Mon(ey)day

Haay Mondaay.

Lagom dag idag. Först klassråd på samhällen, då vi fixade flak och hägtalare till studentflaket! Och pratade om ungefär vad som händer på studentdagen! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag längtar!
Men ack ack vad dyrt hela student tjohejet kommer att bli. Flaket kommer att kosta ca 200 kr /pers, o vi är ändå ca 26 elever som ska åka. Och killen som har lastbilen och ska köra känner en kille i min klass, så han gör det lite billigare, men ändå..dyrt. Han kommer ju tjäna jättemycket på det. Har inte hört talas om att det kostar ca 5000 kr att köra lastbil en runda i stan. Wicked. Aja.. om man vill åka med är det bara att pröjsa.
Känns verkligen som folk tar betalt för exaakt allt! Vill man ha mössa, sådär 600 kr, vill man ha stjuss till balen i limo kostar det 3500 kr.. och vill man gå på balen kostar det 1200! Det är det värsta. 400 kr mer än förra årets bal. Det är så jävla skandalöst. Klart man vill gå på balen, men 1200 kr. Det är insane, vad jag vet är det ända som är inkulderat en trerättersmiddag. Men det kostar för fan inte 1200... Jag mailade någon ansvarig på skolan. Först frågade jag om det är sant, o vad som ingår isf. Om han säger att det är sant, kommer jag skriva ett argt mail om att vi små studenter faktiskt inte är gjorda av pengar... O vart går alla pengar egentligen? Är det en liten krösus som stoppar allt i sin egen ficka vaaaaaa? Om det är det, blir så jävla arg. Man ska inte vara tvungen att betala så mycket för att ha en student..

well well..

Sen  var det lunch. Pastaa! Gott.. Sen fysik, då vi bara slog med tärningar typ. Det var ändå helt okej. Rektorn var på den lektionen, så vår lärare var väldigt nervös. Haha.Han glömde ge oss tillbaka proven. Uuuh vad jag är nervös över mitt resultat...
Sen  hade jag digitalt skapande. Det var min näst sista lektion för att göra klart mitt spelomslag. Så när jag har startat datan så ska jag öppna dokumentet, så hittar jag det inte. Det är borta! Jag hade sparat det på den här datorn...... ALLT mitt arbete är helt borta! Och så hade vi bara en vikarie, så han kunde inte göra så mycket.. han mailade vår lärare. Det var fler vars arbete också var borta. Liksom... jahappppp. INte så mycket jag kan göra. Vet inte vad jag ska göra nu, jag kan inte göra om allt från början på 2 lektioner..  Förhoppningsvis så löser det sig.

Sen kom jag hem. Lagade mat. Åt maten. Skrev ut mitt CV. Skissade klart bikinisarna till projektarbetet. Och ringde body shop om att boka make up rådgivning. Och så gick jag ut med hunden. Tycker att jag har fått gjort rätt mycket, skulle kanske behövt att räkna lite matte, men nu är det för sent för det, för top model börjar snart. Haha...

.. en timme senare..

O nu har jag sett klart på top model, nu ska jag göra lite situps o så, sen soova!

Dagens låt: Uprising - Muse

end of lov

Så var det sista dagen på sportlovet, och jag har gjort absolut ingenting idag. Typ bara suttit fram för datan eller legat i sängen. Jag var o kollade på min systers handbollsmatch också! Annars nada.
Och fick reda på att imorse hade min farfar fått åka ambulans till sjukhuset. Det var lite läskigt, då tänkte jag hur det skulle vara om han inte klarade sig, det hade varit jättejättehemskt. Fyfan vad ledsen jag hade blivit. Farfar är en sån otroligt fin person. Så jag blev glad när farmor ringde senare och sa att han mådde lite bättre. Dock är han fortfanade på sjukhuset.  

Igår var kul. Lite segt i början innan alla kom. Sen blev det dans! Och massor av vin, det var det enda jag hade att dricka, o det var så räääligt. Menmen. Det blev en bra kväll. Kom hem vid 2, B körde. Sen satt jag vid datan till halv 4, tog bakispiller och drack en massa vatten. Sen somnade jag vid halv 4. Och vaknade vid 9. När jag vaknade så mådde jag bra, var hungrig. Aningens ont i huvet bara. Så jag  vet inte vad jag ska säga om bakispillerna, dem hjälpte säkert lite. Fast dem smakade inte så ljuvligt. Det ar brustabletter med citron-lime smak..

Jag är jättepepp på studenten, exakt 100 dagar kvar idag!! Hehe. Det är ju inte mycket alls! Hoppas att vi får mössorna snart! Och idag till lunch åt vi lite mat som var tänkt till studenten, smakade så det var gott. Det var det! Så om 100 dagar sitter det massa folk i ett partytält i trädgården och äter maat och säger grattis till mig o sånt!! hehehe Ska bli kul!

Nu ska jag duscha, sen sova! Och imorron är det skolaa. Helt insane vad lovet har gått fort. Men det har vatt ett nice lov.

