Life is, ja, life is goood!

Idag är en sådan dag då livet lekeeeeeeeer!

Hej btw!

Vädret är hääärligt! Jag vaknade tidigt, åt en bra frukost, chillade lite o sen tränade jag på crossen, sen duschade jag och fixade mig lite sen blev jag hämtad av en klasskompis så åkte vi till vår mentor för att fika! Det var jättemysigt och kul! Jag älskar min klass! Vi målade lakanen då också, vilket var rätt skönt att vi inte gjorde det igår! jag hade varit som en levande död då. haha.

Det blev 3 fina lakan! Och hela klassen var så glaaaad o pepp på BALEN IMORRON!!! Galet! O STUDENTEN NÄSTA VECKA!!!

Hur galet är inte det?! Vill bara skrika!

Sen åkte jag hem o då kollade jag mailen. Har fått mail från min coola lärare i digitalt skapande. Hon skriver att jag har fått MVG!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAA! Och så en liten personlig touch på slutet. Hon skrev bl.a. "Ibland var jag orolig för datorerna då det såg ut som att du skulle smälla till skärmen." Haha underbar lärare och JA jag hatade dem sega datorerna. Lite kul att hon skrev det, då hon aldrig har kommenterat det i skolan. Sen skrev hon andra bra o snälla saker o lycka till i framtiden typ.

Sen åt jag, sen handlade jag o pappa alkohol till studenten! ehe 
Sen testade jag mitt balsmink på halva ansiktet, för att se om det verkligen blev någon märkbar skillnad. Det blev det. Jag blev jättenöjd faktiskt. Kollade på en tutorial på youtube igen. Good stuff. Imorron gäller det bara att jag får till det lika bra, fast på båda ögonen!

Helt sjukt galet att det är imorron! Jag kan inte fatta det! Det ska bli så fruktansvärt kul! Och jag hopas verkligen att det blir en fantastisk upplevelse! Jag har bara en studentbal i mitt liv, o snälla, låt den bli bra säger jag bara.
Fast det är lite inställning okcså, så jag ska ha den mest positiva inställning någonsin o vara så optimistisk jag kan. För det blir ju vad man gör det till!

Jag hoppas också att jag känner mig fin imorron, för en gång skull liksom. En askungen.

En liten downer för imorron är att min pappa kanske inte kommer o ser mig när jag ska gå på röda mattan.... Hoppas verkligen att han hinner komma!

Nu ska jag ringa min baldejt o bestämma lite grejs för imorron! Ha det gött!

Det blir kaaaaaanske ett inlägg imorron innan balen, då jag har dötid mellan halv 3 o halv 5 typ..  Kankse kolla på en film under tiden. Askungen kanske, o taggar balen!!!!!!!

Bild från wikipedia.

Det är så svårt att komma på en ny dagens låt då jag inte kan lyssna mer på spotify denna månaden.............. Så det får bli en random, men passande.

Dagens låt: Happy girl - Bubbles 

hektisk helg

Hejhej.

Jag är jättejättejätte trött. Även fast jag har tagit en powernap på 2 timmar idag.

I fredags så var vi ett litet gäng som grillade hos B o sedan stack vi ut i malmö. Vi ville testa något nytt så vi testade KB, trors de delade åsiker folk har om det. Jag tyckte dem negativa stämde bäst.... När vi kom dit vid 12 var det typ inga människor alls, och musiken sög.... Det kom mer människor, men musiken sög fortf. Den gick inte att dansa till eller sjunga med i. Stort minus. Jag frågade också DJn om han hade någon swedish house mafie, men ikke.
Kvällens plus var att jag träffade en kille från min engelska som kom fram o började prata med mig, jag tyckte det var sjukt trevligt. Dock var det då vi skulle gå precis då. Så vi hann inte snacka så länge, men ändå. Kul att han kände igen mig, vi har aldrig snackat innan. Haha.

På lördagen vaknade jag o B efter 5 h sömn, o då väckte vi dem andra... fast sen lät vi dem somna om.. Så vi kollade på Trassel, sjuuukt bra tyckte jag den var! Disney ♥ !! Sen gick vi till skogen o gick en runda, sen köpte vi bullar till frukost, sen åt vi frukost och sen städade vi lite efter gårdagen, sen gick jag hem för att göra mig i ordning o sen gick han tillbaka till B och då körde vi iväg till stan för B skulle göra ngt engelska prov o jag behövde shoppa. Hittade mors dag present, en sjukt fin sak från tgr. Ett pärlhalsband med ricktig pärla, önskapärlan tror jag den hette, och så köpte jag en body lotion. Nöjd med presenterna.
Sen åkte i hem till B igen, sen gick jag hem o så beställde vi mat, sen sprang jag snabbt ut o mötte en kompis o bytade lite kläder med varandra o sen åkte jag o pappa o hämtade maten, sen pt vi. Jag åt kycklingenchiladas. Fy in i hellskotta vad starkt det var!Det brann på min tunga typ..
Sen gorde jag mig i ordning o sen gick jag i ösregn till B o sen körde vi till stan för ytterligare en utekväll. Vi var tvugna att ah EN lyckad utekväll denna helg. Haha. Fast vi var bakis o trötta.. Vi har alanya vanan inne så det var bara att köra, haha.

Det blev en lyckad kväll, seg i början. Men sen var det dansdansdans! Det stället vi stack till blir det alltid lyckat tycker jag.

Vi sov I B's mormors lägenhet, i ca 5 timmar då med, tog bussen hem o kom hem till mig vid 2. Då var det första jag gjorde var i ge mamma presenterna o sen tog jag en powernap i 2 timmar. Sen bakade jag o mamma kakor som vi ska frysa in o som ska serveras på studenten!

Sen åt jag mat o nu sitter jag här vid datorn o disskuterar med klassen hur vi ska göra med lakanen... INGEN har köpt färg, ALLA tar för givet att någon annan tar med sig lakan o nu vill vissa ändra planerna om att ses på skolgården.... Stick with the plan säger jag bara. O jag är nog den enda som kommer ta med mig ett lakan känns det som.... Såå. Vi får se hur det blir. Tänk så dyker inte någon upp på skolan ens, så e det bara jag o mitt lakan där... 

Har varit en hektisk helg säger jag bara. O jag är SÅ trött. O jag är så GLAD. Life is good. BAL PÅ TOSDAG, WAAAH! Hihi. 

Ser redan fram emot att lägga mig och sova riktoggt GOTT inatt! Men det får vänta tills lakanen är klara...

Imorron har jag ingen skola! Utan hela klassen ska hem till vår mentor och fika. Ska bli trevligt!

Dagens låt: Jag kommer - Veronica Maggio

HÄPPYYY

SISTA DAGEN I SKOLAN, DONE, FINITO!!!!!!!!!!!! AWESOME!!!! haahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Det är verkligen helt overkligt! Nu är det äntligen helg och nu börjar snart hela studenttjottahejjet! Det börjar på söndag kan ma säga kort o gott, då ska klassen till skolan o fixa alla lakanen till studenten! Wihoo!

