Fundera mera

Hejsan.

 

Imorron är det fredag och imorron börjar min semester! Wiiie! Haha jag är ledig en vecka från jobbet o jag hoppas att det blir en bra vecka! Ska förhoppningsvis till lisseberg med några kompisar(men fick precis veta att dte blir inte nästa vecka..haha), och träffa några "gamla" klasskompisar, dem jag umgicks mest med i 3an o se bio en dag. O så ska jag nog till mormor o morfars sommarstuga någon dag. Myspys vecka, hoppas jag.

 

Hm, det har inte hänt mycket alls de dagarna jag inte har skrivit. I tisdags så jobbade jag som vanligt, 7-12 var en helt ok dag, slutade bra. Sen solade jag med B o sen åkte vi o några till till ett ställe o grillade. Jag hade bara ett grillspett med mig, så vi körde inom McDonalds o köpte pommes o dippa. Bra lösning. fast dock va pommesen inte så krispiga när det var dags att äta dem.. Menmen. Det var en mysig kväll. Kom hem vid halv 10, o då gick jag o lade mig direkt för jag skulle upp o jobba klockan 6 nästa dag.

Onsdagen var jag seriöst heeelt död på jobbet. var som en zombie. Och jag undrar, undrar om jag har typ sjunkit i chefens ögon nu efter han hörde (OM han hörde.. vilken han nog gjorde.. Men jag hoppas att jag får en chans att förklara eller bevisa för honom att jag faktiskt inte tycker så o vad jag menade egentligen. Jag är verkligen sämst på att uttrycka mig.. )det jag sa när jag var trött o grinig förra veckan..
Wellwell, efter jag hade tagit huvudvärkstablett på rasten, för jag hade ont i huvudet, hade migrän dagen innan. Så blev jag lite piggare o var glad. jag jobbar mycket med en 14årig praktikant, han är jättesöt o gullig. O andra som jobbar dör frågar om det är min lillebror, haha. Men varje gång någon säger det så gör det lite ont i magen, för då tänker jag på hur min lillebror skulle vara.. Men det får jag aldrig veta. Han skulle varit 16 år nu.
Sen blev klockan 11 o jag slutade. Nicenice. Så åt jag lite, sen solade jag. Fick massa färg!
När klockan blev 8 gjorde jag något bra. Jag tog min (obekväma) cyckel o cyklade till skogen o sprang ett varv i skogen(det var jääääääääkligt mycket äckliga kryp .. men jag sprang hela!) och sen cyklade jag hem! Kände mig riktigt duktig! Sen duschade jag o sen gick jag en runda med B i det fina kvällsvädret!

Idag var jag ledig. Det var nice! Har solat hela dagen til klockan 2, då satte jag mig vid datan o sen kollade jag på Tv. Och thats it typ. Men det var skönt att bara, göra ingenting typ.

Jag vill typ jättemycket söka till collage i USA nästa år. B ska göra det, o jag sa att jag kan ju följa med, sedan insåg jag hur rätt det var. Jag vill verkligen till USA o det vore ju jättebra. O collaget ser sjukt fint ut! O det hade varit hur bra som helst!!!! Men så finns det ju en baksida också, eller flera. 2. Pengar, det kostar ju att åka dit, och collager kostar ju typ 50 000 per termin... 2. Jag lämnar allt här i sverige, det känns bara så förfärligt sorgligt. Jag kommer missa massor.. 3. O om jag kommer till USA o inget blir som jag tänkt mig... det säger ju sig själv, det är ju inte alls bra. Men om det skulle hända hoppas jag att jag är välkommen hem igen(men varför skulle jag inte vara det? Om jag inte gör något dumt), för då åker jag ju bara hem till sverige igen. Och då kan jag på samma gång veta att jag har åkt o testat o märkt själv att dte inte var för mig.
Men man måste ju våga ta chanser och risker. Det kanske blir fantastiskt o mina drömmar går i uppfyllelse? Vem vet. Jag drömmer stort, o jag tror inte att jag kan få det jag vill här i sverige.. Jag tror verkligen inte det. Jag tillomed tänker på engelska ibland. USA känns rätt. Så jag vill iallafall testa det. Och om jag klarar det, o sen kommer tillbaka till sverige så kommer en collage degree se jättebra ut på mitt CV.
Ska fundera massor på det. Vet att min familj o släkt o så inte kommer bli så glada, mamma o pappa har redan uttryckt sig när jag sa att jag vill flytta till USA.. Inte stöttande precis. Haha. Men jag ska fortsätta fundera o skaffa massa information, o se vad jag vill läsa för kurser o så.
Får se, får se.
Men jag bara kände något ljust hopp inom mig när jag insåg att detta var en jättechans o att jag faktiskt nog vill detta jöttemycket. För ibland kännd det som jag kommer vara fast här föralltid, inte för att jag har det dåligt här.. inte alls, men jag siktar högre, drömmer större. "Staden" jag bor i nu är ju så liten att den inte finns med på kartan.

Imorron ska jag jobba mellan 6-11 igen o sen har jag semester i en vecka! Kalas! det ska firas med god mat hemma(köpemat antagligen) och sen utgång, på ett nytt ställe igen! Jag vet inte vad jag ska ha på mig dock.. Men jag kommer nog på något. Det ska bli kul, hoppas jag.

