger till han att inte skrika... JAG MÅSTE JU SÄGA TILL NÄR DU GÖR FEL!! DU HADE JU KÖRT IN I STENARNA ANNARS. (Det hade jag inte!) Jag kommer aldrig lämna parkeringen känns det som...

Förövrigt så längtar jag till att man ska ta fram julsakerna och baka lussebullar ock pepparkakor! Julen är så myyysig!


Dagens låt: She - Green day

under skon

Jag är fan personen längst ner på näringskedjan... Den som alla kan trampa på när dem känner för att trycka ner någon, för jag blir ju aaaaaaldrig sur. Och jag är den som är en jättebra vän som lyssnar när dem känner för att prata, sen när dem har pratat av sig så lämnar dem mig för jag är så tråkig...
Och så har det alltdo varit fär jag ACCEPTERAR saker, kanske aningen för mycket, som man inte kan göra något åt och går vidare, vilket många inte gör.
Men jag är trött på det. Jag gillar inte att folk behandlar mig hursomhelst. Jag vill att folk visar mig respekt, fast då måste jag respektera mig själv också, annars kommer det inte att gå.
Trött på det.

Förövrigt så vaknade jag med en igentäppt näsborre och ont i huvudet. Kände verkligen för att stanna hemma, men då skulle jag missa massa tänkte jag. Så jag gick o hoppades på att det skulle bli bättre..
Fysiken var så fruktansvärt onödig, läraren räknade igenom provet som vi hade för någon vecka sedan.. utan att ge ut oss proven så vi kunde ju inte se vad vi gjorde fel på.....
Sen en kort lunch, och sen digitalt skapande. Då vi fortsatte med våra monster. Men mitt ser inte alls läskigt ut.. ser alldeles för snäll och väldigt amatörmässig ut.. och ganska rolig. Vilket inte är meningen.
Sen var det ett "möte" i aulan om bal och studenten. De bara snackade. Men man blev sjukt taggad när man såg hur mycket som väntade till våren. Studenten kommer bli awesome. Och då vet man att skolan är slut, SLUT! :D
Sen hem.
Skulle egentligen ut o springa, men mår fortfarande inte bra så det hoppade jag. Vill inet blir sjuk tills nsäta vecka.

NÄSTA VECKA BÖRJAR HÖSTLOVET! NAAJS! Längtar!

Nu ska jag göra mat, tortillas!

Dagens låt: Savior - Rise Against


sigh...

Trött på livet? Ja. Eller iallafall mitt eget liv. Det är så fruktansvärt tråkigt... Jag blir snart galen. Tur att de inte är så lång tid kvar till London.
Suck suck suck.
Skulle ju egentligen till affären idag och lämna Cv, men nä, det blev inte av. Tjejen jag skulle dit med kunde visst inte längre, så vi får ta det på tisdag istället.

Imorron är det måndag, nu vecka. Jag hoppas att jag blir sjuk snart, så jag kan stanna hemma lite. Helst typ kräksjuka, även om det är fruktansvärt räligt, så är det bra för då tappar man lite i vikt.
Farmor och farfar har precis varit här, vi har fikat och pratat... fats bara om tråkig aänmen. Och jag undrar när farmor ska sluta att pilla mig i ansiktet,... ALLTID två häder, en på varje kind och trycka ihop ansiktet. I hate it! Men jag vill inte säga till, då kanske hon blir ledsen.

Nu är jag så trött... Jag är trött hela tiden. Fick migrän igår kväll och kunde inte sova.. Känner att huvudvärken är påväg tillbaka nu igen.

Vill sova.

Dagens låt: Keep holding on - Avril Lavigne

Pengaproblem

Allt ska kosta pengar, allt! Ska skriva upp allt som måste betalas detta skolåret, många tusenlappar som ryker i samband med studenten, balklänning, mössa, studentklänning, håruppsättning, Prag... osv. Och London. Och lokalen...
Ett ps3 kan jag nog glömma... jag kommer fan aldrig att få spela mitt GD rockband, och jag som köpte ett Rockband för 500 kr..
Plötsligt händer det, säger triss. Men vi har skrapat lotter i flera år och bara vunnit 25 och 50 kr.. 100 kr ngn enstaka gång.
Det känns som det är mitt fel lite, för det är jag som tar studenten, allt kommer kosta.. och jag har ingen egen inkomst. Och jag vill inte dra ner på det roliga, för detta är en once in a lifetime grej. Jag tar aldrig studenten igen.
Så jags ka lämna in mina CV på söndag. Vet att jag sa det förra veckan med, men nu är jag 100!
Hoppas att det löser sig med pengarna.

Var ute och sprang idag! Gick hela vägen till skogen, sprang ett varv på slingan och gick hem. Det är ändå en ganska lång sträcka att gå. Så hoppas att jag brände många kalorier där.
Nu har mamma blivit sjuk, mamma o pappa skulle ju egentligen iväg på Octoberfest.. men nu ska de nog stanna hemma. Och de har redan betalat 375 kr/pers .. så det suger. Och jag o min syster hade sett fram emot att göra pizza och vara hemma själva. Men nänä. Det blir ALDRIG som man tänkt sig.

 

Så nu ska jag väl bara städa och plugga engelska. Happy day!

