UPPRÖRD, deluxe

Hejsan!

Idag har jag varit kedig och inte gjort mycket alls. Jag har filat lite på mitt stipendiebrev och har nu en bra grund iaf, det ska bara finputsas, och så måste jag be min gamla lärare att skriva ett rekomendationsbrev. Det har hon tillochmed erbjudit sig att göra, men känns ändå dumt att typ" hej, kan du skriva ner hur snäll och duktig jag är så att jag kan få ett stipendie...."..Men det löser sig, jag kommer att fråga o det får låta hur dumt som helst, hon har sagt att hon gärna gör det. Det känns som hon tror på mig och det känns bra!

Var ledig i söndags, så då åkte jag skidor med min familj. Det var trevligt! Perfekt skidväder! Sen när jag skulle lägga mig, jag kunde INTE somna! Jag var jättetrött, men jag kunde inte sova........ Jag hade jobbångest. Inte bara för att det var måndag när jag vaknade upp, utan för att jag jobbar kväll, kväll, kväll och helg. Igen. Och veckan efter det. Samma visa, fast då jobbar jag 6 dagar den veckan. Jag hinner aldrig träffa mina vänner eller min familj och jag hinner aldrig få någonting gjort. Känns förjävligt. För alla lever sina liv, har kul på helgerna osv.. utan mig. För jag jobbar. Tjänar pengar för att kunna gå på college. Jag jobbar gärna, jobbet är inte så farligt, men arbetstiderna suger. De e där skon klämmer. Och jag är så trött på jobbet atm, för det är jobbets fel att jag missar massa känns det som. Visst jag kan ju säga nej när dem kommer med ett papper att skriva på med fler tider... men hur dumt känns inte det. Men jag lovar att nästa gång dem kommer med bara kväll o helgtider så säger jag fan nej. Jag vill ha ett liv ocksååååååå.

Idag ska jag spinna. Japp. Jag avskyr det. Sitta o trampa i ett kvavt litet rum med massa svettiga människor till musik som inte är jätte bra, och dessutom är sadlarna så sjukt obekväma.. Men kicken man får efteråt! Endorfinerna sprutar ur öronen. Mår greeat! Därför ska jag spinna! Beach 2012!

Är sååååååååå irriterad på B för tillfället. Hon är bara så egoistisk(det är ett rätt starkt ord o hon är det inte alltid, men nu! Det ät nog mest för att A gör allt som hon gör, så därför tar hon inte hänsyn till vad andra vill, så länge hon inte är ensam så.), jag kommer sist i allt. Min åsikt spelar ingen roll, vad jag vill är inte viktigt, när jag frågar är jag irriterande, när jag har problem är dem obetydliga och när jag blir sur så "överreagerar" jag. Jaaa. Och de e inten poäng att prata med henne, hon blir deffensiv direeekt och vägrar lyssna och jag är bara dumdumdum, eller så skulle hon be om ursäkt lite halvhjärtat för att sllippa lyssna.

Jag har sett många avsnitt av Ellen degeneres på tv, och jag tycker är hon är superinspirerande!! Så sjukt kulig, smart och godhjärtad! Hon hjälper så många och sprider så mycket glädje! Och hon är verkligen sig själv till 100%! Älskart!

HÄR KOMMER EN MYCKET VIKTIG TEXT!!!!!!!!!!!