Idag var en kort dag. Vi var 12 på skolan för ett möte med rektorn för att klaga på vår svenskalärare. Men han kom inte.. well well. jag pallar inte. Jag får vg i svesnka, läraren suger. Jag har gjort vad jag kunde. I'm OUT.
Sen gick jag till matten för att lämna boken o få betyget. "jag blev förvånad när jag rättade ditt prov, det gick ju bra, det  var ett klockrent mvg!" Jag bara: "WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!" typ. Det gjorde mig såååååååååå glad! Det kändes så bra när jag skrev det, men jag ville inte hoppas på för mycket! Åh jag får ett mvg i betyget! YES! Åh vad underbart! Glaaad! Väger lite upp för VG't i matte D. Askalas!

Sen gjorde jag klar, eller så klar som den kommer bli... min DvD meny. Den blev inet alls vad jag ville... men jag skrev en komplettering om vad som skulle varit med om datorn hade gjort som jag ville. Måste säga att skolans datorer är så fruktansvärt dåliga... Men det var nice att lämna in den SISTA uppgiften på gymnasiet. Helt amazing!

Sen var det valsträning. Jag hade tagit med mina balskor för att testa med dem. Det gick bra! Åh det var så kul, balen är nääära nu! Och guuuuuuuu vad H är HEEEEEET. Måste bara säga det. Mums på han. Men det är se men inte röra, och jag är närsynt så det är tyvärr inte så lätt att se han alltid. Han är way to snygg för mig. Jag hoppas att jag träffar han på balen så får jag en chans att prata med han. Har inte snackat med honom sen min 18års fest i januari... Det är sad.

JAg är gladgladglad. Känns lite som jag älskar mitt liv just nu! Nöjd! Niceeeeeee.

Och jag hade fina kläder på mig idag. Tyckte jag iallafall! Min favvo outfit om man säger så hihi.

Btw så såg jag betyget på min hemsida i Webbdesign nu, hon har inte kollat ordentligt, hon skriver i sin bedömning att vissa saker inte är med eller så att dem är fel.... men när jag kollar är dem där och dem funkar. SÅ jag skickade ett mail för att påpeka det. Jag tror inte att jag kommer få högra betyg i kursen, men jag kan iallafall på ett rättvist betyg på denna uppgiften o då ska hon minsann kolla ordentligt. Blir nog ett VG i den kursen skkulle jag tro, ett starkt där med.

Ikväll ska jag iväg till B för att grilla, sen ska vi nog ut. Men ut planerna är väldigt suddiga.. B o dem har en förmåga att ändra planerna titt som tätt o tar inte ngn hänsyn till vad jag tycker...  Men vi får la se hur det blir. Jga är glad i vilket fall! MVG I MATTE E. WHATS UP!?!?!?! ehehe.

Nu ska jag snart göra mig i ordning o bege mig till B. Ha det gött allaaaaaaa!

Dagens låt: One (your name) - Swedish House Mafia
FULLT ÖS!

snaaart

Så.
Då var torsdagen i skolan över, knappt innan den hann börja! Haha. Hade min redosvining på morgonen, det gick helt ok, fick vg på den. En kille hade en riiiktigt bra redovisning om kapitalism, vilken smart kille, så sjukt smart o så sjukt bra tal! Det var så rätt allt han sa liksom! Sen hade vi betygsnack o läraren var jättetrevlig, hon sa att det hade varit roligt att ha mig i hennes klass o gav mig massa tips som jag kanske kan ha nytta av i framtiden. hon kanske gör det med alla, jag tyckte det var trevligt iaf. Hon är en bra lärare, men hon skulle kunna vara mer energisk o göra arbetet roligare och samtidigt pusha eleverna till att jobba så att dem kan få ett bra betyg.

Sen lämnade jag bara tillbaka fysikboken (SKÖÖÖNT att bli av med den!! Den väger säkert 5 kg..) och miniräknaren som vi inte får köpa ut för en billig peng, som vi blev lovade i början av gymnasiet... O sen gick jag o några till in till rektorn för att klaga på vår inkompetenta svenskavikarie... han ger inte mvg till en enda...... Jag blir så arg på han. Han sabbar vår framtid...... typ.

Sen åkte jag hem. Imorron är det SISTA skoldagen! Ever! Eller på gymasiet. Sjuuukt. Så overkligt det känns... Men sköönt!  Haha fyfan, äntligen.

Imorron ska jag få tillbaka matteprovet(späääännande!) o lämna tillbaka matteboken, sen är jag av med alla böcker! Woho! Sen måste jag bli klar med DVDmenyn, sista chansen imorron. Jag konne rinte bli klar med den. O Jag blev inte nöjd med den. Men jag ska skriva en komplettering o skriva allt jag hade velat göra... men inte kunde eller hann. Hoppas att jag inet får ett alldeles för kasst betyg på den.. Hoppas ändå på mvg i den kursen. Har fått mvg och vg på allt! Hoppas.

Sen efter skolan är det valsträning. Sk ata med balskorna till skolan för att dansa.  Haha, det ska ändå bli kul! Sen på kvällen så ska vi några stycken hem till B för att grilla o förfesta o sen ska vi ut! Ska testa ett nytt ställe, wiie. Hoppas det blir kul!

Om en liten stund ska jag iväg till stan igen för att kolla på när en anann skola har bal, min kompis går där o jag lovade att åka dit o ta någonm bild. Ska bli kul o se hur det går till o hur alla ser ut i sina fina klänningar.

OOOH jag TAGGAR STUDENTEN O BALEN O ALLT KUL!!!!!!!! Pepp! På måndag ska hela klassen hem till vår mentor på lunch/fika, tisdag e balen , onsdag är jag trött, torsdag ska jag luncha med kompis sen släktkalas, fredag är det klasskampen... SÅ MYCKET ROLIGT PÅ SÅ KORT TID. Amazing!

Dagens låt: Genom Eld - Oskar Linnros

School is practice for the future..

Practice makes perfect.
But nobodys perfect...
SO WHY PRACTICE???

- Billie Joe Armstrong


Hejhoppla!

ALDRIG MER MATTE E!!!! Wohoo! Det gick bra på provet!!! Tror jag..... Hoppas jag! Jag tror nästan mycket verkligen det! Jag vill inte ha för höga förhoppningar.. men jag tror vekrligen att det gick bra! Jag hoppas det! Fyra fuckin timmar lång var provet, det kändes som mitt huvud skulle explodera lite då o då... Men det gjorde det inte. Och nu är det äver, o det är nice! Sista provet på gymnasiet, klartt!

Jag mitt nöt åkte in med bussen en timme för tidigt till skolan... märkte det när jag satt på bussen..."klockan är ju bara 10?!" så börjar jag 12... så det var lite fail. Men då gick jag till svenskan för att få mitt betyg. Jag kan inte ens uttrycka min frustration mot vår lärare, eller vår vikarie. Han är för det första inte en utbildad svenskalärare så kan vet ju inte någonting........ sen så kan han förhellvete inte ens namnen på hälften i klassen.. o han är helt inkompetent när det gäller att sätta betyg. Vårt tal i nationella skulle vara 4-6 ,inuter långt. Mitt var 5 min 20 sek, hur i helvete kan han då sätta betyget g+ på "anpassning till tiden"?!?! Han bara sätter betyg lite hit o dit, hon kan få ett G där.. ett Vg där... han är snäll, han får ett mvg... Typ så resonerar han. Helt patetiskt. Jag vill bara slå något.......... Jag har fått MVG på flera stora uppgifter o prov som vi hade med vår förra lärare... men det räcker inte för att väga upp det. O han är så. Orhhh, det går inet att förklara hur han är. En väldigt speciell person. Så irriterande o frustrerande o man vill bara örfila han..... han tänker fan inte.

