taggar december!

ÅH, nu har jag ätit så jag har fått ont i magen....
Men jag ska ta allt från början, dagen då.
Vaknar, svinkallt på rummet.. äter  och så, går till bussen, har mina lektioner.. chalalala. Sjukt intressant.
Sista lektionen har vi engelska, då jag och en annan kille som jag inte känner ska stara en disskussion. Det gick ju sådär. Jag kände att jag var röd som en tomat i ansiktet.. Vår engelskafröken var lite ur balans, o det förstår jag. Hon berättade att hon hade blivit rånad på morgonen... eller utsattt för rånförsök. Hon hade varit påväg till skolan så hade en kille med pistol kommmit fram till henne o sagt "Ge mig väskan!". Hon hade bara börjat skrika, och en kollega till henne hade varit i närheten, och då hade rånaren gått iväg.. Så hon hade tur, i oturen. Fyfan vad hemskt det måste varit..
Sen stack jag till affären och träffade en kompis, hon jag skulle träffat i söndags. Jag köpte en klänning från MQ, 499 spänn. En bh från cubus, 99 kr, och en stickad tröja 199 kr. Så ca 800 kr gjorde jag av med idag. Men jag har inte handlat på länge.
Sen gick jag hem i kylan. Hungrig som fasen. Jag gjorde fläskpannkaka, och den ska ju stå i ugnen i 40 min. Så när den väl var klar så slängde jag i mig en rejäääl bit. Och nu har jag ont i magen.

Och nu sitter jag här. Ingen Dh ikväll..  Men det är PH. Sen ska jag nog träna crosstrainer. Och jag borde plugga fysik. MEN jag haaatar att plugga hemma..
Imorog får bli en pluggdag.
Imorron är det DECEMBER! NAAAJS! FÖDELSEDAG, JUL OCH NYÅR!
Åh. Ska bli kuligt. Ska nog kolla på julkalendern imorronbitti också, haha. Måste se vad det är för ngt. Antar att det inte är i klass med greveholm, men ska kolla bara för att. Töntig som jag är.

<3

Sen börjar jag undra en sak, en kille som jag har varit kompis med länge, börjar skicka hjärtan till mig och skriva snygging. Det kan vara en skojj sak så va, som inte betyder ngt. Men man blir ju lite konfunderad, men jag hoppas att det är på skojj.

Och om 11 dagar är det slagt! Tagg!

Dagens låt: 21 guns - Green day
Den låten, ger mig rysningar och en fruktansvärd nostalgi.. Love it!


OCH GRATTIS TILL MIKE DIRNT(Bassisten i gren day) SOM FICK EN DOTTER IGÅR! Så söt.

waiting

Idag, sovmorgon. Åt frukost med tända ljus och så. Mysigt. Sen får jag brottom iväg och hinner inte sätta på mig ett par extra strumpor. Men bussen är sen. en kvart står jag ute och väntar.. sen kommer den, det är bytes bussen. Så när den kommer till byteshållplatsen har den jag skulle byta till redan kört... så då får man stå en halvtimme och vänta.. (tot. 45 min).
Skola.
Går tidigare från sista lektionen då jag är klar med det som skulle göras, då är klockan 14.10. Kommer till busstationen 14.20, vilket är perfekt och det blinkar på skylten att min buss är nära. Direktbussen. Där står man, och väntar.. och väntar.. bussen kommer inte...! 30 min senare kommer en bytesbuss, den blir ju proppfull av människor.. Sen kommer jag till byteshållplatsen igen... min buss ska vara där 15.10 över..  den var där halv... Jag stod och skakade så kall jag var!
Så totalt har jag stått väntat på bussar i 90 min idag. Det var svinigt kallt. Sen ska man ju gå hem från busshållplatsen, jag typ sprang, jag ville bara hem till värmen. Mina lår, tår, fingrar och näsa var så röda som det går... hade tappat känslen i fingrertopparna.
Inte så mysigt. Jaf tror jag kommer att bli förkyld.
90 min, det är sjukt. jag förstår att bussarna kan vara lite sena pga snön, men att inte dyka upp alls....
Asså jag haaaaaaaaaatar att åka buss. Hatar skånetrafiken!

 


Nu har jag slängt i mig en pirog och ska snart gå iväg till sporthallen för jag ska träna min systers lag. Just nu är jag inte alls på humör... hoppas att det går bra iaf, och att jag inte gör bort mig.

Sen ska jag lägga mig under mitt täcke och kolla på PH och sen Ung och bortskämd. Hoppas Jean Pierre åker ut.

Fysikprov på fredag... öh.

Dagens låt: 800 grader - Ebba Grön


domdomdom... tänd ett ljus

Schupp.
Idag har inte heller hänt mycket.
Tränade på crosstrainern idag igen, samtidigt som jag hade bullet in a bible på hög volym på surround, det var najs. Man glömde bort att man stod och trampade på samma ställe, jagh drömde mig bort till Ullevi konserten i juni, och tänkte på hur nästa blir.. vipps, så hade jga redan tränat i 20 min. Man svettas som... ja dte är sjukt vad lökig man blir. Men det betyder väl bara att det är bra träning hoppas jag.

Sen skulle jag till affären med en kompis, men när jag smsade henne, så sa hon att hon inte visste och hon smsar snart. Men jag misstänkte att hon inte skulle höra av sig, så jag stack dit själv. Kollade på mobiler, provade klänningar och kollade julklappar. Men hittade inget fint. ALLA klänningar jag provar sitter så sjukt tajt på min rumpa... ja, jag har en stor rumpa.. men om jag tar en 38a så sitter den löst överallt flrutom på gumpen. Inte kul.
Har tränat och ätit bättre under en lång tid nu tycker jag, men ser jag resultat? Nej. Jag har inte handlat i skolans cafeteria EN ENDA gång denna terminen, inte bakat på månader och jag drickar nästan ingen oboy(nu när det är kallt så dricker jag det dock oftare..). Menmen. Skam den som ger sig. Jag ska bli fit!

Nu ska jag plugga, äta och lägga mig tidigt. Imorron börjar en ny vecka. OCH imorron ska jag nog träna min systers handbollslag! Kul! Nervöst. Jag har några övningar som jag tror att de skulle tycka vara kul och bra för dem.

Glad första advent alla! Mysigt med advent tycker jag. Jag älskar julen. Nästa helg ska jag nog baka lussebullar och sånt gott.

Bild från Google...


Dagens låt: Tänd ett ljus - Triad

telelele

Hej bloggen....

En tråkig hemmakväll som vanligt igår, satt inne på facebook och drägglade över bilder på H.... och kollade på hans musiklista på spotify (vadå stalkerish??? hehe). Mmmm, jag vill ha han.
Men sen blev jag ledsen, för jag vet att jag inte kommer att få han. Och om jag hoppas och försöker få han, kommer jag bara bli ännu mer besviken och känna mig misslyckad. Så det är nog bästa såhär.

Nu kollar jag runt lite på mobiler. Ska kanske önska mig det i födelsedagspresent, då jag antar att mamma o pappa inte kommer att komma på en bra överaskning. Annars så köper jag den själv på mellandagsrean.



Gillar denna! Sony Ericsson Xperia.

Och denna verkar också bra. Htc wildfire.

Det spelar nog ingen större roll vad jag skaffar för telefon, det är en uppgradering i vilket fall somhelst. Men jag vill INTE ha en Iphone... alla har det. Och jag tycker inte att de är speciellt snygga..

Känner att det är dags att gå vidare från min fina Motorola razr. Den suger egentligen... Jag köpte den för att den var fin. Och det står jag fast för. Har haft den i 3,5 år nu.

20/7 2007 - x/x 2010. ♥
Kan ju inte sätta slutdatum än, för jag har ju inte köpt en ny än.. 

Nu ös-snöar det ute, så får se om jag och min syster kan ta oss till affären och kolla julklappar, kläder och mobiler... probably not.
Sen ska jag plugga lite, och läsa bok.. Och träna lite på crossen!
Blir hemmakväll ikväll igen, wiiie......
 
NU ÄR DET BARA 2 VECKOR KVAR! 14 DAGAR!!!

Dagens låt: 80 - Green day

Åh jag vill ha ett Ps3 så jag kan spela mitt Green Day rockband... Har väntat sen i mitten av sommras då jag vann spelet. haha......

FANtastiskt.

Då var denna veckan över, eller skolveckan. Skönt.

Vaknar tidigt för det är en sotare som kollar skorstenen.. på min sovmorgon. Men vad ska man göra liskom. Sen kommer jag till skolan, fysik. Sen två timmars håla.. underhåller mig genom att läsa i engelskaboken.. sen sätter jag mig vid en dator i bibblan, då, när det är 20 min kvar av hålan, så ser jag att läraren vi ska ha är sjuk o att lektionen är inställd....... Jag kunde stuckit hem vid 11 !!!!! Fuuuuu. Det är en väldigt typisk sak som händer mig.. blir så arg.
Menmen.

Sen kommer jag hem klockan 2, pepp på en myskväll hos B med några tjejer... men sen får jag ett sms dör det står att det inte blev ngt. Så det får väl bli hemmekväll som vanligt. Happy life...
Men det blir nog god mat iaf, INTE hämtmat for once! Haha. Det blir fläskfile och potatisgratäng.
Och julstakarna är framme, mysigt!

