1 mål ifrån brons,1 president = 1 långt inlägg

Tjena. 
Idag är jag trött och glad. Anledningen till att jag är trött är för att jag var så glad igårkväll o kunde inte somna. Vilket VM det har varit..en riktig upplevelse. Och vilken kämpa insats sverige gjorde i bronsmatchen... dem förtjänade verkligen bronset, och det är så fruktansvärt irriterande att dem var såååååååå nära. Men de hade domarna emot sig, Kim Andersson skadad, Doder skadade låret, och Källman skadade ljumsken. Kim Anderssons inhoppare Jacobsson gjorde inget vidare jobb tycker jag(no offence), han fumlade bort flera anfall som sverige fick i nacken.. Kim Ekdahl skulle fått spela mer! fattar inte varför han fick spela så lite.
Något som skulle kunna bli bättre är att Staffan Olsson och Ola Lindberg lär sig spela sina kkort rätt om man säger så, om spelarna är deras kort, att dem vet vem dem ska byta ut i vilka tillfällen osv. Danmarks tränare är en jäkel på det måste jag säga.
Men CREDS CREDS till Sverige. Jag är stolt över dem! vem trodde att dem skulle gå så långt! 4 i världen är inte alls pjåkigt! Framtiden ser ljus ut tycker jag! Vänta något år, så då jävlar tar vi guld!


Spanskarna kämpade på väl, och jag tycker et var oshysst att bua till dem när dem vunnit. Jag klappade, även om sverige förtjänade bronset mer! Om man ska bua, så ska man bua på domarna tycker jag..

Efter sveriges match gick jag en runda med min kompis som jobbade, hon tog en liten rast. Då sprang vi på Tobias Karlsson och Niclas Ekberg! Så min kompis fick av Tobias(jag har redan av han) och jag fick av Niclas!

(bild från handboll.info)
Så ser han ut, inte fyskam precis. Också en av mina favoriter i laget. Haha älskade hans målchest(vettefan hur dte stavas) när han satte straffen mot Frankrike i semifinalen!!

Sen kollade jag vidare på finalen! Vilken spännande match! Danmark kvitterar i sista sekunden! Så det blir förlängning! Oh snap! Asså man blir helt till sig där på läktaren så spännande det är!!!! Samma i sveriges match. Jag bara skriker och skriker. Min syster sa till mig att vara tyst och lugna mig, men vafaaan man ska heja och skrika!! Det är tråkigt om en heöa arena bara sitter ner och klappar när det blir mål, var är glädjen liksom! Ex, kolla den lilla franska hejaklacken, dem hade klätt upp sig och sminkat sih i ansiktet och de stod upp och gungade i princip hela matchen! Så ska man göra, jag tror laget får kraft från publiken, eller jag vet att det är så, jag tycker det när jag spelar iaf.
Så jag tycker faktiskt att svenska publiken(eller dem flesta i publliken iaf, det finns några härliga orädda hejjare redan! men dem är få!) får ta och peppa upp sig lite! Kan iallafall ta på sig en gul/blå tröja... Eller en vikingahjälm...
Jaja back to finalen. Frankrike vann ju, as you probably redan vet, igen. Dem är duktiga. fast hade varit roigare om danmark vunnit. Hehe. Menmen.


Det var roliga matcher att kolla på!

Efter Vm gick vi ner i Greenroom för att äta korv. Det var fullt med folk i greenroom, och alla var tysta! Jag frågade vad som händer o fick bara massa "shhhhhhhhh". Det var visst en snubbe som höll tal.. Sen översatte någon. och massa tog foto. Sen skingrar sig folkmassan för att bilda en gång så personen som höll tal på franska ska gå ut, då säger ngn att det var frankrikes president. Så när han går förbi så impuls-tar jag fram min hand. Så jag skakar han med presidenten!!! WOOOP! Han säger Tack, och jag bara "tacktack", hahaha. Känns häftigt att ha skakat hand med frankrikes president, mycket coolare än att säga att man såg hangå förbi. Nu känner man sig viktig. Hihi. Så nu har jga sagt till alllal i skolan att jag skakade hand med frankrikes president. Pinsamnt om det visar sig att det inte var han, utan bara en viktig fransk snubbe i kostym... haha. Jag har faktiskt ingen aning  om hur han ser ut, men någon sa att det var han, så jag litar på det! Googlade han, och det kan mycket väl vara han faktiskt! Jag kollade dock mest på handen när jag skakade hand med han, haha....
Wellwell.
Samtidigt som arenan tömdes fylldes reporterutrymmet med spelare o reportrar. Så där fick man sig ett par autografer till! Bla. Nikola Karabatic(#13 i frankrike, en av världens bästa spelare! Dock ser hans autograf mest ut som en kladd..menmen), Mikkel Hansen(#24 i danmark) och Hans Lindberg(#18 i danmark, en jäkel på kantskott!!!!)!

Dessutom är han också rätt så attraktiv! Ehehe... (bild från afotonbladet)

Så jag har en samling autografer på min röda tröja nu!
Jonas Larholm
Stefan Lövgren
Tobias Karlsson
Kim Ekdahl du Rietz x2
Mikkel Hansen
Nikola Karabatic
Hans Lindberg
Niclas Ekberg
Robert Arrhenius
och nummer 14 i damnark(han bara skrev på min tröja utan att jag bad om det, haha...)
+ Dalibor Doder (på den gula)

Desutom hade jag en gul tröja på mig under sverige matchen, så när jag hade den på mig sprang jag på Dalibor Doder och Kim Ekdahl, så jag fick deras autografer o på den. haha Så nu har jag 2 av Kim, haha. Men det kan jag leva med om man säger så. Han har ju varit fantastikt tycker jag! Speciellt i matchen mot serbien! Och han är en av de få som har dendära spelglädjen, det skiner om han när han spelar och han ler ju som, något som ler jättemycket när han gör mål! Det är också fantastikst! Så jag var tvungen att skicka ett mail till honom för att skriva det, hahah! Inte för att fjäska eller så, ville bara att han ska veta att han är jätteduktig och jag tror att han kommer att gå långt!
Om han ser det hoppas jag att han blir glad! Jag hade iaf blivit glad om ngn random hade skrivit att jag var duktig! Bryr mig inte om han svarar, vill bara att han ska veta vad jag tycker!

Några svenska autografer som jag gärna skulle vilja ha är:
Johan Sjöstrand
Kim Andersson
Oscar Carlén
Jonas Källman

Sen är min tröja rättså fullbordad! Är dock väldigt glad för dem jag har redan!! Om jag får fler är ett STORT plus!

Det var mycket att ta in när jag kom hem,1. hela VM 2. Skakat hans med presidenten 3. farmor hade städat mitt rum, (jag ha rinte varit hemma de senaste helgerna så jag har inte hunnit städa, det såg seriöst ut som jag haft inbrott och sen utbrott!!!) Tack farmor!
Så ja, det tog ett tag innan jag somnade.. Sov mellan 5-6 h inatt. Haha

Hade samhäll första lektionen, då satt vi vid datorn hela lektionen. Sen hade jag 2,5 h håla, så jag gick hem till mormor o morfar o berättade om VM och åt mackor o kakor. Måste bara säga att jag tycker det är fantastiskt att morfar är så pigg för att vara 93 år!!
Sen åkte jag tillbaka till skolan, precis i tid till digitalt skapande! Då satt vi också hela lektionen vid datorn.. Sen åkte jag hem! Hem ljuva hem.

Nu sitter jag här och skriver, ett låååångt inlägg. Men det är snart slut nu.

Änsålänge har 2011 varit sjukt bra iaf! Januari sammanfattas; KANON! Har aldrig smsat så mycket som jag har gjort i januari också, haha. 550!! Det är galet mycket för att vara jag! Tur att jag har gratis sms dååe!

