swoff

Hejhej

Snart fredag, snart helg, GÖTT!

Finns inte så mycket att säga om tisdagen o onsdagen. Det var 2 helt vanliga bra dagar på jobb. I tisdags hade jag följe med S til jobbet. Guuu så SÖÖÖT han är!
Igår frågade personelchefen mig om vad jag skulle göra efter sommaren, ´jag sa att jag inte hade någpt planerat, skulle inte plugga o så. Skulle ju varit ett bra tillfälle att säga att jag faktiskt var intresserad av att jobba vidare där.. men så långt o snabbt tänker ju inte jag... Dels för det var i fika rummet o det var massa andra folk där också.. så det var kanske inte rätt tillfälle.. äeh, jag vet inte. Men jag tror att min chef kommer tillbaka från semestern på måndag, så då (inte första dagen tillbaka kanske..) men då ska jag säga att jag verkligen trivs o att jag vill väldigt gärna jobba vidare här ett år! För det vill jag!

Idag var en rätt låång dag. Snackade mycket med 2 av mina kollegor, fick mycket konstiga frågor om vad tjejer gillar haha. Gillar tjejer mysiga killar? Föredrar du en ute kväll med bio o mat eller en mysig hemmakväll? osv. Det tog aldrig slut kändes det som.. Jag är inte jättebekväm i sådanna situationer.

När jag kom hem höll jag på att somna men jag höll mig vaken, annars kommer jag inte kunna somna ikväll. Var ute i regnet med hunden o sen åt jag goooooood wook. Nu sitter jag här, snart ska jag packa lite o ska nog snart se på remember the titans!!! En av världens bästa filmer! Den, Twilight och lejonkungen toppar min lista.
Sen ska jag SOVA!!!!!!

Imorron direkt efter jobbet jobbar 6-14, ska jag o min syster till mormor o morfar i deras sommarstuga Så vi hoppas på att der blir lite sol iallafall! Har inte kännts som sommar på ett tag, så jag hoppas att dte kommer bli lite sommarfeeling i helgen. Myspys.

Nu ska jag gå. Hejhejehjehjedå

Dagens låt: Paper planes - M.I.A

heelt galet

Tjenare.

Jobbet i fredags var kulkul! Det som är tråkigt att vara på den avdelningen var att man inte har någon att snacka med. Men får snacka med andra som jobbar där när man går fram o tillbaka i butiken. Jag gillar jobbet!
Hade följe hem med S sen. Höll på att trilla på cykeln en gång.... jag hatar att cykla. Sen näör jag kom hem så snackade jag med B, som inte var jätteglad, vilket jag förstår.. pga det som hände i norge. När hon bodde i norge så bodde hon nära det stället där attacken hände. Några av hennes kompiar var ju där.... en av hennes gamla skolkamrater ligger i koma. Hur hemskt är inte det. Tycker det är så jävla iditotiskt att det finns så idiotiskta människor. Varför liksom? Vad fick han ut av det? O varför tog han inte sitt eget liv? Kände han att han kunde leva med att ha tagit så många liv? Unga liv dessutom... Får ont i magen av att ens tänka på hur ond han måste vara, förstår inte hur man kan göra så...

Lördag.
Jobbade tidigt. Det var helt okej, kul. Gillar att snacka med mina kollegor.. Sen när jagkom hem så sov jag, o sen träffade jag en kompis o gick lite o pratade. Sen träffade jag B o vi chillade o pratade om kvällens planer. Som var från början att äta på restaurang o sen gå till en bar typ.. Men den ändrades för hon ville ut, okej sa jag, fast än jag inte alls kände för att sticka ut. o När vi skulle iväg på restaurang så ringde en kompis till oss o bad oss hämta han i hbg, för han kom inte hem efter matchen. Så det gjorde vi. O sen köpte vi kinamat på takeaway som vi åt i bilen. B åt o körde på samma gång. Haha .. o såklart så spillde hon på sin nya vita klänning...
Vi skulle ju ut i falsterbo, o jag vet inte alls pepp.. ville inte dit igen för jagblev ju bestulen där sist.... Menmen. Så jag tog inte med mig min plånka denna gången. Menmen. Vi körde då ut på motorvägen från hbg för att komma till falsterbo. Vi kör o vi kör o vi kööööööör. Är vi inte framme snart? Gud vad mycket skog det är! Titta en älgskylt! HAha "Säkert att vi kör på rätt håll?" sa B tillslut. Sen sa jag, Gud vad kul om det hade kommit en skylt där det står Välkommen till Göteborg eller något... Sen ser vi en skylt VÄLKOMMEN TILL HALLANDSÅSEN! hahahhahahahahahhahh. Jag har inte skrattat så mycket på jättejättelänge! Som vi skrattade. Vi ska till skånes södraste punkt o vi kör åt HEEELT fel håll... ut ur skåne till och med... Haha. KNAAASIGT. Det slog ingen av oss att ens kolla på GPSen so visade exakt var vi var hela tiden. Haha men det var underbart roligt! O sen blev jag jötteglad! Jag älskade det! Eller ska jag säga.. älgade det. ehe. (sorry, jag är trött).
Så vi vände o körde fr¨n hallandsåsen till falsterbo på en timme. tänker inte säga vilken hastighet vi körde i, haha..
Sen stack vi ut. Jag var nykter. Drack en cider dock. men annars inget alls. Det var verkligen helt annorlunda att va ute nykter. O jag gillar fortfarande inte stället. Nepp. för litet, kass dj,l inte roliga människor... nänä..Vill inte dit fler gånger..
Sen körde vi hem när stället stängde. Kom hem vid 4. Sov.