Dagens låt: Mr. Brightside - The Killers

fre&lör

Fredag
Vaknade tidigt, som jag brukar göra nuförtiden, innan 8.. Så jag bakade scones. Riiiiiktigt gottigt! Älskar nybakade scones till frukost! Sen bara chillade vi, jag o  min sis. Sen gjorde vi/jag mat. Åt en lagom portion. Sen spelade vi rockband, och sen lockade hon mitt hår.. det blev sådär.. Och jag kollade på youtube efter någon bra håruppsättnings tutorial, hittade en som jag ska försöka mig på någon gång. Sen tränade jag på crossen i en halvtimme! Och under hela dagen så smååt jag INGET! INGET! Bra va!? Sen dushar jag o sen kom mamma hem, sen kom pappa hem. O då kom frågan, vad ska vi äta? Jag sa att jag inte ville ha pizza o inte kebak eller ngn sånt. Så då fick det bli kinamat, det känns inte så himla onyttigt faktiskt. Så jag tog sweet chili chicken med nudlar. Det var gott! Men oj, oj, oj, vad jag åt mycket. Jag kunde inte sluta. Haha, jag klarar inte av att det bara är liiite nudlar kvar i kartongen o att man ska slänga ngt så gott.. så jag åt upp hela boxen med nudlar... sen hade jag ont i magen.. Sen bjöd min syster på kärleksmums.. jag tog den minsta biten.
Ush vad jag inte mådde jättebra på kvällen sen. Kollad epå film med min familj, mysigt. Men aj min mage. Men på ett sätt är det bra att jag mådde så, för då lär jag inte äta så mycket igen!

Lördag
När jag vaknade imorse, vod halv 8.. så vr jag fortfarande mätt från igår. Haha.. Så det blav bara liiite frukost. Men det är bra. Sen åkte vi till maxi för att handla. Jag gillar att handla. Jag länngtar tills jag blir självständig med körkort o allt sånt, då jag kan köra iväg o hadla saker till migsjälv! Sen kom jag hem. O nu sitter jag här.
Ska gå ut med hunden nu.
Sen ska vi äta. Mamma skulle testa ngn ny pastarätt, så jag ätar nog inte mig att jag får ont i magen tror jag. Haha. Sen ska jag övningsköra! Vilket jag inte gjort på jättelänge! Hoppas att det går bra. O att jag snart får köra på vägarna.
Sen ska jag hem till B, kolla film o fixa oss för ikväll. För ikväll e det strandfest, hehe. Har taggat så länge.. men nu är jag inte alls pepp. haha. Men det kommer väl.

Sen hoppas jag att jag mår hyffsat på söndag så jag kan göra ngt vettigt då. haha.

Nu ska jag out.

Dagens låt: Last of the American girls - Green day

what to do

Så, kom precis hem från mormor o morfar. Åkte dit igår och sov där till idag. Sen shoppade jag o min syster med mormor, för min syster fyller år snart så mormor tänkte köpa presenter och jag var smakråd. Men även jag fick en tröja. Jag hittade ett par snygga jeans till henne! woop. Sen kom mina kusiner o deras föräldrar också till mormor och så blev det middag. Och oj vad dem pratade.. Jag ville bara hem i slutet, haha. Jag hade packat ihop alla mina saker och bäddat och ställt undan extrasängen o så..  Jag hade egentligen planer på att träffa en kompis sen idag, trodde att mamma skulle hämta mig o min syster sen skulle vi köra hem direkt o jag skulle vara hemma vid 5.. men neee. 

Jag bestämde mig i måndagskväll att jag ska börja på en anti(/mindre) socker diet. Så jag har skrivit en lista på saker jag ska avstå från att äta. Bl.a. choklad, godis, pizza, chips, läsk, oboy osv. och jag ska INTE småäta! Isf ska jag ta en frukt om jag är sugen på något. För jag måtse verkligen ta tag i mig själv nu. Jag har somsagt aldrig vägt såhär mycket innan och det ser man, asså skillnaden. Kollade på bilder från sommaren 2009 och 2010. Oj vilka lår jag hade 2010. Och de kan inte vara smalare nu... Jag har trott att man kan äta vad somhels när somhelst utan att det syns. Men nu ska det ta stopp. Beach 2011, here I come! Jag ska verkligen anstränga mig nu! När det blir varmare ute ska jag springa också. Men atm får jag nöja mig med crossen. 
Iaf, det är väldigt svårt kan jag säga redan nu. och jag har bara gått på denna "dieten" i 3 dagar. Mormor bjuder ju på mat och sötsaker heeeeeeeela tiden, o det är så svårt att säga nej. Men jag kan säga att jag har sagt nej till marabouchoklad och kladdkaka!! Det hade jag inte gjort annars. Och jag åt bara en kaka idag! och jag har varken druckit läsk eller cider! bara vatten o mjölk (okej, jag drack lite oboy till frukost, men det är bara för att dem inte hade juice!). Så jag gör lite framsteg iaf! Det blir inte sämre iallafall.
Ska bara försöka minska määngden mat jag äter också. Det är ofta så att jag äter så fort, sen tar jag lite till för att det är så gott, eller för att jag helt enkelt inte kan sitta med mat eller vid matbordet utan att äta, speciellt när folk runt mig äter..

Nu ska jag snart lägga mig för jag är så trött..
Imorron har jag och min syster huset för oss själva. Så vi ska baka scones till frukost. Mysmys. Sen har jag en massa att göra, för jag har knappt varit hemma på lovet. Jag ska plugga matte, skriva cv, göra projektarbete och träna. Men dte ska bli skönt med en hemmadag.

Sen på lördag är det strandfeest! Hehe. Det ska bli roooligt.

Nu ska jag sova. Ska bara göra lite situps och armhävningar först. Nattiii.

Dagens låt: Any other world - Mika

explosion

I lördags, då jag skrev sist. Dte blev ändrade planer för kvällen, jag stack hem till B och kolla melodifestivalen, sen stack jag hem till en annan kompis o sen sov jag där. Vi kollade på minst 10 vänner-avsnitt och bakade 2 chokladkakor. Hehe.

