upupupup

Hej hopp! Nu ska det bli roligt att göra ett inlägg!

Tro det eller ej, det går fortfarande framåt!

Körningen går bra och jag har bokat in teoriprov och uppkörning nu, waah. Dock fanns det inga tider förrens i Juli, så det är en bit kvar. Vilket är bra, ,för då hinner jag övaövaöva. Har inte så månbga körlektioner kvar, så måste köra med pappa. Mem det går bra det med. Han låter mig köra upp på uppfarten nu igen. (Kommer inte ihåg om jag skrev när jag skulle köra upp dit första gången och körde in i taggbuskarna med halva bilen och repade vänsta sidan.. Pappa blev rätt förstörd. Sen fick jag tvätta o putsa bilen. Det blev inga större repor som tur va. Men det var inte min korkade ide och ha taggbuskar på en uppfart... ). Kör motorväg o allt sånt nu. Och jag gillart! Häftig känsla när man kör i 120! Det går så jäkla fort. Haha kommer ihåg i början när jag tyckte det gick fort när jag körde i 50.. Så nästa vecka har jag riskettan o tvåan. Sen äre bara att köra stenhårt på teori och övaöva på körningen. MÅSTE klara det då i juli! Sen lämnar jag ju kontinenten och flyger till LA.. och då har all körning varit i onödan... och det vill jag INTE!

USA. Visumgrejerna klara. Nu återstår bara intervjun som är i mitten på juni! Ska bli spännande! Lite nervös och uppspelt på samma gång! Lite grejer att fixa inför intervjun också.
Imorron får jag välja mina första kurser inför college! Woho! Det är ändå stort! Får välja hälften av det jag ska läsa höstterminen, så alltså 6 units. Ska läsa marknadsföring. Looking forward to it!
Som jag nämnde i förra inlägget så skulle jag träffa en annan tjej som skulle till samma college! Så vi träffades och åt lunch i malmö. Hon var jättejättetrevlig! Genuint snäll, ärlig och rolig. Och vi kom jättebra överens och hade mycket gemensamt! Det är faktiskt ytterst få människor som man/jag klickar så bra med. Speciellt efter bra första gången. Vi satt o snackade i ca 4 h! Det var jättekul, o det var så lätt att snacka om allt med henne. Så jag hoppas att detta är början på en ny vänskap! Vi ska ta samma flyg dit har vi bestämt, så det är sjukt skönt att ha någon med sig så man inte virrar bort sig och att man har någon att prata med.

Så allt har gått som på räls, tills då vi skulle boka flyg. Hittade en bra resa som vi skulle boka. Men när vi skulle boka så hände det en familjegrej, så hon kunde inte boka. Sen så var resan slut också, till det priset iaf. Vilket man inte kan göra något åt. Så det var bara att leta resa igen. Så nu tror jag att vi har hittat en. SÅ vi ska bara hitta en dag som vi kan boka. Och så hoppas jag verkligen att det löser sig med hennes familj.
Så förhoppningsvis bokar vi snaart!

ÅHOJOJ vad jag längtar!

Nutid. Händer inte så mycket, tyå inget alls. Jag är sjukt duktig med träningen. Tränar många gånger i veckan, och jag gillart! 
Jobbar lite då o då. Inte så mkt för tillfället. Men det gör inget. Igår jobbade jag, SJUUKT mycket folk hela tiden från kl 14 till stängningen kl 22. Hade kö när klockan var 22. DÅ va jag rätt trött o bitter, men så händer en kul sak. EN AMERIKANARE handlar i min kassa! Han hade tagit fel dressing o frågar om man får springa o byta(på engelska), så jag säger om du springer jättefort! Så han springer jätterfort. haha. Sen fortsätter han att snacka. Jag frågar vart han kommer ifrån, han kom från Florida. O jag berättade att jag skulle flytta till USA i augusti. haha Det var dagens kund! En svensk skulle aldrig sprungit och snackat så, på det sättet, vältaliga, sociala och vänliga sättet. det är för mig väldigt typiskt amerikanskt. Och jag älskar det! Amerika! ♥ Sen såklart är alla amerikanare inte lika trevliga o så.. Men de flesta. Inte lika tysta, blyga och begränsade som svenskar.

Imorron ska jag jobba, 6-15. Längesedan jag började så tidigt nu. Huuur ska det gå. Det går nog bra. Kommer va trött resten av dagen/kvällen sen. Men det gör inget, för det blir ändå bara fredagsmys hemma. Men det är okej.
På lördag är det personalfest! En riktig arrangerad för hela företaget nu. Sån har jag aldrig varit på innan. Men det ska bli riktigt roligt. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Men tror nog det blir kul. Hoppas ingen tappar mig på huvudet denna gången.. 

Idag har jag spinnat, ätit, övningskört och ritat. Lääängesedan jag ritade sist. Det är verkligen såå kul att rita! Min syster är lite betuttad i pojkarna i One direction. Haha de e så gulligt! O grabbarna är rätt gulliga dem också! Så igår hade hon ritat av en av dem.. Haha. Så då kände jag för att rita av en annan snyggning, Zac Efron! Hoppas på att träffa på han i LA! Hehe. Mne här kommer en bild på resultatet. Ändå rättså nöjd för, ritat på ca 1h och har inte ritat annat än smileysar sedan ... längesedan.