I framtiden vill jag bli framgångsrik, det har jag sagt miljontals gånger, vem vill inte det liksom. Jag vill tjäna massor av pengar, och jag vill använda pengarna till att förändra världen. Ja det låter dumt. Men jag vill använda mina (framtida) pengar till att hjälpa människor, till att rädda djur och natur. Jag vill kunna göra skillnad och sprida glädje. Såg ett youtube klipp där man ser klipp från olika kända personer som pratar om miljön och djurpplågeri. Man ser hur sälungar klubbas ihjäl, hur valar skjuts med harpun, hur delfiner slaktas brutalt, hur FÖRFÄRLIGT djuren behandlas, hur man skövlar regnskogen, hur alla fabriker sprutar ut föroreningar i luften och hur glaciärer smälter och jorden förorenas. Det är förskräckligt. Jag mådde så illa när jag såg vattnet färgas rött runt ett skepp som slaktade valar, hur isen var röd och täckt av massvis små sälungar. Jag mår så illa! Jag blir så arg och jag förstår inte hur man kan göra så!!!??! Jag förstår det verkligen inte! Hur kan man vilja skada något så oskyldigt som ett djur. En sälunge? En delfin? Dem får ingen trevlig död heller. Och helt i onödan!! För att någon tyckte det var snyggt med en päls gjord av sälungar... Jag blir spyfärdig. Att se hur dem bara kan ta en klubba och slå.
Kommer ihåg på en samhällslektion när jag gick på högstadiet. Vi pratadeom etik och moral, och då var "djurens rätt " huvudämnet, jag argumenterade att djuren har rätt att leva ett bra liv osv och jag kommer ihåg hur många var emot mig.. och vår lärare sa att människor har ett visst "människovärde". Trångsynta trångsynta människa. Och han sa att ett lejon är inte som man ser i lejonkungen, dem kommer inte fram och börjar sjunga. Vadfan. Jag är fortfarande upprörd över den lektionen.
Djur gör inte fel. Djur lever som dem ska leva. Dem är inte giriga, falska, egoistiska och trångsynta. Dem förstör inte planeten vi bor på. Dem försöker bara överleva. När en jägare blir anfallen av en björn anses björnen vara den farliga. Men vem fan är det som går på björnens mark med ett gevär och letar efter djur och döda. Björnen försöker bara försvara sig för fan. Sen så måste björnen dö, och då får jägaren en ny matta. Kulkul. Rättvist? Vi river skogar för att bygga fler hus, flera och flera, för människorna ökar. Och när en varg kommer in på en människas mark så ska den skjutas. Så det är okej för människor att komma in på "djurens mark" men när dem kommer in på mark som människan "äger" så ska dem skjutas. Jaa, dumma djur som inte kunde läsa att detta var privat område... Vem fan kan köpa mark egentligen asså? Vem sålde den från första början?? Egendom är stöld från naturen kan man ju säga. Och köpa en stjärna och döpa den. Hur dum får man vara, du kan inte köpa en stjärna...
Money, money, money. Det är vad världen kretsar mot nu. Slit och släng. Så att den ekonomiska tillväxen ökar, för det är bra.. det fick vi lära oss i skolan.. Men hur bra är det egentilgen? Mer avfall, mer tillverkling som leder till mer avgaser.

Världen är inte i bra skick alltså. Kanske det inte är väldens matkris där just du bor, tigrarna finns inte runt dig så du kan inte se hur få som är kvar, vattnet kanske är rent där du bor. Men öppna ögonen och se längre än så. Världen kanske inte kommer att gå under under din levnadstid, du kasnke hinner se några av naturens vacka under innan du dör. Men dina barnbarn kanske inte får det, dem kanske får leva sitt liv i en dammig stad med gasmask?
Det har tagit lång tid att få jorden i så dåligt skick som den är nu, och det kommer att ta lång tid att fixa. Men första steget är att förstå problemet. Börja med att förstå själv och sen försöka få andra att förstå. Har någon orkat läsa allt detta hoppas jag att den förstår.

Jag är tacksam om du har läst, och förstått. Alla kan göra skillnad.



Nu måste jag göra mig iordning för spinning! Ha de gött!

Dagens låt: Man in the mirror - Michel Jackson

ljusnar

Hehej!

Alla papper är fixade! Dock ej postade än. Måste vänta tills Bs pappa har fixat någpn grej först, o han är iväg på skidsemester nu, så det får vänta tills nästa vecka.
Har tagit en mental paus från college grejet ett tag nu, har inte orkar leta stipendier eller tänka mer på det.. Men varje dag så längtar jag o hoppas att det kommer gå vägen. Jag tror att det kan bli fabulööst!
Ska nog ta tag i att börja skriva stipendieansökan. Det är iaf något. Sen ska jag kolla film, passa kanin och jobba. Jobba kväll igen...
Dte är fredag idag, men jag ska jobba imorron cokså så det är väl inget speciellt med fredag... Och visst ja, det har varit sportlov också... Men nee, inte i arbetslivet.

Veckan som gått har jag inte gjort jättemycket. Mest jobbat, börjat träna lite igen. Hemma och själv då, har inte tid för gymmet. Vissa dagar har jag krängt som attans, medan vissa  har jag inte haft någon aptit alls nästan, som igår, då åt jag bara frukost och sen frukt, blev inte hungrig... knasigt.