Söndag
Vaknade halv 11 för B ringde.. Åt frulle o sen stack vi iväg till en gammal klasskkompis till mig för vi ska rida på hans häst! Haha. Han har lovat mig dte länge,. o nu blev dte äntligen av! Det var kuuuuuuuuul! Skjukt kul! Fick ont i gumpen. men oj vad jag skrattade. Lycklig var jag. Hästen var snäll. Travade tillomed lite själv på slutet hihi. 
Sen åkte vi hem. O jag somnade direkt, hade så ont i huvudet! Sen åt jag mat, sen ´bnär jag väl skulle sova på kvällen så gick det klart inte.... 

Måndag.
To daaay. Var rätt trött när jag vaknade 4.50 och sjukt kall! Vart tog sommaren vägen.  ??? Det är ju svinkallt!
Sen postade jag alla tack för uppvaktningen på studenten kort. O sen var det jobbjobb! Det var en vanlig dag på jobbet, bra dvs. Likey. Fast ett tag där vid 11 blev jag så fruuuktansvärt hungrig o trött.. o då blir jag väldigt grinig också... vilket inte är jättebra. Men jag åt en bulle o sen blev det bättre. Klockan 12 höll hela affären en tyst minut för dem som dog i attackerna i Norge. Hela butiken blev tyst. Vilket var rätt mäktigt, och skönt , fullt med respekt i luften. Jag, klantig som jag är råkade ju välta några konservburkar som stod staplade, just under den minuten... När minuten var slut, s¨fick jag kommentaren "Det var ovanligt att du var tyst så länge.. " haha ...
Efter jobbet kom jag hem, åt lite rester, lade mig i s'ngen o somnade nästan, sen iväg till ett litet fik här i närheten o fikade med en vän so jag inte träffat sen studenten! Det var jättekul o vi hade massor att snacka om. Snackade i 1 timme o 30 min i sträck. Det var mycket trevligt.
Sen när jag kom hem så lade jag mig i sängen igen, med min hund.. myyyys! O Kan hända att jag slumrade till.. Det börjar bli en vana att ta powernapar.. haha. Men jobbet tar på krafterna.
Sen åt jag lite kvällsmat, satt vid datorn, snackade med S o sen stack jag, min syster och pappa ut i skogen o sprang. Det var faktiskt perfekt springväder! O det var skönt att springa, var ett tag sedan nu.

Nu har jag precis duschat o nu lyssnar jag på musik. Härligt. O sen ska jag sova gött. Har sovmorgon imorron, börjar inte förrens 12 så jag ska sova ända tills 8! Sen jobbar jag till 8, på kvällen.

Jag tror att plugga i USA planerna faktiskt kan bli sanna. Vilket är sjukt. Ska kolla närmare på skolan o se vad jag vill läsa för något program. Men gud vad overkligt om det verkligen händer. Insane. Men det känns rätt.

Nu är inlägget sluuut. Mitt mycket intressanta o händelserika inlägg. Men seriöst, hur ofta kör man fel till hallandsåsen när man ska till falserbo. Love it!



Ritade flaggan i paint själv för att undvika copyright grejs. Mitt hjärta till Norge. Dem liv som har spillits kommer aldrig att kunna ersättas.

Dagens låt: When I look at you - Miley Cyrus


fred dag

Tjenare!

Idag är det FRRRRRRRREDAG! Och jag ska jobba! Men klagar jag? IKKE!

 

Måndag.

Jobbade 12 - 20.00. När jag kom till butiken så frontade jag hela dagen... Det var sådär. haha och S hade redan gått hem. Det här kommer bli en traadig dag tänkte jag. Det var det, fast inte så hemskt fariligt. Jag blrjade snacka med en massa människor. Bara maler på liksom. Dom tycker nog jag är lite knasig, men det kan jag leva med. Haha. Jag gillar mina kollegor. Hade deeptalk om kärlek med en praktikant som knappt kan svenska, tror inte hon förstod hälften av det jag sa. Menmen. Jag snackade på.
Sen blev klockan 20.00 o jag cyklade hemm packade lite o sen sov jag.

Sen var det åhuuuus!

Tisdag.
Vaknar vid 6 o gör mig iordning o sen åker jag min syster o mamma till åhus! Solen skiner o det är underbart! När vi kommer fram så packar vi upp våra grejer o blåser upp madrasserna! Precis som det ska vara på cup! ÅH JAG SAKNAR ATT SJÄLV SPELA, wäh.
Sen kom vi mer till beachhandbollsområdet, LOVELOVE. Deras riktiga tränare had enågpt med jobbet o kunde inte komma på tisdagen, så jag fick coacha laget helt själv! Det var inte det lättaste, men jag gjorde vad jag kunde. Vi vann 3, förlorade 3 (varav 2 st med ett mål, surt). När matcherna var färdigspelade så var det mat i stugan där laget bodde. Myspys! Jag var astrött! Så efter maten lade jag mig i min madrass o somnade vid 11, sov som en stock, fast än tjejerna snackade halva natten. Dem är så jävla härliga hela bunten!