Sen igårkväll var jag såååå trött så jag fick migrän. Så jag gick o lade mig vid 8. Somnade vid 9 när huvudvärkstabletten började hjälpa, sen sov jag till ca. 8 idag. Så ca 10 h sömn. Helt okej.
Mitt spotify premium har försvunnit från min mobil nu... det försvann igår... :( wääh.. Ingen mer musik på  mobilen. Synd. Fast jag ska vara glad att jag faktiskt hade det så länge, det skulle ju egentligen försvunnit 21a januari.. så jag fick en månad extra.

Efter en lång morgon, där jag bla kollade på greveholm! Åh vad det var längesedan jag såg det!!, så tog jag bussen in till L-town för att fika med en kompis som jag inte träffat på evigheter! Eller ja,, sedan i somras. Men det är sjukt länge sedan. Vi tog en fika. Jag tog kladdkaka och vatten. När jag ätot ca halva kakan så ska min kompis ta o hälla upp sin coca cola i sitt glas, o så fort hon nuddar glaset, så EXPLODERAR DET!! Jag blev jätteförskräckt! Glas överallt! Så en som jbbade där fick städa upp, o jag o min kompis fick ny fika. Haha. Så jag åt en och en halv kladdkakabit. Ehe. Gott,  men inte nyttigt. Jag äter så jääävla mkt onyttigt nowadays. Har aldrig vägt såhär mycket innan..
Men det var en mysig fika annars, haha, o kul, vem hade förväntat sig att glaset skulle explodera? Haha. Sen shoppade vi lite. Jag köpte en ny mascara, eftersom dem jag har börjar ta slut, o sen köpte jag en tjocketröja. Kollade först på en peak-tröja, som var sjukt snygg o mysig, men galet dyr. Så vi gick vidare, o då hittade jag en linkande tröja på team sportia som var på rea! Så 350 för en puma tröja, ist för 1000 kr för en peaktröja. VÄRT! Och mascaran var också på rean kan jag tillägga!

Sen köpte jag godis när jag väntade på bussen, som jag åt på bussen. haha Nyttigt... not.. igen.
Sen kommer jga hem o säger att jag bara vill ha en macka. O då frågar dem vad jag har ätit till lunch, då svara jag ärligt a tt jag åt lite flingor o ett äpple. O dem bli hellt OOOOOOOOOOH, DU MÅSTE JU HA RIKTIG MAAT! Jag tycker att jag är gammal nog att bestämma vad jag ska äta själv.. men dem trugar så jag TAR mat då. En liten portion, för jag är inte hungrig.........

Sen hamnade jag här framför datan. Sen ska jag kolla top model!

Imorron ska jag till banken o fixa ett sparkonto, o sen ska jag o B till stan o shoppaa till lördag. Då ska vi på strandfest, hehe. Det är en temafest förståss! Det ska bli riktigt rooligt!

Och en liten parantes för att avsluta inlägget. Idag var det exakt ett år sen min första bakfylla. Alltså igår var det ett år sedan min första fylla, och första gången jag träffade H. Vilket var mysigt. Jag saknar det lite.
Ett år sedan, gooosh vad tiden går fort.

Dagens låt: We weren't born to follow - Bon Jovi

niceee

Igår var trevligt.
En trevlig dag i skolan som avslutades trevligt med att jag blev hämtad av B! Det enda som inet var så kalaskul var mitt resultat på matteprovet, jag visste att det hade gått dåligt. Jag fick 10 p, och G var 8. SÅ jag klarade mig på den fronten, fortfarande inte ett enda ig på gymnasiet! Men det är ett dåligt resultat för att vara jag, SÅ jag ska satsa stenhårt på slutprovet. Jag vill ha mvg. Men nu åter till trevligheterna.
Sååå thanks to B så slapp jag ta bussen, yeeah! Sen chillade vi framför TVn o sen handlade vi saker som vi skulle ha till pizzan. Dock hanslade vi för lite deg, så vi fick komlettera med en massa mjöl vatten o jäst. Haha. Älskar konstiga impuls grejer. haha. Baket gick sådär, men det var kuul!
Sen kom det två till. Och så var vi alla där(trodde vi, för det var meningen att vi skulle vara 4st). Då är vi 3 tjejer, o en kille. Som går i min klass, typ på g med en av tjejerna, han fick följa med på twilightnight för han har aldrig sett tvåan o trean.
 Sen kom en tjej till som var lite halvkrasslig. Vi 5 såg hela ettan o halva tvåan, sen ringer min telefon. Det är en kille i min klass som inte hade ngt att göra o frågade om han o 3 andra killar kunde få komma på vår twilightnight. haha. Visst. Sen kom även beccas på Gkille/hook. Jag vettefan vart dem står någonstans. Dom liksom gillar varanda sjuuukt mycket, men så bråkar dem ofta, så dem blir inte tillsammans. JAg hoppas att dem kan bli tillsammans. Slut på all drama om dem. haha.
Så då var vi tillslut 10 st. Haha. O killarna som kom satt o disskuterade VARFÖR HAR JACOB ALDRIG TRÖJA osv. ahha rätt kul. Sen spelade vi twister. Också kul.
Sen såg vi trean.
Sen var det slut. Vid två-tiden.
Det var en kul kväll. Jag har så fina kompisar!

Vaknade klockan 8. Tomt hus, niiiiiice!! Åt frukost. gick o la mig igen och sov till 11. haha. Sen vid 12 gick jag en kalaaaaslång runda med hunden i det fina, men kalla vårvädret. Sedan lagade jag mat. Tortillas! Sen städade jag mitt rum för första gången iår! haha. Det behövdes verkligen! Nu är det rent och fräscht. Jag tillomed dammtorkade!
Sen tränade jag på crossen i över en halvtimme i sträck!!!! Det stod att det motsvarande 11,5 km! Haha med det undrar jag... Kanske inte riktigt så långt på en halvtimme... men ändå långt! Det var nice! Sen tog jag en skön dusch och sedan hamnade jag framför datorn ett tag.
Nu ska jag snaart gå en runda med en kopmis.
Sen ska jag äta god mat med min familj. O det blir en lugn kväll.

