nervös tös

Fredag.

Dagen gick fort. Jag började morgonen med frukost, en tränade jag på crossen, sen duschade jag och tog veet hprborttagningsmedel som ska verka i npgra minuter innan det sköljs bort. Sen kollade jag på klockan, "Oh shit! bussen går om 5 min!!!" Så jag tog näsa som går en halvtimme senare, kom lite sent till lektionen, men oj vad mkt jag fick gjort på morgonen asså! Haha

Bestämde mig för att gå osminkad till skolan, och jag var bekväm i det! Ändå. Dagen gick fort och bra! 3 lektioner. Sen hem och packa. Jag är nästan färdigpackad nu, nääästan. Jag är så rädd att jag kommer glömma något. det kommer jag.

Sen körde vi och köpte köpemat, det är ju fredag. Jag tog schnitzel med stekt potatis och bearnesås. Jag ville varken ha hamburgare, pizza eller kebab för det kommer jag säkert att äta massor av i turkiet.

Sen kom farmor och farfar och lämnade ett bidrag till min resa och för att säga till mig att vara försiktig med allt, sola försiktigt till och med. Sen har halva släkten ringt och kollat att jag har läget under kontrol och önskat mig lycka till osv. Känns som jag ska flytta utomlands eller något dramatiskt.. men det är bara för att dem bryr sig, jag hade nog blivit ledsen om dem inte brytt sig. I love them!

Sen var jag ute och gick en rudna med B och vi taggade resan imorron! Jag kan verkligen inte fatta att det är imorron vi åker! Är lite(mycket) nervös, men pepppp! Fortfarande aningen sorgsen att jag missar valborg... menmen. Det blir säkert kul i turkiet också! Och förhoppningsvis är vödret inte allt för kasst. Såg på nyheterna att det var regn där nu.. Men det blir säkert bra.

Maxi har inte ringt, det var 2 veckor sedan intervjun nu. Jag tänker ställa in mig på at jag inte får det. Så jag ska söka fler jobb när jag kommer hem.

Nu ska jag prova lite kläder som kanske ska med, och sen soooova! Sen kommer det inte ngt inlägg på minst en vecka.... ojoj.

Dagens låt: SOS (let the music play) - Jordin Sparks


aj eyes

Torsdag.

Jag har äntligen fått min studentmössa o min marinblå studenthoodtröja!!! WOHOO! Så najs att nästan alla 3or gick med sina mössor i det fina vädret, o man blev så peppppp! 40 dagar kvar nu bara!!!

Dock var det jobbigt att dra runt på allt hela dagen i skolan...

Kom hem 5, åt, sen satte jag mig vid datan för att skriva hemtentan som ska va klar idag. Jag har suttit vid datan sedan dess... nu håller ögonen på att sprängas känns det som... Men JAG ÄR KLAR!! Hallelujaaaaaa!
Pappa ska bara kolla igenom det!

Åh, men vilken lättnad. Äntligen klar! 3 redovisningar och 1 tenta på 3 dagar! Puuuh!

Nu ska jag bara plugga en massa fysik inför slutprovet.

Jag har inte hunnit duscha idag... så får göra det imorronbitti ist. Har lång sovmorgon så jag hinner det! Yeah.

Nu känner jag bara att jag måste ut o få lite luft. Ska ut o gå med en kopmis. Om jag får tag i henne dvs.... annars går jag själv. O sen ska jag sova. Är deadtired, speciellt i huvudet...

Orkar inte skriva mer nu. Nu ska jag ut!

Dagens låt: Last of the American girls - Green day 

uuuuuuuuu

Heei.

Onsdag. Började skoldagen med att lyssna på 4 nästan likadana tal på svenskan, sen kom mitt tal som var lite annorlunda. Det gick rätt så bra tror jag, hoppas jag. Sen var det mat. Goda bullar i matsalen idag minsann! SÅ jag åt en bulle o lite fil. Sen var det samhäll, då fick vi lite studentinfo. Hihi. Blir så glad när något handlar om studenten! Vår mentor är bäst tycker jag! Det är skam att hon kanske inte får jobba kvar på skolan.... så jag ska säga till rekorn att om dem sparkar henne, så sparkar dem den bästa läraren på skolan. Och det hade ju varit lite synd.
Sen hade jag håla o sen fysik. Då vi fick räkna på ett gammalt slutprov. Då märkte jag att jag har ju glömt ALLT gammalt nästan. Sjukt. Men det kommer sakta tillbaka... men det är sååå många olika formler och sånt att hålla reda på så man blir helt snurrig.
Sen skulle jag ju gå på fysik plus, men jag var rätt trött på fysik då. Så jag gick hem.

Men det är skönt att ha 3 redovisningar avklarade, på 2 dagar. En hemtenta kvar och en massa fysikplugg. Sen åker jag! NICE! Hemtentan är halvfärdig, har skrivit en A4. Jag blev så TRÖTT på att stirra in i en dataskärm.. så jag tog en paus o gick ner för att dricka oboy. Har inte druckit det på flera veckor och kände ett väldigt sug efter det. MMmm vad gott det är.


Sen skrev ngn til mig på skype så jag hamnade framför datan igen. Men nu ska jag plugga fysik o packa lite.. o senare ikväll kanske jag kan fortsätta med tentan.
Det hände en liten irriterande grej på facebook innan, jag skulle skriva ett inlägg i ett stort evenemang,.. o det laggade totalt. Mitt förtsa inlägg förvann, så jag skrev ett till som också försvann. Sen kom båda upp en halvtimme senare, o nu kan jag inte ta bort något av de.. så nu står det 2....... oo alla kan se det. Känner mig så dum. Var rädd för att ngt skulle gå fel när jag skrev det. Det är ca 1000 människor i det evenemanget.. Menmen. What to do. Bara lite irriterande...

Har sovmorgon imorron, nicee! Och då ska jag hämta min studentmössa!! WIIIE! Har väntat länge på den nu! Och imorron ska hemtentan lämnas in, så jag blir förhoppningsvis klar med den tills dess. Nu ska jag ta en paus från datan. Haaaaj.

Dagens låt: Uprising - Muse

tugg plugg

Tjennaaaa!

2 redovisningar idag, done! Och det är jätteskönt. Den första gick faktiskt kanon! Då redovisade jag och F vårt projektarbete. Läraren var väldigt positiv och kom inte med massa invändningar på vårt som hon gjorde på vissa andras. Så det känns som att hon gillade det och att jag har chans till ett bra betyg. Men jag ska inte hoppas på för mycket.
Det har gått en skoldag, och jag är redan trött på F. Hon är såååååååå falsk. Hon var jättesnäll då runt redovisningen, och sen gick vi och åt. Men sen träffade hon någon som är roligare än mig, så då lämnade hon mig... Snällt snällt. Men jag vet vad man kan förvänta sig av henne, blev inte förvånad. Så jag gick bort till mina killkompisar istället.

Sen hade jga matte. Det gick hyffsat. Helt okej. Sen satt jag ute i solen, gjorde en liten tabbe när jag skulle gå till några kompisar som satt på en bänk. Visste att dem satt utanför kiosken, så jag kollade bort dit för att se om jag såg dem, det var rätt mycket folk där. Så ser jag en kille i vit tröja vinka, så jag trodde att det var min kopmis, så jag vinkar glatt tillbaka. Men när jag komer närmare ser jag att det är helt fel kille. Haha... Dem kollade lite snett på mig. Jag hatar att vara närsynt (men varför skaffar du inte linser då??? Tänker ni nog. Jag kan faktiskt inte svara helt på det. Men jag ska skaffa någon gång.).

Sen hade jag engelska, då det var dags för redovisning nr 2. Skulle redovisa boken och vi hade fått massa frågor på den, analysfrågor och några som var rätt flummiga. Så jag gjorde dem analyserande frågorna för jag tyckte dem var viktigast. Men när vi kommer till lektionen så disskuterar vu bara dem flummiga. Och vi sitter allihopa i en grupp o pratar. Och varje gång jag säger något så känns dte som det är helt fel och jag börjar stama och blir röd i huvudet... Och när jag väl täbkt säga något, men sen ändrar mig för jag trodde inte att det var något viktitg, så säger någon annan det "very good" säger läraren då. Irriterande.. Jag har så svårt att uttrycka mig rätt i vissa situationer, i dem flesta faktiskt.. jag har allt i huvudet istället. När jag säger det blir det bara osammanhängade svammel. Haha. ...
Men dte är skönt att ha det gjort.

Sen kom jag hem och har börjat packa. Wiie.

Ska öva på mitt tal som jag ska ha imorronbitti. Man skulle lämna in ett PM först som ska vara godkänt innan man kan hålla talet. Jag var klar med mitt PM i god tid och lämnade in det onsdagen före lovet, då var deadlinen satt till fredagen. Sen sa han att det  inte var så viktigt att den var inne på fredagen, men att man skulle lämna in den så fort som möjligt för att han skulle hinna rätta dem. Men jag ska hålla talet imorron och han har fortfarand einte rättat det. Det tycker jag är dåligt! Den har varit inlämnad i 2 veckor imorron, han borde ha rättat den...