Nu ska jag nog gå en runda, eller göra något aktivt, sen ska jag nog läsa eller kolla på en film, men släcka tidigt, för klockan 4.50 ringer min väckarklocka.

Dagens låt: Halo - Beyonce


got to work, work, work it out

Hejsan hopppsan!

Kom precis hem från ev av de tråkigaste dagarna på jobb, någonsin. Men man måste ha tråkiga dagar så uppskattar man dem roliga ännu mer. När jag kom till jobbet idag, vid 12 så var det nästan tomt på vagnar med varor på lagret, en vagn fanns det. Dem packade jag upp, sen skulle jag fronta. I 8 timmar!! Fast jag fick gå över på hälsa o skönhet o packa upp tandkrämer o sånt, sen fick jag fronta där med. Well well, det är skönt att jag är hemma nu iaf. Imorgon börjar jag jobba kl 7, men då jobbar jag bara till kl 12, så de e chill. Sen kan jag sola, för det ska bli fint väder imorgon säger dem.

Har inte hunnit skriva på länge så här kommer en snabb resume. 

Torsdag.

Kom till jobbet o det var full fart från början. Fick jobba med 2 av dem 3 snygga killarna. Det var kul.(Dock vet jag att den ena har flickvän, han är tsm med en tjej från mitt gamla handbollslag, jag har snokat en massa på facebook för att få det bekräftat, jag är så stalkerig ¨så det är sjukt ibland. Men nu vet jag. Tror han kommer bli förvånad av att jag vet en massa om han, men nu visade sig att vi har nnågra gemensamma vänner så då har vi något att snacka om, vilket är bra. För han verkar vara en shysst kille.)

Jag råkade välte ett helt berg av chips, smidiiigt! Det var sådär kul. Men jag kunde inget annat än skratta åt migsjäv, sen fick sötpojkarna hjälpa mig att stapla upp chipsen igen... Mehehe. Men det var en kul jobbedag, o det kändes gött att jag tjänade nästan 900 kr på en dag. 
En annan sak var att jag tror jag råkade säga ngt dumt så min chef hörde. Snackade med en kille som jag jobbade med (det var väldigt tråkigt atm att packa upp alla konserver så jag var inte jätteglad just då), så jag sa "Jag hade ju aldrig jobbat här om jag inte fått pengar för det" Sen komer chefen bakom mig.. ESTUPIDO. Jag fick ju det att låta som jag avskydde jobbet... MEN DET GÖR JAG INTE! Det har sina ups och downs, men jag är otroligt tacksam för att jag har jobbet!

Well well, det var skönt att komma hem sen när jag slutat.

Fredag.
Midsommar. Det var en lugn midsomar. B var sjuk så vi kollade Twilight, sen plockade vi blommor o gjorde krans o sen åt vi middag hos en annan kompis. Mysmys. Sen stack vi vidare till en annan o chillade. Sen gick jag hem vid 11, för då skulle B köra iväg o hämta hennes föräldrar som var någon annanstans. Men det var lika bra att jag kom hem då för jag skulle ju jobba dagen efter.

Lördag.
Jobb. Det var en helt ok dag på jobbet. Direkt efter så stack jag hem o packade klart det sista sen åkte min famlij till mormor o morfars sommarstuga. Det var mysigt. Jag var trött o gick o lade mig först av alla. Haha. Jag sov jättegoooooott!

Söndag.
Vaknade, åt god frulleeeeee. Sen gick jag o lade mig igen. haha. Alltså det är sjukt vad man kan sova när man är där. man bara äter o sover... jag sover i sängen, i soffan, hängmattan, stranden, hammocken.. osv.
Låg o solade på stranden, o när jag kom hem till huset igen, OJ vad röd jag hade blivit i ansiktet.. eheh.

När jag kom hem så tog jag en powerwalkmed en kompis, kände att jag bara Mååååååååste röra på mig för jag har bara ötit o sovit hela dagen.

Måndag.
Idag då. Sprang en ruunda på morgonen, ack, jösses vad varmt det var ute höll ju på att svettas ihjäääl. Sen tog jag en dusch, åt 5 köttbullar, tog dem ur paketen i kylskåpet haha. Sen snabbade jag mig iväg till jobbet o hamm precis i tid! Kanon. Sen som jag sa i början av inlägget, var det ingen kanondag. Menmen. Det är en ny dag imorgon!


Imorgon börjar jag klockan 7, jobbar 5 timmar. Sen ska jag sola. Fan detta har jag redan sagt en gång.. menmen.

Nu ska jag sova! Natti!

Dagens låt: What the hell - Avril Lavigne


unzdag

Tjenna.

Idag är det onsdag, svårt att hålla koll på dagarna. Men det är onsdag. Och det är fint väder och JAG ÄR LEDIG IDAG! Wohoo. Så jag har bara chillat hela dagen. Men det behövde jag efter en hård helg och efter att ha jobbat över på jobbet både i måndags o igår..
Första dagen då det har känts som sommarlov! mysmys

Igår var jag även på bio o såg baksmällan 2, Den var rätt galen. Sådär bra... Men jag var så otroligt trött, o den hade nog varit roligare om man hade sett ettan först också. EFter halva filmen var jag så trött att jag var inte vid medvetande typ.. bara satt o glodde. Sen Tog det jättelång tid att åka hem.. Men tillslut kom jag hem o kunde sova gott i min säng.