Oh, jag trodde att vi hade chill i skolan nu innan lovet. Bara ett fysikprov och engelskan.. MEn ack så fel jag hade, nu har lärarna lagt till myyycket till. Så vad jag har kvar i skolan är:
- Fysik B prov
- Läst ut Fahrenheit 451 på engelskan,
+ analysera och redovisa den muntligt
+ att skriav en uppsats på den. (Jag har inte ens kommit halvvägs i boken..)
- Samhälls prov (politiska ideologier)
- Ett personporträtt i svenska (jag ska skriva om lady gaga)
- Ett grupparbete i svenska, då vi alla i gruppen ska läsa ut Romeo och Julia, och sen skriva en analys på den. (fick boken igår, så jag ha rinte ens börjat..)

 

Så det blir ju kalaaaas. 2 böcker, på 2 språk, på sammagång..... INTE en bra kombination, specciellt för mig som inte gillar att läsa. Så dessa veckorna i skolan lär ju bli haaard work work.

Om 15 dagar fyller jag 18! WOOP. Längtar!

Satt o pratade med killen som "bjöd" mig på balen över msn, han har ju sagt att han ska fråga mig IRL också.. Men han kanske har ändrat sig.. Jag gick iaf och satte migbredvid honom när han satt själv och pluggade. Men inte frågade han. Men jag ångrar inte att jag sa "Jag får tänka på det". För jag vill inte bli tagen för givet, jag kräver inte mycket, men man kan väl fråga på ett liite finare sätt än "Ska vi gå då?" på msn....

Nu ska jag ut i kylan och gå en sväng med hunden.

Dagens låt: Having a blast - Green day


glatt

Tjoheeej!
Idag har jag haft en bra dag.

Vaknade med huvudvärk, tog en ipren!
Kom aningens sent till svenskan, men det är ju pga snön. Och fröken står och pratar om några gamla arbeten vi har lämnat in och hon har rättat. Hon sa att det var måånga som hade fått VG+ för att de inte hade fått med helheten o så.. det var bara EN grupp som hade fårr MVG för deras arbete var exeptionellt! Jga satt o var jätteorolig, "fan jag kommer få dåligt betyg.. " MEN VET NI VAD?! Det var min grupp, jag och F som fick MVG på vårt arbete!!! WOOOOOOP WOOOOP! YES! GLAAAD!
Och sen ska vi börja ett liknande arbete, fast på renässansen ist, och då frågade en killkompis mig om jag ville jobba med dem(vi skulle  vara 3 i gruppen), JA! Det ska bli mkt roligare än att jobba med F. Hehe och hennes min när hon inte hade ngn att jobba med! Hehe lite rätt åt henne...

Sen innan bion gick vi in ett gäng på espresso house och satt o mös, det var trevligt. Pratade lite om balen, de frågade om jag hade ngn att gå med, så sa jag att jag inte visste... för att jag hade inte svarat och han har ju inte frågat igen. Och det var ju veckor han sa att han skulle fråga igen IRL.. vilket han inte har gjort... Han får faktiskt ta att anstränga sig lite tycler jag.. annars så hittar jag ngn annan att gå med...
Sen var det bio, och det var kul. Filmen var knas. Fishtank.
Och sen sista letionen var, het okej.

 

Det har varit svinigt kallt idag, men jag blir så glad av snön! Den är så fiiin och julig!! Jag vill bara plocka fram allt julpynt nu!!
Nackdelen är att man fryser och halkar, ALL THE TIME.

Ska snart träna crosstrainern. Sen dusha och sen sova. Har sovit så dåligt de senaste nätterna.

och fick idag reda på att vi har as mkt i skolan innan jullovet... ska läsa ut Romes o Julia och en engelska bok, 2 prov, en uppsats, ett arbete, ett personporträtt, 2 redovisningar... ja det var det. ALLT nu på slutet. Jobbigt!

Dagens låt: Billie Jean - Michel Jackson


BUSSigt!

Hemmmmmmma. Det var så otroligt skönt att komma hem idag, och jag ska berätta varför. Tar allt från början.

Vaknade tidigt och kunde inte somna om för det var såå kallt. Det är fullt med snö. Sen en tråkig lektion. Sen vänta på tåget till malmö för vi skulle på sacomässa.
På sacomässan i malmö, massa fakta om olika högskolor och universitet. FULLT MED FOLK, man fick ont i huvudet där. Kluven över vad jag ska göra sen? Ja. Jag har inte tänkt mycket längre än studenten.. Men jag var där för att få information, jag vet ju typ vad jag vill göra, jag vil ljobba med någon typ av inredningsdesign. Så lite info fick man. sen är jag sjukt sugen på att åka utomlands.. jaja Jag har ett tag på att tänka på det.
Sen skulle vi hem, jag fick vänta på några killar som trodde vi hade gott om tid... Så jag missar stadsbussen som ska ta mig in till en station där jag kan ta bussen till min lilla by...... Den var 2 minuter tidig. Fasen. Väntar i 10 min på nästa buss, och jag tänker att jag kaaaaaaan nog hinna med min "bybuss". Men NÄ, jag missar den precis... Så jag tar en buss till lund, för jag pallar inte stå ute och vänta. Då märker jag att lundbussen stannar på samma hållplatser som bybussen.... Så jag får iden att trycka på stop och springa ifatt bybussen där framme...... Hinner jag med den? Nepp. Så jag får ju springa tillbaka till lundbussen då den är på våg att köra.. Men jag hann på den igen. Fast min plats var tagen.. Attans.
Så jag hoppas på att hinna med min direktbuss från lund istället..
Väl framme på en busshållplats i lund så ser jag miin buss lite längre fram, så jag spriiiiiiiinger...................MEEEEEEEEN så kör den. Jag vägrar att acceptera detta så jag springer efter bussen! Lite längre fram är det ett trafikljus, som är rött, så bussen stannar. Då hinner jag fram och knacka på dörrarna.. Som tur va, så är det en snäll busschaufför(FOR ONCE!), så han öppnar dörrrarna och skrattar .. Kulkul. Jag tackade för han öppnat.
Så slutligen kommer jag hem. Stack från mässan vid 2, var hemma 4... 2 timmars hemresa. På en mils sträcka ungefär..
JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ BUSSAR! Suck.



Sen när jag kom hem tig mitt godisabstinens över och jag letade igenom huset efter godiset som mamma har gömt... Hittade det inte det. Arg. Allt jag vill ha är EN ynka liten godisbit för att stilla mitt begär..

Fick också reda på idag att vi inte börjar 12.20 iaf.... Vi har lektioner på morgonen. Men jag tänker vara lite rebellisk och struna i engelskan iaf.. Eheh.

Sen ramdomly, en  sak om F. Hon har en visningsbild av sig själv på facebook när hon är lättklädd och hänger uppochner på en strippstång med särade ben..... ATTENTIONWHORE!
Oh, jag tycker att hon är sååå falsk och ful. Fylls av avsky när hon är nära faktiskt. Döljer det väl, eller jag försöker iaf. Men ush. Vad hennes personlighet är ful.

Imorron är det bio med klassen, det ska bli kul.
En månad kvar til jul, TAGGA!
17 dagar till min födelsedag, och min första utgång. Hehe

Dagens låt: This is war - 30 seconds to mars

 

30 seconds to Mars är ju skitbra! Har aldrig lyssnat på dem så mkt innan.


ARG

Jag är arg.

Min syster skulle komma hem halv 5... hon kommer hem 3 !! Blev så besviken, jag var inställd på att vara ensam längre.. så jag hann inte sjunga singstar.. Men det var ju inte hennes fel. Blev bara irriterad.

Sen lagade jag mat, och var riktigt sugen på en chokladbit efter maten, vi har en förpackning toblerone i skafferiet... Så, artig som jag är, så frågar jag om jag kan ta en bit. " Nej jag ser ingen anledning till det? " VAD FAN ÄR DET FÖR SVAR!? Anledningen är att jag vill ha, är sugen på det liksom. Så om man någonsin är sugen på något ska man aldrig göra det för det är ingen anledning till det.
Och ofta HON skulle fråga om hon var sugen på en bit, då skulle hon bara ta. Världen är orättvis.
När de inte ser ska jag ta en bit. Accepterar inte att vara längst ner på maktkedjan.. FAN HELLER.

JA jag är arg. Jag är arg ofta nu för tiden. Pallar inte anstränga mig och vara den glada och sorglösa.. ingen uppskattade mig ändå.

Jag åt ingen lunch, var inte hungrig.

ORH. Jag vill skrika..

Jag måste säga att jag är en fantastisk tonåring, jag har alltid stängt inne mitt humör för att jag vill inte ska bli ledsna/sura/arga ... De tror ju att jag har haft ett heeeeelt perfekt alltihopa och att jag är nöjd. Nä, jag har bara stängt inne vad jag känner. Jag mår så jävla dåligt, jag kan inte få ut mina känslor nu, de är så djupt instängda.
Och de har aldrig uppskattat mitt humör när jag är glad, dehar väl trott att jag alltid är glad,  men OM ,, OM jag någongång är på dåligt humör får det västa "VARFÖR ÄR DU PÅ SÅ DÅLIGT HUMÖR?!"
Jag hajjar, det är inte kul om någon går och är sur. Men man måste fan få lov att uttrycka hur man känner.

