what to do

Så, kom precis hem från mormor o morfar. Åkte dit igår och sov där till idag. Sen shoppade jag o min syster med mormor, för min syster fyller år snart så mormor tänkte köpa presenter och jag var smakråd. Men även jag fick en tröja. Jag hittade ett par snygga jeans till henne! woop. Sen kom mina kusiner o deras föräldrar också till mormor och så blev det middag. Och oj vad dem pratade.. Jag ville bara hem i slutet, haha. Jag hade packat ihop alla mina saker och bäddat och ställt undan extrasängen o så..  Jag hade egentligen planer på att träffa en kompis sen idag, trodde att mamma skulle hämta mig o min syster sen skulle vi köra hem direkt o jag skulle vara hemma vid 5.. men neee. 

Jag bestämde mig i måndagskväll att jag ska börja på en anti(/mindre) socker diet. Så jag har skrivit en lista på saker jag ska avstå från att äta. Bl.a. choklad, godis, pizza, chips, läsk, oboy osv. och jag ska INTE småäta! Isf ska jag ta en frukt om jag är sugen på något. För jag måtse verkligen ta tag i mig själv nu. Jag har somsagt aldrig vägt såhär mycket innan och det ser man, asså skillnaden. Kollade på bilder från sommaren 2009 och 2010. Oj vilka lår jag hade 2010. Och de kan inte vara smalare nu... Jag har trott att man kan äta vad somhels när somhelst utan att det syns. Men nu ska det ta stopp. Beach 2011, here I come! Jag ska verkligen anstränga mig nu! När det blir varmare ute ska jag springa också. Men atm får jag nöja mig med crossen. 
Iaf, det är väldigt svårt kan jag säga redan nu. och jag har bara gått på denna "dieten" i 3 dagar. Mormor bjuder ju på mat och sötsaker heeeeeeeela tiden, o det är så svårt att säga nej. Men jag kan säga att jag har sagt nej till marabouchoklad och kladdkaka!! Det hade jag inte gjort annars. Och jag åt bara en kaka idag! och jag har varken druckit läsk eller cider! bara vatten o mjölk (okej, jag drack lite oboy till frukost, men det är bara för att dem inte hade juice!). Så jag gör lite framsteg iaf! Det blir inte sämre iallafall.
Ska bara försöka minska määngden mat jag äter också. Det är ofta så att jag äter så fort, sen tar jag lite till för att det är så gott, eller för att jag helt enkelt inte kan sitta med mat eller vid matbordet utan att äta, speciellt när folk runt mig äter..

Nu ska jag snart lägga mig för jag är så trött..
Imorron har jag och min syster huset för oss själva. Så vi ska baka scones till frukost. Mysmys. Sen har jag en massa att göra, för jag har knappt varit hemma på lovet. Jag ska plugga matte, skriva cv, göra projektarbete och träna. Men dte ska bli skönt med en hemmadag.

Sen på lördag är det strandfeest! Hehe. Det ska bli roooligt.

Nu ska jag sova. Ska bara göra lite situps och armhävningar först. Nattiii.

Dagens låt: Any other world - Mika
2011-02-24 @ 20:18:58 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0