Mon(ey)day

Haay Mondaay.

Lagom dag idag. Först klassråd på samhällen, då vi fixade flak och hägtalare till studentflaket! Och pratade om ungefär vad som händer på studentdagen! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag längtar!
Men ack ack vad dyrt hela student tjohejet kommer att bli. Flaket kommer att kosta ca 200 kr /pers, o vi är ändå ca 26 elever som ska åka. Och killen som har lastbilen och ska köra känner en kille i min klass, så han gör det lite billigare, men ändå..dyrt. Han kommer ju tjäna jättemycket på det. Har inte hört talas om att det kostar ca 5000 kr att köra lastbil en runda i stan. Wicked. Aja.. om man vill åka med är det bara att pröjsa.
Känns verkligen som folk tar betalt för exaakt allt! Vill man ha mössa, sådär 600 kr, vill man ha stjuss till balen i limo kostar det 3500 kr.. och vill man gå på balen kostar det 1200! Det är det värsta. 400 kr mer än förra årets bal. Det är så jävla skandalöst. Klart man vill gå på balen, men 1200 kr. Det är insane, vad jag vet är det ända som är inkulderat en trerättersmiddag. Men det kostar för fan inte 1200... Jag mailade någon ansvarig på skolan. Först frågade jag om det är sant, o vad som ingår isf. Om han säger att det är sant, kommer jag skriva ett argt mail om att vi små studenter faktiskt inte är gjorda av pengar... O vart går alla pengar egentligen? Är det en liten krösus som stoppar allt i sin egen ficka vaaaaaa? Om det är det, blir så jävla arg. Man ska inte vara tvungen att betala så mycket för att ha en student..

well well..

Sen  var det lunch. Pastaa! Gott.. Sen fysik, då vi bara slog med tärningar typ. Det var ändå helt okej. Rektorn var på den lektionen, så vår lärare var väldigt nervös. Haha.Han glömde ge oss tillbaka proven. Uuuh vad jag är nervös över mitt resultat...
Sen  hade jag digitalt skapande. Det var min näst sista lektion för att göra klart mitt spelomslag. Så när jag har startat datan så ska jag öppna dokumentet, så hittar jag det inte. Det är borta! Jag hade sparat det på den här datorn...... ALLT mitt arbete är helt borta! Och så hade vi bara en vikarie, så han kunde inte göra så mycket.. han mailade vår lärare. Det var fler vars arbete också var borta. Liksom... jahappppp. INte så mycket jag kan göra. Vet inte vad jag ska göra nu, jag kan inte göra om allt från början på 2 lektioner..  Förhoppningsvis så löser det sig.

Sen kom jag hem. Lagade mat. Åt maten. Skrev ut mitt CV. Skissade klart bikinisarna till projektarbetet. Och ringde body shop om att boka make up rådgivning. Och så gick jag ut med hunden. Tycker att jag har fått gjort rätt mycket, skulle kanske behövt att räkna lite matte, men nu är det för sent för det, för top model börjar snart. Haha...

.. en timme senare..

O nu har jag sett klart på top model, nu ska jag göra lite situps o så, sen soova!

Dagens låt: Uprising - Muse
2011-02-28 @ 21:11:30 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0