Och det är typ vår nu! Det är ljust o nästan lite varmt! Nästan 10 PLUSgrader och sol! Härligt. Igår sprang jag en runda o det var nice! Hade man vinden i ryggen och solen i ansiktet var det riktigt varmt! Kände för att åka roller med hunden, men hon var inte hemma så det kunde jag inte. Kasnke på lördag efter jobb eller på söndag.
Förhoppningsvis ska vi försöka komma iväg någon dag till typ vallåsen och åka skidor, om där är ngon snö. har inte åkt på 2 år, så det hade varit kul! O jag tycker det är så mysigt med matsäck och varm oboy och sånt.. Mihii.

Och en sak som glädjer mig jättemycket! Green day! Dem lägger upp nya saker o klipp nästan varje dag. Dem jobbar i studion och man blir så glad o förväntansfull !!!! ÅH, längtar till nya albumet och hopefully en turne!!!!! FFörhoppningsvis så hinner dem komma till sverige innan jag åker, eller så får dem vänta att komma till sverige tills jag är hemma o hälsar på, eller så kanske jag kan se dem i USA. Hade varit kul att se dem både i usa och sverige. Meeeeeeeen så var det då dehär med pengar........

Ska nog kolla lite film nu.

Tjarrå.

Dagens låt: Viva la vida - Coldplay

trött

Goddag!

Har typ inte skrivit på en vecka. Det har varit en förjä*la vecka alltså... Jag har jobbat, jobbat och jobbat och fixat med college saker och försökt att få allt att gå ihop o hinna träffa vänner och famlj ochså. Jag är så sjukt trött. Och det har varit jobbigt. Men det är inte det som är det jobbigaste. Det är pressen. Frustration. Mina föräldrar måste skriva på papprena som min ekonomiska sponsor, och dem har inte pengarna som behövs. Men om jag får stipendier och bidrag från csn så kommer dem förhoppningsvis inte att behöva betala för något.. Papprena ska egentligen vara inskickade nu. SÅ jag är måttligt orolig. Har varit så trött o frustrerad och orligt. B säger bara att men få dem att skriva på bara, som det vore piece a cake liksom. Men oj vad fel hon har, och hon får mig att känna mig som en idiot som inte kan göra något själv.... o mamma o pappa sitter och är ledsna över att dem inte kan skriva på och att jag begär för mycket av dem o dem kommer att gå o personlig konkurs o behöva sälja huset om dem ska skriva på dem papprena... Det gör s¨ont inuti mig. Slits åt 2 håll. Att komma till USA är något jag drömt om sedan jag var liten, o detta är en gyllene chans, jag måste ta den. Jag vill detta! Vill inta stanna här i sverigeeee.. Och det är liksom som min dröm går i kras, o det känns hopplöst. Och jag vill inte begära så mycket av mina föräldrar som jag älskar så mycket. Det känns hemskt.
Så jag har brytit ihop X antal gånger denna veckan.. jag som inte brukar gråta. Känner mig så utmattat och svag och hopplös och som en börda.....

Och så i lördags så skulle jag ta en mental paus från all den stressen och bara ha roligt! Slutade redan kl 4 så var det hem o göra sig fin. Har inte känt mig fin på jättelänge. Vilket jag gjorde i lördags, håret var fint, sminket var bra och jag hade fina kläder. Vi skulle dricka, dansa, äta och ha massa kul. Det var planen. Det var jättetrevligt i början. Sen kom vi in till stan o skulle till det nya stället som jag så gärna ville till o som vi hade sagt att vi skulle till. Han söta killen från mmitt jobb skkulle vara där också, så såg fram emot att träffa han också. Men när vi kommer dit villl B o någon till inte gå in dit... NEHEE.. så vi går till ett annat ställe. Där är HEEEELT tomt. Känner bara nää, detta var inte planen.. Så sen går vi tillbaka till det andra stället, men då är B o A helt bittra o bara klagar.. o sen går dem vidare till ett annat ställe. Då är klockan runt ett o jag känner bara nej... jag ska jobba imorron, så jag fick sjuss hem.

