slut.

Kommer till träningen igår. tar på mig skorna, bäntar på tränarna ska komma så vi kan börja träna. Så kommer lagmamman/lagansvarig och säger "Idag har vi dragit ur er ur serien, era tränare har slutat.. men ni är hjärtligt välkommna att träna med 95orna...fast då kommer ni unte att kunna vara med o spela match.."
KABOOOM
Bomben var släppt. Känns som man har blivit plötsligt dumpad efter ett 12års förhållande men någon man verkligen älskar som säger, men vi kan ju vara vänner..
Sen kommer en från styrelsen och ska förklara för oss varför det blev som det blev. Men jag tycker att han snackar skit och att hans argument inte håller..
när jag kom hem gick jag in i tvättstugan och satte mig och grät.
12 år har jag spelat handboll. 2/3 av mitt liv. En bit av mig är borta nu. Jag älskar handboll. Det här känns förjävligt. SÅ snabbt tog det slut.
suck...
I skolan höll jag tillbaka det bra, men när jag kom hem vid 5, tröött och utmattad... så la jag mig i sängen o grät.
Mitt humör är som en bergodalbana just nu. Vet inte vad som är in o ut. Vet inte vad jag ska göra, vilsen.
Funderar på att börja på dans, men det känns för snart att börja leta efter olika dansskolor. Jag vet inte om det kommer att ersätta handbollen(vilket det kommer det nog inte att göra), och jag kanske inte ens tycker att det är kul.. Men jag måste ju börja Nu isf så jag inte börjar mitt i terminen..
fanfanfan.

Plugga fysik måste jag också göra... bajsbajsbajs.

Jag kind of hatar mitt liv just nu. Jag vill bara lägga mig ner o sjunka genom jorden ett tag. Brukar vara ganska optimistisk, men nu är allt svart typ.
Hoppas på ett mirakel och att allt kommer att bli bra. Men jag hoppas ju alltid på för mycket. Det känns lite halvt som mitt liv är över. Aldrig mer match, jag älskar ju det. Och har gjort i 12år.
Känns inte bra dethär.

Ska powerwalka lite senare.
Fysiken kommer att gå åt helvete.

Dagens låt: Welcome to the black parade - My Chemical Romance

orh urk

Ush för idag.
Pallade inte dusha igår och jag kände mig inte bekväm i mina kläder, det gör så sjukt mycket. Sen hade jag ett väldigt fånigt och inkompetent moment i matsalen... men jaja.
Sen såg jag att listan på de som kommit med i skolans revy var uppe. Såklart kom jag inte med... bara de snygga och populära. Blev lite besviken...elelr ja ganska mycket. Hoppades ju vekligen på att komma med. Åh...
Men det finns inget jag kan göra åt det, så jag ska snart släppa det...

Sen blir jag mer o mer säker på att mitt handbollslag kommer att läggas ner... vilket jag verkligen inte vill. Faan vad jag kommer att bli ledsen då.

Känns som allt är så ODEBUVHCU just nu. Jag hittar inga ord för det, men det är inget bra. Och det känns som det inte kommer att förändras, jag har hoppats på för mycket igen antar jag. Det känns hopplöst, där var ordet! Och jag är så trött på det. Det behövs en föändring i mitt liv. Vad vet jag inte. Men det behövs en förändring till det bättre.

Denna veckan, inget kul. borde plugga fysik, ska göra det lite sen. Men jag har ingen motivation, nu har jag inget hopp eller så känns det som. Vill bara bort härifrån...
Nästa vecka däremot så är det äntligen fest! F fyller år på onsdagen, o hon ska ha hemma(för)fest på fredag, jag är bjuden! Det ska bli kul! Men sen ska dem ut, och jag som inte är 18... suck.

Dagens låt: Hold your head up high - Nomy

fy för fysik

Tisdag.
Väldigt alldaglig dag i skolan idag.
Fysiken, asså fyfan. Provet på fredag kommer att gå riktigt dåligt. Vår lärare är så dålig också.... ända han gör är o går o trycker upp uppgifter som vi sen ska räkna. Aldrig genomgångar, och man kan sitta o vänta i säkert minst 10 min på hjälp, och ibland gör ju inte ens han rätt på uppgifterna heller... Dåligtdåligt. Han verkar ju inte brinna för att lära ut och så... så jag fatt inte varför han valde läraryrket då? Han sabbar ju bara för alla oss elever...
Ett dagens plus däremot, jag sa hej till H idag (såg honom komma på håll, så jag var liksom beredd på att säga hej). Mmm vad han är snygg. fick en jättekonstig känsla i magen efter jag sagt hej. Konstigt. Sen såg jag han i matsalen igen, fast då fick vi inte ögonkontakt, .. jag kunde kollat upp, men jag blir liksom blockad i huvudet i sådanna oförberedda situationer.. Låter sjukt, men så är det.

Kom hem, pluggade fysik. Bajsbajsbajs. Jag får inte rätt på uppgifterna, det är så jäkla svårt!
Sen åkte jag, min moder o fader iväg till lokalen och skrev på papprena! Så sjukt taggad! hehe. Och jag är sååå lättad över att slippa allt lokalkrångel. Nu är det bara hur jag ska få musikanläggning.. men det löser sig. Tänkte försöka att inte prata så mycket om det med mina klasskompisar o så, dels för att de säkert kommer att tröttna på mig och för att jag vill inte att ryktet ska sprida sig.

Nu sitter jag här, borde plugga fysik.. men jag skjuter upp det till imorron. Kanske ska spela match imorron, har inte hört något. Och så precis när jag skrev detta fick jag ett mail, ingen match. Åååårh, hur ska det gå med handbollen... fan. Så det blir bara träning. Kanske lite bra för då hinner jag plugga lite mer, men jag vill spela match!!!! Orh.

Imorron ja.. 2 lektioner, först samhäll, sen kolla på film på svenskan, Troja. Bra film! Sen slutar jag! Känner att jag kommer att vara ofräsh i skolan imorron för jag pallade inte duscha idag... men det kan jag leva med, jag är vacker på insidan iallafall...

Och en kompis laddar ner photoshop till mig, snäll människa!

Nu ska jag sova, Gonatt!

Dagens låt: Beautiful - Eminem

Breakdown igår. Idag är jag vacker.

Mådde inte så bra igårkväll, var väl bara genomtrött. Så det var inte så kul, dessutom pratade ingen med mig kändes det som. Dte var "hur går det i skolan?" "Hur går det med handbollen?" och en "har du hittat någon lokal än?" Det var typ allt. Klart att jag kunde sagt något, men lätt när de snackar politik och dylikt..
Så jag sa till pappa att nu kör vi hem, så de körde hem mig, sen skulle de köra iväg och hämta min syster som var på laserdomekalas... så då hade jag huset för mig själv. Och då jag fick ett mentalt sammanbrott...
Jag mådde så dåligt, psykiskt och så var jag ju såååå trött. Jag kände mig bortglömd och tjock... jag var sur på mig själv för jag hade ätit så mycket och jag hatade hur jag såg ut. Så jag hetsåt.. sen snurrade jag runt runt runt (tills jag trillade in i klädhängaren i hallen..) för jag ville må illa och kräka... sen gick jag in på toan o stoppade fingrarna i halsen och försökte spy...(det gick inte.. får bara fram klökningar..). Sen gick jag och kurade ihop mig i sängen under min flisfilt och mådde pest ett tag.
Sen samlade jag mig, gick in i duchsen... kände mig så smutsig. Sen gick jag o la mig.
Håller med om att hela grejen låter heeelt sjukt. Inte alls likt mig.... men jag att det blir så om man stänger inne alla känslor för länge.
När jag vaknade imorse mådde jag mycket bättre.
Hade lång sovmorgon! Gjorde mig i ordning med musik i dunkande i högtalarna! Like!
Sen var bussen sjukt sen... och skolan startade lite segt, jag koncentrerade mig bara på fysiken, men det är så svååårt för det är så tråkigt! Snackade inte så mycket med F, asså det är verkligen något jag verkligen hatar med henne..... hur hon kontrollerar människor och hur falsk hon är, ush. Och man vill liksom inte vara ovän med henne heller för då kommer hon att vända så många fler emot en, så jag bara håller god min(så god som jag kan).
Jaja, sen missade jag en chans till att säge hej till H... Jag satt i datasalen och snackade med en kille i min klass vid datorn bredvid.. jag såg att han var på väg att gå förbi, men då kollade jag bara på min kompis(tror jag sa något korkat justdå med... ) men jag skulle kollat upp o sagt hej! Clever. Att jag alltid gör så...
Sen var digitalt skapande lektionen skitkul, dock vääldigt seg i början när alla skulle fotograferas, för sen gjorde vi om fotona i PS. Askul! Jag vill få in det på min dator, men jag vet inte hur jag gör,, ska be en friend från skolan fixa det till mig..

När jag kom hem kollade jag på Tv, lite Top model och sen på The price of Beauty. Bägge programmmen handlar mycket om inre skönhet, och detta avsnittet av TPoB berörde mig verkligen. För det handlar ju verkligen om att älska sig själv precis som man är! Hur svårt är det egentligen att säga "jag är vacker!" och mena det? Det är nog ganska svårt.. jag har aldrig försökt, men jag ska göra det. För då kommer jag att bli säkrare i migsjälv!
Idag i skolan hade jag luggen nere och min nya halsduk, och jag kände mig så osäker och orolig över vad alla andra skulle tycka! För att må bättre var jag tvungen att lyssna på Jesus of Suburbia! "There's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be" Det får mig alltid att må bättre!

