packpepp

Tjenna! Idag känns det braaa, för imorron ska jag till London o det ska bli hur nice som heeelst!

I söndags gjorde jag absolut ingenting.

Igår köpte jag present till pappa, en tavla på london, mycket fin. O så jobbade jag o tjänade cirkus 400 kronor. Inte fy skam.

Idaaaaaaaaaag. Ska jag packa, lämna hunden o fåglen hos farmor o farfar, gå en sväng med en kopmis, och ikväll ska jag...wiat for it.. TRÄNA HANDBOLL!!!! WIE! Med mitt gamla lag som lades ner i höstas! Så det ska bli spännande, och ROLIGT! Hoppas jag! Jag ser fram emot det, har saknat det!

Kommer hem från london på  söndag, sen börjar jag jobba i kassan på måndag. o då ska jag på allvar börja bli nyttig! Ska handla nyttig mat, träna mer på gym och springa. Så att dte blir både springa, handboll, body pump och cross trainern! Hur bra osm helst! Såklart kommer jag inte att kunna motstå alla godsaker, det är ren fakta, men jag ska dra ner på dem, plus om jag tränar mycket så gör det ändå inte så mycket om något gott slinker ner... hihi.

Life is goood känns det som nu!

Later. Har nu lämnat djuren hos farföräldrarna, och nu är det så tomt i huset.. Men det gör att man kan packa utan att hunden går o hoppar i väskan o stör en haha. Hann också bli inringd till jobbet till på måndag, skulle bara jobba i kassan mellan 10-15, men nu lades det till att jag ska jobba 15-20 i skönhet o hälsa sen. 10 timmar. det är goa cash, cash is king som man säger! Hehe.

Sjukt att jag ska till london imorron! Waaaah. Men kuuul! Nu måste jag börja packa!!

Byebye!

Dagens låt: Letterbomb - Green day

liiiiiight

hejhej.

Nu har det gått ett par dagar sedan sist igen...

O jag orkar verkligen inte skriva om allt smått som hänt, så jag tar en grov sammanfattning.

I onsdags fyllde B år, så efter jobbet, (som var sjukt jobbigt, fick jourtelefonen o den ringde heeela tiden...)  cyklade jag snabbare än en trimmad motorcyckel i motvind hem till henna o där var det lite firande, det var trevligt. Sen stack vi vidare ut till malmö. båååten. Det var nice! Sen blev det nattmat på bk som vanligt. Kom hem klockan 5, så det var rätt tur att jag inte behövde jobba klockan 6 på torsdag... haha chefen kom o frågade mig om jag kunde vara snälll att jobba 12- 20 istället för det hade blivit fel i schemat. Javisst sa jag! Passade ju mig så mycket bättre.
Så på torsdag kunde jag sova ända till klockan 9, sovmorgon! Var dock ändå rätt trött på jobbet. I slutet av dagen så piper mitt alarm som jag har i fickan när jag är på hälsa o skönhet-avdelningen, så jag gick till kassan som jag skulle. Där står en guuube o g¨r ut o in o larmet piper.. Men han säger att han inte har tagit något. O vad ska jag göra där då... varje gång larmet har pipit så  har det varit falskt larm. Så jag tror att det är lungt, för kassörskan säger att det är okej, så jag går tillbaka till mitt. Sen piper det igen o jag får gå tillbaka o då sääger en annan lite surt att jag inte får gå där ifrån... okej, hur ska jag kunna veta det. Sen kommer en annan kille med larm o 2 vakter som får prata med han. Han säger att han inte har tagit någpt o tar av sig byxorna för att visa det.......... Vakterna säger till han att behålla kläderna på.. galen gubbe. Sen sitter han o säger att han är sårad för han har visat kallsipperna o att han inte har tagit något. Men han behövde ju faktiskt inte ta av sig brallorna.. Wellwell. Han får gå sen. Precis innan jag slutar så säger en kollega att jag ska följa med in o se en sak, så jag får gå med in i väktarrummet o ser på lverbevakningsfilmen hur gubben tar upp något ur fickan o slänger i vagnen som hans fru står med utanför.. sen kom går han in i affären igen. Sicken jäkel. Det finns sjuka människor alltså.
Dte var ändå bra att jag fick vara med om något sånt. En tjuv som drar ner brallorna. ändå lite kul.