Puh, jag behövde skriva av mig.
Men jag är fortfarande arg.

Ska kolla på PH och DH ikväll. Om någon undrade.

Hajjjjjjjjjj

dag

Soooooooooov ut, länge. Till 9. haha. men det är länge för att vara jag, kunde nog somnat om om jag ville, men jag tyckte det var dags att gå upp och göra scones. Så det gjorde jag.
Scones och oboy! MMMmm Och tända ljus! Myyysigt!

Sedan dess har jag bara slappat... kollat på tv och sen suttit vid datorn och kollat på bilder på H på facebook.. hehe... JAg troooor jag ska släppa han ur tankarna.. det kommer ändå aldrig bli vi. Vet inte om jag ens vill det va, men i tankarna är det så trevligt.. Nackdelen är att när jag tänker på han är han en ssååån fin person o allt, jag känner han inte så bra, men jag tror att jag gör han perfekt i mina tankar.
Och det ska man ju inte göra.
Så kanske bäst att sluta tänka på han nu.

Snart ska jag ta och träna ett pass på crossssen, göra lite situps och så.. ska bli fit! Tror jag snart ska få loss tummarna och boka in ett sista pass på gymmet, tror det blir ett core pass då. Har en liten put mage som inte ser okej ut i min balklänning. Väck med putet!

Sen sjunger jag säkert singstar och dansar runt i huset. ÄLSKAR ATT VARA ENSAM HEMMAAAAAAA!!!!!
Jag behöver verkligen en sånhär dag, helt för mig själv! Så jag är väl hyffsat glad.

Imorron kommer nog bli bra, hoppas jag(fan vad jag ska hoppas hela tiden dåå). Sacomässa. Sen tordag bio med klassen! Nice.

Orh, mina kompisar ska UUT på lördag, kul för dem. "Vi ska ut på lördag, hade önskat att du kunde följa med..:( " Jag HATAR att inte vara 18........
18 dagar kvar..
Måste se till att skaffa id-kort sen också, så jag slipepr ha med passet när jag ska ut . haha
Och sen ska jag söka jobb, har skrivit klart mitt CV!

På söndag är det första advent! Redan? JA! FRRRAM MED JULPYNTET! WOOP! Älskar jul o så...!

Jag har fått en ful, röd, stor finne  på vänstra kinden. Nice... Jag som var så glad att jag inte hade några finnar atm. Menmen.. tonnåren är vad dem är...

Nu ska jag runda av detta osammanhängade inlägg med att säga; Heeedå.

Dagens låt:  Crossfire - Brandon Flowers


så, grå

Ny design. Ser bättre ut än den lila, haha!
Dock är den väldigt grå, men vattefack... Det är förändring iaf, åt det bättre!

hopeless

Kan inte sätta ord på hur jag känner/mår just nu.
Jag mår väl inte direkt dåligt... jag är typ arg innuti mig, jag vill skrika. Och jag är förvirrad, vet inte vad jag ska tro.. och jag är lite ledsen .. vet inte varför. Och jag är så trött på att bli nedtryckt.. "haha, asså du är så korkaaaaad" osv.. sånt får jag höra varje dag. Hur kul är det... Och jag är för mesig för att säga emot... kanske dfr jag känner får att skrika. Och jag har typ inget hopp kvar.. slutar att hoppas på att allt kommer att bli bra.. för det tar så mycket energi .. och sen bli besviken.. gång på gång.
Fan...
Förresten ni skulle sett mina föräldrars min när jag svor för att jag brände mig när jag tog ut en sak ur micron.. haha. Men jag orkar inte bry mig ...

Kommer försent till första lektionen, för att bussen var lite sen, så den bussen jag ska byta till körde.. kunde den inte väntat i EN fuckin minut till???? Så vi fick stå ute och frysa.. HÄRLET!

På digitalt skapande så var han ..min klasskompis kompis med, han som beteer sig lite annurlund.. ville inte hälsa på mig när vi blev presenterade för någon vecla sedan. Jaja.. han sitter brevid mig, så när jag tar av mig jackan råkar jag nudda hans ben.. Jga tänker inte mer på det, typ oj, men whatever. Sen när jag kommer hen så får jag ett sms o när jag frågar vem det är(för jag hade inte hans nr.)  så säger han " Du vet vem jag är, du smekte mitt ben innan ;D"  HAHA vafaaaaan.
Och jag hör H's kusin (haha jag har koll) prata med sin kopmis, och då hör jag H's namn och baldejt i samma mening... Så jag antar att de ska gå på balen tillsammans, eller att hon skulle hitta honom en baldejt. Något av det.. antar att det är det första. De båda ser riktigt bra ut, hon är modell.. haha så jag kan ju sluta drömma.

Hm, jag undrar när han som frågade mig om balen över msn ska fråga mig igen i verkligheten? Vilket han sa att han skulle göra, men han kasnke har ångrat sig. 


Nu är det 19 dagar tills jag blir 18. Högst upp på min önskelista står det en Överaskning! Jag vill ha något speciellt och jag vill bli förvånad.. jag fyller ju ändå 18! Jag vill inet bara ha kläder o smycken.. o jag vill inte ha en ponny! hehe. Det behöver inte va något speciellt dyrt..bara något jag tycker om. Släkten o familjen borde ju veta vad jag tkr om, de har känt mig i 18 år! SURISE ME, PLEASE!
Men somsaaagt, jag ska inte hoppas på något, då blir jag besviken.


Tycker det är lovely att vara ledig imorron!!!!!! Jag ska baka scones till frukost.. oh.. det ska bli så härligt.. ingen hemma som tjatar eller klagar på en! Behöver vekligen en sån dag nu!

Ikväll ska jag snart komma på Ung och bortskämd, och hoppas att Jean Pierre åker ut!!

Dagens låt: Welcome to the black parade - My Chemical Romance


ponny?

Tjenare.
Igår var här gäster, en familj vi känt i 18 år. Det var trevligt. Spelade Pictionary.. haha klassiker. Och vi åt blåbärscheescake! Så jäävla god!

Dagen började med att jag drömde att jag sov till 3, på eftermiddagen... haha. Och det var sjukt verkligt. Haha, sen tränade jag ett pass på crosstrainern, i 18 minuter hann jag träna. Sen kom farmor och farfar och ville höra vad vi önskar oss och de ville kolla på min balklänning. Dock kunde de inte se den på mig för jag var alldeles genomsvettig.. haha.
Ett litet orosmment bara, jag har skrivit att jag vill ha en ponny, på skämt... men jag vet inte om farmor fattade det, för på hennes anteckningslapp stod det ponny!? HAHA. Men jag tror inte att de är så dumma(♥) att de köper en ponny.. hehe.

Efter jag duschat stack jag till affären, köpte en blå tröja till migsjälv och en plansh som min syster ska få i julklapp. Det är en stor plansh men new york på. Snygg tycker jag.
Sen har jag funderat på vad man ska köpa till mamma, pappa, farmor&farfar och mormor&morfar.. Dem ger ju aldrig några önskemål.. Och man vill ju köpa något som dem blir glada över. Svår sists.

Och morfar har fått lunginflammation, hoppas han blir frisk till min födelsedag, och till sin egen som är några dagar efter. Då fyller han 93 år.

Tror att denna skolveckan som börjar imr kommer att bli sjukt najs;
måndag, börjar 11.10, har 2 lektioner
tisdag, LEDIIIIG! Och jag är ensam hemma, NAJS!
onsdag, 1 lektion, sen sacomässa.
torsdag, börjar 12.20 med bio med klassen, sen 1 lektion.
fredag, 2 lektioner, dock håla, men vafan det är ju ändå fredag!

Nu ska jag kolla tv och läsa lite i min engelskabok..
Ha're gött!

Dagens låt: Alice - Avril Lavigne
Tycker den är fin.

Vettefan vfr hela inlägget blev i kursiv stil?! Råkade trycka på Ctrl och en annan knapp.. och nu kan jag inte få tillbaka det.. ?!

EDIT: AH, jag fixade det! Det stod på adress i HTML koden. Ibland är jag lite clever! hehe

21 dagar kvar.

Det var idag som min fest skulle vara om allt hade gått som jag ville. Då hade jag inte suttit här minsann, då hade jag varit i lokalen och fixat massa. Men nu blev det i jaunari istället. Det funkar väl bra det med, hoppas jag.
Ikväll ska vi ha gäster, så jag har städat mitt rum. Såhär städat har dte inte varit på länge, typ hela golvet är tomt på kläser och skolböcker. Amazing! Det ser mkt större ut nu!
Tog en paus från städningen ett tag o kollade på gamla dvder som vi filmat. På min födelsedag och julen, 2002, 03 och 04. Vilken jobbig unge jag var... haha. Då var jag inte blyg och rädd för att göra bort mig.

Annars händer det inte så mycket. Lever livet..