Imorron ska jag jobba i 9 timmar, 12.00-21.00. Wohoo... Men det är så innan midsommar då handlar alla som galningar. Tror vi säljer för ca 3 miljoner.. så det är många varor som ska upp.
Men jag har noterat 3 snygga killar som också jobbar där. Ögongodis. hihi.

Ska snart äta en macka, sen ska jag nog ut o springa en runda ikväll. Har inte gjort det på länge, o jag vill inviga mina nya springbyxor.

Ciaao

Dagens låt: Drop in the Ocean - Ron Pope

hela helgen

Hejhej.

På skala 1-10, i trötthet, är jag på 9,5 typ. Så jag är ganska trött, men inte helt utslagen, vilket är positivt!

Har inte skrivit sedan i torsdags. Har inte suttit vid datorn så mycket faktiskt. Vilket är bra.

Fredags. Gick upp 4.50, det var otroligt segt. Fick ta en huvudvärkstablett direkt.
Jobbet gick bra... fast det första jag gjorde när vi höll på att packa upp all läsk och dricka, var att tappa ut en ölflaska så det gick i sönder o det kom glas och öl i hela gången.... Kände mig rätt dum.. Men det är ju sånt som händer, är bara mänsklig och ingen blev sur på mig, som tur va.
Börjar bli rätt bra på att prata med folk, min sociala kompentens ökar, wohoo. Haha. Och jag kommer överens med dem jag jobbar med. Träffade mamma som handlade, hon ville handla när jag jobbade så hon kunde se mina fula arbetskläder.. hihi. Byxorna är katastrofala. Ska komma ihåg att skaffa ett skärp till dem!
Detvar gratis gräddbullar i fikarummet, smarrigt! Tog 2 hehe.
En tant blev sur på mig för att chokladen var slut....
Iallafall, 15.00, jag slutade o jag var jätteglad.  
Kom hem. Sov. Var inte jätteglad när jag blev väckt. Sen köpte vi mat, jag var vråååålhungrig.År grillbiff med stekt potatis o bearnesås.
Sen gjorde jag mig i ordning o sen var det utgång! Det blev jag o B o en annan killkompis som gått i samma skola som B. Vi var på skeppsbron, har aldrig varit där innan. SÅ såhär tyckte jag om det.
-
Det var jättejättelång kö, så man hann bli helt nykter.. så jag var tvungen att köpe en shot för att bli pepp igen. 75 spänn.  
Dem släppte in alldeles för sent
Vårt somarkort så man får halva priset på inträde (som gäller hela sommaren, WTF liksom) så vi fick betala 150 kr. INTE VÄRT DET.
Det var alldeles för litet dansgolv för så mycket folk. Man dansade på varandra... och alla bufflar(biffiga, fulla killar) som dansade helt galet o bara dansade in i en. Ne, så ska det inte va.
Erik amarillo var sådär.
+
Filip & Fredrik (från tv ni veet) var där, och jag kramade dem!

Så det var sådär. Jag hade ju inte tråkigt.
EFter så gick vi till P-huset där vi hade ställt bilen, B skulle köra hem. Så kommer vi dit, så har P-huset stängt.......... KUL. Så vi får ta taxi hem.

Lördag.
Trött, sov till halv 12. Åt frukost, 1 timme senare lagade jag lunch. Hade googlat fram ett recept på pestokyckling för jag var trött på sånt vi alltid äter o ville testa något nytt. SÅ jag lagade det, o det blev gott! Nöjd. Sen shoppade jag med B. Köpte långa springbyxor, nya svarta thights(älskar thights) och en klänning som jag ska ha på kvällen. HIttade allt jag ville! Nöjd!

Sen åt jag en macka och gjorde mig i ordning. Sen var det iväg. Buss till malmö. Förfest. Vi var flera denna gången. 9 stycken tror jag.
Nu stack vi till det white, där det alltid blir en lyckad kväll! Och det blev det igår också! Det är summer edition nu, och det var lite sämre än det vanliga, med det var kul ändå. En downer var att jag var själv lite då och då, när B stack iväg med en annan tjej som var med. Inte okej att jag lämnas själv.... Kommer alltid i andra hand när hon tjejen är med. Jag är också jättebra kompis med henne, men dem två är jättetajta, vilket  inte är någpt problem. Men det är INTE rätt att jag ska glömmas bort då. Hon kan väl dansa och gå ut o ta luft med mer än en person liksom.. 


Wellwell. Sen tog vi taxi hem.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det blev en dyr helg... Men så är det ibland. Det har varit en kul helg. 

Trött är jag.......

Idag har jag sovit o ätit. O sne kom farmor o farfar hit snabbt för dem ville höra hur det var på jobbet o låna en grej. Nu ska jag ut med hunden. Sen äta. Sen duscha. kolla jersey shore och sen Zzzzzzova! 

imorron ska jag jobbba. 15.00 - 20.00. Så jag kan ju sova ut iallafall o det är skönt!

Dagens låt: Angel - Aerosmith
Den är faaaaaaajn.

jobbar på

Hejhej.