Sen var det äntligen fredag o jag var trött. Menm det var en kul dag på jobbet, jobbade med dem roliga idag plus det var massa tårta i personalrummet. Direkt efter jobbet, min sista sommarjobbsdag, så tog jag bussen in till malmö för att se the ark o maskinen. Ser maskinen, helt okej, men jag håller på att trilla ihop ett flertal gånger så trött jag är... så vi åker hem efter maskinen.

Idag skulle jag egentligen till ullared med B o dem, men jag orkar verkligen inte.. så jag är hemma o gör ingenting alls, o det är nice. Hade ett litet samtal med mamma o pappa om usa o pappa sa något om att han typ tror att om jag flyttar till usa o går på college så kommer jag att börja röka på för det gör alla där......KUL att höra att min fader har så låga tankar om mig.. Det är inte första gången han säger någpt sånt helt sjukt.. Jag är fan en förståndig tonåring. Jag är självständig, förstående, förståndig, smart(fast ibland tar det en tid att förstå, men ge mig tid så förstår jag tillslut), snäll, optimistisk osv. Jag skulle aldrig göra något för att göra någon annan eller migsjälv illa, så dum i huvudet är jag inte.. Ha lite tro på mig liksom.
Självklart förstår jag att han är orolig, som alltid... vem vill att deras barn ska bli knarkare liksom, men om han känner sin egen dotter så vet han att jag aldrig skulle göra det. För målmedveten om att jag faktiskt vill bli framgångsrik o ha en bra framtid. Jag ska kämpa för jag vill ha en ljus framtid.
O sen kom det fram att han faktsikt bara ville bli mer inolverad i mina beslut o tankegpngar om usa, för det är ju faktiskt inte bara att flytta dit helt upp o ner. O det känns bra att jag faktsikt har lite stöd från dem nu, men egentligen kvittar dte, för jag är beredd på att klara det själv, har inte spenderat en enda krona av min lön för jag vill kunna åka til usa o klara mig själv. Jag vill inte vara beroende av någon. Men det är ändå skönt med lite hjälp o stöd.

För ååååååh vad jag vill åka! Bort från sverige!

Ikväll ska vi ha gäster, så det blir god mat ikväll. På tal om godsaker, som jag har stoppat i mig alldeles för många av... Kom inte i mina jeans igår. Pallar inte... O jag var tvungen att avboka dte första gympasset jag bokat på ett år för att jag behövs på jobbet. Jag får ju ta ett annat pass.. men det var lite surt, jag vill så gärna komma i form NU! Men det får vänta tills efter london då. Vi åker dit på onsdag för att fira pappa som fyller 50, o jag har inte köpt present än, brabra...
När jag kommer hem från london ska jag boka tatueringstid! Jippie!!!!

MMMMmmmm

Är helt trött i huvudet o nu ska jag gå bort från datorn. Heeeeeeeej.

Dagens låt: Lighters - Bruno Mars


.:.:.

Hejhej.

Skrev sist i onsdags, då här kommer en kvick resume av vad som hänt och inte hänt.

Torsdag.
Dagenj börjar kasst. Tappar ut sparris o det luktar pyton, sen kommer personalansvarig o säger att hon vill prata med mig. Gissa om jag blev nervös... när jag komme rupp på hennes rum så träffar jag chefen snabbt som precis kom ut ur rummet, sen ser jag hon sitta med ett papper på mina instämplingstider o strukit över varje gång jag har stämplat in försent med en orange överstrykningspenna... mmmm detta börjar ju bra tänker jag. .. (Ska dock påpeka att stämpelklockan går 2 minuter för snabbt, så dfr händer det rätt ofta att jag stämplade in ngn minut för sent.. men det har jag lärt mig nu.) Men hon säger iallafall att dem är nöjda med mitt arbete... OCH ATT DEM VILL ATT JAG SKA JOBBA KVAR! Halleluja! Glad blev jag! Så jag fick ett vikariat i kassan! Jag ks aalltså sitta i kassan! Haha sppännande! Dock är dte inte så många tider i veckan, men bättre än i inget, mycket bättre!

Efter jobbet så gjorde jag mig iordning o sen var det restaurang med crew alanya! Har inte träffat dem så mycket i sommar, förutom B.  Så det var trevligt att äta god mat o snacka.

Fredag. Denna dagen var jag ledig, o det förtjänade jag! Kändes som lördag Jag städade, sprang o träffade en vän så åt vi sallad o sen fikade vi. Vi hade massor att prata om. Hon ska åta utomlands i 11 månader på fredag.. Galet! Tur att skype finns.

