Schloooooooff

Då var det dags att packa igen. Massor. Har skrivit en låång lista så jag inte ska glömma något, vilket jag brukar göra.
Kom hem från mormor igår. Nu ska jag snabbsumera dagarna där. Måndag, hjälpa till att handla och förbreda. Tisdag, resten av släkten kommer, minigolf, och hummmerfest. Det blev en trevlig hummerfest och vädret var bra.
Min hund rymde. Molly och Pelle (våra kusiners hund) sprang runt i trädgården. Då hör jag min syster skrika, "Molly har ryyymt!" Jag springer ut och då har hon stannat några meter utanför grinden(hon hade krypit under) hos en familj som var ute och gick med sin sheltie! Vet inte vad som tog åt henne, hon måste sett sin drömprins och tog vara på läget helt enkelt. Den andra hunden hette Petter coh dem var jättesöta tillsammans. Fast sen var dem tvunga och gå vidare, så då fick jag bära hem Molly. Kan vara lite ambitiös o lägga upp några bilder från hummerfesten när jag kommer hem igen från grekland.
I onsdags, dvs igår, så åkte vi till flickorna på skäret, hela släkten, för att ta en fika. Det gick på 983 kr! GALET! För lite bullar och saft...
Sen åkte vi hooome.

FÖRRESTEN! Jag har köpt ett rockband! Var i affären med B och jag gick och klagade på att jag kanske aldrig skulle hitta ett rockband. Då pekar hon in i skivlagret så står det ett rockband på golvet! Och det var billigare än dte på maxi, så jag slog till! nu står det här hemma. Och väntar på ett PS3. Seeen kan jag spela det!

Sen idag ska jag nog iväg till B. Hon ville träffa mig inna jag åkte, jag sa att jag vet inte om jag hinner för jag måste packa,,, men då sa hon att hon kunde hjälpa mig. Men sen ändrade hon sig och ville att jag skulle komma dit ist.. Känns lite som "Hej jag orkar inte gå hem till dig, men jag vill träffa dig, kom hit istället annars går det inte.. :/" Meeh, det tar 10 min att går till mig, om man går långsamt. på min födelsedag är det samma visa. Jag fick gå hem till henne för att hämta min present. Börjar bli trött på det. Visst jag har inga problem att gå till henne, men det verkar ju som hon har problem att gå hit..
Men jag vet inte om jag hinner träffa henne. Jag måste handla, packa, sen kommer farmor och farfar hit.. Jag är cpstressad, det känns som allting snurrar. Som om man har varit och åkt karuseller, då snurrar det i huvudet ett  tag efter. Jag vill lägga mig och sova lite. men då kommer jag inte kunna sova inatt.. Om 13 h ska jag vakna och sätta mig i taxin iväg till kastrup. Sen blir det sol och bad och allt sånt! NAJS!

BYE

Dagens låt: På promenad genom stan - Per Gessle
Den är mysig.

Packa upp, packa ner. Orkar inte mer.

Har precis ätit wook! Gott! Ikväll ska jag äta en Äntligen Sub, med ost och skinka som jag sen sätter in micron i några sekunder så osten smälter. Muuuums! Sen åker jag till mormor. Nästan 2 veckor utan dator. Kommer hem på torsdag, få se om jag hinner sitta vid datorn då, för jag måste packa upp och sen packa till grekland. 
Sen ska jag antagligen packa igen för en handbollscup (min syster igen) som jag kasnke ska coacha.
Och sen ska jag till farmor och farfar och bo där några dagar.

Nu ska jag duscha, sen iväg och träffa en kompis. Sen packa. Städa min undulats bur, för den ska med till mormor o morfar för dem ska passa henne medan jag är i grekland.

Läste om Pinks konsert på ullevi. Hon hade visst spelat lite bascet case där, wowow! Annars verkade det vara en ganska kort konsert. Hade dock gärna hört so what och sober live. Men det kändes inte lönt att lägga pengar på henne. 

Jag börjar bli lite smått orolig över om jag kommer att få ett rockband! Ps3 lär ju finnas kvar en stund.. Men rockband. Det verkar har utgått ur sortimentet på många ställen.... jag blir så ledsen. Orh. När jag var på maxi en gång stannade jag och kollade på priset på rockbanden, 599 kr, helt ok. Men då hade jag inte fått spelet än, så pappa tyckte vi skulle vänta. Sen nästa gång vi var där, hade dem precis tagit slut. Och nu vet dem inte när/om dem får in nya :/ blöö!

Blir inga inlägg på några dagar nu. Kaaanske ett på torsdag. Sen inga på en vecka. Ha de gött, det kommer iaf jag ha! Bye!

Dagens låt: I don't wanna be - Gavin DeGraw


SING IT OUT LOUD

Igår, en riktigt tråkig dag. Allt jag gjorde var att gå till affären med min syster. Köpte en skjorta(ljusblå, jag har länge velat köpa en skjorta, men aldrig hittat någon som suttit snyggt, förren nu!) och en bok på engelska, Rock chicks hette den. Hoppas att den är bra! Men huvudsaken är att jag ska bätra på min engelska.
Sen åt vi grillat. Flintastek igen, men det var gott! Och jag åt lagom mycket! Sen grilade vi marchmellows! Jag har börjat gilla det. Och till sist en bit toblerone. Gott.
Sen sjöng jag och min syster Singstar så heeela kvarteret hörde! (för vi hade dörrar och fönster öppna för att vädra) I vanliga fall skulle jag sjungit lite tystare och tyckt det var pinsamt om man hörde oss därute. Men nu brydde jag mig inte alls! Sjöng högt och falskt! Men ändå, vfr hålla tillbaka. Om man vill sjunga, SJUNG! HÖGT!
Sen spelade vi guitarhero. ÅÅh vad jag blir sur på att jag inte hittar rockband nåååågonstans! Har kollar runt överallt käns det som. På vissa ställen har det utgått ur sortimentet.. Jag hoppas verkligen att dem får in det på maxi igen!! Annars kommer jag ju inte att kunna spela spelet :(

Idag händer inte mycket heller. Ska äta middag hos farmor och farfar, det var ett tag man såg dem nu.
Sen blir det antagligen att jag och min syster åker upp till mormor o morfars sommastuga på söndag och stannar tills på onsdag. På tisdag kommer restan av släkten dit. Och då blir det hummerfest! Inte för jag äter hummer, men det är trevligt med släkten. Och det är inte så ofta som heeela släkten är där på samma gång.