Onsdag.
Klockan slog 8 o det blev dags att väcka girlsen. Så hoppar jag i deras madrasser. haha, det var kul. Sen blev det frulle o sen iväg till omnrådet igen för spel. Deras riktiga tränare kom, vilket var tur. Man märkte att det blev en helt annan diciplin på tjejerna när han kom. Vi vann alla matcher, förutom den sista grupspelsmatchen. Så vi hamnade i B-slutspel.
Jag träffade några kompisar på området som jag hängde med mellan några matcher. Det var trevligt.
Slutspel, 8-delsfinalen börjar kasst. Vi kommer i ett underläge med 4-0 direkt typ.. Men sen vaknar dem o då komme rvi ikapp o bvinner matchen med 1 mål. Det är det jag älskar med handboll! Hur ett helt lag, bestämmer sig för att kämpa som ett lag o vinna matchen! Sicka tjejer alltså. Jag lärde dem några kombinationer som dem faktiskt gjorde, deras tränare bara" var det inte dte du nyss lärde dem?" helt förvånad. haha. Det blev mål!
Sen var det dags för kvarten, en spännande match! Vann med ett mål igen! WIIE! Semifinal nästa! Där spelade dem rätt kasst faktiskt... o dem var trötta, så dem åkte ut. Men var glada ändå! inte helt fel att komma till semi. Dom var duktiga. Sen efter gick jag för att köpa glass, o då träffade jag min gamla mentor! Min favoritlärare! Så snackade vi lite, kul att träffa henne där! Sen när jag kom tillbaka till samlingsplatsen hade jag missat avslutningstalet.... Bummer. ´Tränaren hade frågat efter mig, skulle väl säga någpt snällt framför alla om mig. haha. Så missade jag dett.. o jag skulle tacka också för jag fick vara med. Så jag fick gå o leta upp han o tacka o då frågade han om jag ville komma med på fler cuper o coacha, OM jag vill sa jag! OFCOURSE! Det är så sjukt kul!
Sen var åhus slut för i år... Hadeverkligen önskat att jag fått spela.. men har man inget lag så har man inte. Ska försöka samla ihop några till nästa år, för skojjs skull.

Sen hem o duscha o sova i 5 timmar...

Torsdag.
Upp o hoppa klockan är 5. Trööööött. Gick upp lite senare 'n jag brukar.. så jag hann inte sminka mig. Jag ska ju ändå  bara jobba mellan 6-12 tänkte jag. Men så fort jag kom till jobb så frågar dem om jag kan jobba till 3......... Jag säger såklart javisst..
Trött som jag är snackar jag med allt o alla, maler på som bara dem. Kommer inte ihåg hälften av vad jag säger. haha. Blev kallad flummig. Farmor o farfar kom för att handla o hälsa på mig när jag jobbade. Dem hade med sig kamera.. haha. Så dem ställde sig för att ta foto mitt i butiken på mig. Pinsamt... eh ja. Men ändå kul. Det har sin charm. På min lunch så träffade jag dem igen så fick jag pengar till att köpa mat, för jag hade ju inte med mig pengar eller mat för jag trodde jag skulle sluta kl 12. Vi vi åt god mat. Jag fick rabatt när jag handlade, hihi. SÅnt gillar jag! Sen satt jag hela rasten o åt o snackade o farmor sa X antal gånger hur trött jag såg ut o ffrågade om jag hade feber osv.. Killarna vid bordet bredvid som såg hyffsade ut såg lite roade ut, sen säger farmor att jag är röd i ansiktet.. det gör inte saken bättre haha.. Men I dont care.
Sen är det back to work. Snackar på med alla som vanligt´. Sen kom S till jobbet, whaat tönker jag. Jag trodd einte att han skulle jobba där.. o då är jag osminkad o allt.. great. Men what the hell. Det är så jag ser ut.. acceåt it liksom. Men det var trevligt. Vi snackade rätt mycket.
Klockan blev 3 o jag slutade! Cyklade henm i ösregn o när jag kom hem så somnade jag direkt. Sen åt jag,  kollade Tv o sov igen.

Fredag.
Idag då! Ska snart iväg till jobbet. Idag har jag postat ett brev, kollat på tv o skrivvit på alla tack-kort till studenten, varit ute med hunden, lagat mat o suttit vid datorn. Inte i den ordningen men ändå. När jag satt vid datorn så ser jag att H har fått en flickvän. Vad trevligt för han. Jag är förvånad att jag inte är mer besviken, men det är ju bra. haha. Sen snackade jag med S på facebook. Blev förvånad när det ploppade upp att han skrev. haha. Samtalet flöt på helt okej ändå. Han är snel. Och ser gudomligt bra ut. Heh. Vi ska jobba samma tider idag, dock på olika avdelningar. Menmen.

