2011 - I'm unlimited!

Hejsan! Sista dagen 2011!

Dessa dagarna som har gått har jag mest jobbat. OJ vad mycket folk det har varit. Var tvungen att göra ett högtalar utrop en gång. Så jäkla pinsamt. Jag bara "heeej, jag har ett personalmeddelande...." o jag skrattade samtidigt som jag pratade.. Haha. Kunden som skulle betala kollade lite konstigt på mig när jag hade lagt på luren o fortsatte att skratta.. Förklarade för henne att det var första gängen jag gjorde så. Lite kul att min gälla röst hördes i hela affären. Dock hade ingen hört vad jag sa pga att jag fnissade hela tiden.. så jag fick ite den hjäplen som jag ropade ut för... Men det var en kul grej ändå.

Igår jobbade jag inte. Jag var ledig, sprang en runda o sen åkte jag in till stan för jag skulle på dejt. Det ordet låter så sjukt mestigt, men ja, det var en dejt. Min första riktiga dejt. Eller jag har haft en innan, men den gången så hade killen först glömt bort att vi skulle ses o fika, så jag ringde han en kvart efter vi hade bestämt tid o frågade var han var, då låg han o sov, men sen kom han, o då ville han inte fika, så vi gick o köpte godis o gick till en park o krängde. Det v ar ändå rätt trevligt. Sjukt kallt i november, jaghade tagit på mig fina (och tunna) kläder i onödan.. menmen. Vi träffades aldrig igen.
Men back to igår. Denna killen hade inte glöt bort det. Vi ses utanför bion o sen går vi för att häämta biljetterna, jag lägger fram min biocheck, men han betalar. O sen åt vi hamburgare på Mc, där fick vi en chans att snacka o lära känna varann lite. Sen köpte vi godis, han betalade för mitt godis, sen gick vi till bion o såg new years eve! Filmen var sjukt bra tyckte jag!
Jag vet alvarligt inte hur jag ska bete mig. Jag är ju mig själv va, o jag är så van vid att umgås med killar som vänner. Det kansk eär på tiden att jag skaffar en kille som är mer än vän. Om det ska bli han här vet jag inte än. Men jag vill gärna träffa han igen o se hur det går.
Kände inte att det var WAOW o blev helt förälskad precis. Han är så otrooligt snäll, det gillar jag. Fast han verkar rädd för att ta plats liksom, rädd för att säga ngt som är "fel" o så. Men det var ju första gången vi sågs, så det kanske inte var så konstigt. Jag bara babblade på. Drack en hel del cola o åt godis, så jag fick en sockerkick på slutet. Skulle tagot bussen hem, men han erbjöd sig att stjussa mig, ännu en snäll grej! O när vi hon till mitt hus, så var det ju dags att säga hejdå. Jagtasckade så mycket för skjutsen, bion osv.. o sen blev det judags att ge killen en puss..... Så han fick en snabb, sen var jag ute ur bilen 2 sekunder senare o sa vi hörs. Tyckte att det var så sjukt pinsamt, jag vet inte hur man ska göra i sånna lägen, jag vet inte vad jag tycker egentligen, jag har inte några speciella känslor för han (än iaf, vem vet)... så jag kände inte för att göra mer liksom. Puss o hejdå. Han förtjänade ju faktiskt en puss..

Idag är det nyår. det blev ju som sagt inte rom (suprise). För nu ser dte ut som att det kommer bli jag, B och en tjej till.. För dem andra hoppade av. Den andra tjejen o jag, vi är väl inte bästa vänner. Inte ovvänner, men när vi umgås så är dte aödrig vi två som pratar. Jag har Nämt henne X antal gånger innan, måste komma på en bra bokstav till henne också... Får kalla henne för.. A. Hade klarat mig utan henne. Men kanj u inte säga att hon inte får vara med.. så¨får ju göra det bästa av det. B är inte helt kry, har feber o så.. typiskt att få det på nyår.. Så hon ska ju inte dricka något. Kommer inte bli en episk nyår ser det ut som. Menmen. Det blir bra ändå.
Vare med B på ica o handlade mat innan. DÅ sprang jag på massa av mina kollegor som jobbade, många av dem jag gillar mest, o det var kul så kunde vi prata o säga gott nytt år osv. Det är dem kollergorna som gör jobbet kul. O vissa episka o glada kunder!  