Nu ska jag  städa min fågels bur och läsa Candide och kolla på Top Model. Sen ska jag sova, hoppas att jag sover gott!

Dagens låt: Sweet dreams - Beyonce

NU JÄVLAR SVERIGE!!! VI SKA HA BRONS!

IDAG SMÄLER DET!! FINALEN!! OCH SÅKLART SVERIGES BRONSMATCH!!!!!!!!!!!!!

I fredags var dte mitt sista jobbpass, aningen sorgligt.... kommer att sakna det! Fick inga autografer, så jag blev ju automatiskt lite besviken, men det gör mig inget. Jag är nöjd med dem jag har! Och det var sjukt kul att sverige gav frankrike en riktig match!! Och dommarna sög, verkligen sög... Heeela publiken buasde så man fick ont i öronen! Haha

Men idag har dem en chans till! Och jag hoppas att dem vinner, tycker verkligen att sverige förtjänar en medalj! Det blir den första medaljen på länge för sverige isf! Jag ska stå på läktaren o skrika i min blågula tröja tills jag tappar rösten!!! Och sen har jag en röd o vit tröja (dvs min jobbtröja.. hehe) som jag ska ha när danmark spelar finalen mot frankrike!! Och för att komma ner i greenroom så jag kan få mitt diplom och fööööörhoppningsvis en autograf kanske, men det gör inte så mycket. Hade varit kul bara..!

Igår så var jag astrött, men det blir snabba ryck från jag vaknat till jag helt plötsligt ska iväg för att se min kompis spela bandymatch, dvs jag följde med B för att se hennes på G kille spela match. Han är riktigt duktig faktiskt!
Sen var det hem till B o chilla, sen iväg till malmö för att se bio! Love and other drugs! JAg tyckte den var brrrraaaaa!! Och jag rekomenderar den, den var både rolig och romantiskt. Det fattar man antagligen för det står "romantiskt komedi" på den, men nu har jag bekräftat att den både e rolig o romantiskt. Bra va. Dock kände jag mig lite ensam, vi var 7 st. 3 killar o fyra tjejer.. Jag var tjejen utan en arm runt axlarna.. åh.. gud vad jag tänkte på H då, vad kul det hade vatt om han hade suttit bredvis mig med armen runt mig.... jajajja, drömma får man ju, aight!?

O nu sitter jag här, ska snart ta ett pass på crossen, dusha, sen äta, sen iväg till malmoeeee och se sverige spöa spanen och danskarna köra över franskarna! Askalas!
Åh vad jag är peppppp! Har haft biljetterna i över ett år!! Det kommer att bli jättekul! Hade gärna jobbat, men det ska bli kul att se den från läktaren också. Lite orättvist om alla volentärer får gå on på golvet idag... haha det har jag velat hela tiden. Menmen, men kan inte få allting här i livet! Jag är glad för det jag har(bra va??!)

Nu ska jag träna bort godiset jag åt igår! Tjarrååååå

OCH HEEEEJJJJJAJAAAAAAA SVERIGEEEEEEEEEEEE!!!! Lets kick some spanish asssssssss!!!!

En liten hejjarramsa jag kom på nu:

Kom igen, Kim, Oscar, Sjöstrand och Jernemyr

nu jävlar ska spanskarna få så dem spyyr!

(inte så vackert, men fyfan vad jag är taggad! OOOOH jag vill börja spela igen! NEWSFLASH det ska jag! Hahahaha) GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

Nä, NU ska jag träna!

Dagens låt: Du gamla du fria
för faaaaaaaaaaaaaaaaan! SVERIGEEEEEEE!!!! HELA MALMÖ ARENA SKA SKRIKA SVERIGES NATIONALSÅNG IDAG!!!! ANNARS BLIR JAG SUR!


hu

FREDAG IMORRON!!! YEAH!
Torsdagen var a pain in the ass! Dte kunde varit värre, det var en rätt bra dag, bara att den var så jobbig! Och jag köpte en kanelbulle för första gången detta skolåret!! För jag var så hungrig! Och guuuush så gott det var! Sen köpte jag en superbowl tröja, fanns bara i M, o dem är väldigt stora i storlekarna, så det ser ut som jag har ett tält på mig... synd att inte tältpinnar ingick, för det skulle behövas, haha.

"Redovisade" om boken idag, vi hade en vikarie, o det var han som snackade om boken hela tiden. Vad som hände i varje kapitel, o vi har läst halva boken nu..O lite ibland ställde han en fråga till ngn i klassen. Sjukt dryg lektion ändå..
Och såklaaaart ser jag inte H idag, bara hans nacke... ooorh. Jag vill ju träffa honom.......wääh.
Och sen var jag så trött. så jag pallade verkligen inte sista lektionen, så jag sjukanmälde mig och gick hem.. haha. Sen låg jag i sängen o glodde på tv. Höll på att somna... 
Sen åt jag mat o nu sitter jag här. Kollar på resor, för ska antagligen resa med mina vänner till typ cypern till våren! Hoppashoppas att det blir av! Det hade varit niceee!

Taggar imorron! Har sovmorgon! Sen efters kolan ska jag till VM, semifinal för fasen! Hoppashoppas att dte blir kul, o att det går bra för sverige, fast det lär bli en tuff match.. Och det hade varit kul att få några autograferr.. hehe. Inga förväntningar!
Och på lördag ska jag på bio med några friends! Det ska bli kul! Ska se Love and Other drugs! tycker den verkar bra!!

Ska snart träna på crossen! (det behöver jag verkligen! Äter choklad i alldeles för STORA mängder atm!!)  Sen duscha, för nu har vi varmvatten igen!! Woop! sen ska jag sova gott! JAg har faktiskt sovit gott de senaste nätterna. Haha Inatt drömde jag att jag hade skaffat en tatuering av en skorpion på överarmen, haha. Sen ångrade jag mig... tur att det bara var en dröm!

Hoppas att det blir en bar dag imorron! Hoppas! Och hoppas på en bra helg! Den har potential till att bli riktigt bra! Fredag; VM Semifinal, Lördag; Bio, Söndag; VM final!!! ASKALAS!!!!!!

Nu var inlägget slut! Pusspuss!

Dagens låt: Na na na - My Chemical Romance

ons dons

Halva skolveckan, done!
Drömde så verkliga drömmar inatt. So gott btw. Ny duschad, nya lakan och lyssnar på musik tills man håller på att somna(vågar inte sova med hörlurarna i öronen), då sover man gott!
Drömde att pappa kom in till mig på morgonen och sa att jag var tvungen att vakna för rörmockarna var här och att de skulle stänga av vattnet. Sen skule jag ivä till skolan, jag skulle ha med mig pengar för att köpa en biljett-tröja (till superbowl på vår skola), men jag glömde pengar, så jag fick låna av en kille i min klass, fast han hade bara 55 kr, o tröjan kostade 60... och han hade bara mynt. Så jag fick låna pengar av pappa istället.
SEN, plingar det på dörren och jag vaknar, det är rörmockarna! "men vaahfan? Har inte detta redan hänt?!" HAha så det blev en deja vu upplevelse typ, haha. Och tack vare drömmen så glömde jag inte pengar till tröjan, dock så glömde jag att köpa den när jag väl var i skolan, haha..... menmen.

