Awesome as ....

Torsdagen är  över! Det är skönt. Det gick över fortare än väntat, men det var för att jag gick hem innan första lektionen. Jag var så less på allt och trött i huvudet.

Dagen har varit rättså kass liksom.

Kommer till skolan, får tillbaka engelskaprovet vi gjorde förra veckan. Jag fick bara G....... Det var som ett slag i magen. Jag satsade på MVG i det ämnet... Jag blev grymt besviken. SÅ jag var depp.
Sen får jag höra ev en kopmis, som hade stannat kvar för att gå på fysiklektionen igår att det hade varit 4 st elever på lektionen, och läraren(som vi personligen gick och frågade om det var okej att vi tog kompledigt, han sa att vi inte behövde komma dit) hade gått igenom nya saker och TAGIT NÄRVARON!!! Det gör han aldrig annars! VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA STIL!?!?
Jag blev så arg, han kan fan inte säga att vi inte behöver gå på lektionen o sen sätta ogiltog frånvaro. Idiot, rent ut sagt. Men, nu tänker jag bara whattahell. Mitt betyg sänks inte för det. Och om jag har EN lektion med ogiltig frånvaro, ingen big deal. Men det är ändå fel av läraren..
SÅ jag var inte på mitt merst charmerande humör.

Sen på svenskan så satt jag med ipoden i öronen och skrev på mitt tal. Det gick jättebra! Är nästan klar med det! Och jag gillar vad jag har skrivit! Hoppashoppas att jag får ett bra betyg på detta.
Sen fysik. Där lättade stämmningen, för jag snackade med killkompisarna som bangade bion o dem föreslog att vi kan ju se den nästa vecka ist. Och det gjorde mig glad. Och jag insåg att idag hade nog ändån inte varit en så bra dag.
Och jag började tänka positivt med att det gick dåligt på engelskan, nu känner jag att det är redan uppgivet att få MVG i den kursen, så jag behöver inte kämpa eller lura mig själv att jag kommer att få ett mvg. Så det är en liten lättnad, men jag måste ju se till att jag inte får ett G i betyg,m det vore skandal. VG minst.
Dock är jag galet hungig och okoncentrerad på slutet av lektionen. Sen går vi till matan o äter. Pasta! Äter en lagom portion. Sen går vi till matten. Oj vad svår den är. Jag håller på att repetera för provet på tisdag..

När matten var slut så kändes det verkligen som mitt huvud skulle explodera, så jag sjukanmälde mig och gick hem..

När jag kom hem så kollade jag på Awesome as Fuck!!! Hihi! Så jävla braaaa!!! ÅÅÅH vad jag saknar konserten  nu! JAg vill vill vill se dem igen snart! Började gråta till Viva la Gloria! Den är så jävla vacker!
Och på tal om vacker, jag tycker Billie Joe är gudomlig! Han är vacker innifrån och ut! Damn! Om jag var några år äldre, han var något år yngre, inte gift och inga bran. Dåni! Haha. Nej men gud. Han är fantastisk. Och att han kan skriva sånna låtar, hans musik har räddat mitt liv kind of. Jag älskar den mannen!

(Bilden är från google, antagligen från någon annans blogg...)

Och i slutet på dvdn, när han precis har spelat "time of your life" så gör han det gulligaste! Haha. Det går inte att förklara, ni får se det själv. Jag tyckte det var skitsött!

DVDn lyste verkligen upp min dag!

Nu är jag sjukt trött i huvudet över att ha sett hela dvdn på datorn. Så jag ska gå o lägga mig en liten stund, tänka och filosofera lite, sen äta ett äpple och sen räkna matte! Its a plan!

Om jag pallar, vilket jag tvivlar på, så kanske jagtränar på crossen. Annars spar jag det tills imorron.

OCH GUUUUU SÅ SKÖNT DET ÄR MED FREDAG IMORRON! Halleluja!

Dagens låt: Viva la Gloria! - Green day

B-dag

Hoppala!

Halva veckan done! Denna dagen gick rättså snabbt. Första lektionen satt vi o jabbade med våra tal i svenska. Jag har skrivit ca, 2 sidor. Dock behöver det renskrivas rätt så mycket, med det är en bra grund. Kom även på rubrik, musikens språk.
Sen hade vi lunch, o då letade vi upp vår fysiklärare o frågad eom vi fick ledigt från fysiken idag eftersom vi skrev prov i fredags morgon när vi hade sovmorgon. Och det fick vi! hihi.
Sen var det samhälls lektion. den gick helt ok. Sen vare sluut!
Så då stack jag hem o lade mig i sängen o kollade TV. Allt jag hade ätt då var fil o flinor till frukost, fil o flingor till lunch, och en banan till mellanmål. Så jag var lagon hungrig sen när pizzan var klar! JAg o min syster delar på en för dem blir så stora! På min hade jag sås, köttbullar, bacon och banan och ost! GOTT!!

Känns som fredag nu bara för det. ahha. Men ack nej. Det är bara onsdag.

Skulle ju sett black swan på biop med några kompisar från klassen, men alla bangar.. Pallar inte. Här försöker man fixa ihop något trevligt för många, men så är alla så lata att anstränga sig " ne jag pallar inte gå dit" "kommer bara med om vi ser en annan film" (MEN NU VAR DET BLACK SWAN VI HADE BESTÄMMT!) Blir så arg, ingen lägger manken till. Känns som jag är den enda som antrsänger sig. Alla andra bara sitter ppå sin feta röv o väntar på att något ska dyka upp så dem kan tveka och vela.. För helvette det handlar om att gå o se en film på bio? Big deal eller!?
"I DON'T CARE, IF YOU DON'T!" - JoS- Green day.
Orh, blir så irriterad. jag såg ju fram emot att se den... Jaja. What to do. Tillslut var et bara jag o en till kille som ville se den, o jag vill inte gå själv med han. Dte är han jag tror gillar mig lite på sättet mer än vän, men jag gillar bara han som vän... så nejtack.

Så imorron blir en vanlig långtråkig torsdag..  Det är bara att ta sig igenom..

Fick ett USB av en kompis idag med AWESOME AS FUCK! yeeeeeeeeees! Hihi så nu har jag den! På datan! Jag kommer noh såsmåning om att köpa den också, men väntar tills priset har gått ner.

Efter ett tag så fick min syster fler presenter. Hon fick bl.a. ett par converse, en soffa och lite kläder. Hoppas hon blev glaad!
Min syster är något av det finaste jag har. Hon vet nog inte det, jag brukar inte säga det precis.

Sen spelade hela familjen rock band! Haha. Det var kul! Bara green day låtar, hehe!

Sen satte jag mig här. Smsar med en kompis som jag inte har träffat sedan min fest i januari, jag får plötsligt ett sms där det står" skulle du kunna hångla med mig?" . Världens mest random sms! Haha. men han är lite klurig den snubben.

Nu ska jag snart sova. Upp tidigt imorron..

Dagens låt: Uprising - Muse

fet på diet?

Hello.

Idag har varit en helt ok dag. Hade problem att välja kläder på morgonen, igen. Jag måste alltid ha tröjor som passar till svart, för jag har alltid antingen svarta thights eller leggins. Jag har nämligen svårt att komma i mina jeans... och om jag har jeans har jag ofta en rättså tight tröja på mig, så man ser min mage och mina höfter extre mycket..... Inte snyggt.
Jag gillar inte in kropp alls atm. Jag håller inte min diet, MEN jag har gjort månbga förbättrningar. Dock ser jag inga förbättringar på vågen. Jag har nästan gått upp...  
Så detta kräver drastiska metoder! Googlade kosttips, fast då kommer så överseriösa dieter som inte passar min varsdag. Men jag ska försöka kompromissa. Inga mackor till frukost, och mindre pasta, OM jag ska äta pasta så ska det vara fullkorn. Och dra ner mera på sockret. Och minska på fettet.
Det borde hjäpla. Mitt absoluta mål hade varit att gå ner 7 kg.. Men jag nöjer mig inte med mindre än 4. Jag ska alltså gå ner minst 4 kg på 70 dagar. Om 70 dagar tar jag studenten. Och då ska jag vara snyggare än någonsin. Eller på 63 dagar, till balen!

Men från o med idag, INGET BRÖD och INGEN PASTA. Så gott det går. Ibland så måste man ha en liten macka. Det är ju så gott.

Iallafall. dagen var helt ok, rättså seg. Hade håla hälften av dagen. Tänkte skippa sista lektionen, men mitt samvete tog emot, så jag gick dit. Kommer dit, läraren snackar i en kvart, sen säger hon att man kan gå hem o läsa sina böcker... o då had ejag precis missat bussen. Menmen jag tig bytesbussen en halvtimme senare. Lite surt att jag kunde ha stuckit rätt så mycket tidigare, men ändå nice att vi fick sluta tidigare.

Sen när jag ätit en macka, så glodde jag på TV o sen lagade jag ost och skinkpaj. Det blev gott. Men det var väl ingen idealmåltid om man tänker nyttigt..

Försöker få tag i festlokal till en kompis, som inte pallar fixa själv... Men jag tycker verkligen att han borde ha en fest. Jag är festsugen som fasen! Men som vanligt är det problem med att få tag o lokalerna, jag hatar att ringa lokaler... Men måste man så måste man.

Jag har börjat att skriva på mitt tal i engelskan, mitt tal i svenskan och börjat plugga matte. Bra va!?

Jag är på G!

Och ska gå ner flera KG! haha

Men imorron får vara ett undantag, för då fyller min söta syster pr och hon har bestämmt hemmapizza till mat. Så jag tänker njuta av den. Det är så sjukt gott! O dessutom känns det nyttigare än köpepizza!

Dessutom vill jag se bra ut när jag är i turkiet. Det är bara 5 veckor dit. MOTIVERA MERA! Jag vill inte se ut som en tjock falukorv i min bikini!

Peppar desperate houswives idag!!!! YEEAH!
Och pepper utgång på lördag! YEEAH!

Så jag ska skriva på min hand, något som påminner mig om dieten. Jag SKA klara det!!

Nu ska jag ta en dusch! Sen TV. Tjarråå.

Dagens låt: Fix you - Coldplay

måndag, check

Hejsanhoppsan. Då var det en ny vecka!

Måndag. Woop. Nae. Jag har varit så trött o seg idag.. Bara glidit igenom dagen, inte varit så psykiskt närvarande. hade en sån otrolig huvudvärk igårkväll o hade svårt att somna..
Känns som det kommer vara en seg vecka. Veckans höjdpunkter kommer att vara onsdag, när min syster fyller år, och sen fredag, då är det förhoppningsvis utgång med några kompisar. Sen på lördagen är det släktkalas, o det är kul att få träffa släkten o äta god mat. Hehe.
Annars, none. Inte så mycket att plugga, det är skönt. Men jag måste skriva ett argumenterabde tal i engelska(har jag redan börjat på, om skoluniformner, dock känns det som ett flummigt tal.. menmen, jag pallat inte komma på ngt annat att prata om. alla andra bra var redan tagna.. ) Sen ska jag skriva ett tal i svenskan, till nationelle provet, det ska jag börja på imorron. Sen ska jag nsart börja plugga inför matteprovet nästa vecka.
Så det är rätt så chill...

I går gjorde jaginte så mycket. Jag övningskörde, jag trt'nade på crossen, jag rollad emed hunden o jag gick en sväng till affären med en kompis. SÅ jag rärde på mig rätt mycket! Det är ju bra!  