Det var en lååång dag på jobbet nästa dag. Trött o sliten. S var där o frågade om jag hade varit på det nya stället.. men nej det hade jag ju inte.
Hade sett fram emot den kvällen så länge, gjort mig fin och allt sånt.. helt i onödan. Riktigt misslyckad kväll.
Sen som grädden på moset blir en av mina bästa vänner sur på mig pga ett missförstånd. Jag förstår vfr hon blev sur, men jag hade sett saken på ett annat sett o inte förståt det. Så jag har sagt förlåt. Men det känns bara som hon inte vill godta min ursäkt. Men vad mer kan jag göra?

Och det känns som B har bytt ut mig mot A, igen. Känns som det gjorde för typ 3 år sedan när vi tappade kontakten o hon totalstruntade i mig..  Vi hade sagt att vi skulle ses på alla <3 dag, det var hon som sa det. O jag sa att jag jobbade till 7 men hon sa att det går ändå. Sen har A frågat henne också. O Hon sa att hon en kille bjuder ut henne på den dagen så dissar hon mig, då sa jag ok. Men igår så fick jag ett sms där det står att jon va för trött osv.. så jag sa okej. Klockan är 7 o det tar 5 min ta sig tilll mc o äta glass.. men okej.. Sen ser jag att hon har träffat A iaf o den har haft jättetrevligt o är typ bästa vänner. Så känner mig dissad. Bigtime. Så jag är måttligt sur på henne nu. Om hon tror att hon kan strunta i mig o tro att jag ska acceptera det.. har accepterat det för många gånger nu. Är trött på det. Och jag hade verkligen behövt en vän att prata med igår...

När jag kom hem så var det våfflor hemma. Verkligen en jättefin överaskning. Dock hade jag redan ätit på jobbet o var inte hungrig.. men jag åt lite iaf.. Men sen fick jag ont oi magen o jag var fortfarande ledsen. Så jag kunde inte njuta av maten direkt. Men jag älskar att dem hade gjort våfflor. Önskar att dem hade smsat o sagt till mig att inte äta på jobb, menmen.

Sen fick jag ett breakdown till o mådde jättedåligt. Bara satte mig på golvet o började gråta när jag kom in på mitt rum. Gick kin på toan och försökte kräka upp maten, lätte på bördan. Men det gick inte. Och jag kände mig bara värre... Och jag vet att det är fan inte friskt att göra så. Jag har inte någon ätstörning, jag är inte psykiskt sjuk.
Sedan lade jag mig isängen och lyssnade på musik. Vet inte vad jag hade gjort utan musik i så många fall.. Den har verkligen hjälpt mig att må bättre varje gång jag känner mig nere. Och en superbra sak jag såg igår var på Billie Joes twitter, att dem börjat att spela in ett nytt album! HELL YEAH!

Gårdagens ros går till en kollega. Han gav mig en kram. En vänskaplig kram såklart, men Oj vad jag behövde den, den gjorde min dag. Det är synd att han snart ska sluta där.
Och till pappa som gjorde våfflor.

Idag fick jag svar från stipendier.se som jag betalade 250 kr till för att få förslag på stipendier jag kunde söka. Synd att 80 % av dem kan jag ändå inte söka.. yeeah....... Men några kan jag. Så ska börja ta tag i det imorron, då är jag änrligen ledig. ÅHHHHHHHHHHHH vad jag längtar till imorron, ledig!!!!!!!! 

Min energi är nere på botten mesta av tiden och jag har ont i huvudet vareeenda dag. Hade migrän i söndags o måndags, men tog huvudvärkstabletter så jobbade ändå. Uppstressad och orolig för colleget o min framtid o trött på att jobba 10-20 varje dag typ.. (idag börjar jag inte förren ett, men ändå.. ) Hade varit nice att få sluta vid 17 som vanliga människor vissa dagar liksom. 
Fick precis schemat för v 10 också. Då ska jag jobba 42 timmar. Kulkul Det är bara kvällar hela vecka,(förutom på tisdag för då är jag ledig, enda lediga dagen den veckan) o sen på helgen jobar jag 8-18 både lördag o söndag. Sen har jag stängning måndagen där efter coskå. Wihooo.
O sen blir jag så arg när folk tycker att jag överdriver  o visst kan klämma in andra saker däremellan också. Nej, Nån måtta får det vara.
Så är förtjänt av en ledig dag imorron. Även fast jag ska fixa massa saker imorron också, ska till banken o försöka fixa dem bankpapprena. Vet hur mycket det tar emot för mina föräldrar o hur rädda dem är för att förlora allt när dem skriver på dem papprena. Men dom ska gära det ändå, för min skull. Och det betyder så sjukt mycket för mig. Älskar dem.
Så förhoppningsvis kan jag skicka in dem på fredag!!!!!! Hoppashoppas!