Sen lagade jag enchiladas till mat, men det blev inte så gott.... ska be vår "lagmamma" om receptet, för hon lagade det på handbollslägret för några veckor sen, och det blev så sjukt gott!

Nu ska jag bara plugga... o sitta lite vid datorn. Och jag ska intala migsjhälv att jag är vacker! Jag tänker ställa mig framför speglen och säga det, och mena det. Ska göra det varje dag. Ja, detta låter jättetöntigt, men det är värt ett försök! Kanske hjälper det självkänslan lite.
Imorron är det tisdag, skulle egentligen tränat Strip aerobic, men avbokade det för jag ska till lokalen o skriva på papper med pappa. Vill bara skicka ut inbjudningarna... åh, tagga!

Dagens låt: Just the way you are - Bruno Mars

tysta toner

Jag känner mig bortglömd.
Tror inte att detfinns en ända person i världen som tänker på mig just nu. Ingen skulle märka om jag gick upp i rök, jo min familj o släkten o det kanske. Men ingen i skolan.. ingen. Nästan säker på det. Jag är osynlig för dem.
Det känns förjävligt.
Men atm kan jag inte ändra på det, så jag ska försöka att inte tänka på det. Tänker inte sänka mig till en nivå och fjäska för att synas, nej. Jag tror att komma med i skolrevyn hade gjort lite, hoppas jag. Och min 18års fest, hoppas jag.
Mm men det är ett tag kvar... så nu ska jag tänka på något annat.

Är så sjukt orolig över handbollssituationen, vi är ju så få i laget. de funderar på att dra oss ur serien. Då kommer laget att läggas ner. Jag vill INTE det. Hade sett fram emot denna sesongen o trodde att det skulle bli skitbra. Men nej. Blir precis samma som i min förra klubb, alla slutade o laget lades ner. Det är så jävla tråkigt när sånt händer. Som tur va fanns ju denna klubben, nära där jag bor och de spelade för att det var kul, inte för att bli bäst. Så jag har spelat där sedan 2006. Och nu.. är det på väg att hända samma sak. Nejnejnejnej. Kan det inte hålla bara för denna sesongen iallafall. Snällasnälla. Vart ska jag ta vägen annars? Vill inte gå till något elitsatsande lag, dels för att jag inte håller deras nivi och dels för att det tar upp så mycket tid från skolan. Men jag är inte redo att sluta med handbollen än. Har spelat sen jag var 6 år... Jag behöver handbollen. Vill inte bara gå o träna på gym för att hålla formen, jag spelar handboll för jag älskar det. Det kommer kännas som jag blir dumpad av handbollen om jag tvingas sluta nu...
fanfanfan. LÄGG INTE NER MITT LAG, SNÄLLA!


Annars, har varit o handlat på maxi, tänkte ut o springa men jag pallar nog inte... Pallar inte läsa fysik heller. Ska iväg till mormor o fira henne sen. Ja, det var min söndag. Imorron börjar en ny vecka. O alla kommer ju snacka om hur kul det var på festerna i helgen.... som jag inte var bjudna till. Kul.
Oh, jag behöver en kram...

Dagens låt: Hide and Seek - Imogen Heep

äta,äter,åt,ätit

heeeeej bloggen.
Vilken åksa inatt va? Hela huset skakade. Sen vakande jag ganska tidigt o kunde inte somna om. Låg o tänkte.. sen åt jag frukost och sen gick jag och la mig i sängen igen, fast med musik i öronen. Mmmmmusik! ♥
För att jag fortfarande känner mig tjock efter pizzan igår tog jag bara en äntligen macka o en banan till lunch.

Sen gick jag iväg till affären för att shoppa.. igen.. Köpte ett långt vitt linne från hm, en grå halsduk från vero moda och en kalender! Var också såååååååååhär nära på att köpa ett var nya skor också, de kostade 300. Kanske nästa gång ajga är i affären. Men just då ville jag bara därifrån. det var så sjuuuukt mycket folk där! Någon modehelg.? Hittade ingen liten svart väska som jag letat efter sååå länge.

Nu sitter jag här, ganska obvious kanske?
Har blivit inbjuden till en fest via facebook, wiiie tänker jag. Sen ser jag att det är dagen innan min födesedag.... dessutom var det inte så jätteroligt folk som är inbjudna, OCH de är 3 som hålle ri den, men ändå tar de 40kr i inträde! Det är samma lokal som jag ska ha till min fest, men jag ska nog inte ta inträde(om det inte krisar med pengarna, då blir det max 20kr.) Jaja få se, det är ju ett tag kvar.
Snart ska jag nog börja laga mat. Baconinlindad kyckling med potatiskrocketter och sås. GOTT.
Sen blir det nog godis och film. Igår kollade jag på På spaning med Bridget Jones. Gillar den.


Dagens låt: You found me - Kelly Clakson
Kan någon hitta mig?

".. ungefär femton minuter en kvart."

Mjukisbyxorna på, pizzan klar om "ungefär femton minuter en kvart", nu äntligen är det heeelg!

Tjockisfredag, verkligen. Åt lite fil i skolan, sen hade vi håla, så jag stack hem till mormor och åt mackor och kakor. Sen åt jag en frukt när jag kom hem, sen kebebpizza! Med sjukt mycket kebab på. Jag smällde i mig en halv... jäklar vad jag blev mätt. Men jag är ändå sugen på en liten söt godisbit...

Skolan förövrigt, helt okej dag. Lagom nöjd. Vädret var ju heelt sjukt, såhär varmt har det inte varit sedan i början av augusti ju! Gick utan jacka, och svettades(dock gick jag sjukt snabbt!)!
Kom precis i tid till digitalt skapande efter jag hade varit hos mormor o morfar. Blev klar med min uppgist och kämnade in den, najs! Jag tyckte att den blev sjukt bra! Iaf för någon som aldrig har ens sett photoshop innan!
Det var ingen lista idag på de som kommit med i skolrevyn, som jag misstänkte. Oh jag vill så gärna komma med!

Imed att datumet är så gott som spikat för min fest, så har jag ju sagt till mina närmaste vänner att skriva upp datumet, och responsen jag fick var bra! Så jag hoppashoppas verkligen att folk kommer!

Ikväll ska jag bara chillllla! Ta en dusch sen krypa ner i sägen och sätta på en bra film!
Imorron... hm.. shoppa lite kasnke. Annars inget. Läsa lite fysik, prov i det nästa vecka ju..
Söndag, hem till mormor o morfar för att fira mormor som fyller 79 år!
Helt sjukt att mormor är 79 och morfar 92! Märker på han att han börjar känna av åldern lite, han har lite problem att gå och så. Han sa det med. Kan inte vara lätt att bli gammal.

Nu ska jag göra lite situps o så, sen dusha! Byeeee.

Dagens låt: The Static Age - Green Day


HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!
Glöm inte att rösta!

http://ema.mtv.se/rosta

Green day, på Best world stage Performance! Jag vet inte hur många gånger jag har röstat redan hehe...
Puss.

puuuuss...t

Ännu en torsdag avklarad, och ett prov i svenska. Jag tog på mig fina kläder, min blåa skjorta och svarta jeansthights. Jag kände mig fin, behöver det på torsdagar, får en att må lite bättre. Jag hoppades på att få se H, men när man vill så får man inte, känns det som. Menmen, det gör ju inget.
Provet gick helt okej, svarade på det mesta. Sen började vi kolla på filmen Troja, kul! Sen håla, fysik, håla, webbdesign.
Var hemma vid 5 och galet hungrig. Så jag o min syster ställde oss o lagade mat, hon kunde inte själv och hon ville inte äta micromat. Det blir ju sjukt trångt i köket, så det kokar över, blir kaos, bränner fast i spisen så det luktar bränt i hela huset. Jag var kinkig, som jag blir när jag inte ätit, så jag skyllde på henne. men hon är 12, can't blame her. Hon lär sig iallafall.
Sen när jag fått i mig maten och blev på bättre humör tog jag telefonen och ringdelokalen, som inte svarade iigår när jag ringde efter handbollsträningen.
Men idag svarade han, och datumet som jag tänkt ut i januari... VAR LEDIGT!!! HALLELUJA! Så jag ska dit med pappa och skriva på kontraktet på tisdag! Äntligen. Ingen mer samtal till lokaler, inga mer återbud, eller väntan på besked eller "ring tillbaka senare". En lättnad!

Sen sjöng jag lite kareoke med min syster och sen powerwalkade en liten sväng. Nu sitter jag här, o kollar lite halvt på idol.

Btw, igår på träningen.... så tog våra tränare ett allvarssnack. De var trötta på att så få kommer på träningen, vilket jag förstår.... jag har dock varit på varenda. Men jag blev så besviken, tänk så läggs laget ner.... jag trodde iallafall att det skulle hålla hela sesongen.. men vi får se. Fan, jag hade verkligen sett fram emot denna sesongen.... så hoppashoppas att det inte läggs ner! Vad ska jag ta vägen då? Har spelat handboll sen jag var 6 år.... för att jag älskar det, det är halva jag, jag behöver handbollen! De andra lagenb i närheten är liksom elitsatsande, o dte har jag inte tid med... skolan är viktig, speciellt nu sista året.
Men jag ska inte tänka mer på det nu, för det drar ner på mitt humör.