Längtar något så enormt till studenten!! Imorron är det exakt 10 veckor kvar!! 70 dagar! Det kommer nog att gå skitfort! En veckas påsklov, en vecka i turkiet, en vecka mellan bal o student där det inte är några lektioner, så det är egentligen bara 7 veckr i skolan då! dvs, 35 skoldagar! Det kommer att gå så sjukt fort!!!!!!!! WIIIIE! Nu är det 15 dagar till påsklovet, tänk sen efter påsklovet så har jag bara 20 skoldagar till studenten! INSANEE!!
Åh det bärjar bli verkligt nu!
jag hade en dröm för någon natt sen då jag drömde om miin student! Drömmen var inte så bra, jag vaknade skulle hittta något att ta på mig, men jag hade ingen studentklnning o sen blev jag sjukt stressad o sen kom gästerna innan jag hade åkt iväg o tagit studenten... o jag hade fula kläder o allt blev fel.. Hoppas inte att det blir så i verkligheten, haha. Men det blev så verkligt efter den drömmen! Jag håller på att spricka av förväntan!

Det vore så fruktanvärt hemskt att bli besviken på sin stora dag, tänk om någt går fel.. usch, jag vill inte ens tänka på det.
O det kommer bli så kul!!!! Hoppas jag! JA det kommer det! Jag taggar som fasen! Jag har gjort en spellista till flaket på spotify redan, hehe.

Btw så har jag tränat handboll idag. Det var sådär idag. Jag var så trött o jag bara irriterade mig på dem små 95orna. Haha. Men alla träningar kan inte va kanon. Åh, vad jag saknar mitt gamla lag.. menmen.

Och ååh vad jag hade velat ha en green day konsert att se fram emot. Hoppashoppas att dem kommer hit igen 2012! Så länge får jag nöja mig med Awesome as fuck, vilket inte är fyskam! Inte alls! Letterbomb är så klockren att det finns inte! Viva la gloria kan få mig tårögd, och Cigarettes and Valentines är awesome! Och massa andra som är så FRUKTANSVÄRT bra! Åh, vad green day är bra! Dem är bääääääst! Och kommer alltid att vara nummer 1 för mig! Deras musik är otrolig och har förändrat mitt liv! Utan dem skulle jag inte vara som jag är, true story.
Jag ska tatuera in 2 rader från låten Jesus of suburbia så småningom! Ser fram emot det!

Nu är det chillin' time! ha de nice!

Dagens låt: Extraordinary girl - Green day

fred dag och lördagen

Tjeeena bloggen!

Igår hann jag inte skriva något inlägg. Så jag skriver kort om gårdagen idag ist.
Åkte in tidigt till skolan o skrev prov, det gick helt ok. Fysik är mitt svagaste ämne.. Sen lämnade jga in projektrapporten. SÅ JÄKLA NICE ATT ALLT SKOLWORK ÄR DONE. För en vecka iallafall. Men denna veckan har inte vatt nice, inte onsdagen iaf.. haha. Ångestsammanbrott typ.
Sen hade jag digitakt skapande, där det går frammåt med DVDmenyn, dock är det väldigt svårt... jagvill ju göra det så bra som möjligt. Och jag tycker att det blir fö simpelt när jag gör det..Detta är trotsallt det sista vi gör i den kursen o jag vill ha bra betyg.
Sen åkte jag o 2 killkompisar hem till en av dem o gjorde våfflor. Har ätit godare våfflor i mitt liv, men det var trevligt. Sen kollade vi fil, Knight and day. Den var rätt bra tycker jag. Vi satt också o snackade en hel del, och killarna började snackaom snygga tjejer o en av dem sa i att han tyckte jag var snyggaste tjejen på skolan. JAg skrattade för jag var säker på att han skämtade, men sen sa han det igen och han var dödsallvarlig i ansiktsuttrycket. "O shit" Sen började jag att analysera honom i mitt huvud och då ser jag faktiskt teckan på att han kanske gillar mig soom mer än vän. Vilket inte är bra alls. Jag gillar bara han som vän. Och jag vill inte komplicera något, jag vill behålla den lättsinnhet som det är mellan alla oss. Det är det som är så skönt, man kan snacka om alt o bara vara sig själv... Så vi får hoppas att jag har misstolkat. Och att han bara trycker jag ser bra ut, det tar jag ändå som en sjukt bra komplimang! Och om man gillar mig, att han håller det försig själv och sen glömmer det snart så är allt som vanligt.
Sen åkte jag buss hem. På bussen träffade jag en annan kille som jag känner. Som är en del av Bs kärleksdrama eller vad man ska säga. Jag pallar inte dra hela historien, jag är så fruktansvärt trött på den .Alla snbackar skit om alla och jag får höra ALLT som dem säger till varanra. Allt: "jag får egentligen inte säga detta men....  och du måste lova att inte säga det till någon!!". varför i hela världen skulle jag vilja gå o säga det till massa folk likosm. Jag är faktiskt en man kan lita på.
Allt verkar va ett spel, jag pallar inte. Det är synd, för när vi är tillsammans allihopa o umgås så har vi sjukt roligt! Jag hoppas verkligen att dem löser det, men det tvivlar jag på.. Jag har sagt att jag tycker att alla dem ska sätta sig ner, vara ärliga och lägga korten på bordet. O så ser dem om dem ska satsa eller skita i det. .. End of drama liksom!

Sen idag.
Vaknade tidigt. SÅ jagvar sjukt trött. B har bett om ursäkt för en sak, vilket känns skönt, kännermig lite respekterad. Jag  var egentligen inte så sur, bara besviken. Hon skulle nämligen träffat mig förra fredagen, men det hade hon inte tid med. Sen fick jag höra att hon hade träffat en annan kille då ist. Men jag fick förklarat och en ursäkt. Så de e chill.
Varute o åkte roller med hunden i det fina vårvädret! Det har tillomed börjat blomma så fina lite här o där. Krokusar och vinterjäck.. (jag är sämst på blommor, men jag tror att det var dem.. haha) och gräset börjar bli grönt i trädgårdarna. DET ÄR VÅR!
Sen stack jag o shoppade med B. Det var trevligt. Hittade BALSKOR!!!!! 300 kr! Slog till direkt! Perfect! Sen hittade jag även nya vårskor. JAg har ett par slitna Nike skor som jag gillar för dem är så sköna.. men deras glansdagar är över. Dem ä rinte vita längre.. o  inte så jättehela. Tror dem är snart 4 år gamla. Haha. Jag håller kvar i saker jag gillar haha. Så nu, hittade jag ett par nästan likadana, haha. För 300 kr!!! Dem var på rean, kostade egentligen 799. Så jag bara YESS! Hade varit kul med ett par lite andra, lite variation. Menmen. Det var rea!
Så det var en lyckad shoppingrunda. Hade dock gärna hittat en fin färgglad tröja. Hittade en fin i röd, men såklart finns den inte i min storlek.. Menmen.

Och nu sitter jag här vid datan.. Såg en bild på H från en fest. Borde egentligen inte bry mig alls, men det gjorde jag visst. Aja. Fan. Jag vill inte bry mig. Jag ska inte bry mig. Jag har slutat att bry mig nuuu..! Lalalalla.

B har frågat om jag vill med på utgång ikväll men jag orkar inte. Är så sjukt trött.. Blir skänt med en hemmakväll. Ska ju släcka lamprna ikväll med. Tror vi släcker det mesta förutom ena TVn ikväll. Men vi brukar ha rätt så släkt ändå.

Sen får man inte glömma att ställa om klockan!

Nu ska jag äta något. Tror jag äter ngn macka. Jag gillar mackor. Mums.

JAG SKA BARA REKOMENDERA EN SAK! GREEN DAYS AWESOME AS FUCK!! PÅ SPOTIFY!! Hur awesome är inte det! Jag har inte haft tid, ork eller pengar att köpa den. Så det är nice att den är där! Har lyssnat på den X antal gånger på häg volym och jag saknar konserterna så sjukt mycket! En av höjdpunkterna därpå är Letterbomb! Den är hur grym som helst, speciellt live! Hade gjort vadsomhelst för att höra den live!


Dagens låt: Angel - Akon

Jag är hur självständig som helst. Men ibland önskar jag att jag var någons angel. Helst någon som jag känner likadant för.
Men det händer väl, någongång, förhoppningsvis...

ljus

Hej.

Ja, oj vad jag var upprörd igår. haha. Nu är jag gladare. Torsdagen är över! Yippie!

Nu är jag rätt så munter, fast väldigt trött..

Dagen började dock inte så bra med att det var STOPP på motorvägen och jag kom en halvtimme för sent till mitt engelskaprov på morgonen... Men fröken är snäll o lät mig stanna kvar längre så jag kunde skriva klart det. Men jag var sjukt stressad, så vi vår se hur dte går. Jag skrev på det mesta, o jag hoppas på det bästa!
Sen var det en lång håla på 2 timmar, men då satt jag o  pluggade fysik med några kopmisar. Det är mycket roligare om man pluggar tillsammans.
Sen matte o sen webbdesign. Bägge dem lektionerna var helt okej. Sen stack jag 10 min tidigare från webben så jag skulle hinna med att äta innan jag stack till frissan. Cycklade i motvind!! Fast det var fint väder annars! Och det bidrog till att dagen inte var fyskam. Och mina härliga classmates gör en så glad, men tänker inte på att gå o deppa när dem är där. Det är skönt.

Blev faktiskt nöjd med min frisyr! Brukar alltid bli att man blir så besviken, för man har en sån fin bild i huvudet innan man klipper sig. Men jag ahde ingen bild, så jag blev nöjd!

Sen när jag kom hem har jag pluggat fysik och typ gjort klart projektrapporten! Så det känns som en stor lättnad. Imorron kommer allt att va klart!! NICEE!  Sjukt skönt! Så kan man bara tat lungt i helgen, utan något att plugga!

Jag var så arg igår att jag inte berättade så mycket om dagen. INte för det är så viktigt. Men jag kan göra dte iaf. Jag sprang en runda på morgonen! Första för iår! Det var så fint väder! Sen Kollade jag film o så. Sen när min syster kom hem o jag var trött på att sitta vid datan så stack vi ut, jag rollade och hon cycklade. Sen lagade hon pannkakor och jag lade in en högre växel på pluggandet. Och det var där som humöret sjönk. Mamma kom hem o va tjurig, o jag var trött o hungrig, så då blev jag tjurig. Och on top of that blev ALLT plugget droppen som fick bägaren att rinna över.
Men nu äre chill!
Och, jag gjorde en ansiktsmask. Men jag tycker inte att den funkar. Känner att min hud har fått lite finnar.. de kome rväl i perioder, men jag tänkte testa me en mask. Haha.

Igår satt jag o pluggade på engelska glosorna tills ögona sved! Och det sura var att inte EN ENDA glosa kom på provet. Jag o min vanliga tur..... well well. What to do...

Imorron försvinner min sovmorgon, men det gör inte så mycket. Jag är så glad att jag ska bli klar med allt, och att det är våffeldagen! Jag o några till ska hem till en kompis i min klass o käka våfflor! Det ska bli trevligt!

Nu har jag pluggat x antal timmar idag, och jag känner att mina ögon håller på att trilla ut. Så jag ska snart lägga mig.
Ser äntligen ljuset i tunneln. Det var en rätt kort tunnel, men den var mörk!!!! O nu är jag glad igen! Brabra!

Dagens låt: Fireflies - Owl City
Denna låter gör en (/mig) så lugn och glad!

pallar inte!

Hej.

Just nu: FRUSTRERAD SÅ IN I HELVETE!!!!!!!

AAAARH.
JAg bara pluggar och pluggar och allt bli fel! Speciellt i fysiken! Räknar och räknar, men svaret blir ändå helt fel!!Läser exemplen i boken, och jag tycker att jag gör exakt som där står. Så........... jobbigt!
Vår lärare har ju verkligen misslyckats med att lära oss något. Det enda jag kan på hela kapitlet är att räkna med aktiviteten. Allt annat blir FEL.

