uppdatering....

Hejsan.

Som jag har sagt de senaste inläggen, guu vad kass jag är på att uppdatera.. Menmen

 3 månader kvart till jul. Bara så man har koll liksom.

Har inte hänt så jättemycket, har mest jobbat. Jobbet har både bra och inte lika bra dagar, igår var en rätt bra idag. Det beror på vilka man jobbar med, och om man träffar någon rolig i affären, det lyser alltid upp dagen lite.

Och folk på jobbet tror att dte är något mellan mig och en kille på jobet, men vi är bara kompisar, har hört på omvägar att han gillar mig.. men jag gilla rinte han på det sättet. Igår satt vi i sofan på rasten o hade värsta deeptalket, det var trevligt, gillar att jag kan snacka så med han, men ne han är inte min typ. Jag är väl lite kräsen på den punkten tror jag, men det finns några saker en kille måste ha för att va min typ. 1. Fina ögon, inte intetsägande ögon, utan man ska verkligen kunna druknka i ögonen, o blicken ska vara intense. Det är smarrigt. 2. Muskler, jag älskar sportiga killar. 3. Attidyd, det är gulligt när en kille är blyg ibland, men jag gillar också när han har lite attityd och självförtroende, det är smexigt. 4. Såklart så måste han ha en personlighet! Måste ha humor och inte vara en tråkig soffpotatis. 5. Måste ha en känslig, gullig sida också. Men inte för tofflig.
Har jag för höga krav kanske? Nee. Men jag letar inte efter någon, eller analyserar alla jag träffar för att se om han har allt det. Det märker man. Rätt snabbt.

Det är en aning lite störigt om folk tror att vi är ett thing, speciellt om han själv tror det. Då blir det massa drama o känslor. I onödan. Jag är bara vänlig, jag är lika vänlig mot alla. Jag förstår om man kan undra lite, för jag är väädlig snäll, o jag har inget emot att sitta nära i soffan o kramas lite o så. Men det är bara för att jag uppskatar dem som vänne ro jag vill visa hur mycket jag tycker om dem typ. Men dte är bara sån jag är. O jag hoppas att dem lär sig det.

Wellwell. Handbollen. Yes, jag tränar igen o jag har börjat gilla tränaren. Var lite skeptisk först. "ey du målvakten, ni målvakter gör inget.. sppring 5 varv! Jag räknar!" eeeeeeeeh. okej var mina första tankar. Men han var nog bara nervös o så första gången, nu är han mer chill o han har en väldig förståelse för spelet o jag tror han kan tillföra något till vårt lag. Det är synd att vi är så få bara.. Men guud vad glad jag är över att vi faktiskt har ett lag! Jag har verkligen saknat det såå.

Och inte nog med att jag tränar handboll igen, jag har även börjat på gymmet igen! Wiho! Tränar body pump. Så jäkla jobbigt, men åh vad jag ska bli stark! Har mer motivation nu än någonsin! Jag ska bli fit! Beach 2012 here I come! O det är kul för jag har en kompis som också tränar flitigt så vi tränar tillsammans.

Och så är jag ute o springer lite då och då! Det börjar bli mörkt o då är det inte jättekul att springa själv i skogen på kvällarna.. Så jag försöker att springa runt i byn när jag har tid om dagarna.

Och jag är inte jätteonyttig! Tvärtom nästan. Jag är rätt duktig faktiskt! Har inte vågat väga mig än. Men dte är inte vikten som är viktigast!

Och jag har skaffat linser! Dem är lite kluriga att sätta in, kom försent till jobbet en gång.. hehe. Men jag börjar att få kläm på det. Dock valde jag dem biligaste, så dem känns lite torra då o då. Men guuud vad härligt det är att se! Jag kan se allas ansikten, även när dem är mer än 1 m borty o allt är bara så klart! Inte suddigt! Det är jättehärligt! När man väl har börjat använda linser är det så svårt att vara utan för då lir allt så mycket suddigare än någonsin känns det som. Linser ftw!