Dagens låt: Are we the waiting - Green day

Väntar och väntar på att något annorlunda och förändrande (till det bättre) ska hända.....


alt under ctrl

Kommer nästan 10 min försent till min första lektion, som visst var flyttad. Men läraren blev inte sur iaf, bra.
Jag hade en bra morgon, hade på mtv när jag gjorde mig i ordning och jag hade god tid på mig. Så dagen får en bra start.
När jag pratar med F, så tror jag att hon märker mina fientliga blickar och hon blir helt ställd när vi står o pratar och jag svarar inte så glatt. Hon fattar att hon har förlorat en undersåte, eller vad det heter. Så gensat börjar hon att fjäska, hahaha patetiskt, hon vill nämligen sticka hem då vi har bestämt att vi ska jobba på projektet och vill jobba jätte mycket hemma. Jag kan göra det och det och det. Chilla. Men det kändes bra, kändes som jag hade kontrollen. Sen har hon smsat jättemycket om då Projektet och svenska novellen.
Jag satt och skrev en hel novell på hålan(då vi skulle jobbat med projektet), den blev nog ganska bra. En modernare version av "Tofano's hustru" av Boccaccio. Det är kul att skriva noveller tycker jag. Rensar tankarna på samma gång.
Iallafall, så jag skickade den till henne, hon tyckte den var så bra så. Och sen sa hon att min ibjudan till festen var jättebra! (lol, den är nog facebooks töntigaste, ibland hatar jag migsjälv för att jag aldrig kan bruka allvar. Men jag ville inte vara tråkig. det gör inget om folk skrattar lite. Jag är som jag är. Fats om man inte känner mig så bra kan man nog ganska lätt tycka att jag är konstig.) Och dessuton valde hon alternativet kanske, istället för JA, och hon har redan sagt att hon skulle komma. wtf? jaja jag sa till henne sen, frågade varför. Men det svarade hon på genom att ändra från kanske till ja. haha. Seriöst, hon kontrollerar inte mig, och hon vet det, och jag tror inte att hon gillar det. Moahaha. 
Förresten så är det 47 st som har tackat ja nu. Jag går in dit ofta och kollar, stör mig på dem som tryckt kanske. Och jag är så rädd att det inte ska komma så många.. då har jag betalat 3000 i onödan(det är egentligen mamma o pappa som betalat, men jag ska nog ge pengar till dem sen). Fast jag ska inte oroa mig än, det är typ 3 månader kvar... Nu ska jag bara låta det va, tills det är någon vecka innan festen, då ska jag skicka ut mail till alla så dem inte glömt det.

På digitalt skapande så ska vi göra en monsterbild. Men min ser mer rolig ut än farlig. Jag är inte bra på sånt. Klippte liskom in en hästmun istället för en läskig vargmun eller liknande.

Nu har jag precis ätit köpemat, som vanligt på fredagar. Fast jag kände för något lite annurlunda, jag tog grillbiff med stekt potatis (ISTÄLLET FÖR POMMES, BRA VA!?) och berneasås. det var gott. Och jag åt även lite sallad, vilket jag inte brukar göra.
Nu blir det TV'n. Antingen Idol eller någon film.

Imorron ska jag springa! Det är bestämt! Och mamma o pappa ska på octoberfest(dom kommer så löjliga ut hehe) på kvällen så då ska jag och min syster ha en myskväll. Ska nog laga pizza. Hehe

Asså innan jag fick mat i mig var jag som en säck potatis som inet orkade röra min ur fläcken och jag var arg och orolig. Men nu är jag glad och jag bryr mig inte. Mat gör skilland. Nu är jag så sjukt mätt.
Och det är så jäääääääääkla skönt med helg! MMMMMMMM.

Dagens låt: Black or White - Michael Jackson


PLATYPUS

ARG ARG ARG! Jag är så jävla arg!
F är den fulaste, falskaste, äckligaste, egoistiska människan i världen! FYFAN! Igår sa jag till henne att "hm, man kanske borde tänka på att boka prag biljetter snart innan alla hotell tar slut", alla 3or i komunen åker till prag en helg till våren. Hon bara bickade typ.
Sen idag, så har hon visst bokat en resa.... med massa andra kompisar. Och hon har inte sagt ett ord till mig. Tydligen har hon suttit hela dagen igår och kollat på hotell o hela fadelittan, och sen bokat. INTE sagt ett piss till mig. Jävla jävel. Jag skulle inte ha sagt så igår. Fitth*ra!
Ursäkta språket, jag är så aaaaaaaaarg! Det går inte att uttrycka mitt hat mot den människan.

Och jag är tvungen att jobba med henne på ett svenska arbete, ska skriva en novell tillsammans... FU. Så det ska jag göra.. och sen ska jag plugga engelska.
Vem fan ska jag bo med? Jag har inga brabra vänner? Liksom vem på skolan skulle vilja bo med mig?

Och det värsta var, att jag kunde inte få ut min ilska, jag var bara så chockad så jag.. ACCEPTERADE det. Hon är en sån falsk bitch!! Äckel. OOOOOOOOOORH.

Sen kommer jag hem. Arg. Hungrig. Ingen mat. SÅ jag rotar fram en halv kebekpizza från frysen, så den käkar jag. Nu är jag tjock. FAN!

HATAR HENNE! JA hata är ett starkt ord, och jag har nog aldrig menat det så mycket som jag gör nu. Det har alltid funnits där, men nu bara exploderade det. Horunge! FAN.