NU sitter jag här vid datorn. Skriver ett inlägg och kollade igenom alla bilder jag har, vilket inte är så många. Men bland bilderna så hittade jag små videosnuttar som jag filmade under GDkonserten den 5e juni. Jag fällde en tår. Tänk att jag var där, i det ögonblicket. Bara meter från mina idoler. det händer inte varje dag. Gud vad jag saknar det! Längtar tills nästa turne! Asså jag är jevligt pepp redan! Fast peppen finn liksom långt ner i magen, där jag sparar den och den växer. Så när dem kommer igen, då kommer jag vara SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket pepp!!! :D

Igårkväll återupptäckte jag en av mina favoritlåtar som jag hade för länge sen! Den är fortfarande bra! och nu kan jag förstå vad dem sjunger. Why don't you get a job? heter den.

Dagens låt:
Why don't you get a job? - The Offspring


Nobody cares

vaknade klockan 2 på natten av ett PLINGPLOOOOONG! Sen ett till. Och ytterligare ett. Det är dörrklockan. Pappa masar sig upp efter tredje plinget och öppnar pappa. Jag sitter kvar på mitt rum och lyssnar. Så är det grannpojken, som är lika gammal som mig, som plingar på för att säga att larmet på vår bil har gått igång. Så pappa får gå ut o stänga av det.. Det hände igår efter vi hade kommit hem från maxi också. Btw så hade dem fortfarande inte fått in några rockband, och dem vet inte när dem får in det heller...

Idag ser jag på facebook bilder av min bästa kompis och 2 andra kompisar (vi alla gick i samma klass på högstadiet). Dem verkade ha skitkul. Visst bra för dem, men jag kände mig bara så utanför... Känns verkligen som min bästa vän(lets call her B) inte behöver mig, hon har ju dem 2. De kallar varandra systrar och umgås nästan varje dag. När jag träffar dem allihopa så är jag alltid utanför i samtalet. Och när det bara är jag och B så sitter hon och snackar om hur trött hon är på de andra 2.. När jag träffade B efter hon hade kommit hem i tisdags fick jag en present, det var ett armband. Jag blev glad att hon hade köpte något, även om jag inte gillade det särskilt mycket... det är fint, men verkligen inte min stil. Hon frågade om jag tyckte om det, då sa jag ja. man kan ju inte säga nej, det går ju inte att ta nästa plan till malta för att åka ner och byta.. Men det är ju tanken som räknas. Hon sa också att det var den dyraste presenten hon hade köpt där. tillochmed dyrare ään till hennes pojkvän. Men om hon känner mig rätt så vet hon att jag inte bryr mig om priset! Jag blev tillomed lite avundsjuk på de andras presenter för de fick något som betydde någonting de andra fick halsband där det stod "best friend forever". På mitt armband hängde det bara massa random saker som ett eiffeltorn, en nyckel, ett kort(ett ess), och en låda.. Nu låter det som jag är jätteotacksam, men det är jag inte. Allting bara bubblar upp nu när jag tänker på det. Jag känner mig ju så obetydlig. Hon behöver inte mig.
Och samma sak med F, hon behöver inte heller mig. Hon har ju massa andra kompisar.
Det är som jag är inte lika viktig för mina kompisar som dem är för mig..
Det är jättejobbigt och jag kan inte göra något åt det...

Nu ska jag snart äta. En macka. Vi ska grilla ikväll för att fira att mamma och pappa har börjat sin semester nu. För mig är det inget att fira, hehe, det betyder bara att jag inte får vara ensam hemma något.
Och jag blir så irriterad på min syster som gör INGENTING! hjälper inte till med någonting, bara sitter på sitt rum och håller på med något och väntar på att allt ska komma liksom. Jag tänker inte duka till henne idag!
Sen ska vi iväg till affären för jag vill ha en bok på engelska och hon vill ha ett cyklop så hon kan snorkla..

OOORH! Jag vill bort härifråååååån...

Dagens låt: Homecoming - Green Day
Nobody likes you
Everyone left you
They're all out without you
Havin' fun


I made it

Faktiskt, så vad det skitkul igår! Inte i början, men sen.
Kvällen började med att jag gick hem till min kompis, som kom hem från malta i tisdags, och så träffade jag 2 andra gamla klasskopmisar. Sen gick jag in till ICA och köpte en läsk, för man kan inte komma tomhänt till en fest.
Sen tog jag bussen in dit festen skulle vara och satte mig på centrum för att vänta på F (Frienemy, blir jobbigt att skriva hela tiden), hon hade sagt att hon skulle ringa mig och sagt att hon skulle vara där klockan 8 och att dem kanske kunde hämta upp mig(för dem kom med bil). Jag smsar henne och säger att jag är här, sen svarar hon, " Du vi ska inte till centrum. Men fråga någon annan som ska dit om vägen!" Snällt! Så jag börjar gå dit själv, han som har festen bode som tur va nära centrum, så F kom o mötte mig. Så vi gick in o satte oss. jag hälsade på lite folk och sen satte jag mig, och drack min cola och sa ingenting... hehe. Sen säger killen som har festen, "har du inget att dricka?", "Nej mitt är slut.." Och genast så tar killen upp en Barrcardi (stavning?) Lemon och häller up i ett glas, sen blandar jag det med 7up. Det blev gott. Och lättpåverkad som jag är så blev jag lite socialare (det är nog lite psykologiskt också + jag hade bara aätit en macka innan). Sen bjöd F på en vodka shot, räligt. Sen frågade hon om jag ville ha en till, Nej sa jag. Men jag fick en iallafall.
Så det var inte så tråkigt iallafall! Sen tog jag bussen själv och gick hem från bussen själv, Jag anar framsteg! Det handlar bara om att våga. Och jag gjorde det! :) GLAD!

Idag händer inte mycket. En hemmadag med min lilla lilla syster.. som snart är lika lång som mig... När jag coachade deras lag i åhus var det en tjej(F12) som var lika lång som mig. Och jag är ändå inte sååå kort, 167,5 är inte kort, det är lagom! Iallafall, så kommer vi att kolla igenom gamla fotoalbum och kolla på gamla videoinspelningar från utomlandsresor. Åhh. Nostalgi. Och så längtar jag ännu mer till resan till greklandet nästa vecka! Nästa vecka kommer bli awesoome! Ska ha hummerfest också, i min mormor o morfars sommarstuga, har det varje år, med hela släkten. De tyckte att kräftskiva var lite mesigt så vi firar hummerfest istället, haha. JAg äter inte hummer, men det är ändå kul. Jag gillar min släkt!

