hjärta

Heej! Så var det dags för ett inlägg igen.

Kan börja där jag avslutade sist. Japp, jag badade. Simmade i en hel timme nästan, o sen bastade jag. Hade en kupong. "Träna hela januari, helt gratis, prova på allt", det lär ju skitbra. Så jag anmälde mig o så, sen precis inna jag ska dit så ser jag"kan användas en gång" längst ner i pyttesmå bokstäver. Jag bara "..........oorh." typiskt. Borde anat det. Lurendrejare. Typ. Det är fel markandsföring. Jag blev bara arg. Så jag tänker inte träna där fler gånger, utan kupong...
Iallafall. Det var nice att simma. Kändes som jag svalde halva bassängen dock. urk. Det var typ en månad sedan sen jag rakade benen haha.. dom hade gått i ide nu under vintern. Så det var nödvändigt. Kändes bra efter allt ockås, efter simmandet o efter bastandet. Sen skulle B o jag fixa USA-papper. Colleget har skickat en låååååång lista vad som krävs för att vara behörig för att söka som "international student". Det var en hel del. Inte så enkelt som vi trodde, eller jag iaf. B har fått allt att låta så simpelt. men somsagt, det får man ta med en deciliter salt, hon menar väl o jag älskar att hon är så positiv, men oj villken chock allt det kom som. Priserna, hälsoförsäkringar, visum osvosv... Så jag började överväga att gå i sverige ist. där är utbildningen gratis, o allt hade varit mycket enklare. Jag hade fått en bra utbildning o så.. Men efter en´viss bätänketid så, nä.. jag vill till USA jag vill utmana migsjälv, ta mig an denna utmaningen och avsluta med flaggan i topp. Visa att det inte är omöjligt, ävenm fast man inte är särskilt rik. Den enda man måste ha är en dröm och drivkraft. Och mod att kunna förverkliga drömmen. Jag vill verkligen lyckas med det här. Jag kan ta mig an dethär. Behöver bara ett stipendium. Är det någon där ute soom skulle läsa detta o bestitta en enorm förmögenhet, så är ni välkommna att sponsra mig!
Ska fortsätta att leta stipendium, de är bara såå jobbigt och energikrävande o det känns så hopplöst, men skam den som ger sig. Får ofta en massa frågor, för att jag vill till usa är ingen hemlighet o alla frågar hur det går o om jag har hört något nytt eller kommit in än.. Hade varit så enkelt att bara snabbspola förbi hela sökningsprocessen o bara få det gjort. Men så funkar det inte. Är ledin imorron, så då ska jag bannemig leta lite iaf!

Hade stängning i lördags. Jobbar massa helger nu. Men det klirrar fint i kassan den. Min collegefond växer, det jag har sparat ihop änsålänge räcker inte ens till ett år än haha.. Kämpa på hej o hå. Iaf, det var en kul stäningning, jag fick göra kundmeddelandet innan vi skule stänga o det blev katastrofalt, sa fel, började skratta och lade på haha.. 

Sen har jag bara jobbat sön, tis och idag. Ledig i måndags. D¨bara chillade jag, o så (viktigt) tränade jag box! Det var intressant. Kände ingen där. Kände mig fånig ibland. Men oj vad skönt dte var att få slå på något/någon. Hon jag boxades med "Dig skulle man inte vilja ge sig på". Jag är nog rätt stark. Slutet var roligast, o jobbigast, alla stod i en cirkel så var det olika övningar vid varje person. Snabbt tempo, krävande övningar. Man får verkligen pressa sig, det var härligt.

 

Skulle varit ledig idag. Hade tänkt att chilla, leta stipendium, kolla film o besöka min brors grav. Meeen så ringer dem från jobb o frågar om jag kan jobba. Javisst. Räddaren i nöden sa dem. Så jag var uppe 4.50. Skulle cykla dit, låset hade frusit fast..... fick upp det tillslut, cyklade, trillade på en isfläck, men jag gjorde mig inte illa, och börjar jobbet kl 6 med att lyfta läskbackar. 3 pallar... själv. Gissa om man får ont i ryggen, händerna och huvudet... Härligt att göra lö 6 på morgonen. Fick hjälp med dem aldra sista backarna tack o lov. Slutade kl 3. Tänkte gå till graven då, men orkade inte, gick hem o vilade, åt o sen var det vipps iväg till träning. Idag var det body pump!  Jag må säga att  jag är duktig med träningen. Känner små förbättrningar på kroppen och att jag blir starkare. Men vad jag verklgen vill ha är smalare ben och plattare mage! Och större bröst. Men det kan jag nog inte träna fram.... Snarare tränar bort det lilla jag har... men hellre vältränad än stora bröst och allt annat också stort och mjukt.
Tror jag äter jättefel.. det är SÅÅÅ svårt att veta vad som är rätt.. när alla dieter är olika o alla gör olika. Det bästa är nog att äta varierat, lagom mängd, hyfsat regelnundet och inte allt för mycket godis, kakor och sånt.. Det är nog det bästa. För den inte så extrema iaf.