Idag ska jag springa, färga håret hade jag tänkt, mahogny, är rädd för att dte ska bli rött.. men det ska bli spännande. Sen ska jag jobba mellan 12-16, utan rast..öh. Sen ska jag ham o städa sen ska vi ha gäster! Trevligt!

Imorron ska hela släkten ut och äta! För mormor fyller 80 år så det ska firas! Hela släken har  gått ihop till en present så att mormor o morfar ska få en weekend på ett fint ställe. Så då fick jag uppgiften att göra en presentation.. eller vad mans ka säga. Skriva det på ett papper. Så valde jag att skriva en dikt, som jag blev rätt nöjd med. Here it goes.
Grattis på 80 årsdagen
Dagen på man inte ska vara tom i magen.
En weekend på .............. med mat i stora lass
och service i första klass
så att du både kan njuta och festa
för du förtjänar det bästa!  

Hon förtjänar verkligen det bästa, hon är den bästa mormorn eveer! Det ska bli trevligt!

Ska även passa på att säga att jag har sett friends with benefits, det var en bra film! Och Awkward på mtv är braaa! Och snart börjar desperate houswives!!!!!!!! SISTA säsongen! Det är synd att det är på tisdagar mellan 21 o 22, för då tränar jag handboll. SÅ sjukt surt. Men jagfår spela in det varje gång dåå. Måste se det!

Nu ska jag träna! Hej och hå!

Dagens låt: Walk - Foo fighters


éñ véckà

Hej

Oj vad dålig jag är med att uppdatera. Menmen. En snabb(snabb beroende på vad du jämför med...) sammanfattning på de dagar som gått sedan sist, även om det inte hänt något väldigt intressant precis.

I onsdags satt jag i kassan igen, denna gången med en baxing 30 åring typ. Det gick bra, sen fick jag även vara med om stängning. KLockan 22.15 kom jag därifrån o cyklade hem. Hade följe en bit med 2 andra kollegor. Tror jag cyklade förbi min grannes hus samtidigt som det var inbrott där.. Men det fick jag inte höra förren dagen efter.

Torsdag. Då var jag leeedig, och det var nice. Sov länge, var en runda om affären och köpte ny kalender och bokade tid hos en optiker, chillade, kollade film(bridget jones), tränade på crossen OCH sprang en runda, duktigt. Jag är duktig med att vara nyttig, klart jag tar EN chokladbit när det bjuds på det, men jag är duktig!

Fredag. Sprang en runda, kollade film (freaky friday) , sen var det planerat att mamma och jag skulle handla massa nyttig mat på ica, men hon fick migrän och ville inte handla. Men jag skulle vara med o handla för jag ville kontrollera vad som hamnade i kundvagnen så jag vet att det är sånt jag vill äta. Så jag rinde en kompis som fick följa med mig och storhandla. Det var roligt att handla faktiskt, förutom att dte var så otroligt mycket folk i butiken. Men jag kände mig så vuxen haha, och jag klarade av att betala själv. Vuxenpoäng! Köpte naturdiets shake/smootie. 3 för 55 kr. Har druckigt en i choklad, den var godare än väntat. Har en i blåbär och en i någon rosa frukt smak. Ska bli spännande.
I will get skinnyyyyyyyyy.
Sen skulle vi på middag hos några släktingar som kommit ner till sverige från italien. Jag var den enda under 50 år där.. heh. Först bjöds det på någon pasta med spenatfyllning och tomatsås, som jag åt. Frågad einte vad det var för fyllning i pastan förren jag ahde ätit upp. Det var något spenataktigt. Men tro det eller ej, det var faktisktt gott. jag åt 2 portioner. Inte allt för stora dock, men jag blev mätt. Sen fikc jag reda på att det bara var förrätten... ajdå. Men huvudrätten var någon köttfärsliknande grej(som inte alls var god, jag åt några tuggor, men sen fick jag höra allt som var i den och då kunde jag inte äta mer....) med abourgine(som jag kan äta). Så det var nog rätt bra att jag blev mätt på förrätten. Haha. Sen efterrätten var melon i apelsingele typ, det var waaay utanför min safetybox. så det kunde jaginte äta. Jag hade ju varit då duktig med det andra ändå. Sen kom vi  hem o då sov jag så gott. Sover alltod gott när jag druckit vin.