 

Kollade upp hemtentan som startar idag, Oj säger jag bara. Den verkar vara väldigt komplicerad... Men jag får göra mitt bästa. Jag har chans att få mvg i samhäll och jag kommer att kämpa för ett mvg. Vill ha det.

 

Väntar på samtalet från maxi... åh nervös. Jag vet ju att jag är perfekt för jobbet, men vad spelar dte för roll om inte dem vet om det. Så jag hopas hoppas att dem iallafall vill ge mig en chans så jag kan visa att jag klarar jobbet!

 

Nu ska jag snart äta, hoppas jag, jag är hungrig. Och göra tentan o öva tal. Sen ikväll är det DH!! jaaaa!

Imorron ska jag nog stanna kvar efter skolan och gå på fysik plus. Tror att det är nödvändigt och förhoppningsvis lär jag mig massor. Om 2 veckor är slutprovet! Waaaah. Det som håller mig motiverad är STUDENTEN!!! Om 6 veckor! 42 dagar! 19 skoldagar!!!!!!!! Yeeah. Pepp!


Detta är mitt 300e inlägg btw!

Och nu är mitt 300 inlägg slut!

Dagens låt: Lilla Lady - Daniel Adams Ray


sista dagen på sista lovet

En till solig och härlig dag!
Det var den sista dagen på mitt sista lov.. sorgligt. Men för varje dag som går är det en dag närmare studenten! Idag är det 43 dagar, varav 20 skoldagar.

Började dagen med att gå upp tidigt, äta frukost, kolla Tv sen springa en runda i skogen! Duktigt! Fick med mig hela familjen till skogen. Mamma gick med hunden, pappa, jag o min syster sprang. Jag vann, hehe.

Under dagen har jag gjort skolarbete, klart med projektarbete powerpointen, har övat på talet, klar med frågorna på engelskaboken och jag har tillomed läst lite fysik! Ska nog gå på fysik plus på onsdag, imorron kommer jga inte palla... haha.

Efter plugget och solen så stack jag hem till B och träffa dem andra tjejerna som ska till alanya och snackade lite om resan. Jag är så sjuukt taggad!! Dock var inte dem andra lika taggade.. haha men dom får tagga till snart! För snart smäller det!
Sen grillade B's pappa sjukt goda biffar! Det är så himmelskt gott. Jag hoppades faktiskt på att dem skulle grilla o att jag skulle få äta där lång innan dem frågade. haha. Och nu fick jag receptet på det, så gissa vad vi ska grilla här hemma nästa gång!

Gick hem lite tidigare för jag skulle övningsköra, men det blev inte av. Så jag spelade spel med min syster.

Imorron är det skola. Vilket känns konstigt, för det känns som sommarlov. Men väckarklockan är satt på 06,14 imorronbitt. Jag ska ha 2 redovisningar imorron. Men jag tror att morgondagen kommer att gå hyffsat snabbt ändå. Och jag ska nog börja packa lite då ocskå. Och köpa nudlar som jag ska ha med till turkiet.

Pepppppppp. Jag är glad! Det känns verkligen som sommar!!!!

Nu snackar jag på skype, det har jag inte gjort på ett tag. Sen ska jag sovaa. Niceprice.

Dagens låt: Coconut tree - Mohombi

sunny sunday

Hejhopp!

Sol!!!!! IGEN! Vad har hänt med sverige. Jag gillar det! Det ska visst vara fint till onsdag, då ska det regna..

Igår var en trevlig myspys påsk. Äggen blev fina och färggranna, mycket prat om min student, jag gillart. Och mormor råkade avslöja att jag ska åka hem från studenten i min kusins flickväns bil... Inte för jag vet hur henens bil ser ut. Men jag hoppas att den e fin!
Jag tyckte jag åt helt okej. Mormor hade ju köpt massa godis och chokladkaniner. Jag kunde verkligen inte äta upp hela den chokladkaninen, den var god.. men det gick inte. Hur ska jag kunna bli nyttig o smal om jag smäller i mig allt det... Så jag åt huvudet, sen fick papap resten. Och jag tog bara EN liten bit kladdkaka till efterätt. Det tyckte jag var duktigt, ville sooo bad ha en liten kladdig bit till, men ikke!

På väg till mormor så växlade jag till tirkiska pengar, så nu är det gjort. O nu vet jag att dte är nääääära. hehe. Åh det ska bli så kul! Imorron ska jag träffa de andra tjejerna som också ska med, så ska vi snacka om resan. Och handla lite stuff att ha med, bl.a. nudlar med biffkrydda!

Inatt då drömde jag att jag inte fick jobbet på maxi.. och att det regnade på balen.. o massa andra konstiga saker. Hoppas att det inte blir så.
Idag har jag solat, mina soleksem mår inte bra... haha. Dem kliar som attan. Men jag har fått lite mer färg. Brabra. Förhoppningsvis så slipper jag va spökvit på min student o bal dårå. Kankse är lika röd som kläningen istället, haha.

Vid matbordet så kom vi in på att  prata om min brors dör... eller det var min lillasyster som började fråga en massa. Hon var ju inte född då, så hon förstår inte. Uh, jag gillar inte att snacka om det.. så jag sa inte mkt. Den händelsen har påverkat mig, mamma o pappa väldigt mycket. Och jag tror att det är därför vår relation är lite konstig, eller vad man ska säga. Jag kan inte säga ifrån tillexempel, jag får dåligt samvete osv.

Menmen.

Snart ska vi iväg till farmor och farfar, ska äta middag där. Äta med måtta. Brukar vara så att man får ont i magen efter man har varit på middag hos dem, förätt, huvudrätt, efterrätt, kaffe o kaka och sen godis..... Det tar aldrig slut. Men jag har kontroll över mitt ätande, hyffsad, så det ska nog gå bra. Jag har mer kontroll nu än innan, och det är skööönt.

Sitter o lyssnar på min sommarlista på spotify,  utnyttjar spotify free så mycket jag kannu innan den dumma nya reglen ska införas. Fan vad jag är arg över det asså. Spotify förlorar sitt syfte.... bara för att någon ska tjäna mer pengar på alla som köper premium. Tänke rinte betala 100 kr i månaden för att få lyssna på en låt me rän 5 ggr. Det ska jag fan inte behöva.. Får bli youtube istället. Och ipoden.

Nu ska jag iväg, ciaaaao.

Dagens låt: Sommartider - Gyllene tider

god påsk

PÅSKAFTOON!

Idag är det cokså 8 månader och 1 dag till JULAFTON! Men vem räknar liksom.......

Julmat som påskmat, det är nästan samma sak, bara olika namn, precis som julmust o påskmust. Måste varit någon med dålig fantasi som kom på att påsken ska firas som julen, fast med godisägg istället för julklappar. Typ.

Men det är trevligt iallafall. Ska hem till mormor o "fira" påsk. Myspys.

Idag ahr jag deklarerat, brabra. Så nu är det gjort. Jag var även duktig och började plugga matte. Det är hopplöst.... fattar 0,00000 %! Så jag åt x antal godisbitar för att trösta migsjälv. haha.
Fick rätt på en uppgift. EN. Och jag är egentligen duktig på matte... Har fått mvg i matte, a, b, c och näääääästan i d. Var 1p från mvg på slutprovet... Så varför går det så cp dåligt i amtte e? Kan vara för att denna kursen är annorlunda från dem förra, vi har inte haft någon matte på ett halvår så man har  glömt allt och en lärare som är lite seg. Hon är bra o så.. men man får vänta i hjälp i en kvart.. så haöva lektionen går åt att vänta på hjälp o lyssna på genomgångar.. Mmm , det fanns visst många faktorer. Innan slutprovet så sk ajag gå på matte plus. Och innan fysikprovet ska jag gå på fysik plus. Nördvarning... Men jag måste fan klara det.

Det är inte så varmt ute idag. eller jo det är det. Fast kallt i vinden. Och dte ä rnog bäst att jag är inne och inte bränner mig mer.

Till lunch åt jag en slags nudlar som man häller på en sortskrydda så det smakar... smaken man har valt. jag tog biffsmaken. Det är asgott!! Ett tips är att chilla med kryddan bara, annars blir det alldeles för starkt, iallafall för min smak. Och billigt är det också. Funderar på att köpa med det till turkiet och äta som lunch på rummet ngn dag. Helt sjukt att jag snart åker. waaaah. Första gången jag reser utan mamma o pappa. Hihi. Det kommer bli awesome! Har skrivit en lång packningslista så jag inte glömmer något, men det kommer jag nog göra ändå.

Nu ska jag läsa upp mitt fina tal för min far och syster. Sen kör vi nog snart till mormor o morfar.

Från oss alla(jag) till er alla, en riktigt glad påsk!

Dagens låt: We wern't born to follow - Bon Jovi

vår sommar!

Hejsan hoppsan!

 

Ännu en sommardag på våren! Kalas! Har solat hela dagen, vilket kanske inte var så bra. För nu har jag soleksem... Klias som attan. Jobbigt att solen ska va så stark. Men känns ändå bar att man får lite färg, så förhoppningsvis är jag inte blek som ett spöke på balen och studenten.