Och sen pluggar jag engelska, också. Där blir det inte fel, Det är bara så jobbigt att nöta in alla ord och sånt... så lame.. tråkigt.. jobbigt.
Och när jag har allt framför mig, både fysiken och engelskan, så blir man så splittrad. Vad ska jag plugga till??! Engelska prov imorron o fysiken på fredagen!
Och dessutom ska jag göra klart projektarbetet, med F. JAG PALLAR INTE MED DEN MÄNNISKAN!!!!! OOORH.

Satt o pluggade vid matbordet, som jag gjort hela dagen. Sen kom mamma hem o bad mig flytta så sa jag nej, jag sitter här tills maten är klar. O då bli hon sur. Hon har väl haft en jobbig dag på jobbet. Men fan heller att hon ska ta ut det på mig. Jag har inte heller en perfekt situation som gör en jätteglad precis. Men jag pallar inte bråka. Fast jag vill bara skrika. Jag är arg.
Jag bara slänger i mig maten, en halv pannkaka mer än vad jag tänkte. O nu är jag sur på mig själv. Jag önskar att vi hade en boxboll här hemma som man kunde misshandla. JAg är så arg nu. Jag vill göra något rebelliskt! Jag ska fan spela rockband så högt jag bara kan. JAG PALLAR INTE PLUGGA!
JAg är så trött på det!

Jag blir galeeeeeeeeeeeeeeen! 

Längtar tills fredagen är över.

Det kanske bli att äta våfflor med några kompisar på fredag, hoppashoppas. Kan behöva "fira" att skolveckan är slut. Det hade varit trevligt tycker jag.

Denna dagen hade varit underbar om dte inte varit för plugget........ o att pappa kom hem i mitten av Mr and MRs Smith. O att han aldrig stack igen.. eller jo. men det tog en timme. O sen kom min syster hem.
Alltid när jag sk avara ensam hemma så "förstörs" det på något sätt.
Jag vet, nu är jag barnslig...


Men jag är så sjukt uppstressad........har så mycket att göra känns det som... och så mycket att fixa. JAG PALLAR INTE! Inte så mycket på en gång. GIVE ME A BREAK!

Jag vet. Allt detta låter sjukt överdrivet. Men jag behöver skriva av mig.

Ska snart spela rock band så hoppas jag att jag blir på bättre humör och kan ta nya tag med pluggandet.

Imorron kommer att bli en bajsdag. Känner det på mig. Tidig morgon med prov. En 2h håla i mitten på dagen. Slutar sent. Ska direkt till frissan efter skolan. Och så ska man plugga fysiiiik!

BLÖÖÖH

Nä nu ska jag chilla. Haj.

Dagens låt: Platypus (I hate you) - Green day

Jag hatar ingen. Det är bara en bra låt att lyssna på när man är arg.

tisdaug

Hejsan!

Jag är så orroligt glad över att jag är ledig imorron!! SJÄLV! Alltså, ingen mamma hemma, ingen pappa och ingen syster! Jag har luuuugn och ro! Missförstå mig inte, jag gillar min familj, men jag behöver vara själv ibland!

Imorron kommer jag att sova länge, äta god frukost och chillaa, och plugga.. Men det är skönt att jag har en ledig dag så jag faktiskt hinner att pluggá till. Har två prov sen. Engelska och fysik.

Menmen. Dagen, och gårdagen, skrev inget inägg igår. Hann/orkade inte. Så jag kan börja med gårdagen, så blir det i rätt ordning.

Måndag.
Segt. Helt okej dag i skolan, inget märkvärdigt.
Sen handbollsträning. Det var kul, tränar ju med killar också, och fick en boll i magen och en hårdning rakt på låret. har några blåmörken nu. Men det var kul, det är så det ska va. Killarnas tränare kom fram till mig efter träningen och klappa mig på axlen och sa "bra stått"! Kändes bra!
Och en gammal handbollskompis, som jag inte snackat med på länge skrev till mig o frågade om jag inte ville komma o träna i hennes lag igen. Jag var där o testtränade för några månader sedan, men jag pallade inte deras hårda träninar 3 ggr i veckan. Men jag som är dålig på att säga nej, sa ju att jag kunde komma o träna med dem någon gång. Så jag ska nog dit nästa torsdag.
Sen kom jag hem, såg Top model finalen (jag tyckte att fel vann.. menmen). Sen Träffad ejag en kompis som hade laddat ner Mr and Mrs Smith filmen! Jeeeeej! Äntligen! Riktigt snällt gjort av honom!
Sen sov jag. Men jag kunde inte somna.. tog jättelång tid...

FILMEN!!!!!!!!
Bild från google.

Tisdag.
Vaknade för tidigt... vid 5 och kunde inte somna om. Så jag var sjukt trött och lättirriterad idag. På projekt tiden sitter jag o F och jobbar. När jag ser projektrapporten, så ser jag så sjukt mycket jag har gjort, och så lite hon har gjort. Jag hoppas att vår handledare ser det. Sen matten, som idag blev jättekonstig. Sjukt krångligt.. Jaja.
Sen skulle vi ha handledar möte, 5 min innan smsar F mig"är det möte eller? Jag vill hem!" . Jag skrev tat hon får göra som hon vil, jag ska på mötet iaf. Så 2 min över ett träffar jag handledaren. Vi sitter o snackar, dte går bra osv. Sen när jag kommer ut så sitter F utanför och är sur. Då har hon suttit där i 20 min o väntat. Hon hade visst smsat mig, men det hade inte jag hört. Men hon kunde knackat på till lärarrummet bara. Så hon har ingen anledning till att va sur på mig. Jag fick ju dessutom intrycket av att hon inte ville komma när hon skriver att hon vill hem. Pallar inte med den människan.
Så nu undrar jag hur det kommer att gå med projektet. Jag kommer att jobba på så bra jag kan för att få ett bra betyg på det iaf.
Sen efter skolan fixade jag mitt pass. haha. Fy så ful jag blev på bilden. Menmen. Man bli ju alltid ful på passfoton.

Sen åkte jag hem, satte mig vid datan. Lagade mat, pt mat och en glass. Det var längesen, nu ångrar jag glassen. Men nu är det väck, så kommer den inte att fresta mig längre iaf.

Ska ändå snart ut och ta en promened med en kompis! Det är faltikst rätt varmt ute idag! Över 13 grader! Waow! Dock kommer det bli kallt imorron igen... det var skönt sålänge det varade iaf.

På en rast idag, så satt jag o några killkompisar i solen o snackade om hur nice det ska bli med student, och visualiserade hur det kommer vara kaos på skolgården, fullt med folk!!! WAAH! Längtar!! 11 veckor!



IDAG SLÄPPS AWESOME AS FUCK!! YYYEEEEEEAH! Green days nya live cd/dvd!! Ska ut i affärerna så fort jag får tid! Jag ska bannemig ha den!



KALAS!


Och lite om morgondagen.
Ska kolla på Mr & Mrs Smith! Plugga. Chilla. Och jag tänkte ut o srpringa! Kanon va?! Det är svårt att beskriva så glad jag är över att jag är ledig! Heheh!

OCH IKVÄLL ÄR DET DESPERATE HOUSWIVES! JAJAMEN!

Dagens låt: The count of toscany - Dream theater
Bara för jag lyssnar på den, den är sjukt lång.

sömnsöndag

Tjaa.

Då var det slut på helgen... om några timmar. Jag har absolut inte gjort någonting vettigt idag....
Jag sov hos min kompis som fyllde år, vi somnade vi 4 kanske. Sen vaknade jag vid 9. Så 5 timmars sömn på en hård madrass på golvet. Medan jag väntade på att min komips skulle vakna så läste jag faktiskt några kapitel i min engelskabok! Inte för det är den jag ska ha prov på, men man bli ju bättre på engelska när man läser, alltså allmänt, så på det sättet så pluggade jag ju faktikst lite.

Sen när vi sitter vid 11-12 o äter frukost kommer pappa o hämtar mig på väg till miin systers handbollsmatch i samma stad. Efter matchen håller jag på att somna.
När vi kommer hem vid 2 så äter vi, men jag är så trött att jag bara äter lite, sen går jag upp o sover. Klockan halv 6 vaknar jag igen, och går ner och gör lite mat. 2 mackor och ett äpple. Jag mår mycket bättre sen. Gosh, vad jag verkligen behövde sova lite! Vis matbordet råkar min syster säga något om vilken biil jag ska bli hämtad av när jag har tagit studenten o ska hem till studentfesten. Jag har sagt att jag absolut inte vill åka volvon iaf. O mamma o pappa ttystade henne omedelbart (de där lät dramatiskt, "tystade", dom sa till henne att vara tyst helt enkelt)! Men ni kan ju gissa att jag är aaaaaaaaaaningens nyfiken om vad det är för bil jag ska bli hämtad i. Det hade varit kul om det hade blivit en JÄTTEöveraskning, så att jag verkligen trodde att jag skulle få åka i volvon.
Pepppp. 79 dagar kvar nu bara!

Men först o främst ska jag klara mig igenom denna veckan. Med att börja plugga lite fysik nu. Jag är fortfarande trött. Men jag måste räkna några uppgifter iallafall. Imorron är det sista lektionen vi träffar vår lärare innan provet på fredag.
Längar redan tills skolan är slut på fredag...... Haha. och till onsdag. För då är jag ledig. Nice! Då ska jag PLUGGA, o chilla, o sde Mr & MRs Smith förhoppningsvis. Men det ser inte så ljust ut. Så jag undrar hur det kommer att gå med det. I värsta fall får jag hyra den, för jag måste verkligen se den. Detta är mitt SLUTprojekt i Digitalt skapande, o jag vill verkligen ha mvg!

Ocg jag fick svar av tjejen som har hand om balen, priset kommer INTE att vara 1200!! YESS!! Dumma rykten. Priset kommer att ligg apå runt 800, vilket är som förra året. Skönt att få det bekräftat!

IGÅR, förresten, jag ska berätta lite kort om igår. Dte var trevligt. JAg kom sent för pappa körde vilse, haha. Jag kände ingen där, hade träffat 2 av tjejerna där en gång innan bara. SÅ jag satt rätt tyst större delen av middagen. Men sen snackade mycket med dem 2 jag träffat innan. Dem har så sjukt härliga personligheter! Blir så avundsjuk, jag vill också va så awesome!
Maten var god, och efterrätten med. Och chipsen o dippan. Fick återigen ont i magen efteråt. haha. Sen var det disk o sen sova.
Jag sa ju att jag skulle berätta kort! Heh.

Nä, NU ska jag plugga fysik. Halveringstid, kvarkar, bläääärk. Men på fredag kväll är det över. Längtar. Ska läsa igenom lite engelska glosor också sen. Sen ska jag lägga mig tidigt!

Imorron är det skola och sen handboll, o sen plugga lite, o sen Top model final! Hoppas inte att Ann vinner..

Fysik nu. Haj.

Dagens låt: Whatsername - Green Day

saturday saturday

Tjeenare.

Då vare lördag. Sov GOTT inatt! Riktigt gott.
Åt kebabtalllrik, jag blev mätt, men det var så gott att jag fortsatt att äta (J*VLA IDIOT!), sen fick jag ont i magen.......! Min syster hade några tjejkompisar över på filmkväll. De kollade Sex and the city 2. Personligen tycker jag att dem är liite små för att fatta humorn o sånt i den... Men å andra sidan, jag kommer inte ihåg hurdan humor jag hade när jag var 12 - 13 år. Och i mina ögon så är dem fortfarande 5 år gamla, haha.