Slutar klockan 8 ikväll, så jag ska bara sova när jag kommer hem. För jag ska jobba imorgon bitti också.. Imorgon ska jag nog ut på restaurang med B o kanske några till o sen till en bar o kolla på fotboll. Blir nog trevligt!

Men nu väntar jobbet! Haaaaaaaj.

PEACE

Dagens låt: Från och med du - Oskar Linnros


bestulen...

Hejsan.

Söndag.

Ja idag är det söndag, o nu ska jag berätta om min helg.

Fredag var en till bra dag på jobbet. Pratade mer med söta killen, kallar han för S(tror inte att den bokstaven används för någon annan), det visade sig att han fyllde år. Så jag sa grattis. Timmarna gick och klockan slog ett o då gick jag hem direkt. Nöjd. Trött. Åt laxpasta till mat på kvällen. Jag gillar att mina föräldrar har tagit åt sig av det jag sa om att vi bborde alla bli nyttigare. Tumme upp. Det var gott. Sen kollade vi på film hela familjen o sen var det sängdags, o jag sov som en stock.

Lördag. Tar det lungt o så hela dagen, låg ute o solade. O då ringer min telefon, det är B. "Hej häng med mig till stranden nu, jag kommer till dig om 10 min.." Det var typ det(jag kunde ju såklart sagt nej, haha, men jag ville ju till stranden), så jag fick snabba mig som attan. Men det var mysigt att komma till stranden. Fick nog lite färg iallafall. Sen var det hem o byta om, hann se början på remember the titans (OMG VILKEN BRA FILM!! DET ÄR MIN FAVORITFILM!) o sen var det iväg till falsterbo. Tänkte testa utgång där. Strandbaden. När vi kom dit var det inte alls mycket folk. Sen kom det fler. Jag fick alldeles för mycket att dricka.. waay to much. Jag dansade mycket. Fick faktiskt en känsla av att jag skulle hålla hårdare i väskan när jag dansade, men den känslan ignorerade jag o dansade vidare. I slutet av kvällen så märker jag att min plånbok är borta.... PANIK! Klockan är 3 så klubben håller precis på att stänga. Vi går fram till en av vakterna som har hittat en plånbok på marken, o alla kort var utspridda över golvet... o såklart var det INGA pengar kvar i den, eller några av mina presentkort.... Men det viktigaste var ju att plånboken, mitt id-kort o mitt csnkort var kvar.. Mitt bankkort lade jag av här hemma precis innan jag gick hemifrån, o det var ju fantastiskt bra att jag gjorde det. Men gud vad rädd jag blev. Jag har förfan blivigt bestulen. Det har aldrig hänt innan. Den jäveln som tog plånboken hade roat sig med att böja alla korten på mitten också.. Som tur var hade jag inte så mycket kontanter i, jag hade 157 kr.. så det kunde ju varit värre om man säger så.
Men vem fan är så jävla dum i huvudet o tar från andra så.. SÅ JÄVLA JÄVLIGT. Jag blir så arg att det finns sånna människor.
Men det finns inget jag kan göra. Nästa gång ska jag hålla hårdare i väskan. Jag får se det som ett bidrag till dem behövande, den som tog den har ju antagligen inte råd till utbildning o har inte lärt sig att det är fel att stjäla eller så har personen något grovt fel i huvudet o behövde pengar o presentkort för att betala får sin medicin... Så jag gjorde helt enkelt en oavsiktligt god gärning. Hoppas att personen som gjorde det lär sig en ordentllig läxa någongång. Fan vilket avskum alltså. Mm visst det är bara 157 kr, men DET ÄR FEL. IDIOTER. Äckligt.

Sen kom inte bussen som skulle ta oss till stället där bilen var parkerad... vilket var en braaaaaaaaaaaaa bit bort. Så B o en annan tjej fick ta taxi till dit bilen var o sen fick dem köra o hämta oss som var kvar. Vi satt på busshållplatsen o väntade o hade deeptalk. haha älskar deeptalk. Kom hem vid 5 o då däckade jag.

Söndag. Vaknade 10, då gick jag upp o åt frulle. Mådde inte jättebra idag. Som jag förtjänade kan man ju säga.. Sen kom en kompis hem från grekland igår, så kom hon över så kollade vi på film. Peter Pan. Haha vi har helt galna i den filmen när vi var små för vi tyckte att jeremy sumpter, som spelar peter pan var så sjukt snygg. Jag tycker fan det fortfarande, men nu ser han lite för liten ut i mina ögon jämfört med vad jag tyckte när jag var 12.(tror jag var 12 iaf). Sen blev klockan 3 o då åt jag lunch. Sen fick rummet sig en efterlängtad städning o jag fick mig en efterlängtad dusch.
Smsade mytcket med en gammal klasskompis, han hade ångest av vilket val han skulle välja nu inför högskolan, o jag gav han ett riktigt bra peptalk! haha. Faktiskt. O jag tror det funkade!
Till kvällsmat bakade jag scones, MUMS. O sen tog jag en promenad med B o sen kom jag hem o satte mig här.