FAN, vad skönt det är att få ut min ilska! FAN, vart ska jag bo. Som tur är, så är det fortfarande många som inte bokat. Hoppashoppas att jag hittar någon annan att bo med!.... vad gör jag annars? Jag vill ju så gärna åka! JAg kan inte åka själv. Men det finns väl NÅGON vänlig själv som skulle kunna låta mig dela rum med dem.

JAJAJA

Tack för att green days musik finns i dessa lägen!
Nu när jag  har skrivit av mig min ilska och lyssnat på musik ett tag, så ska jag antagligen skicka ut inbjudningarna och hoppas att det får mig på bättre humör. Sen ska jag antingen ut och powerwalka eller springa.. eller både.

Förövrigt så tror jag att jag blev helt okej på klassfotot, det individuelle fick vi inte se.. så det undrar jag hur det blev.
SKÖNT MED FREDAG IMORRN!

Dagens låt: Jackass - Green day

To know you is to hate you
So loving you must be like suicide
Well I don't mind if you don't mind
I'm not the one that's going to die
I guess I just can't listen
To this one sided conversation again
Cause I don't care if I don't care
Well No one ever said that life is fair


'nough said.

MOTIVERA MERA

Halva veckan DONE. Fast torsdagen kan egentligen räknas som 2 dagar..
Menmen, tråkigtråkig dag, inget värt att nämnas. Förutom att jag hann med en tidigare buss hem, wohoo! Sen har jag bara suttit hemma framför datorn, TV'n och varit i köket och ätit...

Så kul är mitt liv. Nu längtar jag till jag ska lägga mig, antar att det blir ganska snart, ska bara läsa lite engelska först, det har jag lovat mig själv. Men seriöst, det enda jag ser fram emot när jag går upp på morgonen är att få lägga mig och sova på kvällen igen....
Och jag bara äter och äter..... SOM VANLIGT.  Förstår inte...... Jag vill inte äta så mycket, och onyttigt. Att jag aldrig kan förbättra mig...
Nu har jag iallafall ätit upp sista cheesecake biten, så nu kan inte den fresta mig längre... Men usch, så mycket jag har ätit.. Magen, rumpan och låren bara växer.
DETTA MÅSTE FÅ ETT STOPP! Ja jag är deppad för tillfället, men jag ska inte låta maten ta över, då blir det bara värre!
Jag ska ut och springa regelbundet har jag bestämt!! Varannan dag, ska jag försöka, och de dagar jag inte springer ska jag ut och gå!
Jag ska inte äta lika mycket vitt bröd!
Inte baka så ofta!
Inte äte kakor så ofta!
Inte smygäta godis varje dag!
Äta frukt istället!!
Fyspass VARJE kväll, hur trött jag än är!
När jag är hungrig, ska jag ta ett tuggummi istället!
Och inte tappa motivationen!

Jag vill inte behöva må såhär, känna mig så tjock och dålig... Och jag ska inte låta andras små kommentarer påverka mig så mycket som de gör. Det är dem som det är fel på om de inte kan acceptera att jag är som jag är och att jag gör som jag gör. Jag har en egen vilja!

Om jag är fokuserad på mig själv, så kanske jag glömmer allt annat? Hoppas.

Imorron, den allt för långa torsdagen.... men det är den 14e! Och det är skolfoto! Mitt sista skotfoto! Vill sitta ner, har suttit de flesta åren, förutom förra... gillla rinte att stå, då syns ju bara huvudet..
Fundrerar på att skicka ut inbjudningarna till min fest imorron också, om dagen i skolan är bra, annars kommer jag bara va på dåligt humör och då känner jg ainte för att skicka ut inbjudningarna. Ska bjuda H. Hoppas att han vill komma... (hoppas inte på för mycket).
Sen ska jag nog ut och springa imorron också vill jag.

Dagens låt: Fallen Leaves - Billy Talent

må ti

Måndagen bara slipped through my fingers. Så snabbt gick den dagen, vilket var skönt.
Gick och väntade på indianerna, och så går man o är på helspänn hela tiden och trir att dem kommit lite då o då. Men såååklart kommer dem på bussen på vägen hem. JAjaj jag ska ointe prata mer om det.
På digitalt skapande lektionen fick vi utvärdering av vårt senaste arbete av läraren, hon sa att jag skulle ta för mig mer och inte hålla tillbaka, och hon sa att hon trodde jag har en kapacitet som ja inte själv har sett än. Vilket är bra, tror jag. Men jag håller med henne om att jag är för tillbakadragen , jag sitter tyst o väntar på att hon ska komma ohjälpa mig, vågar inte kalla på hjälp. Dumma mig. Det är så svårt för min i vissa situationer att få ut orden jag har i huvudet... Dom bara fastnar där o så kommer det ut några enstaka ord, osm oftast saknar mening.... Jag tänker för mycket. Bara LET GO! Och lita på mig själv. MÅste verkligen börja göra det!
Sen var jag på ett litet möte om att jobba på vm, hoppas att jag får vara med, hade varit skitkul! Blev peppad, tänk att få träffa massa landslagsspelare och bara se handboll på den nivån på så nära håll!