Idag gick jag upp 4.50, igen. Och begav mig till jobbet. ÄÄnnu en trevlig dag på jobbet. Jag fick en namnskylt idag och jag fick lära mig hur man skickade tillbaka varor som kommit i såligt skick och göra prisskyltar. Bra va?! Och jag träffar nya trevliga människor varje dag. Jag trivs bra på jobbet. Fast en downer är att man missar så mycket annant som händer medans mina kopmisar har sommarlov, så jobbar jag...... o solen skiner ute o jag packar upp varor där inne.

Blev frågad om jag kunde jobba över idag, men det kunde jag inte, för jag skulle ju till tandläkaren. SÅ jag ska jobba över imorron istället. Så istället fär att jobba 6.00 - 11.00 så ska jag jobba till 15.00. Så det blir en låång dag. Men sen är det helg! Såfort jag kommer hem imorron ska jag ta en powernap så jag pallar kvällen. Ska ut, till ett nytt ställe. Men ja har hört att det är bra. Se jag är pepp! Sen ska jag ut på lördagen också. PEPP.

Jag är rätt nöjd. Ser fram emot att få min första lön sen i slutet av denna månaden(tror den kommer då.) SPÄNNANDE!!

Det gick bra hos tandläkarn btw, ifall någon undrar. Jag hade inga hål och mitt tandkött var friskt. Det är ju skönt att höra. Men usch vad jag hatar bananlack.

Nu ska jag dusha och sen kolla på tv, kanske läsa bok också. Mmmmmmmmm

Jag hatar att cykla btw. Min sadel är så obekväm och jag gilla rinte min cyckel. Dessutom är den jättetrög och ful.... tror det kan vara punka på den. Ska nog köpa en ny. Har bara dåliga cyckelupplevelser under hela min barndom. Inte kul.

Ha de götttttttttt.

Dagens låt: Pride (in the name of love) - U2



BTW så ska American Idiot bli en film!!!!!! FOR SURE! Den förväntas bli klar 2013! Och Billie Joe hinself ska spela rollen som saint Jimmy. SPÄNNANDE!!

ons

Hejsanhoppsan!


Då vare onsdag. Är ganska trött, har sovit ca 5-6 timmar inatt, för jag jobbade kväll igår o började klockan 6 imorse, vilket betyder att jag får gå upp klockan 4.50. Så jag har all rätt till att vara trött.

 

Jag gilar jobbet. Alla jag har fått joba med är trevliga, och man kan tro att det blir långtråkigt att packa upp varor hela dagen, det blir det ibland... men tiden går ändå rätt så fort. Jag jobbar ju bara 5 h varje dag nu första veckan, kan va därför. Hoppas inte att jag tröttnar allt för snabbt på det bara.

 

Imorse råkade jag tabba mig lite. Jag skulle skära upp ett flak med pet flaskor, 7-up läsk, så råkade jag skära så det gick hål i en flaska så det sprutade... haha. Men det var nog ingen som såg det. Jag bara lade flaskan på en pall o sa att den läckte.. 

 

När jag kom hem idag lagade jag enchiladas, jag var jääääättehungrig för jag hade ju inte ätit sen klockan 5 på morgonen.. Sen lade jag mig för o vila, slumrade nog till lite. Sen drack jag oboy (gott) för att vakna till, sen gick jag en promenad med B. 

Sen åt jag lite fil o en macka o nu sitter jag här, om 12 timmar så beger jag mig till jobbet igen. Jag klagar inte. Känns häftigt att ha kollegor o allt sånt. Jag har ett jobb.. Jag här tjänat cirkus 1500 på dessa tre dagarna. Wooow. Känns gött!

Imorgon ska jag upp lika tidigt som idag, sen direkt efter jobbet ska jag ta bussen in till stan för jag ska till tandläkaren. Få bananlack o sånt, usssssssssch.

Nu ska jag chilla, sen ska jag sova tiiidigt. Haaaaaaj

Dagens låt: Wanted Dead or Alive - Bon Jovi   


heeelgen o första dagen på jobbet!

Heeeeeej

Det var ett tag sedan. Jag har varit busy. 

Fredag
Vaknade 8, åt frulle. Somnade om igen. Vaknade 11.40. Shit. Skulle egentligen ta bussen 11.45, men det hinner jag ikke. Så jag snabbade mig som attans för att hinna med nästa buss, stressa är inte bra för febern... så jag mådde jättekasst ett litet tag där. Så jag tig ipren och sen kom mina föräldrar hem efter min systers skolavslutning,m så pappa kunde köra mig till min avslutning. Avslutningen var helt ok. Kändes inte som en avslutning. Vi fick våra betyg. Och jag fick en premie av min lärare, 400 kr! OJOJ! Hon delade ut det till mig o en kille till i klassen för hon tycker att vi är fantastiska, ambitiösa. har rätt inställning och så vidare. Det var faktiskt väldigt kkul att jag fick det, började nästan gråta när hon sa så fina saker till mig... Det blev kramkalas o jag sa hejdå till dem i klassen som var där. Undrar om det var sista gången ever jag såg någon av dem. Tänk så var det det, lite sorgligt.
Sen köpte jag present till B, köpte ett fint glas. Sen gick jag vidare för att kolla på en kompis utspark. Hade 10 kr i fickan o jag var vrålhungrid imed att jag hade inte hunnit äta någon lunch. Så pengarna räckte precis till den billigaste glassen dem hade på det stället.