Det var skönt med sovmorgon, även om den förstördes av att rörmockarna kom. För när dem kom, gick jag upp på toa(innan dem stängde av vattnet), sen gick jag o lade mig igen. och vaklnade vid halv 9. Vilket är mer lagom. Då hade jag också gott om tid på morgonen, så det var chill. 2 lektioner i skolan idag. Hlet ok. fattar nada av fysiken nu bara.... Och F är.... usch vad jag stör mig på hennes falskhet... SÅ JÄVLA FALSK! Usch för den människan..  Jaja, glad att jag inte är sånn.
Såg H i matsalen idag, jag kollade o väntde på ögonkontakt så jag kunde säga hej, men det hann knappt bli någon ögonkontakt innan han kollade bort igen och gick upp för trappan..  What to do? Aja. Jag bryr mig inte jättemycket, hade varit kul att få säga hej bara..

Matchen mellan sverige och danmark igår, vad ska man säga. Det var inte sveriges dag helt enkelt. Dessutom så sparade de sina bästa spelare till semin tror jag. Så de siktade inte på att vinna denna matchen, dock hade det varit ett plus om dem gjort det. Och creds till Kim Ekdahl du Riet, för han är så duktig! Jävlar vilket skott han har! Defenitivt en av de bästa spelarna i landslaget atm! Han, Larholm och Sjöstrand är dem som har presterat bäst i turneringen tycker jag. 
Och min kopmis som jobbade där igår, fick både Ekdahls, Sjöstands, Ekbergs och Doders autograf (+ 2 danskars). ÅH, jag blev lite avundsjuk. Såklart blev jag glad för hennes skull, men jag vill ocskå haaaa. Fast jag ska va nöjd med dem jag har. Ett STOORT plus om jag skulle lyckas få fler på fredag!
Jag är jättetaggad på fredag! SVERIGE I SEMIFINAL FÖR FAN!!!! Kommer bli en tuff match, dem får möta frankrike, de som vann VM sist. Ajaj. MEN OJ vad kul om sverige hade vunnit, det hade varit fantastiskt!

TAGGAR FULLSATT MALMÖARENA, MED SVEIGE I SEMIFINAL PÅ FREDAG! WOHOOOOOOO!!!!!

Nu ska jag läsa läxan, ska ha läst halva boken Candide, + hela kapitlet om upplysningstiden i läroboken. Och det ska vi disskutera om på lektionen imorron. Har ca 20 sidor kvar i Candide.. Wäääääääh, det är så tråkigt att läsa..

Uh, o jag ser inte fram emot dagen imorron, 8 timmars skoldag, deet är segt! Men det kommer vara skönt att säga "Fredag imorron!" Det är det bästa med torsdagar! Haha.

Igår så smsade killen som har smsat varje dag sedan min fest. Jag orkar inte med fler meningslösa sms konversationer Hej:) Hej:) Läget? Bra, sj? :) Bra här med :) Hittar du på då? :) Inget:) durå? :) Typ samma.. :) ...........Osv. Hna sa igår, men då kan ju du smsa mig i morgon och underhålla mig.. Jag sa Sure:), men jag har inte smsat, jag pallar inte. Trevlig kille o så. Men detta jävla smsande... Nejtack... Dock har jag lite dåligt samvete.. men om det är det som krävs för att slippa detta dagliga, intensiva, tråkiga, meningslösa smsande, så är det värt det.

Nu ska jag försöka slita mig från datorn, även om det inte e ngt kul på datan, så är det svårt att gå från datorn till skolböckerna... hehe. Men jag måste...

Dagens låt: The Flood - Take that

grattis!

Tissdag, pissdag. Eller pissdag o pissdag, den har väl inte varit kanon bara..

Trött som vanligt. Började tidigt. Räknade ingen matte igår(hehe), så jag fick räkna på som fan idag. Men det gick bra, det var faktiskt rätt lätt, det vi gör nu iaf. Det svåra är att ta pennan i handen och börja jobba, haha. Men det gick bra.
Jag var inte på toppenhumör idag, men jag var absolut inte sur. Så jag gillar inte att få kommentarer som "vad tjurig du är idag!".
Dessutom hade jag en jävla huvudvärk och bara ont.

Min bror skulle fyllt 16 år idag. Så, grattis! Det är lite jobbigt. Även om det var längesedan. Det är så mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Runt, runt och får inte fäste eller utlopp, så dem bara stannar där inne i huvudet, och snurrar.
Men jag tror att allt händer för en mening. Det var nog meningen, på något konstigt sätt.
Allt hade varit annorlunda om han fortfarande levt, jag hade varit annorlunda. Verkligen allt. Jag undrar hur det hade varit, men det kommer jag aldrig att få reda på.
Och dte gör mig ledsen att tänka på vad mian föräldrar känner för det, det måste verkligen vara något av det värsta att mista ett barn. Och han var så ung, han fick ju aldrig en chans att leva.. Det gör mig lite ledsen..
Han hade säkert varit en bra människa, det tror jag. Jag älskar han oavsett hur han hade varit.


Ska lyssna på Tears in Heaven sen, med Eric Clapton. För det är hans låt, den skulle spelats på begravningen, men det gick inte att ordna, men vi sa att den låten får vara hans låt, oh att vi ska tänka på han när vi hör den låten. Men den låten som beskriver mina känslor för allt dethär är nog Wake me up when September ends, med green day. Den är så fruktansvärt klockren, och så jäkla bra! På alla sätt. Älskar den. 
Sen ska vi till kyrkogården och lägga blommor och tända ljus.



Jobbigt att det kommer rörmockare imorron halv 8 på morgonen, just när jag har sovmorgon till 9 för min första lektion är inställd... De kommer att stänga av vattnet, så vi får fylla massa flaskor idag om vi ska ha ngt vatten imorron. Kulkul. För vår varmvattenbredare har gått isönder.. Joy.

Sen idag ska jag äta, träna på crossen och hoppas att sverige vinner idag bara.
Det ska bli kul att jobba på fredag! Min kompis jobbar själv idag, hoppas att hon också får några autografer!

Det var allt jag hade att skriva idag.

Dagens låt: Tears in Heaven - Eric Clapton
Tillägnad min lillebror.

sweet sweeeeden!

Hejsan!
Har inte skrivit på 2 dagar nu. Saknat mig? Jag har haft skitkul. Jag har jobbat på VM hela helgen. Sverige spelade!
Första dagen, dvs. på lördag. Fick stå med en överseriös vuxen. Var jag as trött och det var inge vidare drag på svenska publiken.. Man hörde ju knappt nationalsången förfasen! Ta ii! JAg sjöngför kung och fosterland, även om jag inte kan texten så bra.
Och sista matchen, mellan danmark och croatien, fyyy vad trött jag var. Höll på att somna. Jag gick ner till greenroom för att ta lite dricka, då stöter jag på Oscar Carlén, Tobias Karlsson och Kim Ekdahl du Rietz(stavning?). Paff som jag var, + att jag inte har ngn penna med mig så står jag bara och glor.. Haha. Lite arg på mig själv för att jag inte tog upp kameran.. Menmen. Hoppades på en autograf chans nästa dag ist!
Sen hem och sova.