Ska iväg till maxi idag också, handla mat och hoppas att dem har fått in fler Rockband! Håller tummarna. Jag ska betala det själv, bara så ni vet.

Nu ska jag laga mat. Jag har ingen aning om vad.

Dagens låt: Magnificent - U2

Party. Jippieeee....

Då kände jag att det var dags för ett nytt inlägg.
Denhär festen jag var bjuden på. Jag bestämde mig för att gå, fast än jag inte har något att dricka. Jag kan ju säga att jag har tagit en tablett mot febern (för jag har lite feber) och får inte lov att dricka, smart va?
Och sen stannar jag inte så länge, för jag gillar inet att gå hem själv mitt i natten. det tar nämligen en kvart att gå till närmaste busshållplatsen.
Jag sticker mest dit för att träffa nya människor och vara lite social(får se hur det går utan alkohol...).
Och jag känner lite en press på att gå... men det blir säkert kul. Jag är inte alls pepp.

Idag har jag inte hittat på mycket. Suttit vid datorn, kollat på Tv, bakat chokladmuffins för jag fick ett så galet chokladsug och jag kände för att baka. Jag har inte bakat på länge(förutom scones), mest för att jag inte vill bli tjockare. När jag bakar brukar jag gå och äta av det hela tiden. Så för att förhindra detta gjorde jag bara halv sats, dvs 7 muffins. Och jag ska bjuda på rest3n av familjen, så det blir minus 3, dvs 4. Och jag har redan ätit 3 (usch vad mycket det lät )haha. Så det är en kvar. Som jag nog äter imorron... om jag inte ger den till min syster.
Sen spelade jag lite gameboy, fast jag tröttnade efter 15 min...
Så har min dag varit. Och jag är inte på toppenhumör..
Jag får panik så varmt det är! Ge mig lite svalka, jag håller på att koka över. det är 30 grader i mitt rum. Jag kommer antagligen inte att kunna sova där uppe inatt, men jag pallar inte sova på luftmadrass inne i min systers rum.

Få se hur jag mår, om jag pallar boka in ett träningspass på lördag morgon. Hoppas att jag orkar det, för jag behöver träna, och bränna fett och kalorier och få en snyggare kropp.

Nu ska jag äta macka till kvällsmat. Det har börjat bli en vana. Jag hoppas att det är en bra sak att äta, för vitt bröd är ju inte så nyttigt.... men jag äter Pågens Äntligen bröd(lika nyttigt som mörkt bröd står det, men det kanske är bullshit). Men jag känner mig duktigare än om jag äter en riktig måltid iaf.

Dagens låt: Whatsername - Green Day

Så trött

Nu är jag lite piggare än vad jag var igår så jag kan skriva lite mera. Jag skrev igår att jag hade jättemycket mer att säga. det hade jag säkert, men nu har jag visst glömt det ... men har har massa andra saker att skriva om!

 

Är bjuden på en fest imorron, vilket jag är väldigt glad över. För det var inte särskilt många som hade blivit inbjudna, typ 60 pers, en hemmafast) och jag snackar typ aldrig me killen. Vi går på samma matte och har träffats på några fester. Så jag blev glatt överaskad!

Meeen så kommer problemet. Jag har ingen dricka.. Har ingen nära kopmis som är över 20 år, och mina föräldrar köper inte ut ttill mig, för jag är minderårig och det vore emot lagen. Men i december när jag fyllt 18, då kan dem inte säga så! Och en annan som fixat till mig tidigare är på semester..
Så jag tog till sista utvägen, min frienemy, hon som är min kopmis när hon känner för det, men allt jag fick till svar var, jag har fixat mitt, kan inte hjälpa dig, ses imorron puss. Jag kan inte sticka dit utan något, det vore socialt självmord.

Så då blir frågan, OM jag inte får tag i något, vilket jag inte lär göra, ska jag ändå sticka dit? Tveksamt. Men jag blev så glad att jag är bjuden och jag har tackat ja på facebook, (men nu ändrade jag till kanske..). Jag vill så gärna dit!
HATAR att fylla år i december och jag hatar att det ska vara så svårt att få tag på lite cider...

Min buddy kommer hem från maltlandet (malta då) ikväll! Hon skulle ringa när hon kom hem. Hon vet inte när det blir, typ vid 10 ikv sa hon. Om vi nu kunde ses ikväll. Hon har skickat mail på fb så skrev hon att hon inte kunde ses på onsdag. Och jag bara okej, men då ses vi på tisdag för på onsdag ska jag på fest..
Men nu verkar det som hon skrev fel, att honinte kkunde ses på TISDAG itsället. Förvirrande. Får se hur det blir om jag träffar henne ikv.
Om jag ska vara ärlig tror jag inte att vi kommer ses idag.

Jag blir bara så trött på det. Trött på allt.. Inget går som jag vill. Längtar till nästa vecka. Bort från härifrån. I en vecka, men det är bättre än inget.

Förövrigt mår jag sådär. En konstig känsla i magen och min mage är helt uppsvälld. Och jag är cepee trött.
Nu ska jag kolla på Ugly Betty (nästa sista avsnittet) och Supersize VS. Superskinny. Jag zappar.
Och det är galet varmt i mitt rum.
Och jag lärde mig starta tvättmaskinen idag! Jag är bra! Hehe.. tyckte det var på tiden att jag lärde mig det.

Dagens låt: Wind of Change - Scorpions
MMM denna låten ♥


snabbt litet inlägg

Hemma från åhus. Redan. Ack ja, tiden går alldeles för fort när man har roligt. Sk aberätta lite kort om hur det gick. Dem delade upp laget i 2 lag, och jag tillsammans med de riktiga coacherna hjälptes åt att coacha bägge lagen. Så jag fick inte såååå mycket sagt, men på matcherna skrek jag och peppade dem och ja...
Båda lagen vann majoriteten av sina matcher, 10 matcher i gruppspelat, vann alla utom en, så bägga kom 2a i gruppen och sen åkte båda lagen ut i åttondelsfinal. Jag tycker det är bra att dem delar upp lagen lika, så att dem inte toppar lagen. Enga gången jag tycker det är okej att toppa är  när det är något avgörande, tex i förlängning.
Jag frågade om jag kunde få hjälpa till att coacha fler gånger, och det fick jag. Yeeey!