Snart ska jag sätta mig vid TVn o kolla BMS o sen SOVA!

Btw så har jag snokat på fb.. som vanligt hehe. Jag är snokarn. O jag trooor att S har flickvän. Haha. hon ser ut som en modell, o sen kollade jag mig i spegeln... (osminkad o bakis) eeeeh ja. .. . . haha jag har jui ngen chans, inte för jag skulle försöka eller ens typ tänka på att försöka, men det var bara det att han är så jävla attraktiv. Det är 3 killar jaghar träffat under 5 år som jag ansett vara sjuukt attraktiva, o han är en av dem. Dem andra är H och K. (Jag o mina förkortningar,, haha.) Jag håller fortfarande mig uppdaterad på H, kollade igenom bilder på han idag bara för att han är så snygg. haha.

Jag är hopplös. Jag kommer fan aldrig ha någon chans på en kille somjag tycker är attrakiv. Jag gillar ju nästan alla jag träffar som vänner, men känner inte den där DAMN, his hot.. och snäll, o söt, o rolig osv.
Jag hoppas att någon gång inom en inte alltför avlägsen framtid så hittar jag en attraktiv, snäll, rolig kille som är singel som gillar mig. Någon gång kan väl dte hända mig? Det händer ju alla andra... Vad är det för fel på mig? Varför kan inte jag hitta någpn att bli kär i?! Jag förstår verkligen inte mina kompisars kärleksproblem, imed att jag aldrig haft så starka känslor för någon.. Jag vill ha det, jagvill veta hur det känns. För första gången i mitt liv så letar jag inte efter någon heller, inte medvetet iallafall.. så då borde han väl dyka upp? Jag är nog den enda 18 åriga som jag känner som aldrig har varit kär..

Well well.. Någon gång så kanske, kasnke.

Men jag är nöjd med livet endå, iaf nu. Jobbet är roligt o jag tj'nar massa pengar, kollegorna är snälla, jag har sjukt bra vänner, en finfin familj, det är sommar, jag är frisk. Ja helt okej ändå.

Imorron ska jag packa inför åhus o jobba. Juppjupp.

Nattinatti.

Dagens låt: Somebody to love - Queen

14/7

Hejsanhoppsan.

Jag sov jättejättegott inatt! När klockan ringde var det inte alls lika svårt att gå upp som det brukar vara vid den tiden. Amazing.
Cyklade till jobbet vid 5 på morgonen i ösregn. Härlig start på dagen. Men jag hade en smart lösning för att sminket inte skulle rinna bort, tog på mig en keps under kapuchongen(vet verkligen inte hur det stavas, luvan på regnjackan med ett annan ord.. ) och böjde huvudet lite framåt. Finnemang.
Jobbjobbjobb. Skulle ju jobba till klockan ett, men nfick jobba över till 4 idag igen. Så 10 timmars arbete, yeey. Men dagen gick förvånandsvärt fort. Hade saker att göra hela tiden, så tiden bara susade förbi. Jag hade juinte med mig någpn lunch, för jag hade planerat att äta lunch när jag kom hem efter jobb vid ett, men så blev det inte. Så jag åt en macka o 2 bananer på hela dagen. Men när jag jobbar tänker jag knappt på att jag är hungrig, så det är ju bra. Snackade rätt mycket med han den ena söta killen idag. Haha, o vi kom fram till att vi nästan bor grannar.. hur sjukt är inte det?! Världen är allt liten.. Vad är oddsen liksom? Jag blev rätt förvånad när han sa vad gatan hette... "SKOJJAR DU? BOR DU DÄÄÄR??" "eeh.. ja" " DET GÖR JAG MEEEED!! FAN VAD SJUKT!" Det var lite så. Haha. Men det är ju sjukt. Har aldrig sett gossen innan jag började jobba där, o nu visade sig att han bor 20 m ifrn mitt hus. haha. Kul ändå. Sjukt snäll kille förövrigt, av det lilla jag har pratat med han iaf.

Tillslut blev klockan 16.00 o jag cyklade hem. jag hade satt en påse på cyckelsadlen innan jag gick in på jobbet i morse så sadels skulle va torr när jag skulle hem.. men någon har varit lustig och tagit bort påsen.. eller så har vinden tagit den.. Menmen, sadlen var iallafall allt annat än torr. Myyysigt att sätta sig ner på den.. not. När jag kom hem, kollade jag på Tv tills maten var klar, tortillas! Gott, jag var kind of vrååålhunrig. Sen efter maten gick jag o satte mig vid datorn, en ny vänförfrågan på facebook. Söta killen från jobbet, aka min nästan granne. Haha. Jag tyckte det var lite kul. 

Resterande del av dygnet (oj vad avancerat det lät) ska jag duscha o kolla tv o sen SOVA!! För jag ska upp 4.50 imorron IGEN! Förhoppningsvis behöver jag bara jobbe till ett som jag ska, men vi får se om dem ber mig att jobba över.

Skönt med fredag imorron. JAAAAAAA. O nästa vecka ska jag till ÅHUS!! Älskar åhus! Är där varje år på beachhandbollen, ingen sommar utan åhus! Pepppepp!