Jag fick inte tag i Mr and Mrs Smith filmen, tyvärr... Nu har jag bett 2 kompisar ladda ner den, Bad 2 för att typ 50% brukar inte hålla vad dem säger.. Så jag hoppas att någon av dem kan ladda ner den till mig. För jag hittar den inte i butikerna..
Så jag kollade på White Chicks istället på mitt rum. Inte helt fel det heller, den är askul! O det var längesedan jag såg den. Så jag tog lite godis o lite läsk från filmkvällen, bäddade ner mig i sängen, tände ljusslingan och släkte lamporna. Mysmys!

Sen var miin film slut. Så kände jag inte för att dega framför TVn längre, o det var inget kul på datan, så jag startade min kalas!-lista på spotify, höjde volymen och dansade! Haha! Det var kul! Aingen mobbat, men vaffan. Och jag hoppas att jag brände lite kalorier från kebaben när jag dansade.
JAg hade så ont i magen, så det var ännu mer motivation, som jag verkar ha tappat.. till min "diet".

Sen blev jag trött. SÅ jag bprstade tänderna och sen somnade jag......

När jag vaknade, så låg jag exakt likadant som jag somnade, så jag antar att jag sovit djupt. Jag sov till 9. Det är inte ofta nufärtoden, brukar vakna vid 7 o gå upp 8.
Sen glodde jag på TV, sen tränade jag 20 min på crossen! Sen dusch. Sen var det redan lunch, sen gå en runda med hunden. Sen var jag lite duktig och pluggade lite engelska, började på glosorna! Det är iallafall en början! 
Sen städade jag min undulats bur.. o sen satte jag mig vid datan.
Mailade en tjej om priset till balen. Frågad eom det var sant att det skulle kosta 1200, om det var sant, varför är det 400 kr dyrare än förra året. Det skrev jag. 
Ska nog plugga lite mer engelska sen. Sen måste jag byta om o sen ska jag iväg på släktkalas, o sen 19 prs middag/fest.. eller vad dte är. haha. Det ska bli trevligt iallafall! Är glad att jag hinner med o träffa släkten först lite också!

Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig... 

Imorron ska jag plugga fysik, det värsta.....öh. Men jag måste. Och jag ska övningsköra! Det är faktiskt första gången jag ser fram emot att köra! På väldigt länge iallfall!
Sen ska jag ju hinna göra lite engelska imorron med, o dammsuga rummet. Men vi får la se.

Nu ska jag göra något vettigt, Hajj!

Dagens låt: Seize the day - HOFFMAESTRO

hoppla

Hoppla! Vad det kom läsare helt plötsligt.
Antar att det kom upp som nytt inlägg där på framsidan o ni såg rubriken och tryckte in här o trodde att det skulle va ett jätteballt inlägg.
Då är jag ledsen ifall ni blev besvikna(vilket jag antar). Haha. Min blogg är faktiskt jättetråkig... lika tråkigt som mitt liv dvs.
Schackalackaboom

holy helg

Nu är det freeedagsmyys! Eller.. det är fredag iallafall. Äntligen heeelg! NICE!
Denna helgen kommer användas väl(kan man ens säga så?)! Idag; chilla. Imorron; Plugga, träffa B snabbt, PLUGGA!, släktkalas, 19års middag. Sändag; Städa, plugga, övningsköra, plugga.
Förhoppningsvis hinner jag med o träna lite någon dag också..
Sen kommer den fruktade v. 12. Öh. ÖÖH. Den kommer att ta kol på mig känns det som. 2 prov och projektet ska va klart.... fast det är bara att bita i det sura sura äpplet och hoppas att veckan går snabbt. Längtar redan till nästa fredag, då man kommer hem, har skrivit 2 prov, är(helst) klar med projektarbetet och känner doften av nygräddade våfflor! mMm!
Men nu..  Ska jag berötta om min sjukt intressanta(ironi) dag.

Hade lång sovmorgon, men jag vaknade ändå vid 6 o kunde inte somna om. Låg o tänkte på balen.. hihi. Sen åt jag en ordentlig och god frukost. MMMMMMMM

Skolan idag, helt ok. Inga höjdpunkter, inget dåligt. Bara en plain, vanlig helt okej dag. Sen kommer jag hem äter en banana! B ringer o säger att hon inte kan ses ikväll, lite tråkigt.. Men det är inte så konstigt hon ska på skidresa imorron o måste packa och massa annat att fixa. Så det blir en hemmakväll framflr TVn. Ska kolla på MR & Mrs Smith. DEN ÄR SÅÅ BRA! Det  var längesedan jag såg den, och jag gör ett skolarbete om den, så då är det ju bra att friska upp minnet av den, då jag bara sett hela en gång.. Haha
Men det är inte fyskam det heller. Chill.

Det blir köpemat ikväll ändå, de sista dagarna denna veckan har jag kind of skitit lite halvt i dieten. Jag pallar inte.. Men jag ska försöka o inte va så extremt onyttig. Men jag måste vara lite. Jag är ju trots allt bara en människa, med en smak för onyttigheter...

Jag är jättesugen på kebab...MMmm Kebaktallrik! Eller dylikt. Pizza har jag inte ätit på very loong time. O det är bra! Och inte glass heller! Med små undantag då jag har blivit bjuden på lite glass på tallrik. 

Hmmm.... typ en halvtimme tills mamma o pappa kommer hem. Jag har inget att göra. Visst.. jag kan ju plugga. Men det är strikt emot fredagsreglerna. Inget skolarbete efter skoltid på fredagar! Det går bara inte.

Får väl slöglo på TV'n.... Finns säkert något sevärt.

Ha en trevlig freitag allesammans!!!!! Om en vecka är det våffeldagen! Tagga!

Dagens låt: Cryin' - Aerosmith


Duktig dag

Hello.

Torsdag! Sov till 8, vaknade av att mamma gick ut med hunden, så då passade jag på att gå upp o äta frukost. Gillar att äta när jag är själv hemma(eller att alla sitter vid bordet o äter på samma gång... det är så jobbigt när man försöker äta i lugn o ro när någon går runt o dammsugar eller dylikt...). Jag älskar att äta fukost! Det är så gott o mysigt!! Beror ju på lite vad man äter också, jag äter fil o flingor o sen en macka och juice till det. O jag gillar det! K-specialflingor, fullkorn, gott och nyttigt! hehe. Så jag äter jättemycket frukost, även lite va min systers chokladflingor(ajjabajja..) och sen tar jag även lite godis för jag blev så sugen på det.. Sen kollar jag tv ett tag, sen sätter jag mig vid datan o jobbar på projektarbetet någon timme. (DUKTIGT!) Skrev en hel sammanfattning, skrev om materialet polyamid, samt redigerade några tidigare skrivna texter.
Nästa söndag ska det vara helt klart. Jag tror att vi kommer att klara det, men jag behöver F's hjälp, eller sammarbetsvilja för att få det bra. Vi gör ju detta projektet tillsammans. Och lite hjälp från vår handleradre hade inte varit fel. Ska maila henne sen.
Sen beger jag mig till skolan vid halv 12. Då är det fint väder så jag tar skorna som inte är särskilt täta..
Sen vare utvecklingssamtalet. Mentorn är på gott humör, och allt hon har att säga är positiva saker. Så OTROLIGT positiva saker, man bli så chockad, och glad förståss. Hon säger att jag är en fantastisk kamrat, personlighet, glad, respektfull, ambitiös och att jag kommer att lyckas med vad jag än bestämmer mig för att göra i framtiden. Det är så otroligt roligt att höra, hon sa att hon sa det från hjärtat, att hon verkligen menar det. Hade inte förväntat mig att höra det. Men man ska ju ta åt sig. Jag blev väldigt glad. Hon är en fantastisk person, mentor och lärare. Och jag tog upp detdär med vår handledare och hon sa att hon skulle snacka med henne om att hon måste skärpa sig o lämna besked om hon inte kan komma på handledarmötena..
Så det var ett bra uvs, med en bra mentor!

Sen var det infomöte i aulan om att söka vidare till högskola. Jag ska inte söka vidare direkt efter gymnasiet, men jag tänkte att det är bra att ta den info man får. Man kanske inte får den igen. Så det var bra.
Sen tog jag bussen hemmåt, och gick via banken hem för att fixa id-kort. Det kommer att vara klart om npgra veckor! Finnemang, så har jag gjort det också.

Sen går jag hem, I ÖSREGN... yeey. Och då är klockan 3.. o jag har inte ätot något sedan frukost. Så jag äter 2 mackor och dricker varm oboy.. gott! För juicen var slut. Dessutom har jag inte druckigt oboy på jättelänge.

Sen så gjorde jag en annan duktig sak. Jag ringde frissan och bokade tid för klippning, Jag har inte klippt mig sedan i slutet på september. Sen dess har jag bara klippt lite på topparna själv. haha. Men det behöver en rejäl klippning nu!

Och jag mailade ordföranden i bal o studentutskottet om när det kommer mer info om balen. Om priser o så. Ryktet säger ju att priset kommer att ligga på 1200kr. Och det är skandal om det är så hägt. Så då ska jag konfrontera. Hehe. Men dte känns bara tt jag har mailat o frågat när det kmr info oaf. Jag undrar.. o jag är så spänd och pepp på balen! Ååååååh! En BAL! Jag har aldrig varit på bal. Det kommer bli kul. Hoppas jag! 

Så allt jag hade på att göra idag listan är avklarat, förutom "plugga engelska", men det ska jag göra. men nu känner jag att jag har gjort massa saker, o att jag förtjänar att chilla lite. Sen ska jag dessutom med och handla, det ekar i kylskåpet.. Jag måste inte med o handla, men jag vill.

Nu ska jag snart laga mat. Stuvade makaroner och falukorv. Gott! Sen handla (och plugga). Förhoppningsvis hinna träna lite också. Men det är inte kanonbra när man är förkyld.. men jag måste ju hålla igång. Så får se.

Och imorron är det freedag! NICE! Helg!
Dock blir det mycket plugg i helgen, engelska, fysik och projekt..Och så ska jag övningsköra också.

PÅ fredag, alltså imorron ska jag se film o äta med B. Mys.
Och på lördag ska jag först lite på släktkalas, sen ska jag till en kompis som fyller 19 så ska hon ha tjejmiddag. Har packat in presenten, hoppas att hon gillar den.

Det var min helg. Sen börjar v. 12. Veckan jag har fasat över så länge.. gaaah. Det ska bli skönt att få det den avklarad. Sen kan man pusta ut i någon vecka. Efter så kommer ett engelska tal, ett matteprov, sen NP i svenska och en projektredovisning, innan påsklovet. Men det grejjar jag! Sen är det snart turkiet, o sen bal o sen student! Det kommer att gå kalas snabbt!

Nu väntar köket.

Dagens låt: American Eulogy - Green day

Snaaaaart kommer Awesome as Fuck ut! Green days nya live dvd!! AWESOME!!!

ryker

Hejhej.

Igår var såklaaaaaaaaart skon slut i min storlek när jag kom till affären. Den var dessutom på rea, kostade 199 kr ist för 349. Fan. Jag had einte bangat. Fanns bara ett par i stl 41. Jag har 38/39... OOORH! 
Men what to do..
jag hittade iallafall en present till tjejen jag ska till på lördag. Min bästis från lågstadiet fyller år o ska ha en middag. Känner inte någon dör direkt, men det blir säkert trevligt. Jag köpte en vit scarf/hallsduk från HM, hoppas att hon gillar den.

 Orkade inte stanna i affären hela tiden mellan kl 3 och 6... så jag åkte hem. Jag hade ätit mycket mat i skolan, det var pasta,, för att jag trodde jag skulle få mat sent. Men imed att jag kom hem blev det tidig lunch. Så jag blev jäääättemätt. Sen åkte vi o fixade nya pass. Ser ut som en brottsling på fotot, men fick ju inte le....