Sen så hade jag tänkt att skriva massa saker. Fast jag är så trött nu.. så jag gör det imorron. Och IMORRON så kommer min kopmis hem från Malta! Då ska jag hem till henne med WELCOME HOME skylt och ballonger! Hehe.
Nu måste jag sova! Natti!

Dagens låt: Wavin' flag - K'NAAN

Matprat och tagg

Började dagen med en impuls-spring-runda! Fick sova nere hos min lillasyster på en luftmadrass, för det var 30 grader uppe i mitt rum. Så jag vaknade vid 9 och jag känder mig tjock efter allt godis jag åt dagen innan. Ja, igår efter jag hade gjort gårdagens inlägg, så satt jag ute med min familj, år godis och spelade spel. Mysigt. men jag kan inte sluta äta, bara en bit till... EN till då.. okej, 2 till sen är det slut! And so it goes...
Så direkt när jag vaknade så tog jag på mig träningskläder och sprang en runda på ca 2 km. inte överdrivet långt, men så på morgonkvisten var det ganska lagom. och det mest positiva, INGA kryp som flög in i ansiket!

Sen åt jag frukost, Special K flingor! Jag tycker dom är sååå goda och krispiga! Och dem innehåller ju mycket fullkorn, så det är bra. Efter flingorna brukar jag äta en rostemacka, men ikke idag! *klapp på axlen*
Fast sen var lunch, pasta carbonara ♥! och en glass efteråt. Shame on me... JAsså, jag är nog sämst på att hålla mig borta från onyttigheter...
Så jag ska bara äta någon macka och frukt till kvällsmat!

MENMEN Nog om matprat! Imorron klockan 8.00 sitter jag och min syster i bilen på väg till åhus! Jag ska snart börja packa. JAg såg på vädret att det ska bli ca. 22 grader och moln. Men det är skitbra väder när man ska spela, inte för varmt och inte för kallt. Fast jag ska ju inte spela, det är första gången jag inte spelar.. lite sorgligt :( Tur att jag fick följa med och coacha iallafall! Det ska bli kul!! Och jag gillar att min syster också tycker att det ska bli skojj att jag coachar.
JAgh har ju köpt ett par nya shorts för någon dag sen,,, hoppas verkligen att jag har modet att ha dem på mig. dem är ganska korta, och jag gillar inte mina ben. Men jag vill utmana mig själv. Fast jag ska ta med ett par svarta thights om jag skulle vanttrivas i shortsen bland alla människor. Svarta thights är nog mitt favoritplagg. jag har 3 st.
Och i åhus glasskiosk, där har dem sååå god glass! Jag ska köpa en mjukglass doppad i smält choklad!
Den är wunderbar!

Jag hoppas att jag kan bidra med något till laget och att det går bra för dem! A-final, HELL YEAH! ;) Kommer hem på måndag när dem har åkt ut/vunnit hela skiten!

Dagens låt: Maria - Scooter

TAGGATAGGATAGGAAAA!!! :D


Chillin & Grillin

Började dagen med ett Core-pass. Första gången jag tränade själv! Jag tyckte det var sådär, allt där kunde man göra hemma.. visst man får mer motivation när man är i grupp. Och jag blev inte så svettig. Men jag har faktiskt redan en ganska stark mage, jag gör 30 situps och 20 rygglyft och 50 rumplyft varje dag. Så det var piece a cake ;) Fast lite kändes det allt i slutet på passet..
Nästa gång ska jag nog testa MLR(mage lår rumpa).

Sen har jag bara varit hemma och badat och solat. Nu är flintasteken på grillen, nypotatisen i kastrullen och såsen och läsken i kylen. Jag är så fruktansvärt hungrig. När jag är hungrig blir jag kinkig. Så det är nog bäst att jag bara sitter här. Chillin and grillin! Fast det är faktiskt pappa som sköter grillen. Vi grillar inte så ofta för pappa tycker att det är jobbigt att grilla. Men det är inte så konstigt. Han ska ju tvunget stå en halvmeter från grillen... Ser ut som han grillar lite med tankekraft också...
Nu är det klart! JOY!

Uppdateing
Nu har jag ätit klart och det var gott! Efter maten grillade vi marchmellows(stavning?). Nu är jag MÄTT. Att jag alltid äter såå mycket. Jag tycker inte det ser så mky ut på tallriken, sen när det kommer ner i magen så ÅÅH jag har ätit för mycket.
Jag ställde mig på vågen idag. För första gången på väldigt länge. Jag var beredd på ett BOMBnedslag. Men så farligt var det inte, det kunde varit värre. Har gått upp cirka 1,5 kg sen sist jag vägde mig. Men jag har gått upp ca 9 kg sen förra vintern. Det är inte okej! men somsagt, jag jobbar på det.

Jag blir så trött på mamma och pappa när dem säger åt mig att göra saker, en sak om dem ber mig att göra något. Kan du vara snäll att gå ut med hunden? Kan du vara snäll att göra det.. osv. Då är det inga problem. men om dem säger GÖR det. Då sätter jag  mig på tvären, HELL NO. Jag kräver respekt!
Speciellt när mamma säger så, vilket hon gör ofta, så blir jag så sur. Antingen har hon haft en jobbig dag på jobbet, så hon orkar inte göra något, eller så vägrar hon att göra något annat 'n ta det lungt på sin lediga dag...
En annan sak är att dem(mamma o pappa) nästan ALDRIG säger tack efter jag har gjort något som dem sagt eller bara gjort något snällt, som att baka scones till frukost.
Jag menar, RESPEKTERA MERA TAAACK!

Jag älskar min familj, men ibland så går dem mig på nerverna och jag vill boooort härifrån. Jag hoppas att komma iväg till staterna nästa sommar, utan mina föräldrar, vara lite självständig for once.


Dagens låt: Careful - Paramore
Hörde den på spotify för första gången idag och jag gillart!


Regn, sol och shorts.