Lördag. Jobade 10 - 18. Träffade S, som jag inte sett på jättelänge, så det var trevligt att se han. Han ser ju så bra ut. Behövde prata med han för jag hade nämligen fått hans lönelapp hemskickad. Vet att jag kunde gått o lagt den på hans brevlåda direkt, men där fick jag iaf en ursäkt att prata lite med han. Smart vaa.
Det var fösta gången jag satt i kassan själv. En stor dag. Men det gick bra, hade någon i en kassa i närheten som jag kunde fråga om det var något. Så det gick bra. Sen när S slutade för dagen kom han o handlade i min kassa. Hih. 
När jag slutade klockan 18 var jag ganska vrålhungrig, drack chokladshaken till lunch, en banan och en macka. Så då var det hämtmat som gällde. Men jag ttror jag gjorde ett bra val som tog kycklingspett och RIS. Istället för pommes. Jag fick kämpa med att säga ris... men det var gott det med. Sen kollade jag pappa och min syster på Nothing Hill. Bra film! Åt EN toblerone bit bara. Sen skulle jag sova. Men ack så dåligt jag sov.

Söndag. Jobbade 8.30 - 15.00. Det var en låång dag tyckte jag. Satt i en udda kassa, så det var inte lätt att få kontakt o prata med någon.. Hade bara 20 minuters rast på hela dagen.. För lite. Och jag var såå trött hela dagen o jag märkte verkligen att ush vad dåligt jag ser. Glad att jag ska till optikern snart! Vill ha linser! Sen direkt efter jobbet kom pappa o hämtade mig för då skulle vi iväg och spela match trodde vi. Men när vi kom fram visade sig att det bara var gemensam träning med några tjejer från ett annat lag. Och jag var så opepp så det fanns inte. Det berodde på att jag var så fruktansvärt trött, och jag hade ont i huvudet, så jag kunde inbte vara med. Jag låg på golvet bredvid istället..
Sen kom jag hem så lade jag mig i sängen och höll på att somna, sen åt vi god wook på kvällen. Bami goreng tror jag det hette, smarrigt. Jag åt allt i wookblandningen förutom de stora morotsbitarna och brokollin. Framsteg där med. Det var gott med mat, hade bara hunnit äta en macka och en banan på min 20 min lunch.
Sen kollade jag på awkward på mtv, jag gillar det programmet!!
Och sen kollade hela familjen på United 93 för att minnas den 11 september för 10 år sedan. Ush. Kommer ihåg när jag kom till skolan o alla snackade om det.. Att dte redan har gått 10 år. Sjukt.

Måndag, idag. Egentligen skulle jag vara ledig, men dem ringde in mig. Jobbade 9-13. Ett rätt lungt pass. Hade mina glasögon på mig idag, pallade inte ha ont i huvudet och se suddigt. Det var fantastiskt så bra jag kan se när jag har dem på. Längtar tills jag får linser! Dock hade jag ingen rast alls, vilket är rätt segt. Samma kassa i 4h i sträck.. Sen kom jag hem, åt en fruktsallad och en macka med keso. Fast keson varinte alls god. Föll inte mig i smaken alls.... Kall gegga utan smak. Nejtack. Men nu vet jag det iallafall. Så jag tog en macka med ost o skinka isället, mycket godare.
Sen kollade jag ¨på tv, sen somnade jag o vaknar en halvtimme senare för att min syster kommer hem. "HALLÅÅÅÅ?, HALLLÅÅÅÅÅÅÅÅ? ASSÅ VET NI VAAAAAAD, JAG HATAR ATT VARA FÖRKYLD ..osv. " Otroligt så högt hon pratade, visst hon visste inte att jag sov, och jag ska inte sova mitt på dagen så det var väl bra, men man behööööver väl inte skrika...
Sen sprang jag en runda, tog en dusch, åt mat o nu sitter jag här.
Ska gå en runda med B sen, annars ak jag väl städa o kolla på csi.

