ojojoj så mycket text

Hej och hå.

Nu var det minsann ett tag sedan jag skrev. Har varit lite kaos i mitt huvud det senaste veckorna. Mycket på grund av college, stipendier, jobb och övrigt.

Nu har jag iallafall skickat in ALLA papper som ska in. Puuh. Massa papper och massa frimärken! Jag sökte till colleget i alabama, samma som B sökte till. Men jag var så arg på slutet. Jag fick ju alltid veta allt sist o när jag fick veta det skulle jag göra det direkt, o sen hipps vipps var det något annat jag skulle göra och det skulle kosta 17 dollar, o sen skulle det kosta 50 dollar att söka o dem 50 dollarna skulle jag skicka i kuveret med resten av papprena. 50 dollar i ett kuvert till andra sidan jorden? eh nej. Vi lever på 2000talet liksom. Så jag böev bara så arg o ville bli av med pappershelv*etet som har legat på mitt skrivbord sedan i januari. Så jag bara skickade iväg dem o nu bryr jag mig inte. Och jag och B har kommit ifrån varann en liten bit kan man säga. Hon vill göra allt på sitt sätt, snabbt och enkelt, o hon tar förgivet att jag bara "JAJA lets do it", o ska göra det utan att ifrågasätta och bara göra. Men nej. Hon är så impulsiv och hon säger JAAAA till saker fast än hon inte vet. Och jag känner henne, så dörför ifrågasätter jag henne för jag vill inte göra bara som hon säger o sen upptäcka att det är fel, o så vill jag veta vad jag gör. Så ja. Hon har väl blivit trött på mig och hör aldrig av sig typ, o när vi pratar är allt som vanligt, men när jag frågar om hon har tid att ses o shoppa eller äta eller dylikt. Så har hon aldrig tid eller pengar. Men hon har minsann tid o pengar till att umgås med A. Jahaja. Men jag orkar inte bry mig. Hon får göra som hon vill. Hon kommer alltid att vara min vän, men om hon bara tröttar o vill ta en paus från mig så, utan att säga något, så kommer jag att prioritera andra saker och andra vänner som aldrig skulle göra så. Och om jag och hon skulle båda komma in på colleget i AL, så skulle jag bli beroende av henne och hennes kontakter osv. O vi skulle göra allt på hennes sätt, o sen kasnke hon hade tröttnat på mig igen och lämnat mig i sticket? Inte omöjligt.
Vill jag verkligen det? NEJ.
Jag vill till USA. Jag vill gå på college. Jag trodde att hoppa på samma tåg som B till AL var det enda och enklaste sättet. Men det visade sig inte vara så.
SÅÅÅ. Jag vidgade mina vyer och letade andra college via SI. Där hittade jag ett college som jag haft ögonen på lite innan som pappa visade mig en gång, men som jag inte kollade mer på för jag var så inställd på AL. Så jag ringde in och fick prata med en jättetrevlig tjej so hade svar på ALLA mina frågor, och pappas! Så kvickt som attan så skrev jag ut en ansökningsblankett och fyllde i den, och så skrev jag ett riiiiiktigt bra personligt brev om varför jag ville gå på den skolan osv. Och sen skickar jag in det. Snabbt och enkelt.
Sen när jag ringer för att kolla att allt är rätt, så får jag reda på att brevet ska vara på engelska. FÖRAGRLIGT! Mitt brabra brev, helt i onödan- Wellwell, så jag fick sätta mig och skriva om det på engelska. Hade ju grunden, behövde ju bara översätta det och formulera om dte så att det lät bra. Sen skickade jag in det.
Det gjorde jag i förrgår. Så nu har mitt huvud tagit paus. Nu är det bara att vänta och hålla tummarna, så ska jag nog snart få preliminärt antagningsbesked, sen söka csn, o sen vänta på officiella antagningen. Det var inget krångel med betalningen heller, här var det internet betalning och det gick på 5 snabba sekunder.
Synd att jag var så trångsynt och inte såg denna möjligheten tidigare.
Visst, det kommer vara läskigt att göra det själv. Sätta mig själv på ett flygplan till andra sidan av jorden, hitta lägenhet, tvätta, diska, sköta ekonomin......sånt som jag aldrig gjorty här hemma. Självklart(förhoppningsvis iallafall) kommer jag att hitta vänner där nere, så all by my self är jag ju inte. Men gud vad jag kommer att bli mer självständig, stark och en bättre människa. Det kommer bli bra. Hoppas jag kommer in bara! Annars är det bara att söka igen till våren. Wont give up!