Söndag. Denna dagen jobbade jag utan min kompis för första gången, så jag åkte upp med min lillasysters kompis mamma. Haha. Lite pinsamt. Och jag hade ingen att snacka med under lunchen. Men sen började matcherna. Jag fick stå med en shysst tjej, något år yngre än jag. Första matchen, mellan australien och Barrain(??), var ju rätt dryg. Då satt vi bara o snackade. Jag skulle bara ner i greenroom o hämta min vattenflaska. Då ser jag en lång kille i sverige-overall som fotas med  några andra volentärer, det är Jonas Larholm(nr 15 i svenska landslaget)!! (en av mina favoriter!) Jag blir PAFF!! Men jag tänker inte gå miste om läget! "Kaaan inte du signera min tröja?" sa jag "Jovisst", säger han. Men jag ser att han har lite brottom. SÅ jag tar upp pennan ur väskan. Och sen råkar jag trasla in mig i mina kläder och min väska när jag ska ta av tjocktröjan(för jag skulle ha autografen på den röda t-shirten. Men jag lyckas få ena axeln fri, så jag säger "Skriv på axlen är du gullig!". Sen sa jag "tack så mycket!" , varsegod, sa han o kilade iväg! Sen kom tanken; SA JAG VERKLIGEN ÄR DU GULLLIG!??!? TILL EN VUXEN LANDSLAGSSPELARE???? Ja.. det gjorde jag. Jag måste vekrligen tänka INNAN jag pratar. Haha... Aningen pinsamt, men lite kul. JAg skrattar åt det nu, o förhoppningsvis gör han det med.
Sen kunde jag inte sitta stilla, jag var typ i extas!! Mina ben skakade. Sen sprang jag upp till min ingång igen och kunde inte vara tyst! haha. Åh, det var kul!

Där har vi Larholm! (Fin!)
(bild från ngn dansk tidnings hemsida)

Sen börjar Sverige vs. Kroatien matchen. Om jag var pepp innan, så är jag sjukt mycket mer pepp då! Och för sörsta gången hör man när svenska fansen sjunger nationalsången! Och OJ vilket drag på publiken! Fantastiskt! Jag tror det fick sverige att tända till och prestera mera! Matchen(som ni säkert såg?!?) var sjuukt späannade! Och vilken match! En sjukt bra match!! Jag hejade och skrek och hoppade vid min ingång! en säkerhetsvakt sa tillomed till mig att lugna mig, haha. Men åååh! Det var kul! VM. Svårt att fatta, att dte faktiskt är VÄRLDS MÄSTERSKAPEN. Och dte är ju liiite häftigt att få chansen att jobba där. Jag är hedrad. Även om jag inte har ett speciellt viktigt jobb. Jag önskar att jag får gå ner på golvet dock. Bara för att känna på det. Ska fråga en vakt om jag får det på fredag, när jag jobbar nästa gång.

Senare så går jag ner i greenroom för att göra ngt annat(dvs jag smiter från min post o joppas se ngn spelare:P hehe), då ser jag Kim Ekdahl du Rietz!!(nr. 25) (Han är också en av mina favoriter, han har gått på den skolan jag går på nu!! hihi) "Hej, kan du skriva på min tröja?" WOOP. SÅ gör han det! Sen blir jag ännu gladare än jag var innan. Jag är hypad när jag kommer ner till greenroom och träffar vår lagansvarig! KOLLA MIN TRÖJA!! Haha. Sen ser jag Stefan Lövgren, en fd. landslagsspelare. Så får jag hans autograf också! HIHI. Partik Ekwall var också där, men hans autograf ville jag inte ha. Gillar inte han, han är sliskig.... Dessutom (long time ago) så lurade han min mamma på pengar. Den lymmlen.


Här har vi Kim. En kul kille!  (Han är fin han med!) (bild från lugis hemsida)

Sen börjar Danmark vs. Argentina. Jag är aningens ofokuserad på den matchen. Kan inte släppa sveriges match och att jag har fått 3 autografer. haha. Ser lite svenska spelare och villa springa fram till dem o be om deras autograf, men det känns lite desperat när dem redan är omrignade av reprtrar eller barn.. Så det var inte läge då.

Men vipps, så säger tjejen som står vid samma ingång som jag "Kolla där!", så står Tobias Karlsson(nr. 18) (också en av mina favvosar, lagkaptenen!) vid ingången bredvid. Så jag springer dit! Och så får jag en fjärde autograf! Wihoooo!

(Bild från handboll.info)

Jag måste säga en sak. Jag blir sjukt knäsvag när jag står nära någon av dem. Deras muskler...kroppsbyggnad. Mums! Och de är så duktiga! Jag tycker att handbollsspelare är SJUKT attraktiva! (finns ju undantag, men dem flesta är Yummmie, på något sätt!)

Jag är jätteglad att jag faktiskt har 4 autografer. Men jag hoppas att jag får några fler! Jag vill verkligen ha målvakten Johan Sjöstrand, Kim Andersson, Oscar Carlen, Jonas Källman och Dalibor Doder.
Hade varit kul att få från ngn annan duktig spelare i något annat land också, men svenskarna är ju viktigast. Hehe.

Så jag hoppashoppashoppassssss att sverige får spela sin semifinal i Malmö på fredag, så har jag chanst till att få flera! Hihi


Min fina tröja!!

Sen när jag kom ham var jag fortfarande helt uppe i varv! Så det tog tid innan jag somnade. Och sen vaknade jag av klockan ca. 6h senare. Time for school.
När jag kom till skolan va jag dock JÄTTEPIGG, asså typ övertrött. Jag berättade om min fantastiska gårdag. Haha. Seen, gick min energi ner och jag höll på att somna.

När jag kom hem tog jag en fika, satte mig vid datorn, åt mat, och nu sitter jag här igen. Kanonkul. Ska nog strax plugga lite matte, matte E, vill inte hamna efter redan.
ÅÅÅÅH vad jag längtar till studenten. Jag är så skoltrött.. och trött i allmänhet. Behöver en ledig dag känner jag. Får ta en nästa vecka tror jag.

Jag ville lite jobba imorron också, för då möter sverige danmark. Men jag kan inte. Min bror fyller år, eller skulle fyllt år. Så vi ska åka till kyrkogården och tända ljus o lägga blommor, och sen typ"fira" hans födelsedag lite här hemma, med någon god mat och foton på han. Kändes fel ifall jag skulle vara iväg och jobba, för då skulle jag inte vara hemma alls på den dagen.
Dock kommer vi nog att kolla på matchen på tv här hemma, den får man ju inte missa.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen o mysa med min stra blåa nalle(som jag fick av några kompisar på min fest, jag kallar den för Frasse! heh). Sen plugga lite matte e (skrev nog det innan, men jag pallar inte scrolla och leta.. haha..). Sen 8 är det nog top model om jag inte minns fel. Så ska nog se det. Sen ska jag sooova!

Dagens låt: Glorious - Arash
VM-låten!!

-.-

Tjabba.

När jag vaknade kvart över 8 var jag astrött. Så jag snoozade i en halvtimme. Men ändå har jag varit halvdöd idag. Lite som en zombie. Är verkligen jätteskönt med helg nu, så imorron ska jag ta igen all den sömn jag missat de sista veckorna. Sen ska jag jobba. Både på lördag och söndag. Men det ska bli kul! Sverige spelar båda dagarna.

Dagen. Finns inte så mycket att säga. Jag lade håret på andra sidan bara. Brukar ha benan på vänster sida, idag hade jag på höger. Sjukt intressant!
Varenda dag denna veckan har jag velat se/träffa H. Vi går ju på samma skola. Men såklart så ser jag han bara typ en gång på långt håll.. What to do? Orh. Fan. Vad. Detta. Är Frustrerande. Jag gillar killen. Jag tror jag gör det. Och det är sjukt jobbigt.


När jag kom hem åt jag choklad o kollade på tv. Sen åt jag hamburgare till middag. (Känner på mig att jag snart går upp dem två kilon jag tappat...).
Jag ska lägga min tidigt och sova länge.

Och jag peppar VM imorron, och på söndag. Bara att på söndag så kommer jag att jobba helt själv.. Men det ska nog gå bra.

MmmMmMmm.

Och mitt spotify premium gick ut idag... och nu är reklamen jobbigare än vad den var innan. Aja. Det var kul så länge det varade.

Det var allt från mig! Ciao.