Imorron är det tisdag och då är jag ledig! Dem frågade om jag kunde jobba, men det krockade med min optiker tid. Jag ska på synundersökning för linser! Det kommer nog att svida lite i plånboken, för mina föräldrar kommer inet att betala något av det. Jag ha rinte frågat dem, men dem har sagt dte ändå. Du får fixa det själv sa dem. Sen när jag sa att jag fixat tiden så sa dem att "ja om du vill betala det som det kostar  får du göra det". Det får jag väl, jag vill ju kunna seeeeeeeeee! Ska be om billiga månadslinser då haha.
Ska nog köpa hårfärg också. Sugen på lite rödaktigt. Så jag ska tona det mahognybrunt! Spännande, men det blir nog bra. Fast hur det går ihop med mina röda ica kläder återstår att se..

Till sist vill jag bara säga grattis till min underbart fina, söta, håriga lilla älskling som fyller 6 år! Sjukt vad tiden går fort... känns som hon är 3-4 år .

♥♥♥

Dagens låt: Criminal - Britney Spears

qwicked

Tjena!

Hemma från london! Så här kommer ett snabbt inlägg!


Det var en trevlig resa. Fint väder för det mesta, massa mat, shopping och musikal. Denna gången såg vi Wicked, som var så GALET bra! Jag älskade den! Vilken mäktig musik och vilka starka röster och ohhhhhhhhh vad bra den var! Jag gillade den. Det sista numret i akt 1 gav mig rysningar. Om ni funderar på att se den, gör det!


Måndag 10.00 jobbade jag, i kassan för första gången. Första gången var sådär må jag säga.. alla koder till alla olika frukter o sånt är inte kul.. Men man lär sig. Sen jobbade jag på hälsa o skönhet mellan 15-20.

Tisdag, dvs idaag. Det första jag får höra är " inte bra" Jag kom vissta försent.. jag stämplade in i tid, men tydligen ska man vara där tidigare...... BRA att någon har sagt det innan. .. menmen, jag vet ju det till nästa gång iaf.
Det gick bättre idag, o dte var roligare. Kunde snacka med tjejen som hjälpte mig o det var trevligt, o sen lärde jag känner fler människor som jobbar i kassan. Och folk har har hört att jag har börjat i kassan så i fika rummet kommer dem o frågar roliga frågor o driver o skojjar med mig.. men det är kul. Det är det faktiskt! Jag tycker att dem är så härliga allihopa!!!!! Jag är så glad att jag har trevliga kollegor! Dem gör att jobbet blir så mycket roligare. Och jag är glad att jag känner att jag kommer överens med alla där. Finns faktiskt ingen som jag är på kant med.
Ska jobba i kassan imorron med. Fast då börjar jag inte förren klockan 15.00, ska jobba till 22.15 för jag ska få vara med o stänga butiken. Ska bli skönt med sovmorgon!

Inte mycket mer att säga eller skriva. Ska träna handboll ikväll, hoppas att det blir bättre denna gången. Dte var kul förra gången med, för åh vad jag har saknat det, o det var så kul att vara tillbaka i den gamla hallen med mina gamla lagkamrater.. Men den nya tränaren är lite, ja vi får se. Jag vet inte vad jag tycker än, för han är bara så annorlunda från vad jag o dem andra i laget är vana vid. .  Men det blir säkert bra!

Hade tänkt att bli riktigt nyttig nu. Men änsålänge har det inte funkat, bjuds på för mycket godsaker hela tiden o jag kan verkligen inte säga nej... det är hemskt.

Nu ska jag träna lite, innan jag ska iväg på handbollsträningen. Hur ambitiöst är inte det. Haaaaaaaaaj

Btw en kul grej som stod i aftonbladet, för en som gillar green day dvs. hehe.
http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article13578601.ab

Dagens låt: Defying Gravity - Wicked
Ruuuuskigt bra!

RSS 2.0