Längtar fortfarande till dem första papprena är inskickade, så kan jag pusta ut lite iaf.

I helgen ska jag jobba, som vanligt. Ska på släktkalas på lördag efter jobbet, o det ska bli trevligt.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbbbbbb. Byeeeee

Dagens låt: Me against the world - Simple Plan

cash is king. .

Hajhaj!

Idag börjar jag inte jobba förren klockan 17, när alla andra slutar. Ät lite trött på att jobba på sådanna tider. Jag kan inte träna på gymmet, kan inte umgås med kompisar och kan inte ligga famför Tvn o se bra program på kvällen. Neinnein... Men ush vad jag klagar, jag tjänar ju pengar och får sovmorgon. Men det hade varit nice att vara ledig en helg för omväxlings skull, men det får jag intye förren v 9. Då har jag jobbar varje helg sedan v 2. Varav 6/7 helgerna är helhelger.
Denna helgen ska jag ut på lördag. Har inte festat sedan den 17e december,. så det blir premiär för iår. Det ska bli kul. Men jag är också nervös. Tänk så har jag glömt hur man festar??? Men det ska bli kul i vilket fall som helt, börjar med en tjejmiddag hos B o sen ska vi ut till ett nytt ställe där vi inte varit innan, så looking forward to it!
Börjar bli frisk från denna förkylningen, wohoo! Så jag bokade in ett spinningpass nästa vecka! Längtar!

Var på sjukhuset i tisdags o gjorde TBC testet somman måste göra innan. Så ska in dit imorgon igen och visa resultatet. Har inte haft någon reaktion, vilket jag tror är bra. Så då ska sjukpapperna bli ifyllda. Check. Sen är jag nästan klar med dem papperna jag fyller i själv. Och sen ska jag bara , eller bara och bara, få mina föräldrar att skriva under ekonomipapperna. Vilket dem inte vill alls. Jag vet och förstår att dem inte har råd att betala för det. Men om jag får ett stipendie så behöver dem inte det ju. Dem behöver bara skriva pååå. Sen kan jag ju inte garantera att jag får stipender.. O om jag inte får det kan jag antagligen inte åka.... Men jag ska göra allt jag kan. Idag ska jag ringa några i sthlm o fråga lite om deras stipendier o så ska jag maila någon annan. Massa massa jobb. Vet att de här collegegrejet är typ allt jag snackar om nu. Ska bli så skönt att skicka in dem första papprena iaf.

På tisdag är det en vanlig dag. Har blivit utbjuden för första gången ever, av en jättegullig kille, men jag är känslomässigt handikappad och känner därför inget för han, så jag förlköarar det och tackar nej. Jag gjorde ju det av bra grunder, men oh vad det är lite av ett slag i magen att vara så lonely på alla hjärtans dag. B o jag sa att vi skulle göra något, men ´hon kommer att dissa mig om en kille frågar henne, o det vet jag. Jag komme irnte att bli sur, jag ska ändå jobba till sju. Alla hjärtans dag är ingen speciell dag va, inget kul har någonsin hänt. Så har inga höga förväntningar precis. Men kan inte hjälpa att man varje år hoppas i hemlighet att något fantastiskt ska hända. Men ne.
Årh, känner mig så ensam. Vill bli kär. Har aldrig varit det, har lätt för att tycka om folk som vänner, men när det kommer till känslor, så är det inte ofta jag känner något. Det skulle va mina crucher då, som K (längesen nu) och H, och liite S. Där finns kemi. Kan inte säga kärlek, men där känner jag någon slags dragningskraft. Men ja, de är ju inte ofta. O det har ändå inte lett någonstans. Så hoppas att någongång blir det ömsesidigt.

Just nu jobbar jag vidare med stipendierna, ska ringa samtal kl 2. Men känner mig rätt så hopplös. Jag kommer iallafall att skicka in papperna. Och fortsätta leta stipendier... Men skulle kännas förjää*ligt att komma in på skolan o sen få tacka nej pga pengabrist. En annan lösning skulle vara att ta ett lån... men ja.. det säger ju sig själv. Kommer ta en evighet att betala tillbaka och kan säga hejdå till allt kul man skulle kunna göra för dem pengarna istället. Men det kanske är nödvändigt...