Invigde grillen för iår. Grillade hamburgare, det var MUMS. Sen har jag övningskört, hunnit med 2 rundor till ica, dammsugit mitt rum och sprungit en runda i skogen. OCH skrivit ner massa stödord, eller egentligen stödmeningar.. på små rosa fina kort som jag ska använda mig av när jag håller talet för klassen. Sen tänkte jag plugga mer.. men det gjorde jag inte. Fast det e tanken som räknas, aaaight?! hehe. 
Fast jag ska faktiskt slå upp min stora feta, fula fysikbok sen o börja repetera dem gamla kapitlena. Snart slutprov... slutprovet är 2 dagar efter jag kommit hem från turkiet. Good luck..

Igår så solade jag också, och brände mig och läste klart engelskaboken! Jag lagade middag, säger bara FYFAN för att rensa bort de fula delarna på kött.. näääästy.) Maten blev god, fast rätt tråkig.. smakerna var så bekanta.. vardagliga.. Men nästa gång jag ska laga mat ska det bli något WOW. Hoppas jag.
Fick påskägg, mamma trodde att dte var på skärtorsdag man skulle få det. Faaail. Men jag klagar inte. Sen kollade jag på sånt vi filmat från förra året, bl.a när jag sjöng karaoke för hela hotellet på korfu (saknar!) och när vi var i london och när jag fyllde 18. Älskar att kolla på sånt! Sen kollade vi på mamam mia filmen. Den är så somrig och man blir så glaaaad. Och atm är jag så glaad.

Jag säger det igen. Glaaad.

Det enda som bring me down nu är att jag äter alldeles för mycket onyttigt.. massa godis. Kan inte hjälpa det när det stpr precis bredvid mig....det bara går av reflex.. O dte är såååå gott. Speciellt dem små äggen i mjölkchoklas av anthon berg. Eller chokladhararna från Lindt. SMASKENS! Jag ääääälskar choklad och jag kan verkligen inte hejda mig. Men.. det är ju påsk. Då får man äta sånt.
Och det andra är plugget... jag måste räkna lite matte också innan jag börjar skolan på tisdag, och få klar presentetionen av engelskaboken OCH projektarbetet. Gaaaah. Pallar inte. Men måste.


Imorron är det påskafton!!!!!! Då ska jag och min family till mormor och äta påskmiddag. En massa godis där också antar jag, men jag ska va staaaaaark och säga "NAJ tack, jag bantar." Ja, vi får se hur det går.. Mina småkusiner kommer också dit, trevligt. Och så ska vi måla ägg. Det var ett tag sen man gjorde det så det ska faktiskt bli lite kul. Påskmys!

Sen är det redan söndag... veckan har fan gått skiiitsnabbt. Tur så är vi lediga på måndag också. Sen börjar en hell of a vecka i skolan. Eller hell of a 3 dagar. Tisdag, onsdag och torsdag kommer inte att bli nådiga.
Jag hoppas också att jag får höra av Maxi denna veckan som kommer om jag fick jobbet eller inte. Jag är så fruktanvärt kluven och vet verkligen inte hur det kommer att bli. Jag hoppashoppas att jag får det. Jag var inte på top på intervjun, men jag hoppas att dem såg the real me iallafall, o att dem gillade det och att dem tycker att jag passar för jobbet. Hoppas.

Nu ska jag smörja in mig med after sun och återfuktande body lotion. Sen torka, sen läsa fysikbok tills jag somnar. Bra va. Puss o kram o glad påååsk!

Dagens låt: Judas - Lady Gaga
Den sväääänger!


staaan

Hejsansvejsan.

Vädret är KANOON! Åh, det känns som sommar nästan!

Idag har jag varit på stan och shoppat med en kompis. Fast det enda jag köpte var en scones från Espresso house, med smör. Velade in i det sista, tänkta ta en grov, men jag tog en ljus iallafall... sen ågrade jag mig. Jag som försöker vara nyttig. Tog den på take away och använde csn rabatten, 20%. Så det blev 13 kr. Helt ok. Sen satt vi vid kanalen och åt och stekte i solen. Nice.
Anledningen till att jag inte köpte något var att jag har inte råd.... Har aldrig haft så här lite pengar innan. På mitt studerande konto.. Det är för att jag har betalat turkietresan och vår skor o balskor o massa annat smått och gott + att jag satte i några tusen på ett sparkont. Så det ska jag inte använda. Men ALLA pengar jag har på mitt studerande konto ska jag växla innan jag åker, annars har jag inte råd att leva där i en vecka..
Funderar på att ta ca 1000 kr från mitt sparkonto.. annars blir jag ju pank .Och jag vill inte behöva be mamma o pappa om pengar... MEn jag måste ha råd att ha kul. Allt kostar pengar atm. Så jag tror nog jag gör det,, man blir handikappad utan pengar. Man kan inte göra någonting.
Jag hoppas verkligen att jag får jobbet på maxi, det hade varit skitbra. Men jag ska inte hoppas på för mycket.. Om jag inte får det så får jag bara söka jobb på massa andra ställen. Jag hoppas inte att dem ringer och ger mig besked om jobber när jag e i turkiet, det blir ett dyrt samtal. Och det blir surt om jag inte fick jobbet, haha ett dyrt samtal bara för att få höra att man inte fått jobbet...

Men det är bara att vänta och se... hoppas på det bästa, men förvänta sig det värsta.

 

Juste, jag kan ju berätta lite snabbt om gårdagen.
Igår så var jag också på stan. Då spenderade jag inte en enda krona! Tänkte köpa glass, men det gjorde jag ikke. Duktig. Var dock sjukt trött när jag kom hem.. och kinkig. Behövde maaat. Åt 2 mackor. Känner att jag klarar mig på det, o det är väl bra.
Kompisen som jag var med igår har börjat röka, det är så ovant för mig att hon röker... och det är jättejobbigt om jag får säga det själv. Hon frågar om det är okej, men vad ska man säga liksom. Det känns lite som man sitter bredvid en skorsten.... Men jag hoppas att hon slutar snart igen, eller minskar det iallafall. Båpde för hennes egen hälsa, och för att det är jobbigt ... men mest för hälsan såklart.
Efter jag hade ätit och kollar på TV så stack jag ut o sprnag en runda. Det var nice. Vädret var perfekt! Sen duchade jag och sen kollade jag Desperate houswives!
Det var miin tisdag.

När jag kom hem idag så solade jag lite, åt en glass. Var SÅ sugen på det. O vi hade sandwish glass hemma, då får an passa på. Sen lästa jag min engelska bok, 30 sidor kvar.. jag är så trött på den nu...
Sne åt jag banan och äpple och en macka till kvällsmat. Sen kollade jag på Tv, sen lärde pappa mig att deklarera.. Tråkigt och komplicerat. men måste man så.
Sen hamnade jag här, har gjort lite skolarbete faktiskt. Ska göra mer.
Sen ska jag ut med hunden klockan 9. Sen sova I guess. Whatta life.

Imorron ska jag handla på morgornen, plugga och städa på dagen .. -.- Sen ska jag laga till en god middag till kvällen. Hihi, det ska faktiskt bli kul och intressant. Jag gillar att stå i köket! ändå.

Nu kommer jag inte på mer att skriva o jag pallar inte sitta framför datan mer. Hajjdå

Dagens låt: One - U2, Mary J. Blige


sol och bra, men FY på spotify!

Hej hopp!

En solig måndag. Vaknade tidigt, hade glömt att stänga av väckarklockan på mobilen.. ack jaja.. Morgonen var effektiv, efter frukost o Tv tittande så städade jag! På morgonen! Inte likt mig. Sen packade jag ner balklänningen o balskorna och så begav vi (jag, mamma och min syster) oss till mormor o morfar.
Där åt vi lunch, mormors sjukt goda köttfärs med den sjukt goda brunsåsen. INGEN, jag upprepar, INGEN gör så god köttfärs som min mormor!! Sen stack mamma till jobbet och jag, min sis och mormor gick till känningsaffären för att lägga upp klänningen. Det gick bra, jag kom i den. Kan knappt andas i den och min mage ser stor ut i den.. men den passar. Jag ska verkligen kämpa med maten nu de sista 43 dagarna innan balen. Just idag var ingen jättenyttig dag precis.. men imorron så bärjar allvaret. Hittade även an sjal som passar perfekt, för jag tycker det är snyggt och ledigt typ att ha en sjal hängade löst över axlarna. Sen på väg hem så hyrde vi 2 filmer samt köpte godis til påsk.
Jag fruktar påsk och allt godis jag kommer att få... men det är upp till mig att säga nej. Vilket jag ska. Fast lite får jag äta....
Sen kollade vi på filmerna, Grown Ups och I rymden finns inga känslor. Och åt choklad. Det såldes billiga marabou.. så jag fick ett 100 g marabou digestive, som jag inte ätit på evigheter. Åt lite med än halva.
Jag brukar normalt inte gilla svenska filmer, men i rymden finns inga känslor gillade jag. Den gav en varm känsla i magen tyckte jag. Grown ups var sådär.

Satt o solade o åt fika på mormors ballkong, Mysigt, och somrigt. Jag tror tillomed att jag fick liiiite färg.