Efter utsparken åkte jag hem och bytte kläder och så. Sen var det iväg på studentfest nr 1, mycket trevligt, sen kvart i 8 så gick jag vidare till fest nr 2. En av mina killkompisar, jag var typ enda tjejen där... satt vid ett bord fullt av killar som rökte som skorstenar. Dem var trevliga o så, men jag kom inte in i samtalsämnena o jag trivdes inte i röken, så klockan 8 så gick jag vidare till B's studentfest, alltså nr 3. Där var det ingen studentstämning precis. Inte mycket stämning alls faktiskt, dem var så trötta. Och hon hade inte mycket tid till mig, inte för jag förväntade mig det, men sen fanns där inte så många andra som jag kunde prata o umgås med. När klockan närmade sig 11 kom den sista alanya tjejen. Så det var B o dem andra 2 tjejerna psm jag var i alanya med där, för dem skulle åka till eferfesten tillsammans. O jag ville gratta dem alla o jag hann inte förflytta mig till alla. Så jag han gratta alla jag ville gratta i alla fall, vilket ät viktigast. Själv hade jag sådär kul hela dagen. MIn röst var sådär, jagvar astrött o jag hade lite feber. Men om jag hade fått göra om den dagen hade jag 1, inte försovit mig och 2, stannat längre på den första studentfesten, jag hann inte ens höra talet..... 
när jag kom hem slocknade jag direkt.

Lördag
Vaknade, packade. Åkte iväg med släkten till österlen. Myspys. O vi hade tur med vädret, tummarna upp. Asså, jag älskar min släkt. Älskar när vi åker iväg så o äter på restaurang o sånt. Det är jättetrevligt. Det enda minuset är att nästan det enda vi gör är äter, fikar, äter o fikar......  o vi rör oss ju inte så mycket.. det ät svårt för morfar att röra sig så mycket för han är ju 93 år.. Så ibland får man ta sig en avstickare o gå lite, för jag klarar inte att inte röra på mig alls. Känner mig som en säck full av onyttigheter.. typ.

Jag fick inte bada för jag är krasslig, vilket sög. Det fanns en jättefin pool.... Well well. Det finns fler pooler....

På söndagen åkte vi hem. Efter en middag hos mormor för att avsluta helgen. Sen tog jag en powerwalk med en kompis, fast inte med så mycket power, för jag var så trött. När jag kom hem så gick jag o la mig vid klockan 9. Fast jag hade jätte svårt med att somna. Var så nervös för jag tänkte på jobbet.... skulle börja jobba klockan 7 nästa morgon.

Måndag.
Upp o hoppa klockan kvart i 6. Göra mig i odrning o sånt. Sen cykla iväg till jobbet, få mina kläder o börja jobba. Packade upp varor hela tiden från klockan 7 till klockan 12 typ.. Jobbigt. Men det är så ett jobb ska vara. Snackade med några soom jobbat där i flera år. Dem sa att dem började direkt efter gymnasiet o sen hade dem fastnat där. Jag hoppas inte jag fastnar där för länge iaf.. När jag kom hem så åt jag lunch med min syster o sen kollade jag på säsongsavslutningen av Desperate houswives som vi spelat in o tog ett fotbad. För dem skorna jag fick jobba i, fyfan. vad fula och obekväma dem är.... menmen. Det är bara att härda ut.
Förövrigt så var det revliga människor där o jobbet var helt okej. Jag är nöjd. O jag klantade inte mig. Tappade ut ett flak salsa burkar.. annars typ inget! Bra va?!
Känns lite konstigt att ha ett jobb för första gången.

Nu är jag jättetrött o ska inte sitta vid datorn mer.  Haaaaaj

Dagens låt: Lilla Lady - Daniel Adams Ray

JAG TOG STUDENTEN

Nu har jag äntligen tagit studenten! Härligt! Efter 12 mödosamma år i skolan, nu är det SLUT! O det är förjävla härligt!

Jag hade inga problem med att sova för jag kunde helt enkelt inte förstå att ajg skulle ta studenten. Jag gjorde mig i ordning, tog på mig min studentklänning och tillsist satte jag på mig studentmössan. Sen begav jag mig mot bussen för champangefrukosten som började klockan 9.
Jag var först dit i min klass... Stog i mitten av parken helt ensam o smsade alla o frågade var dem var o alla var på väg. Det var inte jättekul. Men sen kom dem då blev det kanonskojj!!!!!!! Då började studenten på riktigt!

Efter frullen så stack vi till skolan för det var fototime. Can't wait to se dem fotona asså! Haha. Sista klassfotot med klassen, snyft!

Sen gick vi hela klassen till ett ställe o käkade fin lunch, jag var inställd på att äta en kaka bara... wellwell. Man tar bara studenten en gång. Efter det så gick vi en runda på stan och blåste i våra visselpipor och var allmänt jobbiga. Då kom det även en regnskur, men då stog vi under tak, så det var lungt. Sen chillade vi tills vi skulle in i klassrummet, och där blev det kaos. Vår lärare höll ett fint tal o det blev kramar o bulle och alla var jätteglada.