Ska ta o sammanfatta 2011 lite kort(fast det lär nog bli rätt så långt ändå)..
♥ Kickstartade 2011 med min försenade 18års fest den 15e januari! Den är helt klart något att minnas. Villken kväll! Älskar att jag hade alla mina kompisar där o när alla ställde sig i en ring omrking mig o sjöng "vi gratulerar!" Och är oehört tacksam för mian föräldrar som skötte sig exemplariskt. Hehe
♥ Jobbade ju under VM som volentär i Malmö arena. det är inte något man gör alltför ofta. Fick en massa autografer av snygga o talangfulla handbollspelare. Träffade massa härliga människor och fick se VM finalen. Awesome! En helt underbar upplevelse!
♥ Skolan. Sista terminen på polhemskolan. Åh. Lämnade F bakom mig o umgicks med mina killkompisar istället som jag kom väldigt nära! Så sjukt härliga personsligheter! Många hålor, då jag tog med dem hem till mormor o fikade haha. O någongång så bowlade vi. O vi var på bio många gånger. Jättehärliga grabbar, verkligen!
Det var en massa plugg och ett jobbigt projektarbete. Men jag tyckte jag klarade av det mesta rätt bra. Stoltast är jag över mitt MVG i matte E! Underskatta mig inte!
Fick ju IG på slutprovet i fysik B..... Snacka om snopet. Men hade ju skrivit bra på dem andra proven så jag fick ju G i slutbetyg, men ändå. Mitt enda IG under hela gynmmasietiden.
Men nedräkningen till studenten gjorde att man härdade ut, och faktist njöt o tog tilllvara på tiden i skolan!
♥ ALANYA! Första resan med kompisar, festresa hellyeah! Det var också sjukt härligt. Sola, bada, äta på restaurang och utgång VARJE DAG I EN HEL VECKA med 3 av mina närmaste kompisar. Härlet! ISlutet av resan var man aningens trött på turkarna o ville hem till sverige igen. Men det var en kul upplevelse!
♥ Balen! Åh. Hade världens raraste baldejt. Vilken kväll! Det är helt klart något som jag kommer att minnas hela livet, min studentbal! Spiskt. Kände mig så fin i min röda klänning.
☻ Åt min första sallad. En ceasarsallad. Värt att nämnas!
♥ Klasskampen! Alla 3or fulla i parken, utklädda enligt teman och gjorde galna tävlingar. Sen badade alla i en fontän o gick lös på stan. Vi käkade lunch på BK, helt blöta smutsiga o inte spiknyktra. En superduperhärlig dag! Helt galet! SJUUUKT KUL!
♥ Sen kom årets mest efterlängtade dag. STUDENTEN! Behöver jag säga mer? Underbart från morgon till kväll!! Önskar att man kunde ta studenten fler gånger. Det var verkligen helt fantastiskt underbart. Alla var så glada! Den dagen kommer jag minnas resten av mitt liv! 7/6 2011 !
♥ Mitt första jobb! Ica Maxi! Är otroligt tacksam att jag fick det sommarjobbet! Lärt känns så många fina människor och tjänat egna pengar! Träffat en hel del intressanta människor. Kommer inte glömma snattaren som tog av sig brallorna, damen som käpte ett TVspel för 620 kr o betalade i tior osv. Vad som än händer i framtiden så kommer jag minnas mitt första jobb! Många fina maximoments!
♥ Sommaren. var ju mest jobb för mig i sommras. Men hann med några rundor till mormors sommarstuga o träffa fina släkten! Hann med många utgångar på helgerna, nästan varje helg ett tag.
Hann med en vända till hallandsåsen när vi skulle till falsterbo. Snacka om att köra fel håll. men OJ vad kul vi hade när vi ser VÄLKOMMEN TILL HALLANDSÅSEN skylten! Hann till Åhus! Coachade min systers lag. Åhus är käärlek! Även om det regnade mycket i sommar, såv var det en bra sommar. Ångrar inget!
♥ Åkte till London när pappa fyllde 50! London är fiint. SÅg Wicked musikalen. Defying gravity! Awesome sång!
☻ Mitt handbollslag startade upp igen. Det var hur härligt som helt att få spela handboll igen. Men tack vare vår tränare som lät den andra målvakten spela mer, så var det inte lika kul längre.. Sen lades det ner igen. Hannn få ett rött kort iaf! Värt att nämnas!
☻ Skaffade linser. Kostade skjortan. Men nu kan jag se kanonbra! Värt att nämnas!
♥ En massa härliga och mindre härliga utgångar iår. Vissa var riktigt episka, tex den gången då vi fick åka limo in(den gången träffade jag han killen jag var på dejt med igår), Halloween utgången, köpenhamn med maxigänget, och några till!!
♥ Tatuerade mig! Velat göra min tatuering i 5 år, o nu sitter den i min nacke! Texten som ger mig sån otrolig kraft. Tack green day!
♥ Vet inte om jag ska ha hjärta eller smiley på denna punken.. Fick min första hjärnskakning. Blev tappad i golvet på personalfest. Kan läsa om denna händelsem länge ner i bloggen. Men den får ett hjärta för dem kollegorna som stöttade mig o som jag kom närmare under denna händelsen.