Idag regnade det. Sen slutade det och jag gick till affären och köpte mig ett linne och ett par shorts, för 100 kr! FYND! Den enda storleken som fanns kvar i shortsen var L, så jag provade dem. Dem var alleles för lösa i midjan, men allt jag behövde göra var att knyta åt snöret i midjan så satt dem bra! Mitt första klädesplagg i L. Jag brukar ha S.. men detta märket var säääkert små i storlekarna...
Jag köpte shortsen lite i panik, för till helgen ska jag till åhus, och igårkväll så fick jag min ledartröja som jag ska ha på mig. En STOR och vit pikétröja med lagets märke på ryggen. Jag såg ut som en läkare. Så jag pimpade den lite, så den ser helt ok ut. Men jag behövde ett par shorts till att fullborda looken! Nu är det fixat. Mina nya solglasögon ingår i den looken. Jag är så sjukt pepppp! Jag ska coacha dem till guldmedalj!! Dem behöver bara tuffa till sig lite, vilket jag hjälper dem med, sen kommer dem att KÖTTAA!! 

Sen tog jag ett dopp i poolen. Och sen åkte jag och min pappa till maxi, dels för att köpa ett rockband och för att jag ville ha något gott att grilla imorron. Men rockbanden var slut... Dom får ju in nya, men jag vet inte när det blir. Så det lär dröja innan jag kan spela mitt green day rockband... suck... Men vi köpte en flintastek! Gott!
Sen var killen i kassan mittemot skitsöt! Jag gillar att följa med och handla! :)

Imorron klockan 9.00 ska jag träna CORE! Önskar jag kunde säga att jag var jäääättepepp, men det kan jag inte, för då ljuger jag. Men det ska väl bli, hmm, ja trevligt.
Längtar till kvällen för då ska det bli grill! Mummms. Lördagen är händelselös änsålänge. Sen på söndag morgon bär det av till åhus! DET är jag pepp på!

Dagens låt: Beautiful Dangerous - Slash feat. Fergie


Brevlådan

Kolla vad jag hittade i min brevlåda idag!

Dålig kvalitet o så, I know, tog den med webbkameran.
Men åååh vad fin det är! 47 green day låtar finns med. Oboy vad jag vill sätta mig och spela det nu! Men neeej, jag har ju varken ps3 eller rockband. Haha, men snart så ;)

När jag kollade i brevlådan hade jag också fått en inbjudan till en kompis 18års fest. Ett ihopvikt papper, utskrivet från datorn, HEJ och välkommen till min 18 års fest den.. meddela sanast .. osv. Helt seroiöst. Det var exakt sådanna inbjudningar man skickade till sina kompisar när man var liten och skulle ha kalas. I denna åldern brukar man skicka via facebook eller något liknande. Jag tyckte det var så otroligt gulligt. Ingen annan gör så. Och hon är verkligen sig själv. Creds till det.

Det är 800 grader i mitt rum..Typ. 90 är det iallafall, i hörnen!! (hahaha) Fönstrena är öppna och fläkten är på. Vädret är finfint. Har badat. Tänkte bada fler gånger, men då kom snickarnna, så då gick inte det. Tar nog ett kvällsdopp sen. Och jag ska boka in ett Core-pass på fredag morgon, orkar inte ikväll...

Fick hem en taxfree katalog, när man får dem så vet man att det inte är länge kvar till resan!!! Det var kul att tömma brevlådan idag!

Dagens låt: I'm just a kid - Simple Plan

Vikten är inte så viktig

Så, nu är jag hemma igen. Jag ändrade nyss lite i förra inlägget för jag hade glömt att skriva om en liten datalj.
Nu har jag och min syster varit hos mormor sen i lördags. Har jag ätit med måtta? Nej. Jag har försökt. Men ändå så lyckas jag äta för mycket. Vi tog några foton från stranden, USH mina lår! Dem är så otroligt stora och ofasta att jag blir.. ARG! Varför har jag gjort så mot mig själv! Hur kunde det bli såhär.. Jag skyller lite på P-pillerna, de gör så man får större aptit, men resten är mitt fel. Jag måste lära mig att äta lite mindre och lite nyttigare.
det gick så långt en dag att jag gick in på toan, satte mig på knä och stoppade ner 2 fingrar i halsen.. JAg har gjort det tidigare, men aldrig lyckats. Jag lyckades inte nu heller, men jag var rusikgt nära. Fast sen började jag nästan att gråta. Tänk så lyckas jag och sen kommer jag bli så besatt att jag inte kan sluta?
Nu kommer jag att bli ner motiverad, jag vill inte sitta där igen och må som jag mådde då. Det är inte friskt. Jag ska nog ta mod till mig och ställa min på vågen snart också. Så jag vet vad jag har att jobba med likosm. Jag kommer nog att få en chock, jag har inte vågat väga mig på flera månader. Dels för att jag inte tycker att vikten är det viktigaste, utan hur man mår(och ser ut, men om man ser bra ut mår man bra, eller bättre iaf. Jag gör det). Och om man har mycket muskler kan man se sjukt bra ut men ändå väga lite extra.
Ska nog boka in ett pass på gymmet. Blir nog ett core-pass.
Jag måste nog dra ner på vitt bröd och pasta (vitt bröd och pasta är något av det bästa jag vet.. fast inte tillsammans förståss!) för att nå kroppen jag vill ha. Och dricka mycket vatten. Och röra på mig mer. Sånna småsaker kan nog göra mycket i längden (och bredden hehe...)
Men jag ska klara det!!

Förövrigt har jag inte gjort mycket dessa dagarna. Badat, solat, ätit och fikat. Och hjälpt mormor med att handla. Fick ett par solglasögon(som jag letat länge efter! TUR att jag inte köpte dem på stadium för 349 kr när dessa kostade 149kr, och var snyggare dessutom!) och ett linne, vitt med orangea ränder, sommrigt!
Idag regnade det, så jag och systramin har suttit inne och ritat. Yepp, med tushpennor som sög. Vi ritade av hela släkten, porträttbilder på en vit engångsduk som ska användas på hummerfesten (i min släkt har vi hummerfest istället för kräftskiva). Jag tycker det är kul att rita och få komlimanger(ibland iaf) för det man har ritat, Min 92-åriga morfar, sa att jag ritade bra, och han är väldigt tyst av sig, så det var en jättekomplimang! Helt sjukt att morfar är 92 år, man märker att han börjar bli gammal... har svårt med balansen och så. Men han är väldigt pigg för att vara så gammal! Är fortfarande på jobbet lite då och då.