På matfronten idag ger jag mig själv ett G+. Kunde avstått från mer godsaker..

Men dagen var lyckad tycker jag. Delade också ut den första studentinbjudan idag. Och idag är det exakt 50 dagar kvar! En stor dag. Hehe. Kommer ihåg att det var inte alls längesen det var 100 dagar kvar. Tiden går fort. och jag har BARA 20 skoldagar kvar!! 20! DET ÄR INGENTING!
Det kommer blir så fruktansvärt, otroligt, makalöst fantastiskt!!!! Åh. Vad jag längtar!

SPOTIFY!
Idag så läste jag att det med att spotify free och open kommer att bli SÅ mycket sämre. Att man bara kan använda det 10 h / månad och lyssna på en låt max 5 ggr. Jamenar, vad fan är det för trams?! Jag förstår att det är för att dem vill tjäna pengar, men jag tycker att spotify förlorar lite sitt syfte då... Jag kan lyssna på en låt fleeeera gånger när jag tycker den är bra. O menar spotify att ja bara ska få lyssna på min favoritlåt 5 ggr, sen måste jag betala för att få höra den... Idiotiskt. Jag tycker detta är jättedåligt. Musik är för alla, oavsett om man har pengar eller inte. Alla ska kunna få lyssna på musik! End of story!


Imorron vet jag inte vad som händer. Jag planerar att springa en runda iallafall, nu när min förkylning nästan är borta, vilket är sköööönt. Jag hoppas att det ska bli fint väder också, så man kan vara ute. Sen får man inte missa DH klockan 21.00! Lätt missa det när det är lov.

Nu ska jag läsa bok, sen sova. Har stängt av alarmet så det inte ringer klockan 6 imorronbitti! Natti.

Dagens låt: White light moment - Tove Styrke

det värsta

Söndag. Och jag sover inte!! How bout thaat?!

Kan berätta lite snabbt om igår, inget intressant, men whatevaaaah. Vaknade, sjöng för mamma som fyllde år, åt frukost, åkte iväg till affärer, åt rester till lunch, åkte iväg o kollade på min syster som spelade 2 handbollsmatcher, dem vann båda med 1 mål, spännande matcher. Sen åkte vi hem, bytte kläder, åkte iväg till restaurangen och åt god italiensk mat och italiensk glass. När vi ätot klart så åkte vi till mina små kusiner för att lämna blommor som dem har köpt av min syster(söljer för att samla ihop till klassresa), sen gick vi in till morfar och lämnade blommorna där. Mormor va rinte hemma. Så vi stannade o pratade lite med morfar, han sa att han kände sig gammal, och det förstår jag han ska fylla 94 år. Men det måste vara hemskt att märka att ens kropp inte gör som man vill längre, att inte minnas så mycket och inte höra så mycket. Det är synd. Jag hoppas att han hänger kvar i några år till. Om han inte hade haft mormor så hade han nog inte blivit så gammal som han är nu.
Sen åkte vi hem och spelade Buzz musikquiz, jag utklassade resten av familjen på frågekanonen. Jag kan ju saker! Wow! Åt lite godis, sen somnade jag.

Det var en rätt kul dag. Jag gillar när det händer saker.

Söndag. Har inte hunnit göra så mycket. Varit o handlat på maxi, varit ute med hunden och lagat mat. Pasta med ärt och lax sås. Det är gott, o det känns nyttigt. Dock pillar jag bort ärtorna, men ändå.
O Nu sitter jag här, kollade upp ädret i turkiet , det är runt 15 grander med moln o regn... Som här. Fast här skiner solen. Jag hoppas verkligeninte att det är full och kallt väder när vi ska dit. Det är ju inte länge kvar.. Jag blir grymt besviken om vädret inte är bra. Dessutom kom jag på att vi inte har ngn reseförsäkring... vilket känns lite oroväckande.. Så jag är ganska nervös för resan faktiskt. Tänk så blir den inte alls som jag tänkt mig..

Jag har massor av skolarbete att göra, jag tror jag ska börja med att gå ut i solen o läsa i min engelskabok.. sen göra en powerpoint till projektet.

Jag är så fruktanvärt täppt i näsan.......och jag är trött på att va förkyld..  Orh.

Igår när vi var i affärer så köpte vi en studentpresent till mig, som jag ska få i förskott. En rosa resväska!! Hihi! Till turkiet, och andra resor som jag ska göra efter gymnasiet. Kulkul!!
Och så kommer mamma o pappa hem med ett stort paket som jag inte får se, det är mitt studentplaket!!! Spännandeeeee! JAg vill så gärna se det, men ändå inte. Jag vill bli överaskad på min studenten.. får försöka hålla mig..

Imorron ska jag lägga upp min balklänning, så jag mamma, mormor och min syster ska åka in till affären emd min klänning o mina balskor o lägga upp den så längden blir bra. Nu är den waaaaaaaaaaay to long. Hoppas att jag fortf kommer i den.. Annars blir jag sur coh ledsen. Jag sa till mamma o pappa att jag tycker att vi ska börja laga nyttigare mat o så. För just nu känner jag mig megafeeet. Jag kommer inte att gå ner 7 kg till min bal...

Nu ska jag ut. Hedåå.

Dagens låt:  Heaven - Bryan Adams

I love lov!

Puuuuuuuuh. ÄNTLIGEN LOV!!!!

Jag har sovit JÄTTEDÅLIGT inatt, vaknat hastigt flera gånger och trott att jag skulle försova mig till intervjun och repeterat frågorna i mitt huvud. Not good. Så min morgon var inte bra, alls. Men jag beger mig i min tjocka vinterjacka, för jag trodde att det skulle vara kallt, till Maxi. Det var varmt, men jag hade inte tid att gå hem o byta jacka. Kommer dit i tid! Kkommer in på intervjun så är han som min familj känner också med där och personalansvarig. Jag blev lite paff av att dem var två st. Fick börja med att berätta lite om mig själv och sen svara på deras frågor. Det gick hyffsat. Trött och inte så snabbtänkt.. Men jag gjorde mitt bästa. Dem ska höra av sig. Håller tummarna. 

Hann precis med en buss, så jag kom bara 5 min försent till lektionen. Då fick jag tillbaka mitt prov. Sen var det mat, flingor. Sen matten, fick tilbaka matteprovet som jag var sååå orolig över. trodde att jag skulle få IG. Men jaghade nästan VG, vilket gjorde mig glad, för jag trodde att det hade gått så mycket sämre.
Sen digitaltskapande, då gör jag klar min meny, sen är det lov!! Kalas!

När jag kom hem har jag bara glott på TV, sen åkt iväg till affären o handlat present till mamma o sen köpt mat. Hämtmat, det är ju fredag. Åt grillbiff och klyftpotatis med bearnesås. Nu ska jag alldeles strax iväg till en kompis och kolla på TV och dricka vin och prata en massa! Mycket trevligt.

Imorron fyller min mor år! trevligt det med.  

Nu ska jag draaaa, tjingeling.

Dagens låt: The Static Age - Green day

EN dag

Tjenna.

Torsdagen done! Det gick rätt snabbt, kom till skolan i tid, skrev uppsays i några 4h, sen var jag klar, så jag åt o sen gick jag hem.
Provet var såååå segt. Läsa o skriva... och skriva och skriva. Det är svårt att få det till en bra text när man ska resonera och disskutera utifrån häftet också. Så min text blev nog aningen osammanhängande och jag tror  inte att det räcker till ett mvg. Hoppas på det bästa iallafall. Efter lovet ska jag hålla mitt tal.
Men dte är skönt att ha det avkalat. Åt 2 kinder maxi, smarrigt.

På väg hem så märker jag att jag har inga nycklar.... Kalas.... utelåst. Imed att ingen jag känner är hemma vid denna tiden, halv två. Så jag gick till min systers skola, som är min gamla gamla skola..gick där för 6 år sedan, letade upp hennes klassrum och gick in dit och fick låna hennes husnyckel. Haha. Hela hennes klass kollade på mig o någon frågade " vem e duuuuu?" Lite kul ändå. Sen kom jag hem!

Hamnar bara framför datorn eller Tvn hela tiden, och jag var så trött på att glo in i en skärm, så jag tog och gick en runda. I högt tempo för att bränna lite calories..
Har ikke gjort så mycket annars. Är så fruktansvärt täppt i näsan och jag har lock för öronen. Och det har jag haft i flera dagar nu. Lite jobbigt, för jag hör så dåligt då. Men nästäppa brukar väl vara den sista etappen på förkylningen, så jag hoppas att jag blir frisk snart!

EN dag kvar, sen är det lov. Och imorron ska jag på intervjuuuun! Spännande. Jag klarar inte av att förberede mig för den mer, det gör mig bara mer nervös. Jag ska bara gå dit med en positiv inställning och svara på frågorna så bra jag kan. Sen iväg till skolan, då jag har 3 lektionen(missar antagligen den första pga intervjun) och sen är det LOOOV! NICE! Behöver detta lovet!

Det går rykten om att vi ska få våra studentgrejer veckan efter lovet. Hoppas verkligen att det stämmer, jag beställde min mössa i oktober och jag vill ha min mössa NUUUUUUUUUU.