Sen gick vi ner till aulan o där spelade några lärare instrument o sjöng medans klasserna försvann en i taget. Näst sist på hela skolan, bev det äntligen vår tur. Te3c. Och vår utspark blev sjukt knasig, men det gick bra, jag trillad einte i trappan som jag var rädd för haha. Sen hittade jag mina föräldrar rätt snabbt o fick blommor o gosedjur om halsen. Blev nöjd med plakatet, det var gulligt. Enkelt o gulligt. Min morbror o mina kusiner var där, farmor o farfar o farfars syster och mina föräldrar o min syster var där.
Sen blev dte flakåk. Det var kaos. Alla trampade på varandras fötter o spillde på varandra.. Men det är s det sa va o det var ju så sjukt kul också! Champangen sprutade, musiken bullrade, alla hoppade rundor på flaket! Det var awesome! Fast en timme var gott oväl nog. Tillslut stod dem flesta stilla o höll sig i kanten. Haha, Inte jag dock, jag dansade ända tills vi var tvugna att gå av.

Då kom min kusin o hämtade mig i sin flickväns bil. Det var en grå sport mercedes, SKITFIN!, som dem hade pyntat med blågula band och balloner! Vi körde en runda på stan och tutade och jag stack ut huvudet genom fönstret en runda, sen hämtade vi hans flickvän o sen körde vi hemåt!

So far, so GREAT!

När vi kom hem, stod hela min släkt o massa vänner o tog emot mig när jag kom hem! Det var så kul! Att alla dem var där för min skull! Det värmde! ALla dem jag tycker mest om i hela världen var där! Underbart!! Och SOLEN SKEN! Maten var god och det böev mycket prat med alla, jag var jättehes. Sen öppnade jag massa fina presenter! Det var kul o jag blev nöjd med alla!! Vad som var extra kul var att min älskade lillasyster hade köpt en present till mig med egma pengar och ett gosedjur at hänga runt halsen för egna pengar! Åh vad hon är fin! Det var en fin tavla på paris, eifeltornet och det.
Och pappa höll ett så fint tal att jag blir tårögd... Jag blir så rörd när jag hör så många fina saker om mig, speciellt av min pappa som inte brukar säga sånna saker så ofta. Han är ofta snål med beröm o så. Så det kändes ba att höra.

Sen vid 10 började folket att dra sig tillbaka, det är ju vanlig tisdag..  Och en halvtimme snare var det nästan tomt på folk, o då stack jag och B vidare till efterfesten!

Efterfesten må jag säga var sådär. Det var kul o så, men inte alls så kul som jag trodde. Själva studentdagen var så mycket roligare.

Sen sov jag över hos B och gock hem på morgonen och sov hela onsdagen.

Idag är det torsdag. Och jag har feber, är förkyld och har fortfarand eingen röst. När jag pratar kommer det vara pip, väs och viksningar. I 2 dagar har det varit så nu. Klart man ska va lite hes efter en student, men detta är för fan extremt.

Men jag måste ändå iväg på studentfest ikväll. Kommer nog inte att stanna där så länge.

Men för att sammanfatta studenten, inkl balen och klasskampen. Fyfan vad underbart! Kommer komma ihåg denna tiden i resten av mitt liv. Nu är den slut. Och nu börjar nya tider. På måndag kl 7.00 börjar jag på mitt första jobb.

Ser ljust på framtiden, hoppas på det bästa, som vanligt. Känns som exakt vad som helst kan hända nu i framtiden, spännande.

Och jag är så glad att vädret var så fint på både balen, klasskampen och studenten. Kunde inte önskat mig något mer. Är så glad och nöjd och tacksam för allt just nu.

Dock kunde jag velat ha min röst tillbaka.. men den kommer väl snart. Hoppas jag.

Nu ska jag nog kolla på film, pretty woman, och halvsova innan vi ska iväg på studentfesten. Det är min bästis från låg-o mellanstadiet som tar studenten idag. Wiiie. Så jag både vill och måste dit typ.

Byyyyyye.

Dagens låt: Time of your life - Green day
Såklart! ♥

IMORRON SMÄLLER DET!

TJENNA!

Jag tar studenten imorron!?! Hur sjukt är inte det!? Har räknat ner veckorna o nu är det bara EN DAG kvar. GALET!

Har inte hunnit skriva ngt inlägg nu så jag snabbresumerar lördagen o söndagen.

Lördagen coachade jag min systerslag i hbg beachandbollsturnering. Det var kul. Vädret var vaaarmt. Vi var obesegrade i gruppen, sen åkte vi ut i 8delsfinal p.g.a en otroligt kass dommare. Det var faktiskt dommarens fel, han har något emot deras lag o det har han haft vid flera olika tillfällen och han dömmer bara till det andra lagets fördel.. IDIOT. Han förstör verkligen för andra. Han borde inte få vara domare...
Wellwell, det andra laget gick till B slutspel o vann det!!
När jag kom hem var jag trött. Men då sticker jag till malmö med några kompisar o sitter o grillar i en park. Det var mysigt. När jag kom hem somnade jag direkt, även fast det var 27 grader i mitt rum..

Söndag. Chilade i solen hela dagen typ och fixade till i hhuset så att det blir studentaktigt. Det ser faktiskt rätt fin t ut här hemma nu må jag säga. Vi grillade, 2 ggr på en vecka, impressive!
Såg massa foton från klasskampen uppe på facebook, och OJ vad jag såg ut. Katastrof. Tjock. SÅ jag kände att jag bara måååååååååååååste springa en runda, för det har jaginte gjort på länge, får inte tappa det nu.
Sen kollade jag på green days live dvd Awesome as f**k för att återuppleva konserten som var för ett år sedan... ÅH SAKNAR!! Hela tiden så tänkta jag fyfan vad bra dem är o guuud vad jag älskar dem! Jag älskar dem verkligen. SÅ jävla braaaa!