Nu släpper jag det. Jag orkar inte. Jag bryr min inte längre. Aldrig mer svenska B säger jag baraaaaa!

Ska bara inflika att jag hade haft SÅ mycket bättre betyg om jag hade haft bättre lärare! Thats for sure!

Well well. Efter matteprovet så träffade jag min bästis från lågs o mellanstadiet över en kort fika. Mycket trevligt so vanlig. Vi har alltid så mycket att snacka om, vi hann inte snacka klar idag. Så vi ska ses över lunch nästa vecka. Trevlans. Ska åka in till stan o kolla när hon ska på bal imorron också. För dem ska ha bal på samma ställe som jag ska på, så det ska bli kul o kolla läget o hur det är. O såklart se så ingen har snyggare klänning än mig... hehe. 

Sen kom jag hem vid 7 till ett tomt hus... familjen hade åkt o handlat, UTAN MIG... Lite, så... fö rjag ville med. Handla champange til lmin student o mat på maxi... jag gillar att handla. SÅ jag åt en banan o lite kalla makaroner till mat. När dem kommer hem hör jag ett knasigt ljud, jag går ner och kollar vad det är. SÅ står pappa o blåser i en vuvuzela..... Random. Haha. Han hade köpt den till min student... hahah. Faar far far....
Seeen satte jag mig vid datan o lämnade in bokrecensionen... ville bara bli av med den!

Så nu har jag bara engelska redovisning imorron. Och dvdmenyn ska va klar på fredag... puuuuuuh. SEN ÄR DET ÖVER! HELT. Sen är det dans på fredag, valsträning inför balen! Ska bli kul!

Nu ska jag göra något. Heeeeeeej. 

Dagens låt: Burnout - Green Day

sista sista sista....!

Hejsan.

Då var sista tisdagen i skolan över. Haha. Helt sjukt. Om en vecka är det baaaaaaaal, waaah! WIIE!

Jag var rätt arg en stund där igår, nu är jag inte det längre. Fick mvg i projektarbetet o det vägde upp det lite. Glaaad. Men jag är fortfarande så osäker på många av dem andra betygen... blir nog några fler starka vg..

Jag är klar med Engelskan, ska bara läsa igenom det en gång imorron innan jag lämnar in det. Och jaghar skrivit en bokresension på Om jagkunde drömma i svenskan. Orkade inte läsa en ny bok så jag skrev på den, hoppas att det blir bra. Och imorron har jag matte e provet, nervöös!! Jag hoppas att det går bra. Jag har pluggat mer till detta provet än vad jag har på dem förra! Och jag ska vara ordentlig, ifta är det slarvfel som jag får fel på..

Så det känns ändå rätt okej, o så blev jag klar med webbdesignen idag också.

Känns bra, känns great.

Btw så gkömde jag säga en klantig grej som hände i måndags, jag var på toa i skolan. Så stängde jag dörren o låste, sen slog jag en sjua, sen när jag skulle gå ut, så märkte jag att dörren var låst... men den var inte helt stängd.... då den hade stått lite på glänt........! TUR SOM ATTANS att ingen hade gått förbi o öppnat eller ngt. Hehe. Men det var rätt kul nu efteråt.

O mitt hår, jag färgade ju det i söndags, o jag må säga att jag blev nöjd! Nu är det mörkbrunt! Det blekta är borta, o man ser skillnad, jag var rädd att et skulle se precis likadant ut men det gjorde det inte.

Nu ska jag plugga MATTE! FÖR SISTA GÅNGEN. Matteprovet börjar kl 12.(nice med sovmorgon!) o varar till 16.00. Sen är det över! O då ska jag träffa en kompis o ta en fika o snacka en massa, ska bli kul!
O då kommer det vara en sååån lättnas att jag är klart emd metten. Sen är det bara en liten redovisning på torsdagen också, en dvd meny på fredagen, o en bokrecension.  Sen kan man andas ut o peppa bal o student för fulla muggar!! meheheh

Åh, stress. Måste plugga, heeeeeeeeej.

Dagens låt: Mr Saxobeat - Alexandra Stan

medelmåttig mes

Hejhej

Jag är inte hos tandläkarn, nä. Hon var sjuk, så hon ringde o ställde in i morse. Ändå skönt för jag ville inte dit. Nu har jag entid om några veckor istället.

Jag är ARG, atm. Har byggts upp och tillslut kommer droppen som får bägaren att rinna över!

Betygsnack på samhällen, får då bekräftat att jag ska få ett starkt VG. Jag har fått vg på alla mina uppgifter/prov, vissa vg+. Men aldrig mvg, o det krävdes för att hon skulle kunna sätta mvg. Spå jag förstår det... men det är LIIIIIIIIIIIITE (okej, mycket) surt att jag verkligen gör vad jag kan... men det räckler inte till. Så  är det i det mesta...... Aldrig tillräckligt bra. Hon sa att jag kommer säkert att få mvg i massa andra ämnen, men NOPE det kommer jag inte. G i fysik... resten är okända änsålänge. Men jag har inget solklart mvg. Ligger väl på vg med chans till mvg i de flesta. Vilket suger, riktigt hårt.
Jag gör så bra jag kaaaaaaan. Jag är ambitiös o kommer på alla lektioner o gör vad man ska. Men det räcker inte, för det jag gör är inte tillräckligt bra. .. Jag är inte tillräckligt bra helt enkelt.
O jag snackade med en kompis som också hade fått vg, men han hade fått G i majoriteten av uppgifterna, o ett vg- . Inte för jag tycker att han förtjänar ett sämre betyg, men att jag o han får samma betyg är fan inte rättvist.....

O så kommer det säkert att va i många andra ämnen. O det suger att jag aldrig har stake till att säag ifrån, jag bara accepterar det. " jahapp, jag suger... men så är det. "  Jag argumenterar aödrig. Mest för att jag tror att det inte skulle göra skillnad.... Jag är dålig och jag är en mes............. PALLAR INTE.

Jag är verkligen inte bra på något, inte bäst på något. Jag vill bli riiktigt bra på något, så jag kan visa alla att "HA! Jag kan visst! Jag är visst bra på något! " Men det har jag velat länge... o kommer antagligen att få vänta långe.. men den som väntar på ngt gott väntar adrig för länge. Jag hoppas att jag inte hinner dö först bara..

När jag har känt mig hopplöös under hela digitalt skapande... jag kommer inte att få ngt mvg där heller tror jag. Har fått Vg i allt föruton 2 Mvg, så dte är rött bra, men den sista uoogiften är en rätt stor del av  betyget, o den blir inte bra..... Får nog räkna med ett vg där också..  

När jag kommer hem sitter minsyster o mamma o gör lmin systers läxa vid matbordet, så när jag komme rhem o ska sätta mig o fika så är jaaaaaag den störiga när jag försöker prata.. men det är förfan det man gör i ett kök. Pratar o äter... Jag sa att dem får flytta. O sen blir mamma irriterad på mig för att jag blir lite arg. O BLABLABLABLABLAAAAAAAAA! Sen gock jag upp på rummet o satte på min ARG list apå spotify på hög volym o skriver av mig här. Borde plugga matte, men känner "vad tjänar det till" det komme rändå inte bli bra. Jag kan lika bra ge upp innan...så sparar jag tid..... Men så ska man inte tänka. Det är SISTA veckan i skolan o jag tänker göra vad jag kan för att få ett bra betyg i matten. Om jag får G så börjar jag gråta. ..