Nu ska jag stänga datorn o kolla mer på idol o dricka juice(med järn i! Dricker as mycket juice atm! Men det är ju bra). Skönt med fredag imorrrrrrron! Hoppas på god mat på kvällen, hemmakväll för övrigt.

Dagens låt: Från och med du - Oskar Linnros
Den är ganska najs. Kalla mig efter, men det tar tid för mig att förstå och gilla låtar.

Nä..nänä.

Jag var hemma 2. Det var najs. Jag stannade kvar en liten stund med F, men det var bara hon som jobade med det hon inet var klar med, jag var klar med mina delar. Så då gick jag. Vi är verkligen inte på ett bra plan nu, elelr vad man säger. Känns så ansträngt och falskt när jag umgås med henne. Men jag gillar att så många fler har börjat att se hennes riktiga jag! hehe. Det finns knapt ord så glad jag är över det, dom säger något om henne och jag säger JAAAG VET! Jag är inte ensam, äntligen är det fler som ser hur manipulativ och falsk hon är.

På svenska lektionen så gick vi i genom de olika antika-grekiska-grejerna till provet imorron. Jag är nervös. Jag kan det mesta, men jag tror att man verkligen måste förstå allt. Jag vill verkligen skriva bra på detta provet! Och för tillfället är jag inte alls på plugghumör. Inte ätit ordentligt, nu blir jag sur på det mesta haha.
Men jag ska snart äta. Sen plugga lite, prata med mamma o pappa om festen, och förhoppningsvis ringa och boka! Om den är upptagen då så vet jag inte vad jag gör...!

Jag behöver något att se fram emot... jag har ju london på höstlovet, och sen min födelsedag i december. Men vad händer innan? Nothing. Jag är inte bjuden på en enda fest,  nästan alla mina kompisar är bjudna till några stycken, men inte jag. Visst skulle jag kunna fråga, men det känns lite som att komma med svansen mellan benen och be om att få komma. Nä.

Uppdatering. Nu har jag ätit och disskuterat med mina föräldrar. Fyfan vad jobbigt det är. Jag måste dra ner det till 80 pers.... Men jag ska ringa till lokalen nu. Ska bara samla kraft.

Nu ringde jag.... han bad mig att ringa tillbaka senare.... lite trött blir jag allt.... Men jag ska ringa efter träningen då. Förhoppningsvis är det det sista lokalsamtalet jag behöver ringa.

Dagens låt: Weak - Skunk Anansie


Vänder

Drömde att jag drömde att väckarklockan ringde, så jag fortsatte att sova.. det var ju bara en dröm liksom. En stund senare kommer pappa o säger "Du börjar ju tidigt idag, ska du inte upp snart??"
Jo det skulle jag, så det blir en stressig morgon. Men jag hann med bussen till skolan!
Tur det. Sen vare skola. Booring. Fick tag i lokalen igår, jag skulle ringa upp idag. I did. Men nu var det datumet upptaget. Så jäääävla dåligt! Här har jag gått o väntat i 2 veckor på ett besked om jag ska få ha 18års fest där... Riktigt pissedåligt av dem! Gissa om jag var arg där ett tag.
Missar direktbussen hem, så jag går vidare. Men jag tror att bussen kan ha kommit efter att jag passerat hållplatsen... så en halvtimme av mitt liv, gick åt att vänta. hm. Jag pluggade lite svenska medans jag väntade, det var all svenska jag hann med idag... prov på torsdag, ajaj.
När jag kom hem var jag fortfarande arg, sen åkte jag med mamma o handlade på maxi, sen letade jag lokaler. Sen åt jag, fiskpinnnar(uhh), men åt glass efter för jag var arg. Sen letade lokaler igen, ringde lokaler. Börjar bli hopplöst att hitta någon i november.. Så jag funderar på att ringa lokalen jag hade tänkt från allra första början o se om den är ledig i januari! Hoppas.
Hade en ganska ... dramatiskt.. disskussion med mina föräldrar om festen igen, med antalet o de tror att alla kommer supa sig fulla, tappa omdömet och börja bråka o förstöra saker... Chilla!
Efter lokalletandet så var det gymmet! Strip aerobic! Det var väldigt kul, jag var där med B. Men man var koncentrerad på sig själv, och man blev på bättre humör efter det. Jag gick från arg o irriterad till glad, självsäker och hoppfull. Det var jobbigt, man svettades och kände hur musklerna jobbade. Och så kände man sig jääkligt sexig, tyckte jag iallafall! Jag tror att detta stärker självförtroendet ganska mycket. Jag ska dit nästa vecka igen! Fast då ska jag nog in i gymmet ett tag med, för lite mer träning. För om man är ute efter riktig hårdträning är detta nog inte grejen.

Så nu är jag glad, och trött. Imorron är det onsdag, slutar ett, men F ville att vi skulle stanna kvar o joba på projektet.... segt.. men en liten stund skadar inte kanske.

Dagens låt: Uprising - Muse
Den första Muse låten som jag faktiskt har börjat att fatta tycke för(okej, där lät jag som en 80+are..)! Tyckte bara den var seeg och aldrig drog igång liksom. Men nu, I like. Och jag kind of ..vände.. rise up med mitt humör idag.


ALLA TYCKER INTE LIKADANT! 'KEY?

Majoriteten av alla statusuppdateringar på facebook handlar om politik. Mest om SD. Alla som har ett utländst ursprung är rasande och tror att sd vill kasta ut dem ur sverige. Och sen kommenterar folk som stöder sd och det blir ett jävla gräl...mellan människor som brukar vara jättebra vänner... Tragiskt.
Själv saknar jag i stort sett åsikt om politik.
Men jag tycker att folk måste öppna ögonen och försöka förstå varandra istället för att hacka på varandra och säga att den andra har fel. Det är såhär krig startar för fan. Man får ha olika åsikter, och man ska acceptera att alla inte tycker likadant.

OCH SLUTA VARA SÅ AGGRESSIVA!
Såg i en grupp på fb "vi gillar lika", där hoppas folk på varann bara för att de har olika åsikter. Oh.My.Lord. Säger jag bara!

Make love not war!

Yttrandefriheten är en rättighet!

Bara för detta så slänger jag in en till dagens låt!
Dagens låt: Holiday - Green day
"This song is a big fuck you to all the politicians!" - Billie Joe Armstrong, Bullet in a Bible

intressant

Är riktigt utvilad när jag vaknade i morde, sovit i typ 11h. Men det behövde jag!
Första lektionen, fysik, vår lärare säger att vi ska ha prov nästa vecka! Det står på planeringen att det är ett annat datum längre fram i tiden, så KABOOM liksom. Han kunde ju sagt det lite tidigare isf! Argh. Jag tycker han är sååå fruktansvärt dålig lärare.
Allt jag säger till F idag är hej. Haha. Men jag blev inbjuden till hennes 18års "fest", fastän jag inte är 18, dock kan jag ju inte hänga med ut o klubba(inte för jag är särskilt sugen på det på en onsdag..), men jag kanske kan hänga med ut o äta.
Sen var det digitalt skapande, fick en snabb vibb av att läraren hade något emot mig. Vet inte om det stäämmer, återstår att se på nästa lektion på fredag. Men det vore ju inte så kul, hon är dessutom en av mina favoritlärare. Så hoppas att hon bara hade vaknat på fel sida elle ngt idag. Sen gick jag tidigare för att hinna med bussen, är den sen? Ja. Såklart.

Förresten så såg jag en kille, lets kall him H. Det var han som "ignorerade" mig förra veckan. Bara såg han snabbt på typ några meters avstånd i matsalen, han kollade, sen typ ryckte till precis när man fått ögonkontakt. Det händer mig också ibland att jag gör det, men jag har aldrig sett ngn annan göra det. Ballt. Som han blev osäker, o inte var beradd på att se mig. Om jag bara hade varit "vem som helst" så hade han antagligen inte ryckt till så! Jag ska inte gå o tro för mycket nu va. Men det är lite intressant.

Sen kom jag hem, ringer lokalen as usual, denna gången på hemligt nummer, för jag trodde att de kanske inte ville svara när de såg mitt nummer. Men de svarade inte ändå. Så då testade jag ett annat nummer som min kompis gav mig. Jag har testat det innan, men inget svar. NU svarade dem! Han som svarade hade inte kalendern där då, så han bad mig att ringa tillbaka imorgon förmiddag! Ja det ska jag göra, sa jag! Glömde bort att jag går ju i skolan... men jag tar med mobilen o ringer på en rast. Men awesome att jag äääääääntligen fick tag i någon. Han sa att han trodde inte att den skulle vara bokad det datumet jag sa att jag ville ha festen. Nämde inte att det var 18års fest jag skulle ha, sa bara födelsedagsfest.
Sen gjorde jag pannkakor till mat. Gott. Inte jättenyttigt, dock..