Nu ska jag snart sova, är trött. Har inte kunnat sova så mycket hos mormor och morfar, Det har varit galet varmt på ovanvåningen och jag sover på en låg "säng" inne i hörnet(med snevägg, så jag kan inte sitta upp där ens) och min syster har snarkat.. 

Dagens låt: Beat it - Michel Jackson


Teenage Dirtbag

Mysigt på stranden igår. Vi blev några stycken, typ 20 st som satt på filtar på stranden med lite cider och öl, kollade på solen som gick ner över havet och lyssnade på låtar som teenage dirtbag.
Fast senare så kom det mygg och folk började att åka hem redan vid 11. Men det var fortfarande varmt! Alltså det kändes som man var utomlands, vid medelhavet. Heeeelt underbart!
Måste bara berätta om min kompis, som jag nämnt några gånger innan, hon som är lite falsk. Hon satta sig i sin bästa väns(fast nu säger hon att hon hatar henne för hon är så jobbig... okej liksom) ex pojkväns knä, fast hon vet att hon inte har kommit över honom, och börjar att strula med honom. Inte okej..
Sen vid 12 så skulle mina föräldrar hämta mig på väg hem från en grillfest, men varken dom eller jag känner till området. Så jag satt helt själv på en trottoar och mamma och pappa körde runt och letade efter mig. Sen ser jag dem köra förbi och jag smsar dem HALLÅÅ STANNA ni körde förbi mig.. Då kommer dem tillbaka 10 min senare och stannar inte  nu heller, så jag får ställa mig upp och springa lite efter bilen innan dem fattar att det är jag. I dont blame them, för jag hade min hoodtröja med huvan uppe för att slippa myggen, haha.

Jag har inte hört från min kompis i malta på ett tag.. Jag saknar henne. Men hon kommer hem om bara någon vecka!

Nu ska jag alldeles strax åka till mormors sommarstuga med min syster och stanna där till tisdag. 4 dagar utan dator. Men jag ska bada, sola, spela minigolf och äta pizza! Jag har inte ätit pizza på såååå länge. Så jag förtjänar det. Annars tänker jag vara duktig med maten och äta med måtta(vem är det? .. kul! hehe).
Sen är det snart åhusbbeachhandboll! Jag ska coacha min systers lag. Det ska bli skojj!!

Får se om mitt GD rockband spel kommer medans jag är borta. Jag beställde det till PS3.

Väx upp

Eclipse var sjukt bra! Jag gillade den skarpt. Iförsig så gillar jag alla twilight filmerna, haha, men enna var bättre än 2an iallafall, Nu lägtar jag efter 4an, breaking dawn.
Såg trailern på Vampire sucks som fanns på blogg.se's nuhetssida, hahah shit vad jag skrattade! Jag ska lätt se den på bio!

Jag var ju och såg Eclipse med en tjej i min klass, jag har inte träffat henne sen skolavslutningen, och det var då hon tog bort mig som syster på facebook. Oj vad hon var bitchig. Ännu mer än innan. Om hon fortsättar att vara så och jag inte förändrar mig/bitchar till mig (vilket jag inte täbker göra) så tror jag att skolan kommer bli... ja intressant. Men jag tänker inte gå och grubbla på hur det kommer att bli. Det är ju sommarlov!
Men asså jag undrar när hon ska växa upp. Sluta leka med folks känslor och börja ta ansvar för det hon gör. Inget fel på att ha kul. Men det finns en gräns.

Ikväll hade jag egentligen tänkt att vara ensam hemma, tat lungt och kolla på transformers. Men så blev jag bjuden på strandfest, sååå jag ska dit istället. Bara en fråga om HUR jag ska ta mig dit och hem, och hur jag ska få tag i dricka... Får försöka att fixa det. I mitt horoskåp står det att det är min turdag idag. Hoppas att det stämmer ;) hehe

Imorron ska jag och min syster upp till mormors sommerstuga och stanna där till tisdag. Mysigt.

Dagens låt: All the small things - The Killers

ENOUGH!

Vaknar av ett BOOM BOOM BOOM BANG. Snickaren är här. Hääääärligt..... så det går ju inte att somna om, så jag gick upp och åt frukost. Och såklart så jobbar han utanför fönstret där jag sitter och äter.
jaja.
Vädret var fint. Jag har solat och badat i vår lilla pool,
 
Sen började det att regna, och så kom pappa hem från jobbet. Nu när vi sitter och äter kvällsmat, jag äter mackor. Sen blev jag sugen på ett digestivekex, så jag gick och hämtade ett halvt.
"Äter du ännu mer?" - pappa
"Ursäkta? Jag tog ett halv kex till ?!" - jag
"Ja, men annars, du äter mer än vad du gjorde innan" Och massa blablabla.
 
När han säger innan så syftade han på något år sedan då jag var väldigt smal för att vara jag. Då klagade han på att jag åt för lite " Är det allt du ska äta? Du försvinner ju snart!!". Jag kan tala om att jag var inte i närheten av undervikt, bara smal för att vara jag.
Och nu är jag visst för tjock.
Han märkte nog att jag tog illa upp för sen säger han, "men jag menar inget dåligt".

När jag var för smal så pressade dem mig till att äta mer, jag år så jag fick ont i magen. Och nu dethär.
Vad jag än gör så är det fel. Det hade inte skadat med lite uppskattning någon gång? Dem säger inte ens tack när jag har bakat och jag bjuder. Jag säger alltid tack för maten(även om jag lagat dem själv).

Jag vill härifrån. Bort bort bort!

Jag vet att pappa inte menade illa, men det slår så hårt liksom. Jag är medveten om att jag har gått upp och jag gillar inte vad jag ser i speglen. Mitt självförtroende är inte bra. Jag behöver inte sådanna komentarer. Fast han har inte en aning om vad jag gick igenom i högstadiet. Mamma o pappa tror att mitt liv har varit underbart. Men jag kan inte snacka med dem om känslor och så. Det går bara inte.

Fast jag får se detta som en motivation till att bli smalare.