Sen hade jag jättetrubbel att somna, vid ett ungefär då somnade jag. 5 timmar senare så ringde klockan. Yeey. Satt o gäspade igenom hela fysiken sen hehe. F är fakesnäll för tillfället, ushush. "vi kan väl jobba på projektet på onsdag efter svenskan som vi har bestämt?" NEJ, för ja har slutet då och vi har inte bestämt något!!! Jag tänker inte stanna kvar efter skolan.
Sen sista lektionen var engelska, då vi slutar halv o min buss går 27, från en hållplats en bit bort.. så jag skulle behöva gå 20 över för att säkert hinna med den. Mon läraren släpper oss nästan aldrig tidigare, fastän vi inte ha rnågot kvar att göra, då startar hon en diskussion om något onödigt... Men när klockan var 24 så är detr ganska snackigt och en kille reser sig upp och går ut(han ahde antagligen snackat med läraren innan om att det var ok) så då passade jag också på att sticka! Snabbt som satan. När jag kommit 10 m hör jag "BUT YOU CANT LEAVE YET!" haha men jag bara fortsätter, kännner mig lite badass, hehe.  Jag springer till bussen, asså verkligen springer allt vad jag har de sista 100-150 metrarna... o bussen börjar köra.... men sen stannar han till ich släpper på mig! TACK SÅ MYCKET sa jag. Blev så glad att jag hann med den! pallade inte vänta på nästa buss(som inte är dirketbuss...). Satt o flåsade ett bra tag eftersom jag var så anfådd. Lite pinsamt, men jag brydde mig inte för jag var så glad.

Kommer hem, tar en bit cheesecake och sen kollar jag TV. Later, Äter mat och sen iväg till Maxi med mamma och min syster. Vi har några gamla trisslotter med småvinster på som vi tänke lösa in mot nya lotter. Jag stod och höll lotterna medan mamma skulle ta något ur väskan, och så blev det ledigt i disken så jag lade fram lotterna. och då frågade kassörsakn om leg. Jag har inget men mamma har. Men då fick vi inte... för det var JAG som hade lämnat in lotterna, och JAG hade ingen leg, så vi fick inte lösa in dem. Så sjukt löjligt, när mamma står bredvid mig. Så den som lämnar in lotterna MÅSTE vara 18 år.. Så om småbarn skulle komma och lägga upp en vinstlott med sin mamma så skulle inte den gå att lösa in. LÖJLIGT! Så vi fick inga nya lotter...
Handlade klart maten. Sen när vi kom hem igen så bytte jag om till springkläder och åkte till skogen mad papa och sprang! DUKTIGT. Lite läskigt att springa när det är mörkt. Men dte är skönt och man känner sig nyttig.
Så nu har jag dushat o nu sitte jag här, och väntar på att klockan ska bli 9. Desperate Houswives!!!

Imorron onsdag, hoppas dagen går snabbt.. den 13e imorron då också.. ush. fast sen är det den 14e! Och så ska vi fotas, så det kasnke är ett bra tecken? Hoppas (men inte för mkt)!

Dagens låt: Go the Distance - Michael Bolton
Hercules Soundtrack. Är sjukt sugen på att se Herkules filmen, så längesen man såg den!

10.10.10

Så, söndag.. Vaknade, kollade på när syster spelade match. Dem spelar i f97 serien och dem är bara f98or, o så vann dem ändå med 20-2, starkt jobbat tjejer!
Finns inte ord för hur mycket jag saknar handbollen, redan.
Imorron ska jag på ett möte "för volentärerna" som ska jobba på handbolls vm. Känns fel att jag ska tjäna pengar till en klubb som lade ner mitt lag, men det lär ju bli en sjukt kul uppplevelse.

Annars, idag har varit en sjukt tråkig dag. Farmor o farfar kunde inte komma för deras bil krångla. Så jag har i princip bara suttit framför datorn och TVn. Och kladdat lite på min systers väggar för hon ska renovera sitt rum. Bara suttit och tyckt lite synd om mig själv, jag är så ensam blablabla.
Jag måste bara säga en sak om B. Hon säger alltid att hon aldrig har tid att träffas, och jag vet att hon har jättemycket som händer hela tiden, och jag vet att hon har fått magkatarr av att stressa så mkt, så dfr har jag aldrig insisterat på att träffas, hon bara nej jag kan inte. Okej säger jag. och så är det varjeeee gång. Hon frågar aldrig! Så jag har fan tappat det nu. OM hon vill umgås med mig, om hon vill ha kvar mig som vän så får hon ta ochhära av sig. För hon har inte varit en bra vän alls på sistnde(under en ganska lång period nu faktiskt). JAg är trött på det. Och droppen som fick bägaren att svämma över är att hon träffar andra kompisar, om hon har tid att träffa dem så ofta så borde hon väl ha tid att träffa mig? Nä, dålig vän. Thera I said it. Jag är så trött på att jag ska komma i sista hand.

Min granne, som bor på andra sidan gatan har skrivit till mig på facebook, och jag är inte ens vän med han. Har alldrig snackat med han. O nu skrev han "har du kasnke lust att träffas någon gång? :D snacka skit :D" 
Vill inte! Men jag kan ju inte skriva nej rätt upp o ner... men jag vill verkligen inte. 