Nu tänkte jag skriva en sammanfattning på det jag ska ha prov på i svenska! Suck...
Träningen är inställd idag... :/ Har förresten fortfarande ont i näsan, ömmar som satan. Hakan med. Sånt man får ta. Jag är stark.
heh

Dagens låt: Use Somebody - King of Leon


FÖRRESTEN!!!
In o rösta på Green day vettja! :) De är nominerade till best world stage performance. Jag har redan röstat ett par gånger...  VOTE!
http://ema.mtv.se/rosta 



sum

Hemma från blekinge! Förlorade 2 och vann en. Så det blir steg 2 nästa, men den kan inte jag vara med på för jag är i LONDOOON! Synd att det är precis samma dag...

Nu kommer en liten sammanfattning från helgen.
Vi åkte då upp, vilket tar lite tid.... för våra tränare var tvugna att köpa kaffe och baugetter på vägen. Sen råkade ena tränaren spilla ut sitt kaffe i bilen, clever!
När vi väl var framme var det inte länge till match, jag började att stå, men försvaret stod och sov... så deet gick inget bra alls. Jag byttes ut efter 10 min, för de ville testa med den andra målvakten inne ett tag. Jag fick inte spela mer på den matchen... kul.(det blev förlust) Är sur ett tag. Men vill inte förstöra min helg med att gå och vara sur över något jag inte kan ändra på.
Sen efter alla dushat och ätit, förresten så luckades jag att spilla ut vatten när jag skulle hälla upp det i ett glas till mig.. locket likosm trillade av o allt vatten ur bägaren bara rann ut. Whoops. SEn gick alla iväg till ica och handlade godis! Sen satt vi på madrasserna i gymet(ja, vi fick bo i ett gym, det fanns en crosstrainer där! eheh) och pratade och läste tidningar. Mysigt.
Blev inte mycket sömn. Halv 8 satte tränarn på sterion på högsta volym för vi skulle upp för match. Katy Perrys I kissed a girl. Men det var sjukt effektivt. Klartvaknade nästan dirket.
Sen match mot hemmalaget, för att jag bara fick stå 10 min av förra matchen fick jag stå nästan hela denna. Vi förlorade denna också. Sen mat, äcklig pastasallad. Åt mackor. Sen sista matchen för sm-steg 1, mot dalhem, den ledde vi hela matchen, fast en bit in i andra halvlek så började vi tappa fokus, ta ut vinsten i förhand. Så då kom dem ifatt och det blev lika när det bara var minuter kvar. Då kommer dom på ett kantskott.... rätt i ansiktet på mig. AAAJ. Näsan. Såklart. Den svullnar upp. Dommarn blåser av o kollar så jag är okej, jajajja säger jag. Sen får vi ett mål uppåt. Så vi vinner med ett mål! Tack till mit stora huvud... ochpå tal om stort, så blev min näsa ännu större när den svullnade upp. Men det har gått över nu o jag har inte ont längre,,om ni undrade liksom.
Sen sov jag hela vägen hem.
men det var en kul helg. Älskar handboll, puss! Hoppas att dem klarar sig vidare till steg 3 så jag kan vara med på det!!!!!!! HOPPAS! Och jag längtar tills nästa seriematch!

Uch, imorron är det skola. Tur att jag har lång sovmorgon. Sen är det träning på kvällen igen. Och på tisdag ska jag köra strip aerobic med B! Det ska bli kul!
Imorron börjar jag min"bli mindre onyttig"-"diet", äeh det är ingen diet, jag ska bara bli lite bättre med maten, och smalare.

Nu ska jag snart sova. Är dödstrött.

Dagens låt: When you say nothing at all - Ronan Keating
Fin.

Taggar SM!

Mycket trevligt igår. Åt tacos, drack lite vin och pratade massa gamla minnen! Helt sjukt vad det är många människor som kommer och går i ens liv och medans vissa är med en hela livet. Det lät kanske lite konstigt.. men ni fattar pionten hoppas jag.

Har ringt lokalen IGEN, men inget svar..... ska ringa en gång till efter jag ätit, och om de inte svarar då ska jag tala in ett meddelande om att de ska ringa upp mig SNARAST!

Men nu sitter jag här och lyssnar på We are the champions och ser framför mig hur vi vinner alla matcher i helgen!!!! SM! Match! TAGGAD? JA! Det ska bli kul! Hoppas att det blir bra! Jag har nästan packat klart, det blev en hel del för att bara vara borta en natt, men luftmadrass, sovsäck, matchkläder, duschgrejer .... det blir ganska mycket i slutändan. Det som suger är att jag måste ta med mina svenska grejer för jag har prov i det nästa vecka.... Men annars: TAGGA!
TAGGA!


Dagens låt: Stand up for the Champions - Right Said Fred
Det är Sm-låten. Så sjukt härlig, många gamla Sm minnen från den låten med.
I was built to be the best
number one and nothing less
True story! ;)

putt och pepp

När jag vaknade i morse trodde jag att det var lördag, det var det inte.... Så upp o hoppa o iväg till skolan. Sjukt onödig fysikletion, läraren kan ju inte hjälpa oss?! Så jävla dåligt. Sen 2h rast inkl. skolval. Hade ingen aning om vad jag skulle rösta på, så jag bara tog något som verkade bra. Blev moderaterna.
Träffade knappt F idag, sa inget till varandra. Haha sjukt konstigt hur det blir ibland. Så jag hängde med an annan, men han slutade efter skolvalet, o då var det en timme tills jag börjar min lektion, så jag satte mig utanför salen och väntade. Då kommer någon random killa jag aaaldrig sett förut och sätter sig bredvid mig, sen tar han min jacka. Jag bara "vaaad gör du?" sen ger han tillbaka den och säger "OJJJJ var det din? Men du får tillbaka den, Så , nu behöver du inte anmäla mig för stöld", sen så börjar han snacka en masssssa, säger att jag ser ut som en 94a, haha fast sen att jag ser mogen ut, frågar vad jag kommer ifrån o mycketmycket annat. Det var bara sjukt random. Fast lite kul.
Sen var det digitalt skapande, min bild börjar äntligen att likna något! Sen slutar vi lite tidigare, så jag sticker så snabbt jag kan iväg till bussen o hoppas att den är liiite sen, Men det är den inte.(Helt sjukt att den bara är sen när jag är där i tid!), så jag springer när jag ser den och när jag nästan är framme... så kör den..... Chaffisen såg ju att jag kom springande, hade det skadat att stå kvar i 30 sec till? Gubbjäfel! Hade inte blivit så arg om direktbussarna hade gått lite oftare, EN gång i timmen är för lite! Hör ni det skånetrafiken?!

När jag tillslut kommit hem och ätit en macka och en muffins, så tar jag telefonen och ringer lokalen igen. Fortfarande inget svar. Testede flera nummer. Inget. Blir SÅHÄÄÄÄÄÄÄR arg.
Och jag har en baknande huvudvärk.
Jag måste packa och plugga svenska...
Det ska bli så jääääääääääkla kul att spela cup imorron! SM! Har inte spelat match på aslänge! Hoppashoppas att jag får en Matchens lirare tröja! Hihi. Vi ska vinnnnnnaa!! Och gå vidare till steg 3 direkt! :) För jag är i london när steg 2 spelas.....

Är trött hela tiden tycker jag, jag tror jag har lite järnbrist...

Tror jag åker till lokalen och pratar med dem face to face. Nu har jag verklgen försökt att nå dem. Är trött på detta, jag vill ha besked! Vet inte om jag hinner idag dock.
Ska iväg om någon timme hem till min kompis på maaat, vin och praaat! najs.

Dagens låt: Cocaine - Nomy


keep walking

Som jag säger varje torsdag, så, då var veckans längsta dag avklarad!
Började 8.15 med ett prov i engelska, ska bli spännande och se. Den läraren är så oviss, eller vad man säger, en sån fin i kanten dam.... Och jag är inte fin i kanten precis, haha, jag kan nog vara ganska slarvig och vulgär ibland... Så det är svårt att se hur man ska bete sig för att hon ska gilla en. får försöka att vara så artig jag kan på engelskan då. Men ändå migsjälv. Ja ni fattar..... 
Sen redovisning på svenskan, satt och jobba ihop en powerpoint i sista minuten, det gick sådär. fast alla som redovisade var dåliga, det sa vår lärare ochså. Men då förklarade vi att vi inte hade haft någon bra lärare och att vi inte hade lärt oss hur man pratade inför en mängd människor. Äntligen en lärare som tar tag i det. Creds.
Det var sjukt segt att lyssna på alla redovisningar bara... och det värsta är att alla hann inte bli klara, så det blir till att lyssna på redovisningar nästa vecka. Sen ska vi ha ett prov! Jäkklar vad jag ska plugga till det!
Btw så sa jag hej till han som jag ignorerade igår, som "ignorerade" mig i förrgår, typ. Han  var nog inte beredd på det, jag kom runt hörnet i ganska rask takt, såg han i ögonen, sa hej snabbt och fortsatte. Han svarade, men jag tror han blev lite överaskad. Och kanske tyckte det var lite konstigt, menmen, nu vet han att jag inte ignorerar han iallafall! Fick ju en chans att säga hej, ville inte missa den igen.
Sen typ en och en halv timmes rast, var hemma hos F och gjorde projektarbete *host* facebook *host*. Sen fysik, då läraren skjöt med en luftpistol mot en lerklump för vi skulle bestämma kulans hastighet. sen när det var klart, var lektionen slut. Allt vi elever gjorde var och kollade....ingen var särskilt uppmärksam, de flesta kollade nog bara för de hoppades på att något skulle gå fel och i sönder tror jag haha.
Sen webbdesign, lite kul att vi börjar lära oss lite. Slutet av terminen kommer jag lova att jag har ändrat design på min blogg och att den kommer vara skitsnygg!