Tror det är för mamma men mest pappa som pressar mig så. O jag gör verkligen allt vad jjag kan. Men det räcker änå inte.. mina betyg är ju "ganska" bra tycker pappa.... Aldrig tillräcklig. En medelmåttig, alldaglig, tyst, ful och mesig tjej som inte är bra på något. Thats me.

Ja jag är ett jävla misslyckande som aldrig kommer komma någon stans i livet.......... FML.


Sen så skulle jag kolla i kylen så att allt fanns i kylen tills jag ska göra enchiladas.. men så har vi ingen salsasås... så det blir inga enchiladas. Argare. Mamma säger att det är MITT fel att jag inet har sagt att den är slut, men det är för fan inte jag som har tagit slut på den.......o jag såg inte att den va slut o jag visste inte att hon skulle hanlda o kunde därför inte säga till henne. Inte mitt fel!

OOOOOOOOORH JAG BRYR MIG INTE ALLS OM NÅGOT JUST NU JAG ÄR ARG O FRUSTRERAD O JAG BEHÖVER EN KRAAAAAAAAAAAAM...........

Vill flytta låååååång bort, själv o vara själsvtändig. o ingen kan säga att jag är dålig, ingen kan klaga o ingen kan inget...för det är bara jag där. Hade vatt nice, för en stund iaf. Sen skulle det nog bli rätt så ensamt.

Men well well. Det var la nice att få det ur mig. Synd att jag inte har kraft eller kompetens att säga det till någon bara så dom fattar hur jag känner.

Dagens låt: Cocaine - Nomy

blixtar & dunder

SÖNDAG

Imorron börjar den SISTA veckan i skolan!!!! SISTA VECKAN I SKOLAN! WIIIHAIHIAIAAIOOO! Galet! Kan vekrligen inte fatta det! Jag tar studenten snaaaaaaaaaart! Och imorron kan jag säga att jag ska på bal NÄSTA VECKA! INSAAAAAAAAAANE!! *andas*
Har dock AS mycket som ska vara klart denna veckan. Det värsta är nog matte e provet på onsdag... Men jag ska göra mitt bästa. Hoppas att jag får VG iallafall.. då blir jag glad. Tror inte att jag har någon chans på mvg... Men somsagt, jag ska göra mitt bästa!!

Idag har jag varit Duktig med stort D! Jag har gjort nästan allt på min "att göra idag"- lista! Jag har pluggat matte o typ gjort klart webbdesignen, städat(lite iallafall), övningskört, sprungit och skickat ut mail till klassen! Bra bra.

Jag sprang en dubbelt så lång runda idag! Hann klart precis innan det började åska! Tumme upp!

Har varit en mycket användbar (hittade inte det rätta ordet...) dag. Jag är nöjd. Fått mycket gjort!

+ att jag har ätit nyttigt idag!

Nu sitter jag här med ett tjockt lager kemikalier i håret som ska sköljas ur om 10 minuter. Jag färgar det mörkare så att det ska passa bättre med balklänningen. Hehe. Hoppas det blir fint!

Imorron ska jag gå i skolan, plugga massa matte, växla pengar och gå till tandläkaren(DET FÅR JAG INET GLÖMMA!) O jag får inte glömma pengar heller.. jag får ju inte gratis tandvård längre..

Well well. Nu ska jag snart se resultatet på håret! Haaaaaaaaaj.

Dagens låt: E.T - Katy Perry

helloooo

hejhej

Igår var en jävla dag. Ursäkta. Morgonen var bra, sen blev jag lite sen till maxi, men jag hann handla hårfärg o sen kom jag till busshållplatsen 7 min innan bussen skulle gå. Men kom bussen efter 7 minuter? Najj. `Den kom inte alls.... i 40 min satt jag bänkad på en bäbk och väntade och väntade......... det var en annan bisschaufför där som hade paus o han tyckte det var förjvla dåligt! Och det tyckte jag med! Vi ringde till skånetrafiken o hamnade i telefonkö... men pallad einte vänta mer så jag la på. Tillslut kom nästa buss... så jag hoppade på den, kom en halvtimme försent till matten.... sen var det direkt till digitalt skapande. Ingen lunch = grinig. Plus att jag fick ingen hjälp på lektionen, och inget funkade... så jag blev så frustrerad. och läraren bara sket i mig kändes det som, tyckte väl jag var inkompetent o inte kunde göra något själv....

Sen efter skolan stack jag direkt till B o hjälpte B o en annan kompis att göa sig i ordning till deras bal! Åh jag vill också på baaaaal. Om 10 dagar är det min tur... Dem blev iallafall jättefina. Sen åkte jag hem o åt efterlängtad mat. Kycklingsouvlaki med pommes o tsatsiki. Jag åt lika mycket som pappa, haha. Var såå hungrig. Sen kollade jag på tv och åt godis o kände mig tjock. Sen somnade jag.

Idag har jag solat hela dagen! Åt tortillas och glass till lunch. Sen gick jag till B o pratade sen åkte vi bil. Hon vi körde runt till några städer o byar med musiken på högsta volym i hennes pappas lexus, haha o sen köpte hon glass o jag köpte läsk. Fast sen åt jag upp hennes glass för hon orkade inte... TJOCK. Kulkul.

Sen gick jag hem o åt frukt o en macka till kvällsmat. Nu sitter jag här i min ensamhet på en lördagskväll. Skönt att vara ensam hemma, men det är lördag o jag hade gärna hittat på ngt kuligt. Istället så passar jag  minmagsjuka hund. Men jag ska snart träna, sen duscha, sen ut med hunden o sen träffa en kompis o sen kolla film.
Hade sååååååååå gärna följt med B ut på utgång, men somsagt så kan jag inte idag av alla dagar. Menmen, det är bara en lördag. Det kommer fler helger!

Provade min klister bh. Det är något som inte stämmer, det ser sjukt komstigt ut, haha o så känns det lite obehagligt må jag säga.. Kanske har köpt fel storlek... well well.
O så hittade jag 30 turkiska lire här hemma... jag som trodde att jag växlat tillbaka alla lire... attans. Får växla tillbaka efter skolan en dag.. probably på måndag innan jag ska till tandläkaren, det är ändå på vägen.

Imorron ska jag övningsköra, springa, plugga och ngt  till som jag glömt atm...

Nu skajag treena. Ha en kul lördag alla!!!!

Dagens låt: Save the world - Swedish house mafia

Älskar SHM!!! Dem ä naaajs. Åh jag vill bara dansa!!!!!!

b betyg

Tjenna!

Har inte gjort något inlägg på 2 dagar. Shame on me..

Tisdags var iallafall rätt tråkig. Jag slutade tidigt, så det var nice iaf. Sen på kvällen gick jag en låååååång runda i snabbt tempo med B. Sen kollade jag DH!