Jag mår asbra måste jag säga. Jag tycker att jag har åstadkommit mycket idag. Och jag känner mig piggg, fräcsh och motiverad. Tillomed lite skolmotiverad. Tror det är just för att jag verkligen inte måste, men att det skulle vara bra! Och matteprovet var lite utav ett wake up call, jag måste skärpa mig! Det ska jag göra, det är inte mycket kvar nu! Och jag ska göra mitt bästa.

OH, JAG ÄLSKAR ATT HA LOV! I LOVE LOV! Ledighet! mmm. Glad!

Dagens låt: Love is all around - Wet wet wet

fin rubrik

Hej.

Ja fytusan vad arg och trött jag var igår, haha. Låg i sängen o lyssnade på gamla green day låtar, som tex platypus (I hate you), sjukt bra när man är arg!
Sen somnade jag rätt tidigt.
Fast var ändå trött när jag vaknade i morse, menmen. Det har varit en helt okej dag idag, rätt bra. Blev klar med min dikt om ett höghus. Haha, den blev ändå rätt bra! Jag gillar att rimma!
Förutom att jag blir så aaaaaaaaaaaarg, eller inte arg, irriterad, jag stör mig helt enkelt sjukt mycket, på F's attityd. Vilken bitch. Inte för hon har sagt något till mig, men som hon beter sig. Som hon är sååå mycket bättre än alla andra. Hade varit skönt att sätta människan på plats, men jag vill nog helst inte bli ovän med henne, så jag håller mig utanför. Hon är min frienemy(därav kallas hon F, haha). Men dte är synd, faktiskt, för hon kan vara en sån bra vän när hon vill. Men sen tröttnar hon på folk o slutar att prata med dem. Så hände mig mig, så jag slutade prata med henne. O nu pratar vi inte alls. Bara när vi måste.
Men jag behöver inte henne, jag har mina snälla killkompisar istället!

O det var skönt att komma hem tidigare än 5 idag. Nu sitter jag här. Väntar på att maten ska bli klar. Det ska bli pyttipanna.... ingen höjdare kan ju jag tycka. Menmen. Man tar vad man får, ibland iaf. Haha.

Jag småäter som en galning har jag kommit på. Så fort jag har en chans till att ta något gott, även om jag inte är hungrig, så äter jag det. Det kan vara flingor, choklad, makaroner från kylen, you name it.... Det kan inte vara bra. Måste skärpa mig. Skyller på skolan, frusdtationen och att jag känne rmig ensam. En kompis gjorde en FatBooth foto på mig idag, ush vad äckligt det ser ut, så vill jag verkligen inte se ut. Jag måste förstå att det hjälper inte att proppa i sig massa mat och sötsaker...  Känner mig så fruktansvärt tjock efteråt. Med all rätt. Jag går upp i vikt som en ..raket.(något som går upp). Men jag hoppas att jag ska bättra mig snart, och se en förbättrning. Ska ju testa träna handboll igen nu efter lovet.

Imorron är det fredag, d' NICE, och sportlovet börjar, d' NICE! Imorron kväll spenderas med att laga mat, sen kolla på alla twilightfilmer hemma hob B. Massa myyys!
Hoppas att det blir ett bra sportlov, men det blir ju vad man gör det till. Så jag ska göra det så bra jag kan!

Och grattis till en fantastisk man som förändrat mitt liv, en av de bästa som levt och lever och ska uti hundrade år leva osv. BILLIE JOE ARMSTRONG!!!!!!

Han är vacker! Bilden tog jag från greenday.com om ngn undrade.
Hoppas att han får en riiiktigt fin födelsedag! Puss på han! ♥


Dagens låt: Hold on - Green day

A cry of hope
A plea for peace
And my conscience beating
It's not what I want for
It's all that I need
To reach the break of day
So I run to the edge
Of the shadows of a doubt
With my conscience bleeding
Here lies the truth the lost treasures of my youth
As I hold on to the break of day

When you lost all hope and excuses
And the cheapskated and the losers
Nothing's left to cling on
Gotta to hold on Hold on to yourself
.......


allt ba blää

Hej.

Idag skrev jag samhällsprovet. Det gick bra, hoppas jag. En dags råpluggande. haha. Men jag pluggade iallafall, och nu är det bara 2 dagar kvar, sen e det sportlov!!!!!! NICE!

Var på handledarsamtal, men F glömde, igen! Det är sjukt.

Jag är så frustrerad. På mig själv o allt annat. Inget går som jag vill känns det som, och OJ vad jag äter! Kan inte sluta känns det som. O Sen mår jag dåligt för jag känner mig tjock. Nu ä rmin mage uppsvälld för jag har ätit så mycket.

Allt är bara inte rätt nu. Nu är allt tråkigt, kallt, stelt, frustrerande, jobbigt och inte alls som jag vill.

Vet att man inte kan få allt man vill, men något. Ett tecken som säger att det kommer att hända ngt bra? Eller så får jag väl ta o vara nöjd med det jag har.

Jag ska bara ta o lägga mig i sängen. Är inte alls på bra humör nu. Och det hjälper inte att mamma har gömt godisskålen. Jag är riiktigt sugen på EN liten godisbit, men neeeeeeeeeej. Det är inte lördag. Förfan...