Nu ska jag ta en dusch, sen läsa bok och sen sova, så jag är ordentligt utvilad till intervjun imorron! Hoppas at det går braau.

Dagens låt: Going to Pasalacqua - Green day

Btw så håller dem på att göra en film av American Idot albumet. Är rädd för att det ska bli en flopp... Men jag hoppas på det bästa och jag kommer definitivt att se den om den komme rut på bio!


WAKA JAAAAAA

ONSDAG!

ETT JÄTTE JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! JAG HAR HITTAT STUDENTKLÄNNING!!!

Men vi tar dagen i ordning.

Vaknar, utvilad, men jag vaknar o tror att det är torsdag och är stressad över provet vi ska skriva. Men sen lugnar jag ner mig när jag inser att det bara är onsdag. Dagen har vatt chill. Svenska, samhäll och fysik. Fysiken var segare än segast, men jag är stolt över migsjälv över att jag stannade kvar och uthärdade lektionen medans många andra sa PALLA o sen stack dem..

Kom hem, kollade på TV, lagade mat. Skrev klart mitt PM till NPtalet. Jag kommer att vara i den första gruppen som håller tal. vilket är bra. För 2 andra grupper kommer att redovisa när jag är i turkiet, vilket betyder att jag inte missar något på svenskan! Kanon! Och det är skönt att ha det inlämnat, så är det klart. Hoppas bara att det blir godkänt.

Sen snackade jag länge i telefon med B. Jag tycker så synd om henne, för det är en kille som verkligen gör ALLT för att förstöra för henne, och han lyckas med det.. Och hon går och mår så dåligt över det. Fattar inte hur man tänker, han är så otroligt falsk, respektlös och manipulativ. Hoppas att han skaffar sig en annan hobby och lämnar henne ifred.

Sen stack jag och min fader iväg till affären för att köpa present till mamma som fyller år på lördag. Sen skulle jag bara in i en affär för att visa en fin klänning, o den var så fiiiiin. Så jag sa till pappa jag jag bara skulle prova den först. Tog både en i stl 36 och en 38, för jag antog at jag inte kommer i en 36a länger.. MEN, det gjorde jag!! DEN SATT PERFEKT!!! ÅÅÅÅH. Jag blev såå glad!! Så jag var tvungen att köpa den. Eller rätttare sagt, pappa fick köpa den! Men dem har lovat att dem skulle betala min studentklänning! Så de e nice! HÄRKOMMER BIILD!!

Från MQ!

Och såhär såg den ut på mig. Ska ikke ha den svarta bhn på studenten dock..


Ni får tycka vad ni vill. Jag är nöjd!
Lånade pappas gamla studentmössa, och sprang runt med den och klänningen och sjööööng!!! ÅÅH! PEPP! 55 fucking dagar kvaaaaaaaaaar!!!! Ih, åh. Det blir verkligt nu. Längtar. Baah.

Sen köpte vi lite snacks som jag ska ha till det 6h långa provet imr! Kinder maxi, hihi goottgott.

Känns bra det här. Det mesta! Klar med webbdesignen, PMet, klänning fixad och del 1 av mammas present fixad. Provet imorron, har en bra känsla faktiskt. Hoppas att det går bra!
Sen intervjun på fredag. Pirripirrigt i magen! Men jag är pepp!

Nu ska jag läsa engelskaboken! Sen sussa så jag är utvilad till provet. Och hoppas at det inte är stopp på motervägen imorronbitti, som det var sist jag ahde prov tidigt på morgonen...

Dagens låt: Waka waka - Shakira


tuesday

Tisdag!

Slutade 12 idag, det var nice. Allt jag har gjort i skolan är gjort klart moment 4 i webbdesign, för detta var sista lektionen innan lovet. Och sen har jag och F suttit vid 2 datorer o redovisat vårt PA för tvåorna. Det kom typ 4 st som frågade vad vi hade gjort... på 2 h. Sjukt lönt... Fast det var chill. Sen slutade jag! För vi fick i uppgift att läsa engelskaboken hemma ist, onödigt att sitta på lektionen o läsa, jag läser bättre hemma.

Vädret är kasst, det regnar. Men naturen behöver regn, så det är ju bra. Kom hem vid 1. What to do... Inget plugg att göra.. inget. Så jag sätter mig framför tvn, sen datorn.. Finns inte mycket mer man kan göra. Jovisst läsa boken, jag ska göra det också..  Men man bara sitter o degar, och äter. Min syster lagade paj. Det var gott, men ååh vad jag känner mig tjock!
Asså detta blir värre o värre för varje dag. Jag känner mig som ett vandrande fläskberg. Gillar det inte alls. Och jag vet inte vad jag ska göra för att gå ner i vikt.. Jag försöker äta nyttigare och mindre, och träna(men nu är jag sjuk..). Men jag märker INGA resultat. Det är frustrerande. K'nns som allt jag äter är onyttigt. Och jag tycker inte att jag äter så mycket... Lagom. I skolan klagar alla på hur lite jag äter.. Så vafan. Varför dallrar det när jag går?
Jag vill få typ maginfluensa i några dagar, så tappar man apiten och går ner ngt kilo. Det hade varit en bra start. Fastän det är räligt med maginfluensa och kräk o så, blää.

Men what to do. Jag blir ju inte direkt smalare av att sitta o klaga... Jag vill ha en personlig tränare o en dietist. Det skulle jag behöva! En som säger vad som är nyttigt och vilken diet som passar MIG och min vardag. Dem jag har läst på internet är inte mycket till hjälp.

Hade varit mycket enklare att gå ner också om man bodde själv. Här har man en hel familj som man måste anpassa sig till.

Suck...

Ska inte göra så mkt mer idag. Läsa bok o kolla Desperate houswives. Sen sussa.

Imorron äre onsdag. En vanlig onsdag. Rätt chill.. tråkig. Torsdag. Np hela dagen, sen sluta kl 2 ist för 4, vilket är bra! Och sen är det äntligen fredag, med jobbintervju!! Och sen bara glad för att det är fredasg o lov!

8 veckor till studenten idag! WAKA WAKA!! Åh, längtar! Jättemycket...

Dagens låt: Billie Jean - Michael Jackson

sjukt med gnäll

Hej.

Mår ikke bra. Fick gå hem från skolan tidigt, sedan dess har jag bara ledag i sängen. Höll på att somna men JUST då kommer min syster hem, o sen går det inte att sova längre..

Har feber, en pain in the ass snuva, ont i huvudet och ingen ork what so ever.. Bara sitter o glor eller äter.. Orh, jag hatar at va sjuk. Jag får inte lov att va sjuk nu. Imorron är det PA redovisning och på torsdag är det NP uppsatsen i svenska.. Så jag måste till skolan ialla fall.

Tack o lov att det snart är lov!

Bara trött på det mesta atm. Mest på mig själv. Im a nobody. Känns det som. Känner mig transperant och suddig. Menmen, nothing I can do, och så känner jag mig fet. Jag sntränger mig så gott jag kan med dieten, och hålla mig borta från socker o så. Men ändå ser jag ingen skillnad. O det suger att jag inte kan träna nu när jag är sjuk.. Vill träna!
Hade ett sånt fruktamsvärt sug efter oboy innan idag. Kall, god oboy. MMmmm. Men jag stod emot.

Jag är varm, trött, ont i huvudet, täppt i näsan... ööööööööh. Pallar inte. Haringet att göra, orkar inte göra något. Jag vill äta. haha. Har bara ätit flingor o fil x2, ett äpple o ett kex idag. Tror maten snart är klar, hoppas jag.

Så jag bara sitter här o fördriver tiden med att klaga lite. Om jag inte hade varit så varm redan hade jag gått ut o suttit o solen med ett glas kall juice eller ngt..

 

Jag vill bli frisk. Bläh. oNu pallar jag inte skriva mer, o jag pallar inte att va inne på fb o kolla på alla kul fester folk har varit på i helgen... Jag blir inte bjuden på fester. Har inte blivit det på länge o jag har ingen planerad.. det är lite tråkigt... Somsagt, Im a nobody.

 

Trött. Vill ha maaaaaat.

 

Dagens låt: Fix you - Coldplay

Kan inte någon fixa miiiiiiiiiig?


snoze & snuva

Då var det söndag igen...en sömnig sändag, igen. Fast det beror nog mest på min fruktansvärda förkylning, så jag mår inte 100.

Först p främst ska jag snabbberätta om fredagen. Utan smink i skolan, check. Det var inte så farligt. Sfter skolan nfick jag en sminkning, det gick bra. Blev inget WOOOW efter, men helt okej. Sen var det tänkt att jag o pappa, för vi var de enda som var hemma, skulle äta rester. Men IKKE! jag äter inte rester på en fredag. Så vi bestämde oss för att köpa wook efter vi varit några ärenden i affärer. Jag brukar ju äta tills jag får ont i magen på wook. Men det gick mycket bättre då. Dels för jag tog ris ist för nudlar och drack bubbelvatten ist för läsk. Sen kollade jag tv resten av kvällen. Orkade inte mycket mer. Förkylningen tär på en asså.

