here comes a inlägg

OOOOJ!
 
Gosse vad längesen jag var här inne sist!! Allt ser helt annorlunda ut...
 
men wellwell.
 
Kan ge en snabb update.
Det händer så sjukt mkt hela tiden, jobb, usa, körkort och samtiodigt ha lite fritid... Det är tjärv med tid må jag säga!
 
Var en vecka i rhodos med min famlj. Behövde verkligen den semesterfn, kände att jag höll nästan på att gå in i väggen, har varit så sjukt stressad hela tiden.
2 dagar efter jag kommit hem så vad det uppskrivning och uppkörning. Klarade uppskrivningen galant, sen fick jag sitta i ca 4 h på körskolan o vänta på min uppvärmningslektion som man har innan själva uppkörningen. Det gick hur bra som helst, då var jag typ inte så nervös. MEN sen, när jag kom till trafikverket o trafikverketgubben kom, då jääääklar kom nervositeten. Tror inte det hade varit så illa om det hade varit en lugn människa. Men han här var liksom" HEJ! Är du redo? Är du nervös? Nu 'r det såhär att det funkar så här o du får inte göra så eller så eller så och du ska klara det o det o det, o gör du inte det så.. okej, e du redo? Då kör vi?!" Min körlärare sa till mig att prata lite med han så blir det förhoppningsvis en bättre stämning i bilen, inte så spänt.. S¨jag började, Jaha, vart kommer du ifrån då? "jag är från vettet" sa han... Precis det man vill höra ju... det var ju lite skoj, men det gjorde mig inte mindre nervös..Kändes som jag gjorde fel på fel på fel när jag körde.. O när jag är i stan o kör stadstrafik så händer det en dum sak, jag ska väja för bilar från höger, men jag har 2 stora bussar på högersida i korsningen, så jag ser inte att det kommer en bil förren jag är för långt ute i korsningen.. o då bromsar ju jag o likaså gör trafikverketgubben.. Och det är ett s.k ingripande.... o då kan man ju inte få körkort.... Så när vi tilllslut kom tbx till trafikverket så fick jag då höra det inte så förvånade beskedet. och OJ vad man blev besviken... även fast jag kind of kände det på mig.. Men vad som var positivt förvånade var att ingripandet var det ENDA jag gjorde fel på! Så jag körde väl inte så dåligt iallafall då! Så nu när jag har kört med pappa efteråt så känner jag att jag tror på mig själv ännu mer, o pappa tycker att jag kör bättre än någonsin.. Känns sjukt bra ändå! Hade inte den där typiska saken hänt, så hade jag haft körkort nu, men poå samma gång kanske det var nyttigt, för nu tror jag mer på mig själv..  Suger att det ska kosta så mkt med uppkörning o körlektioner bara..
Men nu blev det då lite kris ju, för jag måste ju ha en ny uppkörning innan jag flyttar till staterna. Så jag har då fått en tid i Malmö... JAG HITTAR INTE ALLS I MALMÖ.... Kan inte malmö... Så det är väl det största ororsmomentet nu för mig. Vissa säger att de e lättare än lund.. men jag kan ju lund nu... så orh. Men ja, min körlärare o jag ska ta en körlektion i malmö så jag lär mig lite iaf.. Har inte så mkt tod att köra där heller, nu jobbar jag 7 dagar i rad.. o sen är det 2 dagar, sen e det dags igen. Åh gud. Blir lite nervös av att tänka på det nu. Men de e bara tt köra o lita på sig själv o följa vägbeskrivningarna.. Jag KAN klara det! Det vet jag! Hoppas att jag har medvind den dagen då bara. Kommer kännas så sjukt kasst om jag inte klarar det... har lagt ner SÅ mkt pengar o tid o engergi, o jag klarade teorin... uuh. Vill inte täbnka på det.
 
Om 20 dagar flyttar jag till USA! Los angeles. Galet! Längtar sååå! Drömmen är på väg att bli sann!!!! Jag hoppas iaf att det blir som jag har föreställt mig. Men det kommer jag ju aldrig få reda på om jag inte åker! SPÄNNANDEE!
 
Kan bara säga också att jag komme rinte va alls aktiv på denna bloggen mer.. ska göra en annan som inte är anonym för mina nära o kära. och det vore ingen point att hålla denna anonym om jag säger vad den andra heter.. haha. Men ngt inlägg från staterna kommer säkert här. har  ändå skrivit på denna ett tag, så är ju kul att kolla tillbaka o se vad man skrev för ngt är sen, vad jag gjorde den dagen, vad jag tänkte o tyckte. Sånt är skitkul tycker jag!
 
Nu ska jag mysa i soffan med ett marabou efter en 10 h lång dag på jobbet! CIAO! 
 

RSS 2.0