Sen hem o snacka på skype, o sen börjar DH! Nicenice! Sen somnar jag.

Sover gott, förutom att jag är täppt i näsan. Sen ska jag ivä till skolan, står i hallen o tar på mig jackan, men så tänker jag att jag ska nog hämta en kofta också för det skulle bli kallt idag.. så står jag o velar, men bestämmer mig för att hämta den. när jag kommer upp så känner jag hur det luktar bränt, o det kommer från mitt rum. O jag kollar att allt är avstängt o så.. sen kollar jag mot fönstret o ser hur solen reflekteras i min konkava spegel som står på fönsterbrädan mot träfönsterkarmen... det ryker o man ser hur det glöder lite.
Tar genast bort speglen från ljuset, o man ser hur det har blivit helt bränt på fönsterkarmen...det har bränts ett litet hål.
Fyfasen vad rädd jag blev där ett tag. Tänk om jag inte hade hämtat koftan o gått till skolan direkt(jag var den sista som lämnade huset idag), då hade hela huset börjat brinna..
Ibland har man tur... Det är rätt läskigt. Tänk om asså... Jag har alltid haft min spegel stående där, men den kanske har stått med en annan vinkel, nu stod den likson så att brännpunkten blev precis vid förnsterkarmen.
Vilken tur att jag bestämde mig för at hämta koftan!

Skolan idag. Helt ok. Fick tillbaka svenska läxförhöret, 21/23. Bra! Sen började vi förberedelserna för NP i svenska. Ser inte fram emot det, blir alltid så nervös inför NP..

Sen skulle vi ha handledarmöte med vår projektledare, som verkligen inte alls gör sitt jobb. Skulle haft för 2 veckor sedan, hon kom inte. Jag mailade henne om vi kunde ta det en annan dag .. men hon svarade inte. O nu så är det vårt sista möte, o så kommer hon inte.........!!! Blir så arg! Hon ska ju förhelvete hjälpa oss, o vägleda oss. Men hon skiter ju i det verkar det som. Så jäkla dåligt. Mitt betyg drabbas... Jag behöver svar på frågor. Jag ska maila henne om att ta den en annan dag. Men jag pallar inte idag, för jag är arg på henne. Riktogt arg. Hon gör ju fan inte sitt jobb!!! Jag har varit där varenda gång..! O jag ska på Utvecklingssamtal imorron med min mentor, så jag får ta ett snack med mentorn om att handledaren inte gör sitt jobb. Min mentor är skitbra, så hon förstår nog.
Sen ska jag på något info möte i aulan, som handlar om att välja vidare till högskola o så.... Menmen , det är imorron.

Efter fysiklektionen, som är den sista, så stack jag o 3 killar i min klass til ett cafe som har sjukt billiga kakor! Jag köpte en stor bit kladdkaka med glass OCH en läsk(flaska) för 10 kr!!(svek ju lite min diet där.....men för 10 kr....det var tvunget!) Det kom jättemycket folk, mest bekanta till mig, som amn träffat någon gång innan med inte känner så bra.. Men det var trevligt. fast sådär när man har gått länge i skolan, inte ätit ordentlig lunch, o dessutom ätit fet kaka o druckit läsk. så känne rman sig inte så fräch o 100% liksom. Inte jag iallafall. Min mage lät som bara den! Hoppas ingem hörde den, haha. O sen var jag så klumpig, bara gick in i saker o människor nör jag skulle gör något..
Sen kom jag hem vid 5. Åt en macka med köttbullar o en banan.

Sen hamnade jag framför datan. Kollade lite på studentklänningar på nelly.se ... hittade en snygg. Men såklart ska den inte finnas i min storlek.. Attans. Men jag är lite rädd för att beställ ahem från internet.. vill ju gärna prova den först.. Men i de butiker som jag varit i har inte haft så snygga.. Mne det kommer väl, förhoppningsvis.

Borde väl egentligen plugga lite nu. Men jag orkar inte. Tänkte plugga imorron, när jag är ledig. emn jag måste ju ändp in til skolan på UVS o infomöte. Sen ska jag kolla på film, som hör till skolarbetet. jag ska kolla på Mr & Mrs Smith hade jga tänkt. För jag ska göra en dvd meny till den filmen i digitalt skapande, o då vill jag hinna se filmen iannan jag börjar så jag kan få lite idéer, och för att den är SÅ bra!
Sen efter det kan jag plugga engelska (träna glosor) och göra lite projekt.... Well well.

Tänkte fixa id kort imorron också dessutom!

Nu är jag bara så trött... får se vad osm händer. Förhoppningsvis loggar det in någon kul på skype som man kan snacka med. Sen ska jag lägga mig tidigt.

Dagens låt: Genom eld - Oskar Linnros

3.14

Hej på PI dagen. En sjukt onödig dag. haha Den internationella PI dagen, för talet pi, bara för at det är den 14/3.. som skrivs 3.14... en påhittig människa som kom på det. Man ska visst äta något runt som paj eller pizza också, haha. Jag åt faktiskt paj, men det var för min syster kände för att laga det idag. Det var gott.

Iallafall. Dagen. Helt okej. Inget speciellt som hände som vanligt. F är sjukt LKJUBGCUAIBAÖ, frustrerande, Hon skiter i projektet, Helt! Fattar hon inte att vi sitter i samma båt. Jag så bra jag kan på egen hand, med det är inte det lättaste då jag vill ha hennes medgivande o godkännande på det mesta imed att vi jobbar tillsammans. Blir så arg, imorron ska jag säga till henne på skarpen att vi måste verkligen jobba på projekttiden!
Det var äcklig mat, som vanligt. TÄnkte ta fil. men en kopmis sa " NEEEJ du ska inte ha fil, det är ju god mat idag." Så jag tog en platt tallrik. Maten var blääh, så jag åt et knäckebröd ist. Sen hade jag fysik, o då började jag bli kinkig, som jagblir när magen är hungrig.. o killarna jag jobbade med dissade mig lite, tyckte jag. SÅ jag lade patiens ist, o det såg läraren.. ajajaj. Men sen jobbade jag på bättre. Det var bara just när han kollade... jag spelade det bara i 217 sekunder. Jag klarade det! Jag är sjukt bra på det!
Sen var dte digitalt skapande, o jag fick redovisa. O hela gruppen var där nu, i fredags var vi typ 8 st... Så var jag först ut okcså, och hungrig. Redovisningen gick spdär, men jag tror inte läraren ser så hårt på det. Hon verkade gilla mitt omslag iallafall, och det är det viktigaste. Skönt att jag är klar med det så jag kan fokusera på Projektet i huvudsak nu. Och engelska. Fysiken får komma lite i bakgrunden, för där är mina förhoppningar om ett mvg helt bortblåsta. Jag kommer att få kämpa om ett VG i den kursen.
PROTIP: Läs inte fysik B. Det är fruktansvärt. Speciellt om man har en kass lärare.

Sen kom jag hem. O mamma försökte snacka med mig, men när jag är sp hungrig så är jag så arg o lättirriterad o inte kul o snacka med. Sen kollade jag TV medan syrran lagade köttfärspaj. Gottigott.
Sen vart det bara att byta om o sen iväg till handbollen!

HANDBOLL!! Kulkul!!! Åh, jag är så hemma när jag spelar handboll! Det var jobbigare träning idag, o jag blev svettig. Jag fick även spela i försvaret, o jag kicked ass! För att vara en målvakt. Det var en kul träning. O nu har jag duschat o sitter här o väntar på att en kompis ska ringa mig på skype... Ska typ va på skype o kolla top model på samma gång hade jag tänkt! hehe.

Imorron är det tisdag. Direkt efter skolan ska jag till skopunken o se om jag kan hitta mina balskor.
Den där hade jag tänkt. Ett lagom pris, 349 kr. och så matchar den min svarta väska. Hoppas att jag hittar den, i min storlek. Tycker att den är snygg! Sen ska jag köpa present till en kompis. 
Och sen ska jag till polisen. Pappa kommer till affären för att hämta mig på vägen, så ska jag o min syster fixa nya pass! Det behövs,. Mitt är skitfult! Och så går det ut om någon månad. Haha.
Sen så, 21.00 så är det sesongspremiär för DESPERATE HOUSWIVES!!!!!! YEEAH! Har saknat det!

Nu tycker jag allt att min kompis får ringa mig... annars går tv'n före. Vi hade egentligen bestämt halv 8. Jobigt när man själv är i tid. Jag stressade fan fär att hinna... menmen. 

Dagens låt:  Na na na - My chemical romance

bla bla BRA!

Tjoho. Söndag. Men det är nice. Eller helt okej. Jag deppar inte över något, inte ens över skolan imorron. Det ska faktiskt bli kul. O sen ska jag träna handboll imorron igen, wiiie!

Igår var jättetrevligt! Jag är SÅÅ glad att farfar är frisk och pigg igen! Åh vad min farmor o farfar är fina! Är glad och tacksam för min fina släkt. Vissa har ju knappt någon kontakt alls med sin släkt.. Det hade varit som ett stort hål i magen utan släkt för mig. Iallafall.. Vi stack o åt på restaurang, a fancy one, det var något slott, örenäs tror jag det hette. Åt kalvfilén, med potatis och sås. Jag gillar inte att äta kött när det har namn, asså kalv, då tänker jag på en söt liten kobebis... och det kan jag ju inte äta. Så jag försökte att tänka på att det var hamburgare istället... För när det heter så tänker maninte alls på att dte faktiskt är dött djur man äter. Nu kanske ni som läser detta o inte känner mig undrar varför jag inte är vegiterian? Jag är väldigt kräsen med grönsaker, det är typ en spärr jag har i huvudet sedan jag var liten... + att kött är gott.
Jag är djurvän, jag älskar djur och tycker att dem har lika stor rätt att leva som människor. Men jag skulle inte klara mig utan kött. Dock är jag rätt noga med att det kött jag äter ska vara svenskt och jag gillar när det står att djuret har levt ett bra liv osv. Om jag kunde så skulle jag se till att alla djur som ska bli mat föds upp på ett bra ställe där de får röra sig fritt utomhus och bli omhändertagna av snälla människor som behandlar djuren med respekt, och INTE tvångsmatas med slangar i halsen, eller blir genmanipulerade osv.. och sen när tiden är inne, att dem får en fridfull död.
Om jag får chansen till att påverka det någon dag så kommer jag defenitivt att göra det. Dock kommer jag ju antagligen bli tvungen att besöka ett slakteri då.. och det undrar jag om jag kan klara av. Det kommer nog vara rätt så vidrigt där kan jag tänka mig....
Ialllafall... tillbaka till restauragen.
Maten var god, och man blev väldigt mätt. Sen kom efterrätten. Jag körde på ett säkert kort; vaniljglass med chokladsås! haha. Inget av det andra verkade särskilt lockande dock smakade jag av dem andras tallrikar, hihi, och jag var väldigt sugen på glass då. Dock orkade jag inte äta upp o gav det sista till pappa.
Det var en mycket trevlig måltid, jag älskar att äta på restaurang! Det är så mysigt och gott!

Sen åkte vi hem till farmor o farfar och fick kaffe o kaka.. Fastän man var mätt som en plätt. Men dem hade köpt 2 tårtor.. så jag tog en liiiiten bit av chokladkakan. Försöker att hålla min diet lite hyffsat också på samma gång. Det är svårt. Sen ser vi mello.. och ätet godis. Fast jag åt bara 3 noblesse och några(rätt många dock, fast dem är ju så små..) brio. Erik Saade vann ju som säkert alla vet. Han är rätt söt den pågen assåå. Låten.. var ju sådär. Han vill ha en tjej, och för att få henne måste han bli populär, så därför vill han bli poppis, okeej. Sjukt djup låt. haha. Men jag halvgilar bara sånna låtar som saknar större betydelse, dem går inte in i hjärtat. Men den var endå en av dem bästa i tävlingen, (av dem jag har sett). Så jag antar att det var rätt låt osm vann.
Sen åkte vi hem o sov.