Imorron ska jag på dejt.  Hna jag var på dejt med sist har jag glömt nu. SÅ nu är det en annan, har snackat med han länge på sms.. men jag gilla rinte smskonversationer jättemycket, så det ska bli kul att prata med han irl. Dock åke rjag dit i vän syfte, tror i nte tat han är min typ. Men det ska bli trevligt iaf.
Och får gratta min bror på födelsedagen en dag i efterskott. Han skulle fyllt 17 idag. Allt hade verkligen varit heeelt annorlunda om han hade varit i livet idag. Jag hade inte varit den jag är idag utan han. Han har gjort mig till en bra person, och jag är tacksam för det. Undrar hur jaghade varit, (hade nog inte varit en dålig person, menjag hade nog tagit mer förivet och inet vara lika djup). Undar hur han hade sett ut o hur han hade varit. Tankarna går åt alla håll. ATt han dog är tragiskt, men det är sånt som händer. Det är synd att han inte fick en chans att få växa upp och leva sitt liv. Jag vet att han hade varit en bra människa. Han är den enda kille jag någonsin gråtit över. Min lillebror. Känns konstigt. Vila i frid kära bror. <3 Tänker på dig.


Nu ska jag sova. Är sååå trött nu. Linserna börjar göra ont ohuvuidet är tungt. Så ska koppla in ipoden o lyssna på ljuvlig musik o sova gott o sova länge. Leeedig imorron.


Dagens låt: Tears in heaven - Eric Clapton
Hans låt. Varje gång vi hör den, så tänker vi på honom. 


are we human

Hejsan. It's been a while, again. haha

Hmmm, vad har hänt den senaste veckan?

Träffade gamla klasskompisar på onsdagen, ÅH vad det var roligt! Åt hamburgare o snackade massa o sen gick vi o tog en öl. fast jag tog en cider. Har egentligen en "vit" månad, men en ciser skadar inte. Det var i socialt syfte, alla andra beställde något. Det var en trevlig kväll, dem får mig att sakna skolan. Vilka härliga gossar. Jag gillar dem! Dem är sig själv och inga andra! Inget tjafs, inget krångel, ingen falkskhet. SÅ enkelt att bara vara liksom. De e chill, de e kul! Like it! Vi träffas juinte så ofta, men de e jättekul med sånna här catchup efter ett tag, alla har så mycket att berätta!
Men kvällen slutade inte jättesent, för jag skulle hem för började kl 06.00 dagen därpå.

Efter jobbet så tar jag en liten tupplur o väntar på att min syster ska väcka sig med ett HALLÅÅÅÅ när hon kommer hem. Men vaknar ist av telefonen mycket senare än när hon brukar komma hem. Så jag var lite undrande. Har fått ett sms till hemtelefonen, så det bli uppläst(de e rätt kul när man skriver med förkortningar btw!) så är det från min syster, fast de e från ett främmande nummer " Det brinner på skolan, kommmer hem lite senare" Jahapp... gissa om jag blir orolig. Försöker få tag i henne, men det går inet att nå henne. Väntar otåligt. Ska nästan ringa pappa, så kommer hon in genom dörren. Och det första hon säger är "det braaann på skolan!" Hon var inte skärrad. Visst var det lite läskigt, men mest spännande. Det var det enda hon kunde prata om den kvällen. Men I dont blame her. Sånt händer inte varje dag. Det var någon som hade satt fyr i en spotunna. Korkade ungar. Varför gör dem så. Hoppas verkligen att dem växer upp o mognar. Visst barn ska vara barn, men barn sätter för fan inte fyr på skolan. Kankse var det en olyckshändelse, men det tvivlar jag på. Var säkert någon som skulle vara cool, o sen började det kasnke brinna mer än vad som var tänkt.. Tänk på alla som kunde blivit skadade, instängda och kanske tillomed dött. Om något hade hänt min syster vet jag inte vad jag hade gjort.
Har hänt mycket skit i denna lilla byn på sistone. Inbrott i hus varannan dag typ, området häromkring där jag bor är värst drabbat. Kuul. Och massa rån, tar pengar och mobiler, ibland hotar dem med kniv.
jamenar. Har dem inget vettigare för sig? Varför? Är det coolt??? Känner dem sig mäktiga eller vad? Jag förstår dte verkligen inte!! Jag skulle aldrig komma på tanken att göra något sånt, jag tycker det är fel att ta en bit lösviktsgodis i affären innan man har betalt det liksom. Även fast de inte är någon big deal att smaka en bit, men jag kan inte göra det. Det bevisar bara att jag är en bra människa, o det är jag, det vet jag, det kan jag leva med. Men dem som rånar och gör inbrott, tar från familjer o personer som jobbar hårt för att tjäna pengar för att kunna leva ett bra liv. Massa bilder på datorn, fina smycken som man kanske fått från mormor som har ett stort sentimentalt värde, mobiler som kostar tsenlappar.. Borta med vinden för det var en egoistisk jä*el som kände för att bryta sig in i någons hus för att ta det. Så sjukt fel. ett hus ska vara en plats där man finner ro och är en trygg plats. Det är bara så fel och jag förstår inte hur dem människorna som gör det kan leva med det. Idioter är vad dem är.
Var tvungen att skriva av mig det. Blir så arg.