Längtar till studenten. Och jag(med risk för att låta fjortis) vill festa! Jag vill dricka och glömma hur tråkigt mitt liv är och hur patetiskt jag känner mig. Dansa, dricka o glömma o sova. Nu äter jag bara. Och det lagras, lager på lager på min kropp..... och jag kan snart inte använda mina favoritkläder. Dem sitter som korvskinn nu.. inte skönt.

Fan vad jag är arg.

Och låt mig va arg!!!!! Mamma o pappa bara " Är det något sin inte är bra?? Är du sur?" LEAVE ME ALONE!!!! Jag pallar inte........ öh. Jag är nog väldigt trött också. 

Jag ska lägga mig tidigt. Imorron är det torsdag... yeeey. Fast jag slipper den sista lektionen iaf, för jag är klar med mina uppgifter. Så det är ett plus.

Dagens låt: Burnout - Green Day

Saknar Green day som fan. Deras nya liveDvd släpps nästa månad. Wihooo.

ourrrh

Tjeeena.

Matteprovet idag gick åt helvettee. Klarade inte dem två sista uppgifterna, vilka var värda 7 VG poäng... så hejdå mvg.... Men om jag klarar det på slutprovet så borde jag få det. Hoppas hoppas. Jag ska plugga som fasen till det provet!

Nu pluggar jag till samhällen, prov imorron. Ushja.

Och jag måste träna på crossen, o jag är så gaaaaalet sugen på onyttigheter. Jag förtjänar lite onyttigheter. O en varm dusch.


Och jag berättade både för B o hooket/på G killen om vad jag hade hört om helgen. Hoppas att dem löser det. Är så arg på denna situationen nu. Det är ingen stor grej, erkänn om man gjort fel bara.

Nu har jag precis ätit glass.. o jag är fortfarande sötsugen.... Attans. Idag har jag varit väldigt onyttig. Jag kommr aldrig att gå ner i víkt om jag forsätter såhär... Men känns hopplöst. Vem ska jag vara fin och smal för? Jag kommer att vara ensam for a long time har jag känn på. Jag ger upp om kärleken nu, jag ger upp H. Jag kommer fortfaradne att kolla på han o sakna de fina små stunder vi haft tillsammans. Men jag måste acceptera att jag är ensam. End of story.
Men jag ska ändå försöka hålla mig i form. Men just nu saknar jag motivation till allt... verkligen allt. Sportlovet om några dagar är verkligen välbehövt.

Nu ska jag nog träna lite cross, sen duscha, sen plugga lite till. Känner att jag kan en del av det iaf. Blir nog inget mvg, men vafaaan. Jag orkar inte bry mig.

Dagens låt:  Castaway - Green day

valentine

Hejhej.

Alla hjärtans dag idag, som säkert ingen har missat.

Var trött när jag vaknade, som vanligt haha. Ingen speciellt har hänt idag, en vanlig dag. Man kunde visst skicka rosor idag också, som tur var hade jag med pengar. Så jag skickade en ros till H, hehe. Anonymt förståss. Eller dte var inte jag, jag gav en kompis pengar o sa vad hon skulle skriva på lappen, haha. För jag var rädd att någon skulle se mig när jag skickade rosen, hehe. Mesigt, ja.. men den är skickad iallafall. Men jag undrar hur dem ska levereras, det stod att dem skulle delas ut under dagen, men ofta att dem kommer att gå runt på skolan(där det går 2000 elever) för att leverera en ros. Det lär ju ta sin lilla tid, och hitta varje person, för det är ju många som skickar rosor.
Men jag hoppas att han får den, blir glad och lite undrande. Hihi.

Men annars inget speciellt. Fick höra att B's hook/på G kille hookade en tjej när dem var ute i helgen. Vilket tynger ner mig. Jag vill inte säga något idag, för jag vill inte förstöra deras alla hjärtans dag. O sen vill jag inte sabba något, men det känns som jag mååste säga något. Det bästa hade ju varit om han hade berättat det för henne själv o sagt att han ångrade det osv. Så jag tror att jag ska skriva till gossen, imorron o säga att om han inte säger ngt, så gör jag det.. Hon förtjänar att veta. Och sak jag stör mig på här, dem tycker om varandra, så varför komlicerar dem det så. Om jag hade gillat en kille, o han hade gillat mig tillbaka så hade jag antagligen inte tvekat en sekund(men jag har aldrig varit i en sådan situation så jag kan inte säga säkert vad jag hade gjort..). Det är inte ofta man får en sådan chans. Eller inte jag iaf, haha.

Nu ska jag plugga samhäll o kolla lite i matteboken. Samhällen är viktigast. Två dagar med två prov. Det gillar jag inte alls...... men det ska bli så skönt med lov. Hoppas att det händer något kul då. För jag pallar inte sitta hemma o inte ha ngt att göra så man påminns om hur sjukt ensam man är.....

Sen ska jag laga mat. Vad vet jag inte. Sen ska jag äta choklad framför TVn o deppa lite. Känna mig tjock och ensam. Haha. För det är vad jag är. Rätt så patetiskt. Men jag var modig som skickade rosen...!

Imorron e det matteprov. Kulkul.

Men trevlig alla hjärtans dag allihopa! Varesig ni firar det eller bara tjurar o tycker att det är en överskattad dag.
Det kanske är en felskrivning, hjärta - smärta. Haha, oh nu va jag djup och rolig på samma gång!!!



Dagens låt: Show me the meaning of beeing lonely - Backstreet Boys


okey

Tja.