Nu ska jag snart stänga datorn. Sov gott! Byyyye

Dagens låt: Round it goes - HOFFMAESTRO

long day, pay

Tjenna

Nu har jag varit kass på att uppdatera, meen jag har haft annat för mig.

I fredags regnade det hela dagen, så jag kollade på en film med en kompis, Hachico (stavning?) hette den. En fin film om en fin hund. Hundar är fina! (Fast min hund är finast!)
Sen på kvällen träffade jag B o vi snackade en massa. För det blev ingen utgång.

På lördag blev det en liten tripp till danmark med B o 2 kill"kompisar" som vi inte har snackat med på länge, för det har varit massa drama o så. Jag har alrig varit inblandat i något drama så för mig var det inga problem. I början av bilturen var det lite tyst, men sen släppte det o det blev en  mycket lyckad resa. Jag tyckte det var kul o jag tror att dem andra tyckte det med, har saknat dem lite, för det är alltid så kul när vi umgås.
Också köpte vi lite dricka. Hihi. Första gången jag faktiskt var med o handlade.
På kvällen så tog jag det lungt, medan dem andra stack ut, men jag skulle iväg på söndag morgon så jag pallade inte. Jag sprang en runda istället o det var nice, känner att jag är duktig när jag springer o jag kan springa lite längre för varje gång! Brabra.

På söndag åkte jag till bakken med min familj o en familj till + en barndomsvän till mig. Det var trevligt. Jag o min kompis som var med har alltid så sjukt mycket att snacka om, det var kul. Märkte dock att jag är inte ett lika stort fan av karuseller som jag var för några år sedan haha. Men det var en lyckad dag. När vi kom hem till huset här i sverige igen, så var det visst strömavbrott, snopet. Då mörkte jag hur beroende man faktiskt är av ström, man kunde ju inte göra någonting.. haha. SÅ jag städade. Dammtorkade massa. Bra. Men som tur va kom strömmen tillbaka till kloickan 10 så jag kunde se BMS. Jag tycker att han som spelar Alex Moran är schnygg. Just sayin.
Sen sov jag.

Måndag. Jobb, för min sommar semester är snipp snapp slut... sorglit nog. Hade gärna haft en vecka till.. Menmen.
Det var nästan lite kul o komma tillbaka till jobbet, det var liksom en glad stämmning o alla hälsade o då blir man ju så glaaad. O han söta var där, namnam.
Fast mot slutet av dagen blev det rätt segt. Jobbade till kl. 20.00.

Tisdag. Jobb. 7 - 15.00. också rätt segt, en rätt halv tråkig dag kan man väl säga.. När jag kom hem somnade jag på soffan direkt. haha. Sen var jag duktig o sprang en liten runda, sen duschade jag o sen kollade jag på skansen, som intevar jättebra, det enda som var bra var Måns o Veronoca Maggio.  Resten var rätt kame om jag får säga det själv... roligare förra gången. Men det kanske bara var jag som var alldeles för trött för att ägna jättemycket uppmärksamhet åt programmet. Sen skulle jag sova, men dte gick inte. jag kunde inte somna. Förargligt. Tillslut gick det , men jag kan ju säga att jag var ganska trött när jag skulle gå upp 4.50 dagen efter.

Onsdag, idag. Var jättetrött när jag vaknade, o funderade på att sjukanmäla mig för jag hade så ont i huvudet. Men stark som jag är tog jag en huvudvärkstablett o cyklade iväg till jobbet. Jag skulle ju jobba över idag för dfet var så många sjuka nu. Så jag jobbade 6- 16.00. TIO TIMMAR! Men dtiden gick ändå hyffsat fort. Det var jobbigare att jobba igår faktiskt. Så det är ju positivt. Hade värsta motvinden hela vägen hem.. inte kul. 
Jag är ju rätt trött nu kan jag säga. Åt lite fil o en macka o en banan o drack oboy när jag kom hem. Nuhade jag egentligen tänkt sova men jag ska ut o gå en liten sväng med B först, sen ska jag sova. Jag ska ju upp 4.50 imorron igen... Längtar till lördag morgon, då får jag sova ut!
Men trött het är priset jag får betala för min lön, förutom skatten. Det är värt det. Dessutom komme rjag få tillbaka massa på min skatt, så det e chill.

Nu imorron ska jag jobba 6- 13.00 o jag hoppas inte att de ber mig att jobba över. Men vi får se. Hoppas att dte blir en helt ok dag imr.

Dagens låt: Uprising - Muse

dagar

Hejsan hoppsan.

Jag har blivit rätt så dålig på dagliga inlägg, ni får ursäkta. Jag klarade aldrig av att ha en dagbok för jag glömde nästan alltid bort eller så pallade jag aldrig plocka upp pennan o skriva eller så tappade jag bort nycklen... haha. Men så fick jag den brillianta iden att skriva dagboken på internet, när jag ändå satt vid datorn liskom. Jag tycker nämnligen det är kul att skriva dag för dag o sen kan man kolla tillbaka på hur man skrev o komma ihåg hur man kände en speciell dag för flera dagar, eller tillomes månader eller ååååååår sedan.