Igår va rätt chill. Fint väder o så, var ute o rollade med hunden, var på middag med hela familjen hos en annan familj, då vi kollade på en handbollsmatch också. Sen åkte vi hem till dem igen o drack kaffe, fast jag drack inget kaffe, jag åt choklad. heh.
Kom hem från dem typ kl. 1 o då var jag så sjuukt trött.
Asså den familj vi var hemma hos, dem är så fulbordade, eller vad man ska säga. Dem är typ "perfekta", de äter rätt, de har gjort massa häftiga saker i livet, de är så godhjärtade, otroligt sociala, har ett stort socialt nätverk, barnen har perfekta betyg, föräldrarna är läkare, dem har så mycket kvar att göra, asså mål och andra spännande saker planerade i framtiden och deras hur är skitfint, osv. Jag blir så fashinerad. Jag tror att både dem barnen(eller barm o barn, dem är typ lika gamla som jag) kommer att bli framgångsrika i framtiden.
Trött som jag var, så hade jag svårt att hänga med i samtalen. Det var inte lätt att få en syl i vädret minsann. Var rädd för att avbryta eller säga ngt dumt, o sen när det var läge att säga ngt, hann någon annan före o sen vipps var det ett nytt samtalsämne. Inte lätt.

Idag har jag varit hemma, ända tills vi åkte till farmor o farfar vid 2 för att pappa skulle hjälpa dem med en grej. Jag o min syster satt i solen. jag satt i 10 min, sen var jag helt rödflammig. Damn, solen e verklgen stark. Men jag behöver sol, måste bli lite solbränd innan turkiet!
Sen åt vi fika. Jag tackade nej till kanelbulle!(bra). Fast jag var tvungen att ta lite daimtårta. Det är oartigt at tacka nej till allt..

Sen var det meningen att jag skulle övningsköra, men jag var så trött och mådde inte bra. Så vi körde hem ist. O då la jag mig i sägen för att vila, men jag somnade direkt, sen väckte pappa mig 2h senare. Åt flingor o frukt till kvälsmat. Sen hamnade jag här.  Fast ska snart gå o borsta tänderna o natta mig. Kvällen kommer att avslutas me jersey shore och sen så ska jag läsa min engelskabok. Sen sooova.

Ringde B innan. Verkar alltid som jag ringer o stör något, o varje gång jag föreslår någon aktivitet elle rngt så går det aldrig. Lite jobbigt.. Menmen. Nu pallar jag inte bry mig.  

Och imorron bärjar en ny vecka. Sista veckan innan lovet. De e nice. Har inte så mkt denna veckan heller. NPuppsats i 6h på torsdag(det kommer bli jobbogt, och PA redovisning på tisdagen. Annar inget big. Ska bli klar med menyn i digitalt skapande, men den är jag nästan klar med. Har en del pluggande jag ska göra på lovet sen också. Men det ska jag inte tänka på nu..

Btw, en vecka utan bröd o pasta. Jag har ätit pasta EN gång denna veckan, i skolan. och 2 mackor på hela veckan. Det är rätt bra. jämfört med ta jag brukar äta macka minst en gång varje dag annars. Så jag tycker jag har varit rätt duktig. Och jag ska fortsätta at vara duktig!! Jag ska bli bättre på att motstå sötsaker. Det måste jag förbättra mig ännu mer på.

Denna veckan ska jag försöka palla att prova några studentklänningar, och på fredag så ska jag på jobbintervju! Spännande! O på lördag fyller mamma år! Jag tror det kommer att bli en helt okej vecka! O jag hoppas att jag blir frisk nu. Jag hatar att va förkyld..

Nu ska datan stängas av.

Dagens låt: Fallen - Volbeat

freeeitag

Äntligen freedag!

Igår var en helt ok dag. Lång. Men den gick rätt smooth ändå. Höll mitt tal på engelskan, gick rätt bra. Förutom att jag inte kan stå still när jag står o pratar, haha. . men jag tyckte att jag kunde det rätt bra utantill.
Sen skrev jag klart mitt svenska NP tal. Vilket är skönt att ha de avklarat.
Sen fysik, mat, matte. Matten är så sjukt krångligt... Ska plugga så jääääkla mycket matte innan slutprovet! Vill ha mer än ett G i matte iallafall. För just nu ligger jag nog bara där...
Sen webbdesign.

Sen träffade jag de 4 killarna jag ska på bio med, så gick vi o käkade hamburgare på någon restaurang. Det var gott, jag var så sjukt hungrig. Hade bara ätit fil o flingor innan det. Så jag åt, mycket! Lika mycket som killarna! Haha.
Sen gick vi till bion, o hanlade godis. Fast ja kände mig jjätteduktig så jag köpte INGET GODIS! Dock köpte jag en läsk för jag var så törstig..

Filmen,Black Swan, var.... sjukt konstig. Jag tyckte att den var rätt så bra, men den hade nog varit bättre om man verkligen hade fattat vad som hände... Tror den är väldigt djup, och fin. Men jag förstår deninte riktigt bara, Det gjorde ingen av killarna heller.

Sen stacka jag hem. Var hemma runt 10.

Sen vaknade jag vid 7. Åt frukost vid 8, o nu sitter jag här. Stör mig på att lampan i taket har gått i sönder.. så det e helt mörk i mitt rum..
O jag har sjukt ont i halsen o känner mig tung i huvudet. Håller på att bli förkyld känner jag... Uscha mig. Inte igen...  Så jag ska dricka min C-vitaminjuice och äta esperitox tabletter.

Börjar skolan halv ett och slutar halv 3 idag. helt okej. Sen kolckan 3 ska jag på make up rådgivning, dvs en sminkning. Hoppas att jag får lite tips o så till balen. Hihi. Men jag ska helst inte ha något smink inna jag kommer dit, så jag ska gå utan smink i skolan. ..

Ikväll vet jag inte vad som händer. Snackade med B om att ha en kväll med tjejerna som ska till Alanya o snacka om resan.. men nu vet jag inte....
Hon sa typ "angående ikväll så vet jag inte, men jag hör av mig när vi vet så får du hänga med om du vill". ..... Vadå komma i sista hand liksom!?!? Det var ju för fan min ide om att träffas..... Om hon kommer sen o säger att dem ska iväg o festa eller ngt.. så kommer jag inte att följa med. Jag vill bara chilla o prata, o det var det som var tanken.. det var ju mitt förslag.. Orh jag blir så irriterad, hon kan inte bara vända på det så.. Om hon ändrar på planerna o sen frågar om jag ska med, då ska jag fan ge henne a piece of my mind. Asså, säga vad jag tycker..

Nä nu ska jag ta o lägga mig en liten stund o lyssna på musik. Är trött. Dumma förkylning..

Dagens låt: Beautiful soul - Jesse McCartney


the call and the economic fall

Helloo.

Halva veckan klar! O de e nice!

Dagen idag har flutit på helt okej, svenskan var seeeeeeg. Läraren snackade hela lektionen om hur nationella provet ska vara, för 3 e gången! Asså det är 3e gången som han tar en hel lektion till att prata, jag tror alla vet nu... Sen var det lunch, pasta, som jag egentligen inte ska äta. Men det gjorde jag ändå, och det var gott!!

Efter skolan går jag för att betala balen, -850 kr i kassan. Auch, det sved i plånkan. Sen går vi vidare till det billiga cafeet, enda anledningen till att  jag gick dit för att det dröjde till min buss skulle gå så jag tänkte att det är ju trevligt att umgås ist för att stå o frysa. Precis innan jag ska beställa så ringen min telefon, (det är inte ofta jag märker när det ringer, för ljudet brukar vara av.) och jag kände inte igen nummret " HALLÅÅ", det var höj ljudvolym på cafet, o då säger hon att hon ringer från ICA och frågar om jag vill komma på arbetsintervju! HELL to the YEAH!! Så vi bestämde att jag ska dit på fredag nästa vecka! SPÄNNANDE!! Min färsta arbetsintervju! Jag kommer antagligen att missa fysiken på morgonen, men det är det värt. Denna chansen får jag inte missa.

Så jag var aaaaaaningens glad! JAG SKA PÅ ARBETSINTERVJU!!!! TJALALLALAL! Haha. Ingen annan i min omgivning brydde sig så mycket, men dem sa grattis, mest fär att vara artiga tror jag. Haha. Sen köpte jag en glass, magnum mini. Mest för att jag ände att jag var tvungen att köpa något, och glass är nog ändå nyttigare än kladdkaka. Hehe.
Sen stack jag strax efter för att hinna med bussen, vilket jag gjorde! Men det var preciiiis, om jag hade gått en  minut senare från fiket hade jag antagligen missat den.

När jag kom hem kollade jag på tv, sen åt jag en pirog och nu sitter jag här. Jag har kollat på studentklänningar, men jag hittar inga fina, eller i min stil... o sen vågar jag inte köpa över internet. Så på påsklovet ska jag på studentklänningsjakt!

Ska öva på mitt argumenterande tal som jag ska ha i engelska imorron. Ai caramba. Jag är lite nervös, men samtidigt glad att det snart är över, så jag kan koncentrera mig på svenskatalet.