Jo, jag har gjott en jullista på spotify! Längtar till julen, och MIN FÖDELSEDAG. Det ska bli najs. 3 veckor kvar till friheeeeeet!!!!
Och jag mailade dem som håller i VM om att jag inte fått någon plats då jag faktiskt anmälde 5 pass..... ska bli spännande o se om jag får svar.

Dagens låt: You're gonna go far, kid - The Offspring

chaaaaange

hejhopp

Ny bloggdesign in progress. Headern gjord i paint. På 5 minuter! Ändå!

Min tankebana at the moment: Förändring = bra.
Känns som det inte kan bli värre..  men det kan det ju säkert. Men för att det ska bli bättre måste JAG börja att förändra saker. Jag kan inte sitta och vänta bara..
Så jag börjar med bloggen. 
Trött på det lila.

Motvind.

Vaknade upp från en najs dröm då jag var poå bäg till Turkiet av att min hund skäller på pappa när han nyser.. Det låter typ såhär :
AAAAAARRRHTTJOOOOOO! (sjukt högt)
VOFF VOFF VROFFF VOFFVOFFVOFF!
TYST MOLLY! AAAATJJJOOOOHO!
VOFFVOFFVOFF VOOOOOF rrrrrrrrrrr VROFF VFOFFFFF!

... OSV...

Ja, mysig väckning. Kollar ut genom fönstrena, vitt. Snö. Fint, fast sen börjat det regna.... mm
Gör mig i ordning med bullet in a bible på hög nivå. Blir på bättre humör, tar på mig fina kläder. Hoppas på en bra dag. När jag går till skolan så håller jag på att halka X antal gånger pga slasket på marken. Regn + snö = inte bra.
Fysik, helt okej. Det är ju sjukt tråkigt, så för att vara så tråkigt var det okej. Sen 2h håla.
Jag gick på ett handledarmöte om projektet. Sen mat. Halkade i matsalen. Hämtade ut Saco biljetter till sacomässan på onsdag.
Sen var jag duktig och jobbade med projektet och skickade ut marknadsundersökning, som F egentligen skulle gjort.. och sen skrev jag vidare på projektet. Duktigt av mig. Sen digitakt skapande. Helt okej.
Går tidigare från lektionen för att hinna med bussen hem. Och SÅKLAAAART är den sen. SÅ jag hade kunnat stanna tills lektionen var slut. Istället fick jag stå ute och frysa i snöregn.
Kommer hem och är kall och på dåligt humör. Ser fram emot en kopp varm oboy, men när jag tar ut den ur micron så spiller jag ut hälften på bänken och golvet. Då kom inte så trevliga ord ut ur min mun. Sen står min syeter o säger det är mjälk kvar på golvet. KÄÄÄFTEN säger jag. Så arg är jag.
När det tillskut blir klart och jag har fått i mig det. Blir jag på bättre humör.
Skolkatalogen har kommit, yeeey! Fast jag är inte nöjd med hur jag ser ut.. Menmemn, kul att kolla på alla andra.

Sen ska jag kolla mail, har fått en mail om VM i handboll, för jag var anmäld som volentär, vilket jag såg fram emot. Kollar igenom hela schemat....... MEN står jag med? Nej.... Man skulle anmäla minst 5 dagar att jobba. Jag hade anmält 5 pass, på 4 dagar.. SÅ det ser ut som jag inte kommer att få jobba på vm. FACK IT. Fan. Jag såg fram emot att göra det, det skulle bli svinkul.

Och nu sitter jag här. Besviken. Att det aaaaaaaaaldrig blir som man tänkt sig. ALDRIG. Känns som jag bara har motvind hela tiden... När fan ska det vända? Känns som jag befinner mig på bottnen av ett stort, djupt, mörkt hål. Och varje gång jag tror att jag ser ljuset så trillar jag djupare ner igen... Och inger ser mig där nere, ingen kan hjälpa mig upp.
Jag har tappat motivationen till det mesta. Slutat att anstränga mig...
Och det värsta är att det är inte meningen. Jag orkar bara inte.. jag är så trött på alla dessa motgångar. Det är ingens fel, om någons så är det väl mitt..  
Men jag vill anstränga mig, jag vill att allt ska bli bra, jag vill vara glad, hoppfull, sprudlande och allt detdär.

Snällasnällasnälla....... gör så att vinden vänder.

Sen blir det antagligen köpemat, det är ju fredag. Det är skönt med fredag. Jag ska dega framför TV'n. Hade vatt ball att se Lady Gaga som spelar i malmö ikv, men det har man inte pengar till nä.


Dagens låt: Wind of change - Scorpions
The future is in the air
I can feel it everywhere
I'm blowing with the wind of change


Fördärvad.

Oj, 3e inlägget idag. Men jag måste skriva av mig.

Jag är så jävla trött på att bli missförstådd, JA jag kan inte formulera mig och jag har problem att uttrycka mig. SÅ SLUTA STÄLL FUCKING FÖLJDFRÅGOR! Ser folk inte att jag tycker att det är jobbigt? Eller tycker dem att "Hm, detta är nog bra att hon får möta sina bekymmer, kanske nyttigt för henne" Bullshit. Sluta att behandla mig som en patient eller ngt.
Vill att folk ska ta hänsyn till mig och visa mig some respect! Lite uppskattning kanske. Ett leende, ett tack, whatever.. något litet som säger att jag faktiskt har lite betydelse för någon här i världen. Jag behandlar folk så bra jag kan, som jag vill bli behandlad. Men det enda dem gör är att ta mig förgivet. Och om jag skulle sticka, visa att jag inte gillar sättet som dem behandlat mig på, då skulle det sluta med att jag är ensam, för de behöver inte mig.
Jag är trött på att vara ensam. Har fan vatt det hela mitt liv.

Och jag har slutat med handbollen igen, efter att ha tränat med det anrda laget 2 ggr. Där fanns ingen glädje till spelet. De var upptagna med att bli typ bääst så de glömde väl bort att ha kul. Inget för mig. Det tog emot att åka dit, och så ska det inte vara..
Vafaaan var det tvungna att lägga ner mitt lag för? Det var ju SÅ bra..

Fördärvad. Så känner jag mig nu.

Tom. Vilsen. Ensam. Jag vill bara krypa ihop i min säg och lyssna på musik. Och stanna där.

Jag vill bort härifrån. Jag gör ju bara fel här, jag är fel här. Jag har alltid varit lite annorlunda. Jag är okej med att vara annorlunda, men alla andra verkar bara tycka det är konstigt. Jag hoppas och önsakr av hela mitt hjärta att allt detta vänder snart. Det kanske inte vänder av sig själv, jag kanske måste ta tag i det själv.. men bara att jag blir lycklig. Jag är inte det. Jag är glad ibland, ja. Och jag uppskattar allt jag har. Men inte innerligt lycklig.
Jag är inte girig. Jag vill bara bli typ.. hel.

Ja jag är djup. Och annorlunda.. och konstig och allt det där. Men jag är fan migsjälv.

Balfrisyr

Har hittat inspiration till min balfrisyyyyr! JA! Typ någon av dessa.

 

Den till vänster hade nog passar mitt hår bäst, imed att jag har snebena och lite lugg. Osäker på det där hårbandet eller vad det är... ska nog inte ha något sånt.

Då är det nog snart dax att boka in en frisör på det.

Om mina balplaner ska gå som jag vill/önskar, så skulle jag fixa håret här i byn, och det ska bli jättefint. Sen kommer jag hem o tar på min klänning och sminkar mig o så, det blir okcså jättefint. Sen ska min fina baldejt komma och hämta mig i en fin bil så åker vi vidare.

Men somsagt, jag ska inte ha så höga förväntningar, då blir jag bara besviken. Jag har ju inte ens en baldejt än... 


vel

Igårkväll hade jag sjukt tråkigt ett tag, så jag satte igång Bullet in a bible skivan på hög volym o började dampdansa. Haha. Sen så premiäranvände jag crosstrainerna här hemma, i svettiga 18 minuter. SJUKT BRA TRÄNING! Är nöjd med den!

Idag har jag varit ledig o inte gjort så mkt. Vaknade, åt frukost, handlade på maxi, var ute med hunden, lagade mat, åka till skolan på utvecklingssamtal.
Det är så sjukt jobbigt att behöva åka in dit för att prata i 10 min...... hela alltet från att gå till bussen och komma hem igen tar 2 h. För ett 10 min samtal. Dessutom var hon 7 min sen, det berodde iof på de som var på samtal innan mig. Men ändå.. jobbigt att vänta(nu gnäller jag..) . Men när det väl är min tur får jag en jättekram av läraren, hon är så snäll. På samtalet sa hon att det går bra för mig i alla ämnen, och att jag är en snäll person och att man blir lugn av mig. Okej. Jag hade inte mycket att säga, bara svarar på hennes frågor, utan att vidareutveckla.. för jag kände att jag har inte tid med det imed att jag inte ville missa min buss.
Jag hann med den. Sen hamnade jag här framför datorn.
Så jag har inte gjort något vettigt idag, men jag är ledig på tisdag också o då ska jag inte göra något, så DÅ SKA jag läsa boken OCH skriva på projektet!!!

