whadup

Hejhej!

Ännu en gång var det ett tag sen jag skrev, och ännu en gång har jag bra saker att berätta!

HAR HAR BLIVIT ANTAGEN TILL COLLEGET I LA!!!!!!! Så i augusti flyttar jag till andra sidan jorden, for sure! Whaat liksom?! Så är sjukt extited! Kan inte riktigt fatta det än.. Får snart mitt acceptance package i brevlådan o sen ska jag söka visum.
Har tagit kontakt men en annan tjej som också kommit in på skolan från skåne! Det är inte så många från skåne verkar det som. Så förhoppningsvis ska vi ta samma flyg dit, o det känns ju bra! Sitta helt lonely på ett plan mot min framtid i LA i 10 h känns ju lagom lustigt.. så blir skönt med någon som lär känns likadant! Hon verkar vara en kul o snäll tjej iaf!

Den senaste veckan har det varit mest collegegrejer, inte jobbat så mycket. Sjukt att ibland ringer dem varje dag, sen kan det gå långa studer utan att dem behöver mig. Nu känner jag att JAG behöver jobbet, för jag behöver pengarna. Har så sjukt mkt utgifter, som jag sa i förra inlägget, då hade jag betalat 14000, nu har det till kommit 2500 i bekräftelseavgift, 600 kr för seminariet, 200 för busskort, och sen kommer det till komma typ 780 för linser, visum kommer kosta typ 700 och sen riskettan..... och ska man ha råd till att ha skoj också ju... Så denna helgen fick jag avstå festligheter. Förra helgen såg jag american pie på bio (sjukt kul!) och sen utgång på lördagen. Det gick år mer pengar än nödvändigt i lördags kan jag säga.. hade dessutom inte jättekul. B var nykter, hon skulle köra, så hon ville hem tidigt.. vi var där i max 2 timmar... Att jag ville stanna sket hon i, då skulle jag få ta taxi hem.. men det hade jag ju inte råd med.. så det fick bli hennes vilja igenom igen...

Igår var det tänkt att vi skulle ut o bara chilla på en bar, vilket hade varit bra. Jag skulle inte dricka något, bara vara där o va social, o då skulle bara bussresan in kosta, vilket skulle vara helt ok. Men sen ändrar B planerna för hon vill ut, o eftersom hon alltid har någon som gör som hon vill, så skiter hon ju i vad jag vill o kan.. Och jag vill verkligen inte lägga dem pengarna på det när jag har så mycket utgifter... Så jag fick tråkigt nog stanna hemma, medans dem andra var ute o hade skitkul. Wellwell, det får väl bli så ibland. Nästa helg är det Bs avskedsfest typ, så då måste jag ju med så då väljer jag att spendera lite pengar då ist. Sen kommer valborg nästa måndag, o då behöver man pengar då med... oorh. Money money money, must be funny..

Har blivit förkyld, igen... Blev egentligen inte riktigt frisk från förra.. så kom en ny på det. Så lika bra att bara va hemma o tat lungt. Ikväll ska vi fira mamma lite snabbt, blev inte något spec firande i måndags, det var ju vanlig måndag o min syster tränadehandboll. Så ikväll bestämmer mamma maten. Hade hoppats på att vi skulle äta på den lite amerikanska restaurangen här i byn, men mamma ville inte det.. så det blir nog kinamat från något annat ställe. Hoppas de e gott.

Nu sk jag.... um... vet inte. Läsa lite teori kankse. Var ute o körde med pappa innan, gick sådär. Ska köra imr också.

Btw kommer green days nya album ut i september!!! O dem ska göra 3 album, det första kommer i september! Spännadeee!!

Byebye!

Dagens låt: Hungry heart - Bruce Springsteen


full fart framåt!

HEJ! Nu var det ett tag sedan jag skrev, igen.