Nu är jag bara arg. Det finns visst en bild av hur man ska se ut, hur man ska betee sig, vad man ska göra. Jag tror mamma och pappa får glömma den bilden. Jag tänker inte bli vad dem vill att jag ska bli och jag tänker inte göra vad dem vill att jag ska göra! Jag ska tatuera mig och jag ska göra vad faaan jag vill! Och jag gillar det. I'm the Minority och jag behöver ingen Authotity.

There is nothing wrong with me
This is how I'm supposed to be
In the land of make belive
That dont belive in me

Dagens låt: Jesus of Suburbia - Green day 
Jag älskar denna låten med hela mitt hjärta! ♥


Home is where your heart is
but what a shame
everyones heart doesn't beat the same

En dag ska jag bort härifrån. Långt bort! Bort från denna shitty smalltown! Och jag längtar!


Nu ska jag muntra upp mig och iväg för att se Eclipse!! Hejdå!

Jag, JAG vann!!

Jag vann! Whaat? JAG VANN!! Tröttnar inte på att säga det! Det händer inte ofta! Jag vann ett Green Day Rock Band!!! Dock trodde jag att man vann heela spelet, inkl trummor och det, men det gjorde man inte. Så jag har ingenstans att spela det på haha. varken xbox360 eller Ps3 heller.. Det lär bli dyrt om jag ska köpa både.
Men jag har vunnit! Eller jag kom på tredje plats.. haha but still! Ettan vann ett signerat screenshot också. Grattis till han som vann det iaf, han måste vara riktigt glad nu. Det hade jag varit.
Jag tror jag ska iväg till OnOff och kolla priser på konsoller och det. Jag tänker ikke sälja spelat! Jag ville ha det sooo bad, och nu har jag det, och jag ska spela det!
haha jag vann! Man ska aldrig sluta försöka! It isn't over until it's too late!

Imorse gick jag upp vid 7 för jag skulle träna Body Pump. Det gick bra, eller helt ok. Jag gjorde ju inte helt rätt och fick rättas till. Benen kändes som spagetti när jag gick ner för trappan efteråt, kändes som om dem skulle vika sig, läskigt. men det var en skön och nyttig känsla efteråt. Nästa gång jag tränar ska jag testa Core! Magen ska bli staark! Hardcore!

Kom på att jag inte ätit snabbmat på jättelänge! *ger mig själv en klapp på axlen*
Och jag sa nej till min syster som ville dela en Ben and Jerry med mig. Dock fick jag smaka lite för en femma, men ändå. Haha.
Och jag ska bara äta något litet till kvällsmat tänkte jag.
Hoppas att någon dag kommer jag att faktiskt vara nöjd med min kropp. Vilken frihet.

Dagens låt: Gotta be Somebody - Nickelback


Pepp på Pump

Hemma från mormor. Jag har inte varit så duktig med maten som jag hoppades.. men hon hade köpt chokladmuffins, hon hade blivit ledsen om jag sa nejtack... Men om man ser det från den ljusa sidan, det kunde ha varit värre, jag kunde ha ätit mer!
Men till min stora förtjusning ska jag premiäranvända mitt gymkort imorgon klockan 08.15! Då ska jag träna body pump med min kompis! Jag är så pepp! Äntligen kommer jag iväg! Nu ska jag snart sova för att orka gå upp imorron. Har inte gått upp så tidigt sen jag gick i skolan.

Fick en ny film idag, Transformers! Jag gillar den!
När jag såg den på bio för första gången så var jag med min kopmis(som nu är i malta) och hennes amerikanska kusin. Jag och min kompis delade på en stoor läsk, men jag drack nästan hela. Sen blev jag sååå kissinödig, så jag var tvungen att gå ut från salongen och in på toa. Så jag springer ut till toan, och dörren går inte att öppna. Men nmåste ha med sig biljetten och knappa in ett nummer som står där för att komma in dit. Jag får panik, jag har aldrig varit så kissinödig i hela mitt liv. Några som sitter på en bänk bredvis skrattar lite, man jag bryr min inte. Sen kommer någon innifrån och öppnar så jag får komma in ,Thank god! Sen kommer jag in i biosalongen igen. Då är filmen slut...

Nu ska jag sova!

Dagens låt: Fallen Leaves - Billy Talent

Veet Hårborttagningscreme

Jag kan lika bra skriva här vad jag tyckte om det skulle vara någon som funderar på att köpa det.

Jag testade det igår. Det är skitbra på tunna hårstrån, när man har tagit bort krämen med spatlen efter ca 5 min så följde håret med, sen var det inga spår kvar av hår alls.
Men där man har lite grovare håstrån som har rakats några gånger, på vaderna tex. När man skrapade bort krämen så åkte vissa hårstrån med medan vissa bara bröts. Men benet blev lent iallafall.
I armhålorna bröts nästan alla hårstråna, så resultatet blev som en rakning. 

Det var första gången jag använde krämen, så jag kanske gjorde lite fel och fick inte ett jämt lager. Men man lär sig. Jag ska använda den fler gånger.

Än vet jag ju inte hur länge resultatet håller, but I'll let you know when I know.

4th of July

Igår hann jag inte skriva, jag solade, hjälpte pappa med att sätta upp poolen, som vi sedan började att fylla med vatten(vad annars hah). Det  var riktigt varm, omrking 31 grader, så det blev varmt och ligga och steka i solstolen. Så jag blev så sugen på att bada, men det var typ bara 10 cm djupt i poolen, så jag satte mig där i hopp om att solen reflekteras och jag får mer färg. Men jag vill ju ha jämn färg, så då kom jag på den bra idén att göra ett fyspass i poolen! Jag gjorde armhävningar, rygglyft, plankan, sidolyft och benlyft, aööt det flerra gånger om. Och vattnet var så kallt, att jag liksom inte svettades! Det var skitbra, nu har jag lite träningsvärk i magen, fast bara lite.
Och sen hade vi gäster igår, det var trevligt, satt uppe till kl. 1 och spelade pictionary, haha. Och maten var god också kan jag tala om. Åt så jag fick ont i magen, speciellt på slutet när godiset kom fram. Hatar när jag har valt godiset, då är det bara goda saker. 