Sen fick jag ett samtal från the studio, en kompis hade visst rekomenderat mig, så jag kan få en gratis styling och photoshot(eller vad det heter). Det hade varit riktigt kul. Men vi bestämde inget datum, de enda datumen som var lediga var de jag var i london.. Men hon skulle ringa tillbaka efter oktober o se. När jag berättade det för pappa förväntade jag mig en skeptiskt reaktion, men han verkade tycka det var kul.
Jaja.

 

Nu är det gossip girl på Tv, men jag orkar inte röra mig mot Tv'n atm.

Och imorron är det skola.. .uuh. Har en k'nsla av att detta kommer bli en jobbig vecka, dock har jag inga prov som tur är!

Jag önskade mig något klockan 10:10 den 10/10/10. Men jag säger inte vad, för då slår det inte in! Nästa gång det är 3 likadana siffror så på rad är inte förren den 1a januari 3011, alltså 01/01/01. Så det är lite kul att man har levt under en sådan, och under ett millenium. Dock var jag bara 8 år, med det är ju lite häftigt!

Dagens låt: Whatsername - Green Day


ett år, en tår

Igårkväll var, sådär. Kunde varit roligare. Det var mycket folk som jag inte kände. Drack inte så mkt. Blev glad när resten skulle sticka ut, för då kom pappa på samma gång och hämtade mig.
F dansade på sin strippstång och försökte vara sexig för killarna där. Det var några andra tjejer som också gjorde det. Dolde ett skratt. Haha det såg lite löjligt ut.

Sen inatt drömde jag om H! O nu kan jag inte sluta tänka på han.
SLUTA SLUTA!
Jag ska inte tänka på han, eller någon annan kille. För då kommer jag att vilja ha han, o sen kommer jga att bli ledsen över att jag inte får han. Patetiska jag.

Idag är jag trött. Varit och handlat på Maxi. Sen åkte rollerblades med hunden. En riktigt fin dag idag för övrigt. det är såhär höst ska vara! Fint väder, kanske något moln, och träd med löv i röda, gula och oranga färger.
Sen kan jag tillägga att jag backade ut pappas bil från utfarten och parkerade den på gården! Han ville inet att jag skulle göra det för att jag inte har kört sen i våras, men jag sa att jag kan. Tillslut sa han ok, och det gick jättebra! Dock fick jag motorstopp en gång, menmen det är sånt som händer. Duktig var jag!

Ska snart baka cheescake men min syster. För imorron kommer farmor o farfar hit, först ska vi alla kolla på min systers handbollsmatch, sen hem hit o äta kaka o så ska säkert dem berätta om hur de hade det i London. Vi ska ju också dit om några veckor.
Kanske ska ut och springa en runda idag också.

Ikväll ska jag nog vara hemma, äta god mat med familjen och sen kolla på film. Är egentligen bjuden till en kompis som skulle ha några kompisar över för att fira sin 18 års dag. Men jag känne rinte så många av dem och jag känner för att ta det lungt ikväll.

Dagens låt: Time of your life - Green day


HALLÅ!
Idag är det exakt ett år sedan jag var i damnark och såg Green day live för första gången! Det var den bästa dagen i mitt liv. True story. Saknar det. En riktigt underbar dag! Jag hade The time of my life!
09.10.09 ♥
(Blir en bild från ullevi, för bilderna från konserten i Forum är i den andra datorn...)
Kommer att komma ihåg den dagen hela mitt liv, och om jag får barn o barnbarn så kommer jag att berätta om det för dem, hehe.
Fyfan vad bra dom är asså.

OCH
Glöm inte att önska er något imorron klockan 10 över 10. För då är det nämligen 10.10.10 kl. 10:10. Awesome va!?

ensaam

FREEEDAG! Och jag är hemma idag. Fick reda på igår att BÅDA mina lektioner var inställda idag. NAJS! Och jag är ensam hemma!!!!!! JAA! Drömde faktiskt att mamma och min syter var hemma också och att jag var jättesur på dem. Det är andra gången som jag drömmer det natten innan jag är ensam hemme, haha.
Tillfrukost bakade jag scones och tände strearinljus och mös och njöööt!
Så jag ska bara chilla hela dagen, sen ikväll hem till F och festa i typ 2 timmar innan dem ska ut. Men jag kan ju inte det för jag är bara 17..

Igår var en dålig dag. Förd et fösta hade jag sovit dåligt för jag låg och oroade mig för att jag har gjort något fel med studentmöss-beställningen. Jag tryckte nejtack på extra kokard, så tänk så får jag ingen kokard? Eller ingen Sten i mitten? Alla jag har frågat har svarat olika. Vissa bara "OJ, men det måste du göra, annanrs får du en regnbbågssten", och F säger att jag inte kommer få någon kokard alls, o någon säger att jag kommer att få den kokarden som visades på bilden... Jag vet inte vad jag ska tro, så jag kommer nog ringa in till ABC-gruppen och fråga.
Sen var det redovisning på egelskan, skönt att få den avklarad. Sen svenskan, fick Vg på provet på Antiken. Sen håla, jag o F jobbade lite med projektarbetet. Får bitchblickar av henne sjukt ofta. Hon vill bara trycka ner mig asså... Jag blir så frusterad, jag gillar inte den människan. Falskaste jag känner. Och sen har jag fått andra blickar av killen hon ska på balen med, som också säger lite "du är dum i huvudet". När jag har sagt något så liksom spärrar han upp ögonen lite och kollar på en prick i bordet eller ngt, sen kollar han bort i ngn sekund, o sen bytar han samtalsämne. Har lust att ge han en  lite bitchslap också...
Sen fick jag tbx fysikprovet, G.... ett poäng från vg. Det suger när man är så nära. It really does.
Sen en timmes rast till sista lektionen som var heeelt onödig, sen var jag hemma vid 5. Hungrig och kinkig. Efter jag har ätit så Powerwalkar jag en sväng as usual med en kopmis.
Sen går jag hem till B för ajg ska testa streetdance. en annan tjej är också där, och ALLT hon snackar om är sin pojkvän. Från det ögonblicket jag komer in i rummet så är det "Jag är såå arg på min pojkvän." och sen fortsätter det ända tills dansen börjar.
Dansen var sådär, det är ju ganska svårt att komma in i en dans sådär mitt i. Vet inte om jagska fortsätta... kändes som det var inte min grej, gillar att dansa, men street är nog inte min grej. B sa att om jag lyssnar på mkt hiphop kommer jag att bli bättre... Men jag vet inte.
Jag saknar handbollen...