Så nu sitter jag här, har ringt lokalen igen....fortfarande inget svar. Imorron ska jag ringa tidigt! Ska väl jobba på lite skolarbete, sen powerwalka en liten runda. Ska försöka göra det till en vana, går i typ 45 min med en kompis som bor typ 50m ifrån mig. Och jag ska spänna rumpan när jag går! Den är fan för stor.
Sen är det idol! Malmö! Hoppas jag syns, jag var där, men jag sjömg inte.. had einte med mig ngt id.. Men nästa år, då ska jag sjung!

Sen imorron är det äntligen fredag, äntligen helg! Kommer att spendera fredagen hos min powerwalkbuddie!
Sen på lördag bär det av till blekinge för CUP! Åååh vad längesen det var sedan jag spelade cup. Gotta love it! Det är SM! är såååå TAGGAD!

Annars känner jag mig bara tjock. Ush ja. På måndag tänker jag börja bli nyttigare och äta mindre. Låren ska bli smalare och rumpan mindre och magen platt! Och jag ska verkligen gå in för det! Varje gång jag slarvar ska jag...eh... slå mig i huvudet med fysikboken!

Dagens låt: Stay - Hurts


hej nej.

Då var onsdagen över, och då vet man att snaaaaaaart är det helg.

Började med samhäll, och idag fick vi frågan om FRA-lagen och vad vi(piratpartiet) tyckte om det. Äntligen fick jag sagt lite. Jag tyckte att det gick bra.

Sen mat. F gick till matan utan att vänta.... snällt. Jag var liskom ensam kvar i klassrummet, jag skulle göra klart en uppgift, men hon bara gick. Jag hade väntat. Jaja. Jag hittar dem i matsalen sen iaf.
När jag går i matan ser jag han som har "ignorerat" mig i ögonvrån, men jag kollar ner för att torkar bort såsen från fingrarna och låtsas som jag inte ser han. Undrar om han såg att jag egentligen såg han och ignorerade han. Det var inte att avsiktigt ignorerande, det var sån reflex. Egentligen så ville jag säga hej... Vilken ångest jag fick sen efteråt.... Words gets trapped in my mind..
Hoppas jag får fler chanser att säga hej.
Läset senare på dagen mitt horoskåp, "bara för någon i din omgivning har behandlat dig på ett sett du inte gillar, så ska du inte ge igen med samma mynt" (något sånt), och det är ju så sant! Jag vill inte vara en sur, hemdlysten bitch..
Jaja, sen på svenskan så redovisar en grupp sin pjäs, dem gör det verkligen skitbra! och då ser jag att min grupp bara har text, ingen ppt.. inget. Vi hade bara tänkt att läsa det. Nu får vi tänka om. Redovisning imr.. grejjjjjjjjjt! Så jag ska snart sätta igång med det. Sen kom vi in på en intressant disskussion om jämnställdighet(deras pjäs var Lysistrate, en kvinna som stoppade ett krig genom att få en massa kvinnor att sexstrejka för att männen skulle komma hem från kriget). Måste säga att läraren vi har i svenska är jättebra! Lite sträng, men hon lär ut bra och hon lär ut på elevens villkor.

Sen direkt efter skolan tog jag bussen till shoppingcentret och ÄNTLIGEN hittade jag en kavaj i min storlek! Från hm 199 kr! Sen köpte jag en klänning, typ, i vit, också för 199 kr. Nu får plånboken vila ett tag. Inte köpa saker för över 100 kr innan jag får studiebidraget.
Sen tog jag bussen hem. Som var knökfull. fick ståplats, både på ditvägen och hemvägen. Det var bytesbussen, tycker att dem kan sätta in fler direktbussar så skulle varken bytesbussarna eller direktbussarna vara så fulla.

Nu är jag hemma och hungrig. Ska snart värma lite mat i micron och sätta igång med skolarbete...
Imorgon ska vi ha ett skrivprov i engelskan.. det är nog den jobbigaste kursen, jobbigare än fysik b om man ser i läx-och provväg... Och svenskan ska redovisas. Och min samhällsuppgift måste bli klar..
jobbjobbjobb..
Sen träning, få se om jag pallar, men jag behöver träningen. Känner mig tjock.

Jag är festsugen..... vet en bekant som ska ha fest om typ 2 veckor, jag är inte bjuden. Man jag ska nog fråga om jag kan få komma.
Sen är det lokalsituationen, sitter med telefonen och undrar om jag ska ringa... Kankse gör det efter maten.

Dagens låt: Send me an Angel - Scorpions
Jag ♥ den sången.


Aningens trött.

Trött.
För jag vaknade 20 över 4 i morse och kunde inte somna om. Bara tänkte på allt jag har att göra i skolan, att jag kanske inte får någon lokal, sm i helgen, osv...
Seg skoldag...
Ljög för engeskaläraren och sa att jag var tvungen att gå tidigare för att jag skulle till tandläkaren, men egentligen ville jag bara hinna med bussen hem. Jag brukar inte ljuga, undrar om hon märkte något.... Men jag gick 10 min innan lektionen slutade, så jag tror inte hon bryr sig så mkt.
Och på debatten på samhällen.. ´jag och F var piratpartiet. Fröken ställde ju inte EN ENDA liten fråga till oss. jag satt tyst heeela tiden. Förutom sista minuten då man skulle säga vfr folk ska rösta på ens parti, så failade jag. Men jag fick sagt ngt iaf! heh.
Och det var ett heeeeemskt väder idag! Massa viiind, regn och kallt. Ush. paraplyet gick i sönder, sen glömde jag det i skolan.

Jag är så trött att behöva anpassa mig efter andra människor, jag vill vara migsjälv, säga vad jag vill, dem ska acceptera mig för den jag är, end of story! Även om jag är tråkig ibland... man har sina dåliga dagar.. Idag var jag skittråkig kan jag säga, jag var inte alls mentalt närvarande, haha.

Jag är så trött på att lokalen inte hör av sig. DÅLIG STIL säger jag bara! Ska det vara såååååååå svårt att få ett besked om man får lov att ha 18års fest där eller inte?

Blir också väldigt trött på att vissa människor verkar ha något emot mig. Beter sig som de inte känner mig i skolan, undviker mig.. Inte för jag känner personen sååååå jääättebra, vi är inte bestfriends precis, men att undvika mig? What? Jag tror att jag känner/tolkar folks åsikter ganska bra(har ju säkert fel ibland). Och jag vet att inte alla kan tycka om en, men det som står mig är att jag vill veta varför? Vad har jag gjort?
Jag behöver inte den peronen för att mitt liv ska fortsätta som vanligt, vill bara veta.

Tur att jag inte hade några höga förhoppningar på denna dagen, då hade jag blivit besviken.

Jag ska lägga mig tidigt idag, är förhoppningsvis piggare imorron. Då ska jag in till ett annat shoppingcenter och se om dem har något fiiint i min storlek.
Och jag ska nog också ringa till lokalen för sista gången. Och säga ge mig ett besked nu! Och om dem säger nej så kommer jag inte att acceptera det...... jag kommer iallafall att bli arg, DÅ har jag väntat såhär länge på INGET.

Dagens låt: Airplanes - Bob feat. Hayley Williams
I could really need a wish right now

tre ton

Inte min dag idag. Den 13onde. 13 är mitt otursnummer...
Sovmorgon och mamma är hemma....  ingen big deal, bara irriterande.
Sen tar jag en tidigare buss för att göra klart svenskan, träffar F som smsat mig om att äta. Men sen har hon träffat en annan, som hon då antagligen hellre vill hänga med, så hon säger typ inget till mig. Hon o den andra tjejen sitter och snackar om hur F ska fira sin födelsedag, och att hon tänker inte ta med någon som är under 18 för dem ska ut på ngn club. Sen i matsalen så sitter dem och snackar om sina pojkvänner, inget fel med det förutom att jag var helt utesluten ur konversationen. Kulkul.
Sen kan jag tillägga att jag fick besök av indianerna idag, tjejgrej. Dem skulle inte komma förren ikväll/imorron. Så jag hade ju inte med mig ngt till skolan. Woops liksom. och et störigaste är att jag faktiskt täänkte ta med en för säkerhets skull, men sket i det, äeh det ska inte komma än, tänkte jag... Dumma mig.
Sen slutade jag ju efter första lektionen, dvs halv ett, för att digitalt skapande var insällt. Så jag gick till stan för att se om dem hade kavajen i min storlek där, hade dem det? NEJ. Den minsta var i stl 38, och det såg inte bra ut när jag hade det på mig! Och väskan på lindex, fanns den? Ja, men INTE i svart! Sen går jag in på h&m bara för att jag har lite extra tid, där ser jag en liknande kavaj fast billigare! Finns den i min storlek? NEJ. Och det ser inte bra ut med en 38 där heller. Var har alla 36 tagit vägen??? Sjukt störigt. Så jag gick tomhänt till bussen.
Jag tog direktbussen, som går 1 gång i timmen(just sayin'), meeen busschaffören satt och pratade i mobiltelefon så han missade avfarten till motorvägen och fick ta en väääääääldig omväg...
När jag kom hem kollade jag på Tyra Banks show och åt muffins.