Igår var en chill dag. Tog de lungt, gjorde saker hela tiden ändå, så jag låg inte i sängen o bara "ooh vad ska jag hitta på". Så det var bra. Åkte några ärenden, lämnade tillbaka lamporna till F tex, som jag lånade till min fest. Det var dags att lämna tbx dem tyckte jag, hehe. Sen var jag i affären med en kompis. Köpte en tröja o trosor. Det var evigheter sen jag var o shoppade sist.
Sen köpte jag även mjöl, jäst och godis. Sen bakade jag bröd, som jag åt till kvällsmat. Det var gott! Kladdigt att baka bara, men värt det. Jag älskar att baka! Godiset var till att äta framför tv på kvällen. Men klockan 10 i 7 ringer B o frågar om jag vil med på fest. Jajamen säger jag. Okej vi hämtar dig om 20 min. Då ditter jag med godiset i handen, utan smink i mina hemmakläder. Aouch. Jag får snabba mig o göra mig i ordning, men jag hinner!(bra va!), Kände att jag ville verkligen på fest, har inte festat sedan min fest.. Dock var jag sugen på utgång, men så blev inte fallet.
Det var hemma hos en kopmis i malmö. Träffade även en kille där som jag snackade med under VM, det var sjukt random. O han konstaterade då att det inte var frankrikes president som var där... Så jahapp. Jag har alltså INTE skakat hand med frankrikes president..
Det var trevligt. En kille försökte hooka mig, men jag ville inte så jag drog mig ur. Vilket jag är glad över.. Alla andra sa "meeeeh, han var ju snygg!" osv. Men jag ville inte. Hade en annan gosse på hjärnan, H. O en kille som var där känner han, så det blir alltid lite akward stämning när han drar upp o snackar om honom tycker jag. Hehe. Jag är så rädd att han ska säga ngt pinsamt till H om mig.. för han vet att jag har en liten crush i H.
Aja. Jag är fortfarande sur att jag inte kunde skicka ros till han.. ville det.

Kom hem vid halv 4 typ. Vaknade 8. Så jag är rätt trött idag. Men jag är inte så bakis. Bra det.
Sen kommer farmor o farfar hit en liten stund. Och jag behöver städa, och plugga. Ushja, jag behöver verkligen plugga. Matte o samhällsprov i veckan. Seeeeen är det sportlov, o det ska bli najs!

O jag har fått ttillbaka min aptit btw. Som jag äter nu. Haha. Ibland vill jag inte sluta för det är så gott! Men det är väl förståeligt om allt har smakat peckel i en hel vecka.

Nu ska jag "plugga", får se hur dte går med det. Jag vill egentligen sova, men dte får jag göra sen.

Imorron är det alla hjärtans dag. Som ni nog visste. Det kommer ju säkert att va en helt vanlig dag, men man/jag bygger omedvete upp lite förhoppningar, vilket är dumt, för det kommer inte att hända något fantastiskt precis. Önskar varje dag att det ska hända något fantastiskt. För att man kan ju önska eller hur. Det skadar inte. Då har man förhoppningar, men inga förväntningar.
Men ja, jag hoppas mest att den blir smärtfri bara..

Nu ska jag gå.

Dagens låt: 21 Guns - Green day

oh......

HejsanHoppsan!

Det har inte varit ngn vidare dag idag, nu är jag mest glad att den är över o att jag ska få sova,(efter jag kollat på film.)
Såhär var min dag:
Åker till skolan, kommer till fysiken, vi är 3 pers där. Jag hade skickat mail o frågat om vi hade lektion, men det hade l'rarn struntat i o svara på, för att man får inte skriva att lektioner är inställda.. (??!?!) så vi går o äter istället. Jag hade med mig plånkan får att skicka en ros till H. Men såklaaaaaart så säler dem inte rosor då... attans. Så det blev ingen ros. Jag ville faktiskt gärna skicka en, på måndag är det ju försent. Så det blev ingen ros, lite synd.
Sen börjar superbowl. Ett jäääävla tryck i insläppet, ALLA tryckte. Det var galet. Men jag kom in helskinnad och hittade mina kompisar. Vi sitter längst fram! Så vi känner vinddraget när spelarna springer förbi! Jag ser H, men vi får ingen ögonkontakt.. jaja. Matchen går. Min skolas tjejer vann, sen börjar killmatchen och det andra skolan kommer ikapp o leder. Sen när det är 9 min kvar av matchen så skadar en kille sig. Nacken. Så matchen måste avbrytas för han kan inte flyttas på. Och ambulansen kommer. Tyckte synd om han, han går i min paralellklass.
Så det andra laget vann för att dem ledde.... så var det slut.
Då var det att gå, själv, i motvind och snö till bussen, som är ÖVERFULL. Mår illa på bussen... det blir så otroligt varmt och så står man och åker hit och dit i bussen.. Sen kommer vi fram till min station, så var det att gå hem i motvind o snö igen, USH vad kallt! Skulle tagit mer än ett par thights som mamma sa i morse. Haha. Det är rysligt kallt att gå hem.
När jag kommer hem är jag huuungrig. Får vänta på att pappa kommer hem innan vi kan köra iväg o köpa mat(det e ju fredag), jag beställde wook, valde mellan 2 wooker, varav den ena stod att den var stark, så jag elde den där det INTE stod stark, Men OJ vad stark den var, det brann i munnan kändes det som. Men hungrig som ´jag var så slank det ner. Sen snackade jag om studenten med min mor o far. Det ska bli kul att ta studenten, wohooo.

Men ja, det  var min dag. Inte fyskam, men jag hade förväntat mig lite mer, att jag kunde skicka ros o att det skulle vara roligare på superbowl. Menmen. Det är inte meningen att det ska gå som jag vill, ever..... Jaja. Får väl vänja sig. Hade så gärna skickat en ros.. ack.