Onsdag, sovmorgon, träna på crossen, samhälle, fysik och vett och etikett. På fysiken fick vi resultaten på fysikprovet. Det som hade gått bättre än jag trodde.........well well... Jag fick IG. Ja. Mitt första IG.... På slutprovet i fysik. Jag blev så arg o ledsen, men samtidigt visste jag att det skulle komma.... Jag fick 8 poäng. Det är jättedåligt. Jag förstår inte.... jag använder fel formler bara... jag kan räkna med formlerna, men jag vet aldrig när jag ska använda vilken.... Men jag har klarat mig på dem andra proven.. så jag kommer att få G i betyg. Vilket är skönt, för jag slipper skriva omprov. Men fyfan. Ig. Man måste väl ha fått minst ett ig under sin gymnasietid, mitt blev på slutprovet i fysik b.
EFter vett o etikett, som förövrigt var rätt kul för man blev SÅÅÅÅ taggad på balen!! Sen gick jag till body shop och köpte Honey bronze till ansiktet så att jag inte ska se så blek ut.. Tar dove summer glow på kroppen för att  inte tappa miin bruna färg från turkiet.
Sen gick jag hem til mormor och pluggade med min kusins flickvän i 3,5 h. Väääldigt snällt av dem att ställa upp o hjälpa mig så mycket..! Uppskattar det verkligen. För läraren tar sig aldrig tid att förklara så jag förstår.. Så jag känner att jag lärde mig ngt nytt! Sen åt vi god mat som mormor lagat, o sen var mitt huvud tooomt! Kändes som det. Helt lealös i hjärnan typ.
Sen så ringde maxi o sa att mitt schema var klart! O jag ska dit o hämta det. Kalas!Tror jag hämtar det imorron innan skolan.
Sen kom jag hem o somnade som en stock.

Tog mig friheten att anta att vi inte hade engelska imorse, för läraren har varit sjuk. När jag kom till skolan så fick jag reda på att vi INTE hade haft engelska! Så jag gjorde rätt beslut för en gångs skull!
Svenskan var så onödig att det inte var sant, jag satt o jobbade med webbdesignen, sen efter mer än halva lektionen vlle han ha betygssnack. O all hans info fanns i datan, så alla vi fick gå ut ur klassrummet på led o vänta på vår tur... Han snackade i 10 min med dem han hann snacka med. S¨jag fick avbryta mitt arbete för att stå utanför klassrummet. Jag han inte snacka med han.. Så onödigt.
Sen fysik, kollade igenom provet, såg att jag verkligen hade fått ig. Sen mat. Åh vad irriterad jag var hela matrasten.. Sen matte och sen webbdesign. Webbdesignen går bra o jag är nästan klar med hemsidan, ska bara skriva en rapport också.
Sen åkte jag hem och tog ut min hungerirritation på min syster, hehe.. det bara blir så inte meningen. Sen hade vi äta så var vi båda glada igen!

Såg att jag fick Vg på hemtentan, så jag kan väl förvänta mig ett Vg i samhällskunskan. Vilket inte är dåligt va, men när man var SÅ nära mvg, så är dte lite surt. Hon sa att om jag fick MVG på en grej så kunde hon sätta mvg i betyget.... men nu har jag bara fått VG o VG+... det räcker ju inte...
PALLAR INTE ATT VAD JAG ÄN GÖR, HUR MYCKET JAG ÄN FÖRSÖKER.... SÅ ÄR DET ALDRIG TILLRÄCKLIGT!!!! Jag får panik. Blir så arg! Jag är så dålig känner jag då... F*ck it.

Ska nog snart ut och springa en runda. Treeena trena! Jag vill så gärna bli smal! Fick höra en en kopmis i klassen " Äger du inga jeans?" Hha.... inte kul. Jag har alltid thights eller jeansthigts på senare tid för att det är skönare. Jag har massor av jeans, men jag kommer knappt i hälften av dem längre. Sorgligt. Jag har inte provat nu på länge, s¨jag ska se på måndag eller tisdag om jag pallar ta på mig ett par. Jag trodde ite att det var någon som lade märke till det... Hoppas inet att dte är många fler som tänkt på det..

Ska lägga mig tidigt. Träna på crossen imorron bitti och dusha innan jag sticker till maxi o hämtar schemat o köper hårfärg. Sen skola, 2 lektioner. Sen sk ajag hem till B o hjälpa dem fixa sig till balen, sen sk ajag kanske på bio med några klasskompisar. Så ser min fredag ut. Helt ok, om allt går enligt planerna då.

Nu sk ajag göra massa viktiga saker. Bl.a skolarbete och springa o ringa viktigt samtal till maxi, säga att jag hämtar scemat imorron!

Börjar halv ett imorron, så jag hoppas att jag hinner en hel del på morgonen!

Dagens låt: Edge of Glory - Lady Gaga

grr rain

Hej.

9 skoldagar kvar.

Idag var så sjukt tråkig o onödig dag..

För det första så regnade det.. och sen var vi 6 st på samhällen o vi snackade mest om allt och inget.. Sen håla på fysiken, eller alla antog att dte var det, men andra halvklassen på morgonen had eingen lektion, så då borde inte min halvklass heller ha lektion. Sp istället för att sitta själv i 2 h så gick jag hem till mormor o morfar, har inte träffat dem på jättelänge. Så det var trevligt. 
Sen gick jag tillbaka till digitalt skapande, som är SÅÅÅ svårt nu. Vi jobbar i flash, ett program som jag ALDRIG har jobbat i innan, o nu sk avi göra vårt slutprojekt i det..(gillar inte). Och läraren antar att man kan det mesta och jag får inte tillräckligt med hjälp... så jag undrar verkligen hur detta ska gå.... jag ska göra mitt bästa iallafall. Och det suger om jag skulle få VG i betyg på hela kursen pga denna uppgiften, för ja har chans till mvg..

Sen gick jag hem. På bussen träffade jag en kompis som precis har kommit hem från prag! Wiie! 
Känns kul att alla kommer hem från prag nu, för då slipper jag deppa över hur kul alla dem har där och jag är här ensam kvar i skolan.. typ. Även fast jag var i turkiet för en liten stund sen. Det är ändå lite skillnad när nästan ALLA treor i en hel stad åker till prag för att festa. Dessutom är prag nog en rätt så fin stad. Men nu ä'r det skönt att alla kommit hem.
Fast jag kommer att känna OJ vad har jag missat när alla kommer att snacka om hur fantastiskt kul dem har haft och yada yada. Jag ville också vara där... :/ Well well. Det är inte länge kvar nu i skolan ändå. Det är det som får mig att orka nu.

Imorron har jag förhoppningvis bara 2 lektioner och en håla. På hålan ska jag jobba med Digitalt skapande. Jag har mailat engelska fröken o frågat om man inte kan jobba hemma med det projektet vi gör, för att datorerna på skolan suger och jag jobbar mkt bättre hemma.

På onsdag har jag en lektion, och sen är det vett och etikettkurs, sen ska jag plugga med min kusin o hans flickvän. Och då blir det middaghos mormor, smarrigt!

Det kommer nog gå rätt snabbt dem 2 dagarna, sen är det bara den seeeega torsdagen, och sen är det fredag, och det är bra, för det är ju faktiskt fredag. Sen är det bara 5 skoldagar kvar tills bal o student.
Det är bara att härda ut!

1 matte e prov, ett engelska projekt på 5 sidor, en hemsida i webbdesign och en dvd meny i digitalt skapande. Tror svenskavikarien har lagt upp att vi ska göra en bokrecention på en bok som vi ska läsa. Fast han han disskuterat med oss och vi kom överens om att vi inte skulle hinna det, och ÄNDÅ lägger han ut den. Virrpotta. Jag tänker då inte göra den. Jag hinner inte göra det.

Nu är jag så trött o lite halvkinkig, vet inte varför. Har sovit dåligt inatt och jag blir deppig av att kolla på allas roliga bilder från prag.. åh.