Imorron är en lång dag. Men det som är bra med imorron är att jag ska se black swan efter skolan med några killkompisar. Det ska bli kul. Och så ska vi äta på en restaurang, eftersom de nobbade mitt ekonomiförslag att dra till MC eller BK. Nu får jag ställa in mig på att min mat kommer kosta minst 70 kr.. ist för 20. Återigen får plånkan sig ett slag i magen, eller myntfacket.. Heh. Men, det ska bli trevligt iallafall.

Jag är helt ok nöjd.

Men en sak jag inte är nöjd med är min kropp, jag tror jag ska ut o springa en runda. Också för att det är skönt och man känner sig duktig. Jag vill fortfarande gå ner 7 kg till studenten, men det lär inte gå. jag hoppas att jag kan gå ner iaf 5. Jag kommer förhoppningsvis att anstränga mig mer o mer. Men ändå kunna unna mig något gott ibland.

Sen idag ska jag kolla på gästlistan till min student o så. Jag blir ås glad när det är studentgrejer det handlar om! Asså det händer verkligen, studenten! Om bara 62 dagar! INSANE!

En sak till, min hund var hos veterinären idag. Veterinären kunde inte säga vad det var för fel. 2500 kr för ingenting. Blir så arg. Man vill bara det bästa för sitt djur, och det skka fan inte kosta såååå mycket för ingenting. Verkligen ingenting! Vi är inte dem rikaste människorna i världen. Blir så arg. Ska det vara så svårt att leva bra. (dock ska ajg väl inte klaga egentligen när det finns SÅÅÅÅÅ många som har det så mycket sämre..., men lite irriterad blir jag allt.... Jag pallar inte att ALLT ska va så dyrt.)

Min lilla söta älskling!!!!!!!! Dock är hon mycket större nu, men fortfarande min söta älskling! ♥

Wellwell, Nu är det running o sen öva på talet time!

Dagens låt: Deadbeat holiday - Green day


wave your flag

Hejsan.

Matteprovet gick åt helskotta. Jag kan liksom början av uppgifterna, men sen när man ska lösa ut konstanterna så blir allting helt klyddigt. Men när jag gjorde övningarna i boken så gick allt smidigt. Det är som uppgifterna på provet är samma som i boken fast svårare... Så jag klarar inte dem...
Men jag ska verkligen satsa allt på slutprovet i matten! Ska plugga med min kusin o hans flickvän, o hoppas att dem får mig att förstå. Läraren är bra, men hon har nästan aldrig tid att hjälpa. Och jag känner att hon inte gillar mig.. men jag hoppas jag har fel.

Nu är jag mest glad att det är ur vägen. Och att jag nästan är klar med mitt engelska argumenterande tal som jag ska ha på torsdag. Ska bara öva in det och skriva kort med stödord.

Sen till helgen så hoppas jag att jag blir klar emd mitt svenska tal.

Jag är så fruktamsvärt trött på skolan atm. Men när jag räknade skoldagarna kvar till studenten, så var dte bara 28 dagar! Så jag ska försöka stå ut i 28 dagar! Det klarar jag! Dock är det en jäkla massa prov och projekt som man ska hinna med.. Men man måste make it work bara.

Vi fick sluta tidigare från engelskan för att läsa i boken. Vilket var nice! Så jag fixade mitt Id-kort och sen stacka jag hem.
Sen glodde jag tv, o sen lagade jag mat. Vi hade typ ingenting hemma, så jag slängde ihop en tacogratäng. Gott. Och nyttigt, eller det är en viktväktar grej. Dock ska man egentligen ha light produkter i, men det hade vi inte atm. Men ändå. Jag har varken ätit pasta eller macka idag!

OOOH, jag vill vekrligen bli smal till min bal! Och till turkiet!

Jag var ju ute o sprang igår. Det var nice. Vädret var härligt och det var så skänt att bara få friskt luft o rensa huvudet från allt plugg för en liten stund, och man kände sig så duktig!


Det som är bra med idag är att det är desperate houswives idag! YEAH! Det gör tisdagarna lite bättre!

Imorron kommer nog bli en lugn dag, har 3 lektioner. Sen efter skolan hade jag tänkt att gå o betala balen. O sen kaaaaasnke sticka till det billiga fiket. Men det undrar jag, det är ju trevligt att hänga där. Men jag får absolut inte äta något! Så får se, kanske stannar där en liten stund.

Nu ska jag göra engelska. Heeej.

9 veckor till studenten!

Dagens låt: Wavin' flag - K'NAAN

When I get older
I will be stronger

press press press..

Tjena alla kex!

Åter måndag. Jag vaknade tidigt och utvilad, kanske pga att jag sov hela söndagen, hehe.
Samhällen går rätt snabbt o lätt, SYO kommer o pratar om att läsa vidare till högskola o sånt. Det är så mycket information så man blir yr i huvudet. Jag ska inte söka till hösten, jag ska ta ett sabbatsår och jobba o resa. Vill hinna se världen o leva livet medans jag kan! Förhopningsvis så kommer jag på vad jag vill göra under den tiden så jag vet var jag ska söka sen.
Sen var det lunch. Och då hamnar jag i kläm, eller vad man ska säga. För att en kille i min klass blev lite gramse på mig när jag sa att jag inte hade bokat biobiljett till han. Men hur fan ska jag kunna veta att han vill med. Jag frågade han förra veckan, o då ville han inte se den, då ville han se Kings speach. Jag skojjade med han o sa att jag redan hade bokat plats till han på balck swan för att han skulle hänga med, men det ville han inte. Jag bokar ju såklart inte om jag inte är säker på att han kunde förlja med... Som ni (kanske/ antagligen inte) vet så blev det ingen bio förra veckan för alla bangade. Så jag bokade tills denna torsdagen ist med dem som ville se den. O då började han bli helt tjurig o kalla mig för lögnare bara för jag hade sagt att jag hade bokat redan. O sen var han sur för att jag inte hade bokat till han denna gången. 
Vad fan. Okej, det var kanske lite onödigt att  säga att jag redanhade bokat, men det var ju enbart för att testa om han verkligen inte ville med. Om han hade velat med så hade han ju sagt att han kunde komma dåå. vad var det för fel på att se black swan förra torsdagen??? O så sitter han o försöker dumförklara mig typ? Iddi. Han är den jag har svårast för av de killarna jag umgås med i skolan. Han tror att han vet så mycket o att han alltid har rätt och gör rätt. Alla andra är dumma i huvudet.
Jag har inte gjort något fel o han har då ingen rätt o va sur på mig. Men jag klarar inte av när folk är sura på mig o jag var tvungen att fråga på fysiken om han var sur på mig. Då sa han att han inte var sur på mig. Vilket var skönt. Men jag tycker ändå att det är fel att anklaga mig för att ha gjort fel. Sorry man, jag är ingen tankeläsare..

Ingen big deal det hela. Var tvungen att skriva av mig, för att bevisa för mig själv att jag har rätt. Och nu har jag skriftligt på det, hehe. Jag får acceptera han som han är, även om jag personligen inte gillar det till 100%. Jag tycker att han måste säknka sin tro, eller vad man ska säga. Liksom kunna acceptera att allt inte är precis som han tror i hans huvud.. Det hade underlättat.
Han smsade mig o bad mig ändra i bokningen, eller avboka o sedan boka igen så att han slapp. Men det tänker jag inte göra. Han kan mycket väl boka en enskild plats bredvid oss, jag sa vilken rad o plats vi satt på. Så det får han bannemig göra själv.

Iallafall... sen var det digitalt skapande. Fick se betygen på senaste uppgiften, VG+. Det är inte så illa va.. Men jag hade verkligen hoppats på ett mvg. Även om det hade varit ett mvg-. Jag hatar att ligga på gränsen. Jag vill inte vara ett gränsfall i ALLA änmen. Och i majoriteten av dem ämnena så väger lärarna ner mitt betyg till ett VG.

Jag kämpar som ett djur för mina betyg tycker jag. Sen visst, jag skulle kunna plugga mer. Men då skulle jag vara mentalt slut. Jag gör så gott jag kan. Min pappa sa häromdan att mina betyg var GANSKA bra. Jag har 14 MVG och 7 VG. Jag gör vad jag kan. Blev så arg inombords. Mina betyg är bra! Så bra jag kan ha. Jag är inte bättre, accceptera det. Och säg inte att jag är GANSKA bra. Jag vet att det är långt ifrån bäst, men det är så bra jag kan. Det är lärarnas beslut. Vissa förstår jag att dem inte kan sätta mvg då jag inte rikigt lever upp till kraven, men vissas argument är bara dumma. De bara känner inte för att sätta mvg känns det som. "Men ett VG är ju inte så dåligt det heller", säger dem när dem ser hur besviken jag blir.
Jo. För mig, när man är SÅ nära.
Men inte tillräckligt bra helt enkelt. Och det suger när ens pappa säger att det bara är GANSKA bra. Det sårar mig enormt. Jag gör ju mitt bästa..