Lördag.
Jobbade 6-11. det tog emot som attan att gå upp 4.50 på en lördag.. Men det var chill på jobbet o att sluta 11 är inte fy skam. Maxisarna som skulle jag skulle sticka ut med till MF pallade inte/var inte festsugna, så jag stack ut med B o co. Vi stack till jensens o åt en god middag o sen vidare ut. Var på white, har inte varit där på jättelänge! Det slår falsterbo med hästlängder! Och musiken var så bra! O det var en bra kväll. Gissa vem jag träffar på om inte H. Oh snap vad han är snygg. Jag såg han, han spg mig, o vi båda log o sen blev det kraaam. Kändes som ett kärt återseende nästan. Åh det var härligt, o vi pratade lite. Det gick rätt snabbt, det var allt typ. Men sen kunde jag inte få ut han ur huvudet. Har knappt tänkt på han alls under sommaren. Det var lite frustrerande.
Kom hem 5, sov till 8. Kunde inte somna om för jag hade H i huvudet. så sjukt frustrerande.. jag tror fortfarande att jag gillar han lite. Men det är svårt att inte göra det, hans personlighet är så härlig, så genuin o sen hans utseende, I like. Men han är för bra för mig. men det känns änså som vi klickar lite.. fast dte kaske bara är min inbillning. Haha han har tjej så jag ska inte tänka på han, o i mitt huvud så tycker jag inte att dem är rätt (men har ingen aning om vem tjejen är, haha) Jga vet bara att hon är söt, 2 år yngre.. Hon är som ett sött litet lamm , o han är en hingst. Så ser det ut i mina ögon.. haha. Meenm dom är säkert jättelyckllga tillsammans, o jag ska inte slösa min tid på att hoppas att jag någongång kommer att få honom, för dte kommer aldrig att hända. Så bahövde bara få ut det, nu ska jag släppa det. Någon dag så hittar jag någo, förhoppningsvis. Men jag börjar bli så sjukt trött på att vara ensam. Det har sina fördelar... men det blir rätt ensamt ibland bara. Suck. Well well.

Söndag.
Jag var rätt trött kan jag säga. 3 timmars sömn ja. Solade i en timme, duschade, åt o sen var det iväg till kusiner på kusinkalas, Min yngsta kusin har fyllt 8. Åh vad stor hon har blivit. Det var trevligt, dock var jag lite efter hela tiden kändes det som haha. Sen kom B o hämtade mig så stack vi in till malmöfestivalen för att se daniel adams-ray och veronica maggio. Daniel var aaaaaaaaasbra! åååh det ärså härligt med livemusik o sjunga med. Det var underbart! O sen började det ösregna.. o vi var rött trötta efter gårdagen.. så vo körde hem. Hade sååååå gärna sett maggio, men när jag väl lade mig i min varma mjuka säng så ångrade jag mig inte.

Måndag.
Idag. En kass dag,, eller rätt så. Det ösregnade när jag cyklade imorse..  Började klockan 6, så jag var ju gaaaaaaaaanska trött idag. Har sovit 9 timmar totalt dem senaste 2 nätterna, inte tillräckligt säger jag bara. O INGEN på jobb kan byta tid på onsdag o torsdag då B fyller år.. jag slutar 8 på onsdag kväll o börjar 6 på torsdag... Inte alls bra. Men jag bryr mig inte. Jag ska gå tidigare från jobbet på onsdag och jag ska med ut, o sen kommer jag vara dödstrött på jobbet på torsdag.. men det får det vara värt.

Var duktig o bokade ett pass på gymmet idag. Första passet i år. Men jag känner att det är dags att ta tag i det nu. jag gilla rinte min kropp längre, alls. Blev kallas tjock sist igår.. Så nä. Jag blir så ledsen när jag hör det, men jag vet att dte är sant, så jag får se det som en motivation. Men åh vad jag är sugen på choklad..  STÅ EMOT.


Nu ska jag borta tänderna o sen sooova! Good night.

