saturday saturday

Tjeenare.

Då vare lördag. Sov GOTT inatt! Riktigt gott.
Åt kebabtalllrik, jag blev mätt, men det var så gott att jag fortsatt att äta (J*VLA IDIOT!), sen fick jag ont i magen.......! Min syster hade några tjejkompisar över på filmkväll. De kollade Sex and the city 2. Personligen tycker jag att dem är liite små för att fatta humorn o sånt i den... Men å andra sidan, jag kommer inte ihåg hurdan humor jag hade när jag var 12 - 13 år. Och i mina ögon så är dem fortfarande 5 år gamla, haha.

Jag fick inte tag i Mr and Mrs Smith filmen, tyvärr... Nu har jag bett 2 kompisar ladda ner den, Bad 2 för att typ 50% brukar inte hålla vad dem säger.. Så jag hoppas att någon av dem kan ladda ner den till mig. För jag hittar den inte i butikerna..
Så jag kollade på White Chicks istället på mitt rum. Inte helt fel det heller, den är askul! O det var längesedan jag såg den. Så jag tog lite godis o lite läsk från filmkvällen, bäddade ner mig i sängen, tände ljusslingan och släkte lamporna. Mysmys!

Sen var miin film slut. Så kände jag inte för att dega framför TVn längre, o det var inget kul på datan, så jag startade min kalas!-lista på spotify, höjde volymen och dansade! Haha! Det var kul! Aingen mobbat, men vaffan. Och jag hoppas att jag brände lite kalorier från kebaben när jag dansade.
JAg hade så ont i magen, så det var ännu mer motivation, som jag verkar ha tappat.. till min "diet".

Sen blev jag trött. SÅ jag bprstade tänderna och sen somnade jag......

När jag vaknade, så låg jag exakt likadant som jag somnade, så jag antar att jag sovit djupt. Jag sov till 9. Det är inte ofta nufärtoden, brukar vakna vid 7 o gå upp 8.
Sen glodde jag på TV, sen tränade jag 20 min på crossen! Sen dusch. Sen var det redan lunch, sen gå en runda med hunden. Sen var jag lite duktig och pluggade lite engelska, började på glosorna! Det är iallafall en början! 
Sen städade jag min undulats bur.. o sen satte jag mig vid datan.
Mailade en tjej om priset till balen. Frågad eom det var sant att det skulle kosta 1200, om det var sant, varför är det 400 kr dyrare än förra året. Det skrev jag. 
Ska nog plugga lite mer engelska sen. Sen måste jag byta om o sen ska jag iväg på släktkalas, o sen 19 prs middag/fest.. eller vad dte är. haha. Det ska bli trevligt iallafall! Är glad att jag hinner med o träffa släkten först lite också!

Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig... 

Imorron ska jag plugga fysik, det värsta.....öh. Men jag måste. Och jag ska övningsköra! Det är faktiskt första gången jag ser fram emot att köra! På väldigt länge iallfall!
Sen ska jag ju hinna göra lite engelska imorron med, o dammsuga rummet. Men vi får la se.

Nu ska jag göra något vettigt, Hajj!

Dagens låt: Seize the day - HOFFMAESTRO
2011-03-19 @ 15:29:27 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: FowZie - Felicia Aulén

kebab! :D

2011-03-19 @ 23:00:43
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0