På fredagen den 13e så fick jag mitt första pass i minihuset! Var rätt nervös. Men dte gick bra! Det var jättekul! Barnen var snälla o söta, ritade dem dem o kollade film med dem! Det var jättekul! Älskar barn! Något av det finaste som finns är barnskratt! Det värmer hjärtat. Det är så rent, så sött och så glatt.
Så jag överlevde fredagen den 13 utan större problem. Trillade i trappan bara. Gjorde ont o gumpen. Men det gick över nästa dag.

Lördagen så jobbade jag 7-16. Det gick bra. Jobbade först på golvet o sen i kassan. Kul med variation. Det var en bra dag. O sen på kvällen så åt vi god mat här hemma. Karré, potatiskroketter och WHISKEYSÅS!! Mmm från jensens. SmarrigT! Sen kollade vi film. Mysig familjekväll!

På söndag var jag B o en killkompis i malmö o såg dansshowen som B tyvärr inte kunde vara med på pga av sin lunginflammation o alla mediciner hon tar. Det är bra att hon kan var upe o röra på sig. men förstår att det sved att se någon annan ta hennes plats som hon hade jobbat så hårt för. Men hon hanterar det bra! Sen åt vi på TGI fridays. Oj vad mätt jag blev... som vanligt när man äter ute. Äter mer än vad man tänkt. Jag var duktog o drack bara bubbelvatten iaf.

Måndag, jobbade 6-12. Sen var jag trööött.
Tisdag, jobbade 9-15. Sen tränade jag o kollad epå handbollsmatchen på tv. Niklas Ekberg är GRYYM! Saknar handbollen.. :( menmen. Sne hände en kul lite random sak. en kille som jag träffat EN gång på en fest för nästan 2 år sedan skrev till mig på face o vi förjade snacka. Dte var mycket trevligt, och random.

Idag ha rjag varit ledig. Gått en massa. Kollat film. Tränat bodypump. Och skrivit detta inlägget typ.
Nu ska jag sova. Jobbar imorron!

På fredag ska jag nog simma, har inte badat sen i somras så de ska bli kul. Få se om jag har modet o visa mig i bikini bara..
O sen ska jag o B fixa massa papper för college. Wihoo. Spännande, läskigt, kuuul!

Godnatt!

Dagens låt: Human - the Killers


komsikomsi!

Hej.

Tänkte bara säga att jag har sån fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuktansvärd, asså verkligen olidligt fruktansvärd längtan efter green day. Låter fånigt kanske, ja. Men OJOJOJOJOJ vad jag saknar dem. Behöver en green day konsert att se fram emot. Sett massa live klipp o BIAB o saknar det som fasen.  
Buhuuu. Åh vad jag önskar att dem kan komma hit snart. Men att få se dem i sverige innan(om det nu bli av) jag åker till usa lär inte hända. Det vore om dem skulle komma under sommaren då jag (förhoppningsvis) är hemma i sverige igen.

åååååårhåååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ♥♥♥

 

O sen längtar jag till sommaren. Sitter o kollar på resor. Lite inne på teneriffa, men vi får la se. Men åh vad man längtar bort från detta pissväder. Regn-blåst-snöblandat regn-kallt vädret. Blöörk.

Bara en massa längtan o förhoppningar. Dags att komma nert på jorden igen.

Jobb imorrron. Och så ska jag träna. Är duktig med träningen atm. Beach 2012!! yeeeah buddy!

Idag var jag också duktig. Tränade. Och gick till bibblan o lånade bok om stipendier. Stora fondboken. Och OM den var stor. Det var nog den största boken på bibblan.. nu har jag att göra ikväll.. Hoppas jag hittar något bra!

Slänger in en bild till bara för jag saknar dem så mycket. Åh. ÅHHHHHHHH. Skulle offra min vänstra arm för att se dem igen snart, eller iaf få höra något nytt... NÅGOOOT!


Längst fram stod jag. Ska va längst fram nästa gång med...