Dagens låt: Angel - Akon

Gillar inte Akon så värst, men denna låten är mumsig! Man vill bara mysa. Med en söt kille tillexpel, eller ett stort gosigt gosedjur, och tänka på en söt kille ist, nästan lika bra.

toshdag

Då var det fredag imorron. Nice. Sovmorgon också för den delen! Nice. Har inte sovit längre än till 7 på.... läääänge. SÅ det ska bli nice.

Igår hände inte mycket alls. SÅ jag gjorde inget inlägg.
Idag, hände inte heller så mycket. Lektion, håla, lektion, lång rast, dvs matrasten. DÅ jag så smidigt lycades att välta ut mitt glad med vatten i hela knät.... Som jag skrattade. Vad jag är klantig..
Sen var jag överspeedad en bra stund och kunde inte koncentrera mig på något.
Sen ska sista lektionen börja 14,45, men vi satt o väntade på läraren till 15.00 sen gick vi. Haha. Skönt att komma hem en timme tidigare! Förra terminen började vi 15.05 så läraren kasnke missat att lektionen var flyttat. Aja. Jag klagar då inte.

Och en irriterande sak. Jag kan iiiiiinte, jag upprepar, jag kan verkligen inte sluta tänka och fundera på H. Jagtäbker på vad han tycker och tänker om mig? Om det är ngt över huvudtaget. Jag vill veta. Men jag är för feg för att fråga. Vissa kompisar som jag har snackat med och berättat allt som hänt, säger att hangillar nog dig. Men så säger dem kanske bara för att jag inte ska bli ledsen. Jamenar, det finns inget som tyder på det. Det är svårt att se skillnad på att "vara snäll" och "flirta". Det är typ samma saker, med helt olika betydelser....
Det är fruktansvärt frustrerande. Argh. Egentligen borde jag inte fundera på det, och jag tror att jag kan sluta tänka på det om jag verkligen vill, men vill jag det? Gillar lite att tänka på det. Gillar tanken på att någon gillar mig. För den knäppa person jag är (OM han nu gillar mig), med tanke på att jag inte har uppträtt sofistikerat och graciöst och sånt precis.. haha.
Äeh, släpp det.

Idag ska jag träna på crossen, jasså minsann. Det ska jag. Duktigt. Btw så har jag gått ner 2 kg sen.. ja innan. Men så här "lite" har jag inte vägt sedan typ våras/sommras. Så det är bra. Lite till bara.

Mmmm, sen har jag inge mer att skriva.

Dagens låt: Just so you know - Jesse McCartney


Hejdåhelg

Hejhej. Läget? Det var ett tag sen. Här kommer en "kort"version om de senasta av mina mycket intressanta dagar.

Frrredag.
Vakna, stressa, missa bussen(det var visst nya busstidtabeller), kom en halvtimme sent.. Skola.
Jobba på Vm i malmö. Fick stå i ingången och hjälpa folk att hitta sina platser. Killen jag stod med gjorde ju ingenting. Jag fick säga till alla fulla danksar att dem inte fick stå mitt i gången o gunga och jag fick plocka upp allt toapapper osv. Men det var helt okej. Sen var jag rätt så trött. Men inte kunde jag sova för det.

Lördag.
Upp pch hoppa. Stressa. Duscha. Plocka ihop sakerna till festen. Åka till lokalen med B pch pynta. Det var kul, och det blev fint. Blåste en massa ballonger. Satte upp en ljusslinga som ett hjärta. Hihi.
Sen kom tjejerna vid 6 så vare tjejmiddag. Mycket trevligt. Fick fina presenter också! MASSA choklad! haha! Sen kommer nervösiteten som en smäll rätt i magen. Åh vad nervös jag var. Gick segt i början för gästerna att komma. Men dem kom! Och en gång ställde sig alla i en ring runt mig och sjöng, ja må hob leva. Haha DET VAR UNDERBART! åh ♥!
Många från ja listan som inte kom dock... Vilket jag tycker är ASDÅLIG stil att tacka ja o sen skita i att komma....
Jaja. Men dem viktigaste kom! Alla mina närmsta vänner, och snyggaste killen i staaan. H! Och han var jättegullig. Han var en av dem som stannade längst, då dem flesta stack rätt tidigt (amo). Men det gjorde inget så länge han var kvar. Jag hade ett sånt jäkla skoskav, så prec innan han ska gå så tar han o lyfter upp mig, snurrar sen sätter han ner mig på stolen. Och sen får jag en hejdå kram. Awwwe. Men en grej är så jääkla störig, grabben kollar ju inte in i ögonen när man snackar med han... han kollar alltid på ett annat håll eller ner i mobilen. Antingen så tycker han att jag snackar för mycket eller så är han lite blyger. Tror jag snackar för mycket, för han verkar inte va en tyst typ.
Sen satt vi kvar ett gäng o snackade till typ 3. Sen körde vi hem. Sov i 3 timmar.
Sen var det upp och städa.

Vi e på söndagen nu då. Stäääda. Moppa. Sopa. Osv. Dock var det några vänliga själar som hjälpte till att städa på lördage också.
Sen åkte vi hem till mormor en liten stund. Sen åkte vi hem. Och sov.
Sov dock inte så gott för jag låg mest o tänkte på lördagen. Det var riktigt roligt! Åh. Min 18års fest. Ändån.

Måndag.
Skola tidigt. Trött. Direkt efter skolan, iväg till malmö för vm. Fick springa mellan perrongerna, för jag stod först på fel, sen på rätt, sen kom tåget på en helt anan perrong iaf, så vi fick springa. Det var roligare att jobba än förra gången. revligare människor, eller var det jag som var socialare. Jag känner verkligen hur jag kommer ut ur mitt blyga skal typ, gör framsteg hela tiden tkr jag! *Klapp på axeln.*
Vilken stämning det var på matchen mellan serbien och danmark! Härlet! Och guud vad jag saknar att spela själv :/. Ack. Sen efter matchen blev jag bjuden på fest av några danskar, haha. Först av en söt kille. Sen av en annan lite rälig i baren. Var dock tvungen att tacka nej till bägge haha....
Sen kom jag hem. Var jättetrött. Och hungrig. Hade knappt ätit ngt på hela dagen... Kom i säng vid 12.

Tisdag /Idag.
Upp klockan 6. Iväg till skola. på lektionerna har jag sett att lärarna har snackat, meninte hört vad dem har sagt typ. Haha. Hade min första matte e lektion idag. Hoppas att det kommer att gå bra.
Sen kom jag hem. Känns som jag inte varit hemma på jättelänge.
Ska träna, duscha och städa lite idag hade jag tänkt. Sen ska jag sova! Och kom på att jag måste läsa 4 kapitel i svenskan till ímr också. Kuligt...

Och en jättetrevlig kille smsar mig heeeeeeeela tiden. Alltså, heeeela tiden. Jättetrevlig, men lite för mycket... Jag orkar inte.

Aja. Här fick ni helgens händelser! För dem som bryr sig typ. Puss o kraaaaaam.

Dagens låt: Bed of Roses - Bon Jovi
En av världens finaste låtar! Tycker jag.