Kvalitet på webcamen e ju sådär o de e svårt att hålla pappret rakt. Meeeen. Typ såå. Man ser ju vem det är. Jag gör iaf.

Nu ska jag gå! Hejdå!

Dagens låt: Laserlight - Jesse J feat. David Guetta

rullar på

Hey!

Var ett tag sen jag skrev, har varit busybusy och datorn har varit seeegseg, så har inte orkat ta mig tid.  Men nu har jag en halvtimme. Så nu kör vi.

Yes, college grejerna går framåt. Atm har dem stannat upp lite. Håller på att söka visum. Himla komplicerat o massa blanketter som INTE får bli fel. Råkade stava fel på mitt namn i en.... de va ju smart. Fast de va inte den viktigaste blanketten. Så de va lungt. Ringde till studievägledaren ipanik, o han bara "de e inga problem", puuh. Men den jag gör nu är jätteviktig. Är nästan klar med den, men behöver ha ett foto, så jag måste till fotografen imorron efter körlektionen. Och där ryker 400 kr på ett foto, poff.. surt. Men vafalls, jag ska inte klaga. De är jag själv som valt det... o jag sitter inte direkt i en svårt sits pengamässigt.. det bara känns surt när allt bara pofff poff poff.
Iallafall. Sen när fotot är fixat, är visum ansökan snart klar. Så sen ska jag boka in ett möte på amerikanska ambassaden för en intervju. Spännande att komma till sthlm, aldrig varit där faktiskt.
Så framåt går det. Och det är så sinnessjukt att jag befinner mig i Los Angeles om mindre än 3 månader. .. . . . GALET!

Körskolan. Det går framåt där med! Har bokat in halkan nu. Jobbar med teorin och kör rätt så ofta. SÅ de e bra. Hoppas på att få min uppköring i juni. Så övaövaöva!

Övrigt. Har inte hänt överdrivet mycket. Suprisee...  Valborg var nice. Var i stadsparken, som alla andra. Trångt som attans och gick i nte att ringa eller smsa.. Men det var nice. Härligt väder också. Måste säga att de stunderna när jag tappade bort mina kompisar var nästan roligast! Då hittade man massa andra roliga glada människor som man kunde hänga med. Random 10 minusterskompisar! Love it! Sen kom B så körde vi hem till en kompis så grillade vi där. Det var trevligt. Men man var heelt slut på kvällen.

Lördagen innan varborg var det B's avskedsfest. Det var sjukt kul, till B bestämde att vi skulle hem... Det var endå okej, billigare med buss än taxi.. Men min mening kvittar alltid, jag ville stanna lite till, jag hade askul... alltid är det hon som bestämmer.. Hade träffat en kille, som gick på samma högstadie som jag. Han var sjukt populär o jag var en nobody. Så jag visste ju vem han o hans kompisar var. Men ändå kul att nu är det han som smsar mig haha. Det hade man aldrig trott.

Träningen går helt okej. I perioder går dte svinbra, sen ibland är tiden för knapp, o då har träningen lägst prio. Men tränade igår o ska träna idag och på tisdag! Så nu går det bra!

Denna helgen har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Och det är nice. En riktigt relax helg! Ska köra, plugga, städa och träna idag! Produktivt!

Imorron har jag körskola tiidigt, sen ska jag fotas, sen hem o äta o sen jobba kväll. 

På tisdag flyttar B till Umeå, av alla ställen. Men hennes jobb flyttar idt o hon flyttar med. Blandade känslor. Skönt på ett sätt och sorgligt på ett annat. Hon har ju inte riktit varit där för mig på sistone kan jag tycka, vi har bara festat, o det är askul(oftast), så blir ju konstigt på helgerna. Men jag har ju fler kompisar. Och hon är ju en av mina bästa vänner, kommer kännas konstigt att hon är så långt borta. Kommer nog åka upp dit o hälsa på. Får se hur detta påverkar vår vänskap. Sen i augusti flyttar ju hon till alabama och jag till LA. Jag hoppas verkligen att vi inte tappar kontakten.

På onsdag ska jag träffa en annan tjej som också ska till den skolan i LA. Spännade. Det var jag som skrev till henne på fb, hon verkar sjukt näll och rolig, så jag hoppas att vi kommer överens o att vi kan boka samma flyg och kanske bli roomies. Oavsett så är det ju kul att snacka med någon som ska uppleva samma sak och vad hon har för förväntningar o sånt. Ska bli kul! Lite nervöst också, känns lite kontsigtatt träffa någon man aldrig ött o bara äta lunch så. Haha.. men det går nog bra!

Det var väl allt intressant för nu. Så nu signar jag ut. Ska ut i vårvädret med min gulliga lilla hund! Byebye!

Dagens låt: Dance Again - Jennifer Lopez ft. Pitbull


RSS 2.0