Söndag. Idag då. Idag har jag varit väldigt effektiv! Vaknade tidigt. Efter frukosten kollade jag tv. Sen började jag med skolarbetet! Gjorde mitt spelomslag, och det tog några timmar, men jag gjorde klart det!! Och nu är det äntligen inlämmnat!!!! SKÖNT! Så har jag det struket från listan, jag ska bara redovisa det på nästa lektion också. Hoppas hoppas att jag får ett bra betyg på det. Jag har jobbat så hårt med det, iaf dessa dagarna. Jag är sååå trött på att glo in i en dataskärm....
Sen så var jag ute med hunden, det var skönt att komma ut och gå en runda!  
Sen städade jag!!! Dammsugade och städade 2 lådor i min byro och en i min garderob! Jag kastade ut allt som var i lådorna och lade det på sängen. Sen dammsög jag lådorna. Sen sorterade jag bort sånt som är för litet och för fult. gav bla bort en skjorta till min syster, för att den var för liten. Efter lådorna fått stå och lufta lite så vek jag allt snyggt och sorterade det, sen lade jag ner det snyggt i lådorna igen. Det var underklädeslådan, gissa om jag hittade massa gamla fula trosor som jag inte använt på flera år som ska slängas!, och långarmade-tröjlådan, där hittade jag också några tröjor som jag hade glömt, och t-shirtådan. Det är en hel del faktiskt. Jag har ändå rätt mycket kläder.. Men ändå blir det sånna problem om vad man ska ha på sig på morgonen innan skolan.. haha.
Sen så åt jag mat. Pasta Carbonara.. MUMSSS!!!! Sen pluggade jag lite engelska och sen övningskörde jag!!
Det var faltiskt väldigt kul att köra idag! Fick köra på några vägar där det inte var så mycket trafik, jag mötte några bilar o jag klarade det utmärkt. Jag märker faktiskt att jag blir lite bättre. Det kanske hjålper att köra otfare än 3 ggr om året då kanske. Haha. Jag ska försöka fortsätta att köra en gång i veckan.
Jag var också ute och gick en promenad med en kompis i det fina vädret. 8 + grader! Det är mycket det! Vi snackade en massa. Det är så sjukt skönt med en vän som man verkligen kan snacka om allt med och som lyssnar! Vi har känt varann sen vi var smååååsmå, nästan hela livet! När vi var små brukade vi leka att vi var magiska och hade pinnar som trollspö och slogs mot onda krafter. Haha.

Sen när jag kom hem så var det dags för mat igen. Jag åt äpple och banan på tallrik(en liten fruktsallad, med dem 2 frukter osm jag faktiskt äter) och sen en macka med köttbullar. Gott. Lagom. 2 gånger idag var jag nära på att ta ett ballerinakex eller en chokladbit, men IKKE! Duktigt av mig. 
EFter jag ätit, så satte jag mig vid datorn igen och gjorde lite projektarbete, vilket är sååå svårt att göra när jag inte pratar med F.. så jag kommer att vara tvungen till att prata med henne imr eller på tisdag om projektet.. För det ska vara klart om 2 veckor! Och vi har inte kommit långt alls! O hon gör inte ett piss, tar inte intiativ eller något.. Det är förjävligt.
Sen gjorde jag del 2 av digitalt skapande, då jag skulle skriva minst en a4 om spelets idé och vad det går ut på osv. Det tog också ett tag. Men jag blev klar!! Puuuust!
Sen snackade jag med 2 polare på skype i en timme. Och sen gjorde jag lite situps och armhävningar. Och sen tog jag en dusch, o nu siter jag här o skriver att inlägg.

Puuh. Att så lite aktiviteter kan bli ett så långt inlägg. Jag är typ översocial, fast i datorform.

Btw så provade jag klänningen jag hade på skolavslutningen i 9an, alltså typ 3 år sedan. Jag fick knappt på den. Det är sorgligt. Den gick på, men attans vad tajt den var! Ännu mer motivation. Jag gillar inte min kropp så värst mycket nu. Det är  inte så att jag ser det som en börda, men jag hade gärna varit lite smalare, lite mer fit. Men det är det ara jag som kan fixa. O jag vill se bra, eller inte bara bra.. jag vill se STRÅLANDE ut på balen och på studenten. Jag tänker fixa det!

Nästa vecka kommer att bestå av massa plugg.... Can't wait. V 12 kommer att bli JOBBIG! Men sen är det jobbiga över för ett litet tag! O det är skönt. Så nu kommer en liten spurt. Och jag ska göra allt jag kan för att få bra betyg på allt! Sen ska jag chillaaaaa, o samla nya krafter tills nästa skolspurt, antar att den kommer i maj. I'll be ready!

Nu ska jag borta tänderna och sen läsa lite i engelska boken, sen ska jag sova. Good night mates!

Dagens låt: Walking in Memphis - Calle Kristiansson

doo

God morron!!

Asså... Jag skrev ett inlägg i torsdags, men det är helt väck! Skrev jättelångt inlägg... FAN! Det är helt borta. Så jag skriver kortfattat, det är egentligen inget viktigt i det, men det är det inte i dem andra heller....

Iaf. Torsdagen var jobbig, lång o så. Det första jag gör är att råka dissa H. O det är verkligen inte meningen, jag bara kolla bort, tänkte inte op att det var han. Sen ja ba OJ, o vände mig om igen, men då kollade han ner. Fasiken. Att jag missar en sån chans, har inte sett han på evigheter... Men oboy vad snygg han är.
Sen skriver jag svenskaprov, det gick helt ok. Hoppas jag. Sen håla. Så i stack o åt. Jag åt knäckebröd, medan några andra försökte äta den vidriga skolmaten... att äta skolmaten är som att vara med i Fear factor, fast man vinner inget...
Sen fysik. Sen matrast, då åt jag fil. En kompis som inte helelr gillade maten stcka o köte vetebullar, gottgott! Jag fick en! Snällt. SÅ tack vara filen o bullen klarar jag mig igenom mattelektionen. Fast matten går rätt bar nu för mig. På lektionerna. Hoppas att få ett bra betyg på slutprovet så jag kan få Mvg. Hoppas, jag kommer att kämoa för det iaf.
Sen webbdesign, i slutet av den lektionen ville jag bara springa ut genom dörren, jag var sååå trött...
Sen tillslut kom jag hem. Lagade mat. Skype. Handlade på maxi. Skype igen, till kl 23, sen somnade jag.

Sen var det fredag, nice. Sovmorgon. Chill dag i skolan. Inga klagomål. Det skulle dessutom vara pasta i skolan! Yeeah. Och när jag kommer til matsalen så ser jag att det står fläskpannkaka också!! Glädjeskutt. MEn när jag kommer in i matan o börjar leta efter fläskpannkakan, så hittar jag ingen... så jag frågar en mattant, o då säger hon att den är sluut. Så då har dem potatisbullar som dem slängt en skopa fläsk på istället.... ööööööööööööeh.
Blir litte arg då. Men sen, whattahell. Så äter jag pastan.
Oooh vad jag gillar gossarna i min klass! Blir så glad av att ungås med dem o känna att jag accepteras som jag är av dem!
Senm är det digitalt skapande, då jag egentligen skulle redovisat mitt spelomslag, men jag är inte klar med det imed att det försvann under lovet.... Så jag jobbar på det här hemma för att få det klar så snabbt som möjligt. Det är jobbigt att jobba med det här hemma för jag måste skriva in en ny serial-kod varje gång jag använder det.. Så jag hoppas att jag blir klar snart.

När jag kom hem o satte mig vid fb så har jag fått ett mail av en kille, som jag aldrig snackat med. Han går på min skola. Han frågar om jag har en baldejt. Jag svarade att jag hade det, ska ju gå med en kille i min klass. Men ändå lite kul, man kan ju säga att jag blev lite chockad.
Ägnade kvällen åt att jobba med PS coh kolla på Indiana Jones o äta godis.. Sen sov jag.

Idag är det lördaaaaug! Ska jobba med skolarbete, PS och läsa bok o plugga lite engelska o göra lite projekt hade jag tänkt. Sen vid 2 ska vi till farmor o farfar, o sem ska vi äta på restaurang med dem, för farfar har fyllt 75. Det ska bli trevligt. Sen efter det ska vi hem till dem igen o kolla på melodifestivalfinalen.
Får se vad jag hinner md av skolarbetet, det är huvudsakligen engelska o spelomslaget jag tänkte jobba med idag. Har redan jobbat med det i några timmar, är så trött i huvudet nu. Och förkylningen gör det inte bättre.

Sen är det söndag, o då står plugg och övningsköra på schemat.
Vecka 12 kommer bli jättejobbig. För då har jag både prov i engelska, o dagen efter i fysik och sen projektinlämning,... ai caramba! Så lika bra att börja i tid så kommer det inte allt på sama gång. Det borde det inte göra, lärarna borde kolla i provplaneringen... Men jag kan inte göra ngt åt det..  bara plugga.

Japp.. det var det. Nu tar jag en paus från spelomslaget och tar en runda med hunden. Ciao!

Dagens låt:
Alice - Avril Lavigne


skola, 90 dagar

Onsdag

Svenskalektionerna är ett skämt. Asså vi är inne på vår 6e lärare på 2 år.. han vi har nu är något av det värsta. Jag dömer inte folk, så jag gav han en chans medan alla andra bara tyckte han var patetisk. Men nu... har haft han i snart 4 veckor. Jag orkar inteeee. Jag tycker att han är så dålig, kan inte hålla en ordentlig genomgång för klassen på tavlan, ler ALDRIG, pratar sååå tyst så tyst att man knappt hör honom. Och ger aldrig tydliga instruktioner på vad vi ska göra.
Vi skulle tillexempel skriva en uppskattande text till ett föremål.. Så jag skrev en dikt om ett höghus. Många av mina kopmisar tyckte att den var bra, så dem skrev också dikter. Jag hjälpte vissa av dem. Idag fick vi se betygen, jag VG, medans kompisen jag hjälpte fick MVG. hans var sjukt grym. Men jag tycker att min förtjänade mer än ett VG. Han borde iallafall kunna motivera varför. Jag fick ingen feedback eller motivation. Bara ett VG. Hur ska man kunna förbättra sig då. Ska fråga han imorron. Fast imorron ska vi ha prov, så jag venne. kanske efter provet isf. Ska ha prov på romantiken. Tycker ändå att jag kan det rätt så bra. 

Efter svanskan så åt vi. Nästan hela klassen åt tillsammans, myysigt. O vi snackade om studenten o vad som kommer att hända efter och att vi måste hålla kontakten o skriva i varandras mössor osv. Tror nog alla säger att dem ska hålla kontakten, men oftast brukar ju sånt rinna ut i sanden. Men jag ska verkligen försöka hålla kontakten med så många jag kan.

På samhällen sen så snackade vi mer om studenten, imed att det är vår mentor som vi har i samhäll. Och vi bestämde om musiken på flaket och vart vi, hela klassen ska äta lunch på studentdagen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag längtar!!!!!!! HIHIH 90 dagar kvar!