Men jag klarar inte av att skriva här heller varje dag, tur att det inte hände så sjukt intressanta saker i mitt liv varje dag då, men varje dag är värd att nämnas.

Iallafall, jag var hos mormor i måndags, kom dit på kvällen så det var bara att kolla på lotta på lisseberg, som var sådär o sen sova. Jag var rätt så trött, fast det gick segt att somna.
Tisdagen, var jag rätt trött, igen. Men det var fint väder, nice, så jag gick ner med mina kusiner, min morbror o min syster till stranden o där tog jag årets första dopp i svensk hav. Det var rätt kallt, men uppfriskande. Dock föredrar jag medelhavet. Sen blev det en hel del sol, o massa mat, som det brukar bli hos mormor...
Dagen avslutades med att kolla på allsång på skansen, TACK FÖR ATT DU ÄR DU MÅNS!!!!!!!!!! Tycker att Måns gör ett jättebra jobb, han är rolig o söt o jättesnygg o charmig. Programmet var så glatt liksom, o det var bra artister o det bara rullade på liksom. Har aldrig kollat på allsång de andra åren så mycket, tyckt det var rätt långtråkigt, men nu längtar jag tills nästa program!
Sen gick vi en lång kvällsrunda o gick längs stranden i solnedgången, MYSIGT o sommrigt! Sen sov jag GOTT!!

Onsdag. Vaknade, åt frukke osv. Spelade minigolf med mina kusiner o syster (JAG VANN). Dagen gick o det händ einget speciellt, sen blev det dags för mig att ta tåget. Tog tåget själv för första gången i mitt liv, det gick bra. Sen träffade jag min kopmis från green day o vi pratade o fikade o pratade. Sen blev kolckan mycket, o då märkte jag att min buss inte skulle gå förrens om någon timme, få far min fick hämta mig o sen kom jag hem, gick med hunden , o somade.

Torsdag, today dvs. Vaknade, år frukost, lade mig i sängen o lyssnad epå musik. Hade en så knaasig dröm. Älskar drömmar. Drömde att jag skulle ha studentfest, såhär en månad efter studenten, o mina föräldrar hade hyrt ett burger king, där gick in typ 600 människor, o det blev en kanonfest!! Det var massa små detaljer i drömmen, som faktiskt händer på fester som fick det att vara så verkligt, o att människorna på festen var verkligen såna jag kände eller bekanta ansikten. O sen närmade sig slutet av festen, så siter jag vid ett bord med mia kompisar, så kommer H fram till mig o ska säga hejdå. Jag får en kram, det är en mysig kram. O jag säger " Alltså du vet att du är en fantastisk person" o han bara "aww, ska vi kramas o pussar nu?" något linkande o jag säger " Jag tänkte att mest ifall vi aldrig skulle ses igen, men okej" o sen började vi pussas o så, o det var MMMMMMMMMMMMMMM.
Sen vaknade jag. Bummer.
har inet tänkt på H på ett tag, vilket är bra, men så snackade jag lite om honom med miin kompis på fikan, så det var nog så han kom in i mina tankebanor o in i min dröm.
Så när jag vaknade så kände jag ju jättemycket hur jag ville ha honom igen o alla jag kompisar från skolan på festenhur mycket jag saknade dem... Så det var lite sorgligt också. Kände mig ensam. Kände att jag kommer fan aldrig hitta någon, jag kommer vara singel i hela mitt liv o bo ensam med en pappegoja typ.. Hade aldrig klarat att bo UTAN något djur, det hade varit på tok för tråkigt.
Well well. Det var drömmen iaf.
Hände inte så mycket, sprang en liten rudna för ajg känner mig så fet... o Sen tog jag en dusch o sen åkte jag int till stan för att träffa 5 av mina gamla klasskompisar o se på bio. Pirates i 3D!!!!
Det var kul att få träffa dem igen! Väldigt roligt, åh jag tycker om dem!!!! Fixade nya gratis sms igen så nu kan jag äntligen smsa igen!!!!! Åt en hel fucking kebabtallrik o fick ont i magen dock... Dumma mig. Men jag handlade inget godis o äta på bion iaf! Haha när jag skulle hämnta ut biljetterna blev det lite krångel också, för jag hade visst råkat slå in fel numme rnär jag bokade det... Smart.... Men det gick bra. O filmen var bra tyckte jag. Blev ORDENTLIGT rädd i början, hah. Hoppade säkert upp 20 cm från stolen.

Sen åkte jag hem. Kommer sakna dem lite måste jag medge, jag hoppas att jag träffar dom snart igen.

Nu ska jag sova...... Imorron har jag inte planerat så mycket än, jag vet bara att vi ska grilla om det blir fint väder o att jag antagligen ska ut. Men det jag inte är så pepp på är att spendera pengar. Jag vet inte hur mycket pengar jag har festat upp dem senaste månaderna.. o mer kommer det bli.. O hur mycket kalorier jag dricker. Får nog ta o skärpa mig lite. .. Men å andra sidan är man bara ung en gång.
Det är lite en dragkamp. Samtidigt som jag vill ha pengar o jag vill vara nyttig, så krocka det med att ha kul o va social, det är sjukt svårt att vara både, imed att nästan allt som har med kul att göra kostar pengar. Eller bara att vara social tillexempel, då brukar man ju träffas över en fika eller lunch osv.. pengar. O ta sig till en plats bara för att träffa någon som bor utanför denna lilla byn, då kostar buss...
Orh. Lite irriterande.
Får försöka att kompromissa, men det kan jag tänka på en annan gång. Nu börjar mitt huvud att tömmas på vettugheter o det börjar bli jobbigt att skriva. Det betyder att dte är dags att sova. Ska göra lite situps innan. (hah, like thet will help...).