Hoppas att imorron blir en lite glad dag!
Hade hoppats att idag också skulle bli bra, hade fina kläder och håret var fint... men sen förstörde regnet det och ingen var på lektionerna o kunde se mina fina kläder.. menmen, vad gör det om hundra år...
Hoppas att regnet regnar slut sig nu så det blir fint på balen och studenten!! På studenten vill jag ha det halvvarmt, men både moln och sol, men inget regn! Då blir jag kalasglad! Och gärna inte regn på balen också, för då kan inte alla stå ute och mingla med champange på den röda mattan. Så vi håller tummarna!

Nu ska jag nog glo på TV lite, har inte lust att göra ngt annat, sen ska jag nog träna bort lite frustration på crossen! Och sen kolla lite mer TV.
Imorron ska jag börja plugga inför matteprovet! Det är bestämt!

Dagens låt: 25 - Oscar Linnros

hoj vad det var livat

Tjenna!

Ännu en otroligt händelserik dag. Not.

Fats jag har fått mycket bra gjort idag, jag har städat(det behövdes vekrligen!), gjort skolarbete(både lite webbdesign och nästan gjort klart engelskan), övningskört(fick tillomes växla upp till 4ans växel idag, wooa!) och sprungit en runda(och det gick snabbt!). Aa, det var det. Annars har jag kollat på tv eller gjort ingenting.

Vi grillade idag. Marinerade karreer med med ben(för köttet blir saftigare då), med potatiskroketter och bearnesås! Ruskigt gott!!!!! Och sen en grilad marchmellows och avslutade det hela med lite Ben&Jerry glass som jag o pappa köpte tidigare idag. Nordic water peace. Den var helt okej, jag har ätit godare b&j's men det kändes bra att det gick pengar till östersjön också.

(inte min bild!)

Till lunch lagade jag äggakaka/äggröra. Det var rätt gott.

Ja, så såg min dag ut. Spännande.

Btw så blev jag chockad när jag såg att lille Eric med låten Popular kom 3a!!!!! Whaaat? Det trodde jag inte. Men det är bra! Så bra har inte sverige kommit på länge! Och varför skriver svenskar låtar till andra länder....så vinner dem. Det är inte första gången en svensk har ett finger med i något annat lands vinst, antingen så sjuner dem eller så skriver dem låtar till det vinnande landet. Helana Pappariso(stavning?), Arash, och nu Azerbanjan.. Wellwell. Jag bryr min egentligen inte så mycket. Men bra att Eric blev 3a. 3a! Sverige!!!!!!!!!

Är inte så intresserad av ishockey heller, men jag hoppas att sverige kör över finnland! Bara för att sverige är sverige, har ingen aning om hur bra dem eller finnarna är på ishockey.

Imorron kommer dem flesta som är i prag hem. Vilket är bra, och B kommer hem från Malta(hon reser heeeela tiden, sjuuukt!), så då är alla hemma igen!!!

Och imorron börjar den NÄST SISTA veckan i skolan! Woooooop! Hoho! Jäklar vad jag ska plugga matte denna o början på nästa vecka! Den 25e är det slutprov! Ska få hjälp av min kusin och hans flickvän o hoppas att dem kan förklara bättre än fröken, och så ska jag på vett och etikett kurs på onsdag, det ska bli lite intressant.

Nu ska jag sova! Nattiii

btw, jag HATAR SPOTIFYYYYY!

Dagens låt:
 Christie Road - Green Day

-_-

Tjollahopp.

Ännu en kulig dag. Jag har äntligen köpt en klister bh till bal och student!!! Jag har inte vågat prova den än, för jag är rädd att klistret ska släppa o sen vara dåligt till när den behövs. Sen står det att den helst inte ska bäras längre än 6h åt gången... men min bal h¨ller på i mer än 12 h.... hur ska man göra då liksom. O sen undrar jag hur hårt klistret sitter.... det kanske gör ont att dra bort den.. Aja.. We'll see. Jag har iallafall löst hårproblemet, jag o min syrra testade den, hon lockade, jag gjorde resten. B har lovat att hon sk ahjälpa min med frisyren, men jag litar aldrig på henne när hon lovar något, ofta så blir det aldrig som hon lovar.. det är ofta inte hennes fel, men jag tycker ändå inte att man ska lova något om man inte kan hålla det.. 
Så jag ska köra på den jag hade tänkt innan, men sen ska jag sätta upp håret som jag först hade tänkt att dte bara skulle hånga ner, i "virvlar" där bak. Som man sätter fast med "bobby pins". Det såg hyffsat ut när jag gjorde det, men jag ska öva på det flera gånger så att dte till balen ser bra ut. Men bra att jag har allt till balen klart nu! Provade även med balklänningen och ögonskuggan. 
Åh jag längtar till balen! Jag vill känna mig som en askungen!

Annars har jag inte gkort mycket alls idag, var i affären då ju.. Letade också efter en kavaj till studenten, men det hittade jag ikke. Och jag provade.. eller nästan provade 2 fina klänningar.. men jag kunde inte få på dem p.g.a min stora rumpa.... 

Sen kollade jag på film, step up. Åt inget(okej LIIITE godis). Nu ska jag halvkolla på melodifestivalen.. tror inte att dte kommer att gå så bra. Men Eric e söt att kolla på.. 

Imorron ska jag plugga, övningsköra, städa och springa. Och forhoppningsvis blir dte fint väder, eller okej väder.. så vi kan grilla!!!

Dagens låt:  What are Words - Chris Medina
♥♥♥ 

LEEEEV

Frrrredah!

..den 13e. Fast det har inte hänt mig något förfärligt, eller relativt dålig idag. Så jag är nöjd. haha.

Började morgonen med att träna oich duscha o äta en nyttig frukost. Gå på mina 3 lektioner, åka hem. Fika, kolla tv, ut med hunden, köpa färdigmat. Det blev inte grillat för det regnade... så jag åt kebab med pommes. Har ätit godare kebab må jag säga, den var inte färsk..

Sen kollade jag film, "en shoppaholics bekännelser" o åt godis med min familj.

Asså, i SÅÅÅÅ många filmer är det en klantig och charmig tjej som springer på en gullig kille en gång, sen träffar hon honom igen, och då känner dem igen varandra o börjar prata, men dem blir inte kära. Sen en bit in i filmen så kommer båda på att dem älskar varandra och så blir det lite sårade känslor för någon har ljugit yada yada... o sen möts dem igen i ett akward möte o sen pratar dem lite casual och sen ler dem, o sen pussas dem! Och snipp snapp slut.....
Jag börjar bli liite trött på det, sånt händer inte i verkligheten.. bara i massor av filmer. Man hoppas att man någongång ska springa på sin drömprins o så uppstår det kärlek.. precis som i filmerna......Men sånt händer bara i filmer. Iallafall vad jag vet... Det har inte hänt mig iallafall o jag undrar om det någongång kommer att göra det.. Tror inte det. Jag har fan tappat hoppet på kärleken. 18 år och 5 månader gammal. Stabilt.  Men jag bryr min inte så mycket, jag är självständig, nyttig(are än innan iaf..) och nöjd med tillvaron.

(hahaha.......... åh)

Helt ok fredag, ändååån. Snart ska jag sooova (kl 22.00 på en fredag...what a life!)

