Teenage Dirtbag

Mysigt på stranden igår. Vi blev några stycken, typ 20 st som satt på filtar på stranden med lite cider och öl, kollade på solen som gick ner över havet och lyssnade på låtar som teenage dirtbag.
Fast senare så kom det mygg och folk började att åka hem redan vid 11. Men det var fortfarande varmt! Alltså det kändes som man var utomlands, vid medelhavet. Heeeelt underbart!
Måste bara berätta om min kompis, som jag nämnt några gånger innan, hon som är lite falsk. Hon satta sig i sin bästa väns(fast nu säger hon att hon hatar henne för hon är så jobbig... okej liksom) ex pojkväns knä, fast hon vet att hon inte har kommit över honom, och börjar att strula med honom. Inte okej..
Sen vid 12 så skulle mina föräldrar hämta mig på väg hem från en grillfest, men varken dom eller jag känner till området. Så jag satt helt själv på en trottoar och mamma och pappa körde runt och letade efter mig. Sen ser jag dem köra förbi och jag smsar dem HALLÅÅ STANNA ni körde förbi mig.. Då kommer dem tillbaka 10 min senare och stannar inte  nu heller, så jag får ställa mig upp och springa lite efter bilen innan dem fattar att det är jag. I dont blame them, för jag hade min hoodtröja med huvan uppe för att slippa myggen, haha.

Jag har inte hört från min kompis i malta på ett tag.. Jag saknar henne. Men hon kommer hem om bara någon vecka!

Nu ska jag alldeles strax åka till mormors sommarstuga med min syster och stanna där till tisdag. 4 dagar utan dator. Men jag ska bada, sola, spela minigolf och äta pizza! Jag har inte ätit pizza på såååå länge. Så jag förtjänar det. Annars tänker jag vara duktig med maten och äta med måtta(vem är det? .. kul! hehe).
Sen är det snart åhusbbeachhandboll! Jag ska coacha min systers lag. Det ska bli skojj!!

Får se om mitt GD rockband spel kommer medans jag är borta. Jag beställde det till PS3.
2010-07-10 @ 11:07:10 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0