Dagens låt: Burnout - Green day
Det blev en green day låt, supriiise.
Första gången jag hörde burnout var på ullevi, så varje gång jag hör den nu så tas jag tillbaka till ullevi. ♥

Nä nu måste jag sluta skriva. Börjar bli fjantigt med alla hjärtan och ÅHH och sånt...
Hejdå.


heeyeeeyeeeyeeye

Hejsanhoppsan!

Första inlägget för iår, wooop wooop.

 

Har inte hänt så mycket sedan sist jag skrev. Har jobbat en gång, den 2a januari. Sen har jag varit ledig sedan dess, jobbar nästa gång på tisdag. Har stängdning då med, men det gör mig inget, för då hinner jag med att göra saker på förmiddagen o se vampire diaries reprisen på morgonen hihi.
Så dessa dagar jag varit ledig har jag passat på att umgås med kompisar. Och jag tränade för fösta gången iår, body pump, heeelt smockat på gymmet nu, alla nyårslöften.... Jag hade på lika mycket vikt som jaghade sist jag tränade i november, sen fick jag en jäääääklars träningsverk. Men det förtjänade jag. Som jag har syndat med maten o godis hela december, och har inte varit jätteduktig nu i januari heller... Men jag ska skärpa mig!
I fredags såg jag Les miserables med min familj. Många bra sångare, men inget jag fatnade för. Det var nog inte en enda dialog i hela musikalen, dem sjöng när dem pratade med varandra... Menmen.

En bluffare ringde hem till ss häromdagen också, sa att hon ringde från microsoft o att något var fel på vår dator o att den skickade felmeddelande till dem.. Det hela lät ju lite skumt. Hon snackade bara engelska. Det var pappa som pratade med henne. Iaf, så hon bad oss att starta datorn o kolla upp det.. Pappa anade att dte var något skumt, så han startade den gamla datorn, som tar 20 min att starta o som vi inte har något viktigt på.
Detta hände precis innan vi skulle iväg o se les miserables, så dem han aldrig slutföra det, o sa att hon kunde ringa upp på måndag ist. Jag sa till pappa att googla om det, om det står ngt om sånna bluffar. Mycket riktigt, där står att microsoft aldrig ringer upp.. o massa annat. Så det var ju tur att den gamla datorn är så seg att det aldrig hann slutföras något. Dem ville ju åt info om bankkonton o massa sånt. SÅ uttnyttjar dem folks okunskap om datorer för att lura dem, luta oskyldiga människor, vilket jobb. Hoppas dem åker fast.
Så ja, varning för sånt... Om någon skum ringer om er dator oi säger att något är fel o vill att ni ska logga in någon stans o kolla upp dte. Säg att ni redan har fixat det eller att ni inte behöver deras hjälp bara.

Igår var jag på middag hos farmor o farfar, åt kalkon. Idag ska jag på middag hos mormor o morfar. Tror nog att det blir kalkon då med...

Nästa vecka ser inte så händelserik ut heller. Ledig imorron, så då sk ajag till bibblan o låna böcker om stipendium och kost o hälsa. På onsdag ska jag nog träffa grabbarna från min gamla klass. Ska bli kuul! Och såklart ska jag träna o äta nyttigt hela veckan....... japp. Försöka iallafall. Man fr unna sig något gott ibland.

Tycker synd om B. Vet inte hur mycket tid, ork och pengar på hennes dans. O nu ska dem ha uppvisning i januari som jag o några till planerat att gå på.. men hon har ju varit sjuk länge nu.. o nu får hon medicin, hon hade lunginflammation.. så hon komme rinte få vara med på showen... Den betydde jätte mycket för henne. Kan inteföreställa mig så hemskt det måsta kännas för henne nu.
Men vad kan man göra? Det är väl bara att acceptera, o hoppas att det kommer fler chanser.

Sitter o kollar resor till sommaren. Ska resa någon stans med min familij. Längtar efter att komma bort till sol o värme. Får ju dock vänta till sommaren.. men den som väntar på något gott...
Får se hur det bli med jobbet också, har vick till v. 7. Så får se om jag får vara kvar där. Jag vill vara kvar där längre, så jag kan tjäna mer pengar. Sen har jag svårt att välja om jag vill jobba över sommaren, vet att jag skulle nog tjäna en del välbehövliga pengar... men sen vill jag ha tid att kunna umgås med familj o vänner om jag nu åker till staterna i augusti.
Jag är inställd på att åka iaf. Fast vill fortfarand einte ta det förgivet o sen ble störtbesviken om jag inte skulle komma in. Plus jag behöver ju stipendium.. Inte helt lätt att hitta här i sverige. men kan ju få från colleget, men jag vill ha några säkra kort också.

Dagens låt: We stand togehter - Nickelback


RSS 2.0