Nu ska jag snart äta, och sen är det handbollsträning. Asså jag vet inte vad jag tycker om att fortsätta träna. Ena stunden är jag jättemotiverad, andra känner jag att jag inte vill. Men jag ska träna idag, sen tänker jag över helgen o bestämmer slutgiltit om jag ska fortsätta innan måndag. Ja.

Imorron är det fredag och det är la najs. Inte den 2h långa hålan.. men då ska jag nog jobba med projektet lite. Ofta att jag gör det i 2h.. haha. Men jag har ju min kära Ipod, tack för det, så jag kan flrsvinna från verkligheten en stund och fördriva tiden. Sen är det digitalt sapande, o det ska bli kul, nu när jag äntligen har en bra idé! 

Dagens låt: Scared of lonely - Beyonce

Jean pierre.......

Träningen igår var inte alls lika illa som den i måndags. Jag gillade träningen, mer glädje, och jag har träningsvärk!.... men det är så det ska vara! Dock är jag osäker på vad jag tycker om tränaren än.. vet inte. Jag tyclte jag var duktig som sprang heeela uppvärmningsrundan! Känns bra med träning! Handboll är något av det bästa som finns!
Sen skulle jag hem och se desperate houswives trodde jag, men så ringer B. Förvånad blir jag. Då har hon gjort slut med sin pojkvän... eller han har gjort slut med henne. Hon var jätteledsen. För bara någon vecka sedan var allt jättebra mellan dem, o sen ba paff. Det går inte att säga att det är tråkigt eller jag beklagar, allt jag kan säga är att det är FEL! Har man varit tillsammans i nästan 2 år kan man inte göra slut för något sånt litet(hennes pojkvän hade hittat ett 6 månader gammalt mail mellan B o en av hennes tjejkompoisar där hon berättade om en sak och det blev han assur över..) De älskar varandra fortfarande! Det går att jobba upp tilliten igen. JAg hoppas att han behöver lite tid o tänka bara, o tog ett förhastat beslut. Det kan inte sluta så, det är fel.
Jag åkte direkt från träningen hem till B för att prata.. Hon är verkligen helt förstörd. Och jag känner mig helt hjälplös, jag vet inte vad jag kan säga för att göra det bättre...
It's sad.
Sen gick jag hem o såg det som var kvar av DH.

Idag hade jag bara en lektion, samhäll. Fick tillbaka mitt politikprov. VG. Hade inte förväntat mig mer, så det är ok. Sen var det maaat. Och gissa vem jag ser där, jo H. När jag inte vill se han, jag hade sunkiga kläder o inte något smink..  Menmen, det är så jag ser ut. Inget att skämmas över...

Väl hemma har jag kollat på Ung och Bortskämd på svt play. Fyfan. Dem är rääääätt så blåsta allihopa, utom Jean Pierre. Han är där bara för uppmärksamheten. Han är ju med i Paredise Hotel (fast nu har han ju åkt ut därifrån, tack för det)också, där ger han en sten till en tjej o säger att han inte kommer från en rik familj o vill ge henne den stenen som betyder så mycket för han..o blablabla. BULLSHIT! Han är full av skit den killen. I detta programmet är han bortskämd o köper byxor för över 2000 spänn. Hoppas han åker ut snart ur ung o bortskämd, för jag tål inte att se han. Han bara spelar hela tiden. I ung o bortskämd säger han korkade saker bara för att verka dum o bortskämd, för att sedan kunna visa "framsteg" genom att dra tillbaka på att säga korkade saker och låtsas lära sig saker. Han är så faaaaaaaalsk!
UT MED JEAN PIERRE! Tycker att han är ett riktigt svin.

Där är han i PH.  ^                                      och här i ung o bortskämd.^
ATTENTIONHOE! (vettefan hur det stavas)
Typ som F fast en kille... hehe.

Snart ska syrran laga pannkakor. Jag är hungriiig! Sen ska jag inte göra mycket annat. Ska försöka hitta motivation till att skriva lite på projektet. O läsa i engelskaboken. Ushamig.
Jag har fortfarande så ont i mina ben, nu ser man blåmärkena tydligare... yeeay.

Imorron är jag ledig! YAAA! Och såklart är mammam det meed, ja. Kulkul. Menmen. Sen ska jag in till skolan på utvecklingssamtal. Sen ska jag träffa en kompis som jag inte sett på ett tag. Ska bli kul!

Dagens låt: Patience - Guns N Roses

var är glääädjen?

Handbollsträningen igår,, det var målvaktsträning. JAg är målvakt. Men det var mer SKJUT SÅ HÅRT NI KAN, TÄNK INTE PÅ ATT NI KAN TRÄFFA HENNE I ANSIKTET. Jag har så satans ont i mina ben nu. Helt blå o röda av alla de skotten. Och jag fick inte så mkt beröm. Menmen det är så det är i det laget. Saknade handbollsglädjen. Som har funnnits i båda klubbarna jag har spelat i. Men jag kändeinte av det här.
Jag ska dock ge det en chans till och träna idag också. Hoppas det går bra.

Dagen idag är inte mkt att säga om. F är en jäävla blicth. Hon TOTAL dissar mig! TOTALT! Sjuka människa.

Tycker det är dumt att NÄR man vill se/träffa en människa, så ser man inte den. Jobbigt.

Nu ska jag iväg o träna.
Desperate houswives ikväll. Jaaah!

Dagens låt: Last of the american girls - Green day


Mon

Hej. Igår hann jag inte skriva något inlägg, så jag gör en snabbresume av igår. Fira far, han blev glad för sin skiva som jag och syrran gav honom. Kolla på när min syster spelade match. Måste säga att jag är imponerad över hur bra de har blivit! De förlorade mett ett mål, mot serieledarna i 97serien(de är 98or). Sen efter matchen var det snabbt tag, direkt iväg till kusinerna. Det var trevligt. Fick komplimanger för mina kläder, det gjorde mig glad. Tycker det är lite synd att min hund o kusinernas hund inte kommer riktigt överens. Deras hund är STOR och vill bara leka, men vår hund är liten och rädd för stora hundar, o Pelle(deras hund) ger sig inte, han är på Molly heeela tiden o vill leka. Jobbigt läge asså. Sen visade min kusin bilder o filmer från Thailand när han var och backpackade. det var kul. Många i släkten förväntade sig att få se bilder på kulturen o sånt, men vi fick se bilder på fula hotellrum, fulla pågar(min kusin o hans kompisar) och sånt. Det var rätt kul. Hehe.

Sen idag.
Dagen började nice, sovmorgon! Jag hade gott om tid så jag målade naglarna, fransk manikyr. Sen skulle jag ta på mig kläder, och då förstördes all manikyr på vänsterhanden... suck. Men jag hade tid att göra om det.
Var nöjd med mina kläder idag.O jag tyckte att det skulle blir en bra dag.
På bussen ser jag K, schnygg. han sitter bredvid en tjej som spelade i samma handbollslag som mig, men det ser jag inte förren efter jag har gått förbi. Jag kunde ju sagt hej, nu tycker dom säkert att jag är en "dissare" eller ngt...
Sen första lektionen var sååååå seg. Riktigt tråkig. Och matrasten var också seg.
Sen var det digitalt skapande, o jag kom ÄNTLIGEN på en ide på vad jag skulle skriva på tröjan och vad jag ska ha för bild.

Den här bilden. Banksy! Tycker den är skitfin!! Och text ur scorpions sången wind of change. Lägger upp en bild sen när jag är klar med den. Och läraren sa att det var en skitbra ide, hur jag hade använt texten och bilden osv. Vilket gjorde mig jätteglad! Sen var jag glad resten av den lektionen.

Sen skulle jag ta bussen hem. Spriinger, ca. 500m. När jag är 5m från bussen så kör den. Börjar bli reeedigt trött på det nu. HATAR att de flyttade busshållplatsen, den stod ju så bra precis bredvid skolan innan. Men nä... JÄVLA SKÅNETRAFIKEN!
Så jag får ta bytesbussen, och när jag kommer till byteshållplatsen håller bussen som går till "min by" på att köra. Vad fan. Dem ska vänta! Så jag springer ikapp den, liksom måånga andra. Jag kom på den iaf. Annars hade jag blivit så arg.

Sen lagade jag mat, åt och nu sitter jag här. Lyssnar igenom H's spelista på spotify, jag gillar hans musiksmak! 

Jag blev nöjd med min nya hårfärg! Färgade det heelt själv! Utan att missa någon fläck!

BTW guess what?! JAG SKA TRÄNA HANDBOLL IKVÄLL!!! JAAAAA! Jag har saknat det så! Har känt mig så tom och som jag tappade en bit av migsjälv. Hoppas att det blir kul med detta laget! Peppppp.
Det är sen träning, 8 - 10 ikv. Sen ska man hem, dusha o sova o upp klockan 6 imorronbitti.. Kommer typ att få 6 timmars sömn inatt.
Och imorrron på engelskan ska jag och 2 andra som jag INTE känner stå framför restan av engelskaklassen o prata om ett ämne att disskutera...  Vi har ingen aning om vad vi ska snacka om, eller.. ja jag vet inte vad dem har tänkt, men jag har ingen aning. Hoppas att någon av dem har någon bra ide, annars får jag ha en backup plan. Soldater i Afganistan. Det går att disskutera, eller djurens rättigheter. ..