Sen på fysiken fick jag reda på att jag ska ha fysikprov, fredagen SAMMA vecka som projektrapporten ska vara klar! Och provet börjar halv 10... jag brukar börja 11.15 på fredagar. Så byebye sovmorgon.. argggh. Men läraren lovade att vi skulle få kompledigt. Så då ska jag ta ledigt på en onsdag, så slutar jag tidigt! hihi.  
För övrigt så var fysiken också sjukt olön. Vi fick uppgifter som vår lärare hade tryckt upp, men halva sidan hade försvunnit i kopiatorn, så man såg inte vad det stod. Så han gick iväg för att trycka upp nya, det tog ca 20 min. Sen när vi ska försöka löra uppgifterna

Sen kom jag hem och började på maten strax därefter för min syster måste hinna äta innan hon ska spela match. Jag lagade tacogratäng! För förstagången, själv, med receptet i huvudet! HA! Det blev riktigt gott!!

O nu har vi ätit o så sitter jag här o känner mig sjukt uppstressad. Mest för att det är så mycket med skolan nu. Svenska, projekt, engelska, matte, fysik och så måste jag ju göra klart mitt spelomslag till digitalt skapande.. Jag har ju skaffat PS nu med hjälp av mina kopmisar.. men det är lite krångligt för jag mpste skriva in en ny kod varje dag... O nu har jag slut på koder. Så får be en annan kompis fixa det.. haha bra med många tekniska killkompisar. haha

Och vid sidan om skolarbetet så gör jag lite på en preliminär spellista till studentflaket. För att det är kul.

Jag ska göra lite på projektet nu, sen hoppas att jag får tag i en kopmis som kan hjälpa mig med PS och sen plugga mer svenska. Hoppas att det loggar in en kopmis på skype så vi kan disskutera svenskan.

Igårkväll satt jag på skype o snackade med någa kompisar i flera timmar. Haha jag gillar skype. Och jag gillar mina kompisar, så sjukt härligaa!
Så jag somnade rätt sent, men det berodde nog på att jag bara låg o tänkte så mycket.. Jaja. Så jag ha rinte varit kalaspigg idag. Menmen. Det har ändå varit en bra dag!
Nä nu ska jag sätta fart på projektet. Sen svenska, sen förhoppningsvis lite matte.. Matten är värst.. fast det jobbigaste är egentligen att ta pennan ihanden o slå upp boken o börja. Sen kaaaanske läsa lite egnelska bok, det har vi ingen tid på, så det är inte någon brådis på det, än iaf...

Jag ska verkligen göra mitt bästa med skolan nu. Motivera mig själv med att det är bara 90 dagar kvar!!! Sen är det slut! Om 90 dagar så dansar jag på ett flak med min klass o sjuunger om studentens lyckliga daar! Men tills dess, PLUGG! Det kommer bli sååå skönt sen när det är över! ÅÅH!

Dagens låt: Man must dance - Johnossi

ledighetsleende

Tjaa lallalaaa. Ledig idag!!!! ååh vad jag tjatar om det... Jag är glad. 3 dagar kvar i skolan sen är det helg.
Ska ut o äta på restaurang för att fira farfars 75års dag. Det är första gången jag träffar honom efter hans operation. På söndag ska jag förhoppningsvis åka skidor med mmin familj, men jag undrar hur det blir med det..
Iallafall..

Idag har jag chillat. Sen testade jag att göra min tänkta balfrisyr, och den blev rätt fin, helt ok. Måste träna lite på den, och behöver nog lite hjälp med att få till lockarna i nacken.
Sen tränade jag på crossen! Duktigt. Sen dushade jag och sen lagade jag mat. Efter jag dushat tog jag på mig min sidenrock, eller vad man ska säga. Hittade den långt in i garderoben. Jag kände mig lite som en hemmafru, när jag stod o lagade mat i den. Haha.
Sen var jag duktig och jobbade på projektet! Det är såå svårt att jobba på bra när man är i samma grupp med en(dvs F) som inte jobbar allt atm... dessutom så snackar vi knappt. Men man får göra det bästa av det helt enkelt. Det ska vara inne om ca 2 veckor.
Sen pluggade jag svenska, ska ha prov på torsdag.
Så jag har varit väldigt duktig idag. och duktigare ska jag bli.
Sen kom min syster hem, och då gick vi til ica för att handla lite mat ocg då passade jag på att lämna mitt cv!!! Finally!
Duktigtduktigt!

Fast en grej som inte är så duktig. Jag har börjat att slarva med dieten. Inte jättemycket, men lite... Drack lite oboy imorse, åt en ballerina kladdkaka, och min syster bjöd mig på en kärleksmums...  Liite skärpning!

Förresten, jag tränade ju handboll igår! ÅÅH det var sååå. Jag hade saknat det. Jag var verkligen inte i mina bästa dager igår. Men njag kände mig hemma typ, när jag stod där i målet. Så jag ska fortsätta att träna lite, varje måndag typ. Nice.

Nu ska jag o min sis snart laga maut. Det ända jag inte har gjort under denna långhelg är att plugga matte... det tar emot. Haha.... Kaanske sen idag eller imorron. Får se. Jag måste boka tid till frissan också, jag har inte klippt mig sedan i september.... haha så det är i behov av det nu.

Imorron är det skola! Ska bli kul att träffa kompisarnaaaaa! O jag har bara 3 lektioner så de e nice.

Btw, jag har inte snackat med B sedan i lördags. tycker att hon borde ha frågat "gick det bar att komma hem med taxin?" eller dylikt. Men nä. hon bryr sig väl inte. Jag är inte sur på henne. Men jag tycker att hon skiter i mig... o det har hon ingen anledning att göra. Det är bara dålig stil. Hela förra veckan också, jag antog att det var för hon var sjuk och trött, så jag accepterade det. Men hon verkade ju inte alls sjuk i lördags...... då bara dissade hon mig. Så ja.. Blir väl lite irriterad på det ja.

Menmen.

Det är ju sånhär kvinnodag idag. och helt ärligt tror jagite att jag har någon speciell jag ser upp till, vad jag vet.. Men jag måste säga att jag hoppas lite att jag kommer att bli en som folk kommer att se upp till när jag blir äldre.


Nu ska jag till köket o laga maat! Haajjj!

Dagens låt: Viva la Gloria! - Green day

Åh jag vill på en green day konsert igen!!!!!!!!! Snart kommer awesome as fuck! ut i butiker btw! Jag ska köpa!! Kommer att sakna konserten som fasiken när jag kollar på det bara..

tjooho

Måndag, jobbig dag i skolan? Neeee, för jag är ledig. Tjooohoooo!!!! Mamma också.. menmen. Efter min nästan 12 h långa sömn inatt, lade mig vid 8-9 tiden och vaknade (först vid 4 o tänkte på allt jag måste göra, sen somade jag om igen vid) kl. 9. Nicee. När jag käkat frukost, kollat på tv och gjort mig i ordning åkte vi in till stan för att ta foto, mamma till sitt körkort och jag till mitt framtida id-kort. Ska till banken o fixa det någon gång snart förhoppningsvis...

Annars har jag pluggat(duktigt!), svenska och engelska. Och jag har gjort lite på min studentinbjudan! Åååh jag längtar!!! 92 dagar kvaar!
Och så har jag rollat en runda med min fiiina hund i det fiina vädret. De ää niice. (Jag säger nice alldeles för ofta nuförtiden, kan man ju tycka. Men dte är ju ett så passande ord!)

Och gissa vad jag ska göra jättesnart?? Asså om 20 min???? Jaaaag skaaaa.... *trumvirvel* TRÄNA HANDBOLL!!!!! Jaa! Det har jag inte gjort på jättelänge! Med 95orna, men dom är bra för att vara 95or. jag kommer juinte få lov att spela match för jag är 92a.. men träna. HAr saknat det. Bara att få studsa den klibbiga bollen, känslan när man fångar den och att vara med i ett lag igen. Aah. I 12 år har jag spelat handboll. Och nu har jag varit utan det i ca ett halvår. Så gissa om jag är peppp! Det är jag o en annan kompis från laget som ska testa på det igen! Kulkul!

Dock ör jag inte 100 på om dem har träning idag, det skulle va jättesnopet att komma dit så är det ingen träning.. Men då kommer jag att springa en runda ist. Det är ju fint väder idag (igen!!).

Imorron kommer bli nice! Jag är ledig då också! Och det är inte mamma, hehee. Huset för mig själv!! Gissa om jag ska sjunga singstar, spela rockband och bara vara allmänt bäst utan att någon klagar, är ivägen eller stör. heh. Och jag ska förstås plugga matte och jobba på projektet! Om jag får tid.

Nu ska jag bege mig till hallen!!!! Byyyyyyyyye

Dagens låt:  Savior - Rise Against

on my own

Tssssssssssssöndag.

Trött. Kom hem vid 5, typ samtidigt som mamma skulle iväg till jobbet. Vaknade vid 8 för jag var tvungean att gå på dass. Sen somnade jag igen och nästa gång jag vaknade så var klockan halv 12. Så länge har jag inte sovit på länge. När jag går ner för att äta frukost håller pappa på att laga lunchh till min syster o han. Haha. men det var för att min syster ska spela handboll snart, så dem var tvugna att äta innan. Jag ska nog äta om en liten stund.
Nu kan jag skirva lite om gårdagen/kvällen.

Jag gick ju iväg till affären för att hitta ngt att ha på mig. Gick utan att tänka typ, jag gick i mina mjukiskläder o helt osminkad.. det märkte jag inte förren jag kom till affären, haha. Men det var skönt att jag kan gå där o känna whattahell! Jag bryr mig fakiskt inte om vad folk tycker om mig. Om någon tyckte jag var ful, I'm fine with that, dont care. O det e niice!
Hittade en snygg tröja på HM. Men jag ville ha en klänning/tunika, så man kan ha tights till. Så jag tog tröjan i en storlek större o drog ner den en bit. Funkade perfekt! Den var svart och enaxlad. Blev glad att jag hittade den.
Tiden gick, och jag glömde tiden. Vi skulle köra typ vid sju. Vid halv 7 sitter jag vid matbordet och äter en macka i mina mjukiskläder. Sen ser jag klockan " oh snaap!" Så får jag stressa mig i ordning igen! Blev klar 10 över 7 typ. Sen blev pappa lite gramse på mig i bilen för jag inte visste exakt vart vi skulle, osv. Det är väl för fasen inte mitt fel att jag inte fått någon vägbeskrivning. Min enda vägbeskrivning var Hiltonhotellet. Menmen det gick bra. Vi hittade det. Jag åkte in med min barndomsvän(haha jag vet inte vad jag ska säga annars, för jag nämner inga namn här, vi kallar henne för BV), det var hennes första utgång. Hon fyllde 18 i januari. Så vi har verkligen känt varandra sen vi var små, gick i samma babygrupp o allt sånt. Det tkr jag är jättekul att man kan ha kvar vänner så länga. True friendship. Sen träffade vi B och en annan tjej(som jag också är väldigt bra kompis med) som gick i min klass på hägstadiet, en av tjejerna som ska med till turkiet sen i maj också. B och hon är typ bääästa vänner. Dem sa knappt hej. Asså B och hon var sjukt dissande, eller vad mans ka säga. Tur att jag hade BV asså.
En grej som gjorde mig lite sur igår var att dem två fixar att dem får sova hon Bs mormor, men skiter i hur jag o BV gör... Jag och BV fick ta taxi hem sen. 200 spänn, poff. Menmen, man får ju ta taxi ibland, ingen big deal. men att dem... ooorh det gör mig så irriterad. Vi kunde vara på dansgolvet alla 4 o dansa, sen så vipps på går dem utan att säga ngt till oss. Man måste inte hänga ihop hela tiden va, men det ska fan inte vara så som det var. Det var ju som vi knappt kände varandra, o så behandlar man inte sina vänner, speciellt inte när man är typ bästa vänner. Dålig stil my friend.. B har varit halvt dissande hela veckan tycker jag.. Jaja. Jag bryr mig inte. Jag tänker inte höra av mig när det ska vara på de viset. Jag är inte jättesur va, jag tycker bara att det är dålig stil.