Det har hänt en massa bra saker. Jag har slagit nytt personligt rekord i vuxenpoäng. Jag har börjat på körskola!! Har nu tagit 4 lektioner! Första lektionen gick sådär, höll på att krocka i en rondell. Men jag lär mig, som jag säger hela tiden. Varje gång jag gör fel, så lär jag mig. Lär mig hela tiden. Idag har jag lärt mig att parkera bra("bra") och fickparkerat, och backa runt hörn. Så det går framåt iallafall. Kör ganska intensivt nu, för jag vill att dte ska gå fort. Jag fick hem mina teoriböcker idag också, så snart ska ajg börja plugga. Yeeey... Men jag är taggad! Det kommer vara as segt och as tråkigt, men FAAAAAAAAAAN(tomen) vad jag ska kötta! Körkort here I come! Med racer fart!

Och jag jobbar för fulla muggar! Inte jättejättemycket som innan, men hyffsat mycket. lagom mycket, så jag hinner med körningen. Idag jobbade jag 6-11, sen var det hem o äta och sen iväg till körskolan direkt, och sen hem och äta, och sen träna! Fulll fart.
Köpte också nytt kort idag. Nu köte jag 3 månaders kort. Dyrt som attan. Men det är en investering i hälsan och jag ska bli snygg till sommaren!!
Fast känner dock att jag är snuvig, så hoppas vekrligen inte att jag blir förkyld IGEN. Pallar inte det.
Har värvat en av mina bästa vänner och hon är också besluten om att komma iform. Det är så mycket roligare att gymma med någon att prata med. Har inte gillat att gymma innan, men nu var dte helt okej. Har tränat 3 dagar i rad nu. Duktig. 
Ska dock ta det lungt imorron. Sooova länge, för jag har sovit så dåligt inatt och varit i full gång hela dagen, så det får bli en reload dag imorron. Dock ska jag jobba, men det är inte förren 16-20.30.
På fredag blev jag inringd, så då ska jag jobba istället för att vara ledig. Fredag den 13e. Är alltid lite orolig för den dagen. Sen ska vi nog några stycken o se american pie på bio.

Jag känner mig så fattig nu. Egentligen är jag inte så fattig, jag har min asparpengar, men när nästan 14000 kr går på 3 dagar känns det inte bra. Det är för körskolan och gymkortet. Hade kommit upp i en gyllene summa på mitt konto, o sen sjönk det så drastiskt... fuuu. Menmen. Jag jobbar och om 1-2 månader är jag snart uppe i det igen. I hope.
Fast sen fyller min mamma år så måste köpa present till henne, sen måste jag betala saker till college osv osv.. Det är dyrt att lleva minsann. M;åste nog köpa ett nytt busskort när jag pendlar så mycket. 580 kr. Poff. Och senm kostar det att vara ute och äta o festa osv.... ååååååh. Vad jag vill bli framgångsrik och rik och slippa tänka på pengaproblem. Jag vill ha så mycket pengar att jag kan va lika generös som ellen degeneres. Hjälpa massa andra o ändå ha så det räcker o blir över.

Collegeuppdate. Har blivit preliminärt antagen till colleget i LA!! WOWOW! Och fick nyss beviljat studiemedel från csn, så nu är det inskickat till skolan, så får förhoppningsvis snart ett officiellt antagande. Håller tummarna!
Känns overkligt att säga att jag flyttar till LA i augusti. Men det är mycket möjligt att jag gör. Spännande. har inte fattat det det kanske faktiskt händer.

Nu ska jag ta en härlig dusch, o sen somnar jag snart!

Imorron ska ajg somsagt mest chilla, men måste nog iväg ett ärende till affären för att kolla på present till mammsen och vill ha nytt träningslinne.

Hare gött! Guten nacht.

Dagens låt: International love - Pitbull ft. Chris Brown

Bara älskar just när han säger "wild lika Los AnGGEles!" Uttalet på anGeles! Nice one.


RSS 2.0