Det var väl det som har hänt i år. More or less. 2011 var ett bra år! Helt klart! Är så glad att jag har så många fina människor i min närhet. Min familj, min släkt, mina vänner!
Det är väldigt bra nu. Är inte ovän eller sur eller något på någon. Jag är bara nöjd. Har allt jag behöver o är tacksam för det jag har.
I år gjorde jag många saker på min 100 saker att göra innan jag dör lista. Jag är starkare o mer beslutsam än vad jag har varit innan. Jag har bevisat för andra och för mig själv att jag kan göra allt som jag bestämmer mig för. Finns inga gränser. Jag är obegränsad!!

Ser tillbaka på 2011 o ser en massa positiva saker. 2012, vad ska hända då? Ska jorden gå under kankse? Det får vi se. Jag ska leva mitt liv, våga vara den jag är, våga ta chanser och ta vara på allt positivt som händer o ta lärdom av allt det negativa som händer. Vad som helst kan hända. Vad som helst!!!

SÅ 2012, BRING IT ON!!!!!!

Hoppas alla får ett gott nytt år!!!!!!
Drink responsibly!

Oh, btw, nyårslöfte! Mitt ska vara att komma i MITT LIVS FORM! Ska se ut som jag platsar i sports illustrated! HAr syndat hela december o inte tränat o ätit massa onyttigheter. Men 2012, jäklar vad jag ska skärpa mig o skaffa mig en brutalt snygg kropp o bli starkare än jag någonsin varit! Gäller bara att hitta den motivationen och tiden! Ska verkligen försöka sata helhjärtat på detta! Beach 2012, here I come!

Så, då var sista inlägget för iår slut!

Dagens låt: Happy New Year - Abba
Självfallet!

juldagarna

Heeej!

Tänkte göra ett inlägg på julafton, men dte hann jag ikke... Så God jul i efterskott istället!

Veckan som var, så jobbade jag kväll 3/4 dagar jag jobbade. På onsdagen hann jag chilla med B innan jag började o på torsdagen åkte jag o en kompis in till stan o åt lunch.

Julafton började rätt dramatiskt, skulle till B för att säga god jul o ta ett julfoto. Vi började inte bråka, det är bara en konstig situation mellan henne o en kille, o så var han väääldigt dum mot henne, så jag sa till han, o när jag berättade för henne att jag sagt till han så blev hon väldigt upprörd o sa att jag skulle inte ha gjort dte för nu skulle han bli värre... O då blev jag jätteledsen för jag ville bara göra ngt snällt o jag kände att jag hade gjort något bra.. men jag hade visst gjort helt fel.. Egentligen har jag ju inte dte. Det är bara att den killen saknar samvete, o en mänsklig människoa hade förstått vad jag sa o slutat.. men jag vet inte hur dte blir nu. Jag sa till på ett bra sätt, inte anklagande eller något.. bara bad han att sluta för att det sårade henne.
Hoppas verkligen att hon hittar någon annan...