Nu ska jag se en film. Sen sussa. Imorron vet jag inte vad som händer, ska shoppa lite, o städa o plugga... kulkul. Villvillvill på utgång, så jag hoppas på det. Men tror inte att det blir något...

Dagens låt: All these things that I've done - The Killers
I've got soul
but I'm not a soldier
...

puuh

Hej.
Då var den hemska torsdagen äntligen avklarad. Seeeeg engelska, sen seeeeeg redovisning på boken, då alla pratade en o en i slowmotion, o alla sa samma sak.... sen fysikprov, ush. Men det gick, förhoppningsvis bra! Eller helt okej, skrev på allt utom sista. Sen är det mat, äcklig mat med goa bullar. MEEEEEEN när jag kommer, är bullarna slut!! OOORH MAN BLIR SÅ ARG! Dem är heltr slut, fyller på med några äckliga grova skiver mackor, som om det hjälpte. Jag frågade, och fick inget vidare trevligt svar ttillbaka av mattanten, " nyttigt med mörkt bröd osv.." " MEn det ska ju va gott också!"  Arg som ett bi var jag, och är fortfarande lite sur över det. När det är något gott, så är det slut. Jävlajävel! Jag ville ha en bulle. Fick nöja mig med lite fil.. uh.
Sen har jag mattem och får reda på att det är sista lektionen innan  matteprovet på tisdag, yeayks! Så jag får en genomgång av läraren eftersom jag missat en del när jag var sjuk.
Sen webbdesign, blir klar med mina övningar, vad ska man göra sen? Bara sitta kvar o snurra på stolen, så jag går 10 min tidigare o hinner precis med en tidigare buss hem. O när jag kommer hem så är det första jag gör att laga mat. Korv o makaroner! Maten smakar fortfarande sådär efter sjukan, så får dränka den i ketchup.

Imorron är det en chill dag. Och superbowl, det ska bli kul, hoppas jag. Är sugen på kinamat imorron kväll!
Sen e de heelg, och jag ska plugga o städa i helgen. Sen är det måndag, alla hjärtans dag. Man kan skicka rosor till någon, o jag tror jag ska göra det, till H. Hihi. Anonymt förståss. Men förhoppningsvis blir han glad, och misstänker INTE att det är jag. Hehe.
Jag kommer inte att få någon, men ändå. Det är ju kul att säga att man har skickat en ros, o att kanske kunna göra någon annan lite glad.

Ska förhoppningsvis boka resan idag, med tjejerna. Oh, längtar tills vi reser. Det kommer bli kalaskul!!

Nu ska jag bara fixa en sak, sen duscha, sen munskölja(btw det där sb12 var asäckligt!, o idag har jag fortfarande dålig smak i munnen, så jag vet inte om det hjälpte, ska testa listerine idag.) Sen sova!

Dagens låt: Just had sex - Akon
För jag kan inte få den ur huvudet.... inte för att det är den bästa låten jag har hört, den e catchy ba..

FY si(c)k

Hejsan!

Har varit i skolan idag. Det gick bra. Var väldigt trött bara, och hes. Men det var kul. Fast fysiken var seeeeeeeg. Ska ha prov imorron. och jag har inte pluggat... Hade verkligen tänkt att plugga idag, men det går inte, det är sååå svårt och tråkigt.. Ska försöka förmå mig att läsa i boken och göra någon uppgift till.
Sen ska jag läsa ut Candide, fast jag har bara något kapitel kvar, så det ska nog gå.

Ska bli skönt att få morgondagen överstökad. Torsdagar... uh. Börjat med engelska 8,15 då vi har läxa, sen redovisning, prov, matte och sen webbdesign till 10 över 4... .Men seeeeeeeeeeeeeeen äre FREDAG! O då är det superbowl!!! Då har vi en(om ens det) lektion! Sen e det bara o heja på skolans lag, sen hem! Det är en efterfest, men jag ha ringen biljett till den, och jag vet inte hur mång ai m in kompiskrets som ska dit. Det hade varit kul annars. Fast det är kanske bäst med hemmakväll eftersom jag har varit sjuk..? Får se vad som händer.

Såg att dem sålde rosor i skolan som man kan skicka till någon. Önskar jag hade någon att skicka till, menmen. Eller att någon skickade till mig, men vem skulle det vara?  Detta blir min 18e alla hj'rtans dag i ensamhet. Så jag är van. Hade vatt trevligt med omvälxling bara.

Har en äcklig smak i munnen. Har haft det i några dagar nu, trodde först att det berodde på att jag var sjuk. Men nu är jag frisk, så smakar det fortfarande pyton. Så jag ska testa listerine munsjölj, hoppas döda de bakterierna som antagligen sitter kvar i halsen/munnen. SÅ kan jag njuta av maten igen. Inte ens Oboy är gott nu..

Nu ska jag plugga. Hajjjj!

Dagens låt: Indestructible - Robyn

voicen

Har varit hemma idag igen. En vecka nu. Har inte haft någon röst idag, det är hemskt att inte kunna prata...Blir bara väsningar o viskningar. Jobbigt.

Men annars har jag mått bra. Har tillomed räknat lite matte! Woop! Så imorron ska jag till skolan! Får se om jag kan prata, haha, men jag kan inallafall på på lektionerna. Har bara 2 så det ska nog gå bra.

Sen idag har jag träffat B o tjejerna för att snacka om resa Det blir nog till Turkiet! Åh det kommer att bli jättekul! Men jag måste bara snacka med lärarna om var slutproven ligger, så att jag inte missar ngt, för jag måste ta en veckas ledigt från skolan. Så jag hoppas att det ska gå bra. Det hade varit jättekul med en studentresa!