1 år sedan, sjukt! ♥

IDAAAAAG
Så kommer tältet upp i vår trädgård! Och idag ska jag hjälpa till o pynta studentflaket!!!!! Och jag ska shoppaaaaaaaaa! Måste ha något att ha på mig på andras studentfester OCH grejer att hänga runt halsen på dem.
BTW så har jag fått en förkylning.......yeeeey. Ska äta o drick massa c-vitamin o hoppas att det blir bättre tills imorron... haha! och Jga hoppas,. jag ber, att vädret bli okej imorron! INGET REGN! Liiiiiiiite är okej,  men inte för mycket. Snälla! Det har varit fint så länge o det vore TYPISKT om det skulle regna. Det ser tyvärr inte ljust ut på väderprognoserna... Jag blir så ledsen om vädret är kasst... Fy vad ledsen jag blir. Dck kommer man ju göra det bästa av det... men ändå. Blir lättare om det ingte ösregnar på en..
Jag är så nervös, hade en mardröm om studenten ockås. Snällasnälla, låt imorron bli en bra dag.

Jag är jättenervös nu.. ahha ahhaha. hahhahahha. Åh, gud. Nej. Usch. ´Tänk så blir det katastrof......


Bild från google.

Hoppas verkligen att imorron blir en dag att komma ihåg resten av livet, på ett bra sätt.
Jag tänker hoppas på det bästa, men förvnta mig det värsta typ.

Men det blir säkert bra i vilket fall som helst!

Dagens låt: Forever young - Alphaville

tjallalallalaaaaa

TJENNAAA!

Nu börjar det verkligen märkas att studenten är nära!!

det känns i hela kroppen! Idag avr det klasskamp, o det var så jääääääääääkla kul!!! Var rädd att det inte skulle bli av pga att vi inte fick ut någomn information om det förren igår. Jag hade inte tillgång till datorn igår, för jag  var.. ja jag ska berätta.

Torsdag.
Det var visst en röd dag idag.. så mitt skol-busskort funkade inte... menemn. Jag träffade min barndomskompis o vi åt lunch och pratade en massa. Mycket trevligt! Satt ute i solen, och jag beställde EN SALLAD?!?! För första gången imitt liv! Det är minsann ett stort steg för mig! Det var sådär, det gick ner det mesta ialalfall. Fick massa färg i solen för det var härligt väder. Sen direkt efter lunchen så gick jag hem till mormor o sen var det släktkalas hos mina kusiner, som bor bredvid mormor. trevligt trevligt. Då får jag ett sms av F, som för övrigt är sjukt snäll o så atm, vi har askul tillsammans, o det är nice. Men jag vet att hon kan göra en 180 närsom o bli väsra bitchen... men jag tror  inte hon kommer göra det imed att dte är studenten så snart. I smset står det om klasskampen, för vi har inte fått ngn info om det. Så säger hon att det har kommit ut info om att det är kl 10 nästa morgon... BRA att man får reda på det i tid. Så jag lånar datan hos mina kusiner snabbt o kollar, o då ser jag att klassen har bestämt att vi ska vara 70tals sportnärdar typ. nSå jag fick värsta kl'dpaniken, vad fan ska jag ha som är 70 tal.
När jag kom hem så letade jag kläder tills jag hittad enågra hyffsade, sen somnade jag vid 12 för att vakna 7 timmar senare.

Fredag.
Upp o hoppa klockan 7, frukost o göra mig i ordning. Vitt vanligt linne, svarta shorts, röd skarfs knnuten runt halsen, rött pannband, röda converse och ett par STOOORA glasögon utan glas. Jag var skitful, haha. Men whattahell, det är kul o va ful. Brydde mig inte så mycket, jag ville bara ha kul.
Ger mig iväg, snor 2 cider från studentlagret. Folk kollar rätt mycket när jag går förbi dem, ahha. Sen träffat jag några kompisar på bussen o TAGGGAR!!! Sen beger vi oss till parken o där är alla andra 3or från skolan. NICE! Sen börjar tävlingarna, bla springa på såpa, doppa ansiktet i vatten, sen i mjöl. Det var så sjukt obehagligt för HEELA mitt ansikte var täckt, o sen stelnade det, o ja hade i håret .. det var förfärligt med kul. Jag höll inte tillbaka alls. O alla var så glada o pepp.O vädret var varmt o allt var helt underbart! Det enda minuset var att minklass inte hann göra alla tävlingar... det sög.. Vi hade 3 st kvar.. Well well. Sen blev jag islängd i fontänen. Det var uppfriskande! Haha. Alla badade. Det var riktigt härligt. O det var musik med pepp låtar! Jag såg fruktanvärd ut.. Men jag brydde mig inte.
Sen gick vi några stycken till burger king o åt. Folk glodde då också, vi såg ju inte kloka ut.. Haha.

Sen åkte jag hem o var jättetrött. Grillade god mat här hemma, sen dushade jag ut så mycket mjöl ur håret som jag kunde!

