mitt strå

Hejsan.

Nu är vi inne i november. Nästa månad är dte min födelsedag och julafton. Wie!

Igår gjorde jag något bra. Jag gav blod och har nu bidragit till att rädda liv. Känns bra. Trodde att jag skulle må illa eller bli yr .... men nä. Det gick hur bra som helst! Det gick på 12 minuter. Snabbare än vad jag trodde, jag trodde att jag skulle behöva sitta i en halvtimme, så det var ju bra. Det var dock lite räligt att se den stora nålen som satt i armen fäst i en slang som lede till en påse som fylldes med blod. Men sålänge man inte tittade så var det lungt. Dock så visade hon som jobbade där upp den fyllda påsen för mig sen. Ush. Men tänk att allt det kom ut ur mig på 12 min o att det ska in i en annan person och hjälpa den personen. Häftigt. Det var lätt värt det lilla sticket i armen i början. Ska göra det fler gånger, men dte får vänta i ett halvår, för jag ska tatuera mig snart.

En sak man inte ska göra, är att äta deg med jäst i. Jag var hemma hos B igår och bakade lussenbullar innan jag gav mig iväg för att ge blod. Då åt jag massa deg. Och sedan svällde min mage upp. SÅg ut som jag var gravid, och jag fick ont i magen och den lät som in i bomben och så blev jag gasig. Så när jag rapade så smakade det saffran. Okej, det där kanske ingen ville veta om.... Så tänkte bara varna, ät inte för mycket deg med jäst.
Brandlarmet satte igång när vi bakade. Haha. Och jag är så glad för B's skull. Äntligen har hon hittat en vettig kille, soom hon vekrligen klickar med. Är rädd för att det går lite för snabbt fram bara, men det gör kanske inget. Men hon hittar killar hela tiden som hon får känslor för, känns det som. Eller iaf när man jämför med mig. Jag hittar ju aldrig någon. Oh suck. Looooonely girl. 
Och sen var jag inne hos tatueraren och lklämnade depositionen på 500 kr och så gav jag henne typsnittet jag vill ha. Helt sjukt att det snart ska hända! På måndag är det tattoootime! Spännande, men åh vad jag längtar!
Och en sista litem parantes, såklart ser jag H när jag åker buss. Bara ser han, åker förbi med bussen. Såklart. Bara så typiskt. 

Idag blev jag inringd på jobbet. Trött var jag. Vet inte om det berodde på blodet eller på att jag gick upp kl 4.50. KAnkse lite av båda delar.. Menmen. Med vissa personer går dte hur bra som helst, det är dem jag jobbar mest med. Dem känner mig nu. Men några andra, som inte jobbar med mig så ofta, som har dem lite högre posterna, som jag behöver prata med om vidareanställning.. vet inte vad dem tycker om mig. Chefen känner jag ju, men även vi har våra samtal som inte flyter på räls. Så jag hoppas att dem inte tror att dem har sett mitt rätta jag. Ska titta in i butiken någon dag denna veckan för att prata med personalansvarig om mitt vikariat. Det går ut nu i november annars. Men jag vill väldigt gärna vara kvar.

Efter jobbet var jag i affärer för att hitta present till pappa(farsdag) och en till min kompis som blir 20 imorron och för att hitta något att ha på mig när 20 åringen ska firas. Hittade ingenting. Nada. Men ska in till stan imorron, har några ideer. Hoppas att dem har det jag söker efter. Plus en fin klänning hade inte varit fyskam. är så trött på mina kläder just nu. Och min kropp. Ush för mina feta ben, min stora rumpa och min putande mage. Och jag blir så trött på att jag inte blir smalare... Men man ska väl ha tålamod... En på jobet gick på någon diet då hon bara drack alla sina måltider, INGEN fast föda. Hon hade gått ner 4 kilo på en vecka. Det är starkt jobbat, jag ahde aldrig klarat det. Och jag är nog inte redo för att ta till så extrema medtoder.

Ska inte träna handboll idag. Är lite less, det har inte varit så roligt de senaste gångerna... plus laget kommer att läggas ner nästa månad ändå, för då ska 3 st säsonga i österrike, och då har vi inget lag. SÅ det känns lite poitless liksom. Så Jag ska springa en runda, färga håret mörkbrunt och kolla desperate houswives och sen sova gott. Är ledig imorron. Nice.

Denna veckan känns lite seg. Men på lördag börjar det kuliga. Då är det fest för 20 åringen, på söndag är det gäster = god mat, måndag är det tatuerinig, tisdag jobb, onsdag breaking dawn på bio!! Med F, så det bli intressant, men ska bli kul! Torsdag ska jag till Ullared med farmor, Fredag vet jag inte än, Och på lördag ska jobbet iväg o hitta på något kul o sen äta god mat, så det ska bli trevlans.
Så har en massa att se fram emot. Kulkul!

Btw så såg jag EMA i söndags. Dte var bra. Men det var inte kanon. Och en sak jag saknade, SKANDELER. Inga skandaler....
Hade varit ball att vara host för EMA. Det vill jag vara innan jag dör. haha. Hade vatt amazing. Man får drömma aight!?

Nu ska jag springa. Tjohej.

Dagens låt: Hero of War - Rise Against
2011-11-08 @ 18:40:20 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0