Känner mig så sjukt ensam.

När mama o pappa o syster är hemma så blir det säkert köpemat. Och för tillfället är jag inte alls taggad till F's fest. Men det kommer väl.

Dagens låt: Neutron Star Collision - Muse
Soundtracket till Eclipse, Nice.

massa mössa

Då var det F's födelsedag, jag gav presenten. Hon verkade bli glad, så det var ju bra. Sen var det samhäll, så jag redovisade mini nyhet om kvinlig kroppsbehåring. Det gick helt okej, jag fick tunghäfta när vi väl kom fram till diskusionen, allt jag kunde säga var okej... haha och jag som hade suttit och övat in jättebra argumentationspunkter... jaja Sjukt skönt att det är över iallafall.

Sen åt jag snabbt och sen gick jag till studentmössprovningen igen.. och frågade om man kunde ha brodyrtext baksida på standardmössan, men det kunde man inte.. och texten på fram sidan bredvid blomman kunde bara vara i gult. Varje gång jag frågade något om standardmössan så kommer han in på hur bra brilliantmössan är... Så jag tror inte att dem vill sälja någon standardmössa haha... vill bara tjäna pengar på de dyra mössorna. Hade varit mycket lättare om det bara funnits en modell att välja på..
Jag är iallafall inne på en diamantmössa nu... med bara text på framstidan och skolans namn i vitt på vaksidan av mösskullen. Det bler ju inte så farligt dyrt, om jag dessutom tar Mösspaketet, så blir det billigare.
Men det är en riktig djungel, och dyr är den också. Och jag ska nog välja till årsboken, om jag skulle ändra mig kunde jag visst avboka den ända till i Maj.

Sen gick jag hem, har gjort klart engelska redovisningen som jag ska ha imorron bitti. Spelar in migsjälv när jag pratar med ljudinspelaren, då hör man hur tråkig man själv låter. Sjöng lite också, det lät förfärligt. JAg önskar verkligen att jag kunde sjunga bra!

Sen ska jag plugga svenska.... helt sjukt att vi ska ha läxförhör på något vi inte ens har gått igenom.. Hoppas att det blir ett lätt.

Sen ska jag träffa B! Hon/hennes pojkvän har fixat dricka till mig tills på fredag! Jag är taggad. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig än.. jag har inget fint :(
Iallafall, så ska jag ge B sin födelsedagspresent! Hon fyllde år i augusti, men nu är den äntligen klar! Jag gjorde en bok med foto och så skrev jag massa minnen. Färgen i skrivaren tog slut så dfr tog det sån tid.. Hoppas hon gillar den!

 

Nu börjar jag få ont i ögonen, har suttit vid datorn för mkt.. Så nu ska jag göra svenska, sen hjälpa min syster att laga mat.
Ikväll börjar Grey's Anatomy, har inte följt det, men ska nog kolla på det.
Imorron kommer bli en lååång dag. Men får försöka att göra det bästa av det.

Dagens låt: Boys and Grils - Pixie Lott


tuesdaay

Oooorh, hade skrivit ett långt inlägg, sen försvann det. Sååå jag får skriva om det....

Puuuh, tisdagen avklarad. Fick sluta ganska mycket tidigare, behövde bara komm atill engelska, få närvaro, sen gick jag. Han preciiiiis med direktbussen som gick 13.27. Jag sprang!
Skönt att vara hemma lite tidigare. Har massa skolarbete att göra nu..
Nu sitter jag och skriver på min redovisning jag ska ha på samhällen imorron, man ska redovisa om en tidningsartikel och sen disskutera med klassen. Jag tog denna artikeln http://www.aftonbladet.se/wendela/article7885939.ab
Den handlar om orade en och armhålor på kvinnor. Jag tror att det kan bli en intressant diskussion på det. Fast jag vet inte vad läraren kommer att tycka, hon tror väl att det är en nyhet ... men de var så svåra att diskutera tyckte jag. Så jag tog denna. Dessutom tycker jag att jag är lite modig som tar och pratar om denna för klassen. När jag var liten, runt 12 så började man ju få lite mer hår på benen, och jag hade shorts på mig. Jag ägde dessutom ingen rakhyvel. Men iallafall, då var det någon/några som sa apa. Jag tog det väldigt hårt och har haft komplex för mina ben och armar sedan dess, även om de är rakade eller om jag tagit hårborttagningsmedel, så känns det som om det är någon som iaktar och tänker apa apa apa. Och jag känner mig jätteäcklig.