Har också skickat in stipendieansökan. Efter månaders av letan och kämpande, så sökte jag ett. Ett ynka. Men dte är bättre än inget. Fick ett rekomendationsbrev av min kära gamla mentor, riktigt fint! Åkte in till skolan och hälsade på och hämtade det. det var första gången jag var på skolan sedan studenten. Märklig känsla av att vara tillbaka. Jag gick en nostalgitripp då jag gick i korridorerna som vi sprang ut i. Åh studenten! Saknar! Vilken härlig dag!

Så ja. Där var allt. Och utöver det har jag jobbat MASSOR. Nui har jag precis jobbat 7 dagar i rad, så jag är utmattad.. har kommit i säng sent om kvällarna och gått upp tidigt på mornarna. Så idag gör jag  INGENTING! Bara chillar! Och så är jag ledig i helgen och det är NIIIIIIIIIIIIIICE!
Men atm är det bra på jobbet. Mina arbetskamrater är kanon! Me like them. Curlade förrförra helgen(vilket var min första lediga helg på 9 veckor!). Det var kul, och jag var sjukt gryym faktiskt. det är svårare än dte ser ut kan jag påpeka.

Idag fyller min fina lilla lillasyster 14 år! Grattis! Så vi ska äta pizza. Hemmapizza det är namnam. Och jag ser fram emot en lugn trevlig familjekväll. En familj är det bästa man kan ha. Villkorslös kärlek. Jag är så otroligt tacksam för min familj och värdesätter varenda minut med dem.
Vet att alla inte har det lika bra och har ett "broken home" så att säga, och det måste vara hemskt. Jag hoppas att dem kämpar sig förbi de jobbiga stunderna och lär sig och när dem blir stora är dem förståndiga och kan skapa sig en egen fin familj, och ge sina barn det man själv aldrig fick som barn liskom. 
Och så en parantes, är man inte redo för att få barn, kan man inte försörja barnet, ge det en barndom, eller vet att man inte kommer att älska det. Då tycker jag att mamn ska göra abort eller adoptera bort barnet. ..

Imorron ska jag in till stan och träffa min gamla käre vän som kommit hem från bryssel där hon har varit aupair! Det kommer bli kul, vi ska äta, se på bio och prata i MASSOR! Det är så roligt att prata med henne! Vi kan prata om allt!! Så looking forward to it! Har känt henne sedan jag var 5 år.
Och så har två andra vänner som jag också känt i princip hela mitt liv. Jag är så glad att jag har sådanna vänner. Kul att kolla på foton från när vi var små, när vi var utklädda i roliga kläder, eller var på mysiga utflykter eller bara lekte i trädgården. True friendship! Och jag hoppas att jag kommer att ha kvar dem som vänner för resten av livet!

På måndag ska jag in till stan igen, denna gången för att boka in en intensivkurs på körskolan. Ja nu är det fan dagt att få ta körkort! Nu när jag är klar och har tagit en mental paus i några dagar från collegegrejerna, så känne rjg a mig redo får nya utmaningar! Lets go! Tagga! Massa plugg, och massa bussresor in till stan. Men åh, vad det kommer vara gött at ha det där lilla dyra rosa kortet som ger mig så myycket frihet. Och massa vuxenpoäng. Kan vara bra att ha körkort i USA(om jag nu kommer in).

Har bokat in en massa träningspass nu. SKA köpa 3 månaders kort på gymmet sen. Då jäklar! Beach 2012, for real! Har varit lat, förkyld och slarvig och massa andra ursökter, så därför har jag inte tränat och ätit duktigt. Men nu blire ändring på det. Chop chop!

Nu ska jag göra pizza! Ha en fin helg allesammans! (inte så många som läser här men ändåån!)
Käner mig lite hippe-aktig idag. Make love, not war. åh jag bara älskar livet idag. Inga bekymmer. Hakuna matata! Älskar att vara ledig! Och det är sol ute idag!!!!

Dagens låt: Starships - Nicki Minaj

Vill bara dansa och ha sommar när man hör den låten!

RSS 2.0