Nu ska jag chilla! Sen fyyyyfaaaasn vad jag ska plugga! Prov på torsdag och redovisning av Candide och läxa i engelska. Sen nästa vecka e det prov i matte e och samhäll. Sen är det sportlov!!! Nice

Har saknat mina kamrater i skolan...!

Dagens låt: Letterbomb - Green day

1 vecka back

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Har inte haft mycket att skriva, skulle äändå bara varit klagomål på hur jag har mått. Jag har alltså inte mått bra. Feber, hosta och huvudvärk. Och nu halsont.

Fast nu har febern gått ner, och det mesta av huvudvärken e borta, så det återstår bara en JOBBIG hosta. Jag kan knappt prata atm för jag har hostat så fruktansvärt mycket. Inget rethosta, utan riiktig husta från botten av lungorna typ.. Känns som jag ska hosta upp lungorna. Och halsen is killing me! Gör så onte när jag sväljer, och rösten är nästan helt borta. Får viska när jag pratar, ibland blir det bara en väsning.. haha...

Och min syster har också blivit sjuk nu. Tror att jag kan ha smittat henne.. ajaj...

Idag borde jag ha pluggat, men det har jag inte pallat riktigt. Jag har fysikprov på torsdag, och en redovisning av Candide.. Sen ligger jag back i matten nu också..vi har prov i det nästa vecka.
Men jag ska vara hemma imorron också, då ska jag förhoppningsvis plugga. Det är svårt att plugga fysik, för jag har dessutom bara mina anteckningar hemma, boken är i skolan. Får säga till läraren när jag träffar han att jag inte har haft en chans att plugga, om jga kan göra det ngn annan dag eller om han kan ha överseende med att mitt resultat inte blir jättebrilliant precis(inte för att det brukar bli det heller, men ändå).

Nu har jag varit borta en vecka från skolan, det har gått fort, haha. Men jag känner att jag måååste till skolan snart. Även om det är skönt att vara hemma...

Fast det är en och en halv vecka kvar, sen e det sportlov! Så de e bara att hänga ut! Längtar!

Och det ser ut som det inte kommer att bli någon resa till cypern med tjejerna. Kalas........ kommer att vara kritvit till studenten, och utan studentresa.. suck.

Har inte kunnat äta ordentligt heller, ingenting smakar gott. Inte ens vatten..eller glass. På ett sätt är det väl lite bra, med tanke på vikten o så.

Nus ka jag kolla på Top Model, och läsa lite Candide kanske. Imorron blir PLUGG DELUXE, typ.. Sen på onsdag är jag back in black(förhoppningsvis, black är för att jag ska ha svarta kläder hade jag tänkt. Fint va.)

Dagens låt: I've got you - McFly
Jag vill ha någon...


sick

Jag var då hemma idag. För jag hade 38,6 graders feber, migrän och hosta. Har tagit ipren, men dem verkar inte hjälpa, jag har fortfarande lika ont i huvudet. Känns lite som det ska sprängas. Och sen har jag ont i typ hela resten av kroppen också. Och sista saken, jag är sjukt täppt i näsan samt att den rinner. Kulkulkul.
Så ja har ägnat mig åt 3 aktiviteter idag, ligga i sägen, äta och sitta vid datorn.

Jag kommer att vara hemma imorron med, och antagligen på fredag med.... o utgången, den kan jag glömma...

Orh vad jag klagar... Har egentligen inget annat att säga. Skulle behöva en kram.... Känner mig så sjukt ensam ibland. Menmen, what to do. Kan inte tvinga någon att vara hos mig precis....

Och B tog äntligen sitt körkort idag!! STOORT grattis till henne!

Btw så skickade jag ett sms till F o sa till henne att hon inte skulle glömma handledarmötet till projektet idag(som hon gjorde sist) och att jag var sjuk så hon får gå själv. Svaret jag får är "Okk!". Trevlig människa dedär asså.... inte ens ett krya på dig. Haha.

Nu ska jag snart ta en ipren o hoppas att huvudvärken försvinner så jag kan sova..
och jag vill inte tänka på hur mycket skolarbete jag kommer att få ta igen sen.. ack..

Dagens låt: Send me an Angel - Scorpions

tröt.

Hej.
Jag är så fruktansvärt trött, och på väg att blli sjuk/förkyld... usch, jag mår inte så bra.. ena sekunden fryser jag och andra svettas jag, har en irriterande hosta och ont i halsen. Och lite feber. Så jag skippar nog crossen idag, annars hade jag tränat i 20 min.
 
Dagen var... tråkig. Plain. Morgonen var den segaste på länge...o jag bytte kläder x antal gånger haha för jag blev inte nöjd, så jag höll på att missa bussen med det gjorde jag inte! Sen var det svinkallt odag tyckte jag. Längtar tills man kan ta den lite tunnare jackan och gå ut utan att tårna domnar... Men det kommer, så småningom..

Men nu ska jag bara ta en dusch, sen lägga mig framför TVn. Funderar lite på att vara hemma imorron från skolan, tror jag behöver en vilodag.. Har bara 2 lektioner, så jag skulle inte missa så mycket.. Får se hur jag mår imorron bitti.

Tycker det är jobbigt när mina kompisar bråkar, jag är glad att jag inte är inblandad, men det är så sjukt kul när alla är tillsammans, och det vore synd om vi ksulle splittras... Hoppas att det löser sig!

Nu ska jag duscha.. hajjjj.

Dagens låt: Every rose has its thorn - Miley Cyrus
Den ä fin.


RSS 2.0