SCVIISCH

Haaaj.
Vaknade vid 6 som vanligt på torsdagar, eftersom jag inte fått något svar av läraren igår. Efter jag ätit krukost, så kollade jag mailen I MOBILEN (har lärt mig göra det nu, hehe) o då har fröken sagt att hon är sjuk idag och att lektionen är inställd. Så jag går o lägger mig i en timme. SEn går jag upp IGEN och beger mig till skolan vid 8.45. Klockan 9.45 när vår dubbellektion i svenska ska börja, så får vi reda på att hon också är sjuk... Och nästa lektion börjar inte förren 14.05.
Blir så arg! Kan dem inte skicka ut mail dagen innan om de har morgon lektioner o känner sig krasliga dagen innan. Så jag och några killkompisar stack till subway, sen bowlade vi. Och jag svär, jag har AAAAAAAAALDRIG i hela mitt liv spelat på dåligt! Fick inte en enda strike, Katastrof! Så jag förlorade, stort. Menmen, det var trevligt, att spela då. Sen åt vi i matsalen. Och det var motbjudande. Skolmaten är något av det äckligaste jag vet. Tillomed köttbullar o potatis smakar URK. Jag fick i mig 2 köttbullar.
Sen när klockan blev 14.05 så började fysiken. Då gick läraren härledde Borhs atom-grej. Srev och skrev ocg snackade på samma gång. Försökte att hänga med, men efter halva tiden gav jag upp. När han har komit fram till något, så frågar en i klassen "Ska vi kunna detta?", svaret blir "Nä, jag tyckte bara att ni skulle se det." Okej liksommmmm. Sen slutade vi. Lönt. Sen hade jag en halvtimmes rast, sen började webbdesignen. Det var ändå rätt kul, vi bara sitter o pysslar i photoshop. Gjorde ett Andy Warhol kollage med bild på sig själv, och sen en face swap. Jeg bytte mitt och Megan Fox ansikten, haha. Kan säga att hon blev rätt mycket fulare..
Sen hem. Hungrig som ett as. BAra slänger i mig maten. Sen till datorn.

Är aningen uppstressad. Känns som jag har massor att göra och att det är massa som händer nu. Men allt har sin tid. SNart ska jag iväg för att fotas i VMkläderna! För imiorron ska jag jubba! Hoppas att det blir kul!

(Mina fingrar är inte så tjocka som dem ser ut på bilden..)
Står CREW på baksidan av den svarta också. Kul att T-shirten är i danmarks färger när VM spelas i Sverige btw..

Så förvänta er inget inlägg imorron. Får se om jag hinner göra ett snabbt på lördagen.

Igår bakade jag kladdkaka, som jag ska bjuda på på lördag. Var tvungen o smaka om den var tillräckligt god. Och det var den. Nästan för god. Ska göra en till när jag får tid. Det bästa hade varit o göra den på lördag så jag inte äter upp den. Pinsamt o bjuda på en kaka jag redan har ätit snart en 4e del av.. haha. Shame on me. Men jag ha rinte ätit kladdkaka på evigheter. OOH vad gott det är. Jag ägeeeeeer på att baka det. Använder inget recept, bara slänger i lite, för jag kan det typ i huvdet. Stolt. Kladdkaka är något jag är bra på, och jag erkänner det! Hehe.

ÅÅÅH. jag är heelt uppe i varv. Jag behöver lugna ner mig. Jag ska nog lägga mig i sängen nu en liten stund innan jag ska iväg. Sen måste jag dusha. Och foxa grejer, för jag kommer inte hinna göra det imorron. Åker DIREKT från skolan till Vm. Sen är jag hemma vid 10 på natten. Sen ska jag sooooooooooova länge. Dusha, plocka ihop lite saker, och iväg igen!

Helt sjukt vad denna veckan har gått snabbt. Redan fredag imorron! Känns inte som det. Och jag måsteha en ide på vad jag ska göra för data spel. Fasen.

Nä, nu ska jag lägga mig en stund. Sen måste jag fixa mig för fotot. Jag hinner nog inte lägga mig!

Hoppas det blir kul. Det blir det säkert. Det blir säääkert bra! Aight!?

 Dagens låt: One - Metallica


ba' chiiiilla

Har gått från att vara as taggad, till dåligt samvete, till orolig. Bra va. Nu oroar jag mig för precis ALLT! ALLT kan gå fel!
Och blir så trött på allas "tänk om...".
Men vad fan. Det finns inget mer jag kan göra. Varken för Vm eller festen. Allt e fixat. Gästlistan är utskriven. Vakter fixade. Tågtider för Vm kollade. Backup lista ifall spotify skulle få fnatt på festdagen! Jag tycker att jag har det spikat o klart i en ask. Jag ska bara baka kladdkakor också.

Jag kommer inte att tagga så mycket idag. Ska bara fokusera, göra min läxa och chilla. Igår var jag så otroligt taggad. Tog tillomed lite av min cosmo bara för att jag kände för det. Allt kommer att gå kalas!
Och kläderna passade btw! Wooop!

Så jag hoppas att allt blir bra!

Nåde den som försöker förstöra för mig!!

Annars, idag har jag inte gjort mycket. Varit i skolan. Helt ok. Kom hem tidigt. Tog hårborttagningsmedel på armarna! Så nu är mina armar lena som en babyrumpa. Undrar hur länge det håller. Jag skäms över att gå i tishirt för mina armar. Men nu är det fixat. Nice!

Sen var jag hemma hos B och vi sminkade varann, som man gjorde på gamla tiden. Haha det var kul.

Nu ska jag göra min läxa, läsa 2 kapitel i en bok. Sen ska jag maila en lärare o fråga om hon är sjuk imorron, så jag inte åker dit tiiiidigt på morgonen, så är hon sjuk... så kunde man haft sovmorgon till 8 ist för 6. Så jag mailar.

Sen ska jag sova. Och kanske kolla på föräldrafritt, om jag pallar. Innan jag sover då.

Dagens låt: This is War - 30 seconds to Mars

gadsit

Hejhejhej! (rubriken är tisdag baklänges)
Dagen idag var helt okeeeej! Fick fler bekräftelser från dem på kasnke listan. Jag hoppas att 7 stycken som är bjudna inte kommer. He he. Dels pga antalet, och dels för att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om just dem kommer. Det skulle inte spela någon roll.
Sen fick jag sluta typ en timme tidigare idag igen. Najs. SÅ jag var hemma kl. 2. Kunde varit hemme en timme tidigare om läraren sjukanmält sig tidigare än 10 min innan lektionen.. menmen.

Snart ska jag nog ta ett pass på crossen. Bränna bort de där lilla extra, hoppas jag!


Jag e glaaaa! På fredag är det VM! Hoppas att det bli kul! Sen äre FEEEST!  åååh. Jag kommer antagligen att vara sjukt trött. Men det glömmer jag nog när festen väl drar igång! Pepppp!

Åh jag blir så glad när folk säger till mig att de är taggade!

Och jag är taggad till mars! För att den 15e mars kommer Green Days Live dvd ut! Awesome as Fuck!! Och här är trailern! http://www.youtube.com/watch?v=HZcCJBr_Nh4 


Sen ska jag förhoppningsvis resa med några kompisar på påsklovet! Hopefully till Cypern! För cypern är najs! Och så blir man brun till studenten!
Och sen så taggar jag fötståss STUDENTEN!
HELL YEAH!

Pepp på livet helt enkelt! Det är inte varje dag man är det, så jag tänker ta till vara på denna studen. Jamenar, jämför denna glädjeperioden med deppperioden för några månader sen?! Jag tror att vinden har, eller håller på att vända för mig! Fantastiskt!

Nu ska jag prova min klänning igen, och öva på att gå i mina höööga skor! hihi

Hoppas att den fortfarande passar! Pepppppppp!!!!