Nu ska jag snart sova. Imorron ska jag coacha min syrras lag i en liten beachhandbolls turnering. SK abli kul. Hoppas att jag gör ett bra jobb!

Allt är så underbart känns det som nu!!!! Jag är jättetrött. Men Glaaaaaad! På tisdag tar jag studenten. OH MY GOOOD! Hoppas att vädret blir brau! Dte är bra bara det inte regnar, några droppar, visst, fine... men inte mer. Moln okej. Sol, jatack, Fast inte föööör varmt.

Nu ska jag chilla sen sova. Bye!

Dagens låt: The Time (Dirty bit) - Black eyed Peas

vad är en bal på slottet..

Så, då var min studentbal över.. Gick skrämmande fort.

Gjorde mig iordning i princip nästan hela dagen. B kom vid 12 o då började vi locka håret och höll på nästan heela tiden fram till halv 3. Tog en lunchpaus bara. Sen gick jag ut o tog fota med en annan kompis som ska på sin studentbal. Sen sminkade jag mig o gjorde det sista på håret och tog på mig klänningen. Sen kom min baldejt med en ros, sött. Sen kom vår stjuss, dom förövrigt var sjunk tråkig o snål.. iallafall vid första intrycket. Men jag känner inte han, han kasnke är en toppenkille.
Sen anländer vi till röda mattan vid kvart över 5 och börjar mingla! Min pappa hann komma o se när jag gick på röda mattan! Glad! Det var kul o se hur fiiina alla var! Jättefina! Själv kände jag mig hyfsat fin, helt ok fin typ.

Sen blev det mat, maten var sådär. Köttet var rätt segt.. Sen var det vals. Sen var det kaffe och punch, jag drack bara punch. Shotade 3 st, o fick min baldejt, (som är en riktigt fin pojke, alltså en riktig nice guy, gör aldrig något dumt) till att shota med mig, sen fick jag honom till att ta en redbullvodka. Haha, tror han blev aningens påverkad.. oops. Anyway, sen efter valsen så var det vidare till efterfest 1, som var en nattklubb. Det var sådär, det var som vilken nattklubb som helst typ, rätt litet också. Men det var kul, jag dansade massa!!!!!! Älskar att dansa! Klockan 3 så stängde efterfest 1, så då var det tillbaka till stället där balen var, o där fick man korv och läsk o så var det dans. Så då dansade vi ännu mer. Min baldejt försvann däromkring 3, han åkte nog hem.. utan att säga hejdå. Snopet. Men jag dansade vidare tills klockan blev 6 på morgonen, sen fick vi inte stanna längre. Så vi gick några stycken till espresso house o åt frukostflera timmar tills 2orna skulle börja.. så vi pallade inte. Vi hade tänkt att gå tillbaka till skolan, men det var så sjukt kallt imorse o det var Sen tog jag bussen hem så hämtade mamma mig på busshållplatsen. Sen kom jag hem o somnade vid 8.

sov till 11. Sen åt jag lite frukt o kollade på lilla sjöjungfru filmen. O sen sate jag mig här. Ska snart sova lite till, sen ska jag ta en dusch, jag vet verkligen inte hur jag ska få fason på mitt hår.... Och när mina fötter ska repa sig. Hade sånt FRUUUKTANSVÄRT skoskav i slutet av kvällen så jag dansade barfota på efterfesten. Gick till EH barfota för den delen cokså. Ja ghoppasinet att jag blir förkyld nu bara..

Men ska jag sammanfatta balen så var den bra! Den var väldigt bra!
Visst den haaade kunnat vara liiiite bättre, men säger jag så så är jag otacksam, o det är jag inte, jag är nöjd! Det som hade kunnat göra den yttepytte bättre var om jag hade verklgen känt mig som en prinsessa, men who can you blame on that? Jag är ingen prinsessa helt enkelt. Och 2, H. Jag hälsade på han, o kramade han, han sa att jag var fin, o jag sa att han var stilig. Med det var det. JAg vet inte ens om han menade det, det är ju nästan bara ngt man säger till folk som är så uppklädda. Jag hoppades, även fast jag inte vill hoppas, att han skulle se mig o säga något mer till mig på hela kvällen. Jag hade velat säga att det var jag som skickade en anonym ros till han på allahjärtans dag. Men jag hoppas att jag ser han snabbt å¨studentefterfesten, så kan jag säga det. Så får han tycka vad han tycker, o sen behöver jag aldrig träffa honom igen. Vilket ändå ska bli skänt, ahha. Mest för att då slipper se honom o hur bra o snygg han är. Så jag kan lägga min crush bakom mig.

Men jag kan inte göra något åt det, nu ska jag  bara njuta av livet o allt det braaaiga! Jag har kommit mkt närmare massa folk i min klass, har haft otroligt kul, ska ha ännu mer otroligt kul! På fredag är det klasskampen, o jag hoppas att det blir kul! O sen är det studenten nästa vecka! DET ÄR GAAAAAAALET! Ser bilder på face av några som tar idag. Åh vad härligt- Jag kan föreställa mig hur det kommer bli. Awesome! Fast nu sk ajag inte ha så höga förväntningar.. Vi får se hur det blir!

Nu ska jag ta o sova. Natti.

Dagens låt: Summerbreeze - Johnossi


RSS 2.0