Och när jag var tvungen att beätta för mamma vad jag fått på engelskan. "Ojdå, då får du se till o kämpa ännu mer o prata med läraren.".. osv. Sa hon. Jag skäter detta själv! JAG VET ATT DET VAR ETT DÅLIGT RESULTAT! Jag vill inte höra vad jag ska göra för att rätta till det.

Jag pallar inte pressen från dem. Jag gör mitt bästa. Och om dem inte är nöjda med resultaten... take a hike!

Jag är på gränsen till att bryta ihop. Av pressen och hur mycket jag än kämpar så blir det aldrig tillräckligt bra!

Jag blir så ledsen. Jag försöker vekrligen. Blir så trött på det hela. Jag läntar verkligen tills studenten, då allt är slut. Då ska jag leva livet! Och jag hoppas att jag har en framtid med mina betyg. Får ju kind of känslan av det när ens pappa säger att ens betyg är ganska bra. Då känns det precis som jag kommer behöva gå en tråkig utbildning på någon högskola för att försäkra att jag får ett jobb. och när man väl har fått ett jobb så kommer man hålla fast i det. Även fast man inte gillar det alls, för man tror att det är det bästa man kan få. Bara för att någon har talat om för en att man inte är tillräckligt bra! 

Jag är tillräckligt bra! Och jag har en framtid, en kul en!

Men att jag inte är tillräckligt snygg o kul o så för att ha en pojkvän är en annan femma. Men det tynger också ner en. Och att jag inte kommer i mina jeans längre. Det är en jäkla press. Medger att den är delvis(rätt mycket) från mig själv. Det enklaste vore att acceptera sig själv som man är så skulle man slippa allt det. Men det är inte så lätt. Jag vill vara nöjd med migsjälv, och jag känner att jag måste klara av att uppnå mina mål som jag har satt upp för att bli det.

Oj. Nu blev jag lite carried away, jag snackade ju om digitalt skapande... Men det var skönt att få det ur sig.
Men diggi, jag tycker läraren är helcool. Men jag känner mig så ..dålig.. Jag har svårt att komma på snabba svar och jag är så osäker på det mesta. Och jag tror att hon inte gillar det, som person. Men jag hoppas inet att det drar ner mitt betyg. Kanske var det min snabbt skriva spelidé och min kassa redovisning som vägde ner betyget på spelomslaget kanske.. Well well.

Jag skippade handbollen för att plugga matte. Jag har pluggat lite. Ska plugga mer, det är svårt. Sen ska jag även skriva färdigt mitt engelskatal hade jag tänkt. Ska ha det på torsdag..

Hoppas att detta matteprovet går bättre än det förra. Men jag har pluggat mer till detta och inte missat en enda mattelektion.


Börjar bli rätt så trött i huvudet av matten, allt betygtänk och pressen(från mig själv o mina föräldrar) och engelskan. 

Ska ut o springa en sväng också sen, o sen ta en dusch. Sen ska jag soooova! Och förbereda mig på en lång dag imr. Det som lyser upp mina tisdagar är desperate houswives!
Juste! Jag ska komma ihåg att hämta ut mitt id kort imr! Det är klart nu.

Nu väntar matteboken. Matte E är inget att rekomendera. Enda anledningen till att jag läser det är för att det "kunde va bra att ha" ifall man ska läsa någon specc kurs på högskolan sen. Men det undrar jag. Jag tror inte jag kommer att använda imaginära tal eller dylikt i framtiden. ..

64 dagar till studenten! 

Dagens låt: J.A.R. - Green day

Så jävla fin och klockren så det finns inte! Går rakt in i hjärtat. Den är tillägnad en barndomsvän(som hette Jason Andrew Relva) till några av bandmedlemmarna som dog. Ha rinte lyssnat så mycket på den innan, nu kan jag inte få nog. Herrejesus vad bra den är.

Zzzzöndag

Hej.

Sunday bloody sunday. Men egentligen är söndag skitbra, för det är dagen då man kan tat lungt o ta igen helgens aktiviteter och ladda för en ny vecka.

Idag har jag sovit hela dagen. Förutom när jag var ute med hunden(ja, jag var ute med hunden i pyamas..heh, men jag pallade verkligen inte bry mig) och när jag åt.
Så amn kan säga att jag har powernapat mig igenom dagen.

Igår var skitkul. Mysigt med släkten, GOD mat och god efterrätt. Nästa gång hela släkten kommer hem hit är på min student, hihi. Hann med o spela lite rockband med mina småkusiner, sen var jag tvungen att sticka till bussen kl. 9. Bor man på landet så går bussen bara en gång i timmen..

Träffade B på bussen, vi var sjukt trötta bägge två.. Sen när vi kommer fram till malmö så träffar vi en av Bs kompisar som hänger med oss. Vi sitter först på en bar o chillar, sen går vi vidare dit vi ska. Kön var inte så lång och vi kom in snabbt. B hittade inte sitt leg när hon skulle in, tur att hon kände killen som släppte in, annars hade det varit illa.
Så fort vi kommer in så frågar en kille om han får fota oss. Det fick han. Och idag såg jag att den bilden var med på vimmelbilder, hihi det var lite kul. Dock är det en rätt ful bild, jag ser jättetjock ut och det är inte min braiga vinkel, så mitt huvud ser runt ut och min näsa ser sned ut, och det ser ut som mina bröst är sneda... haha. Och jag hade mitt hår uppsatt på bilden, så det ser ut som jag har kort hår också..  Men annars var den helt ok. Det kanske är jag som överanalyserar, hoppas det iaf. Tror inet att alla andra kommer att analysera mig så mkt precis, haha... jamenar, jag analyserar bara migsjälv. Så det vore bara wierd.
Men anyway..
Det första vi gör när vi kommer in är att ta den starkaste och största shoten dem har. Oh. Crap. Det var inte nice. Det var inte jätteräligt. Men det var så mycket o så starkt så jag nästan fick upp det direkt. Ajaj inte bra. Men det gick ner. Och det brände. Sen blev jag lite piggare och gladare. Hade bara druckit lite champange och vin på släktkalaset så jag var rätt nykter när jag kom in.
Och vi dansar hela tiden. Sen tar vi en till likadan shot, den gick ner lättare. Mer dans. Träffade jättemånga jag kände från skolan! Det var kul Sen träffade vi Bs hook/på G kille med sina 2 kompisar. O då blir det lite drama. JAG PALLAR INTE DRAMA. Jag har inget emot någon av dem o alla bara snackar skit om varandra. Chilla fefan!

Dansade rätt mycket med en random kille i guldig glitterhatt. Jag älskar att dansa med random killar. Asså inte tafsdans,  mer dansdans, inte jättevackert men roligt. Jag tycker det är skitkul!

Stack därifrån lite senare än vad vi hade tänkt, så jag och B fick springa genom hela malmö vid halv 3 för att hinna med sista bussen hem. haha. Och då hade man redan jätteont i fötterna av att ha dansat i högklackat hela kvällen... Men bussen var jättesen. Så vi hann med den. Kalas.

Så kvällen blev lyckad!! Somnade vid 4.

Gick upp 9 o åt frukost. Sen gick jag o la mig igen. Heh.

Så jag har inte pluggat någon matte alls denna helgen.. Not good. Jag försökte, men det var sjukt svårt o när jag fick fel, gav jag upp. Sla plugga jättemycket imorron ist. Får hoppa handbollen imr.. hellre handboll än plugga. Men jag vill fan ha ett bra betyg i matte.

Nu ska jag städa lite. Sen ska jag nog sova igen. Hajj.

Dagens låt: Cigarettes and Valentines - Green day


cake

Tjeena.

Igår var det första april. Jag lyckades inte lura någon. Försökte lura några i klassen att vi hade haft inbrott i bilen på natten. Men jag började flina som ett fån, så det gick inte.
Fick preliminärt resultat på fysiken, mellen g och vg. Som vanligt på fysiken. Jag ska kämpa allt vad jag kan för att få ett vg på slutprovet.

Filen var slut i matsalen, jag blev så arg... Frågade mattanterna om det var ett skämt.. men det var det inte. Så jag fick ta mjölk till flingorna istället..

När jag kom hem så bokade jag biobiljetter till black swan, ska se den med 3 killkompisar i min klass på torsdag. Ska bli kul. Till kvällsmat lagade jag tacos.
Sen stack jag hem till B och en kille i min klass var också där. Vi bara satt o snackade o åt glass hela kvällen typ.


Idag har jag tränat cross o varit ute o gått med hunden o ätit o duschat. ja det var allt. Jag ska städa och plugga matte också. Sen måste jag hitta något att ha på mig ikväll, först är det släktkalas och sen ska jag ut.
Det ska bli en kul kväll ikväll, det har jag bestämt. Oh, jag älskar när vi har släkten här hemma, då är det alltidså god mat! Det är typ ända gången mamma o pappa anstränger sig ordentligt med maten, haha. Och så ska vi äta vitchoklad cheesecake! GOOOOOOTTTT!! Älskar det!

Finns inte mycket mer att säga... nu ska jag städa. Ha en nice night, det ska jag ha! Dansadansa. fast atm är jag rätt trött, men peppen kommer nog sen. haha.

Dagens låt: The Climb - Miley Cyrus

RSS 2.0