Dagens låt: Best of you - Foo fighters
Vilken låt!


jupp jubb

Hej

Ja jag suger på att skriva varja dag..... Menmen.

har inte hänt massor precis, var i danmark med några kollegor i lördags. Det började med pizza o lite förfest hos en kille. Det var trevligt. Sen gick vi till tåget, 270 spänn för en tur o retur biljett, attans, det sved i plånkan..  B följde inte med som planerat, hon åkte hem efter flrfesten, men jag förstår henne, hon kände ju ingen där + hon mådde inte bra. Det gjorde inte mig så mycket, det var nog bäst faktiskt om jag säger så..  Tågresan var jäterolig! I början när vi kom till dk hittade vi en trevlig bar där vi alla satt o drack o snackade. Vi var ca 12 st. MYCKET trevligt. Sen skulle vi gå vidare o då började folks åsikter att krocka, om man säger så. Vissa ville åt ett håll, vissa åt ett annat.. det slutade med att vi gick en bit o sen disskuterade vi om vart vi skull.e. Det var rätt lame... o det slutade med att 3 stack ham, det var S, den andra tjejen o en kille till. Kvar var jag och 8 killar. Men det var helt okej, dem är så schyssta. Vi gick in på en kareokebar o sjöng, jag sjuner förskräckligt.. men det var kul. Sen började jag o några till bli rätt trötta, så vi gick till bk o åt lite nattmat, o sen stack vi hem. Blev litetjafs när vi skulle hem för en kille blev så sur bara för att vi ville hem..
Var hemma vid halv 6 o då mötte jag mamma i dörren som skulle iväg till jobbet, haha.
Kvällen blev helt okej, men ändå lite va en besvikelse.. jag trodde att vi skulle ut på något dansställe o dansa massa... o att det inte skulle bli massa tjafs o att alla skulle hålla ihop hela tiden.. Men det var kul ändå- o jag lärde känna fler från jobbet ännu bättre, det var huvudsaken typ.

I söndags sov jag mest.

Måndags, jobb klockan 6. cyklade till jobb i ÖSREGN. Skulle jobba till 12, så det var ju chill liksom. Men sen ber mig chefen att jobba över lite, tills vi blir klara. Självklart tänker jag, vi ä rnog klara till ett. Klockan blev 2 o jag trodde att jag var klar. Men då får jag 25 lådor med godis att plocka upp. Klockan tre var jag klar.. då var jag trött o hungrig. Hade bara tagit 20 minuters rast för jag trodd ejag bara skulle stanna över lite o ville inte ta mer rast sen för jag ville bli klar så snabbt som möjligt. Sen var det snabbt hem o äta lite cheescake, som jag gjorde i lördags. O sen vila lite o sen cyklade jag med en kompis till skogen o sprang. Duktigt ändå. Sen duschade jag o åt o chillade, somnade vid halv 9.

Tisdag, upp o hoppa klockan 4.50 igen, för jag börjar kl 6 igen. Skulle jobba till 12 ockås, men jobbade över till 2..  Inget märkvädrigt denna dag. Åt upp cheescaken. Det var då FAN vad jag äter nu.. bestämde mig cokså för att ta upp min träning på gymmet, typ träna body pump en gång i veckan. Att springa är bra, men det räcker inte.. Sen så snackade jag lite med personalansvarig o hon sa att hon trodde att chefan har en plan för mig till hösten. WIIIIIIIIIIIE vi håller tummarna!!!!! Somnade klokan 8 denna dag.

Onsdag, idag. Började klockan 6 igen. Dagen idag gick rätt fort, hade saker att göa hela tiden. o så hände det en spännande sak idag, en kund som brukar komma har något psykiskt problem, o han brukar tjaffsa med andra kunder, vilket han gjorde även idag plus han gick på en kollega! Skum kille asså! Vi fick tillkalla vakterna o det samlades en klunga med anställda o kollade på när vakterna pratade med honom. Spännadeeeeeeee! Det var en rätt bra dag idag ändå!
När jag kom hem så åt jag lite o sov. ja jag äter hela jävla tiden.. pallar inte. Skärpning, snart. Sen sprang jag en nrunda i skogen, 5 km . Duktigt. Nu googlar jag lite för att lära mig hur man ska få ut det mesta av träningen o äta rätt o så. På fredag har jag planerat att jag ska äta en sallad!

Dessutom är jag glad för at t det börjar hända lite saker på green days hemsida, snackas om hemlaiga spelningar o nya låtar osv. Det kan bara betyda en sak, nytt akbum på G. och det gör mig så sjukt glad o uppspelt o så!!!!!! Hoppas bara nu att det vekrligen händer! Det gör det säkert , men vill inte va för säker för då blir jag säkert besviken! men åh, glad är jaaag, äntligen händer det något!