Så jag har alltid dragit mig ut samtalsämnen när hår har varit inblandade, för jag vill inte bli kallad hårig. Så därför tycker jag att jag är modig som ska snacka om det, jag tänker inte bry mig om någon tycker att jag är äcklig. Och dessutom OM någon skulle tycka att jag är äcklig bara för att jag pratar om det, så är det ju dem som har något fel i huvudet..

 

Sen slutar jag, jag slapp gå på handledarmötet, då F snackade med läraren o sa att jag slutade 11,,, men jag bad inte henne att säga till. Så det känns lite som hon ville stänga mig ute ur det, (nu kanske jag är väldigt trångsynt eller vad det heter, men jag kan verkligen inte lite på henne till 100%) dte kanske är viktigt, eller försöka få sig att framstå i bättre lager som är aktiv i kommer på mötena. Så jag ska skicka ett mail till läraren och förklara varför jag (nog) inte kommer och be henne skicka en liten sammanfattning av vad hon kommer att säga på mötet.

Sen torsdag.... urh. Först muntlig redovisning i engelskan om en turistattraktion i staden där vi går i skolan, jag tog själva skolan, haha. Sen lektionen efter så ska vi ha ett läxförhör i medeltiden på svenskan(som vi inte har gått igenom alls!), och förhoppnongsvis se klart filmen Troja. Sen håla, 30 min fysik, håla, webbdesign till 20 över 4. Torsdagar är inget att leka med asså... Men sen är det en såå skön känsla när det äntligen är fredag och FEEST!

Ikväll ska jag träna Strip Aerobic igen, sen börjar DH! Woho!

Dagens låt: Just Human - Carpark North


-.-

Vakna, frukost, handla på maxi, gå från maxi till ett shoppingcenter (typ 20m) där jag köpte skor och en present till F.
Sen tog jag bussen till skolan, där jag provade studentmössa. Jag är 99% säker på hur jag vill att den ska se ut. Jag pallar inte ha en massa dyra tillval, så jag kör på standard och mitt namn o klass. Ska nog beställa en student 2011 hoodtröja också. Sen funderar jag på att beställa årsboken, men den blir bara kul om det är många andra från skolan som beställer den också. Så det är väldigt mkt tvek på den..
Sen åkte jag hem och åt en kanelbulle. Det var min lunch.
Kom hem, åt frukt. Och en bit tigerkaka, som jag bakade med min syster igår.
Sen kolla Tv, göra lite skolarbete och ut och gåå.
På onsdag ska jag ha en presentation för klassen om en nyhetsartikel, som se hela klassen ska diskutera efter min presentation. Jag ska ha en artickel om hår, i armhålor o dylikt på kvinnor. För det anses ju äckligt av så många. Så det kan nog bli kul att disskutera.
Sen en annan sak om onsdag, jag ska ju egentligen sluta efter den lektionen, kl.11, meeeeen nu säger vår projekthandledare att vi måste komma på handledarmötet klockan 13.00....... SUCK. Alltid något när jag ska sluta tidigt, ALLTID. BLIR SÅHÄÄÄÄÄÄR IRRITERAD! O sen kommer jag säkert att missa bussen också bara för att..

Nu ska jag duscha och sen sooova, upp tidigt imoron då jaa.
Sen ska jag träna Strip Aerobic imorron igen, fast denna gången ensan, B skulle inte idag. Nehepp. Jaja.
Sen Börjar äntligen DESPERATE HOUSWIVES!!! Åh vad jag har saknat det! Hoppas att dte blir en bra säsong. fast jag ska ju inte hoppas på något, det brukar ju alltid skita sig då.

Och jag har börjat att skriva CV! Ska söka jobbb i lite olika affärer här i närheten. Kan vara bra att tjäna lite pengar, det har jag aldrig gjort innan! Och speciellt nu för det kommer bli så gelat dyrt med allt studentgrejs.

Dagens låt: She - Green Day

eh eh långt

nejmen hoppsan, det blev inget inlägg igår. Så det blir ett extra långt nu istället.

Fredag
Ja det blev då köpemat, jag, mamma o min syster åker in till ett ställer, beställer mat, väntar på maten. pling säger det o en mammen i kassan står med en kasse i handen. Hungriga som vi är tar vi kassen och går till bilen o kör hem. När jag sedan kollar i kassen när vi är framme vid huset så ser jag att det är ju bara wookat... jag beställde grillade kycklingspett med pommes.... Min mat var inte med! Så det blir till att köra tillbaka, mammen i kassan känner igen oss så han kommer utspringande med den andra kassen med min mat. Sen kan vi äntligen åka hem och äta! Jag var så galet, brutalt hungrig! Gott var det iallafall. Sen blir det idol och sen sängen.

