okey

Tja.

Igår var en chill dag. Tog de lungt, gjorde saker hela tiden ändå, så jag låg inte i sängen o bara "ooh vad ska jag hitta på". Så det var bra. Åkte några ärenden, lämnade tillbaka lamporna till F tex, som jag lånade till min fest. Det var dags att lämna tbx dem tyckte jag, hehe. Sen var jag i affären med en kompis. Köpte en tröja o trosor. Det var evigheter sen jag var o shoppade sist.
Sen köpte jag även mjöl, jäst och godis. Sen bakade jag bröd, som jag åt till kvällsmat. Det var gott! Kladdigt att baka bara, men värt det. Jag älskar att baka! Godiset var till att äta framför tv på kvällen. Men klockan 10 i 7 ringer B o frågar om jag vil med på fest. Jajamen säger jag. Okej vi hämtar dig om 20 min. Då ditter jag med godiset i handen, utan smink i mina hemmakläder. Aouch. Jag får snabba mig o göra mig i ordning, men jag hinner!(bra va!), Kände att jag ville verkligen på fest, har inte festat sedan min fest.. Dock var jag sugen på utgång, men så blev inte fallet.
Det var hemma hos en kopmis i malmö. Träffade även en kille där som jag snackade med under VM, det var sjukt random. O han konstaterade då att det inte var frankrikes president som var där... Så jahapp. Jag har alltså INTE skakat hand med frankrikes president..
Det var trevligt. En kille försökte hooka mig, men jag ville inte så jag drog mig ur. Vilket jag är glad över.. Alla andra sa "meeeeh, han var ju snygg!" osv. Men jag ville inte. Hade en annan gosse på hjärnan, H. O en kille som var där känner han, så det blir alltid lite akward stämning när han drar upp o snackar om honom tycker jag. Hehe. Jag är så rädd att han ska säga ngt pinsamt till H om mig.. för han vet att jag har en liten crush i H.
Aja. Jag är fortfarande sur att jag inte kunde skicka ros till han.. ville det.

Kom hem vid halv 4 typ. Vaknade 8. Så jag är rätt trött idag. Men jag är inte så bakis. Bra det.
Sen kommer farmor o farfar hit en liten stund. Och jag behöver städa, och plugga. Ushja, jag behöver verkligen plugga. Matte o samhällsprov i veckan. Seeeeen är det sportlov, o det ska bli najs!

O jag har fått ttillbaka min aptit btw. Som jag äter nu. Haha. Ibland vill jag inte sluta för det är så gott! Men det är väl förståeligt om allt har smakat peckel i en hel vecka.

Nu ska jag "plugga", får se hur dte går med det. Jag vill egentligen sova, men dte får jag göra sen.

Imorron är det alla hjärtans dag. Som ni nog visste. Det kommer ju säkert att va en helt vanlig dag, men man/jag bygger omedvete upp lite förhoppningar, vilket är dumt, för det kommer inte att hända något fantastiskt precis. Önskar varje dag att det ska hända något fantastiskt. För att man kan ju önska eller hur. Det skadar inte. Då har man förhoppningar, men inga förväntningar.
Men ja, jag hoppas mest att den blir smärtfri bara..

Nu ska jag gå.

Dagens låt: 21 Guns - Green day
2011-02-13 @ 13:46:35 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0