Nu ska jag göra lite situps o armhävningar o sånt, sen dusxha o sen sussa! Börjar kl 6 imorron igeen. Sen är jag ledig på fredag, skönt, men dock jobbar jag på lördag.

Haaaaj

Dagens låt: Rockstar - Nickelback

back

Heeej! Long time no seen, hade nästan glömt lösenordet. haha.


har ju inte hänt något jätteintressant under tiden som jag inte har skrivit, mest jobbat. S har ju semester nu, så jag saknar att kolla på han, men resten av kollegorna är ju så sjuktr trevliga att det är kul ändååån! Bra va!

Några saker som är värda att nämnas var förra onsdagen, alltså 3e augusti, vilket var en sjukt bra dsag på jobbet o seb hade jag o B bestämnt att vi skulle äta något. Men brist på ideer o ingen av oss känner för MC, så då tar vi på oss fina kläder o drar till Jensens i malmö för att överaska vår kompis som jobbar där, o såklart för att äta! Har aldrig ätit där innan. Det var så klart GOOOOTTT, jättegott. Men dyrt... eller... Vår vän som jobbade där bjöd på hela kannan med läsk som vi beställde plus att vi fick GRATIS mjukglassbuffe!! AWESOME! Jag var egentligen jättemätt men det gick ner ändå! Smarrigt! Sen gick vi en sväng i malmö o träffade upp någon kompis som hade varit på mff matchen. En trevlig kväll.

Sen på lördagen, alltså den 6e aug, så var dte peronalfest, då jag stack dit direkt efter jobbet. Fick göra mig iordning i blixtyfart. O jag var så sjukt nervös. Men det var jättetrevligt! I början var det liite segt, men sen kom det igång o det blev kulkul. Var kul att lära känna fler människor från jobbet! Åkte hem o var i säng vid 2, o 5 timmar senare skulle jag upp o jobba igen. 8-18. Kulkul... O jag hade gjort klart allt jag skulle dagen innan för jag trodde att det skulle komma fler varor på söndagen.. men ikke. Så jag gick mest o gjord einte så mycket. Tur att B kom så fick hon gå runt i butiken med mig o sen tog vi lunch. Vi var båda lika trötta.. Ja de var det.

Sen har jag jobbat sedan dess till idag. Dvs 7 dagar i rad. Så jag är räääätt så mör i kroppen nu.. Ska sova gott inatt o sova lääääääänge. Har inte sovit till längre än 7 sedan förra fredagen. Mmm, jag behöver sova. Det ska bli nice!!!

Igår hade jag o B tacotorsdag, åt mat, pratade massa o kollade film! Mysmys. Vi pratade massor om USA. Jag hoppas verkligen att det blir av att vi kan komma in på skolan o börja plugga i USA o flytta dit i något år. Det kan ju bli hur kul som helst!! Sen kom jag hem vid tio, sen sov jag...

Idag jobbade jag 6- 15, igen. Har sett att jag får förlite rast. ska egentligen ha ca 1.20 h rast när man jobbar i 9 h, men jag har bara en timme.... menmen. Som bara sommarjobbare vill jag inte säga till om för mycket för jag vill jättejättegärna jobba kvar där i ett år till.

Imorron ska jag till DK med några av ica kompisarna! Ska bli kul!! Och spännade, o nervöst! Jag hoppas att det blir bra bara! Det är den 13 imorron också, jag o 13.. nja, gammal grej som jag o min kompis höll på med som sitter kvar, haha. 14 gillar jag, 14 älskar jag! 14 är brabra! Lucky number 14. Typ.

Ska också baka cheesecake imorron! Ska bli smarrigt!

nä, nu sk ajag äntligen få min ljusa o efterlängtade sömn! Tänk att lägga sig utan att behöva tänka på hur många timmar dte är tills jag sk agå upp! Fabuuulöst! Good nighht!

Dagens låt: Edge of Glory - Lady Gaga


relaxhelg

Hejhejhej!