Så det satt lite i mitt huvud hela förmidagen o under julbordet. Var lite nere. Släkten är hur underbar som helst. Kalle ankar var som vanligt. Gillar tomtens verkstad mest! Höll på att somna mot slutet. Tar på krafterna att gråta.. Sen gick hela släkten in till grannen, alltså mina kusiner så kom tomten. det var ändå kul, säger jag osm 19åring. Min farfar var tomte i år, så sjukt bra! Haha

Efter kaffe o fika åkte min familj o farmor o farfar hem till oss. Där öppnade vi resten av paketen. Had einte så höga förväntningar imed att jag inte hade kommit med så många önskemål. Men blev positivt överaskad o det blev en lyckad jul ändå. Slutet på julen är alltid det som känns mest som jul tycker jag. Men oj vad mycket godis jag åt.

På juldagen åkte vi hem till farmor o farfar o åt mat där. Skrapade lott, vann 50 kr, wihoo. Kollade bridesmaids o hjälpte farfar med deras nya dator. Visade även massa green day klipp på youtube o min tatuering för dem som inte sett den. Den blev positivt bemött, även av dem gamla. Så det är kul.
Och då när jag nsackade så mycket om green day, oooooooooooooooj vad jag saknar dem! Deras musik är verkligen fantastisk o jag hoppas av hela mitt hjärta att dem släpper nytt album och kommer hit snart igen. Förhopningsvis hinner dem komma till sveriga innan jag (troligen) flyttar till usa. Så jag kan se dem både i usa o i sverige hehe.

B's pappa känner rektorn på skolan vi ska söka in till, o hon har erbjudit sog att hålla ett rum på campus, så det måste betyda att vi komme rin ju!??! Läskigt, spännande och heeeelt underbart!
Måste bara klara Toefl-provet, har inte sett mina resultat än, och skriva en bra ansökan och skicka in mina betyg.
Hoppashoppassssssss!

Idag hare jag inte gjort mycket alls. Imorron ska jag jobba. Juppjupp.

Blev ingen rom på nyår, blir hos B istället. Men det ska bli trevligt det men. Är faktiskt inte så besviken på att dte inte blev rom, utan mest på att jag faktiskt trodde att vi skulle till rom. B kunde faktiskt ha kollat upp om hon faktiskt hade råd till att åka innan hon drog in mig i det hela, jag ringde ju till mina föräldrar o sa att "vi bokar resa nu" och skrev på facebook... O sen precis när jag tror att vi ska trycka på boka knappen, så säger hon att hon måste låna pengar av sin pappa.. Snopet. Några dagar senare får jag reda på att hon inte får pengar... SÅ jahaa, kändes som jag lurade massa människor då.. Men man måste lära sig att alltod ta det B säger med en nypa salt. Hon menar väl, men det blir inte alltid som hon säger.

Så därför är jag också lite rädd för hela usa grejen, att hon har glömt att säga något eller så.. Dte är faktiskt mycket som ska bli rätt, o jag vet ingenting. letar info o så på internet, men jag tröttnar så lätt när jag inte hittar någon bra info sida eller inte förstår vad där står... Frustrerande. O mina föräldrar frågar alltod s¨mycket, o jag känner mig så dum när jag inte kan svara på det.
Men jag ska ta reda på så mycket som möjligt..

Nu ska jag äta maut. Blir nog lite bebisgröt, gott! Sen ska jag nog kolla film. Jupp.

Byebye

Dagens låt: Cigarettes and Valentines - Green day


5 days left

hejhopp!