Orh. Vad världen hade varit lättare om man hade varit rik, och smal.

Dagens låt: Price tag - Jesse J

klättra på

Tjennaaaa!

 

Känner mig väldigt munter just nu. Är fortfarande förkyld, men är ledig idag efter att ha jobbat stängning både lördag och söndag. Så idag har jag bara chillat, kollat film och fyllt i collegepapper!! Kommer kännas som en lättnad när dem papprena är ivägskickade! SÅ är det första stooora steget emot collegedrömmen gjort! Långt ifrån allt, men det första! Imorron ska jag och B till läkaren för att göra ett TBS test, för tuberkulos, vilket man måste ha gjort för att få söka. Så det blir ingen sovmorgon där, o sen direkt iväg från sjukhuset till jobbet o jobba i 9h. Looking forward to it... Förhoppningsvis går läkarbesöket fort o jag hinner med en buss så jag hinner i tid till jobbet.

I fredags var jag ju på deejt, igen. Andra dejten med denna killen. Åt mat hos han o sen åkte vi in till stan o såg sherlock holmes på bio. Allt gick jöttebra, maten var god, han är jätterar, filmen var bra, efteråt kör han hem mig. Jöttebra va. Bara ett problem. Jag känner absolut ingenting för honom. Inget kärleksrelaterat. Bara vän liksom.. Han frågade vad jag skulle göra på alla hjärtans dag.. Har aldrig någonsin blivit utbjuden på alla hjärtans dag så det var smickrande, men det känns fel att spendera en sån dag med han när jag inte gillar han på edt viset. Så får förklara för han innan den dagen. Hinner inte träffa han innan fö rjag jobbar heeeeeela tiden känns det som. Ska inte klaga, de e bra med jobb, o jag gillar mitt jobb. Det är att jag jobbar när alla andra är lediga som kan va lite jobbigt ibland. Men dte är väl en sån period just nu, blir väl mer ledigt sen. wellwell.

Känns iallafall bra med collegepapprena. Snaart klart! 

 I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on

De e lite kämpigt med stipendierna. Men jag försöker o försöker. Blir less när det inte går som man vill. Men OJ vad jag vill och jag ska göra allt i min fakt för att få ett som kan göra det ekonomiskt möjligt för att min dröm ska bli sann. Åh vad jag längtar.
Är medveten och lite rädd för att det kanske inte alls blir som jag tänkt mig när jag är där. Men om jag inte åker kommer jag att ångra det i resten av mitt liv. Det känns rätt med college.

Har en massa kommande utgifter denna månaden... Har precis fått lön(även fast jag blev besviken på att det inte alls var lika mycket som jag hoppats på..) så jag har råd, de e inga problem. Thats life. Men oh vad jag hatar att ha massa utgifter!

Nu ska jag äta. Ska göra pannkakor, mums!

Dagens låt: The Climb - Miley Cyrus


moment to fight

Hejhej.

Idag har jag verit leeeeedig o det var NICE! Har jobbat jättemycket på sistone, har knappt haft någon fritid, har mest jobbat kväll. Och när jag inte jobbat kväll så har jag hittat på något annat, så har inte haft tid att ta det lungt, så det var en välbehövlig ledeighet idag. Men att jobba mycket = pengar!!! Så längtar efter lönen!