Dagens låt: The Scientist - Coldplay
 


love lördags life

Lördag. Har inget att göra idag.
Ska väl läsa lite i engelskaboken som vi håller på med i skolan. Mecka ihop crosstrainern. Baka blåbärscheescake. Färga håret.
Ja det var det.
Sen blir det hemmakväll framför TV'n med godis. Många av mina kopmisar ska på fest ikväll, meen jag är inte bjuden. Och (ena) värden frö den festan är bjuden på min fest. Så det tycker jag är lite.. osnällt. Menmen, what to do...
Och B ska på sensation white. Kul för henne likzzzom.

Föresten, läste att green day kommer ett släppa en live DvD till våren/sommaren från turnen dem precis avslutat! WOHO! NAAJAAAJAJS! Glad. Synd att det är så länge kvar till vår sommaren bara.

Det är 6 veckor minus en dag, till julafton! Var med mamma på maxi o då köpte vi chokladkalendrar! GÅTT! Och lussebullar. Jag vet, dte är lite tidigt. Men det har faktiskt snöat. Snö = Jul.
Om 4 veckor bli jag myndig.

Nu ska jag äta mat. Något inte så gott tror jag.

Dagens låt: See the light - Green day

f fri fredag

Tjaaa!

Fredag! YAH! Börjar dagen med fysik. Tråkigt. Sen håla. Så jag går hem till mormor för att alla andra jag brukar hänga med var inte i skolan idag. Och jag kände inte för att va med F. Så jag slapp henne! F fri freda! Hehe!

Så där var jag i 2 h och åt mackor o kakor o kollade i ordspråksböcker för att hitta ett bra ordspråk att trycka på tröjan. På vägen hem mötte jag H och hans bästa vän som jag strulat med. Lite pinsamt läge, men skitsamma.  Vi hälsade iaf. det var inget kalasglatt hej dock. Men nu tänker jag för mycket på det, jag slutar med det nu.
Sen var det digitalt skapande. Och fortfarandevat jag inget bra att skriva på tröjan....Har täkt på det heeeela natten. Vaknade 3.44 och min förtsa tanke va "VAD SKA JAG SKRIVA PÅ TRÖJAN??!" Men jag kom på en ide som jag tyckte var sådär, men det funkade iaf. Så jag tog en bild på kalle o hobbe o skulle skriva en kul text till... MEN det var upphovsrättskyddad eller vad det heter. Så jag fick inte använde det. Sååå var det bara att börja om från början igeeen. Suck.
På lektionen var min killkompis kompis som inte ville skaka min hand häromdagen med. Denna gången hälsade han. Han var en sjukt kul typ. Det kändes som vi hade varit kompisar ett tag, o det var lätt att snacka o säga knäppa saker.

Sen så åkte jag hem, INTE. jag åkte till affären, köpte fars dag present; en Metallica skiva. Han gillar dem. Sen köpte jag en bh, lila och fin.

Sen gick jag hem i stooormen. Det blåser sjukt mycket. Jag klippte sönder en ICA kasse och tog den på mig, som en baddräkt. Haha, fast jag hade kläder under såklart! Kul man kan ha! Sne åkte jag och min far och köpte hamburgare från Max. Ännu en gång blev den en för stor hamburgare... Shame on me.

Imorron ska jag nog färga håret. Mörkare brunt.

Ikväll är det hemma kväll. Suprise....! Jag blir aldrig bjuden på fest.. :( aja. Hemma kväll är ok.

Dagens låt: Good and Broken - Miley Cyrus


tönt är coolt

HeeeeeY!
Tidig morgon. Hade på mig kläder jag kände mig fin i. Och det första jag ser när jag kommer till skolan är H. Helt okej. hehe. Engelskan är seg. Sen skulle vi vara halvklass på svenskan, vi skulle ha t'nkt ut en person att prata om, jag tog Lady Gaga. tänkte att hon är nog ganska intressant att prata om.
Men läraren kommer inte, så vi har 4h håla. KULKUUL.
Så jag åker till ett shoppingcenter i närheten med 4 killar i min klass. Dem är så jäkla sköna! Visst det blir tråkigt ibland, när de börjar snacka bilar o sånt... men sånt man får ta, de är ju faktiskt killar. Man kan vara sig själv med dem, lite töntig. Så det var kul. Jag tycker nästan det är lättare att umgås med killar än med tjejer. Alla de 4 åt hamburgare, men inte jag inte. Jag åt när vi kom tillbaka till skolan, o dem satt o sällskapade mig. Snällt. Hade ganska kul i matsalen, det var rätt tomt så vi satt o lyssnade på remixer på laserturken, HAHA. Det är okej att vara töntig. Såg H i matsalen, mummss. Snygg.
Sen vare fysik, i 35min. Där var F. Vi hade faktiskt ganska roligt på lektionen, vi satt längst fram o hade ett par roliga glasögon där man såg regnbågar, tehe. Och det ville vår lärare ta kort på! Men sin egen iPhone! haha. Asså vår lärare... han är så...... så svår att förklara. Men han är dålig på att lära ut iaf. Det var den roligaste fysiklektionen på länge hehe.
Sen var det webbdesign. Det var ju sådär. Sen tog jag bussen hem halv 5. Det var mörkt ute då.
Lagade mat direkt nnär jag kom hem, var så galet hungrig!

Snart ska jag iväg o hjälpa pappa bära crosstrainern. Ja du såg rätt. Vi ska äntligen köpa en crosstrainer! Får nog den i julklapp av mormor o morfar, till hela familjen då, inte bara mig. Men hoppas att jag kan använda den innan jul.

Imorron är det frrrrredag! Måste ha kommit på vad jag ska skriva på tröjan jag ska göra i photoshop... det tar sån tid för mig att komma på en bra ide.. Och imorron ska jag till affären med min syrra o köpa farsdag present. Ska nog köpa underkläder, linne och thights då också.
Så vet ni det. hehe

Om exakt ett år är det den 11/11/11!!! Coolt vavav?
Och om EXAKT en månad blir jag myndig! Kalaaaaaas!

Jag är glad idag. Det var ett tag sedan jag var såhär nöjd.

Dagens låt: Poison - Alice Cooper

Nice. Done. Okey.

Hejhejhejhej.
Då berättar jag om min dag här nu då.
På samhällen fick vi massa information av SYOn om univrsitet och högskola... damn vad jag inte har koll på något sånt... vill inte behöva tänka på sånt redan.. Det är öppet hus här och där om någon vecka.. det känns alldeles för snart. Men man får bara en chans på det, så det kasnke är smart att åka dit och kolla.. så man vet vad som finns liksom.. ?
Och en kille i min klass hade med sig en kompis till skolan, som jag har pratat lite med, han har sagt att han ska låna ut högtalare till mig till min fest. Så bar tänker jag, då kan jag häla på han på riktigt, för jag har bara pratat med han över internet innan. Så jag går fram och sträcker ut min hand för att hälsa o säger hej. Men han tar inte fram sin hand.. han står o håller sin jacka med båda händerna.. så jag bara .. Jahapp... Trevlig kille liksom. Menmen. Jag får fråga killen i min klass vfr hans kompis inte ville skaka hand med mig.

Sen var det mat. Ganska tråkig matrast. Och jag vill bara slå F ibland.. okej inte slå. Men typ skrika åt henne eller något. Så hon fattar. Men jag gör nog inget av det.. haha. Bäst att ignorera det, vill inte bli ovän med henne.
Sen var det svenskaprov. TACK O LOV att det är över nu. Gick nog gasnka bra hoppas jag. Jag skrev på allt, gissade på lite. Men det blir nog inget IG iaf!
Sen har jag följe med en annan kille i min klass, som jag har blivit ganska bra vän med på sistonde. Vi pratar mycket. Han har inte heller bokat Prag resa, vilket känns bra, för om inte han åker vet jag att då har jag någon att vara kvar i skolan med som är kul att umgås med.

Sen träffade jag mormor utanför affären för att prova klänningen jag sett ut igen. Jag kommer dit lite före mormor, så jag står o väntar sen ser jag henne med sin gröna långa kappa o sin blåa cyckelhjälm på huvudet o vinkar glatt! Så söt min mormor är!
Så jag tar på min klänningen och expiditen ska hjälpa  mig att knäppa blixtlåset... så knäpper hon upp min bh. Paff blev jag! Whaat, där står jag mitt i affären framför speglen. Little akward. Men jag kan meddela att den gick och knäppa hela vägen upp nu!!! JA! Vad lycklig jag blev. Så jag slipper snörning i ryggen, för det var inte så snyggt. Allt som behövs är att lägga upp den en liten bit. För jag är inte 2m lång... hehe menmen. Såå vi köpte den! Eller mormor gjorde det, hon har köpt min akusiners frackar när de har tagit studenten o ville köpa min klänning med. Jag = nöjd!
Sen ville mormor visa en annan affär där de hade andra klänningar, till min 18års fest. Men det hade dem inte... inget i min smak iallafall. Expiditen där visade upp alla klänningar dem hade, nejnejnje fultfultfuult, o dessuton waaay to expensive!
Sen precis när jag går ut ur affären så går K förbi! Slump! Våra blickar möts. Mmm SNYGG! Jag och mormor går till en annan affär för att prova en annan festklänning. Den satt inte så bra. Sen tackar jag mormor o går till bussen med min fina klänning. När jag står där o väntar på bussen kommer K o går förbi igen! När han gick på ett helt annat håll innan. SLUMP igen !? hehe. Han ser mig, jag ser han. Smask.
Ändå, att jag i 5 år har varit så trollbunden vid hans utseende. Det är lite märkligt ändå, jag brukar tröttna på folks utseende. Men hala han är sjukt mycket min typ. Synd att jag inte har modet till att prata med han bara...

