long day, pay

Tjenna

Nu har jag varit kass på att uppdatera, meen jag har haft annat för mig.

I fredags regnade det hela dagen, så jag kollade på en film med en kompis, Hachico (stavning?) hette den. En fin film om en fin hund. Hundar är fina! (Fast min hund är finast!)
Sen på kvällen träffade jag B o vi snackade en massa. För det blev ingen utgång.

På lördag blev det en liten tripp till danmark med B o 2 kill"kompisar" som vi inte har snackat med på länge, för det har varit massa drama o så. Jag har alrig varit inblandat i något drama så för mig var det inga problem. I början av bilturen var det lite tyst, men sen släppte det o det blev en  mycket lyckad resa. Jag tyckte det var kul o jag tror att dem andra tyckte det med, har saknat dem lite, för det är alltid så kul när vi umgås.
Också köpte vi lite dricka. Hihi. Första gången jag faktiskt var med o handlade.
På kvällen så tog jag det lungt, medan dem andra stack ut, men jag skulle iväg på söndag morgon så jag pallade inte. Jag sprang en runda istället o det var nice, känner att jag är duktig när jag springer o jag kan springa lite längre för varje gång! Brabra.

På söndag åkte jag till bakken med min familj o en familj till + en barndomsvän till mig. Det var trevligt. Jag o min kompis som var med har alltid så sjukt mycket att snacka om, det var kul. Märkte dock att jag är inte ett lika stort fan av karuseller som jag var för några år sedan haha. Men det var en lyckad dag. När vi kom hem till huset här i sverige igen, så var det visst strömavbrott, snopet. Då mörkte jag hur beroende man faktiskt är av ström, man kunde ju inte göra någonting.. haha. SÅ jag städade. Dammtorkade massa. Bra. Men som tur va kom strömmen tillbaka till kloickan 10 så jag kunde se BMS. Jag tycker att han som spelar Alex Moran är schnygg. Just sayin.
Sen sov jag.

Måndag. Jobb, för min sommar semester är snipp snapp slut... sorglit nog. Hade gärna haft en vecka till.. Menmen.
Det var nästan lite kul o komma tillbaka till jobbet, det var liksom en glad stämmning o alla hälsade o då blir man ju så glaaad. O han söta var där, namnam.
Fast mot slutet av dagen blev det rätt segt. Jobbade till kl. 20.00.

Tisdag. Jobb. 7 - 15.00. också rätt segt, en rätt halv tråkig dag kan man väl säga.. När jag kom hem somnade jag på soffan direkt. haha. Sen var jag duktig o sprang en liten runda, sen duschade jag o sen kollade jag på skansen, som intevar jättebra, det enda som var bra var Måns o Veronoca Maggio.  Resten var rätt kame om jag får säga det själv... roligare förra gången. Men det kanske bara var jag som var alldeles för trött för att ägna jättemycket uppmärksamhet åt programmet. Sen skulle jag sova, men dte gick inte. jag kunde inte somna. Förargligt. Tillslut gick det , men jag kan ju säga att jag var ganska trött när jag skulle gå upp 4.50 dagen efter.

Onsdag, idag. Var jättetrött när jag vaknade, o funderade på att sjukanmäla mig för jag hade så ont i huvudet. Men stark som jag är tog jag en huvudvärkstablett o cyklade iväg till jobbet. Jag skulle ju jobba över idag för dfet var så många sjuka nu. Så jag jobbade 6- 16.00. TIO TIMMAR! Men dtiden gick ändå hyffsat fort. Det var jobbigare att jobba igår faktiskt. Så det är ju positivt. Hade värsta motvinden hela vägen hem.. inte kul. 
Jag är ju rätt trött nu kan jag säga. Åt lite fil o en macka o en banan o drack oboy när jag kom hem. Nuhade jag egentligen tänkt sova men jag ska ut o gå en liten sväng med B först, sen ska jag sova. Jag ska ju upp 4.50 imorron igen... Längtar till lördag morgon, då får jag sova ut!
Men trött het är priset jag får betala för min lön, förutom skatten. Det är värt det. Dessutom komme rjag få tillbaka massa på min skatt, så det e chill.

Nu imorron ska jag jobba 6- 13.00 o jag hoppas inte att de ber mig att jobba över. Men vi får se. Hoppas att dte blir en helt ok dag imr.

Dagens låt: Uprising - Muse
2011-07-13 @ 18:47:13 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0