Just nu är jag bara ganska glad att dagen är över, och jag hoppas att imorron blir bättre! För då är det den 14e! 14 är mitt turnummer, hehe. men jag ska ändå inte ha för höga förhoppningar, då blir jag bara besviken.

Snart ska jag äta, sen göra engelska läxan och sen träna handboll.

Imorron ska jag boka in ett pass strip aerobic tills nästa vecka! Hehe. Det kommer bli awesome!

Dagens låt: Letterbomb - Green day


blä vad gott

Det hära Städ och stud... det funkar inte riktigt.

Jag har bakat chokladmuffins! Så gaaaaaalet gott. Och såklart kan man inte låta bli att ta mer än en...... Så nu har jag ätit så jag mår illa...

Jag är så jävla tjock. Jag måste bättre mig!

Var är min motivation, ho ho? Hittar inte den!
 
Jobbigt läge asså.

Sockerrus.

Sömndag

Idag ska jag bara studa och städa. Yeeey....
Jag är så trött så det finns inte. Fattar inte varför jag inte kan sova längre än 8 på morgonen? Och när jag vaknar är jag så fruktansvärt kissinöddig, och då blir jag såå sur att vi inte har någon toalett på ovanvåningen, så jag måste masa mig ner... och när jag väl är nera orkar jag inte gå upp för att lägga mig igen, så då äter jag frukost ist.

Igår var, trevligt. Lite dyrt bara, men det är så det är när man äter ute. Det var en ganska fin restaurang också. Så jag har lagt mer än 200 kr på mat på 2 veckor. Det är mycket. Hade hellre köpt typ en snygg tröja för det ist, men man måste ju vara lite social också.
Kavajen som jag hade sett ut förra veckan fanns såklart inte kvar i min storlek..... så jag ska in till stan efter skolan på måndag och se om den finns där. Hittade ingen snygg liten väska heller.... hoppas på att hitta det på måndag också. MEEN jag hittade ett par snygga högklackade skor! (som jag köpte.)
När vi var och åt, det var med mina gamla klasskompisar jag var och åt med, så märkte jag hur olika vi hade blivit. Och hur utanför jag var... alla dem går på samma skola. Men jag är glad att jag valde att välja en annan skola i en annan stad, gå min egen väg.
Fyfan vad jag kände mig ensam när dem satt och snackade killar och kärlek.. jag känner ju ingen av deras span och jag har aldig varit kär så jag har liksom inget att säga på de punkterna. Tänk ändå så sjukt, jag har aldrig varit kär... känns som ALLA andra har varit det. Hah.. så kanske man inte ska tänka, men äeh, någondag kanske jag också blir kär. Men jag tänker inte gå och leta, jag kommer att fokusera på migsjälv, ha kul osv.
Om nu min fest blir som jag hade tänkt(att jag får en lokal då..) så ska det bli kul att se hur dem och folket från min skola går ihop. Tror inte att det blir några problem eller så, men det ska bli kul at se skillnaderna o så.

Min lillasyster spelar cup denna helgen, vann alla matcher igår och ska snart börja spela semifinalen. Jag är stolt!
Och min hund fyller 5 år idag! Tiden har vekligen gått jättesnabbt, känns som hon fortfarande är 3... Här kommer en bild på min lilla älskling!(och Petter... haha) Bilden är från mormors sommarstuga när hon rymde för att hon såg en såååå stilig hanhund utanför. Så jävla sött! Så... det är min hund utan koppel.


Nu ska jag hämta dammsugaren och städa rummet.. som jag tänkt göra i 2 veckor. Hehe.
Sen ska jag skriva komma på frågor till samhällsdebatten, plugga engelska, hitta information om Agamemnon som vi ska göra ett grupparbete om på svenskan samt skkriva en riskanalys till Projektarbetet..... och loggbok på det.
Sen ska jag träna body pump.
Sitter här och har ångest.. jag vill inte pluggaaaaaaa......... :( Det är så tråkigt. Vart tog sommarlovet vägen?
Bäst att sätta igång. Börjar med Samhällen, det lät enklast. Sen ska jag ut med hunden också.

Vilken söndag va.. Känner bara för att ligga i sängen och äta kladdkaka. Sen soova.
Imorron har jag bara en lektion, fysik b. Sen ska jag shoppa o jag HOPPAS att jag hittar kavajen och väskan. Och jag HOPPAS att dem ringer från lokalen. Dem skulle ringa efter helgen sa dem..

Dagens låt: Lose Yourself - Eminem

En dag som förändrat

11 september idag. Exakt 9 år sedan WTC. Såg lite om det på Tv4 fakta imorse. Så jävla hemsk. De visade klipp från vanliga människor som hade filmat på plats, man såg paniken, kaosen... hemskt. Många människor dog. Tycker att det är värt att tänka på det, på dem som dog, på dem som offrade sina liv för att rädda de som satt fast inne i byggnaderna. Denna dagen har påverkat och förändrat livet på tusentals människor.




Igår så kollade jag på twilight. Men mina tankar var på andra håll, kunde verkligen inte koncentrera mig på filmen. Jag satt och tänkte på lokalen till festen, skolarbete och massa annat...

Idag ska jag skita i allt som har med skola att göra och bara ha en bra lördag. Snart ska jag iväg o shoppa, sen ska jag fira en kompis. Imorron däremot har jag skrivit en lång lista med att göra saker. Kankse tränar Body Punp, men jag står fortfarande som reserv, och jag är lite förkyld(jag villinte det ska bli värre till sm nästa helg), så vi får se hur det blir med det.

Bakade scones till frukost, GOTT!!! Fast jag hoppade över springturen som jag tänkte ta efteråt, hehe.

Ska bli en bra lördag idag! Det har jag bestämt!
CIAO!

Dagens låt: Wake me up when September ends - Green Day
Tillägnar den åt dem som dog i 11 september attacken och Billie Joe Armstrongs pappa Andy Armstrong som dog för längesen(som låten är tillägnad på riktigt, igår var hans dödsdag).

Exakt 3 månader tills jag blir myndig idag!


Friiiiiiiiidag

ÄNTLIGEN FREDAG! Åkte in till skolan vid 12, satt och klippte och klistrade i PS. Gick lite tidigare för att hinna med bussen som brukar vara tidig(när jag är sen iaf..), men nu när jag vet tidig, så var bussen sen.
Vädret var.. det regnade, men dropparna var så små så det syntes inte, men det gjorde en ändå blöt. Jobbigt. Men jag hade ändå nädtan inget smik på mig, kände att det var onödigt för en lektion. Så jag är hemma 3.
Sen går jag och lägger mig i sägen och lyssnar på musik. Musik är något av det bästa som finns!

Imed att jag åkte till skolan så sent så åt jag lunch hemma, vilket bestod av en macka och en banan. Så jag var gaalet hunrig och sugen på kinamat, klockan var lite efter 6. Så pappi och jag åkte till speedy lee och köpte kinesmat. Provade på deras kycklingwook med nudlar. Jäääääkligt starkt! Men jag var så hungrig att jag inte brydde mig. Nu sitter jag här och lyssnar på Eminem.
Ikväll kommer att spenderas under täcket och en bra film på tv.
Tänkte ju åka till lokalen idag, men det pallar jag inte. De skulle ju ringa senast efter helgen(dock vet jag inte hur länge efter helgen, men om det dröjer för länge så kommer jag att leta efter en ny lokal..), så om de säger nej så kommer jag be dem att träffa mig ocg mina föräldrar o hoppas på att de ser att jag är en ansvarfull tonåring!

Hm, imorron kommer att se ut såhär om allt går som jag tänkt mig. Vakna, baka scones, springa, duscha, shoppa och på kvällen ska jag till malmö med några kompisar för att fira en till som fyllt 18. Känner mig ensam kvar, med det är "bara" 3 månader kvaaar!

Veckan som kommer, kommer att bli jobbig! Massa läxor, träningar och annat.

Btw så har jag hittat en klänning jag vill ha! Men jag är lite tveksam till att beställa över internet, för man et ju inte hur den sitter... Men såhär ser den ut! Fiiiin!


Dagens låt: Gypsy - Shakira
Mysig låt!

good

Hejsanhoppsan, veckans längsta dag avklarad!
Hade på mig de kläderna jag tänkte ut igår. Min fina tröja!! Fick flera komplimanger! Det gör mig såå glad!
Hade 4 timmars håla, eller egentligen var det meningen att vi skulle jobba själv, vilket vi gjorde i en halvtimme, sen åkte jag och några kompisar till Max och käkade hamburgare. En i min klass körde, fyfaaaan som han kör asså, kör säket 100 på en 50 väg. Helt galet!
Sen åkte vi hem till min mormor och morfar och fikade. Hehe. kan tillägga att det var bara pojkar som var med, 2 st. Vi satt och pratade med mormor o morfar. Får ALLTID höra av mina kopmisar som har varit hos mormor (minst 5 i min klass har varit där hemma) att jag har en snackig mormor. Haha. Och dom tyckte min morfar såg snäll ut. Han sa inte så mycket, men mer än vanligt. Jag är så imponerad av hur pigg han är för att vara 92 år.
Precis innan vi ska gå så kommenterar mormor min tröja, hon säger att den är fin. Sen säger en av mina kompisar, "ja du är riktigt snygg idag", då säger mormor "Är hon inte snygg varje dag?!" HAHAHAH MORMOR!!!! Pinsamt läge, haha(båda svarade ja btw ;), men dom hade väl inget val när mormor står framför dom haha.)
Sen åker vi tillbaka till skolan och avslutar dagen. Gör en pissedålig oförberedd redovisning i Webbdesignen... haha. Men det var sista lektionen, jag förlåter migsjälv.