Jag har inget att plugga. Schaaaaalalalala! Är rätt nöjd at the momennt!
Hoppas att jag inte hinner ändra mig om klännningen, eller gå upp i vikt, för den ska inte användas förren om ett halvår på balen. haha. Här kommer en bild av den iallafall! O don't bother köpa en likadan, det finns inte fler!(inte i sverige iaf!) Det är en Faviana!

Med balfrisyr och fin sminkning. Jag tror att det kommer bli jättebra! Har en skitfin bild i huvudet om hur jag kommer att e ut, hehe. Fats den måste jag nog sudda ut snarast, annars kommer jga nog bara bli besviken när jag inte lever upp till mina egna förväntningar.

Nu ska jag äta paj som min syster lagat!
Ha det gött! PUSSSSSSS!

Dagens låt: Radio Gaga - Queen

ack med klack

Dagen idag var bajs. Dvs inte så bra. Tog på mig mina nya skor, med klack, så jag fick ju JÄTTEONT i mina fötter... Och jag har ont i min mage.. och i huvudet. Och jag har haft ont i örat. Wäh. vad jag gnäller.
Jag är SÅ trött på att inte bli tagen på allvar. Jag kan säga lite knäppa saker ibland, jag veet. Men jag är inte korkad. Jag är så trött på det........ Och jag är så trött på att inte uppskattas. Jag menar inget stort, men ett litet tack om jag hjälper en med något, om jag väntar, lyssnar eller något sånt litet. Jag behöver inte ha ett tack, men att någon gör detsamma för mig ibland.

Det var minnesstund för han som dog. Det var väldigt akward för ingen kände ju han särskilt bra, då alla bara träffat han den gången han var o hälsade på klassen i våras. Men jag försökte komma ihåg han och tänka på honom. Måste vara hemsk och dö utan att någon tänker på en, o glömmas bort. Det vill inte jag vara med om iaf.
Men jag tycker ändå det är fel o sitta med mobilen under minnesstunden.. som någon gjorde.

Nu har jag lite deaptalk med en kille i min klass över facebook. Haha. Men dte är skönt att kunna prata med någon så ibland. Han är en bra vän.

Fick tillbaka mitt engelska prov. Kontrollräknade, vilket var bra, för tantan hade missat en heel sida med poäng, 20p! O missat lite poäng här o där.. Fanns inga betygsgränser.. men jag skulle gissa på ett vg ungefär..
Men en kul grej, jag fick MVG på min monsterbild!! Den på digitalt skapande, shit vad chockad jag blev! O glad! Hoppas att jag har chans till att få ett MVG i den kursen!

Sen fick jag höra att vi kanske inte har jullov förren den, 22a december!! VILKET SUGER! Man måste ha tid att förberdea sig för julen, julmat, presenter, julgran, pepparkakor o allt sånt. 22 är för sent. Man borde inte få lov att gå längre än till den 20e, så kan man börja någon dag tidigare i januari sen istället... Dte heter ju JULLOV för att man sk avara ledig över julen, och julen börjar innan den 23e enligt mig! Jag älskar julen!

Nu ska jag laga mat, stänga av datorn, PLUGGA och sen kolla på desperate houswives!

Och så avslutar jag dette inlägg med ett STORT grattis till en av mina bästa vänner som fyller år idag!


Dagens låt: Jinx - Green day

Kyla. Rätt igenom.

Hej.
Nu ska jag sammanfatta lite av EMA, eller av et jag såg.
Eva Longoria, Kul tjej. Det var bra att de bytte ut Katy Perry, även om hon också gjorde ett bra jobb. Sen fattar jag IKKE hur Jusin Bieber kan vinna Best male? Han är ju inte ens man än! Om det funnits best boy, då hade han kunnit vinnan den, för han är bar för sin ålder, men han går ju inte att jämföra med Eminem tillexempel.. som hr varit i musikbranchen innan Justin ens var född. Nä jag tycker inte att han förtjänade det.
Och jag tycker INTE att Tokio Hotel förtjänar Best world stage performance..... Nä. De vann för att deras fans har suttit som galna och röstat och röstat.... Om det var en tävling om galnast fans, ja då hade väl de förtjänat det priset. Men inte best world stage... det förtjänar Green day..! De har spelat på ett fullt Wembley!
Och deras tacktal.. sitta i en soffa och tacka lite. De förtjänade inte det.
Jag är inte sur över att Green day "förlorade".. men alla andra band i den kategorin förtjänade det mer än TH.

Sen stängde jag av.
Sov.
Lång sovmorgon. Klippte min lugg i morse, så gott om tid hade jag! Hehe. Jag klippte inte så mycket.. bara så jag kan se ordentligt. Jag tyckte det blev bra.

F säger inte hej till mig. Haha. Sne när hon upptäcker att ingen annan ska stanna o äta i skolan kommer hon med ett fjäsk sms till mig o frågar om jag ska äta o pusspusss. Den människan äcklar mig.

Det var RUSKIGT KALLT idag. Den isande vinden.. uuuuhu. En liten försmak på hur vintern kommer bli kanske? Men vintern är ändå mer najs än höste, då är det snö och jul belysning som lyser upp gatorna o gör att allt känns varmare.

Nu ska jag pluggaaaa svenska. O jag måste köpa farsdag present. O så ska man hinna ha ett liv också. Jag känner mig helt avskärmad från allt annat just nu. Men efter svenska provet kan jag nog släppa det.
Imorron måste ajg iväg till affären o hämta ut mina piller, o då kan jag ju passa på att köpa present till far min. MEN JAJG MMÅSTE HINNA PLUGGA OCKSÅ. Provet är på onsdag. FaaaaaaAn. Det är bara att ta tag i det.

Egentligen känner jag inte för att skriva mer här nu.
Men jag måste säga RIP till en kille i min klass, eller han skulle ha börjat i min klass i höstas. Han var o hälsade på klassen i slutet av vårterminen o presenterade sig o sa att han skulle börja i vår klass i 3an. Men han kunde inte börja för han blev ännu sjukare.. Han har en hjärntumör.. Så idag fick vi reda på att han dog i helgen. Sjukt sorgligt. Jag hoppas att han får det bra i himmlen. Vila i frid Joakim!

Dagens låt: November rain - Guns N Roses
Tillägnad Joakim!

sådära

Hej, nu är jag hemma från mormor. Det var trevligt. Fast nu är det skönt att vara hemma, sova i egen säng igen o inte behöva tänka på att packa på ett tag. Dock måste jag plugga..
Skolan börjar imorron... uh. Höstlovet har gått alldeles för fort. Men nu blickar  vi framåt. Snart födelsedag o sen jullov! + Jag har 2 st ödagar(dag man är ledig) i november, så et ska nog gå ganska fort.

NU ska jag bädda min säng med rena lakan, sen dusha och sen kolla på EMA!! Heeja green day på best world stage performance! Jag har röstat massor! Hehe. Men jag tycker att den förtjänar det mest, jämför med Tokio Hotel tillexempel.. de har ju aldrig spelat på några riktigt stora arenor.. 


Förresten, i fredags, var det 5 månader sedan konserten i ullevi, o då visade dem Green day på World stage! JÄVLAR vad nostaglist. magiskt. Längtar som faaaaaaantomen tills nästa turne!  


Tack o hej!

LONDON!

Okej. det blir ett London inlägg nu istället, för jag har så tråkigt.

Lördagen. Tar bilen till tågstationen i malmö. Tåget från malmö till Kph. Flyget frpn Kph till Stansted(flygplatsen hette så). Tåg från Planet till själva huvudbyggnaden på flygplatsen. Sen tåg från flygplatsen till Liverpoolstreet. Sen tunnelbana från Liverpoolstreet till LONDON!
Det tog en jäääkla tid allt detdär.
Det första jag ser när jag kommer upp från tunnelbanan är en stor staty av Freddy Mercury (han i Queen, vet inte hur man stavar hans efternamn) på Domenion Teatern på Oxford Street. Och husen är höga och bussarna är röda och har 2 våningar och kör på fel sida av vägen! Det är så London! Äntligen är jag här, tänkte jag!
Och sååååååååå mycket folk! Ni har säkert sett på filmer när det kryllar av råttor i kloakerna, så var det här också, fast det var människor på gatorna. Helt galet! Vi hade inget planerat på lördagen, tänkte bara gå i affärer. Mne man koom knappt in i affärerna för det var så mycket folk. Man såg knappt en meter framför sig, det var en dimma av folk! Det gick inte att shoppa.
Söndagen. Det regnade. Så vi tog en TourBus. Såklart satte vi oss längst fram på andra våningen! Det var tak på främre delen av andra våningen. Fast det var ändå svinkallt. det tog ca. 2h. Men man fick verkligen se hela London. Här kommer lite bilder jag tog under bussresan! Dock inte i ordning.