Vad har hänt sedan sist jag skrev?
Tordags. Var på dejt. Det gick bra. Maten var god, samtalet flöt på bra. Han är inte direkt min typ va. Men jagska inte vara kräsen. Ska träffa han nu på fredag igen o se bio. Ska se Sherlock Holmes. Har inte sett ettan än, så får köpa den först o se den.
I fredags så jobbade jag, sen kom jag hem o så skulle  vi äta god mat. Såklart blir det hämtmat. Från ett ställe som jaginte har varit nöjd emd innan iaf.. Och det blev jag inte denna gången heller. Det var SVAMP, PAPRIKA OCH LÖK i min mat. ÖÖÖH. Det ska det inte vara! Har ätit det innan.. det är det inte i schnitzel med potatis o bearnesås. Min syster beställde samma sak, men hon fick inte massa äckligt gojs i. Blev så arg! Ska aldrig mer beställa därifrån.
I lördags gock jag upp tidigt, tränade, dushade, jobbade, slutade, hem o byta om för då hade vi gäster. Var jättetrevligt o maten var god. Det var gamla vänner till familjen, deras dotter är min gamla vän som nu är i bryssel. Dom är så fina människor om man kan säga så. Så öppensinnade och så goda och kloka. Så det är alltid trevligt att träffa dem. Dock var jag så trött emot slutet så jag var tvungen att lägga mig innan dem hade gått, hah pinsamt.. menemn, så jag somnade på studs.
Söndag var dte upp o hoppa tidigt för då vare jobb. Direkt efter jobbet så cyklade jag hem i iskall kyla o sen hem o träffa farmor o farfar snabbt o göra varm oboy som jag skulle ta med  mig till skridskobanan. Sen blev jag hämtad av B så körde vi iväg för att åka med några till. Såklart spillde jag ut halva oboyen. Argh. Hatar att stressa så. Det var kul att åka skrillor, det var längesedan, sen käkade vi McD, gott det med.
När jag kom hem så hade jag ont i halsen direkt.
När jag vaknade på måndag så fick min fruktan bekräftelse. Jag var förkyld... Inte det jag vill nu när jag är så motiverad med träningen o så... well well. Sen jobbade jag 13-22. Jobbigt.
Koom inte i säng förren mycket senare för jag spelade wordfeud med vakten på jobbet.. haha.
Skulle varit ledig i tisdags, men så ringde dem in mig. Visst kan jag jobba.
Så idag var det niiiiice att va ledig. Har bara suttit vid datorn och kollat Tv idag. Ambitiöst. Har dock letat och letat och letat efter stipendier.. hittar nada. Blir så less.. Men de e bara att kämpa på.. Har skrivit till min gamla mentor från gymnasiet och jag ska antagligen fika med henne nästa vecka. Det ska bli trevligt. Hon var den bästa läraren jag haft, och kom henne väldigt nära känner jag. O hon kanske har något tips på var jag kan hitta stipendier.

Imorron ska jag in till stan o träffa en kompis o fika. Ska bjuda henne på födelsedagsfika, skulle gjort dte i tisdags men blev tvungen att skjuta upp det pga jobbet. O så ska jag passa på att gå någpnstans där det finns en förening som delar ut stipendier o fråga vad som krävs. Förstår inte helt allt som står på hemsidan.

Ska kääääääääämpa för att få ett. MÅSTE HA ETT. JAG SKA TILL USA! Tänker inte bli kvar här och leva ett liv där jag aldrig kommer att få uppnå den lyckan jag tror att jag kan få om jag åker. Visst kommer jag att vara lycklig va, så lycklig jag kan bli om jag stannar. Men tror jag blir lyckligare om jag tar chansen och åker.
B är inte jättehjälpsam när det kommer till det om jag får säga det själv. Självklart förstår jag att hon inte kan dalta rundor med mig, men hon får gärna förklara saker för mig, acceptera att jag faktiskt inte kan alltning o att hon måste förse mig med viss information imed att det är dem som har kontakt med skolan... Får ett sms där det står typ " Du måste göra det o det för att det måste vara klart då". Hade det inte varit mycket bättre om hon kunde sagt till mig innan så kunde vi gjort det tillsammans, är så rädd för att göra fel.
Så blev lite irriteradpå det. Men vad kan jag göra. Jag får göra det själv. Jag är inte den som fattar snabbast av alla, o det vet hon. Vill inte känna mig som värsta bihanget, men om hon vill att jag ska med så får hon hjälpa mig lite, och förstå att jag behöver hjälp...
Jag gör så gott jag kan.

Nu börjar jag bli trötter. Ska natta mig o kolla tv innan jag somnar. Ska bli av med dena bajsförkylningen så jag kan träna igen. Hopefully är jag back on track nästa vecka. DÅ ska jag även sola, är bleeek som ett spöke.

Slänger in en bild på Jared Leto för han är smexig. Drömde om han en gång. Han stod utanför badrummet och kollade på när jag borstade tänderna. Wierd. Men han e schnygg.



Dagens låt: This is War - 30 seconds to mars

RSS 2.0