Redan augusti!? Whaaat? Vart tog sommaren vägen? Kom den ens?.. Haha

I fredags jobbade jag, som vanligt, en rätt jobbig dag. Det var mycket att göra.. När jag kom hem klockan 2 så slängde jag i mig något att äta, o sen packade jag o sen bar det av till mormor o morfars sommarstuga!!´Så fort jag satte min i bilen o kopplade in ipoden, så somnade jag, o när jag vaknade var vi framme. Så gissa om jag var trött. Hos mormor fick vi mat, som vanligt o sen gick jag o min syster en liten runda för det var en härlig kväll. Min syster är underbar, gillar henne. Pratade om allt mellan himmel o jord typ. Mysmys. Sen när vi kom hem satt vi o pratade med mormor o sen somnade jag. SOV SOM EN STOCK O DET VAR NIIIICE.

Lördag. Vaknar, det är fiiint väder så vi äter frulle utomhus. Sen åker vi iväg o handlar mat o sånt inför nästa vecla, då vi ska ha den årliga hummerfesten.... som jag inte kan komma på för jag ska jobba.. Vilket är lite synd.
Menmen, thats life. Man kan inte få allt. Sen grillar vi/ JAG (ja JAg grillar! haha)  korv med bröd. men det gick bra, brände inget! O det blev gott. Sen går dagen.  Kollar på lejonkungen, vilken underbar film alltså! ♥
Och jag ritar faktiskt för första gången på jäääääääättelänge, o dte var kul! Ritade på en pappersduk, ahah. Ritade lejonkungen... Blev sådär, men det var kuul.


Sen beställde vi pizza, som jag inte har ätit på jättelänge (om man inte räknar det lilla jag åt i åhus..) O så drack ajg lite viin til pizzan. Sen ett litet tag efter vi ätot fick jag ett infall av att jag ville bada! Så jag  tar på mig badkläder o sen går jag, syrran o mormor ner till stranden o jag tar ett dopp! O sen ett till! Det var nice! Uppfriskande! Kallt. Det var inte en kotte på stranden, förutom dem 2 som följde med mig haha. Kände mig så frii liksom. Sen tog jag en dusch o sen kollade vi på film. Riktig myskväll! Då kände jag LIFE IS GOOD. En riktig härlig kväll. Sen som jag gott en natt till!!
Btw så är det exakt ett år sedan jag åkte till korfu..

Söndag. Fint väder igen! Vid 11 tiden kom min kusin o hans flickvän o hälsade på. Dem hade precis kommit hem från asien där dem har varit i 4 veckor. Han ska snart åka till kanada i 11 månader, så det var kul att träffa han lite iallafall. Sen kom mamma o pappa, o min moster o hennes man. Det var kul att jag fick träffa lite sl'kt! HAr inte träffat dem sen studenten typ! Gillar min släkt. Äter mat o MASSA kaka! Jag bakade kladdkaka, som jag inte har gjort sen studenten heller. Men usch som jag äter. kan vekrligen inte sluta... Illa.
Gick en stund på strranden senare för jag kände att jag behövde röra på mig. Det var mys att gå längs strandkanten. Hade dock varit ännu mer underbart om jag hade gått med en fin pojke.. haha men drömma får man.
Sen ritade jag lite till på duken. Denna gången ritade jag en pokemonfigur. Älskade pokemon när jag var liten, plus att det var den enda som var kul att rita av. Så här blev den.

(o sen råkade han få ett glas i pannan.. hehe). Wellwell, blev ändå rätt nöjd med den..
(kankse inte världens coolaste grej eller särrskilt snygg i era ögon, men I DONT CARE! )

Sen äter vi mat o efterrätt. Daimglass. Oj som jag äter, igen... Sen ser vi bilder från asien o sen åker vi hem. Tar en runda med hunden o sen sova. Fast det tar ett tag att somna. Sen är det upp o hoppa klockan 4.50.

Måndag. 
Jobbbbbb! Men jag är rätt pigg ändå. Trir jag behövde den avkoplande helgen, avskärmat från verkligheten typ. Så det var en kul dag på jobb idag. Flummig var jag. Haha. Åh vad jag hoppas att jag får jobba kvar där efter sommaren! Hoppas hoppas. Men tror inget!
Sen kom jag hem vid kvart över 2. Glad. Chillar. O sen grillar vi mat. Gott. Nu är jag nöjd o mätt!
Ska snart ut o springa en runda, behöver det! Ska försöka springa dubbelt så långt som jag brukar. Har sovmorgon imorron o det är nice! Jobba kväll.

Längtar lite till personalfesten på lördag! Ska bli kul att träffa kollegorena utanför jobbet! Dem är så härliga!

Men nu är det snart running time! Byyyye

Dagens låt: Umbrella - Rihanna

RSS 2.0