Sen såg vi Lejonkungen musikalen! Den var fin. Jag älskar lejonkungen. Första låten, Circle of life var sjukt mäktig! Hade önskat att alla låtar var lika mäktiga, men det var dem inte. Men den var bra iaf!
Sen slutade det att regna och vi gick runt lite i London.





Mycket folk vare ja!

Måndagen. Då var det Madame Tussands! Gick dit. Det var långt!




Orkar inte lägga upp fler bilder därifrån.. hehe. Men det var kul där. Dock trodde jag att det skulle vara lite fler dockor att kolla på.. att hela alltet skulle vara större. Och sen fanns det en skräck tunnel(mamn fick inet fota där), det var roligt! Det var en tunnel med både läskiga vaxdockor och människor som var utklädda som plötsligt hoppade fram och skrämde en! Haha! Dem kunde följa efter en och flåsa en i nacken, haha. ja det var svinkul! Soom jag skrek ibland!
Sen hade vi ju lite tid över, så vad skulle vi göra då? Hm. Imperial war museum kanske? Det man sett på green day bullet in a bible. Hehe. Jag fick min viljha igenom, så vi gick dit. det var också sjukt långt att gå..


The bullet in a Bible! Som jag letade efter den! Hade ju bara sett den på dvd'n. Som jag letade igenom hela 2a världskriget o kalla kriget inan jag hittade den på förat v.k. Förövrigt så var det intressant där tyckte jag! Man blev berörd. Och det var gratis!

Sen blev det tisdag. Och då skulle vi åka hem. Fast vi hade några timmar i stan, då passade vi på att gå lite i affärer, det var inte lika mkt människor som i lördags(då det dessutom var lönelördag). köpte en Oxford Hoodie, ett England linne, en tröja från bikbok och en ram(mest som suvernir).

Tog en jäkla tid att åka hem också. Och det var riiktigt mycket turbulens på flyget hem! Det var skönt att komma hem till sin säng. De på hotellat var inte alls sköna! och jag har längtat efter svensk mat och MJÖÖLK! Har ätit massa pommes och druckit massa läsk.

Ja det var min londonvistelse. Det var kul att få komma dit, och det fanns mycket att se. Tycker defenitivt att alla ska ha besköka London minst en gång under sin livstid!

End of inlägg!

HIMMA

Okej. HEJ. Nu har jag ju inte gjort ett inlägg på länge. Så jag gör 2. Ett om enbart London och ett sånt vanligt/dagligt om dagarne efter, tills nu. Så jag börjar med det det tråkiga. Om det som inte har med London att göra.

Kom hem på tisdag natt, sov.
ONSDAG
Sen var det upp tidigt för att vi skulle äta frukost tidigt för mamma skulle jobba, o mamma skulle stjussa mig och min syster till mormor för vår årliga shopping på höstlovet.
Var astrött hela dagen. Och så trött på att gå i affärer..
Men vi hittade kläder till min syster, på kappahl. Och en mössa till mig! Sen gick vi in på HM jag provade 8 plagg som jag tyckte var fina. Men när jag fick dem på mig, så var dom inte så fina längre.. Suck.
Sen gick vi o kollade på balklänningar. Mormor visste en liten affär med fina klänningar, så let's try tyckte jag. Första synen i butiken så blev jag inte så imponerad, men sen gick vi en trappa upp, Score! Där var det fina klänningar. Hittade en röd jättefin. Provade den. Den var lite lång och gick nääästan att knäppa i dragkedjan.. Jag har gått upp , jag vet. Men jag ska i den. Jag vill INTE ha en större storlek eller att hon ska snöra den på något sätt... JAG SKA I DEN. Mormor o min syster bara "men sluuuta, du är inte tjock, vi kan ta en större storlek... " Men de förstår inte, det ÄR min storlek och jag SKA i den. Äntligen har jag hittat lite motivation till att skippa kakorna eller den extra onödiga portionen när jag egentligen är mätt! JAg tkr detta är skitbra. Och jag tror verkligen att jag kommer att komma i den. Om inte så får jag snöra den..
Sååå sammanfatningsvis; jag har hittat en klänning! Jag ska dit och prova den en gång till nästa vecka också, men jag är ganska säker på att det blir den.
Gick in på Pink&Purple och provade några klänningar där också, men de var inte lika fina som den röda.
Sen hemma hos mormor hittade jag o min syster våra gamla barbiedockor! HAHA. Lite nostalgi över det..
Sen åkte vi hem efter mamma hade jobbat klart, o då tog vi med hem min undulat hem också. Äntligen blir det lite liv i köket igen. Har varit så tyst nu.. inget kvitter eller vissel.. MEN nu är det tillbax!
Sen på kvällen fick jag en fråga av en killkompis om balen.. över msn... Jag blev sjukt paff. Var inte beredd på att någon skulle fråga, inte såhär tidigt.. och inte över msn.. Man frågar liksom inte över msn eller sms tycker jag, det kanske bara är jag som tycker det.. men jag tar det inte på allvar då. Så jag kunde inte svara just då.
TORSDAG
Gick upp tidigt. Så fort mamma o pappa hade åkt till jobbet. Gjorde mig i ordning, sen gick jag till bussen för jag skulle in till ungdomsmottagningen. Kom dit, väntade en halvtimme, sen fick jag koma in o träffa barnmorskan. Hon frågade om allt hade gått bra med pillerna sålångt, jaja alt var bra osv sa jag. Sen kom vi in lite på handbollen, att de hade lagt ner mitt lag o det. Det hela tog max 10 min. Egentligen hade jag fler saker att ta upp.. men feg som jag är gjorde jag inte det. Skulle fråga om en biverkning jag kanske fått.. men ja vet inte. .jaja . Jag ska ju dit igen om ett år så, kanske kan fråga då. Så jag fick piller för ett år, eller recept på piller.. nu måste jag bara hämta ut dem..
Sen ringde jag B för att snacka lite, samtalet blev 2 timmar! Om allt och inget. Så hela min eftermiddag gick åt att snacka i telefon.
Sen blev det brottom när jag skulle hinna äta, duscha innan jag skulle iväg och kolla på en elit handbollsmatch. O en liten parantes, jag hade inget smink! Fyfan vad jag saknar handbollen. Jag är lite sugen på att börja i ett bra lag, som satsar mer.. men det får nog bli efter studenten isf, för nu har jag inte tid att träna handboll 5 ggr i veckan..
När pappa och jag ska lösa in biljetterna.. gissa vem som jobbar där .. jo K. (KILLEN, han som har varit mitt ögongodis och crush i typ 5 år.. hehe fast han är ingen cruch längre, jag tycker bara att han är snygg nu, o visst vill jag lära känna han, men jag får aldrig chansen..) Han delar ut minttabletter och reklamblad. Pappa får ett. Tappar det. HOHOOJSANHOPPSAN! Smidigt pappa, smidigt.. hehe. Jag fick ögonkontakt med han. MMMmmm. Sen ska vi gå vidare så frågar han om jag också vill ha minttabletter, jag måste säga ja tänker jag, fast jag inte vill ha. Ja det kan jag ta.. tack. Jag skulle sagt något som Javisst! istället.. Menmen. Jag kan inte göra ngt åt det nu. Jag tror liksom att han tkr att jag är sur och tyst.. så det hade varit bra om jag hade sagt ngt som fått han att se att jag inte är sur o tyst. (jag är blyg, det som är grejen). menmen.
Det var en kul match att kolla på iaf.
FREDAG
Ja det var då idag. Har varit på maxi o handlat, köpte hårfärg, nu ska det bli mörkt igen. Sen åkte jag o mamma till kyrkogården och tände ett ljus på min brors grav. När vi ska gå tillbaka till bilen träffar vi farmor o farfar som tänkte sätta en vit blomma där. Nu för det är alla helgons dag.
Sen ska jag städa, plugga (PROV PÅ ONSDAG!) och packa. Ska hem till mormor imorron igen. Tillsammans med mina 2 småkusiner o syster. Sen ska vi alla 4 sova där. Jag var tvungen att vara med för mormor ville inte passa alla själv. Sen KANSKE jag sticker till affären för jag behöver nya underkläder och jag behöver hämta ut tabletterna.. 
JA, så det var det. dagarne efter london. Får se när jag palar med en London sammanfattning m bilder. Blir antagligen nästa vecka.
Nästa månad fyller jag år.
Och det är jul och nyår. Såg förresten julkalendern på maxi idag. Hotellet Gyllene Knorren heter den, haha. Ja underar hur det kommer att vara. Jag ska ge den en chans iallafall.

IDAG är det 5 månader sedana jag såg green day på ullevi. Tiden går SÅ fort.
På söndag är det EMA!

Nu ska jag laga maud. Bye.

Dagens låt: Closer to the edge - 30 Seconds to Mars

RSS 2.0