Dagens låt: Radio Ga Ga - Queen

dagen o drömmen

TJA! Terminens första dag avklarad!
Det gick sådär. börjar med att jag har tagit förra årets busskort så busschaffisarna blev inte så glada. Men dem var snälla o lät mig åka ändå.
På morgonen måsta jag ju ta bytesbussen, så såklart så får jag stå på bytesstationen o vänta i en halvtimme för den jag skull ebyta till hade redan kört. Så jag kommer försent till lektionen. Fysik. Jag var bra på fysik i högstadiet, men nu........är det mitt sämsta ämne. Kan bero på att vi har en dålig lärare. Men uscha  mig så svårt det är! När han skriver på tavlan är allt jag ser en massa konstiga symbolen och bokstäver och siffron ihopblandade i massa ekvationer. Om det är någon som funderar på att välja fysik b på gymnasiet, tänk om. Det är CP-SVÅRT!
Sen lunch. Men mitt matkort var här hemma tillsammans med årets busskort, så jag kunde inte äta ngt. Men det var ändå äcklig pyttipanna, så det gör inget.
Sen hade jag digitalt skapande, en kurs som däremot är skitkul! Hade lektion i en kvart, sen fick vi sluta. Helt ok. Fick också se betyget av tröjuppgiften vi gjorde förra terminen. MVG-!!! WOHOOO!! Nästa uppgift ska vara att designa ett omslag till ett dat-/TVspel. Det kommer bli svårt, men kul!

Sen så gick jag o en kompis till body shop för att utnyttja mitt födelsedags-persentkort, som slutar att gälla idag. Det var svårt att hitta något under 100 kr. Men tillslut hittade jag ett glittrigt nagelack.

Sen tog jag bussen hem och sen hamnade jag framför datorn. Som vanligt. Hehe.
Det är så sjuk mååånga osm säger att de är taggade för min feeest! Och det gör mig så glaaad!! Det är fortfarande många som står på kanske, jag har sagt att de måsta stå på Ja-listan innan onsdag, annars kommer de inte in. Så vi får se. Hoppas att några av dem kommer iaf. Och sen är det många somtar med sig kompisar. Mitt hook från en fest i somras kommer, hehe...... Men det var för att en som är bjuden(han som kallas H) ville ha med honom. Så okej sa jag lite halvt motvilligt. Inte för att jag har ngt emot han, men jag vill inte ha någon akward situation. Men det bli säkert bra!(mitt mantra, hehe).

Jag är så galet taggad! Det kommer säkert att bli sjukt bra. Jag hoppas det!

Imorron börjar jag tidigt, uuhuu. Så det bli till att l'gga sig i tid. Jag ska nog lägga mig klockan 9! Siktar på det iaf.
Igår la jag mig vid 10, och sov till 9. Typ 11 timmars sömn. Det var nice! JAg drömde att jag typ var med i en harry potter film. Och voldemort jagade mig, han var ett stort blått lejon. (wtf?! haha) Men jag klarade mig. Och så utspelade sig filmen i min mmormors sommarstuga! Hur knasigt är inte deeeeet!? Dessutom var det en snygg kille med. Synd att han var ond bara...
Haha jag älskar att drömma!!! Speciellt sånnahär konstiga drömmar. Och nu, för första gången känner jag att jag vill se den harry potter filmen som går på bio nu. Den första delen på den sista filmen. Om den fortfarande går.. Hoppas det.

Dagens låt: Over you - Daughtry

imorron börjar det!

Sista dagen av mitt sista jullov! Idag ska jag städa, jag har inte städat på hela lovet, haha. Jag ser faktiskt fram emot att börja skolan imr, lite. Faktiskt.

Jag har tränat på crossen idag, det var jooobbigt! Men den som vill bli fin får lida pin. Fy van vad jobbigt det var. Men det är skönt nu efter, när man har dushat och hämtat sig lite.

Jullovet har varit riktigt bra! I vanliga fall har jag brukat sitta hemma för det mesta, kanske träffa en kompis o shoppa någon dag. Städa. Osv. Inget speciellt roligt. Men detta jullovet så har jag träffat kompisar jätteofta, gjort massa olika och roliga saker, och jag har även fårr nya kompisar! Och snö hela tiden! Jag gillar snö. Det är fint. (dock inte på våren...).

Jajaaa........ Har inte mycket mer att skriva. Hoppas alla njuter av sin sista jullovsdag (om man börjar skolan imr då..). Ska bli spännande o se om man lyckas vända på dygnet igen, har blivit sena kvällar och långa sovmorgnar nu på lovet!

Så, imorron börjar min sista termin på gymnasiet! Tagga studenten! Jag tror/hoppas att dte kommer bli en sjukt bra termin!!

Dagens låt: Last of the American Girls - Green day

feel ing

Igår ..
..var en kul dag! Efter lunch så stack jag, B, mamma o pappa för att handla grejer till min fest, och bara mat förövrigt. Jag hade min fest-lista och mammapappa hade såklart glömt sin inköpslista. Så när jag var klar med mitt så fick jag hjälpa dem så att det skulle gå snabbare. Fick gissa ved vi behövde.
Mitt festgrejs gick på ca 700 kronor!!! Galet vad dyrt det blev! Börjar förstå att man tar inträde på sina fester. Denna festen har rendan kostat nästan 4000 kronor. Menmen. JAg kommer bara att ha en 18års fest 1 gång i mitt liv. Så kosta vad det kosta vill. För det ska bli bra!
Sen var det snabba turer, hem och lasta av grejerna, sen gå direkt hem till B för att köra till Malmö för att åka skrillor i folkets park men några kompisar. Mycket mysigt. Fast kallt. Riktigt kallt. Jag mitt smartass hade ju glömt långkallingar... så jag hade bara tunna thights. Sen åkte vi vilse på vägen hem, men tillslut kom vi hem, köpte pizza, och pelade mario cart på wii och snackade skit. Sen var jag trött och frusen så jag gick hem först. Men det var kul. Och skönt att jag har typ allt fixat för festen nu. Och hoppas att jag inte blir sjuk nu!

Sen är det fortfarande många som frågar om de får ta med sig kompisar till festen. Jag är typ sämst på att säga nej, men jag måste nästan göra det till vissa. Det är en tjej som vill ta med sig 2 äldra killar. Den ena tycker jag är okej, han är snygg. Men han andra är från mina trakter o jag gilla rinte han riktigt. Mnejga vet inte hur jag ska förklara att jag inte vill ha han ena där. Haha.
Och mamma o pappa lär inte bli så glada när de ser gästlistan som snart kommer att skrivas ut. Deras MAX 80!!! Har blivit typ 100. Om inte några till tackar nej, vilket jag nästan hoppas. Jag har inga problem med 100, men mina föräldrar har..

Jaja det löser siiiiiig. Ouch, asså det är riktigt nära nu. I can feeel it!

Ikväll ska jag o min familj hem till min kopmis o hennes familj på middag. Trevlans!


Snart börjar skolan. Den sista terminen. O jag måste säga att jag är taggad! Jag tro att det kommer bli ett sjukt bra år, med studenten, min fest, klasskampen, resa och massa annat kul! Och sen ska det bli kul att träffa klassen igen!

Nu ska jag äta! Sen hem till B!

Dagens låt: F**kin' perfect - Pink
Den är så fuckin' braa!

parents

Såg nyss schemat för VM. Jag fick alla 5 pass. Dvs det dagen innan min födelsedagsfest. Menmen... Det kommer säkert att bli skitkul.
Meeen, det negativa är. Mina föräldrar. De tror ju att jag kommer att skita i skolan helt nu, då jag ska jobba 3 skoldagar. Men jobbet börjar en timme efter skolan har slutat. Så jag tror det kommer att gå. Visst blir det lite stressigt, men det kommer att gå! Det måste det! Och det kommer att bli skitballt!
VM i sverige har vi liksom inte varje år. Och tänk vilken grej att skiva i CVt!