När jag kom hem så kände jag bara mig så nööjd med migsjälv. jag tror att komplimangerna hade lite del i det. Men gud vilken härlig känsla. Nöjd.

Nu har jag precis ätit, korv med mos och en sandwich glass! Gott. Men jag känner att det har blivit liiite många kalorier på sistonde.... Men jag tränar ju faktiskt och om en halvtimme ska jag powerwalka med en kompis.

Imorron har jag bara en lektion! 13.15 till 14.30. Helt ok. Frågan är om det är lönt att åka in bara för det. Men lektionen är Digitalt skapande, så det är värt det!
Sen hoppas jag att få min fader att följa med mig till lokalen jag vill hyra för att träffa dem face to face, så dem kan se att jag inte är en galen och oansvarig människa.. så kanske jag får hyra lokalen! Håller tummarna!

Dagens låt: Beautiful day - U2
Nu var ju vädret inte så bra, men en stor kram på dagen!


awesome rubrik

Så. Nu ska jag bara träna, sen ducha, seeeeeeeen får jag sova! Jag är så trött. Skulle egentligen ha slutat 1, men så vare ju denhära föreläsningen, som började kl 1,  jag trodde att den skulle ha med design att göra. Men när vi kommer dit så börjar dem snacka om particklar i luften. Skojjigt... not. Föreläsningen skulle hålla på till 4, med en fikapaus vid 20 över 2. Då tog jag 2 kanelbullar, sen gick jag (och ALLA andra elever, Hahaa).
Kände efteråt att det var dumt att ta två... behövde inte alla de kalorierna... Menmen, inte ofta man får gratis kanelbullar. Var hemma 4. (Lite surt när man skulle ha varit hemma vid 2...)

Sen var det hem och laga mat. Korv och makaroner, orginellt. Så det blir här på vardagarna. Och jag har blivit lite förkyld igen, jag todde det var över, men så vaknade jag upp med hosta och halsont.

Men det är skänt med torsdag imorron, för då vet man att det är fredag dagen efter! Det är veckans längsta dag imorron, men I'm gonnna make it rock. Jag ska ha min fina nya tröja på mig(om den nu passar ihop med byxorna jag hade tänkt...)!! hihi Och jag har bestämt mig för att hålla humöret uppe hela dagen, vad som än händer. Det är dock okej att vara lite kinkig sista lektionen, för jag lär inte äta ordentligt till lunch och man är trött efter en så lång dag.

Lokalen hörde av sig idag, måste ha sett att jag 2 ggr ringt igår (ingen svarade då). Och hon hade fortfarande inget besked om man fick ha 18års fester där. Antingen får jag reda på det imorron eller efter helgen sa hon. en kompis till mig känner dem som har lokalen, så jag ska be henne ringa in o lägga ett gott ord för mig. Hihi.

Dagens låt: 505 - Artic Monkeys

kuligt

Igår bidde det inget inlägg nej. Skola, stannade kvar efter skolan för att söka till revyn. Säkte till 3 grupper, årsboken, rekvisita(till "spexet") och hår och smink. Hoppas jag kommer med i något, det hade varit så jääkla kul! Hoping for the best. Fyllde i blanketterna så bra jag kunde. Vissa frågor var ju helt sjuka, "Vad skulle gud säga till dig vid pärleporten?" Jag skrev " the party don't start til you walk in!" hehe
Sen när jag hade kommit hem lagade jag maut, sen gick jag ut och satt på marken med 2 kompisar och pratade. Sen skrev jag klart arbetet om piratpartiet, inledde presentationen med att sjunga lite sjörövar fabbe (pippi långstrump sången ni vet?) haha. Men jag är trött på att vara vanlig och tråkig och jag är trött på att bry mig om folks åsikter. Man blir så begränsad då.
Sen tränade jag handbolllllllll. Kulkul! Sen dusha och sova. Men jag kunde inte somna, först vad det för ajag var inte trött, sen när jag väl höll på att somna så börja en mygga surra runt mig. Men jag orkade inte gå och tända så jag bara lade täcker överhuvudet och somnade efter en stund.
När jag vaknade i morse hade jag massa myggbett på vänstra benet.. alla nästan på samma ställe..

Sen en vanlig alldaglig skoldag.. inget speciellt. Redovisningen om PP gick bra, jag och F, naild it!
Sen missa bussen med 1 min.... vänta på nästa buss, komma hem, vrålhungrig och kissinödig och tjurig. Sen äta mat(PIZZA! Dock rester, men det var gott, har inte ätit det på såååå länge!), köpa glass av glassbilden och sen sätta sig framför datorn. Glad igen. Lyssnar igenom min kalas! lista, jag är så taggad.

Dem från lokalen skulle ringa tillbaka så fort det kunde när de hade tagit reda på om man fick ha 18års fester i den lokalen. Har haft mobilen med mig heeeela tiden sen dess (det var i lördags). Men dem har inte ringt! Dålig stil! Så jag ska snart ringa upp. Och måtte ingen ha bokat upp det datumet jag tänkte ha! Då får jag spel!

Sen ska jag kolla på idol, älskar att kolla på uttagningarna! Nästa år ska jag söka! Var på uttagningarna i malmö iår, men jag had einte med mig ngt id, så jag fick inte... men B sjöng. Dock inte för riktiga juryn.

Imorron, onsdag, ska egentligen sluta ett. MEEEEN nu har lärarna återigen lagt in ngt obligatorisk på eftermiddan som vara till 4.... Blir så arg.
 
Dagens låt: Here I am - Bryan Adams
Soundtracket till Spirit. Den är så faaaaajn!

tänk mindre

Väntar fortfarande på att dem från lokalen ska höra av sig.... men mamma sa att det är nog inte så många som jobbar på en söndag. Men jag är så j*vla orolig att jag inte får tag i någon lokal.... och att om jag skulle få tag i någon att ingen skulle komma... Jag kollade bussarna hem, de slutar gå vid halv 1..... hatar att bo i en håla!
Men jag ska inte tänka mer på det, för då kommer jag inte kunna somna.

Idag var det fint väder! Så jag åkte rollerblades med min hund! Vilket jag inte gjort på hela sommaren!! och jag kände för lite motion. Kollade på det som pappa filmade när vi var i korfu(I MISS IT!♥) och mina lår och rumpa är GIGANTISKA! Vet inte hur jag ska träna bort det.... kanske ska börja med att faktiskt TRÄNA lite oftare. Det bästa hade varit en crosstrainer, men det säger plånboken nej till. Springa oftare, och boka in fler gympass! Och  äta minder vitt bröd, fan att dte är så gott bara....

Sen kom mormor, morfar, farmor och farfar på lunch. När jag öppnade dörren med min nya frisyr och hårfärg och nya kläder... de blev helt paffa. De kände knappt igen mig! haha!

Imorron är det måndag, med sovmorgon, sen fysik(blä), sen digitalt skapande (wiiie!) sen ska jag på ett möte för att jag vill komma med i skolans revy. Kan ju försöka att komma med iallafall!

Jag har skrivit en lista på vad jag vill shoppa. Känner mig nästan lite beroende.. hehe. Nä så farligt är det inte. Men jag ska försöka komma iväg till affären så snart som möjligt igen!

Dagens låt: Fallen Leaves - Billy Talent


RÖRA

Igår. Jag ringde till lokalen på det andra nummret, jag kom fram. Lokalen är fortfarande till uthyring av ungdomsfester, puuh, sen frågar jag om de har några lediga datum i november, han har 2, varav ett som passar mig(Den 27e). Så då säger jag att jag återkommer, för jag måste prata med mamma o pappa först.
Idag ringer jag tillbaka för att boka det datumet. Jag är lite trött efter igår så jag mummlar lite. Konversationen blir typ sähär:
"Hej, jag skulle vilja boka lokalen om den är ledig och om man kan avboka den om man skulle inte kunna?"
"Hej, va?"
Jag upprepar det jag precis sa.
"Nu hänger jag inte riktigt med...."
Så då bestämmer jga mig för att ta det från början " Är lokalen ledig den 27e?"
"Nej, någon ringde och bokade den sent igårkväll"
"........jaha..."
Och sen blev allt..... svart, typ. En våg av hopplöshet sköljde över mig. Här har jag gått o intalat mig att jag ska ha min fest i den lokalen och hur allt ska vara, jag sa tillomed till mina kompisar att skriva upp den 27e för min fest. Nu måste jag säge till dem att stryka det igen. Fan. Jag ville verkligen ha den lokalen!
Killen i telefonen var väldigt snäll och försökte hitta ett annat datum som passade och sa att han var ledsen osv. Han bad mig ringa tillbaka angående det andta datumet i november, men det är på en fredag, jag vill ha festen på en lördag....
Så nu börjar letandet efter en annan. Har fått upp ögonen för en, fast den ligger ganska off... Hoppas ändå folk kommer om det nu skulle bli den.
Jag ska ringa dit sen efter jag ätit. Hoppas att den inte är lika fullbokad. Då blir jag galen!
Var tvungen att ta ett glas oboy och sen en runda till affären för att rensa tankarna. Köpte 2 tröjor, en concealer och en present till J som fyller år i veckan(allt från H&M och allt gick under 250 spänn!). Jög köpte ett par jättesnyggaochsexiga trosor. Hoppas lite på att hon inte gillar dem, för då kanske jag kan behålla dem själv, hehehe....