PUSSS O KRAM GODNATT

Dagens låt: Seize the day - HOFFMEASTRO


frlösömå

Haj.

 

DÅ var det måndag o jag är ledig för jag har semester o det är nice. men jag har inget att göra. Så jag bestämde mig för att åka till mormor o morfars sommarstuga tills på onsdag, annars kommer jag bara gå o dra här hemma, kolla tv, sitta vid datan o äta en massa. Förhoppningsvis blir det lite roligare att vara där för mina kusiner är också där. Får la se. Men det är alltid mysig att vara där.

 

I fredags jobbade jag. det var en helt ok jobbdag. Sen var det semester! SÅ det firade jag med att äta kinamat med min familj, tills jag fick ont i maggen... smart.. Sen var det utgång. Vi var på båten, där har jag intevarit innan. Men det var AWESOME! Gillade det stället jättemycket! Var lite häftigt att faktiskt vara på en båt o festa. hihi.

På lördagen var det så fruktansvärt varmt ute. Jag solade, sprang, svettades och shoppade jag med in syster. När jag gick till affären så svettades jag coskå, för det var så fuktigt i luften. På väg hem från affären började det att åska som attans. Så när jag kom hem till min kompis som skulle ha tjejmiddag, så blev det strömavbrott hos henne.. haha. Vilken otur.. Men dte blev bra ändå.

Söndagen gjorde jag verkligen ingenting alls. Låg mest i sängen o lyssnade på musik haha. Sen på kvällen så gick jag hem till B så kollade vi på tv. Sen gick jag hem o sov.

Nu sitter jag här o gör typ inget. Har precis bokat biobiljetter till pirates som jag ska se med några av mina gamla klasskompisar på torsdag. Det ska bli kul!
På onsdag, direkt efter jag har varit hos mormor ska jag nog ta tåget(själv, har jag inte gjort innnan, spännande) till en kompis för att äta mat o prata! Har inte träffat henne på länge. Träffade henne för första gången på en green day konsert, så det är kul att vi har hållit kontakten o träfats några gånger tycker jag. Älskar att dte är någon jag kan snacka massa green day med utan att den andra personen tröttnar haha. 

Sen på söndagen så ska jag nog till danmark med en annan kompmis som jag inte har träffat på läääänge också. Det ska bli kalaskul! 
Sen börjar ju jobbet igen nästa måndag, o då är det minsann ingen mer semester... D¨är jag ledig max 2 dagar i veckan, resten av sommaren. Men det är helt okej. Man ska inte klaga.

Nu har jag tråkigt o känner mig lite tjock. STällde mig på vågen för första gången på länge o jag har gått upp lite. Alltså det är lite hela tiden. Aldrig mindre, o ändå förslker jag vara nyttig o äte lite mindre. Men det händer verklgen inget. Jag måste skärpa mig ordentligt. Det är fan inte kul. Tänk så fortsätter jag gå upp o till slut så ser jag ut som ett stort fläskberg?

MOTIVERA MERA! Ska nog prova sånna ptoteinshakar, dock har jag hört att dem smakar räligt. Men jag ska nog testa ändå. O så ska jag säga till här hemma att jag vill atty vi alla kan anstränga oss till att äta nyttigare. För ingen orkar... så det blir ofta något enkelt o snabbt tillagat som inte alls är särskilt nyttigt. O det är klarta tt om man blir serverad det så äter man det. Så jagska be dem att anstränga sig. O jag hoppas att dem är villiga att gör a det, för jag gillar inte det här alls. Jag vill bli nyttigare o det kommer bli sjukt svårt om jag inte får någon hjälp, om dem handlar samma lättillagade o ontiiga saker på rutin eller anstränger sig för att laga något gott och nyttogt. SJälvklart kommer jag också att bidra med så mycket jag kan. Tror vi alla i familjen kan behöva det. Så får h¨lla tummarna o ta ett snack med familjen när jag kommer hem från mormor. Har sagt det innan, men det verkar dem ha glömt.. eller så orkar dem helt enkelt inte. Men jag ska tjata.  

Så jag ska cykla till skogen o springa en ruynda sen. O jag ska ta med spring sakerna till mormor o springa lite där också hade jag tänkt. Bra va?!

Nu ska jag stänga datan o den kommer inte på igen förrens onsdag eller torsdag. Ha det götttt. poss

Dagens låt: Nothing else matters - Metallica
Såg lite av deras konsert igår från ullevi. Åhhh vad jag vill på konsert... Det är mer än ett år sedan jag såg green day där nu, o jag saknar det som fääääään.


RSS 2.0