Nästan en vecka senare. Förra veckan jobbade jag inte så mycket, tisdag, gick bra. Incidenten är nu lämnad bakom oss. Väntade på att dh skulle börja, men det var twilight ist. Blev lite besviken faktikst, var sugen på ett nytt dh avsnitt. Får vänta till våren..

Onsdag så fikade jag o shoppade med min killkompis, det var kul. Sen var det då den här middagen, det var ingen spänd stämning, det kändes bara skumt. Jag kände ingen anledning till att sitta där o snacka om meningslösa ointressanta saker typ..

Torsdagen gjorde jag inget, kollade på vampire diaries med B bara. På fredagen jobbade jag, det gick bra, o sen åkte jag o B hem till en kollkompis o kollade film. det var kul.

På lördag var det upp tidigt o ta bussen till malmö för att skriva toefl-provet! B följde med, det var väldigt snällt. Vi kom fram till stället i tid, men när vi kommer in o jag ska bocka av mitt namn så står mitt namn inte där. Det visar sig att jag är på fel testcenter.... Så vi får skynda oss till stället där jag ska vara... Testet gick hyffsat bra tror jag. Förutom speaking delen... den gick åt skogen. Men jag hoppas verkligen att jag klarar det! Annars har jag betalat 1722 kr och skrivit prov i 4 timmar i onödan.... Hoppas jag klarar det, vill så gärna klara det så jag kan åka till usaaaaaaa.

Sen kom jag hem, åt, vilade, sen var dte dags att göra sig i ordning till kvällen. Middag på jensens, SMARRIGT! Hade en värdekupong så min mat var gratis, sen så fick vi gratis mjukglasbuffee!! MUMS! Så allt jag betalade för var då drickan. Like it! Blev proppmätt! Sen var det förfest o sen utgång. Utgången var sådär. Börjar tröttna lite på slagt tror jag.... Men kvällen var lyckad ändå!

Söndag, sov o åt, sov igen, blev väckt för det var lunch, sen göra mig i ordning o åka till mormor o morfar o baka julkakor o fira morfar som fyllt 94!! Vi får sjunga "Ja må han leva ut i 200 år", annars kulle han ju bara ha 6 år till att leva.. o det vore ju deprimerande o sjunga något sånt.
En kul sak var att det faktiskt kom lite snöööö!!!! 4e advent o snö! Wiie! Dock försvann den lika snabbt som den kom.. men ändå!

Idag börjar jag inte förren kl 4, så de e nice. Men ska jobba till 10... så ja. O det kommer säkert att va massa kunder som ska handla massa julstuff.. Tänk att det vara är 5 dagar kvaaaar, waah. Vart tog tiden vägen??

jaaaha, antar att då var inlägget väl slut..

Dagens låt: Marry the night - Lady Gaga

Måste säga att jag tycker att lady gaga är awesome. Lite konstig, ja. Men sjukt inspirerande, unik och en fantastisk artist men en sjukt bra röst.

start

Sådär. Då var min 19års dag avklarad. Kändes lite skönt att den var slut. Haha. Kan inte fatta att jag säger så... Menmen. Var beredd på att dte skulle bli den minst glada födelsedagen so far. Höjdpunkterna var resraurangen(god mat), Bs "fina" långa grattis text, ipoden(även fast jag inte kan få in några låtar i den än för internet är bajs!) coh alla grattis på face. Trodde inte jag skulle få så många. Även fast jag är besviken av att ajg inte fick av vissa som jag trodde jag stod så nära att dem iallfall kan säga grattis på face. F sa inget. Den falska ragatan, men jag anser inte henne som min vän längre. H sa inget heller, det gör inte så mycket, men hade tyckte det varit snällt om han skrev.. wellwell. Och S skrev inte heller, han är en konstig kill må jag säga. Förstår inte hur han tänker, så komplicerad.
Bakade lussebullar o pepperkakor igår.. Gottigt. Men oj så mycket deg jag åt...

Är inte på något vidare superduper glatt humör idag heller... suprise. Tror att dte är huvudvärlen från hjärnskaningen som drar ner mig mest.