På dansgolvet var det crowded och svettigt! Dte var kul! Jag älskar att dansa. Jag kan egentligen inte dansa bra alls, känns som man bara står o stampar i takt till musiken, haha. Men när B o hon stack, så blev det ju bara fler övriga att dansa med. Vissa är sjukt sliskiga och bara taffsar en massa och försöker kyssa en, men vissa e sjukt shyssta. Men det är ändå kul med en sådan blandning. Det är en del av det hela. haha, en kille stoppade mig o sa att jag hade världens finaste ögonbryn, och sedan tog han tag i mig i började att "dansa" med mig, men han märkte att jag inte var riktigt bekväm med den dansen, så tillslut släppte han mig och jag fick leta up BV. 
I slutet av kvällen så tappade jag bort alla mina 3 vänner, så jag var själv. Men då dansade jag runt med massa andra, och det var sjuuukt kul! Var längst fram vid DJerna som var Knappen o Hakim från Nrj. haha de e nice. Dock var det mer ös på NRJ at the club i december, sist jag var där. och idol-olle var där och sjöng någon sång. Han var inte min favorit i idol precis, jag följde inte det. Men det var kul o se han, jag var längst fram då med. Hehe.

I slutet av kvällen så dansade jag med 2 shyssta killar, när allt sedan var slut o tändes så fortsatte i o snacka i kön ut. Efter vi hade high fiveat knappen o hakim. Haha. Och det blev slagsmål i kön preciiis framför mig. Så ena grabben fick först fånga mig i sen dra undan mig. Haha. Snällt ändå.

Efter BV och jag hämtat ut jackorna så smsade jag B o frågade vart dem var. För sist jag frågade så var dem också i kön ut. Så sa jag men då ses vi där ute sen. När vi kom utvra dem inte där. Då hade dem gått till BK, snällt. Tur som faaan att BV var med mig. Annars hade jag ju varit själv. Dem kanske inte hade gått om dem inte visste att jag var med BV, men ändå... hade det skadat att vänta?? Sen på BK så är dem sjukt dissande. Säger typ inget till oss. Vafan. Pallar inte. Så då tar jag och BV taxi hem. 
Det var första gången jag åkte taxi själv, med kompis. Men hon hoppade av innan mig, så jag fick åka själv en bit. Det var kinda scary. Men det gick bra. 

Det var en lyckad kväll iallafall. BV var jättenöjd med sin första utgång, och det var huvudsaken!  

Nu siiet jag här o skriver, lyssnar på lugna låtar och är inne på fb. Snart ska jag nog snart laga till något litet till lunch. Annars ska jag bara tat lungt idag. Kanske övningsköra lite och jag ska läsa en bok vi har i engelskan.
Det är jääätteskönt att jag är ledig på både måndag och tisdag!! Imorron är mamma också ledigm så vi skulle fixa några ärenden. Kanske tillomed kolla upp min hosta som jag haft i några veckor nu.
På tisdag har jag huset by my slef!!! Och DET är NICE! 

Måste kolla sen om jag fastande på några vimmelbilder, jag tror faktiskt att jag gjorde det. För en kille tg fota på mig o BV! Haha men dem sollar säkert bort fula foton, o jag kan ju gissa att det fotot blev fult. haha helt svettig o så.. Uuuh. Jag hoppas inte att edn kommer upp, iallafall inte om den var ful.

Och sen måste jag städa mitt rum också idag.. kläder överallt!! Men nu ska jag börja på maten.

Och så måste jag bara säga en sista sak. Jag är så otroligt stolt över migsjälv! Jag är inte den blyga rädda tjejen som är beroende av någon. Jag är självständig, awesome, ärlig och jag är migsjälv. Och det är så det ska vara. This is how Im supposed to be. Och jag har åstadkommit detta själv! Ingen har hjälpt mig. Somsagt, stolt. Man behöver vara det ibland, och man borde ge sigsjälv mer beröm än vad man gör. Det är så lätt att tracka ner på sig själv o se sig som otillräcklig och sånt. Det ska man inte göra.
Jag är glad över att jag är jag.

KLART SLUT.

Dagens låt: Dancing on my own - Robyn

lalalalalalördaglalala

Lalalallalööördag. Och jag är fortfarande nöjd med tillvaron. Lite down är att jag har blivit förkyld IGEN, utan att egentligen ha blivit frisk från förra förkylningen.. Menmen. Ska äta C-vitamin så försvinner den förhoppningsvis snart.

Allt bara flyter på just nu. Och det är skitbra! Jag håller dieten lite sisådär, åt lite godis mer än jag skulle(men det är ju lördag damnit! Jag förtjänade det, o det var GOOOTT!!) och igår var det köpemat som vanligt på fredagar, medan resten av familjen åt pizza så beställde jag schnitzel med stekt potatis o bearnesås. Det kändes ändå lite nyttigare än pizza o kebab med pommes.. Men jag kanske bara inbillar mig. Och lite down är att jag åt upp heeela portionen(förutom den halvan som bestod av sallad). Så jag blev väldigt mätt, som vanligt. Jag måste lära mig att känna efter när jag är mätt. För nu fortsätter jag bara att äta för det är så gott.
Och igår mådde jasg inte bra, jag var så frrrruktansvärt trött. Tror det är lite järnbrist jag har, för jag var trött när jag vankade i morse igen, och jag vet att det inte beror på sömnen, för jag sov gott. Det kanske också beror lite på förkylningen. Men jag ska försöka hitta ngt nyttigt som innehåller järn som jag kan äta.

Till lunch åt jag lax med potatis. Inte too bad! Men inte så fruktansvärt gott heller. Jag är så trött på lax nu.. det känns som det är det enda vi äter på helger.. Sen skrapade vi 11 trisslotter(!!). Vann på 3 st, Tot. 100 kr. Assååå mamma o pappa slutar aldrig köpa lotter. Vi vinner ändå aldrig. Okej att köpa någon gång för skojjs skull, men amo så tycker jag att det börjar gå lite långt, börjar bli slöseri med pengarna..

Som jag skrev i Mon(ey)day inlägget så försvann ju mitt arbete på digitalt skapande, då skolan fått för sig att rensa hårdisken¨på alla skolans datorer under lovet, utan att förvarna... Så jag ska ju då göra om allt från början.. min riktiga lärare var tillbaka igår, för i måndags hade vi vikarie. Och hon sa att jag inte behövde ha det inlämnat på söndag.. Men att jag ändå måste lämna in det(och det förstår ju jag med). Så jag var tvungen att skaffa photoshop här hemma. Skulle ha gjort det för längesedan, men det gick inte för jag hade ingen kod, och min kopmis som skulle hjälpa mig.. det gick upp i rök liksom. Så nu fick en annan kompis tag i några koder som han skickade till mig och som funkade! SÅ nu har jag photoshop!!!! YEAH!

Idag är det sjukt fint väder! Och jag har varit ute med hunden och åkt rollerblades. Det var nicee! Lite motion på köpet, för det var sjuukt jobbigt för låren när man försökte åka fort i motvind!

Snart ska jag iväg till affären för at hitta något att ha på mig ikväll! Ska uuuuuuut! YEAH! Dansadansa! Har inte varit ute sedan min födelsedag i december. Är så sjuuukt pepp! Hoppas att man träffar massa trevligt folk där! Det brukar va massa man känner igen från skolan o så. ÅÅh det ska bli kul. Jag hoppas verkligen att jag hittar något att ha på mig! Allting blir liksomo inte lika kul om man inte känner sig fin..

Tjarrå!

Dagens låt: Gubben i lådan - Daniel Adams Ray

like like

Torsdagen DONE. Gick hemifrån halv 8, kom hem 12 h senare.

Igår var en bra dag. Idag med, fast den var seg. Det mesta är bra nu. Nöjd med tillvaron helt enkelt!

Jag fick G på fysiken!!!!! JAA, nästan vg! Och jag var orolig att jag skulle få IG.

Efter skolan idag så stack jag till stan o träffade en kompis från lågstadiet. Det var mycket trevligt, vi hade jättemycket att prata om!

Det är nice med fredag imorron! Sen har jag långhelg! Börjar inte skolan förren på onsdag!!

Jag har inte mycker mer att skriva nu, sitter o snackar på skype. hehe

Dagens låt: Rooftops - Lostprophets

vår virr

Årets första vårmånad är hääääär! Inte för att det märks, men när man säger Mars, så känns allting lite ljusare o vårigare! Längtar tills jag kan gräva fram min vårjacka o köra nya vårskor!

Idag var en kul dag. Inget speciellt, bara allmänt kul. Trivs jättebra atm! Har kommit många killkompisar närmare tycker jag, o det är kul. Och jag var sjukt aktiv på mattelektionen idag! DUKTIGT!!!
Och dte var pannkakor till maut i skolan idag! Det är det bästa man kan få i skolan! Och dte är det max en gång på termin, så jag åt 4,5 st! Dom är faktiskt inte så stora, men ändå!
Efter skolan gå gick jag till body shop för att boka in min makeuprådgivning, som jag fick presentkort på när jag fyllde år. Så var det gjort. O sen hann jag med en tidig buss hem, så jag var hemma kl. 3 !! 

Sen tänkte jag gå o ta utpengar. För jag ska betala 200 kr till flaket, och köpa en biljett av B för 100 kr. Sen ska jag fika med en kompis på torsdag o då kan det vara bra att ha lite pengar, så jag tar ut en hundralapp till. Och badam, 400 kr mindre på kontot.
.. men jag glömde ta ut pengar.. så det får jag göra imorron ist. Och då ska jag även komma ihåg att lämna ledighetslappen om turkiet!

Jag skrev ner vårens utgifter, dvs turkiet resan, balen, studentklänning osv.. det blev nästan 8000 kr! INSANEEE! Sjuukt sjukt! jaja. Ooo vad jag klagar. haha.

Sen vid 5 lagade jag o min syster Enchiladas! Blev riktigt smarrigt!

Farnor ringde o sa att farfar har fått en pacemaker nu. Hoppas att den fungerar bra nu. Har varit så orolig för han. Farfar behövs! Det hade varit förfärlift om han inte hade kunnat komma på min student. Förhoppningsvis får han åka hem imorron!

Jag hostar, rätt mycket. Det kommer ett raspigt ljud när jag andas o sen måste jag hosta. Jag är trött på att hosta nu.... har hostat enda sedan jag var sjukt då för några veckor sedan, ca 4 veckor.

Jag är så fruktansvärt trött idag. Kunde inte somna igår. Hade ont i huvudet för jag var så trött, men jag kunde inte somna... Så jag hoppas att jag kan somna idag. Pallar inte vara såhär trött...

Så nu ska jag ta ett träningspass på crossen, sen dushen, sen sooova! Hopefully!

Imorron är det onsdag, dvs halva veckan. Nice! Sen kommer bara en jobbig torsdag, sen en fredag, seeeeeen e det lördag, och då ska jag på utgång!!! JAPPJAPP! Längtar, det ska bli kul! Har inte varit ute sedan min födelsedag i december! Wiie wiie!

Btw! Så ska jag forhoppningsvis lämmna in mitt CV imorron också! Hihi! Har tänkt att söka jobb sedan i höst/vintras. Nu så ska dte äntligen skeeeeee! ehe (fast det är sommar jobb jag ska söka, med hopp om vidare anställning.)

Dagens låt: Hero of war - Rise Against
Hade vatt ball o se deras konsert som kommer snart, men neeeeeeeeej så blev det inte.

RSS 2.0