Åh, jag hade inte bangat att vara i prag nu.. Nästan alla 3or är där nu.. jag valde att åka till Alanya istället. Jag ångrar mig inte, jag hade askul i turkiet, men jag hade inte bangat prag nu heller... det hade säkert varit jättekul det med. Men den stora frågan om jag hade valt prag skulle vara Vem skulle jag åka med? Som man kan lita på och som är rolig att festa med och som man trivs med? Har ingen sådan person i mitt skolumgänge..
Man kan inte få allt. Jag är nöjd ändå.

Jag har 10 skoldagar kvar tills studenten. INSANEE! 10! Det är helt sjukt sinnessjukt! Åh, vad kul det ska bli med strudent! Vi har just nu 42 st som har tackat ja till min studentmottagning! mihiii! Myspys!

Och om 18 dagar är det bal! Och jag har ingen aning om hur jag ska göra med min frisyr......... hoppas jag kommer på något genialt!

Känns som efter studenten kommer jag att bli friiiiii! Fri från massa skorabrbete o massa plikter! Då har man gjort sitt liksom. Inga orättvisa lärare, falska klasskompisar(F!) (kommer ju sakna många av mina kompmisar också!).. FRIIIII! Då kan jag tjäna mina egna pengar på, bli mer självständig och LEVA MITT EGET LIV FULLT UT! Innan det är försent! Jag ska leva ordentligt! Jag ska göra något bra i min framtid, det har jag bestämt! Jag hoppas jag blir framgångsrik på något sätt, ska såklart jobba mig upp till det själv! Tjäna massa pengar. Vara en förebild. Och ha snygga kläder! Och ett fint hus som jag själv ska inreda!
ååååååååååh.

Fats nu ser alt så fantastiskt ut, det kanske blir en total katastrof.. Men det vet man inte. Det är lite det som är så spännande! Man har faktiskt ingen aning!! Och det ska bli kul att se vad det blir av alla kompisar, kankse blir någon känd, någon hamnar på gatan och x antal får kontorsjobb och vissa kanske blir glidare. Det återstår att se!

Imorron ska jag nog SHOPPA!! JAAA! Det behöver jag! (låter ju lovande imed att jag precis såg en shoppaholics bekännelser..)

Nu ska jag göra lite situps o sen borta tänderna, för jag åt ju godis...  Jag är så sjuukt trött...
Sweet dreams allihopaaaaaa!

Dagens låt: Macys day parade - Green day

Whats the consolation prize?
Economy size dreams of hope
Give me something that I need
Satisfaction guarantee
'Cause I'm thinking 'bout a brand new hope
The one I've never known
And where it goes
And I'm thinkin' 'bout the only road
The one I've never known
And where it goes
And I'm thinkin' 'bout a brand new hope
The one I've never known
'Cause now I know it's all that I wanted

äntligen...

Tjaaa!

Rättegången idag var något av det tråkigaste jag varit med om. Det var en tant som anklagade 3 invandrare för att ha stulit lite skrot...... typ. Huvudsaken var att det var sjukt tråkigt och inte alls spännande. 2 timmar satt jag o lyssnade på dem när dem ställde samma frågor till olika personer... Tror tillomed att jag lyckades slumra till någon gång..
Wellwell, när det äntligen var över så var det en härlig håla i 2h.... Sen var det matte o sen webbdesign. Jag var så otroligt trött...

Sen när jag äntligen kom hem och äntligen fick i mig lite mat, så åkte vi till IKEEEA!! Åh, jag älskar ikea! Och ÅH vad jag läntar efter at tflytta hemifrån o inreda mitt eget hus/lägenhet! Myspys!!!

Sen köpte vi mjukglass för 5 kr. Värt!

Nu är jag fortfarande trött, o jag ska skriva lite på en skolgrej, sen ska jag ÄNTLIGEN sova!!!  

puss o kram skumbanan!

Dagens låt: The Lazy song - Bruno Mars

oh happy day!

WAKA WAKA!!!!!!

Hej, gissa vem som är glaaaer?! JAG ÄR!!!!!! 

Slutprovet i fysik är över, DONE! ALDRIG MER FYSIIIIIIIK!! HALLELUJA! (okej, nu ska jag inte hoppas på för mycket, det finns en liten risk att provet gick åt skogen o jag måste skriva omprov..). Men det kändes faktiskt  bra när jag skrev det! Gick bättre än jag trodde! Så jag HOPPPPPPPAS att jag inte har helt fel på det mesta, att jag klarar G(det tror jag) och jag hoppashoppas att jag kanske kan få Vg! Håller tummerna, men just nu är jag bara glad att det är över!

Gick osminkad i skolan idag, pallade inte. Mina kläder var inte dem vackraste heller, men jag brydde min inte så mycket. Min gump såg säkert enorm ut i den randiga thigta långa tröjan. Men vafan, det är såhär jag ser ut, accept it.

När jag kom hem så satte jag mig framför Tvn en liten stund med mobilen i handen, ifall maxi skulle ringa. DET GJODE DEM! Jappjapp. Jobbet är mitt! Dem behövde mitt kontonummer för att kunna föra in min framtida lön där! JAG SKA TJÄNA PENGAR!! Hur häftigt är inte det!?

Livet är nice just nu! Är så glaaaad! Och solen skiner och det är inte alls länge kvar till studenten! Nästa vecka ska jag på vett och etikett kurs inför balen, haha. Som om jag skulle behöva det.. pffft. 

 Nice price! Åh jag är så sugen på äta grillat! Men det blir det nog inte. Men vad gör det. Jag är glad iallafall!!!!

Känns som fredag nu, men det är det inte. 2 dagar kvar. Imorron ska jag till tingsrätten med skolan o kolla på en rättegång, spännande.

Nu ska jag ut i solen lite. Och njuta av att jag inte har något att plugga atm!! Ha de gött, haaaaaaaaj!

Dagens låt: Seize the day - HOFFMEASTRO

Sista..........

Morsning korsning!

Vilken solig dag det var idag, nästan för varmt! Iallafall för varmt för att va i skolan... Men jag var där såklar ändå. Dagen var helt ok, köpte biljett till studentefterfesten och växlade tillbaka den turkiska pengarna till svenska, det blev 1900 kr över. Nice. Känner mig inte så fattig längre.

Stannade kvar efter skolan för att gå på fysikplus, satt ute i värmen med 2 andra kompisar som ockå skulle gå och vi kollade ut över den tomma skolgården och drack kall coca cola. Det var ändå sjukt nice.

Sen gick jag på fysiken med hopp om att lära mig en massa, men ikke. Jag ger snart upp, jag får fan inte rätt på en enda uppgift. Och läraren där var inet till mycket hjälp...

Jag har pluggat rätt mkt idag, ska snart plugga lite till.... Sååå tråkigt. Men jag får tänka att det är SISTA gången jag behöver plugga fysik, EVER! 

Men åååh, vad jag inte har lust på att skriva fysik b slutprov i 5 timmar imorron. Min sovmorgon försvinner också..

Igår läste jag igenom nästan hela fysikboken, haha.. sen fick jag för mig att prova min balklännning som nu är upplagd. SÅ jag gjorde det, provade med skorna och sjalen också. Åh, det var fint! Jag är riktigt nöjd. Såg smal ut! Ska bara hitta en fin frisyr, tror att jag vill ha uppsatt istället för hängande. Ska kolla på massa olika tutorials på youtube när jag får tid. Om 3 veckor är jag på balen, sjuuuukt.