Idag är det 4th of July, vilket är amerikas självständigthetsdag. Jag är lite av ett USA-freak, så jag har på mig en röd kjol och ett vitt linne med mörkblåa prickar! Haha! Jag vill flytta dit när jag blir stor!
Vaknade av att jag var vaaaarm. Det var nästan 28 grader på mitt rum. Mitt rum ligger på andra våningen och med fönstrena väster, dvs där solen går upp. Det är fruktansvärt varmt.
Sen åt jag frukost utomhus, mys! Sen solade jag. Sen stack jag in till stan och träffade min bästa vän från lågstadiet, sen gick vi till en park där vi satt och snackade och åt mjukglass. Det är så kul att vi har såå mycket att prata om, nonstopp, får aldrig slut på samtalsämnen.

Jag har varit duktig med maten idag(förutom glassen), jag åt en Äntligen Sub (LOVE IT!) med banan i. Sen åt jag spagetti och köttfärsås till kvällsmat, en portion. Om jag ska komma i form måste jag verkigen bestämma mig och inte låta sånna små frestelser komma och förstöra. STÅ EMOT! Sen ska jag strax börja träna på gymmet, är sjukt pepp! Vilket jag har varit ett tag nu, haha.

Imorronbitti så ska jag, mamma och min syster upp till mormor och morfars sommarstuga. Mysigt. Stanna där till tisdag.. Ska äta lagom mycket av mormors mat, hoppas hon inte trugar så mycket bara. Ta lite till så blir det inga rester osv

Ska kanske se Eclipse på torsdag, WIIE! Hoppas den är bra! Dem som sett den säger att den är bättre än både ettan och tvåan. Hmm, vi får la se. Av böckerna så är ettan och trean bäst tycker jag.

Dagens låt: In my head - Jason Derulo
Får vekligen inte ut den låten ur mitt huvud..

bara en dröm

Drömde inatt att min mamma blev skjuten och dog. Det var en riktigt läskig dröm! Jag kommer ihåg att jag tänkte i drömmen, "Nu kommer jag aldrig mer att få se min egen mamma!" Tänk vad hemskt om det hade varit på riktigt. Fyfasen asså. Men tänk vad hemskt, vad hade varit det sista man sagt till henne? Typ: "har du tvättat mina  svarta thights?" Tänk att aldrig se bilden på uppfarten och tänka "nu är mamma hemma", eller höra mamma säga "Maten är klar." Det gav mig en tankeställare, så mycket man tar förgivet.
Man stör sig på sina föräldrar varje dag(jag gör det iaf, så jag vill bara flytta hemifrån ibland), men tänk att aldrig mer få se dem.. Vilken mardröm. 
När vi sedan satt hela familjen vid matbordet och åt grillat så pratar vi om semester osv. och då säger mamma att hon ska jobba kväll i malmö och hoppas att det inte är några skjutgalna gäng som vill skjuta ihäl varandra då. Jag bara frös till. Jag kunde inte säga att jag hade drömt det. Jag är fortfarande lite rädd. Men det var ju bara en dröm..

Imorrgon händer inte så mycket. Hoppas på att komma iväg till typ OnOff för jag vill kolla mobiler, hehe. Sen på kvällen så ska vi ha gäster. Jag gillar att ha gäster, då anstränger sig föräldrarna att göra god mat och efterätt :P haha! Men det ska bli trevligt. :)

På söndag ska jag kanske till stranden med min bästa vän från låg och mellanstadiet. Vi ses inte så ofta längre, men det är kul att när i träffas kan vi fortfarande snacka om allt som förr i tiden. Det ska bli kul!

Ibland har jag lite ångest över att jag inet ska se green day på så länge. Kollar deras setlist från de senaste spelningarna dem har haft, och jag tycker att dem spelar ännu fler bättre låtar för varje gång! De senaste gångerna har dem spelat Viva la Gloria! och Letterbomb... jag hade gjort sååå mycket för att få höra dem live! Dem hade också spelat Going to Pasalacqua och it's fuck time (foxboro hottubs cover), dem hade man inte tackat nej till!
Meen jag har hört Jesus of Suburbia live, det är det viktigaste!

Dagens låt: Macy's day parade - Green day
Give me something that I need
Satisfaction guarantee
'Cause I'm thinking 'bout a brand new hope
The one I've never known
Cause now I know it's all that I wanted


Tycker att den låten är så sjukt fin. Hörde den för första gången i Köpenhamn den 9onde oktober, så varje gång jag lyssnar på den så minns jag exakt hur jag kände när jag stod där på konsetren, 1m ifrån en av mina största idoler. Obeskrivligt ♥

Shop until you drop..

Igår var jag i affären och pappa köpte Gym-byxor till mig, det var min "lön" för att jag har hjälpt till här hemma, haha! Så nu är jag redo! Jag ska bara boka pass. Tror jag ska boka ett Core pass!

Idag var jag i affären igen, denna gången köpte jag gratis sms. Jag vet att det låter konstigt, men 500 kr för 60 000 sms i ett år, värt! 5000 varje månad. Har alltid varit så snål och bara svarat på sms när det varit nödvändigt, annars har det blivit så dyrt. Men nu kan jag smsa så myyycket jag vill! Vilken frihet!
Var också riiktigt nära på att köpa ett par solglasögon för 350 kr, vilket är lite mycket för ett par solbrillor (iofs var dem polariserande). Och jag var inte helt säker på det, så då är det bäst att avstå.

Sen var jag på maxi. Och då spelades det Time of your Life med Green day! Gissa om jag plev glaaaer! det var papa som sa till mig att lyssna, då trodde jag att det skulle vara 21 guns när jag hörde den aukustiska gitarren. Det är minsann inte ofta man får höra den. Så jag gick och sjöng med, högt och fint (så fint jag kunde iaf..). Haha en tant kollade snett på mig. Men I don't care!

Haha jag har varit i affärer nästan varje dag denna veckan, insane! Och jag känner att jag behöver ett gym-linne och en foundation och ny hårfärg... och en ny mobil!
Jag kommer aldrig få någon bränna om jag bara går i affären. Hah men jag bränner fett, faktiskt, man bränner 243 kalorier fett per timme när man shoppar! De ni! (Fast då ska man nog inte äta glass..) Dem sa det på Tyra show igår! haha

Nu sitter jag här framför datorn, har precis druckit ett glad Oboy, och jag gillade det. Det är så gott!!

Imorron ska jag träffa min barndomsvän som jag inte har umgåtts med på länge, trevlans!

Dagens låt: Telephone - Lady Gaga feat Beyonce


RSS 2.0