Och jag hade inte varit lika orollig över min fest heller om det inte vore för mina föräldrar. Det är faktiskt sant. Om de hade varit stöttande och litat på mig, så hade allt varit mycket bättre. Och jag är så fruktansvärt rädd för att göra dem besvikna eller arga. Jag klarar inte det. Det är ngt av det värsta jag vet. Men de gör det inte lätare för mig när de kommer med massa negativa åsikter om allt hela tiden. Jag veeeet, jag veeeet att det kommer lite i kläm, och att ALLT kan gå fel, men man måste våga ta risker!! Jag vill skrika det åt dem. Men då skulle de bli sura och säga "Inte den tonen!!". Ibland känner jag mig kränkt i mitt eget hem, och underskattad. Missförstå mig inte, jag älskar mina föräldrar jättemycket. Men deras synsätt är väldigt smalt, allt är farligt. Måste leva efter normen, och man får inte riskera något. De lever liskom inte fullt ut, för de är så rädda att något ska gå fel. Medan jag vill leva varje dag som det vore den sista, inte vara begränsad och rädd. Och att vi gör som vi gör, tror jag beror på min brors död. Det var länge sen, men det är sånna händer och smärtor som gör oss till det vi är idag.

Och jag tänkerinte vara rädd för mina föräldrar ska bli besvikna på mig, de måste acceptera att jag vill leva mitt liv, och inte sitta hemma och se åren gå förbi bara för man är rädd att något ska gå fel.

Det är flera soom har tackat ja till min fest nu, och många som vill ta med sig kompisar. JAg önskar jag kunde säga ja till alla. Men då blir det mååånga fler än 80. och då blir inte mina föräldrar glada. Då kanske festen spårar ur... tror dem. ARRRGH. Jag måste respektera deras villkor, vilket jag gärna gör, med de mååååååste förstå att denna festen är otroligt viktig för mig!

*andas*

Men det bli säker bra. Aight?! Allt kommer att bli bra. Allt som händer händer för en mening. Så jag hoppas att det är meningen att det ska bli bra tillslut.

Nu ska jag hem till B en snab stund, sen äta, sen iväg och hämta min VM ackreditering.

Haajj!

Dagens låt: Who wrote holden Caulfield? - Green day

Det blir säkert bra!

SÅ, då har jag skickat ut ett påminnelsemail till alla inbjudna till min 18års fest! Direkt efter jag hade gjort det fick jag en panik-ångest attack. Men den har tyå gått över nu. Det blir säkert bra. Det är det jag intalar migsjälv. Och jag har fått ett sjukt bra pepptalk från en kompis! Riktigt klocka ord. Och det kändes bra.
Det blir säkert bra.
Det är många som vill ta med sig kompisar. Vissa får, andra får ett kasnke. Får se hur många det är på ja listan i mitten på nästa vecka.
Jag har en sjukt brrra känsla, samtidigt som jag är jäkligt nervös.
Men jag släpper det fär en stund nu.

Idag har jag inte gjort så mkt, kollat på She's the man. Älskar den filmen! haha så kuuul.

Imorron ska jag nog åka in och hämta kläderna och min acreditering inför VM. Hel sjukt att det också startar nästa vecka! Och jag hoppas verkligen att jag inte får passet dagen före min fest! Då kommer jag vara dödstrött. Eller jag är rädd för det.

Orh, det kommer säkert bli bra det med. Det löser sig. *andas*

Jag har sovit gott inatt. Tror det hjälpte att lyssna på musik tills jag var så trött att jag somnade direkt efter att jag stängt av. Och så fort oron började komma upp i huvudet igen så tänkte jag på Josh Duhamel. Sen sov jag gott.


Han är så snygg!

Nu ska jag sitta vi datorn en liten stund till, sen göra mitt fyspass igen! Fan, jag saknar handbollen... Men men what to do. Jag vill se braut på min fest. Situps och armhävningar, here I come. Om det går bra för mig i framtiden, får bra lön o så, då ska jag ta o anställa en personlig tränare!
Sen ska jag sova, gott. Hoppas jag!

Dagens låt: Wind of change - Scorpions
Den får mig att lugna ner mig.

nejtack

Hemma från farmor och farfar. Kunde jag sova inatt? Neeeeej. Låg och oroade mig och vred mig......
Det är patetiskt så mycket jag oroar mig. Jag ska nog meditera.

Har kollat på 3 filmer hos dem, When in Rome, Killers och Avatar.
Bra filmer allihopa!

Jag älskar dem jättemycket och det har varit jättemysigt att vara hos dem. men en sak som är så fruuuuktansvärt irriterande är att det verkar inte förstå ordet MÄTT.
-Ska du ha lite glass?
-Nejtack, jag är mätt.
-Vill du ha lite pannkakor då?
-Nejtack.
-Säker på att du inte vill ha något?
- Jaaa, stensäker!

10 min senare.

- Vill du ha en kaka?
.................

När jag kom så typ trånade jag efter frukt.. haha. Det är inte ofta!

 

Nu är jag så satans trött. (ursäkta språket). Jag ska ta en dusch. Sen sova(förhoppningsvis..).

Imorron ska jag skicka ut ett mail till alla inbjudna till festen för att påminna dem om att svara. Åh, jag hoppas att det kommer tillräckligt...... It's killing me. Jag är så jäkla nervös. Får ont i magen varje gånng jag tänker på det.

Jag ska meditera.

Dagens låt: Viva la Gloria! - Green day


hej dagbok..

idag har jag gått till ica och handlat mjölk. Ja, det var allt...
Och tränat på crosstrainern ! (viktigt!)

Sen har jag typ legat sömnlös inatt pga att jag är så nervös och förväntansfull över min fest..... det är verkligen inte lång tid kvar nu.. *andas*

Snart ska jag gå över till B och äta tacos och kolla på Sex and the City filmerna. Jag har faktiskt inte sett någon av dem.. (skandal!)

Imorron ska jag hem till farmor o farfar och sova där till tisdagen. För att vi inte har sovit hemma hos dem på.. jag vet inte hur länge.. Hoppas att jag kan sova där iaf. Och hoppas att jagh inte äter för mycket! Hehe.
Så det blir inget inlägg imorron..... ack ack.


Dagens låt: Macy's Day Parade - Green Day 

hejhej 2011

Vipps så vare 2011 !

Räknade ner minuterna, och när klockan slog 0.00 så, smällde det en jävla massa och jag var så glad! Ett nytt år! Jag är på helspänn vad 2011 har att erbjuda! När det smällde som mest, på tolvslaget, man bara kände det inom sig. Detta är en början på något nytt!

Det var en mysig middag hemma hos B, med god mat. Sen begav vi oss till en "stad" nearby för att festa. Det var ca 15 pers , inkl oss 4 tjejer från middagen. varav 5 killar(varav 2 var bögar). Haha. Men det var tur att vi 4 tjejer hade varandra, och spriten. Det var kul! Det var en bra nyår! Ett bra slut och en bra början. Åh vad jag hoppas att 2011 blir bra!
Jag kom inte på ngt bra nyårslöfte, så det blev kort och gott: göra det bästa av det mesta! Cause Life's what you make it!

Och det närmar sig min fest, med sjumilakliv! Folk har börjat fråga om de får ta med kompisar, vissa vill ta med, vissa 2 osv.. Mina föräldrar är redan skrptiska då jag har bjudit fler än 80, men alla kommer ändå inte komma. Så... Och sen är jag sämst på att säga nej.. Så jag sa kanske.
Sen vill jag inte att folk ska dra med sig sina egna kompisgäng, som jag inte känner,.. så dom kommer ha sin egen fest liksom. Nejtack.
Jag är iaf inte orolig längre. Det blir säkert bra.

Idag har jag gått i pyamas hela dagen typ, haha. Och jag mår helt okej! Bortsett från en liten fläskläpp.

Ikväll ska jag äta måttligt med godis och kolla lite på hipphipp!

Puss!

Dagens låt: Start of something new - High school musical

RSS 2.0