Trot min mage har blivit plattare, jag tror dte beror på att vi var ute och dansade varje kväll i turkiet, då dansade jag föera timmar varje kväll! Får sätta på dansmusik här hemma och skaka loss lite då och då så den håller sig platt, hehe.

NU ska jag bannemig plugga fysik, för sista gången!!!!!!!!!! Åh det ska bli så skönt att få provet överstökat! Dock kommer jag få megaångest sen och bli rädd för att jag kommer få Ig. Jag blir faktiskt nöjd bara jag får G... och jag skulle bli ÖVERNÖJD om jag ficg VG. Men det är nog rätt omöjligt. Jag ska gör amitt bästa iallafall.

Ska nog ut och springa en liten sväng idag också, behöver det, sen duscha och sen kolla desperate houswives och sen SOVAAAAA!

Om 4 veckor tar jag studenten, wihohohohohooooo! LÄNGTAR!

Dagens låt: Extraordinary girl - Green day

ALALALNYA

Honey I'm hooooooooooooome!

Ja, då var jag hemma i sverige igen efter en helt UNDERBAR vecka i Alanya! Jag var där med 3 tjejkopmisar som gick i min klass på högstadiet. Varav B en av dem. Dem tre valde samma gymnasium, medans jag valde ett annat, men det är kul att vi fortfarande har kontakt. Det är npg mest Bs förtjänst, jag hade nog inte pratat på mycket med dem andra två annars. Varför vet jag inte, men det var så at jag var alltid närmast B under högstadiet.

Wellwell, ska jag berätta lite om resan då. Det blir nog inte så långt för det var nästan samma visa varje dag.
Hotellet var fint, låg på gångavstånd från centrum och stranden, så det var rätt lungt, vilket är bra. Vi blev kända som partytjejerna för vi festade varje kväll, haha. Det var nämligen ett familjehotell. Vi fixade de flesta luncherna på hotellet själva, NUDLAR! MMM och en dag åt vi ris med bearnesås(ingen höjdare...). Det gick åt 24 ägg på en vecka för vi gjorde omelett och äggröra också.
Annars åt vi rätt ofta på McDonalds, haha. Billigt och bra! Vi var stammisar där.
Första kvällen åt vi på Istanbul Steakhouse där vi blev vänner med några kypare som senare följde med oss ut och festa.

Dagarna såg ungefär ut såhär:
Vakna vid 12 (JAG SOV TIL LHALV ETT EN DAG, DET HAR JAG ALDRIG GJORT INNAN!), frukost, poolen, åka vattenrutchkana! (B stukade tummen när hon åkte.. haha..tur var det i slutet av veckan) Äta lunch vid 4. Sen vet jag faktiskt inte vad vi gjorde....Senare så gjorde vi oss i ordning och gick ut och åt. Sen hem till rummet och fixa oss för fest och förfesta! Sen stack vi ut vid 11-12. Vi var mycket på en klubb som heter Havana. Varje kväll faktiskt, fast vi var på andra med.
Sen gick vi hem när klubben stängde, vid 3-4.. var hemma vid halv 5. Klockan 5 började första bäneropet. haha. Men blev rättså trött på dem ropen efter ett tag..

Sängarna var stenhårda.. fick ont i axlarna och höfterna när man låg på sidan..

jaaaa. Sen hände det ju några saker som var lite annorlunda. En kväll när vi gick hem frpn havana, så hittade vi en plånbok på trottoaren. Den visade sig tillhöra en turkisk transa som var lite längre fram på gatan. haha dem blev vääldigt glada! Jag kunde inte sluta att stirra på dem, jätteopererade med massa smink och slampiga kläder och så var dem rätt fulla..  Heh. Men det var lite kul.
Vi var på en båtresa med en "partyboat" och åkte och badade(det var dag 2), det var sjukt trevligt. Dem som jobbade på båten var ju lite speciella om man säger så.

Kulturen är vääldigt annorlunda från svensk, synen på kvinnor är ... det är störande tycker jag. En sur gammal gubbe slog till mig på armen helt utan anledning och grumlade något på turkiska. Och jag tycker det är så .. frustrerande, jag förstår verkligen inte deras tro och religion. Varför ska kvinnor gömma sitt hår och bara göra som deras män säger till dem, medans männen kan göra i princip vad de vill!?
När vi gick i stan så kunde bilarna stanna för att glo och en bil följde med 2 killar efter oss och sa "One night please!" och det var jättemånga som visslade och gav räliga blickar.. Kändes som vi tjejer bara är ett sexobjekt. Det var lite obehagligt.
Jag respekterar deras kultur och de får tro på vad de vill, men jag förstår det inte...

Sista dagen var vi runt på nästan alla klubbarna i det området. James dean, Hollywood, Doors, Latino, Robin Hood, Bellman och såklart Havana. Sista kvällen var riiikitigt kul! Fast det var motigt att förfesta.. "ska jag verkligen dricka idag igeeeen...?" tänkte jag. Haha. Men jag blev bara bakis EN enda dag! Wow.
Just nu kommer jag inte på mer att säga om resan. Vi blev inte ovänner en enda gång(lite gnälliga och irriterade bara) och vädret var kanon hela veckan! Amazing!

Men det var SÅÅÅÅÅÅ skönt att få komma hem sen, till min MJUKA säng, svensk mat, min familj och kompisar och eltandborsten och inga jobbiga försäljare!
En vecka is enough. Men jag gör gärna om det anytime.

 Havana!

Kom hem till min lilla by vid 3 på natten, klockan 9 hoppade min älskade fina underbara hund upp i sängen och väckte mig. Att sova i min egen säng var som att sova på mjuka fluffiga moln! Har sovit på solstolar, stenhård säng och flygplansstolen på en vecka, inte bekvämt. Var bara hemme igår, åt massa blåbärscheesecake som hade blivit över från när mamma o pappa hade gäster här hemma. Smarrigt.

Idag var det aningen segt att gå upp vid 7...... haha så jag var sjukt trött idag. Kändes som jag gick på autopilolot i skolan idag. Har missat mycket i Digitalt skapande, samhäll, fysik, matte och webbdesign tror jag.
PALLAR VERKLIGEN INTE FYSIKPROV PÅ ONSDAG. Slutprov. Gaaaah.
Imorron ska jag på fysikplus... hoppas att jag lär mig hela kursen då. Och imorron ska jag köpa biljetter till studentefterfesten, det får jag inte glömma.

Just nu gör jag allt förutom att plugga fysik. Ska göra det nu.

Hatar att jag bara kan lyssna på spotify i 7h till denna månaden.... SUCKS! Får bli grooveshark och youtube ist.

BTW.
JAG FICK JOBBET PÅ ICA MAXI! Fick mail av mamma o pappa när jag var i turkiet, de skrev att dem inte hade fått tag i mig på min mobil(hade den i flygplansläge bara så at ingen där hemme skulle spamma mig med sms för det skulle bli dyyyrt) så då hade dem ringt hem o sagt att jag har fått jobbet och att dem ringer denna veckan istället för att snacka om schemat!!
Hur bra är inte deeeeeeet!!?!? Jag har med mig mobilen överallt nu. haha. Klaaaad!

Nu ska jag minsann plugga. Är trött i ögonen av datan  och mina fingrar orkar inte skriva mer. Sen ska jag sova tidigt... Godnatt osv.

Dagens låt: Sweet child of mine - Guns n Roses

RSS 2.0