Idag har jag iallafall varit duktig med 2 saker. Jag har skrivit ett text på engelska för att träna inför toefl provet, den handlar just om hela usa grejen, the dream I'm about to live" kallade jag den (that's deep man!), och jag har köpt en till julklapp. Nu har jag bara mamma, mormor o morfar, farmor o farfar kvar och B kvar. 

Måstemåste plugga mer till provet. Gaaah. Åh jag måste klara det!!

Imorron ska jag jobba. Tänkta ha glitter i håret när jag sitter i kassan för att det är fint och det är lucia.

På onsdag ska jag in till stan o gå i någon butik o sen fika med en gammal klasskompis, som är en av  mina närmaste killkompisar. O sen vet ajg inte om vi ska träffa upp 2 gamla vänne rtill oss, som vi knappt snackat med på jättellänge. Dem 2 jag o B var i alanya med i våras. Vi var crew alanya. Saknar oss 4 lite. Men nu bryr jag mig inte. Jag o B är bättre vänner än vi någonsin varit innan. O visst hade det varit trevligt att kunna umgås alla 4 igen. Men efter att hon ena tjejen har svikit B väldigt mkt, så könner inte jag att jag vill sitta där o låtsas att jag är okej med allt.. Så we'll see.

Har börjat snacka lite med en kille som jag träffatde när jag var ute för längesedan. Trevligt o snacka med han. Hoppas att vi kan träffas o gå ut o äta något en dag. Det hade varit trevligt. Men vi får se där också.

Jesus of suburbia är en låt som jag älskar så otroligt mycket! Guuud vad den bara går rätt in i hjärtat var enda gång!! Orh! What a song! Glad att jag har tatuerat in 2 rader ur den i nacken! Det gör mig så innerligt glad! Den låten är såå jäääkla bra! Lyssnar på den nu btw. Och igår innan jag somnade! Den är så rätt!

På lördag ska jag fira min födelsedag med några vänner, först ut o äta o sen ut o dansa! Hoppas dte blir kul!

Nu ska jag göra annat! Byenye

Oh juste! SKulle berätta vad som hände med huvudet...  Blev tappat 2 ggr på huvudet på personalfesten, hade inte druckigt sp mycket med tanke på att jag skulle jobba dagen efter, men jag hade druckigt mig lite påverkad bara.. så när jag jobbade i kassan dagen efter så mådde jag kasst o spydde i kassan. Så jag fick gå hem, svimmade i omklädningsrummet, kunde inte cykla hem, så fick ringa mamma. Sen låg jag hemma resten av dagen med fruktansvärd huvudvärk. Eftersom huvudvärken satt kvar så började jag tänka o kom på att dte kanske var en hjärnskaning. Pratad emen mamma som jobbar på sjukhus o hon trodde ockås det. När jag kom till jobbet på tisdagen så blir jag anklagad för att vara bakis på jobb. Mest pga en annan kille fick ringa o sjukanmäla sig pga han var bakis.. DÅ säger jag att jag har hjärnskaning, men dem tror ju inte mig. Så dem vill att jag ska skaffa mig ett läkarintyg. Annars får jag en skriftlig varning från högsta chefen o dem sa att mitt vick kunde ryka. Så det var inte jättekul! Killarna som hade tappat mig jobbade inte den veckan så jag kuinde inte få dem att intyga min historia. SÅ jag fick fråga alla som kunde sett det o förklara hela historian... men typ ingen hade sett det. Fast dem jag brukar jobba med mig trodde på mig o stöttade mig. Det kändes bra o jag kom dem närmare. Att jobba med den huvudvärken o samtidigt känna att alla har pratat om en o ingen vill tro på en är ingen bra kombo.. EN dag så cyklade jag till vårdcentralen här i närheten o satt i 2 timmar o väntade o betalade 120 kr för att bli undersökt av en läkare. Och då så sa hon att ja det var en hjärnskaning jag fått (vilket jag redan visste och jag skulle få ett intyg på det.
På på lunchen nästa dag så cyklade jag dit på min rast för att hämta det, det var inte klart så fick sitta i en kvart och vänta... Men tillslut fick jag det o när jag kom tillbaka för att lämna det så var hin jag skulle lämna dte till inte där. Såklart. Så hon fick se det nästa dag. Då frågade jag henne om hon hade sett det. Ja det hade hon, o hon skulle inte ge mig någon varning. Vad bra. Men fick ingen ursäkt eller något som helt medlidande. Men strunt samma. JAG VANN! Men gud vilken jobbig vecka det var. Och jag känner att det är fortfarande dem som inte tror mig. Men skitsamma. Jag har intyget, jag vet, jag ljuger inte. Synd att dme är så trångsynta o inte kan lita på mina kollegor.. 
Imorron är dte ny dag på jobbet, en ny vecka. Blir forhoppningsvis bättre! 