Lördag
Zumbaaaa. Det var jag och massa 30+are och en massa rumpskak. Det var ganska svårt faktiskt, jag har jättesvårt för att lära mig olika steg så snabbt och sen sätta ihop det till en dans. dansen var dessutom inte snygg... Ja, zumba var inte vad jag trodde.. blir nog inte dte på ett tag. Har dessutom inte någon träningsverk.
Sen duschade jag, åt lite mat(notera lite), sen som en ren reflex tar jag en kaka, när jag har ätit halva så tänker jag" Men, vfr äter jag detta jag ska ju snart fika..." Korkade mig. Sen tog jag bussen in till stan för att fika med min gamla vän. Har inte sett henne på evigheter. Snacket börjar ju ganska stelt, sen på cafet så är det pratpratprat! Det är så sjukt kul! Vi kan verkligen prata om allt och vi kan prata lääääänge. Jag bjöd henne på min 18års fest också, hon sa att hon kommer! Då blir det minst 10 pers totalt iaf.. hehe.
Sen tar jag bussen hem, den totala tiden från att jag kom till busstationen till att jag var hemma är en dryg timme. Får stå ute i blåst och kallt o bussen är jättesen.. ush för det. Sen är jag äntligen hemma så öter jag en Äntligenmacka med ost och skinka som jag sätter in i micron.. MMMMM. Och en banan.
Sen blev det film och godis.
Innan jag skulle somna så såg jag ett sms från F (som btw skulle tatuera sig idag) där det står typ "såg dig på centralen idag och jag tänkte bara säga att du är så snygg PUSS"(i smset, inte tatueringen hehe) Gissa om jag blev chockad! Vart kom det ifrån? Vekrligen hur snäll som helst ibland och en liten djävul ibland. Jag var för trött för att svara, jag har fortfarand einte svarat.. jag vet inte vad jag ska säga... ?

Idag
Då var det söndag.... Städa massa, ja.. Har skrivit en lista med allt jag ska göra. Änsålänge har jag bara dammsugit.. Och jag suger på det. Har dammsugat upp ett nässpray, en nyckelrem, ett suddi och en grej till osm jag inte hann se vad det var. Räddade en strumpa i sista sekunden också innan den hann bli dammsugarmat.
Städa och skolarbete, kanske baka en kaka med min syster och kanske hinna med en sväng till affären för att kolla efter nya vinterskor och en present till F som fyller år på onsdag. Och om möjligt övningsköra lite om jag hinner. 
Men jag har ju faktiskt lite tid på mig imorgon också, för jag är leeedig! Dock är mamma också det.. så jag får ingen homealonetid.. som vanligt. Och då ska jag också åka in till ksolan för att prova studentmössa, mihii.
Nu ska jag äta lunch, blev något äckligt. Man jag hoppas på våfflor ikväll.
Funderar lite på att söka jobb nu med när jag inte har någon handboll, så jag kan tjäna pengar o få råd till allt studentgrejs som komme riår. Det lär ju kosta en del.

Ja det var allt. Nu har jag inget mer att säga.

Dagens låt:  Eh eh (nothing else I can say) - Lady Gaga

little girl

Sovmorgonen försvann för att det var fysikprov. Det gick ändå helt okej, för att inte ha pluggat så mycket. Jag trodde att det skulle bli mitt första ig på gymnasiet innan, men jag tror att jag klarar mig. Jga skrev på alla uppgifter! Fats hann inte skriva klar den allra sista.. menmen.
Sen åt jag lite flingor till lunch. Det var fifa 11 turnering i aulan idag, och jag ville såååå gärna vara med. JAg har ett fifa spel här hemma, så jag kan ju faktiskt spela,,, och ajg är ju inte där för att vinna, dte hade varit kul att spela bara. Man fick extra poäng om man hade en fotbollströja på sig, så jag tog med min man. u tröja.
Men såklart vill ingen spela med mig.... jag går dit med Fs nya bästa vän. Hon är snäll, men jag tycker att det är svårt att prata med henne, vi är så olika. Men ett plus är att det är 2 sjukt snygga killar där, mmmm ögongodis!
Senare så gick jag dit igen, denna gången själv, för ingen annan ville dit/hade annat att göra. Jag saknar att gå i samma klass som B. Vi hade alltid(ja oftast iaf) skitkul i skolan. Vi kunde fjanta oss och vi var med varandra hela tiden om den andra ville gå någonstans.
går dit en gång till senare på dagen o hoppas att någon i min klass är där som jag kan prata med, men nej, så jag ser helt mobbad ut när jag sitter där helt själv..

Sen ser jag H också idag, inte i aulan dock. Men han går förbi, jag står med ryggen emot, men sen vänder han sig om med huvudet, fast fortsätter att gå framåt. Ett litet flin dök upp på mina läppar då. Han är sååå söt.

Sen innan min sista lektion kommer en i min klass o pratar med mig, o då säger han att han vill spela! Halleluja, fast såååklart var det försent att anmäla sig då.....
Han säger också att han har en kompis som har bra och stora högtalare som man skulle kunna använda till min fest! Hoppashoppas att vi får låna dem!

Äntligen är det helg, långhelg. är ledig på måndag, men jag ska nog ändå in till skolan någon gång under dagen för att prova studentmössa.

Imorron ska jag träna zumba och sen fika med en gammal vän, min bästa vän från låg- och mellanstadiet. Ska bli trevligt.

Nu ska jag snart ut med hunden och sen blir det maat. Köpemat såklart, som det brukar bli på fredagar. Hemmakväll...igen. Men nästa vecka är det äntligen fest!

Har börjat så smått att kolla på olika dansskolor. Ska prova på streetdance på torsdag med B.

Dagens låt: ¿Viva la Gloria (Little Girl)? - Green Day

RSS 2.0