Igår färgade jag håret, heeelt själv. Det blev faktiskt bra, jag gillar färgen! Mörkbrunt.

Sen åkte vi iväg till malmö och åt på restaurang, jag B, S och J (jag vill inte nämna namn). Medan dem andra käkade fint, som fläskfile och lövbiff, så åt jag pasta. HAHA Jag är så snål.. Dock ångrar jag det, för det var inte alls god carbonara sås. Men trevligt sällskap.
Sen åkte vi runt i malmö för S har precis fått sitt körkort och hade musiken på högsta volym och fönstrena öppna. Härligt. Sen stack vi hem till J och dansade och dylikt. Det var kuuuul.
Och alla 3 sa att mitt hår var fint! Det gjorde mig glad. Det är faktiskt många som sagt det. Har hört att jag liknar lite Katy Perry i min nya frisyr och färg, haha.


UPDATE: Nu har jag ätit, äntligenmacka med ost och skinka(värmd i micron så att osten smälte, nomnom), och haft ett samtal med mina föräldrar om festen. Jag sa till dem att jag kommer att dricka på min fest, och dem sa annat än "okej, lite". Hehe. Sen sa jag att jag ville gå ut på min riktiga födelsedag efter släktkalaset. och det kan dem inte säga något emot för då är jag 18! Vilken frihet att vara 18 asså! 98 dagar kvar!

Och sen ringde jag den andra lokalen som fångade mitt intresse. Dem var inte lika fullbokade som den första och datumet som jag vill ha var ledigt. Men som vanligt är det ju inte problemfritt..... hon som svarade i telefonen visste inte om den tillät 18-års fester i den lokalen..... dem hade haft det innan och då hade det inte varit vackert. Hon skulle kolla upp det så fort hon kunde och sen höra av sig.
Hoppashoppashoppas att jag får ha den där!

Nu blir det bara hemmakväll med min mammi och pappi, sen lägga sig tidigt, jag är så sjukt trött... Kom ju hem ganska sent igår, vaknade vid 8 över at jag var jättekissinödig och var tvungen att gå ner på toa(vi har ingen toalett på ovanvåningen där jag sover, vilket SUGER!!)... sen när jag väl var nere så orkade jag inte gå upp och lägga mig igen, så jag åt frukost och fortsatte dagen.

Jag är nervös nu...... TÄNK OM jag inte kan ha fetsen i lokalen..... vad händer då?!
*andas*

Imorron kommer släkten hit för att fira far min som nyss fyllde 49år. Nästa år är han halvvägs till 100, hoppas att vi reser till något roligt ställe då!

Dagens låt: My first kiss - O3OH!3 feat. Ke$ha
Jobbigt att skriva namnen på artisterna, alla konstiga tecken haha. Denna låten blev det senate tillskottet på min Kalas! spelista. Den svänger. OOH vad jag är taggad! Måste bara få den lokalen nu......!

Happy!

Jag mår bra.
Jag är sjukt förkyld bara. Men jag mår så bra, psykist!
Jag känner att jag är fantastisk, och att jag har gjort så många framsteg dessa åren, från att vara den rädda tysta lilla flickan. Innan 2010 hade jag aldrig varit full, aldrig kysst en kille, aldrig ingenting.
Har kollat igenom maaaaassa bilder på facebook, och kommit fram till att jag faktsikt älskar mitt liv, mina vänner, min släkt och hela alltet. Visst kommer det jobbiga dagar och man stöter på motstånd lite då och då, it's normal, men man ska inte låta det förstöra.
Man måste ta tiden att uppskatta det man har och inte ta allt förgivet. Djupt. Men så sant.
Hade faktiskt inte tänkt göra det, bara fick ett sånt moment of happyness.
Är ledig och lycklig. Har inte varit ensam hemma på lääääääääänge, så det är såå skönt! Gjorde scones til frukost, gott!
Ska färga håret sen, själv hehe. Får se hur det går.... måste våga nya saker!
Sen ska jag ringa till lokalen jag vill hyra till min fest. Hoppas att den fortfarande finns till uthyrning, försökte ringa igår, men då hade jag visst fel nummer.. Så nu hittade jag ett nytt. Hoppas att det stämmer.
Sen äta frukt och kötbullemacka till lunch.
För ikväll blir det pizza med töserna. Puss på det! 

Dagens låt: It today was your last day - Nickelback

99 dagar kvar till min 18års dag! hehe


aa a AAATJOOO.... fu!

Då var veckans längsta dag avklarad. Hade en lång håla då jag gick till stan med F och Mange i minklass för att ställa frågor till piratpartiet som var ett av partierna som befann sig på stan. För vi hittade ingen vettig information på internet, där stod bara att de saknade åsikt om ... i stort sett allt. Så vi gick för att få riktiga svar, men vi fick bara en bekräftelse på att dem inte har några åsikter, om det inte handlar om nedladdning och sånt, men det är frågor om skatter, jobb, skola osv som vi ska ta upp. Länt att ställa upp i ett RIKSDAGSVAL om allt man har åsikter om har med nedladdning att göra.
Lätt att hålla föredrag om det....
Sen jobbade vi på vårt projektarbete.

På webbdesignen sen så jobbar vi med att analysera webbplatser, jag valde facebook, hehe :)

Hemma vid 5. Hungrig som ett as och förkyld som en ....ja, vad säger man egentligen... Jag kan iallafall inte andas genom näsan. Sjukt jobbigt att tugga tuggummi. Och jobbigt att nysa i skolan, speviellt när det kommer en sån nysning då ... ja ni vet säkert. Pinsamt läge.

Ska lägga mig tidigt. Sova länge. Sen baka scones till frukost! Nomnom! Sen hade jag tänkt att försöka färga mitt hår helt själv! Undrar hur det går. För mamma kommer inte hem förren senare på dagen.. orkar inte vänta.
Sen på kvällen ska jag ut och äta med töserna! Hehe. B och två till. Det ska bli mysigt. Blir ju säkert pizza.. men kul att få komma iväg och äta så. Jag älskar att äta på restaurang!

Nu är jag bara såååååå trött. Och sugen på glass.

Exakt 100 dagar tills jag blir 18 ! WOOP WOOP
Snackas om att lokalen jag vill hyra inte är till för ungdomsfester längre, ska ringa dit ikväll tror jag. Fat sjag vet inget datum för festen än... Jag vill bara ringa in och se om man kan hyra den, priset och hur många människor det får plats med. Det är väl inga problem?

Dagens låt: Save You - Simple Plan

Me like.


schupp

2 lektioner idag. Det är bra.
Lade mig vid 9 tiden igår för jag var så trött och upprörd över mitt hår. Så låg jag där o lyssnade på musik ett tag. Sen sov jag gott tills klockan ringde 7 imorse. Men då var jag ändå utvilad. Slutade svenskan vid 1, sen skulle vi ha ett handledarmöte med handledaren vi har i projektarbete. Hon hade helt glömt bort det. Virrpott-lärare.
Sen stack jag hem. Har inte ätit något ordentligt, flingor och ett knäckebröd på hela dagen. Så jag var arg och sur. Så jag åt frukt o mackor, sen var jag gladare.
Hade nere luggen ett tag i skolan för att visa och vänja mig lite. Fick basic - kommentaren "Har du klippt dig? Fint." Snällt. Men det kändes som en grej man säger bara, jag vet inte om dem menade det.
Men jag börjar vänja mig och, jag har klippt till det lite, för frisörfan(jag har inget emot henne, jättetreblig tjej, men hon klipper ju SNETT!!!!) hade ju klippt luggen snett! Den är typ 1 cm längre på ena sidan. Haha.
men nu är det såhär att det var mitt val att klippa lugg och jag får acceptera det. Imorron ska jag ha luggen nere!

ver ute och pratade med en kompis ett tag, sen kom pappa hem. Imed att han fyller år så brukar man ju äta något gott. Så det blev Mcdonalds! Fint skare va! eheh. Men det är för vi inte har tid att åka på restaurang idag, både jag och min syster ska träna handboll idag.

Så nu ska jag iväg. Träna bort hamburgaren jag nyss åt hehe.

Imorron är det lång dag, 8 till 4. Med en 3h håla i mitten av dagen... SEGT. Då blir det att gå på staaaaan.

På fredag ska jag färga håret mörkbrunt. Wiho.

Dagens låt: When I come around - Green day

Här är whatsername live. Så jääääääääääääääävla bra. Jag blev mållös. Hoppas på at få höra/se den live någon gång i mitt liv!
http://www.youtube.com/watch?v=gftvkn4oo9A

RSS 2.0