Nu sk ajag ut i regnet o kylan o gå med hunden. Byebye

Dagens låt: Famous last words - My chemical romance

pepp? nepp

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev. Hinner inte skriva allt nu för jag är så satans trött... Men jag tror jag hinner skriva allt som hänt på måndag.
Kan snabbsammanfatta lite som hänt så detta inlägget inte bli helt meningsllöst
Kan säga att det har att göra med personalfesten, fick en liten hjärnskaning, cheferna trodde jag var bakis o var tvungen att bevisa att jag inte var bakis med ett läkarintyg¨...
En himla jobbig vecka.... plus att jag har haft så ont i huvudet hela veckan o känns som ingen ville tro mig. Jag som aldrig ljuger. Tur att jag hade dem som var på festen o som känner mig, dem trodde på mig! Har kommit många av dem närmare efter denna festen faktikst.
Idag var jag ledig, har firat min födelsedag med släkten. God mat. Jag är fortfarande lite sådär i huvudet, så tillslut blev jag så trött o ville bara att dem skulle gå. Fick förövrigt inga  WOWOW-presenter. Jag had einte kommit på så mkt att önska mig, så vad ska man göra liksom, jag ska inte klaga jkag är nöjd. Men det hade varit kul om dem hade kanske slagit ihop till något fantastiskt. Dem kanske kommer på något o tycker att jag skulle förtjäna det.. men så långt tänker dem nog inte. Haha oorh vad jag låter otacksam, det är jag inte! Säger bara att det hade varit kul! Jag försöker varje år att komma på något som skulle överraska dem jag ger det till o göra dem glada, inte ge dem tex bara strumppor, även fast det är dte dem "önskar" sig.
B kom förbi med en present, ett jättefint armband! Blev mycket glad!

Imorron är min riktiga födelsedag. 19 är verkligen meningslöst.. haha. HAde nästan glömt bort att jag fyller år, mest med att dte hart varit så mkt denna veckan.. Men hoppas inte alla andra har glömt bort den. Men ärligt talat så bryr jag mig inte. Ska bara vara hemma o baka pepparkakor, lussebullar m.m. O köpa julgran. Sen ska jag iväg med familjen o äta på restaurang. Myspys.

Nu ska jag sova. det är faktiskt första gången jag inte är särskilt hypad över att fylla år. Förra året var jag helt jättepepp, men det var 18, det var speciellt. O det blev en fantastisk födelsedag! åh... ljuva 18!
Men ska njuta av att fylla år. Vem vet hur många år till man fyller liksom... haha,nä men man ska faktiskt aldrig ta något förgivet. Nästa år kanske jag befinner mig i staterna på min födelsedag, who knows? Hoppas!

Oj gud vad opepp o negativ jag låter idag.. haha jaja. Åh, trött.... Godnatt. Sista natten som 18 åring.

Om 2 veckor är det jul. Oj vad många julklappar jag har kvar att köpa, o jag har inte börjat plugga till toefl-provet nästa vecka, som jag har betalat 1600 kr för... jag MÅSTE bli godkänd. Annars kan jag kyssa collage goodbye.. o det vill jag inte......

Sovasovasova.....

Dagens låt: Halleluja - Rufus Wainwright

RSS 2.0