yesyes.

Ni anar inte huur bra jag mådde igår efter body pumpen! Det var riktigt varm och jobbigt, och utfallen var det värsta! Benen kändes som spagetti när man skulle ner för trapporna efteråt. Men vilket power! Musiken och alla andra runt om gör att man pushar sig själv till att orka ännu mer. Jobbigt och roligt! Men på vägen hem, lagom varmt ute btw, vilken känsla. Kände mig så duktig. Sprang en runda innan också ju. Sen duchade jag. Så jäkla najs! Fler hårda träningspass som igår väntar!

Det har varit så fruktansvärt varmt på mitt rum inatt. Jag vaknade och var helt svettig. Räligt. Så jag har inte sovit så mycket i natt.. men jag sov 11h natten innan, så det jämnar ut sig. Sen var jag på maxi och handlade men min moder. Och jag köpte hårfärg! Längtar till jag ska färga det, men jag måste klippa mig först... och frissan svarar fortarande inte. Jag får daaamp.. jag MÅSTE klippa mig snarast!

Sen ska jag iväg med min farmor till en släktings designföretag, spännande. Jag är lite nervös. Men det går säkert bra!
Och på kvällen sen är det haaandboll! Utomhus. Och det regnar, denna veckan igen. Jaja, Handboll är kul i alla väder!

Och så ska min sista sommarlovsdag på mitt sista sommarlov spenderas.

Har ont i magen och ont i huvudet OCH en jäääääätteträningsverk. Tack för att ipren finns. Ska ta en snart.

Måste hitta låset till skåpet och hitta några kläader att ha på mig i morgon, i skolan. Känns overkligt att säga det. Skola imorron. USH. Men ändå, åh. Ska bli kul att träffa alla. Och det är SISTA året i skolan, hoppas att det blir det bästa! :)

Dagens låt: Livin' on a Prayer - Bon Jovi
2010-08-17 @ 12:19:29 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0